AU TRECUT UNGURII PRIN FAŢA MEA :)

Făceau ca toate alea, din autocare. Dreptul lor!

Dar şi al nostru. Deci, am zis din toate cele: Hai România! Şi le-am arătat palma. Sper pentru ei să fi fost cineva care să le traducă 5.

Deocamdată, e 2-0.

Pe ei! Că mama lor ce vină are?! 😯 🙂

UPDATE. Până la urmă, i-am bătut lejer, Tătă a cam şomat, le-am dat trei. Băieţii au rămas datori două boabe na nula. Să le tragă cu Turcia.

50 răspunsuri to “AU TRECUT UNGURII PRIN FAŢA MEA :)”

 1. AU TRECUT UNGURII PRIN FAŢA MEA :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. johnson1312 Says:

  trebuia sa pui niste maidanezi pe ei ! Cinci !

 3. Sandi Says:

  „Mai comunişti decît comuniştii”

  http://www.art-emis.ro/editoriale/1806-mai-comunisti-decat-comunistii.html

  ….in care joaca si un mare idiot pe nume Zgonea !!

 4. Mihai Hristea Says:

  S-a terminat 3-0, cum a zis Radu Humor. 🙂

  Aia cu traducerea cifrei 5 pt. unguri mi-aduce aminte de niste bancuri crancene facute de nemti despre poporul vecin, insa sunt prea bucuros acum ca sa fac misto si eu de-o natiune intreaga din cauza unor descreierati. 😉

 5. johnson1312 Says:

  http://www.dcnews.ro/2013/09/cine-l-ar-fi-ucis-pe-copilul-de-patru-ani-imaginile-traseului-si-explicatii/

  Articol beton !

 6. Radu Humor Says:

  Ce ne aşteaptă şi pe noi :mrgreen:

  Americani fără apă ????

  Conduc o mașină închiriată de-a lungul râului. Soarele scoate scântei din apă și mă orbește, dar nu-mi pun ochelari de soare, țin ochii larg deschiși, să absorb totul. Uite un panou verde, mă invită la Freedom (next right), cum pot refuza asta?

  Dealurile Pennsylvaniei sunt așa verzi și împădurite că uneori îmi fuge mintea și am impresia că sunt tot prin Vaslui, pe drumurile de noroi din Păltiniș, întrebând moșnegii dacă au auzit că vine Chevron la ei în sat

  Dar sunt cu 8000 de kilometri mai la vale, tocmai în patria Chevronului și a gazelor de șist. Am citit despre ele până mi-a venit rău, am văzut poze și filme, dar tot mă ia cu fiori când ajung în miezul exploatării.

  Mai fiecare casă are o sondă în bătătură. Un vârf de deal e bărbierit și găzduiește o piscină de apă și chimicale. Dintre copaci se ridică un furnal care pompează gaz în aer și îi dă foc. Într-o vale sunt o stație de compresie și o mică uzină de procesare a gazului. O cireadă de vaci paște pe o pășune, în jurul unei sonde. Pe garduri e plin de plăcuțe cu Accesul interzis, pericol de explozie.

  IMG_2347

  Pământul de sub noi e sfredelit de conducte care pătrund la mii de metri adâncime, injectează chimicale într-o rocă pe care o sfărâmă și eliberează gazele prinse în ea de milioane de ani.

  Sună înfricoșător, dar oamenii din Pennsylvania sunt obișnuiți cu sondele. Aici s-a săpat prima sondă de petrol din lume, în 1859, și tot aici a pornit prima goană după aurul negru.

  Așa că lumea s-a bucurat acum câțiva ani, când a început o nouă goană după gaze naturale, au răsărit mii de sonde noi, economia țării a luat-o-n sus și o mulțime de localnici s-au îmbogățit.

  După ce a trecut entuziasmul de la început, mii de oameni s-au trezit într-un coșmar.

  IMG_2277
  Sunt într-o sufragerie luminată gălbui din Woodlands, un cătun din estul Pennsylvaniei, un pic mai sus de Pittsburgh.

  Deasupra televizorului e o vitrină cu bibelouri. Un câine e lungit pe covorul persan, lângă o păpușă murdară. Peste tot în jur sunt bidoane de apă.

  John McIntyre stă prăbușit pe un scaun cu mâinile-n cap, privește în gol și spune ca pentru sine: “Suntem în cea mai bogată țară de pe pământ și trăim fără apă, ca în lumea a treia.” Nevastă-sa scormonește printr-o cutie plină de hârțoage, urmele oficiale ale purgatoriului în care s-a transformat viața lor

  BEEP. BEEP. O alarmă ascuțită ne face pe toți să tresărim. E detectorul de metan din baie. Trebuie să închidă repede conductele, altfel riscă să le explodeze casa.

  John McIntyre e un american get-beget. Locuiește într-o casă prefabricată dintr-o comunitate mică, pe undeva prin pădurile Pennsylvaniei. În curte are o camionetă și multe mașini vechi, la care meșterește în timpul liber. Și-a petrecut o parte din viață săpând sonde de petrol și puțuri de apă, reparând chestii pe care nimeni nu le putea repara, cântând la chitară într-o formație rock… “Am avut orice slujbă îți poți imagina. Le-am văzut pe toate.”

  Sau cel puțin așa credea până când s-a trezit că nevasta i s-a îmbolnăvit de leucemie, casa e-n pericol de explozie, apa de la robinet se face mov și dacă o bea vomită, iar dacă face duș pielea i se irită și îi curge sânge din nas.

  Ca să supraviețuiască are nevoie de multă apă îmbuteliată (bisericile din regiune fac o colectă în fiecare săptămână și distribuie bidoane la cele ~10 familii afectate). Nu poate să vândă și să plece, casa lui nu mai valorează aproape nimic. Nu mai are încredere că autoritățile o să facă dreptate. Nu mai are aproape nimic…

  Totul s-a întâmplat după ce comunitatea lui a fost înconjurată de șapte sonde pentru gazele de șist.

  P1080901

  Când au călcat prima oară în Woodlands, acum 20 de ani, soții McIntyre s-au simțit ca în paradis. Liniște și sălbăticie, o priveliște minunată și loc destul pentru orice le-ar fi trecut prin cap. Primul lucru pe care l-au făcut a fost să sape un puț de 30 de metri: “Evrika! Am dat peste apă. Mai multă apă decât îți poți imagina. Limpede ca cristalul, curată și rece ca gheața. Ne simțeam ca și cum am fi găsit aur”

  Și-au asamblat o casă și au trăit liniștiți 20 de ani în comunitatea izolată, la 50km de Pittsburgh, unde lumea-și lasă copiii să se joace prin pădure și bărbații strâng în curte bărci ruginite și mașini de epocă.

  “În ianuarie 2011, familia mea s-a îmbolnăvit violent”, spune Janet McIntyre în sufrageria ei, cu teancuri de analize medicale în brațe. Dureri de cap, vomă, diaree, iritații ale pielii. La început credeau că-i un soi de răceală, dar apoi i-au sunat cei doi copii. Ei locuiesc în altă parte, dar veneau în fiecare duminică să-și vadă părinții și să ia apă proaspătă din fântâna lor. Acum descriau aceleași simptome. Până și câinele începuse să rămână fără blană.

  Misterul s-a risipit peste două zile: au dat drumul la robinet și a început să curgă un lichid mov, cu spumă.

  IMG_2237

  Au sunat compania de gaze, au sunat și agenția de mediu să vină să testeze apa. Știau sigur că apa lor fusese impecabilă (unul dintre copiii lor era adoptat și, în urmă cu câțiva ani, Protecția Copilului i-a pus să-și testeze puțul din curte – ieșise perfect).

  Testele companiei și ale agenției de mediu se băteau cap în cap. Rex Energy spunea că apa e bună de băut. Department of Environmental Protection din Pennsylvania a testat apa de două ori și au găsit cinci compuși organici volatili asociați cu fracturarea hidraulică. A mai ieșit la iveală că firma de gaze fusese deja amendată pentru nereguli la construcția sondelor din zonă.

  Lucrurile păreau logice pentru John McIntyre:

  Nevasta lui a fost diagnosticată cu leucemie la ceva timp după necazurile cu apa. Leucemia poate fi cauzată de expunere la benzen. În apa lor s-a găsit benzen. Benzenul e una dintre substanțele folosite la fracturarea hidraulică. Nu există altă industrie în zonă în afară de sondele de gaze.

  Concluzia lui: Sondele de gaze i-au otrăvit sursa de apă și i-a îmbolnăvit nevasta.

  Concluzia agenției de mediu: nu știm ce s-a întâmplat și nici nu vrem să aflăm.

  Deși făcuse două runde de teste pe apa celor din Woodlands și găsise substanțe periculoase, agenția de mediu le-a retras, spunând că au fost greșite. Apoi a refuzat să le refacă și a închis cazul. Șah mat.

  Lui John McIntyre nu-i venea să creadă că se poate întâmpla așa ceva. Atunci s-a apucat să caute pe Internet și a descoperit că există mii de familii care au pățit chestii similare. Cel mai celebru caz, care a apărut și în documentarul nominalizat la Oscar Gasland, e orășelul Dimock, în care explodau fântâni și apa de la robinet lua foc. În urma scandalului compania a fost amendată, pusă să plătească despăgubiri și dată afară din orășel, dar agenția de mediu a evitat să confirme public legătura între exploatarea gazelor de șist și contaminare (o confirmă, însă, un raport intern).

  Și comunitatea celor din Woodlands a fost vizitată de jurnaliști din toată lumea, de la Pittsburgh Gazette până la Al Jazeera, s-a făcut un scurt film despre ei, dar nu s-a strâns destulă presiune publică pentru a redeschide investigația. Au rămas singuri, cu apa contaminată și cu alarma de metan în baie.

  “Așa am ajuns să îmi trăiesc viața. Mă gândesc la apă 24 de ore pe zi.”

  IMG_1946

  ”Ducem o bătălie împotriva Satanei“, zice Jim Hamilton, un pastor mustăcios, la o întâlnire a cetățenilor îngrijorați de exploatarea gazelor de șist din orașul Beaver, la jumătate de oră distanță de Woodlands. Tresar, pentru un moment am senzația că sunt la Bârlad, la o slujbă anti-fracking ținută de părintele Lăiu. Bisericile din zonă au o reacție similară cu cele din Vaslui. Doar că aici faptul este împlinit, așa că se concentrează pe ajutorarea celor care nu mai au apă.

  În fiecare luni dimineața, Janet McIntyre merge la biserica presbiteriană White Oak Springs să împartă apa care s-a strâns din donații. O cameră din spatele bisericii (după un semn cu o zvastică tăiată), e plină de cutii cu bidoane. Șapte biserici contribuie la “banca de apă” Totul e contorizat în stil american, e un tabel cu fiecare familie, rația în funcție de numărul membrilor și livrările săptămânale.

  IMG_3049

  Pe cei care nu pot veni până la biserică îi ajută tot Janet – ia apa și le-o duce acasă cu mașina. Cu ocazia asta dă o tură și până la McDonalds-ul din apropiere – costă mai puțin să meargă cu mașina și să mănânce la fast-food decât apa pe care ar folosi-o la gătit și spălat vasele.

  Înainte să se întoarcă acasă, Janet McIntyre oprește la o vecină mai bătrână. Îi aduce apă și îi cară bidoanele în casă. Cutia e grea, Janet se dezechilibrează, cade pe scări și își fracturează mâna.

  În timp ce o așteaptă pe fata ei să vină și să o ducă la spital, Janet McIntyre cedează și lacrimile încep să-i curgă pe obraji. Nu plânge cu furie americană sau cu spirit justițiar, e un bocet încet, deznădăjduit, cum de multe ori am văzut la românii care și-au pierdut speranța.

  IMG_3092
  Pentru fiecare poveste cu americani nenorociți de fracking găsești încă una cu fermieri care s-au îmbogățit și, a naibii soartă, nici n-au probleme cu apa. Iar Guvernul și companiile sunt în extaz – banii și resursele vin pachete pachete. Așa e-n goana după resurse, ai câștigători și pierzători.

  Culmea e că giganții petrolului nu-s prea fericiți. Au fost sceptici la începutul goanei, așa că au lăsat firmele mici să se bage agresiv prin fiecare cotlon de zăcământ american și să facă profituri nebunești Când s-au prins că mania gazelor de șist chiar funcționează era cam târziu – abundența de gaze a scăzut prețul, ecologiștii s-au dezmeticit și au început să facă o rezistență acerbă, iar agențiile de mediu se mișcă greu, dar sigur, către reglementări și controale mai stricte. Vestul sălbatic s-a cam terminat.

  Așa că Chevron, ExxonMobil și ceilalți s-au apucat să caute în toată lumea locuri mai facile în care să sape. Ajutați de influența de care se bucură diplomații americani în țările respective, au încheiat contracte avantajoase și s-au pus pe treabă.
  România e unul dintre acele locuri.

 7. mihai444 Says:

 8. Donkeypapuas Says:

  Cred că Crin Antonescu tocmai şi-a semnat actul de deces pentru ascensiunea sa politică atât de mult visată:

  „Mihai Goţiu: Există posibilitatea ca ministrul să avizeze proiectul de lege ignorând raportul experţilor din minister?

  Crin Antonescu: Da. Decizia este a lui. Raportul este o chestiune care i se pune la dispoziţie, iar ministrul poate sau nu să ţină cont de ea.

  Mihai Goţiu: Aşadar, ministrul poate să nu ţină cont de raport?

  Crin Antonescu: Da, ignorând sau chiar împotriva raportului experţilor, pentru că e un act de voinţă politică.”

  Sursa: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ultima-ora-opozantii-locali-din-rosia-montana-atacati-de-angajatii-rmgc-foto-crin-antonescu-guvernul-poate-ignora-raportul-expertilor-97756.html

 9. johnson1312 Says:

  Raportul expertilor este consultativ,asta a vrut sa spuna si nimic mai mult ! „Exista posibilitatea ca ministrul…” ? Da…exista POSIBILITATEA !

 10. Gabi Mihalcea Says:

  1. @all FELICITARI ROMANIA! Golurile au fost spectaculoase (inspecial cel de al doilea)! Sper din suflet sa ne calificam; meciul de astazi a aratat ca meritam.

  2. Despre ciini si isterie. Am iubit si iubesc animalele din to sufletul! De cind ne asteptam nepotelul, cresc 5 (4 pisici si un ciine). Nu este usor, asta inseamna hrana (si nu ma refer la cea din oale!), doctor, si puterea sa le iubesti egal! (cind ai trei motani si un ciine nu este chiar simplu; „printesa” se rasfata cu al meu sot!) Ce s-a intimplat in Romania este de cosmar. Cu riscul sa primesc injuraturi, totusi am citeva intrebari legat de aceasta inimaginabila drama:
  – am inteles (citind http://www.dcnews.com) ca baietelul a fost gasit la aproape 1.5 km distanta de casa intr-o curte privata
  – o ziarista (tot in dcnews) spunea ca i-a trebuit 1 h si 30 de minute sa ajunga de la bunica la locul unde a fost gasit copilul (bunica a decalarat ca baietelul a disparut doar 20 minute!? miunciuna?)
  – martori care spun ca baietelul avea pantalonasii in vine. Ciinii nu cred ca au aceasta abilitate.
  – aici iau cu miere de albine, dar Vadim Tudor spune ca doatorul legist ar fi grabit rezultatul autopsiei de frica pub licului (!?). Tot el vorbeste de zonna respectiva ca o zona cunoscuta pedofililor.

  Habar nu am ce si cum au evoluat evenimentele. Nu vreau sa insinuez sau sa speculez absolut nimic. Dar totusi: un copil de 4 ani nu merge 1.5 km in 20 minute! ASTA ESTE SIGUR! Deci ce facem cu bunica? Cel putin de negligenta o putem acuza!
  Nu stiu daca am auzit bine, dar parca mama baietelului ar fi spus astazi la un post de televiziune, ca „baiatul s-a ratacit, dar l-am fi gasit fara atacul ciinilor”. Frate asta in my book inseamna clar recunosterea negigentei! (Aici in cazuri similare, negligenta este penala, si pedepsita cu inchisoare cu executare de pe la 5 ani in sus).
  3. Despre ciini Problema ciinilor vagabonzi in Romania nu este nici de marti nici de ieri nici de acum un an! Cred ca este de inainte de ’90! Sint pentru sheltere si ingrijire. Stiu costa. Si aici costa. Eu de exemplu contribui lunar cu $25; este extrem de putin, dar atit imi pot permite. Fara contributie si aici s-ar ajunge exact in aceeasi situatie: cini si pisici pe strazi. Aici ii tin in adaposturi. Este drept ca unele din adaposturi au reguli ca daca intr-un anumit numar de zile nu ii claim sau adopta cineva ii eutanasiaza. Stiu ca acum (gratie isteriei televzate!) multa lume i-ar aduna in dube si omori; omul isi omoara semenul fara sa clipeasca, ce conteaza un ciine? Stiu si ipocrizia cu maninci pui, porc, vitel… Da maninc, din fericire in galar nu gasesc un vitel viu din care tai o halca. Carnea este ceva abstract. Cind contientizez am remuscari, dar as fi ipocrita sa spun ca de miine devin vegetaria, Si by the way? cine ne spune ca „taind” o planta nu sufera?
  4. despre Basescu Eram in Romania in iarna 2003/04 si inca se mai discuta despre cum platea pe cel care omora mai multi ciini. Sa vina acum si sa se „laude” ca are 5 ciini adunati de pe strada… intra in categoria „dear Stolo…”
  5. despre referendum. Inutil/util. Costa bani, omoara energii, dar daca sa zicem 70% zic eutanasiere, ca primar dormi cu constiinta curata. Eu cred ca va fi totusi pe dos.
  6. guvern/parlament o lege trebuie emisa. Ceva care sa reglementeze ce intra in atributia administratiei locale, ce fonduri este obligat sa aloce guvernul, cat si cand ONG-uriiloe trebuie sa se implice.
  7. despre Antonescu Cred ca s-a lasat dus de isteria televizata. Costient, cred ca mai degraba si-ar taia bratul decit sa-l aprobe pe Basescu!

 11. Donkeypapuas Says:

  @johnson

  Atunci de ce se mai plătesc atâtea expertize şi, în general, de ce mai sunt angajaţi experţi prin instituţii? În cazul de faţă, experţii i-au spus ministrului că porcăria lui Ponta este ANTICONSTITUŢIONALĂ.
  Rezultă că cine ar respecta părerea experţilor ar face economie atât de timp, cât şi de bani. De ce să faci munca în zadar dacă, în mod normal, porcăria javrei coabitace ar cădea la Curtea Constituţională? Dar nu! Este VOINŢĂ POLITICĂ! Şi asta o face imună la constituţionalitate?

 12. stejarul Says:

  Roxi, doar au trecut prin fata ta, dar daca unii ca astia ar locui in vecini de tine si tot timpul ti-ar striga peste gard „te dau eu afara din casa cand vin ai nostri stapani aici”, l-ai vota pe Funar primar?

  Constat acum ca Funar a fost singurul primar cinstit al Clujului. Singurul care nu a furat.

  ok, alt subiect. De fapt ceea ce vroiam sa va spun:

  http://legea.rosiamontana.org/

  Toti cei care va opuneti cianurii de la RM intrati pe link si faceti click pe judetul vostru. Acolo gasiti telefonul si emailul parlametarilor vostri. Contactati-i si spuneti-le punctul vostru de vedere legat de Rosia Montana.

  Canadienii de la RM au cumparat o multime de parlamentari si toate televiziunile. Acum desi la multi nu le convine sa se porneasca mineritul cu cianura la RM sunt „legati de maini si de picioare” si nu se mai pot opune. In special Antena 3.
  Toti asteapta o reactie masiva din partea populatiei sa poata opri tavalugul cianurii.
  Ar merita o palma din partea noastra si sa nu reactionam de loc . Sa ii lasam sa se „achite de obligatii” adica sa se faca vinovati de genocid, dar e totusi viata noastra la mijoc. Nu ne putem juca ruleta ruseasca.

 13. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea, that’s my gurl!

  @donkeypapuas. Aş da cu el de pământ pentru halul în care s-a transformat într-o clonă a lui Tonta, dar cred că aici greşeşti, adică, e scoasă din context. Aş vrea să ştiu dacă şi-a formulat sau nu opinia clară, personală, cu privire la Roşia Montană, aşa cum a făcut atunci când l-a dat jos pe MRU.

  @johnson1312. Ai dreptate, dar ştii prea bine că atunci când un preopinent e pus în defensivă şi rămâne în corzi, e gătat. Chiar crezi că stă cineva să extragă teoria şi să izoleze nuanţe când e vorba de o miză tranşantă? Ştiu că ştii că e aproape decedat politic. Mai are un pic şi decedează şi electoral. Fiindcă ascultă de sfaturi care îl duc direct pe ultimul drum. Dead end. 😐

  @Stejare, scuză-mă, dar ai pus o întrebare extrem de proastă. Au fost mulţi contracandidaţi ai lui Funar, cu cap şi cu tot ce le trebuie, ştiu cel puţin unul, dar clujenii când li se pune pata rămân blocaţi ani în şir. După Funar a venit Boc este egal Băsescu. E ceva cu voi la Cluj acolo, repet ce mi-a zis un prieten clujean, că e locul geometric al prostiei. 😳

 14. Sandi Says:

  „… locul geometric al prostiei ”

  Expresia asta trebuie s-o „patentezi” urgent ! :):):)

 15. Marcus Says:

  Bravo Tricolori, Le-ati Scos “steagu’ secuiesc” Pe Nas Ungurilor!

  Dupa manifestarile la care s-au dedat “suporterii” maghiari desantati la Bucuresti este clar ca acestia nu au venit sa vada meciul, ci sa provoace si sa faca atat de mult scandal cat putea duce jandarmeria si politia romana.
  Dar asta a fost pana in minutul doi si cateva secunde al meciului, cand golul lui Marica i-a adus la stadiul de legume stoarse de vlaga scandarilor “romanii sunt tigani homosexuali”, pentru ca golurile urmatoare sa-i transforme in niste homalai care au plecat cu coada intre picioare la Budapesta, sa-si linga ranile aplicate cu varfurile bombeurilor in dosurile lor revansard-revizioniste de tricolorii dezlantuiti.
  Sincer sa fiu, daca in ultimul an si ceva am trait in suflet cu amarul fierii bataii de joc la care am fost supus de “campionii” democratiei europene mana in mana cu verii lor yankey la momentul impunerii basescului la carma tarii in ciuda votului covarsitor de demitere, moment legitimat apoi de asa-zisul pact de coabitare pontist, amar intretinut si de obraznicia si tupeul fara frontiere al conationalilor mei etnici maghiari din Har-Cov, condusi de fascistii din Ungaria in frunte cu inalt-prea-decoratul basesc Tokesi, victoria echipei nationale a venit ca un balsam tamaduitor, nu doar ca un rezultat sportiv aducator de o eventuala calificare la turneul final, ci ca o lectie usturatoare aplicata popoului unguresc portdrapel de stindard secuiesc.
  Piturca si baietii lui au reusit, pe linga aceasta lectie de fotbal, sa aduca bucuria in inimile a milioane de romani, care au vazut in aceasta victorie un act de justitie prin punerea la coltul de rusine a iredentistilor din tara vecina si din Har-Cov.
  Nu vreau sa scriu prea mult, deoarece s-ar putea sa-mi aduc aminte de toate marsaviile si ticalosiile maghiarimii din ultimul timp, aducere aminte care ar afecta gustul dulce al unei victorii a intregii natiuni romane.
  Cert este ca daca dupa ocuparea Budapestei de catre trupele romane in anul 1919, pe cladirea parlamentului steagul unguresc a fost inlocuit de un soldat roman mai hatru cu propria opinca, la momentul bataii pe care au incasat-o maghiarii la momentul 2013, acestia ar trebui sa inlocuiasca “drapelul secuiesc” cu care au venit sa bage batul prin gard cu ghetele lui Marica.

  PS Admirabil publicul la momentul in care a aplaudat gestul fair play al unui jucator maghiar care la o minge de arbitru a expediat-o portarului echipei noastre nationale.

 16. Sandi Says:

  ACADEMIA ROMÂNĂ DESFIINȚEAZĂ PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ!

  http://proiectromania.wordpress.com/2013/08/27/academia-romana-desfinteaza-proiectul-rosia-montana/

 17. johnson1312 Says:

  Inca o data poate nu m-am exprimat eu bine…Asa e Legea, concluzia expertului poate sa fie luata in considerare(sau NU), poate chiar va fi luata in acest caz ! Daca ar fi una imperativa ar insemna ca „expertul” sa aiba putere decizionala iar omul politic sa fie supus acesteia.Sa fie un fel de „paiatza” ….daca ati mai auzit termenul pe undeva… 😆

 18. tiberiu2009 Says:

  „”Ştiu că ştii că e aproape decedat politic.””

  E vorba de Antonescu.
  Stiti de ce pariati intotdeauna pe pierzatori?
  Pentru ca aveti criterii gresite de apreciere a ceea ce trebuie facut si aveti criterii gresite de apreciere asupra oamenilor care vreti sa faca ceea ce credeti ca trebuie sa faca.

 19. johnson1312 Says:

  Antonescu va castiga prezidentialele ! Le-a castigat deja in decembrie 2012 cand USL si-a zdrobit adversarii.Asa ca nu am pariat pe niciun pierzator de data asta.

 20. olimpiu65 Says:

  basecuristii nu au atata materie cenusie sa inteleaga un lucru simplu: noi il criticam, il poreclim, il mascarim pe Crin ,dar il vom duce la Cotroceni pt ca toti fsnistii pishadisti sau /si pdelepre sa simta!!!!

 21. Donkeypapuas Says:

  @johnson1312
  Şi tocmai de aceea consecinţele vor fi POLITICE. Verificaţi ce am afirmat prima oară.

 22. johnson1312 Says:

  Sigur ca da ! Din pacate populatia nu sanctioneaza prin vot sau prin presiunea strazii derapajele si proastele performante.La noi,in alta parte da. 🙂

 23. tiberiu2009 Says:

  „”Din pacate populatia nu sanctioneaza prin vot sau prin presiunea strazii derapajele…””

  Adevarat. De departe cel mai mare derapaj a fost modul ilegal in care acum un an si jumatate a ajuns la putere USL-ul. Si apoi populatia in loc sa sanctioneze acel derapaj a mai felicitat o data USL-ul si pentru proastele performante.

 24. stejarul Says:

  „E ceva cu voi la Cluj acolo, repet ce mi-a zis un prieten clujean, că e locul geometric al prostiei. ”

  Roxi,rade ciob de oala sparta… voi bucurestenii ati avut si voi „trofeele” voastre.. eh he he!

  Il laud pe Funar pentru ce a facut bok si apostu sub indrumarea „profesionistului” ioan rus, este incredibil.

  Au luat retrocedarile facute de Funar si au falsificat toate documentele „dubland” proprietatile retrocedate.

  Dau un exemplu.
  Cu documente falsificate la evidenta populatiei pe cand ioan rus era ministru la interne, mafia lui rus a facut revendicari cand primar a fost Funar. Au revendicat intr-o casa un apartament de doua camere.

  Cand a ajuns bok primar au luat documentele de retrocedare din primarie semnate de Funar si le-au falsificat adaugand inca 3 camere la apartamentul retrocedat. Cele 3 camere din imobilul respectiv apartineau altor 3 apartamente.

  Au inceput falsificarea la cadastru in asa fel incat apartamentul mafiei lui ioan rus sa aiba 5 camere iar celorlalte 3 apartamente sa le dispara cate o camera.

  Mafia lui rus a reusit sa convinga proprietarii a doua din cele trei apartamente sa le vanda lor apartamentele. La cadastru falsificarile urmau sa fie finalizate dupa ce proprietarii celor 2 apartamente vindeau. Odata finalizata vanzarea si modificarile la cadastru, mafia lui rus urma sa ii acuze pe vanzatori de inselaciune ca au vandut mai mult decat aveau.

  Totul s-a blocat cand proprietarii celui de al 3lea apartament au „mirosit” ceva si au verificat la cadastru. I-au prins pe excrocii lui rus cu pantalonii in vine, adica jumate documente falsificate.

  A dat rus semnalul „mayday” lui ponta care a hotarat ca DE URGENTA SA FIE VANDUT CADASTRUL. Sa fie astfel „ingropata” falsificarea documentelor cadastrale.
  E doar un caz dar ma intreb cate alte mii de astfel de cazuri sunt de care nu se aude nimic pentru ca politia din Cluj e in buzunarul lui rus. Stroe nu a facut absolut nimic de cand a preluat ministerul.

  Escrocheriile lui ponta o fac pe udrea sa para fata de pension!

  PS cine si-a facut rost de copii legalizate al cartilor funciare format pe hartie, e salvat! Cine nu, obtine acum copii in format digital unde nu se mai vad falsificarile operate de mafia rus. in formatul pe hartie se vedeau modificarile, acum modificarile sunt in computer iar cu politia corupta nici dracu nu mai poate vedea nimic.

  DEMISIA, PONTA! SUTZUL DRACULUI DE LA GARA DE NORD!

 25. stejarul Says:

  Il laud pe Funar pentru CA ce a facut bok si apostu sub indrumarea “profesionistului” ioan rus, este incredibil

 26. Sandi Says:

  Am primit asta prin de la un amic din US:

  A baut apa sfintita!…

  ( Hopa, Simona Fica a revenit in tabara anti-basista?! Bun venit, Monica!,,, )

  Noi informatii in dosarul traficului cu arme

  Este vizat Traian Basescu

  Pe site-ul Exploziv News sunt postate informatii provenind de la
  jurnalistii Simona Fica, Robert Horvath si Colin Brayton, ultimii doi
  reprezentand Nipon Press si The Morning News. Le public asa cum au
  fost ele prezentate de Exploziv News. Impreuna cu trei fotografii.
  Tigareta II, uraniu pentru teroristii FARC, Traian Basescu, ROMARM,
  Romtehnica si S.R.I., in anchetă internatională – dosar stufos la o
  baza militara secreta a SUA…

  Ceausescu a vandut armament teroristilor lumii, timp indelungat,
  printr-o operatiune cunoscuta sub numele de „Stele”, in urma careia
  Romania ajunsese lider pe piata internationala a diamantelor, primite
  la schimb pe tehnica de lupta si vandute apoi la preturi exorbitante
  catre bogatii lumii. Operatiunea in sine era ilegala si tot
  contrabanda de stat cu arme se numea, doar ca banii rezultati din
  sprijinirea terorismului mondial si vanzarea diamantelor erau bagati
  de „dictator” in vistieria tarii, in construirea de spitale, scoli,
  locuinte, drumuri pentru romani. Operatiunea a fost accentuata intre
  anii 1983 – 1989, si era canalizata pe doua cai de transport a armelor
  fabricate in Romania, catre tarile arabe dar si tari din Europa
  Occidentala:

  1. Pe calea aerului, cu avioane militare de transport,

  2. Pe vapoare de tipul celui condus de Traian Basescu.

  Nume care acum sunt sonore pe scena politica a tarii au fost implicate in aceasta
  operatiune (prin diversele grade si functii avute in „Stele”), iar
  dupa indepartarea lui Ceausescu, acestia si-au creat propriile retele
  de contrabanda cu armament, diferenta fiind ca vanzarea ilegala a
  rachetelor romanesti a condus la imbogatirea personajelor si nu la cea
  a bugetului de stat, iar „Stele” si-a schimbat denumirea in
  „Tigareta”. Acum, singurul dovedit si indicat de catre autoritatile
  columbiene, americane, ruse si franceze – pe baza probelor si a
  declaratiilor luate lui Victor Bout (dealer mondial al mortii, cu care
  a avut relatii directe), Shimon Naor (un alt traficant international
  de arme, de asemenea cu conexiuni la Cotroceni) si Valentin Vasilescu
  (fostul comandant al Aeroportului militar Otopeni, arestat nefondat in
  urma cu ceva ani pentru implicare nedovedita in „Tigareta” II) – ca
  fiind pionul numarul 1 in comertul ilicit cu tehnica de lupta si
  armament si sprijinirea terorismului international, este nimeni altul
  decat TRAIAN BASESCU! Descoperirea sa este principalul motiv al
  venirii rapide si neanuntate a directorului CIA la Bucuresti.

  Va invitam sa parcurgeti ancheta jurnalistica de mai jos, ea avand la
  baza, pentru prima oara in istoria jurnalismului romanesc,
  colaborarea, pe trei directii de investigatie, a unui ziar din Romania
  (Exploziv-News), a unui corespondent al celei mai importante Agentii
  de stiri din Japonia (Nipon Press) la Washington (Roberth Horvath) si
  a jurnalistului irlandez, posesor al premiului Pulitzer, specializat
  in anchetarea terorismului islamic, Colin Brayton, jurnalist la The
  Morning News, SUA.
  Odata cu venirea la putere a lui Traian Basescu, in anul 2005,
  Bucurestiul a devenit locul preferat de negociere al gherilelor
  columbiene FARC cu traficantii de arme. Acoperiti de catre SRI, la
  ordinul lui Basescu (operatiunea a fost coordonata de insusi generalul
  Florian Codlea), teroristii FARC au avut tupeul sa vina in Romania
  chiar in preajma summit-ului NATO de acum doi ani, desi locul era
  impanzit de servicii secrete din toata lumea. Dupa arestarea
  spectaculoasa a „Negutatorului mortii”, Viktor Bout, un apropiat, asa
  cum vom vedea pe parcursul acestei anchete, al lui T.B. (Bout inca
  deruleaza afaceri ilegale prin diverse firme pe teritoriul Romaniei,
  iar avionul ce apartine teroristului si cu care se face contrabanda la
  greu cu tehnica de lupta, este parcat chiar langa avionul
  prezidential, la ROMAVIA) si numarul doi al retelei de guerila FARC a
  trecut prin tara noastra. Numarul doi al Fortelor Armate Revolutionare
  din Columbia (FARC), Raul Reyes, ucis intre timp de catre armata
  coumbiana intr-un bombardament desfasurat pe teritoriu ecuadorian, a
  fost in Bucuresti in urma cu doi ani, chiar in preajma sumitt-ului
  NATO. El a negociat cumpararea unei cantitati de uraniu, direct cu
  Traian Basescu, la care a ajuns prin interlopul ucrainean Semyon
  Yukovich Mogilevich, care facea parte dintr-o grupare mafiota rusa,
  pentru a construi o „bomba murdara” (Mogilevich este dat in urmarire
  generala in toata lumea de catre FBI, FSB si CIA, iar sursele noastre
  din SIE spun ca acesta s-ar afla in Romania, intr-o locatie a familiei
  prezidentiale, in judetul Constanta – nota redactiei). In Romania urma
  sa se discute detaliile tranzactiei, livrarea urmand sa fie facuta in
  alta tara. Reyes a venit in Romania sub un alt nume, cu un pasaport
  venezuelan fals. Surse din Serviciul de informatii britanic MI6 spun
  ca „Reyes voia sa foloseasca uraniul vandut de catre presedintele
  Romaniei pentru fabricarea unei bombe (vezi foto) pe care sa o
  foloseasca intr-un atentat impotriva presedintelui columbian Alvaro
  Uribe, dusmanul de moarte al FARC si cel mai fidel aliat al Statelor
  Unite in America de Sud. Teroristul Reyes, pe numele sau real Luis
  Edgar Devia Silva, a negociat cu un membru de frunte al unei
  organizatii mafiote condusa de Semyon Yukovich Mogilevich, iar acesta
  l-a introdus la Cotroceni”. Potrivit FBI, Statele Unite si mai multe
  tari europene au emis mandate de arestare pe numele lui Mogilevici,
  printre ale carui principale „afaceri” se numara prostitutia, traficul
  de droguri si de persoane. De la dizolvarea Uniunii Sovietice,
  gruparea condusa de Mogilevich a stabilit ceea ce raportul MI6 numea
  „o relatie de lucru cu Al-Queda”. „Se stie ca organizatia condusa de
  Osama ben Laden este prezenta in Venezuela si in alte tari
  sud-americane guvernate de reprezentanti ai stangii populiste, care se
  opun Statelor Unite”, se arata in raportul MI6. Tocmai legaturile
  dintre Al Queda si gruparea lui Mogilevich au fost cele care au
  alertat oficiali ai MI6 aflati la Bucuresti asupra faptului ca FARC a
  cumparat „o cantitate considerabila de uraniu pentru a fabrica o bomba
  murdara”. Organizatia rusa condusa de ucraineanul Mogilevich, descris
  de serviciile secrete britanice si americane drept „unul dintre cei
  mai periculosi criminali ai lumii”, trafica uraniu imbogatit. Sursa:
  Romania. Locatia: Rosia Montana!
  Pe de alta parte, CIA a stabilit ca intre Mogilevich, Reyes si Viktor
  Bout exista o punte de legatura in Romania. Asa s-a ajuns la Traian
  Basescu. Iata faptele: ofiteri FBI si CIA, specializati in lupta
  antiterorista, au constatat ca „Victor Bout, fost ofiter rus, anchetat
  pentru trafic de armament in favoarea retelelor teroriste din Orientul
  Mijlociu si Africa, isi procura arme si munitie din tarile fostului
  bloc sovietic, cu precadere Romania. Reteaua lui Bout este unica atat
  din cauza abilitatii sale de a livra arme sofisticate oriunde in lume,
  cat si prin faptul ca traficul a luat amploare cu aportul lui Traian
  Basescu, in cele cinci mandate de ministru al Transporturilor si a
  culminat cu castigarea, in 2005, a alegerilor prezidentiale” (raport
  al FBI intocmit la data de 23 ianuarie 2010). Raportul mentioneaza ca
  fostul pilot sovietic a facut nenumarate tranzactii cu talibanii si
  organizatia terorista Al-Qaeda. Sanjivan Ruprah, un veros afacerist
  kenyan si „mana dreapta” a traficantului de armament Victor Bout, a
  fost arestat in Belgia, in februarie 2002. Potrivit anchetatorilor,
  Ruprah a oferit informatii deosebit de valoroase, din interiorul
  cartelului mafiot, precum si despre modul de operare al ramificatiilor
  retelei si, mai ales, despre implicarea actualului sef de stat roman,
  la vremea aceea posesor al mandatelor de ministru al Transporturilor.
  Desi ii promisesera imunitate in schimbul informatiilor despre Bout si
  Basescu, autoritatile americane l-au retinut pe Sanjivan Ruprah. Pe
  parcursul anchetei, referindu-se la Romania, el a declarat: „Aceasta a
  fost, alaturi de Bulgaria, una dintre tarile care il alimentau pe
  Bout”. Kenyanul a dezvaluit ca, dupa ce primea armamentul solicitat,
  Bout il livra, in special, talibanilor si teroristilor din Al-Qaeda.
  Vorbind de incarcarea armelor pe Aeroportul Otopeni, el il mentioneaza
  pe „ministrul Transporturilor Traian Basescu si faptul ca Bout a
  cumparat de la acesta un mare numar de avioane la pretul unui jeep. *
  Il-18 YR-IME TAROM, seria 18300 6205, vandut cu 131.000 de dolari.
  Acum, Iliusin-ul are tnregistrarea EL-AHO a companiei Air Cess, din
  Emirate. Air Cess este una dintre companiile de baza ale lui Bout. *
  Il-18 YR-IMD TAROM, seria 18200 4804, vandut cu 127.000 de dolari.
  După vanzare, avionul a avut inregistrarile ER-ICM, EX-7504, EL-ADY,
  3D-ALQ si a ajuns la Santa Cruz Imperial, alta companie a
  traficantului rus. * Il-18 YR-IMG TAROM, seria 18400 7301, vandut cu
  157.000 de dolari. Aeronava apartine, acum, companiei Renan Air, firma
  partenera a „comerciantului mortii” din Republica Moldova, care a
  facut trafic cu arme in Africa. Inregistrarea i-a fost schimbata ca
  ER-ICG. * Il-18 YR-IMJ TAROM, seria 18600 9102, vandut lui Viktor
  Bout. Aeronava a fost implicata in traficul de arme in Africa.
  Inspectorii ONU au descris, cu lux de amanunte, implicarea fostului
  avion romanesc in „comertul mortii”. Avionul apartine tot companiei
  Renan Air, dar are inmatricularea ER-ICJ. Surprinzator, el a dezvaluit
  ca la conducerea organizatiei lui Bout apar – in afara lui Traian
  Basescu – si alte numeroase nume romaneşti. Ele se refera la piloti,
  navigatori, mecanici, dar si ofiteri ai Serviciului Roman de
  Informatii care, cu timpul, au fost promovati in inalte pozitii.
  Ruprah a oferit, asadar, informatii deosebit de valoroase, din
  interiorul cartelului mafiot roman, condus de Basescu. De asemenea,
  tot Ruprah a dezvaluit FBI filiera reala a lui Basescu – Bout din
  Romania: Michael Susak – prietenul lui Basescu, Stamen Stancev (KGB
  cf. SRI sau MI6), Vadim Benyatov (posibil CIA), Vitaly Usturoi, Victor
  Plahotniuk-actionar la Petrom Moldova, Loratel Cipru, Victoria Bank,
  Victoria Invest, Oleg Voronin, Josanu Anatolie-fost KGB, Ion(Ivan)
  Busuioc(GRU). Toate aceste si toti acestia avand conexiuni in Cehia,
  Scotia, Delaware si Republica Moldova).

  Jurnalistul Roberth Horvath a reusit sa ii ia un interviu, timp de 30
  de minute, in inchisoarea din Thailanda, in exclusivitate pentru
  EXPLOZIV-NEWS, lui Viktor Bout: „Intre 2001 şi 2004, echipaje
  romaneşti, cu ok-ul lui Traian Basescu, cu care declar ca sunt prieten
  si am avut si am raporturi de afaceri, au zburat în Africa pentru una
  dintre companiile mele, Jetline. Jetline şi echipajele romanesti au
  transportat arme in zone de conflict ale Africii” (NOTA REDACTIEI:
  informatiile date corespondentului nostru de la Washington, Roberth
  Horvath, de catre Bout, despre carausia cu arme, Made in Romania, spre
  mai multe state africane sunt confirmate, sub protectia anonimatului,
  de un avertizor din SPP, care a participat la aceste actiuni in
  Africa.

  Bout a mai declarat, pentru Exploziv-News, ca „zeci de romani,
  personal navigant si tehnic al companiei militare romanesti ROMAVIA au
  deservit avioanele mele: BAC 1-11 (cu indicativele P4-JLB, P4-CBH,
  VP-BBA şi 3C-QRF) si un Boeing 727, cu înregistrarea P4-JLI”. De
  asemnea, Bout a mai afirmat ca „banii ii viram personal, lui Traian
  Basescu, in conturi pe numele sau, la Victoriabank”. (NOTA REDACTIEI:
  Victor Bout este actionar, prin firmele Aerocom si Renan, la
  Victoriabank, cele doua firme fiind acuzate, in rapoartele ONU, de
  vanzari ilegale de armament in Balcani si in Africa. Alaturi de
  generalul Bout, mai detin actiuni la Victoriabank: Alpha Bank din
  Bucuresti, Romania-12%, Banca Europeana pentru Reconstructie si
  Dezvoltare (BERD) 15% si o structura financiara creata de BERD, numita
  Danube Fund-23%, actiuni vandute urmatoarelor firme: Atrium Ltd cu
  sediul in Belize, firma off-shore Financial Investments Corporation cu
  sediu in Scotia, firma Victoria Invest, care imparte acelasi sediu cu
  Petrom Moldova, firma Repcor Com cu sediul la Chisinau si firma
  Program Invest -detine 5,76 din actiuni la Victoriabank, dar are drept
  actionar majoritar firma Afes-M, care la randul sau are actionari mai
  multe firme, printre care doua sunt trecute pe lista neagra in
  rapoartele ONU, si anume Renan si Aerocom. La Aerocom actionar este
  directorul de la firma Afes-M, ambele avand aceasi adresa. Un alt
  actionar de la Aerocom este Bruma Vladimir, care este si administrator
  al firmei Verelcom. O alta componenta a Verelcom este Eristal Prim,
  care e tot actionara la Afes M. Firma Verelcom isi are sediul pe str.
  Tricolorului nr.42, din Chisinau avand acelasi sediu cu firma-mama
  Program-Invest). Viktor Bout i-a dezvaluit corespondentului nostru
  Roberth Horvath intreaga poveste a contrabandei cu arme si implicarea
  actualului presedinte al Romaniei: „In 1995, am infiintat Trans
  Aviation Network Group, o ramificatie a companiei „Air Service
  Charter” cu sediul in Belgia, si cu baza la Sharjah, in Emiratele
  Arabe. Am achizitionat un avion Boeing 707, inmatriculat in Liberia,
  cu care am inceput sa transport armament din Romania. Pe Traian
  Basescu l-am cunoscut in anul 1985, in cadrul unei alte operatiuni,
  dar atunci colaboram cu regimul comunist de la Bucuresti, iar Basescu
  era unul dintre sefii operatiunii „Stele”, investit de Ceausescu. In
  1996, prin „Sky Air” (o alta derivata din firma-mama „Air Service
  Charter”) am transportate, cu Boeing 707 inmatriculat cu indicativul
  EL-JNS, pistoale mitraliera AK-47 din Bulgaria, catre Kigali,
  Rwanda.Avionul companiei mele”Sky Air” au fost „garate”, din ordinul
  lui Traian Basescu, pe platforma militara a Aeroportului Otopeni, la
  Baza Militara UM 19062 – Baza Sud. Toate zborurile se faceau cu ok-ul
  dat de ROMARM, ROMTEHNICA, SRI si SIE”. Teroristul mai spune ca: „Un
  director al ROMTEHNICA s-a opus, dar a fost eliminat. Personal nu am
  avut implicare in asasinarea lui, s-a ocupat de asta partea romana, a
  fost asasinat impreuna cu sotia sa in apartamentul in care locuiau”.

  Despre conexiunea mortii Bout – Basescu, chiar consultantul de
  specialitate al Exploziv-News, Valentin Vasilescu, vine cu precizari
  incriminatorii. Declaratia lui Valentin Vasilescu, fostul comandant al
  aeroportului militar Otopeni, fost deputat de Bucuresti, data recent
  intr-o baza aeriana secretă a SUA, in fata unor ofiţeri de rang inalt
  ai FBI, impreuna cu declaratia pe care CIA i-a luat-o, in arest,
  asociatului lui Semion Mogilevich (cel cu ajutorul caruia Traian
  Basescu a trimis in Columbia, catre gruparea terorista FARC, atat
  rachete sol-aer IGLA-S24, fabricate in Romania, cat si o cantitate
  impresionanta de „bomba murdara”, cum este numit pe piata neagra,
  uraniul) este adevaratul motiv al vizitei-fulger, la Cotroceni, al
  sefului CIA, L. Panetta. Informatia a fost confirmata si ne-a parvenit
  din trei surse: 1. de la generalul US Army, Michael Hayden, pentru
  corespondentul nostru la Washington – Robert Horvath, reporter al
  Agentiei Nippon Press, 2. de la Brian Lutz, ataşat al U.S. Secret
  Service (Ambasada Statelor Unite la Bucureşti), pentru Exploziv-News,
  3. de către însuşi Panetta lui Colin Brayton, jurnalist la The Morning
  News, SUA, de asemenea corespondent special al Exploziv-News. Pe de
  alta parte, si arestarea recenta a generalului israelian de origine
  romana, Shimon Nahor (un alt important pion al lui Basescu in traficul
  cu armament catre teroristi), care a dat declaratii complete
  referitoare la implicarea presedintelui Romaniei in Reteaua Mortii a
  lui Bout, a aprins spiritele la Washington DC, seful CIA spunandu-i,
  la intalnirea de ieri de la Cotroceni, lui Traian Băsescu (sursa: un
  oficial SIE prezent la intalnire): „SUA nu admite un al doilea
  Ceausescu in Romania!”. El a lasat sa se inteleaga ca Basescu face
  obiectul unor ample investigatii in Statele Unite, dar si Rusia, si ca
  pentru infractiunile de sprijinire a gruparilor teroriste ale lumii
  prin furnizarea de armament, pedeapsa este scaunul electric. Va urma…

  Simona FICA (Exploziv-NEWS)
  Roberth HORVATH (Nipon PRESS)
  Colin BRAYTON (The Morning NEWS)

 27. Mihai Hristea Says:

  Cat de scarbos poate fi idiotul ala basist de Tiberiu! 😆

 28. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox cind vine vorba de animale nu am nici cea mai mica indoiala ca avem aceeasi optiune. Oricum ma ingrijoreaza isteria. Si „la cald’ se vor lua cele mai proaste decizii.
  By the way ma tot chinui sa fac o poza si fie nu am baterii fie sotiorul meu e dus la culcare! Seara, cind vine momentul sa ma ocup si de MINE si ma pun pe canapea in fata televizorului!, cei trei motanei ma insotesc: Tom pe geniunchiul sting, Milut (Miles) pe cel drept si Dikut (Shreder) pe piept!!! Toata ziua se alearga, scuipa si tot nu decid cine este „SEFUL”; seara Ma „shere” fara proteste…Rolf catelul) sta la picioare…
  ieri am merc cu Crisii la sonograma (ultima): avem aproape 7 lb (cam 3.5 kg) sintem in pozitie si este vorba de zile….Am decis sa-i schimbam numele, il va chema Rayland Christian Ion Florin (dupa cei doi bunici, Ion socrul meu, Florin tatal meu).

  Nu am zis nimic despre Rosia Montana. Habar nu am ce este corect.

 29. tiberiu2009 Says:

  Ce imi plac mie artistii (?) astia care una-doua ajung la „ba pe-a matii”.

 30. olimpiu65 Says:

  AN se pronunta pt eutanasierea maidanezilor. vanatorul tot vanator desi dupa ce a fost condamnat cred ca nu mai are dreptul sa traga cu puscoacele.parca il vedeam pe el in postura de sniper si pe chior alaturi cu binoclul reglandu-i tragerea

 31. johnson1312 Says:

  http://www.dcnews.ro/2013/09/sute-de-mesaje-ale-cetatenilor-din-ue-impotriva-exterminarii-in-masa/

  Tiberiu scuza-ne,n-avem timp de tine…avem problema asta cu maidanezii.A inceput vanatoarea de caini pe strazi si de aici bataie la propriu intre cei ce lovesc animalele si cei care le protejeaza.Smardoiala nationala intretinuta de posturile kitsch in frunte cu protv !

 32. Sandi Says:

  „Balarii ” sau un dram de adevar ?!?

  ” Ianuarie 2012, Piata Universitatii: AU FOLOSIT ARME PSIHOTRONICE !! ”

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/08/27/ianuarie-2012-piata-universitatii-au-folosit-arme-psihotronice/

 33. Ghita Bizonu' Says:

  Ma scuzati ptr intarziere … deh am avut o mica “neplacere” soldata cu o scurta internare intr-o sectie de chirurgie unde marturisesc unde , in netrebnicia mea, am dat spaga in valoare totala de ZEROlei, ZERObani, (total :00,00 lei ) – deh asa sunt io cam nesimtit si imputzit (si sarac)

  Si ca sa continuii cu nesimtirea mea .. azi trecand prtin piata am auzit niste iubitori provita si pro”catzei” discutand ca cum Ionut ala ar fi trebuit sa fie supravegheat mai indeapropae de bunica (”baba nesimtita”) si ca parintii e iresponsabili. Perntru ca pe viitor “catzeii” sa nu mai fie in situatia sa se parere de agresiunea turbata a unor fiare de copii de 4-6 ani si diferite bestii sa nu mai instige la uciderea lor ca la Auschwitz sau Nuestra Senora la Reyna de los Angeles (y los perros?!) nu ar fi cumva bine ca micile bestii feroce (copii umani) sa fie inchise in casa? Ca iesirea lor in spatiul public – rezervat “catzeilor” sa fie strict regelmentata? Ca micile bestii feroce (copii umani) in aptiile publice sa fie tinute in lesa (maxim 3 metri) ? Si sa mearga normal nu sa alerge agresiv, sa nu fie pe biciclete, pe trotinete si alte asemenea care sa stimuleze intinctui natural si sanatos de vanatoare a “catzeilor” comunitari?! Sa cereti interzicerea accesului copiilor in spatiile publice verzi (parcuri, scuaruri, paduri) care sa fie rezervate “catzeilor”?
  De asemernea nu ar fi oare inteligent ca in loc sa cheltuim bani cu diverse prostii gen alocatie copii, bani ptr transportul la scoala a ziselor bestii feroce (copii umani) , cron si lapte – sa fie varsati pentru bunastarea “catzeilor” ?! Poa ar trebui sa desfiintam si celalte modurti in care risdipim banu nostru in favoarea acestor bestii feroce (copii umani) – plasament familial, samd – pe care ii furam de la gura “catzeilor” ? Si cu banii ptr scolarizarea micilor bestii feroce (copii umani de etnie romana) ?Sa terminam dracului cu comunismu asta si idolatrizarera copilului!! Idem banii irositi pe pesnii si late asemenea nu ar fi mai bine s afie directionacti spre bunastrea “catezilor”?

  Si nesimtitii – ca mine! – care nu intretin nici un ca ”catzel” si nici nu dau “spaga” la spitale – sa fie pusi sa plateasca o taxa de solidaritate – ceva cam cat o pensie alimentara ptr 2 copii!!! Iar aia cu copii sa plateasca o amenda lunara egala cu o pensie alimentara pentru fiecare mica bestie feroce (copil uman) pe care au adus-o pe lume!!!

  Si sa modificam stema – in prim plan vreo 4-6 catei privind la 1 bucata catea montata de un “catel” cu deviza : Astia ne sunt Dumnezei !!!

  Cat despre mine regret ca in 90 am fost prea idiot si nu am plecat intr-o tara ca “afara”. Ca in curand am impresia ca o sa cereti eutanasierea mea…sa-mi fie rusine operat fara spaga (plus rahie pe d’a moaca!) fara catei samd ? Unde dracu s-o ajunge cu astfel de exemple repugnante?

  (daca sunteti chiar curiosi : spitalul sf Ioan. Ala de langa Morga. Rusinea nationala – adica FARA SPAGA – petrecutu-s-a miercuri pe la 22. Ma rog “urgenta” – meplacuta, dureroasa da cam atat )

 34. johnson1312 Says:

  http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/chiliman-a-dat-piata-amzei-pe-mana-pdl-101870

  Am facut un calcul….Chiliman a dat toata Piata Amzei (va dati seama despre ce vorbim ?) pentru o „chirie” de vreo 12,5 euro / mp pe luna ! La cei aprox 3600 mp din care 2700 mp construiti la cheie,cu parcare subterana ! Woauuu ! Cica doar o oferta a corespuns cerintelor ! Ceilalti lipseau din tara ? Erau in concedii ?

  🙄

 35. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/09/apropo-de-cobe.html

 36. Radu Humor Says:

  Portugalia avea pe acea vreme un fel de autostrada, adica o sosea mai acatarii care lega Lisabona de nu stiu ce oras. Nemtii, care erau aliatii lor le-au oferit si le-au dat ajutorul fratesc sa le faca o autostrada ca lumea. Si, întradevar, le-au facut pe banii lor în locul soselei vechi o autostrada asa cum stia numai Hitler sa faca. În RDG ( în 1985 ) se circula pe portiunea de autostrada între Dresda si Leipzig, facuta de pe atunci (1936), care este si acum foarte buna si are sase sensuri.
  Asa, dar, ce sa vezi, vechea sosea era facuta din pietre de caldarîm pe care nemtii le-au încarcat în tren si le-au dus în Germania ca “sa-i scape” pe portughezi de ele. Pietrele erau însa din minereu de wolfram sau tungsten care se foloseste la fabricarea de oteluri aliate pentru blindaje. Nu se gasea nicaieri în lume asa un mineral. Dar nemtii stiau, portughezii nu stiau.Vedeti ce înseamna sa aveti o buna informatie ?
  Cît despre noi, ce sa mai zic: nu ne-am ales cu nimic din petrolul de pe valea Prahovei, în timp ce arabii au facut cel mai modern hotel din lume, orase si statiuni de vis. Probabil ca tot asa va fi cu Rosia Montana: se va gasi vreun cretin ajuns sef care le-o va vinde pe nimic numai ca sa ia el un ciubuc gras. Vezi chestia cu Rompetrolul.”

  „Între CRIZA SI TERORISM, ROMÂNIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii în domeniul materialelor strategice !

  AMERICA nu are zacaminte de URANIU.

  Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM.
  Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni în materie de suprematie MILITARA.

  Wolframul, un metal mai scump decât aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar în industria militara si spatiala,
  iar uraniul în industria nucleara.

  Primul se afla, în cantitati INEPUIZABILE si în starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA. La ROSIA MONTANA !

  Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atât mai mult cu cât Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie în premiera:

  Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc însa, în cantitati uriase, si în muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a cazut, în urma cu câtva timp, avionul militar israelian – posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.

  Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, în urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.
  În aceeasi zi în care profesorul RUDAN era gasit aproape mort în apartamentul sau din Bucuresti (cu câteva zile înainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), iar generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului român. Generalului american i se întîmpla asta deoarece, într-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO în AFGANISTAN nu erau teroristii. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur!
  În Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si în Koh Mir Daoud, lânga Herat si Kharkiz, în provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România detine suprematia mondiala.

  SĂRACA TARA BOGATA!”

  Toti iti vor binele!!! Nu`i lasa sa ti`l ia!!
  ‎”Viața e grea; mai ales dacă ești prost.” John Wayne
  „Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti.” (Parintele Arsenie Boca)

 37. Radu Humor Says:

  Ghiţă !
  Sper să-ţi treacă !
  Sănătate şi inspiraţie în continuare !

 38. ioprotestatarul Says:

  Se pare ca a venit timpul sa se faca dreptate! In strada!

 39. stejarul Says:

  Bizoane, sanatate, ca-i mai buna decat toate!
  Ma bucur sa te revad pe blog.

 40. johnson1312 Says:

  Roxana uite aici un film,poti sa faci un post nou cu el ? Mai mult decat atat ce se mai poate demonstra ??? Comentariul realizatorului este f.pertinent ! Parchetul daca ar lasa dracului dosarele politice poate si-ar arunca o privire daca ar fi lasat ! La fel Gadea si Pro Tv daca ar lasa dracului telenovelismul si ar dori macar sa faca o ancheta cu adevarat jurnalistica pentru a mai echilibra isteria generala provocata de propriile aberatii puse pe post :

 41. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2013/09/09/romane-fii-vigilent-dusmanu-poporului-te-asculta/
  @Dom’ Ghita, sanatate si
  sa fii iubit
  marcus

 42. Roxana Iordache Says:

  Tibi, da, mă, ai dreptate să te crezi la spital, că doar acolo 67% înseamnă „ilegal”. 😆

  Ai grijă, că oricând am chef îţi banez şi IP-ul ăsta. Te mai las just 4 fun. Să văd cât poţi să te cenzurezi în gama şi aşa extrem de redusă de clişee inepte. 😉

 43. tiberiu2009 Says:

  „”De departe cel mai mare derapaj a fost modul ilegal in care acum un an si jumatate a ajuns la putere USL-ul. „”
  „”Tibi, da, mă, ai dreptate să te crezi la spital, că doar acolo 67% înseamnă “ilegal”. :lol:””

  Despre care 67% este vorba?????

 44. Ghita Bizonu' Says:

  A fratilor am zis : un fleac. Un fleac de infectie INSA prost plasata

 45. tiberiu2009 Says:

  “”De departe cel mai mare derapaj a fost modul ilegal in care acum un an si jumatate a ajuns la putere USL-ul. “”

  Am gresit cu „acum un an si jumatate”. Ma refeream la ilegalitatile din perioada 3-6 iulie 2012. De atunci timpul trece mai greu.

 46. ALM Says:

  @tiberiu2009
  Să înteleg că sunteţi de altă părere decât Curtea Constituţională? Ce a fost ilegal după părerea dvs? Puteţi să argumentaţi cu Legea în mână?

 47. Mihai Hristea Says:

  Tiberiule, esti basist tipic: in loc sa ridici frumusel doua degetele cand stai de vorba cu de-astia ca mine, te umfli in pene ca ultimul cocalar. Fix cum a facut idolul tau: un kil de aur valoreaza cat un kil de cacat, pentru ca ambele cantaresc la fel. La fel si tu – incerci sa crezi ca te poti trage de sireturi cu mine pentru ca si tu ai drept de vot. 😆
  La scoala, imbecilule! Sau, mai degraba, la puscarie, neamul vostru de scarbosenii basiste!

 48. olimpiu65 Says:

  multa UE carlanului palgiator. l-a lasat Hypnos cu ambele maini ridicate si cu chiloteii jos, asa ca sa nu se mai chinuie sa voteze odata pro si odata contra proiectului Rosia Montana!!!

 49. Radu Humor Says:

  Crin Antonescu dovedeşte (din nou !) că este un politician patriot, realist şi (poate) deloc corupt !
  Se pare că ăsta este omul pe care-l aşteaptă românii de peste un sfert de secol !
  P.S. Mai miră pe cineva că prin sondaje măsluite de cretini profitori, Crin Antonescu este adus la acelaşi numitor cu Băsescu?
  Adică dacă al lor e în kkt, de ce să nu-l bage şi pe Crin alături 🙄

  Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins
  Alex Goaga Articole publicate de Alex Goaga, 9 Sep 2013 , 12:49 Recomanda
  Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins
  “Proiectul Rosia Montana trebuie respins”, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana, fiind primul politician major care isi exprima un punct de vedere ferm asupra problemei.
  pub Ceasuri Fossil, Seiko, Citizen, 100% originale! Cele mai bune preturi!
  “Multimea de oameni nu este increzatoare asupra faptului ca resursele ce urmeaza a fi extrase din sol vor fi folosite pentru natiune. Am un punct ferm, proiectul trebuie sa fie respins!”, a spus Crin Antonescu in urma cu cateva minute, intr-o conferinta.
  “Acest proiect nu actioneaza in interes public si exista suspiciuni puternice din partea protestatarilor ca mai multi politicieni au de castigat de pe urma acestui contract”, continua presedintele Senatului.
  Mai mult, Crin Antonescu, intr-una dintre primele reactii transante ale unui politician, spune ca, desi nu este ecologist, sustine ca trebuie gasite solutii pentru exploatarea aurului cu un impact cat mai mic asupra mediului.

  “Este o problema nationala, ce trebuie sa primeasca un raspuns national. Trebuie cautate alte solutii pentru Rosia Montana, pentru gasirea de locuri de munca”, mai spune Crin Antonescu.
  In opinia sa, este foarte important sa existe o sustinere publica, acest lucru fiind mai important decat datele tehnice ale proiectului respectiv. Antonescu a mentionat ca proiectul produce o semnificativa scindare in societatea romaneasca, un numar semnificativ de cetateni neavand incredere ca un asemenea proiect va utiliza resursele acestei natiuni in beneficiul acestei natiuni.
  Citeste si ce a spus Adrian Nastase despre proteste.

  Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Economie/153844/crin-antonescu-proiectul-rosia-montana-respins.html#ixzz2eOG8o37d
  Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebo

 50. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: