PREVIZIBIL: SILAGHI, URMĂRIT DE DNA

Sluguţa Kovesi ori e idioată, ori se comportă ca pentru idioţi. Şi nu mă refer la faptul că Silaghi e în vizorul DNA, asta se ştia, la fel cum era previzibil că Nelu Iordache a fost arestat nu ca să toarne mafia băsecuristă, ci, de exemplu, pe Ovidiu Silaghi, că ar fi luat mită 200 de mii de eruo de la el. Şi zice Neluţu în denunţ că Silaghi a băgat aparatul de bruiaj când cu mita :lol:, ca să nu se facă flagrant, doar că tot s-a făcut rost de o înregistrare. Păcat că nu şi de o imagine porno.

Motivul actual pentru care am zis că fata procurorului Lăscărică ori e idioată, ori consideră opinia publică şi mai ales, presa, idioată – fără să fie departe de realitate – este solicitarea DNA către Parlament privind avizul pentru urmărirea penală a ministrului-parlamentar. Ceea ce e o imbecilitate fără margini, un analfabetism judiciar pentru care Kovesi ar trebui scoasă din magistratură. Că NU există altă imunitate parlamentară decât pentru declaraţii politice.

NU e nevoie de nici un aviz, nici pentru urmărire penală, nici pentru trimitere în instanţă a unui parlamentar. Avizul e necesar doar pentru reţinere şi percheziţie (că altfel ar fi drum liber pentru abuzuri nelimitate).

Televiziunile, de altfel, n-au făcut decât să propage marfa cu care au fost furajate. N-am auzit nici un realizator, comentator, analist al neamului să observe aberaţia analfabetă profesional a DNA.

Scandalos e şi faptul că se urmăresc informativ parlamentarii şi asta e posibil pentru că Parlamentul nu a cerut anchetă referitor la numărul uriaş de aleşi ai naţiunii urmăriţi sub pretextul legii siguranţei naţionale în urmă cu doi ani. Cine mai ştie câţi or fi fost anul trecut şi anul ăsta. Probabil că toţi.

Vorba ceea: dreptate până la capăt. Trăiască coabitarea!

UPDATE. Zgonea a şi convocat Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, în loc s-o trimită pe Kovesi la alfabetizare. De altfel, s-ar putea lua de mână.

35 răspunsuri to “PREVIZIBIL: SILAGHI, URMĂRIT DE DNA”

 1. PREVIZIBIL: SILAGHI, URMĂRIT DE DNA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. magda (@1608_magda) Says:

  ponta a numit-o pe kovesi sa loveasca in liberali. ponta mimeaza lupta cu basescu, in timp ce liberalii vor fi decimati si niciun fesenist nu plateste pentru niciun furt, desi au parjolit tara 23 de ani. oribil…vom vedea propaganda baseku dezlantuita. vanatoarea de liberali cred ca e abia la inceput. stim cu totii cine e tinta, de fapt.

  stalinism pur.

 3. mariusnyc Says:

  Daca nu e shtokareala 100% inseamna ca Silaghi e retardat 1000%… refuz sa cred ca ar fi pus botul tocmai la omul udrei.. Astia ne cred imbecili sau sunt ei repetenti in serie , incepand cu Basescu si complicii coabitaci

 4. johnson1312 Says:

  Se banuia ca Basescu va recurge la metodele lui preferate,cele securiste spre a-l bloca.Sa pluteasca in aer ideea ” Bai stia Basescu ce spune,e dat dracului ! ” Intrebarea mea este de ce a fost nominalizat acest baiat ? Ca e om de incredere al lui Crin ? OK dar atunci de ce-i mai blamam pe ceilalti daca facem exact ca ei ? Ne promovam oamenii de casa cu riscul sa scoatem din nou numele PNL la interval ! Stiu…se va dovedi in Instanta ca a fost o inscenare la comanda politica bla bla…stiu ! Dar de ce nu incerc sa promovez un nume nou cu expertiza in domeniu,cu experienta manageriala …de ce ma tot invart intr-un bazin mic si pricajit de cadre ale partidului agreate de 1-2 lideri de la varf ? Aaaa,nu-i am ! OK,atunci stau acasa si nu mai intru la guvernare,spun pas si ies mai bine ca imagine decat sa dau rateuri din astea in serie.Zic si eu,nu dau cu parul !

 5. ALM Says:

  Cu riscul să par din nou prost, întreb şi eu: cine l-a propus pe Ovidiu Silaghi? S-a terminat lista liberalilor capabili să ducă o demnitate sau lista ministeriabililor este cum era la PCR? Fraţi, cumnaţi, „pretini”!

  Seamănă cu ce scrie @johnson1312? Poate de data asta avem dreptate (noroc?), „zic şi eu, nu dau cu paru’!” …

 6. Radu Humor Says:

  Aşa le trebuie la deştepţii ăştia, în frunte cu Crin !
  N-au decât să-i ridice lui Băse la fileu până fac ei hernie şi Băsescu pe ei. De râs !
  Când ai un specialist ca Mănuţiu, cel care a oprit trenurile cu mineri, ridicându-şi-l în cap pe insuşi Băsescu ministrul transporturilor de atunci, cauţi mărunţiş prin buzunare până scoţi nişte compromişi ca Fenechiu sau Silaghi ăsta ?!
  Nişte idioţi !
  Mă gândesc numai la mutra lui scălâmbu ăsta de la Cotroceni, când ar fi dat ochii cu un specialist ca Mănuţiu 🙄
  Dar ăştia nu merită nici să facă de pază la intrarea unui blog ca acesta, d-apoi să mai conducă o ţară !

  P.S. Pe cât sunt de penibili băseii, pe atât îi chiar şi întrec useleii .
  Nulităţi alese pe sprânceană :mrgreen:
  Să mor eu, vorba lu ăştia ai lui Cioabă, fie-i mormântul aurit, dacă nu fac un guvern de oo sută de ori mai bun numai cu oameni întâlniţi pe bloguri !
  Te caci în partidele lor, care au ajuns aspiratoare de hoţi şi curve !

 7. ioprotestatarul Says:

  http://www.antena3.ro/politica/ponta-usl-invita-pdl-la-negocieri-orice-masura-poate-fi-discutata-225090.html

  Asadar, copilotul la coabitare, procuror si ginerica de securist raspopit, acest mincinos nerusinat si tradator al vointei poporului si-a dat arama pe fata. Romania are nevoie de un premier nu de un clown!
  BAAAAA, DEMISIAAAAAAAAAAA!

 8. virgilvirgil Says:

  Mie scandalos mi se pare faptul ca astia care aspira la fonctii inalte au mereu cite ceva de care pot fi agatati .

 9. Ghita Bizonu' Says:

  Mde … eu ma mir de ani de zile cum au ajuns unii sa practice dreptul sau cum naiba au trecut la niste examene ….
  Insa cred ca despre altceva este vorba : la noii opereza conventia ca unii „e desptepi” si deci automat „restu e prosti” ,
  Daca esti pe lista cu „destepti” e bine. Ai foncvtii, primesti bistari buni (fonctii sau contracte) ai inbtodeauna dreptate!!!!

  Daca esti pe lista cu prosti – e naspa. Cam orice ai face e degeaba. Poti sa arati de naspe ori ca stii mai mult., ca poti mai mult ca tot „prost” ramai. Daca faci gat esti un „frustat” , „invidios” , „suferi de mania persecutiei” samd .

  O cale sigura ca sa ajungi pe lista cu „prosti” e sa faci „gat” ca unii nu e atat de buni .
  Ca sa ajungi pe lista cu „desptei” nu stiu ce trebuie sa faci. Unci cred ca trebe sa pupi da nu e doar atat. Am imporesia ca trebe sa te lipesti de catiova „destepti” …

  Nasol mai este ca aia care intyra pe lista cu „destepti” acolo raman. Copdruta este si va fi „desteapta”.

  In rest nimic anormal. Si urmatorul desemnat va fi gasit cu ceva .. ca a furat aurul lu Decebal, ca a violat o femeie de Neanderthal si poana cand procuratura va descoperi ca neanderthalii e stinsi de vreo 30.000 de ani vor trece vreo 30 de luni!! Asta pana cand se va nominaliza cineva aceptata de stiti voi cine .
  Adica revenim la situatia din vara trecuta. Si mi se pare ca sin 2007 cam tot de asa ceva a fost vorba.

  A da,. Si eu „prost” , :frustat” , „suferind de mania persecutiei” si „prposy” fiimnd nu pot intelege geniul lu inVictor !!

 10. Ghita Bizonu' Says:

  virgilvirgil

  daca sa zicem ca maine Crin ar zice sa fie virgilvirgil ministru … o sa te miri de ce o sa citesti despre vasta ta activitate daca nu infractionala macar imorala ca sa nu mai pun faptu ca inca din gradinita ai colaborat cu securitatea !!!! Are Mark Twain o povestire despre asa ceva …

 11. plano Says:

  Avizul prealabil al Camerei pentru inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru Silaghi este absolut necesar. Faptele de care este acuzat Silaghi au legatura cu exercitarea functiei de ministru in primul guvern Ponta.
  Nu discutam aici de temeinicia acuzatilor.

 12. Roxana Iordache Says:

  @plano. E o discriminare aberantă. Sincer, în momentul în care am redactat textul, nu ştiam că e acuzat pentru perioada de ministeriat. Dar nu regret că am scris ce am scris fiindcă, aşa cum ştii prea bine, se face o propagandă mincinoasă cu privire la „imunitatea parlamentară” – sublimă, dar inexistentă.

  Am scris de mai multe ori că se impune unificarea procedurii în privinţa cauzelor penale în care sunt implicaţi demnitarii.

 13. Roxana Iordache Says:

  @ioprotestatarul. Mulţumesc. Ştiu. Am vrut să scriu imediat despre asta, dar n-am avut timp. Oricum, recuperez restanţa, azi.

 14. johnson1312 Says:

  Tehnica de azi poate face minuni …doar pana dosarul ajunge in fata unei Instante de Judecata….Daca si Instanta e a lor „minunea” poate fi si finalizata cu inchisoare…Daca nu e tot a lor atunci observa imediat facatura si dosarul este respins…In ambele cazuri insa „inculpatul” este decazut din dreptul de a ocupa o functie publica si i se face imaginea praf ! Retragerea nominalizarii lui X sau Y din postura de ministeriabil se face in primul rand ca acesta sa nu ajunga pe mana unei Instante care sa-l trimita la racoare in baza unui probatoriu vagabond el nevinovat fiind ! Dar exista si a 3-a posibilitate,aceea ca baiatul nostru cu figura de fante de Chitila sa o fi si comis-o ! Chiar atat de prost sa fii ? Si aici nu ma refer doar la el ci si la cel care l-a propus la minister !

 15. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Sigur că un om care gândeşte analizează ipoteze. Pe asta şi mizează PR-ul lor, adică, pe faptul că proştii de noi suntem dispuşi să luăm în calcul, fie şi teoretic, ipoteza a treia. :mrgreen:

  Observi că te-am făcut prost din pricina inteligenţei tale speculative şi pe care propagandiştii adverşi o speculează anticipat (nu zic că o manipulează, fiindcă eşti prea deştept pentru asta – adică, inteligenţa fără deşteptăciune riscă să devină prostie :P).

  Oricum, indiferent de ipoteze, finalitatea lor e aceeaşi, ai semnalat-o din start. Că „murdărirea este bună”. :mrgreen:

 16. johnson1312 Says:

  @ Roxana Ma enervezi cumplit ca ma faci „destept”….Nu sunt ….asta ca sa punem lucrurile la locul lor de la bun inceput…. Dar intr-o analiza chiar fiind una pe genunchi trebuie sa iei in calcul toate ipotezele inclusiv asta….Daca era o personalitate recunoscuta,un om integru dovedit astfel in orice imprejurare a vietii sale,daca a fost ani in sir ministru si nu au avut cu ce sa-l prinda atunci sigur ca nu mai pui in text si a treia ipoteza.Dar fiind vb de un baiat cu freza linsa si priviri de cuceritor de dudui cu bigudiurile in cap prin oras care n-a mai facut nimic deosebit in viata profesionala atunci n-ai incotro,trebuie sa fiu eu prea prost,mult prea prost ca sa-i acord un cec in alb…vezi doamne e din PNL ! Nu taticu,o fi el din PNL dar nici noi n-am fost castigati la tombola ! Oricum iti multumesc pentru ca-mi acorzi o anumita prezumtie dar asa cum ti-am spus inca nu-s semnale ca ar putea sa se adevereasca candva. 🙄

 17. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Corect! 😆 Exact pe asemenea reacţie mizează janghinele. Şi tu ştii asta. Că ai lor sunt turmă, pe când deştepţii de liberali (la minte) n-au altă treabă decât să gândească. 😆

 18. treebeard00 Says:

  @Roxana
  Deci „imbecilitatea fără margini” si „analfabetismul judiciar” ale lui Kovesi sunt de fapt ale tale?

 19. Roxana Iordache Says:

  Încă o chestie, extrem de serioasă: ba da, cel mai ireproşabil om dacă ar fi propus de Crin tot i se înscenează mizerii. Sau poate ai uitat cum a fost arestat Petrică Băcanu. L-au făcut bişnişar de maşini. :mrgreen:

 20. Roxana Iordache Says:

  @treebeard00. Dacă o eroare de documentare se poate încadra aşa. 🙂 E remarcabil modul în care vă apăraţi nulităţile infracţionale.

 21. treebeard00 Says:

  @Roxana
  Dar nu o aparam, doamne fereste.

  Pentru tine e normal, ba chiar firesc, sa spui orice despre ea, si pe urma daca rationamentul se dovedeste a fi o „eroare de documentare”, sa treci mai departe fara sa intorci capul.

  Dar eu doar voiam sa dam Cezarului ce e al Cezarului.

 22. virgilvirgil Says:

  Ghita , intimplator am citit si io cite ceva despre mine prin jurnale si ma tot intrebam cind am facut una sau alta , dar de aici si pina la chemat la procuratura ca am primit mita e cale al dracului de lunga .
  Sigur ai sa imi spui ca toata tarasenia a fost montata cu un denunt calomnios . Oki …
  DAR CE CAUTA UN AFACERIST LA UN MINISTRU IN FUNCTIE ACASA POTI SA-MI SPUI ?!…
  Lucrusorul asta este mai mult decit suficient ca sa demonstreze ca Silaghi asta e un maaaaare neispravit .

 23. johnson1312 Says:

  Da,sa zicem ca PNL ar putea propune un tip ireprosabil (IN SFARSIT :SHOCK: ) …. si spui ca i se va inscena o mizerie…OK,te afli in prima ipoteza din cele doua ! Nu a exclus nimeni o asemenea posibilitate 😆

 24. johnson1312 Says:

  Cine n-a semnat pact de coabitare sta cu DNA la taclale :

  http://www.cotidianul.ro/urmarirea-penala-in-cazul-lui-dobritoiu-extinsa-220629/

 25. virgilvirgil Says:

  He-he-heeee !… Nu m-ar mira deloc Johnsonule ca nataraii de la PNL sa deie iarasi cu oistea in gard .
  Baselu are nevoie ca Ponta sa isi prelungeasca interimatul la transporturi si sa-si vire capul pina peste urechi in afacerea cu chefereul .
  Atentie , conform cutumei instituita de CCR , Baselu are inca dreptul la un refuz .
  Pe Silaghi nu l-a refuzat el , ala s-a refuzat singur …

 26. virgilvirgil Says:

  In ceea ce il priveste pe domnul Dobritoiu …
  Merita sa steie la beci .
  De mina cu domnul Baselu ca si ala si-a tras casa pe nimic .

 27. johnson1312 Says:

  Tinta finala este Crin ! Singurul care-i poate sta Udresei in calea spre Cotroceni ! Asta e material de lucru pentru ca propaganda basista sa aiba ce rumega la anul si pentru Macovei sa aiba ce turna la Bruxelles ! Parca-i si aud : ” Daca el incurajeaza la el in partid fenomenul de coruptie ce-o sa faca atunci cand va avea toata Romania pe mana ? ” De fapt textele sint deja gata ei acum le pregatesc corespondentul in viata reala,sa aiba acoperire in ceea ce spun !

  OK,eu intreb…unde este Crin ? Poate nu-s la zi cu evenimentele dar s-a intors din concediu ? 🙄 😯

 28. stejarul Says:

  „DAR CE CAUTA UN AFACERIST LA UN MINISTRU IN FUNCTIE ACASA POTI SA-MI SPUI ?!…”

  Corect!

  Io asa m-am gretosat de coabitacii astia incat nu mai am incredere in nici unul!

 29. virgilvirgil Says:

  Sigur ca „tinta finala” este Antonescu , dar cine pune „tinta finala” sa se inhaiteze cu tot felul de puscariabili ?!…
  Si apoi de ce ma rog frumos , puscariabili nostri ar fi mai ispraviti decit puscariabilii lor ?!…

 30. johnson1312 Says:

  Trezi ca aia i-au spus lui Crin ce manevre au facut in trecut ? Cine sa-i spuna ? Ca doar nu are un SRI al lui la Senat….Asta este,dar nu trebuie sa si-i asume in continuare decat daca are probe concrete ca sint nevinovati.Asa ca vine tov. Silaghi si spune ca e o inscenare politica si ca e nevinovat…parca nu-i suficient ca sa il cred.Eu ! Poate pentru Crin este si atunci sa ne lase cu vestita candidatura.Nu vreau sa mai pariez din nou pe un cal „mort” dinaintea startului…

 31. johnson1312 Says:

  ” Crezi ….”

 32. johnson1312 Says:

  http://www.cotidianul.ro/dobritoiu-acum-e-clar-ca-liberalii-sunt-dusmanii-neamului-si-trebuie-lipiti-de-perete-ca-o-musca-220647/

  Pe de alta parte exista si posibilitatea ca efectul scontat de cei care instrumenteaza aceste dosare sa fie exact pe dos si liberalii sa fie priviti ca victime ale nesupunerii si neintrarii in coabitaclul regimului acesta blestemat.

 33. virgilvirgil Says:

  Eu nu cred , ca la biserica se crede , in politica nu , eu SUNT CONVINS ca domnul Antonescu stie bine cu ce se ocupa neispravitii .
  Iar daca nu stie cam ce ii poate capul si pielea unuia pe care il desemneaza sa ocupe un fotel de ministru , atunci sa se duca sa predea istorie la Tulcea si nu sa faca pe seful de partid nestiutor .

 34. Roxana Iordache Says:

  @treebeard00. Tiberiu, mi-e milă de tine. Pari doar un fraier care sare pe gratis în apărarea unor infractori. Alţii cel puţin sunt plătiţi baban, ţie cel mult îţi aruncă de-o mămăligă. Dar, repet, mai degrabă o faci din proprie iniţiativă, ceea ce e atât de stupid. Fiindcă trebuie să fii absolut cretin ca să-l susţii pe Băsescu, de fapt, un sistem antinaţional, a cărui unică raţiune e banul fără număr.

  De unde ştii că n-am scris deliberat postarea asta, ca să testez reacţiile?

  Dacă pesedistul fundamentalist de plano nu posta reacţia, nici băsistul fundamentalist „treebearddedouăorizero” nu avea ce replică să dea. 😉

  Somn uşor! Şi ia-ţi ceva pentru relaxare, că eşti crispat, parcă ai tot timpul febră musculară. Şi/sau constipaţie.

 35. Gabi Mihalcea Says:

  Oricum a cere „voie” parlamentului este o cretineala! Daca parlamentul judeca cu capul si nu cu posteriorul, evident ca ar trebui sa se opuna (nu cred ca am vazut o facatura mai mare ca aceasta acuzatie), dar atunci or sa sara „deontologii” ca deh, parlamentul obstructioneaza justitia! Si atunce de ce naiba mai cer acordul?????????????

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: