SYRIA, OBAMA’S WAG THE DOG

Frauda de Obama anunţă intervenţia militară în Siria, cu amendamentul că nu va da ordinul fără acordul parlamentarilor. Poate păţeşte ca în Regatul Unit, unde Parlamentul a dat cu flit participării britanice la absurditate. Bravo lor!

Oricum, e wag the dog-ul Administraţiei Obama, o diversiune iresponsabilă prin care vrea să acopere marele scandal al poliţiei politice globale, dezvăluit de Snowden.

Ne amintim că Bill Clinton, în plin scandal Lewinski, a bombardat Serbia, în ziua de Paşti.

Şi sluga de Tonta, hop că noi ne conformăm. Fără Parlament, fără nimic. Şi fără să observe că Băsescu joacă aceeaşi carte ca şi Ceauşescu în 1968. Va creşte în sondaje spectaculos, pentru opoziţia faţă de participarea la un război de mascaradă. Dar sângeros.

Deci, din partea mea, Obama, ia-ţi „dimocrăsi” şi ţi-o bagă undeva!

27 răspunsuri to “SYRIA, OBAMA’S WAG THE DOG”

 1. Neveu01 Says:

  E un cretin, n-ai la ce te astepta de la el decat la tampenii.

 2. Roxana Iordache Says:

  Voi cine credeţi că a dat cu arma chimică? :mrgreen: Uite-aşa ajunge un dictator să capete legitimitate. 👿

 3. SYRIA, OBAMA’S WAG THE DOG » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. pozedecat Says:

  Poate ca armele chimice sunt din lotul ala de arme de distrugere in masa din Irak despre care am fost anuntati si pe care nu le-au gasit dupa razboiul de invazie. A altui dictator dar dictatori or mai fi si in alte parti, cum ar fi in Coreea de Nord care chiar are armele respective …

 5. pozedecat Says:

  http://www.neacsu.org/2013/08/simplu.html
  de pe washington post care ia de la un blogger egiptean o harta a prieteniilor uricioase sau a urilor prietenoase din orientul apropiat

 6. Radu Humor Says:

  Beatificarea monseniorului Vladimir Ghika este un gest de reparaţie morală şi spirituală ce merită toată preţuirea, înţelegerea şi sprijinul nostru !
  Din păcate mai sunt de făcut şi alte gesturi reparatorii, la fel de împortante pentru istoria noastră !
  Mai ales când mă gândesc că unii au mers până acolo cu, să-i zicem doar, invocările, încât organizează şi un concurs de “Miss Holocaust” 🙄
  P.S.
  Ce-ar fi să organizăm şi noi ceva asemănător 🙄
  Să zicem ” Mister Cominternist “……

 7. Radu Humor Says:

  Putin a afirmat că dacă sunt probe sau înregistrări din care să reiasă că armata a folosit arme chimice, „specialiştii lui peşte” să le prezinte !
  Dacă nu le prezintă, înseamnă că nu sunt !
  După 9/11 nu văd cine-i mai crede pe americani, fără a avea vreun interes , ceva 😉

 8. stejarul Says:

  DE CE NU EXPLODEAZA MAMALIGA ROMANEASCA

  O POSIBILA EXPLICATIE: LOBOTOMIE NATIONALA CU AJUTORUL FLORULUI DIN SARIN-UL ELENEI CEAUSESCU/IMRE ASZTALOS

  “Romania: Has research and production facilities and chemical weapons stockpiles and storage facilities. Has large chemical warfare program, and had developed a cheaper method for synthesizing Sarin.”

  Dă clic pentru a accesa 00Chemical_and_biological_weapons.pdf

  “THUS, THE FLUORINE ATOM IS THE SINGLE INGREDIENT THAT CHANGES A NON-TOXIC ACID INTO SARIN, ONE OF THE MOST VIRULENT AND DEADLY NERVE GASES KNOWN TO MANKIND.”

  “Repeated doses of infinitesimal amounts of fluoride will in time reduce an individual’s power to resist domination, by slowly poisoning and narcotizing a certain area of the brain, thus making him submissive to the will of those who wish to govern him. [A convenient invisible lobotomy] ”

  http://www.vaccinetruth.org/fluoride.htm
  ================================================

  Asta am postat la tine , Roxi , pe blog in urma cu ceva timp si mai apoi am adunat postarile mele de la tine pe blog si le-am facut copy-paste in prima postare la mine pe blog.

  Reiau ipotezele mele:

  -Romania a produs cantitati imense de sarin inainte de revolutiei si inca mai produce (magureanu are combinat chimic) pentru ca sarinul e INCA folosit ca natia sa fie tinuta in stare de mamaliga

  – Nu suntem cei mai tampiti din lume desi asa parem fiind incapabili de revolta cand votul a 85% din populatie e aruncat la gunoi

  -magureanu e PROFESORUL lui hayssam

  -hayssam stie multe fiind un apropiat a lui Iliescu .

  -Iliescu a decis sa fie refolosite metodele de lobotomizare a natiei dupa iunie 90 fiind manipulat de magureanu

  a. magureanu a vrut sa isi reinfiinteze securitatea (SRI) a facut circul de la Targu Mures din 90
  b. magureanu a vrut sa poata refolosi armele chimice impotriva romanilor (sa controleze el masele. El care spunea ca deasupra lui in Romania este doar Dumnezeu! ) si a facut Piata Universitatii. Nu uitati legatura marian munteanu – magureanu

  Intrebari fara raspuns:

  -care este pozitia neoficiala a lui basescu si a grupului de la Cluj in legatura cu atacul chimic din Siria?
  -Are vreo legatura oprea izmenaru cu hayssam?

 9. johnson1312 Says:

  DC News :

  Tot mai multe voci se opun unei intervenții a SUA în Siria. Moderatorul TV Glenn Beck a făcut în emisiunea The Blaze o previziune sumbră: „Dacă intrăm în Siria, intrăm în al treilea război mondial și nu vom supraviețui”.

  Beck este de acord, în principiu, cu comentariile lui Sean Hannity, conform căruia intervenția militară în Siria ar putea duce SUA în al treilea război mondial, căci Rusia, Iran și China avertizează americanii să nu intervină, deci o intervenție împotriva Siriei înseamnă o intervenție asupra tuturor. Beck merge mai departe și sugerează americanilor să ignore ideile extremiste ale lui John McCain și ale președintelui Obama.

  De asemenea, analistul amintește că poziția împotriva războiului a lui Obama este cea care l-a ajutat să devină președinte. Și a concluzionat: „Să nu ne jucăm cu asta. Este începutul celui de-al treilea război mondial”.

 10. Donkeypapuas Says:

  Despre modificarea sensului cuvintelor doar atât:

  – în 2002 sintagma „arme de distrugere în masă” (prin care acuzau Irakul) se referea la presupusele capabilităţi NUCLEARE pe care le-ar fi avut armata lui Saddam. NU se includeau aici armele CHIMICE despre care se ştia foarte bine că au fost folosite împotriva kurzilor mai înainte cu 14 ani
  – în primăvara acestui an, 2013, sensul se schimbă în retorica americană, pentru că după „atentatul” de la Boston, acuzele aduse fraţilor Tsarnaev sunt de… încercare şi de folosire a unei arme de distrugere în masă (Dzhokhar was charged on April 22 with using and conspiring to use a weapon of mass destruction – Wikipedia, că e la un click distanţă). Adică nişte banale butelii, dacă povestea ar fi cât de cât de înghiţit!
  – Şi iată cum se ajunge ca în august 2013 regimul sirian este acuzat de deţinerea şi folosirea „armelor de distrugere în masă” cu referire la arsenalul chimic de care ar dispune.

  Am spus şi pe presseurope, spun şi aci: dacă secta AUM şi-ar fi răspândit în zilele noastre gazul sarin în metroul japonez, preşedintele Obama nu ar fi pregetat să bombardeze Japonia pentru folosirea armelor de distrugere în masă.

  Las’ că bombele atomice şi acelea cu uraniu îmbogăţit sunt nişte jucărele inofensive!

 11. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox mama mama ce imi place cind te dai atot stiutoare! Situatia este atit de complexa ca poate doar un guru o poate rezolva. Nu EXISTA WIN in conflictul Sirian. Bashar al-Assad o fi nedemocrat, dar promulga statul laic, rebelii sint fundamentalisti si apropiati alcaida. Ce decizie sa ei? Obama a fost smarty ca iti place sau nu, a sustinut ca doreate o invazie in Siria, dar CU AVIZUL CONGRESULUI! Tu o deplin a tot stiutoirea a politicii interene si externe ai auzit ce zic prietenii tai republicani, asa ca atacul nu va exista. Repubiicanii au crezut in armele de exterminare din Irack, cum crezi tu ca or sa creada in cele din Siria??:) Beck facea in pantaloni de emotie cind cu invazia „pro democratie’ in Irack, dar se „oripileaza” pentru invazia in Siria.. Politica este curva ce ma dezamageste este ca tu ai pozitii partizane. Un ziarist trebuie sa fie neutru. Dar mai esti ziarist?

 12. johnson1312 Says:

  Mai mare stupizenie n-am auzit. „Un ziarist trebuie sa fie neutru” ! Spalatii pe creier care vad in deciziile administratiei americane singura solutie dreapta cauta ulterior si motivele care sa le justifice cumva” … Daca nu le gasesc le inventeaza „Lovitura de Stat la Bucuresti”…. „Democratia in pericol in Romania” … ” Un milion si jumatate de voturi furate la referendum” …Asta ca sa inteleaga toata lumea despre ce vorbim,sa nu mai fim acuzati ca „ne pricepem la toate si la nimic” ori ca dam citate din tot felul de ziaristi emotivi peste masura ” ! Tipic emigrantului roman in USA ! Tara adoptiva e Dumnezeu care poate sa faca orice,oriunde,oricand, oricum iar noi muritorii de rand din RO ar trebui sa ne vedem dracului de treburile noastre si sa nu ne mai bagam nasul in deciziile celor unsi de Dumnezeu sa porneasca razboaie mondiale, nucleare vezi doamne antiteroriste cand doresc muschii lor umflati cu pompa ! Am exemple in familie,cunosc boala asta foarte bine Gabi Mihalcea,asta ca sa nu spui ca am ceva personal cu tine !!!!

  😎

 13. stejarul Says:

  Unde esti tu, Crinule? L-ai lasat pe Vladimir Ghika lui ilici? Puteai sa-i spui lu’ dottore ca ai program „dupa ora 9” , cum zice el lu’ Oana Stancu si sa meri la beatificare.

  Superba emisiunea Oanei Stancu de ieri. L-a „dezgolit” pe dottore la pielea goala. L-am vazut exact asa cum este: un sutz!

  Crin, a fost o fatza trista … nu simtea penibilul lui ponta care pretindea ca nu intelege intrebarile… a fost o imagine ca un crash on the highway! Nu te puteai uita la ei.

  Roxi, eu mai cred in Crin doar ca zici tu ca nu e ceea ce se vede…

 14. Gabi Mihalcea Says:

  @johnson1312 Da un jurnalist trebuie sa fie neutru pentru as pasra obiectivitatea. Din nefericire nu se intimpla asa! Ziaristii devini din ce in ce mai prtizani unei cauze sau altei. Rox s-a pozitionat si ea.
  (nu judecat daca pe partea dreapta sau ce rea!)
  @Stejarul matale cu „sarin” ai luat-o rau pe aratura. in primul rind si in doze mici non letale, este mortal… asa ca ce spui matale este pentru idioti (adica cei ca matale) Cind il lingi in dos pe base, sa te dai drept indrumator pentru Antonescu, esti mai mult decit penibil!

 15. stejarul Says:

  @Gabi Mihalcea

  „in primul rind si in doze mici non letale, este mortal…”

  Ai furat locul unui copil destept la facultate intrand pe usa din dos a „securitatii” cu dosarul „sanatos” de la APACA de unde ai fost trimisa la scoli inalte. Profesori fara demnitate si bun simt te-au trecut prin facultate ca rata prin apa.

  Te-au trimis comunistii pe banii SIE la o facultate privata Americana unde ne faci zilnic de rusine cu incultura ta. Si daca nu e de ajuns cum te compromiti intre colegi mai poluezi aici periodic cate un imbecilism crunt.

  Fii-ta e la fel de desteapta ca ma-sa?

  Esti emblema ticalosiei comuniste care a promovat nonvalorile in locurile lasate goale prin decimarea elitei romanesti!

  Fa-ti o favoare: ignora-ma! Toleranta mea la prostia vulgara e zero.

 16. ALM Says:

  Stimată Gabi Mihalcea, nu ştiţi nimic! Acişilea, în Romanika, până în 1989, găurile din stratul de ozon erau astupate cu gaz sarin. Mai mult, în fiecare dimineaţă, străzile erau stopite cu sarin lichid, astfel că toţi orbecăiam prin ceaţa care se ridica atunci când răsărea soarele. Nu eram afectaţi neuromotor fiindcă eram de mult timp zombi. Cred că „prietenul” @stejarul face o confuzie cu protoxidul de azot, numit şi gaz ilariant, care, din nefericire pentru ipotezele domniei sale, nu este gaz de luptă.

  Ce nu înţelegeţi dvs este faptul că Grădina lui Dumnezeu este mare şi mulţi, foarte mulţi, au sărit gardul …

 17. johnson1312 Says:

  Aaaa,un jurnalist TREBUIE sa fie neutru ! Ar trebui mai bine zis dar ce breasla mai subiectiva si mai schimbatoare ai vazut vreodata in viata asta ? Doar cei de la Discovery sau de la NG ar putea sa fie obiectivi,chiar sint,pentru ca n-au cum altfel.

 18. Sandi Says:

  Aseara la A3 acest Bogdan Chireac mi-a intarit convingerea ca este una din marele jarle ale ziarismului romanesc !

  Ciuvica l-a pleznit bine cand i- amintit despre pozitia lui si a ziarului la care a lucrat pe timpul interventiei in Kosova vizavi de pozitia tarii noastre / a presedintelui Constantinescu.

 19. Donkeypapuas Says:

  @Sandi

  În 1999 poziţia „ţapului” a fost să stea „capră” (pentru americani).

 20. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea. 😆

 21. Sandi Says:

  @ Donkeypapuas
  Pai Basea acum e prostituata americanilor !

 22. Sandi Says:

  Gabi Mihalcea spune:
  Beck facea in pantaloni de emotie cind cu invazia “pro democratie’ in Irack, dar se “oripileaza” pentru invazia in Siria..

  ****
  Beck a fost dat afara de la Fox pentru ca-i luase mintea cu sorcova ! Drept dovada si ultimul lui comentariu cum ca va izbucni al 3-lea RM in caz ca US ataca Siria !

 23. Sandi Says:

  ” President Obama is the greatest hoax ever perpetrated on the American people „.

  Clint Eastwood

 24. Donkeypapuas Says:

  @Sandi

  Iar stimabilul Ciuvică LA CARE AŢI FĂCUT REFERIRE se făcea că uită

 25. Donkeypapuas Says:

  @Sandi
  „Drept dovada si ultimul lui comentariu cum ca va izbucni al 3-lea RM in caz ca US ataca Siria !”

  Concluzia spuselor dumneavoastră este că oricine ar afirma acest lucru – primejdia unui nou RM – n-ar fi sănătos mintal?. Hm! Pe vremea sovieticilor, cei care nu considerau socialismul drept raiul pe pământ erau şi ei consideraţi alienaţi mintal.
  Şi acum, mai ţineţi minte anul 1963? Vă mai aduceţi aminte că tot din nişte „teribilisme” – pe atunci ale lui Hruşciov – era să se declanşeze o altă conflagraţie? A, da! Cei ce afirmă asta sunt nebuni, în frunte cu toţi istoricii care umblă cu documentele.

 26. Sandi Says:

  Sir David Frost, jurnalist britanic, a murit sâmbătă noaptea la 74 de ani din cauza unui atac de cord în timp ce se afla la bordul navei de croazieră Queen Elizabeth, potrivit BBC. Un comunicat al familiei arată că moartea a survenit în momentul în care ținea un discurs

  http://www.dcnews.ro/2013/09/a-murit-o-alta-legenda-a-jurnalismului-cel-care-l-a-pus-pe-nixon-in-dificultate/

  Mare jurnalist, Mare !

 27. Gabi Mihalcea Says:

  @Stejarul – vad ca te preocupa scolarizarea mea; Nu am beneficiat idiotule de nici un fel de sponsorizare, nu am luat locul nimanui. AM DAT EXAMENE! pe care le-am promovat cu scoruri suficient de mari ca sa prezint interes. Vad ca inca o data te ei de fata mea, asata dovedeste cit de jigodie esti (precum ala de-l lingi in cur zi si noaptre, nentu basescu!)
  Jigodie taci din gura daca nu esti capabil sa spui ceva ce nu este rupt din programul basist!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: