UDREA, ÎMPĂRĂTEASA ŢIGANILOR :)))

Udrea Iulian ziarulring.ro

Foto: http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/218879/Imparatul-Iulian-Dupa-doliu-o-cer-de-NEVASTA-pe-ELENA-UDREA-

„Împăratul” Iulian a declarat pentru ziarul Ring – autoare, Claudia Marcu, într-un articol meseriaş – că după doliul pentru „regele” Cioabă, o va cere de nevastă pe Udrea, adică, o va cumpăra de la Blaga. 😀

Iulian Rădulescu se laudă cu bogăţiile lui exorbitante, fiscul ştie? 😉 Zice că Udrea pare etnică şi că o vrea pe conlocuitoare ca să-i facă în ciudă lui Băsea.

Căpetenia ţiganilor mai spune că îl surclasează şi intelectual, fiindcă are două licenţe, în Drept şi Management -, pe când Institutul Naval e doar „birjărie”. 😳

Imperatorul rromanilor l-a caracterizat pe Băsescu prin observaţia că „are trei feţe” şi nu ştie care e cea reală. Motiv pentru care nu l-a plăcut niciodată şi l-a refuzat atunci când a venit şi l-a curtat electoral. După care, cerşetorul de voturi s-a orientat spre rregele Cioabă.

Inovocând zicala că „naşul o vede doar o dată pe-a finii”, mai marele autointitulat împărat ţigănesc a zis că după ce s-au fript cu PD-L, de-acum încolo pune bătăuşi sub riscul puşcăriei pe oricine ar veni la ei în campanie electorală şi că voturile vor fi doar pe bani, deci, cine le vrea „să vină cu camionul” de bani.

Moşul libidinos a mai spus despre Urdea că „o omoară Băsescu a doua zi dimineaţă”.

Sunt pline televiziunile de pseudo-ştiri despre Băsea şi Urdea. Numai ştirea-asta e trecută cu vederea. Mai ales Antena 3, campioană absolută în mediatizat Băsescu şi Udrea, ocoleşte cu grijă propunerea matrimonială. Oare de ce?

82 răspunsuri to “UDREA, ÎMPĂRĂTEASA ŢIGANILOR :)))”

 1. UDREA, ÎMPĂRĂTEASA ŢIGANILOR :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Păi, acuma serios vorbind, cine o mai ia pe asta mai mult de odată, d-apoi încă odată ?!
  Dar mai ştii, bine spălată ?! 😉
  Cum „corb la corb, nu-i scoate ochii”, poate că-i scoate doar vorbe, ca să-i ridice preţul 🙄

 3. Radu Humor Says:

  Rareş Bogdan le dă clasă celor de la A 3 !
  Atât prin subiectele abordate, dar mai ales prin curajul de a spune lucrurilor pe nume !
  Direct şi fără menajamente, cum au început s-o dea cotită ăştia de la A3 !
  Singurul lucru pe care nu-l poate evita uneori sunt atacurile dezlănţuite la adresa lui Crin Antonescu, pe care RB încearcă să le treacă mi în plan secund ( deşi unele critici sunt meritate!). Singurul care pare turbat fiind Guşă, care are de îndeplinit din nou o misiune cât se poate de josnică.
  Dar de acum, pare obişnuit cu astea 😉

 4. Radu Humor Says:

  Cărțile care înfăţişează imaginea „tradițională” a familiei, cu mame ce se ocupă cu îngrijirea copiilor şi taţi care merg la muncă, ar putea fi excluse din școli, conform unor propuneri de la Bruxelles.

  Raportul Comisiei pentru Drepturile Femeii şi Egalitatea de Gen din cadrul Parlamentului European susține că „stereotipurile de gen” din școli influențează percepția modului în care băieții și fetele trebuie să se comporte și, deasemenea, dăunează oportunităților de carieră ale femeilor în viitor.

  Criticii au afirmat că propunerile de modificare a „materialelor de studiu” ar însemna interzicerea literaturii tradiţionale.

  Documentul, de asemenea, sugerează necesitatea existenţei unei legislații, la nivel UE, care să combată modul în care femeile sunt prezentate în cadrul publicităţii din timpul programelor pentru copii.

  În raport se spune: “Copiii se confruntă cu stereotipuri de gen de la o vârstă fragedă prin intermediul serialelor, reclamelor, materialelor de studiu şi programelor educaţionale, fapt ce le influenţează percepţia despre modul în care personajele masculine şi feminine ar trebui să se comporte.”

  „Prin urmare, ar trebui să fie introduse programe educaționale speciale și materiale de studiu în care bărbaţii şi femeile să nu mai aparăi în exemple de “roluri tradiţionale”, avându-l pe bărbat ca persoană care întreţine familia şi pe femeie ca pe cea care are grijă de copii.

  Despre acest document, Marina Yannakoudakis, membră a Partidului Conservator din cadrul Parlamentului European, a declarat că este: “Un nonsens din punct de vedere politic”.

  “Cărţile pentru copii sau programele tv, care îl portretizează pe bărbat ca pe cel care întreţine familia şi pe femeie ca pe cea care se îngrijeşte de familie, nu le fac rău copiilor, iar Uniunea Europeană nu ar trebui să nu se preocupe de aceste lucruri. Propunerile vor ajunge curând în Parlament şi sper ca şi restul colegilor să mi se alăture, votând împotriva acestor planuri absurde.”

  Joseph Salerno, editor la Quaterly Journal of Austrian Economics, a declarat: “Aceşti oameni nu doar că îşi anunţă intenţiile de a ataca unitatea familiei dar şi pe acelea de a interzice prin forţă menţinerea sa. Seamănă puţin cu încercarea de a anula legea gravităţii”.

  Deşi nu se aşteaptă ca recomandările raportului să fie prea curând transformate în legi, ele “ilustrează amplul întuneric din centrul experimentului Uniunii Europene, ce şterge orice urmă de decenţă umană, asemeni unei găuri negre care absoarbe căldura galaxiei.”, adauga Salerno.

  Prelucrare după: dailymail.co
  Traducere: Diana Lois

  Puteţi citi în întregime textul raportului Comisiei pentru Drepturile Femeii şi Egalitatea de Gen aici.

 5. johnson1312 Says:

  Pai nu are si ea aceasi „grupa sanguina” ? Parca o confirmase Medelin cel care nu greseste in astfel de aprecieri 😆

 6. Stanescu Ciprian Says:

  bai schiloado, este ca suferi organic ca nimeni nu poate ridica privirea spre tine fara sa vomite…?! Te-a atins vreodata cineva exceptand situatia in care era mort de beat? Urata si proasta esti, Doamne….

 7. Stanescu Ciprian Says:

  Cum e ba, sa stai cu foamea-n gat, sa latri asa, fara scop, sa crapi de foame si sa stepti ca cei cativa limbisti (si de asemenea, retardati) ce batuie pe aici sa iti adeseze cate o postare? I-ai numarat? Ai vazut cati sunt….?
  Dar ce facem cu cacaru rules…? Ca nimic in ultima vreme…! Nu il mai ai material de masturbare? Am o veste proasta…. Nici cu dragneaa nu faci vreo isprava! Il salta si pe asta, SuperBase…! 🙂

 8. johnson1312 Says:

  Limbricutz prost aici doar este vorba despre udrea,nu-i poti trimite mesaje nataraule ! Incearca pe blogul ei sa i te adresezi,neuron chinuit de singuratate 😆

 9. Stanescu Ciprian Says:

  Hai Base, inca puti si scapam de jeguri! Si in ritmul asta, ai timp sa te si odihnesti in ultimele luni de mandat…!
  P.S. era unu’ ioan al lu’ protestataru! S-a sinucis in semn de protest, e arestat sau a dat bir cu fugitii…? Avea postari hazli…

 10. Stanescu Ciprian Says:

  Jonsone, iar esti surmenat de a lipsa sexului…!? Da jos poza cu Udrea din baie si bag-o pe schiloada in pat! Cine stie, poate iei si un ban gramada, ca la cata panza de paianzen a strans…din indemnizatia de somaj iti da si tie ceva pt destupare…!

 11. Stanescu Ciprian Says:

  roxanicooo, vino fa cu spamu, ce pl-ul meu, nu vezi ca este un basist care bantuie pe aici si se pisa pe voi…?!

 12. Stanescu Ciprian Says:

  Retarzii, si mai am o veste buna pt voi! La anu’ nu e al lu’ cacarau…! 🙂 Este al lui SuperBase…! De viitorul presedinte vorbesc! Dar si voi stiti asta, nu…? Vedea-v-as crapati de foame!

 13. johnson1312 Says:

  OK…Base auzi ce zice prostu satului ca inca puți !!! 😆 Da-i un 15% pe august de control !!! Bai „coaie stafidite” mai e un pic si o sa faci poteca la Jilava sa-l vizitezi ! Vezi sa nu ramai si tu pe-acolo asa din pura intamplare 😆

 14. Stanescu Ciprian Says:

  Si inca o intrebare. Retarzii, de ce nu il dati ma, jos, pe Base!? Ca doar aveti puterea si faceti ce vrea muschiu’ vostru…!? Aaaaa, nu puteti…? Pai de ce nu…? Lepra asta mica, cu blogu’, latra asa, in van, ca o catea vesnic in calduri, ocolita permanent de masculi…?

 15. Stanescu Ciprian Says:

  jonsone….nu mai spera! nu te las sa imi dai cu barba in stafide! Si roxi a vrut dar nu i-a iesit…! E urata rau! Ba…dar urata cu spume!!! Tu ai vazut-o? Ti-ai vazut visul cu ochii? Nu mai bine meri matale inapoi dupa casa si mai faci un joc de incheietura?! Hai jonsoane, mars!

 16. Stanescu Ciprian Says:

  Legat de poteci pe la Jilava….! vezii ca au facut ai lu’ cacarau santuri…! Si se cam adancesc…! 🙂

 17. Stanescu Ciprian Says:

  Umbla o vorba in targ ca ar ramane Livia Stanciu…! 🙂 Voi ce ziceti, ce ati auzit…?! Schiloado, ia baga! De pe surse! :))))))))))))

 18. johnson1312 Says:

  Bai hemoroid timid ma multumesc si cu nevasta-ta,e mai pofticioasa acolo unde-mi place mie,cu Udrea ma risc,s-ar putea sa nu cunoasca mestesugul…prefer sa merg pe o carare batatorita asa ca scoate roscata la interval 😉

 19. johnson1312 Says:

  Esti flamand Ciprianuse te-a tinut cumatra blonda in cusca si te-a infometat,te-ai hranit cu fecale portocalii viermisor pervers ce esti 😆

 20. Stanescu Ciprian Says:

  Cum ati facut ma de ati ajuns sa se pise pe voi si sa va bage in pizda matelor voastre pana si carpa aia de avramescu….?!
  BTW…. unde sunteti voi, blogarii lu’ roxi…? Nu sariti putin asa, curentati, sa va aparati stapanii? Pai ce sclavi sunteti voi…? Sariti acu’ si mancati cacat apoi!
  Ba, si mai am o veste buna pt voi…. Cica si ciutacu ramane fara loc de varsat bale! Despre asta ati auzit…?

 21. johnson1312 Says:

  Hai sa-ti vand un pont balabust coclit ! Livia Stanciu este cea care peste cel mult doi ani o sa-i dea bulau lu’ Base deo sa-l prinda suta de ani acolo la țambal ! 😆 😆 Pariu microbule de kkt ???

 22. Stanescu Ciprian Says:

  jonsoane, tu sa te exprimi dupa ce iti rupi ata…! Pana atunci, nici limbute la ruxi nu primesti! Are ea matele ei…! 🙂 Asa ca…mai usor cu sexul pe scari. E greu si complicat pt tine… Ai putea, cel mult, sa invinetesti burice si sa te miri ca nu iti intra cum ai vazut tu in reviste…!

 23. johnson1312 Says:

  Pe cine sa sara blogarii bai cioara nevopsita ? Pe tine ? 😆 Tu esti materie nesemnificativa norocu’ tau panarama onanista e ca m-ai prins pe mine aici LIVE ! 😆 Du-te si trage un loz ca ai bulan azi…te-am scos din anonimat,ti-am acordat 5 minute atentie 😎

 24. Stanescu Ciprian Says:

  ia uite jonsonu ce informat este! Nu e rau deloc! Cine stie, cunoaste! 🙂 Sau ti-a soptit-o schiloada, informata, e drept, de pe ,,surse,,! 🙂 si ia mai zi-ne ce o sa se intample cu Base…?! ca io credeam ca e de bine si, uite, tu ma intristezi! Te-ai lins pe bot! Azi nu iti dau muita!

 25. Stanescu Ciprian Says:

  jonsoane..care blogari….? Ca jumate e morti de foame…! :))) Uite, daca vii sa imi duci gunoiul, te las sa cauti in el!

 26. johnson1312 Says:

  Asa e i-l invinetesc lui nevasta-ta aia perversa dar pe dinauntru ca tu nu ajungi nici sa i-o mirosi nespalatule ! Fii-ta cati ani are ? 😉

 27. Stanescu Ciprian Says:

  ruxanicoooo, repede ca are jonsonu erectie! Fugi repede cu paharul…! Nu te bucura prea tare, la Elena se gandeste el, nu la tine, lepra mica si nespalata! Auzi fa, tu cand te apuci de munca….? Macar asa, o matura prin fata blocului…! De-un stiuc de paine macar…! Hai cu spamu ca m-am plictisit….

 28. johnson1312 Says:

  Un gunoi mai suculent ca la Cotroceni nu exista ! Pute acolo de 9 ani si nu l-a ridicat nimeni !

 29. Stanescu Ciprian Says:

  Jonsoane, nu te juca cu focul….! 🙂 Tine-ti poftele in mana! Nu vrei sa te intreb cum tipa ma-ta…! Si nici daca i-a placut….

 30. Stanescu Ciprian Says:

  De ce ma jonsoane, a rams ceva dupa iliescu si Base nu a curata…? Nu te intrista, mai sunt cativa dar timp mai este…

 31. johnson1312 Says:

  Hai ca ti-ai consumat clipa de glorie,baga capul in canal si trage chimicala pe esofag ca te-a luat deja tremuratul ! Mars la gainaț nefututule ! La cat de buna e nevasta-ta si crede-ma ca stiu sa stai s-o freci la rece pe langa curu ei inseamna ca esti prea inteligent ca sa-mi mai pierd timpul cu tine 😆

 32. Stanescu Ciprian Says:

  jonsoane, merg sa ma cac. Vii sau trag apa…

 33. johnson1312 Says:

  Intreab-o,e la cimitir..poate-ti place pe-acolo si ramai pe la poarta,mai da lumea de pomana la retardati asa ca acolo e de tine… 😆

 34. johnson1312 Says:

  Trage apa dobitoc mic dar inchide gura sa nu vina prea mult odata ! :lol;

 35. johnson1312 Says:

  Erata : 😆

 36. Stanescu Ciprian Says:

  Ma gandeam eu ca esti satul….!

 37. Stanescu Ciprian Says:

  Sa mai invatam cate ceva…! 🙂
  http://adevarul.ro/news/politica/bruxelles-1_5214c925c7b855ff56fc8fa4/index.html

 38. ALM Says:

  Ce faci „fratelo” Stănescu? Te înverzişi şi spurcaşi blogu’! Aici nu-i „Lumea lui Banciu” …

 39. Stanescu Ciprian Says:

  A mai iesit unul din baie…! 🙂 Evident ca nu este Lumea lui Banciu! Acum o-ti vrea sa mai satu sa va si explic poantele…! Mai rasfirati ….

 40. johnson1312 Says:

  Sunt satul de prostii irecuperabili ! De cand s-a aciuit Cacarau de Murfatlar(Asa se spune prin zona aia la băs,căcărău de mare)…. 😆 Asa ca degajeaza locul,au aparut deja muste verzi !

 41. Stanescu Ciprian Says:

  jonsoane, vezi ca a mai iesit unul ca tine. acu’ sunteti 2! 🙂 nu vrei sa va consultati inainte si apoi sa srieti…? Daca mai vine 2, apoi e toti! 🙂

 42. johnson1312 Says:

  Sau te-a inchis doamna pe-afara pana suge 2-3 negrisori din cartier ? Zi frate asa,ca esti nefericit in viata.Poate te las sa-mi desfunzi wc-ul cu limba sa-ti mai iei si tu ceva proteine ca nu te mai ajuta deloc creierasul…

 43. Stanescu Ciprian Says:

  jonsoane, daca te-ai saturat, mai asteapta totusi putin! Rupe-ti gatul in semn de protest! Io zic sa te arunci de pe guvern…! Ce zici…?

 44. Stanescu Ciprian Says:

  jonsoane, iar te mana poftele carnale…! 🙂 Asta e…daca nu e, nu e! anuta si la treaba! Stiu, si tie iti vine sa vomiti cand o vezi pe schiloada cu blogu! Hai, o labuta scurta si te intorci apoi…!

 45. johnson1312 Says:

  Hai ca m-am plictisit… Chiar ca imi pierd timpul cu tine,e si asta o tactica,decat sa-l muiesc pe cumatrul mare preiei tu actiunea din zbor,te sacrifici,poate ca-ti si place…Gata ! Nataraule m-ai invins prin insistenta de a-mi demonstra cat esti de retardat…ma recunosc invins…chiar esti ! 😯

 46. johnson1312 Says:

  Aia mica e blonda natural ? 🙄

 47. Stanescu Ciprian Says:

  Hai ma jonsoane, nu te supara! Te chinui inutil! Pe tine nu ma pis. Ce pl-ul meu, sunt si eu selectiv…!

 48. Stanescu Ciprian Says:

  Eu ti-am spus ca dezvolti pasiuni benigne! Noroc ca latraii stiu doar sa caste gura si sa se sterga pe fata…! Daca zboara ceva pe langa…

 49. Stanescu Ciprian Says:

  Pana data viitoare…! Hai Base! Inca putin si ii starpim!

 50. mihai444 Says:

  hai bai laba trista,chiar n-ai cu cine sa faci conversatie si stai pa capul nostru aci? dispari la priveghi

 51. Stanescu Ciprian Says:

  Al 3-lea gunoi….! 🙂 Mai sunteti…? 🙂 Ce faceti? Iesiti pe rand de la schiloada…!

 52. mihai444 Says:

  Roxana@ tin sa va dau de veste ca presedintili s-a apucat de cetit poezie.Si nu orice poezie, caci dupa Levantul lui Cacarescu nici ca se potrivea mai bine decat una din cartile de poezie ale Luminitei Cocioaba.deh,s-a cultivat chelu’.boborul canci,se uita la tv 😉

 53. Stanescu Ciprian Says:

  Genial Lazaroiu! Si astazi…! 🙂

 54. mihai444 Says:

  pe distrusu’ asta verzui, nu-l ignora.da-i cu delete ca pute :d

 55. Stanescu Ciprian Says:

  Mihaita, am o veste buna si pt tine! Asta cu Levantul…e PRESEDINTE! Si o sa mai fie! 🙂
  Retarzii, a ne amintim putin..! Pe asta nu l-au spijinit cacarau, felix si vantu…?! Si nu a luat-o peste bot de la marinar…? 🙂

 56. Stanescu Ciprian Says:

  Poate va inspira…! Oricum nu aveti ce face…!

 57. Stanescu Ciprian Says:

  geoana, cica este victoria lui cacarau in aceeasi masura in care este si a lui! Corect….

 58. Stanescu Ciprian Says:

  Si cum ati zice voi…sa ne mai culturam putin…!

 59. ioprotestatarul Says:

  Ba gunoi de hazna, de ce nu te duci tu sa-i dai barbi lui base si muie ma-ti daca tot esti diliu si frustrat? Mars inapoi la hazna sluga imputita!

 60. Stanescu Ciprian Says:

  ia uite, au iesit ionel si protestataru…! 🙂 E de bine, traieste! Ba lepra, tu cand te arunci in Dunare? Uite, poti sa te apuci sa cauti ,,Flacara Democratiei,,! Sunt doar un zvon si o minciuna ca a fost gasita! Ia vezi, dai de ea? Stai acolo pana o gasesti, infect mic si pervers!

 61. Stanescu Ciprian Says:

  ionele, asa sa te arunci ba, cu tot cu lanturi…! 🙂

 62. ALM Says:

  N-am ieşit din baie, am luat o pauză cu interceptările de la Modrogan. Tocmai spuneau că au găsit nişte fraieri care să împută blogurile celor care nu conspectează Levantul şi operele Luminiţei.

  Eu sunt mulţumit când văd astfel de avortoni înverziţi de ciudă. Reprezintă cea mai bună demonstraţie că băsiştii sunt obraznici, inculţi şi mocofani sau, cum spun românii, cum e stăpânu’ e şi sluga …

 63. Stanescu Ciprian Says:

  Sa recapitulam! Pana acum, 4 mici cacarai….! Hai baietii, mai cu spor. ca in vacanta nu ati plecat. Tipa prea mult foamea-n voi ca sa aveti bani de concedii…! Scuze…concediu au doar astia care lucreaza…

 64. mihai444 Says:

  apropo,Cip: sti ce culoare au mustele care roiesc peste rahat? :-p

 65. Stanescu Ciprian Says:

  Albastre ca peneleu!

 66. Stanescu Ciprian Says:

  Cum, nu sunt albastri?! Vor fi…! 🙂

 67. Stanescu Ciprian Says:

  alemeu, pesionarul parazit, s-a intors de la biserica si ii da cu scrisul…! Ia mai zi-ne, pensioara retardata, cum e cu maririle de pensii si nivelul de trai?! 🙂 Hai ca mai ai putin si scapi! O sa crapi…!

 68. Stanescu Ciprian Says:

  bai, dar voi sunteti toti patrupezii prezenti…?! Lucrati in schimburi…?

 69. Stanescu Ciprian Says:

  Naparca mica unde este? ruxanooooo, da fa basistu afara!

 70. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, vedeţi ce se întâmplă în democraţie? Limbricii şi lighioanele vin special pentru ca unii mai slabi de înger să ceară ca Big Brother să facă ordine. Când apare o asemenea arătare, să nu-ţi vină să slăveşti cenzura? 😆

  Oricum, e previzibil că după ce trimit bietul infect la gunoi va intra iarăşi spamul în sevraj. Aşa că să nu vă supăraţi dacă se întâmplă! 😉

  P.S. Se chinuie, săracul de atâta vreme să obţină o poză cu autograf de la mine, ca să poată exersa dreapta. Mai puţin trist. 😆

 71. ALM Says:

  Băi proasto, ce să caut după amiază la biserică? Coliva ta? Sigur că o să crăp cândva. Dar tu, muscă verde de căcat, eşti nemuritor? La cât eşti de ofticat mi-e teamă că te paşte ciroza şi o să mori înaintea mea …

 72. ioprotestatarul Says:

  Ba cheap, majoritatea au inteles ca trebuie sa faci si tu un ban de o doza, doua. In faza in care esti chiar nu mai conteaza daca te-a alaptat ma-ta cu lapte otravit, te-a abuzat tatu sau cei din grupa. Nu esti tu de vina, ci aia care ti-au intrerupt tratamentul…
  Am vazut cum coabiteaza doi securisti… si-o trag unul altuia pe la spate, poate ne spui tu cum coabiteaza licheaua cu nemernicul din tine. Daca gasesti o solutie sa scapi de ei ramane doar gunoiul, iar atunci poate te linistesti si tu intr-o hazna de lux…

 73. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Nu merită, serios! Dv. în mod sigur nu crăpaţi. Doar lighioanele satanice crapă. În rest, toţi suntem datori o moarte.

  Apropo, ştiţi cine-i penibilul fără Dumnezeu care-şi zice Cip nu-ştiu-cum? Fratele etnicei! 😆

 74. Ghita Bizonu' Says:

  penibilu e un trol pus pe distrus blogu… Pe froumuri am mai vazut – posteaza scurt, insuoltator, mult m cat mai mult pana umplu totu …si alunga postacii care au ceva de zis. Nu sunt dementi ci cu metoda. Ma prg p[oa totusi sunt si ceva filoxerati da n u din aia care sa nu raspunza penal …

 75. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, păi ei atâta pot. A deranjat foarte tare postarea asta. Dar nu mai tare ca următoarea. 🙂

 76. Roxana Iordache Says:

  Cipilică, icter mecanic! 🙂 Îţi dau o veste tristă, spre deosebire de tine, @johnson m-a văzut, are şi poză cu mine. 🙂 Ce să-ţi fac, dacă eşti masochist! 😛

 77. johnson1312 Says:

  Nu-i mai spune cuvantul poza ca duce instantaneu dreapta la șliț…are automatismele lui care nu-l tradeaza niciodata 😆

 78. Roxana Iordache Says:

  😆

 79. Neveu01 Says:

  mecla de boroi jegos:))

 80. stejarul Says:

  Cipriane, ce faceti mah? Il respingeti pe Iulica? Lasati cioara din manuta pe matrozu atarnat de gard?
  Las-o pe Roxi in pace ca e o lume distanta intre ea si „frac-tu”!
  Roxi e o lady. Frax-tu nici muiere nu-I!

  Daca Roxi ma lasa io ii pot pune si poza ei pe blog la mine sa vezi si tu ,croncanici, cum arata o fizionomie 100% feminina.

  (http://stirea.files.wordpress.com/2010/05/roxanaiordache121pretaiatblog1.jpg)

  Am vrut sa pun poza lu’ ma-ta la test da’ m-am razgandit. Ar fi fost prea multi masculi pe blogu meu…

  Iulica e un scump! E badaranul necesar! Daca „frac-tu” isi face campanie electorala in costum de baie ca ultima tarfa de la inter , reactia lui Iulica e doar de asteptat. N-ai auzit? „Co-etnica cu carnea alba…” de degete nu a mai zic nimic… ca-s negre ca smoala. Oricum , el vrea picioru’ …asa sunt „uniunile” intre masculi! Se fac cu spitzu’ 😉

  Cum explica el, Iulica, ca tot ce ii trebe de la „frac-tu” e patratica aia de 4×4 dintre craci… genial mosu’! Numa’ sa faca mofuri „frac-tu” la cererea mosului ca ati calcat pe bec, cioroilor! Va rupe sefu’ nasu’ ca il lasati fara voturi!
  Ce vor zice ciorile ca le lasati fara imparateasa? Il locul vostru as cumpani bine inainte sa stramb din clont.

 81. Marcus Says:

  @Cipi: vaz ca-ti place s-o sugi la marinari si sa le tii si borcanelu’ cand o ard cu adulteru, asa ca ia si de la marcus o gura de sperma marinareasca, asa pentru variatie:

  Las-o Dracu’ De Presedintie, Leano, Fa-te, Draga, Imparateasa!

  In aceste zile de grea suferinta pentru sarman bobor roman incercat la pipota si inima de moartea celui care a fost regele Cioaba, zile in care jelitu’ si doinitu’ mioritic au facut carare pe ruta mediatica Bucuresti-Antalya, pentru ca apoi sa cantoneze sfasietor in curtea si in interioarele palatului regelui decedat, ziua de ieri a venit ca un balsam tamaduitor si incurajator pentru sufeletele crunt incercate ale romanimii tanguitoare. Si asta datorita a doua stiri care au luat fata zilei mediatice.
  Ca urmare a primei stiri, boborenii au putut sa rasufle in sfarsit usurati, nemaifiind chiunuiti de hamletiana intrebare: “oare s-o duce sau nu s-o duce prea iubitul lor presedinte la funeraliile regale?” Ei bine, Dom Presedinte, cum il alinta tiganimea in petitii, s-a dus si nu s-a dus oricum ci, ca si in cazul in care tine agape de aniversare cu fostii colegi de institut in vilele de protocol mostenire de la ciuruitu’ si intretinute si renovate din banul contribuabilului roman adus de domnia sa la sapa de lemn, ei bine, s-a dus cu elicopterul si cu tot circul unui convoi oficial care implica costuri destul de piperate pentru a depune o coroana de flori la capataiul unui prieten personal si nicidecum la catafalcul vreunei personalitati oficiale. Dar, asta este!
  Dom’ presedinte ne arata inca o data ca domnia sa confunda bugetul administratiei prezidentiale cu pusculita sa personala. In orice caz, gestul facut de domnia sa a avut darul sa readuca linistea sufleteasca in batatura romanilor.
  A doua stire a avut darul chiar sa descreteasca spre inveselire aceleasi frunti de romani prin natura continutului si forma in care le-a fost adusa la cunostiinta. Si asta deoarece ditai imparatul tiganilor, Maria Sa Iulian, a iesit pe sticla cu un comunicat induiosator, bun de scenariu telenovelistic, prin care ne-a anuntat ca a luat decizia de a se casatori cu doamna Elena Udrea. Am aflat si noi ca, sfisiat de sentimentele dragoste tomnatica dar pura pe care le simte de la o vreme fata de amanta oficiala prezidentiala, Maria Sa a repudiat-o prin dare de papuci pe fosta piranda imparateasa, urmand s-o aduca la originile tiganesti, prin sfanta taina a casatoriei, pe Elena ot Plescoi pe post de Iosefina Imparateasa Tiganimii. Si nu numai atat. Tot Maria Sa a tinut sa ne informeze ca in urma acestei casatorii el va deveni ruda si cu Dom’ Presedinte basescu, necomunicandu-ne insa cum va face posibil acest lucru. Singura modalitate la care pe mine, personal, ma duce mintea este ca, bazandu-se pe principiul incuscririlor si incumetririlor practicat de La Famiglia basescu cu etnia tiganeasca, Iulian ii va propune dragului nostru presedinte sa le fie Nas de cununie. Mai ales ca Dom Presedinte corespunde din toate punctele de vedere pentru o astfel de sarcina, el cunoscand foarte bine mireasa, pe toate partile am putea spune, deoarece coform datinei strabune cum ca ” o data vede nasu’ puta finei” el e reusit de-a lungul timpului de mai multe ori aceasta performanta fara vreo jena sau tresarire in fata spectatorilor cu drept de vot din aceasta tara si netinand cont de pozitionarea cavitatilor anatomice ale Nutzycii supuse controlului sau de taur comunal.
  Nu stiu cum va raspunde cioara vopsita , Elena Udrea, la aceasta propunere care nu poate fi refuzata, stiu insa ca 50% ea este rezolvata. Iulian vrea!
  In aceste conditii nu pot decat sa le doresc “casa de piatra” fericitilor insuratei, alaturi de Famiglia Nasului, si sa ma bucur ca am putea strga si noi ca la curtile cu staif din Europa ” Regele a murit, traiasca Imparateasa Tiganilor!”.
  Sa te iubeasca in gura toti marinarii romani care au ramas fara obectu’ muncii dupa ce chiombu’ le facu zestre la tute din mandrete de flota.
  marcus

 82. stejarul Says:

  Marcuse, excelent! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: