DE CE S-A MAIMUŢĂRIT UDREA TOCMAI LA ROHIA?!

Rohia crestinortodox.ro

Foto: http://www.crestinortodox.ro

Udrea a început din nou să se bage-n seamă ţigăneşte (să mă ierte romii). Că ţigănie înseamnă stridenţa, ostentaţia.

Unu: e tot grasă. 😀 Motivul pentru care pare „trasă prin inel” – cum au papagalicit tembelii din presă o ştire plătită gras şi propagată gratis – este că a avut mult(ă masă) de unde să dea jos. Şi a dat vreo 10 kg (din 90, la înălţimea ei :shock:). Ca să fie trasă prin inel, ar trebui să mai dea vreo 20 kg, spre 22 – marja de 2 kg pentru ciocolată 😛 . Că la 1,60 şi ceva, şi la vârsta ei, trebuie să ai maximum maximorum 50 kg ca să fii la standardul estetic şi maximum maximorum 55 ca să te încadrezi în parametrii de sănătate. Ea are 80 de kile ca popa (numai posteriorul trage vreo 10, 5 şi 5). Nu-i pretinde nimeni standardul sportiv (15-20 kg diferenţa faţă de înălţime).

Oricum, treaba ei, dacă n-ar fi ţinut morţiş să devină treabă publică, pentru care s-a dus să pozeze din baie la mare! Că ea asta face la mare, baie cu colacul, nici nu ştie să înoate – se vede şi după structura psiho-somatică orizontală, pentru că înotătorii au fibră longilină, chiar şi ăia mai graşi – poftim, că am pus-o să înveţe să înoate la 40 de ani! Şi să vedeţi că va da filmuleţe pe chestia-asta. 😀 Dar îmi va mulţumi, fiindcă aşa experimentează o senzaţie unică, slăbeşte durabil şi nu se mai murdăreşte cu atâta transpiraţie gulerată. Uite, poate să-i plătească lui Băsescu chirie la piscina din Dante şi el s-o verse la bugetul vânzărilor anterioare.

Serios, n-avea decât să se dea în stambă cât voia, nu face decât să-şi activeze voaiorii pentru a prelua Mişcarea de la Tolomac. N-avea decât să meargă, de la marea grecească, în delta românească şi să se lamenteze că n-are semnal ca să posteze pe facebucale. N-avea decât să meargă, pe urmă şi la munte, să se îmbrace popular, să se dezbrace, să cânte, să joace. Orice. Oriunde.

Dar nu la Rohia! De ce s-a dus tocmai la Rohia să se dea în spectacol?! Lasă că a maimuţărit portul oşenesc şi imaginea de moaţă! Dar s-a maimuţărit la Rohia, lângă mănăstirea plină de sfinţenie. 😯 Chiar nu găsea alt loc, altă localitate? Sau ăştia vor să spurce absolut tot? Mai ales că acum sunt degajaţi de guvernare şi au toată libertatea să se distreze coabitac.

Oricum, Urdea nu se califică pentru moroşeni. Nu ştie să guste o rachie, să simtă o pălincă. Nu bea niciodată. Ori e alcoolică, ori soră cu frigiderul. Cu bulimia ei, pune la loc repede ce s-a chinuit să dea jos ca să arate că are voinţa politică să supraliciteze poşta română.

Deci, dacă imaginea pe care şi-o propagă cu disperare e de găină bătrână care face supa bună, ce caută la mănăstire?

P.S. Mai ales cu bretonul ăla, maimuţa o surclasează. Original. Poate îi împrumută banana.

12 răspunsuri to “DE CE S-A MAIMUŢĂRIT UDREA TOCMAI LA ROHIA?!”

 1. DE CE S-A MAIMUŢĂRIT UDREA TOCMAI LA ROHIA?! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Că tot venii vorba de ei (ele) :

  „Subiect: TIGANII ELVETIENI
  CLASA POLITICA ROMANEASCA AR TREBUI SA IA EXEMPLU SI SA NU MAI INCURAJEZE NEMUNCA, CERSETORIA, HOTIA , SA SE PLINGA CA N-AU VENITURI LA BUGET SI SA-I PEDEPSEASCA PE CEI CARE AU TRUDIT DIN GREU

  În sfârșit am reușit să înțeleg, de ce nu preferă țiganii Elveția, față de Canada, Franța sau Danemarca.
  Recent m-am reîntors dintr-o călătorie de studiu din Elveția.
  Și acolo se găsesc mulți țigani, dar surprinzător, acolo ei muncesc din greu.
  Conform celor povestite, de către chiar doi proprietari de hoteluri, motivațiile lor sânt următoarele:
  – ajutorul de șomaj se acordă numai după cinci ani de muncă neîntreruptă
  – dacă refuzi o ofertă de loc de muncă, pierzi orice ajutor din partea statului
  – dacă pierzi din vina ta locul tău de muncă: de ex.consum de alcool la locul de muncă, pierzi orice ajutor din partea statului.
  – dacă provoci distrugeri în locuința ta socială, sau la orice alt obiectiv ce se află în proprietatea statului, trebuie să suporți ori costul reparațiilor, ori să lucrezi în cadrul unui penitenciar în folosul societății, până la recuperarea pagubelor.
  Este surprinzător însă, că nimeni nu condamnă Elveția, fiindcă nu hrănește fără muncă pe cei dezavantajați de soartă.
  Și nici nu se amintește nimic pe tot teritoriul Europei despre rasismul elvețian !

  Aș dori ca partidele noastre parlamentare să reflecteze asupra acestor lucruri !!”

 3. argusdre Says:

  „Udrea a început din nou să se bage-n seamă ţigăneşte (să mă ierte romii). Că ţigănie înseamnă stridenţa, ostentaţia…”
  1.Imi pare rau, dar modul in care se comporta carnatareasa asta nu-i decat stilul ei obisnuit de existenta : preacurvia.Exact asa se dau in stamba parasutele ca sa atraga masculii (desigur ca mai lipsesc de pe video „gimnastica cu salvamarii”, jocurile Alunelu , Alutraian, Alugica, „scapatul unei ţâţe pe dinafară, etc).
  2.Iarasi imi pare rau, „propela” arata foarte bine.Nu-i nici scoaba, nu-i nici grasa,Este doar cum se cere pe sosele…

 4. stejarul Says:

  „Dar nu la Rohia! De ce s-a dus tocmai la Rohia să se dea în spectacol?! … Dar s-a maimuţărit la Rohia, lângă mănăstirea plină de sfinţenie. 😯 Chiar nu găsea alt loc, altă localitate? Sau ăştia vor să spurce absolut tot? ”

  Exact la asta ma gandeam si eu.
  Chiar nu a gasit alt loc sa isi care diavolii de la SPP? Sa mergi cu SPPul intr-un lacas sfant e o bataie de joc la adresa bisericii.

  Sa iti faci campanie electorala intr-o manastire ? Cat de stridenta e cioara de plescoi! Cat de infect repeta la nesfarsit ( sa o convinga si pe ma-sa) ca „nu e prima data cand vin la Rohia” 🙂 lol

  Rusine lui basecu ca i-a dat „bilet de voie” tarfei sa pangareasca Rohia. Eu il blamez pe el.

 5. johnson1312 Says:

  Ca sa castige niste alegeri la nivel national Udrea are nevoie sa-l cloneze pe Pinalti in 25.000 exemplare ca sa acopere in totalitate numarul de sectii de vot ! Va dati voi seama ? 25.000 de Pinalti ? 😯 😆

 6. viktorkatrina Says:

  Ca foarte multi barbati adevarati, o prefer pe Nutzika, cu lilele ei de plus, decat pe tigancile vedete Cancan, Libertatea, TVR, toate siliconate, botoxate si anorexice, care mananca de trei ori pe zi doar sperma….Chiar daca si Nutzi o face, o face doar seara, la desert….

 7. viktorkatrina Says:

  kilele…

 8. viktorkatrina Says:

  Roxy
  Am constatat ca ai parcat si pe blogul marelui liberal ( mai mult conservator) Varujan Vosganian….singurul „politician” roman care nu baneaza si nici nu ia la misto pe cei care nu sunt de acord cu el….pacat ca este singurul…

 9. stejarul Says:

  Roxi, am uitat sa-ti spun ca te iubesc! 🙂

  Cand apuc sa vin acasa mi-as dori mult sa mergem impreuna la Rohia. Asa intr-o zi de midweek, cand nu e aglomeratie acolo….
  Toamna e superb.

 10. Roxana Iordache Says:

  Stejare, propunerea să mergem împreună la biserică am mai primit-o, dar să mergem împreună la mănăstire chiar nu mi-a propus până acum vreun apartenent la sexul tare. 😳 😆

 11. stejarul Says:

  Is this a „yes”? Deci vii la Rohia? 🙂

 12. Roxana Iordache Says:

  Stejare, glumeşti. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: