ACUM E BUN BRĂDIŞTEANU?

cioabaeba

Dr. Brădişteanu a declarat că Băsescu l-a rugat să meargă în Antalia să vadă ce face bietul Cioabă, aflat în stare gravă. după un stop cardiac resuscitat. Şi a mai spus că a fost cu avionul SMURD.

Înduioşătoare grija lui Băsescu pentru sponsorul Cioabă, doar-doar o strâge ceva ţigănet, vorba lui Mădălin Voicu, pentru partiduleţul tolomac!

Din partea mea, sănătate! Chiar îmi e milă de bietul om, la fel cum îmi e milă de orice vietate.

Dar dacă ar fi fost altcineva în locul amicului rex ţigănesc, îl mai ruga Băsescu pe ditamai doctorul Brădişteanu să plece cu SMURD-ul după el peste hotare? Mai ales dacă persoana în cauză n-ar fi avut bani să plătească intervenţia?

Istorioara-asta arată ce mare caracter e Băsescu. Felul lui infect de-a fi, laşitatea versatilă. Când are interes, se poartă slugarnic, linguşitor, iar după ce-şi atinge interesul, se răzbună pe cei de care s-a folosit.

Are un tupeu XXX şi o lipsă de bun simţ pe măsură. Doctorul Brădişteanu a fost hărţuit şi batjocorit de DNA, pentru că şi-a exercitat profesia în cazul pacientului Adrian Năstase, după tentativa de sinucidere. În mod scandalos, i s-a pus la îndoială excelenţa profesională. Acţiunea penală s-a pus în mişcare imediat după ce a urlat Isterica Macovei că Brădişteanu îl favorizează pe infractorul Năstase să se sustragă de la executarea pedepsei. Şi a mai zis că doctorul e revidivist, fiindcă mai are o cauză penală de corupţie (evident, fără să precizeze că e vorba de un proces  în care medicul avea câştig de cauză).

Băsescu personal făcuse mişto de dr.Brădişteanu.

Acum a apelat la competenţa doctorului ultragiat. Că ultraj la adresa unui medic în exercitarea profesiei a fost ce-a făcut DNA.

Ca medic, cel solicitat nu putea refuza. Pe asta a şi mizat impostorul.

P.S. Dacă familia lui Florin Cioabă l-ar fi rugat pe dr. Brădişteanu să meargă în Turcia şi medicul accepta, ce urma? Insinuări, acuzaţii penale…

29 răspunsuri to “ACUM E BUN BRĂDIŞTEANU?”

 1. Sandi Says:

  Natura „vie” cu motan si capra !

 2. Matei Florin Says:

  De acord cu tine, doar că golirea unui tub de ketchup sub un fular mie nu mi se pare tentativă de sinucidere.

 3. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Adică, îl faci fraudă pe Brădişteanu? Îl faci fraudă pe Lascăr?

 4. ioprotestatarul Says:

  Antena3: Ponta, primit la Mănăstirea Putna cu:
  „Bine ai venit, Măria Ta!”
  Iar eu, cu pro_fund respect fata de tradatorul coabitac, adaug:
  ONORABILA… LICHEA!

 5. ACUM E BUN BRĂDIŞTEANU? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Donkeypapuas Says:

  Dar dacĂ Brădişteanu e anchetat de DNA, cum are el voie în cazul de faţă să iasă din ţară? I-a dat dispensă matrozu’? Alo! DNA-ul! Se aude? Favorizarea „infractorului”…

 7. Matei Florin Says:

  Roxana, Brădişteanu i-a monitorizat atunci fazele ciclului cardiac şi parametrii hemodinamici, Năstase fiind hipertensiv. Atât!

 8. Sandi Says:

  Si care-I infractiunea ?!?

 9. Radu Humor Says:

  O să fie greu de acum înainte ca cineva să decadă în halul în care a făcut-o Băsescu !
  E drept cu complicitatea vinovată, sau tăcerea idioată a celor din jurul lui, dar mai ales a celor care ar fi trebuit să-i vegheze drumul ( şi mă refer aici chiar la instituţiile statului, principalele instituţii „), toate cumpărate la un preţ de nimic pentru el, dar enorm pentru ţară şi bunul mers al ei !
  Din păcate, până şi compasiunea creştinească oentru necazurile unui semen de-al nostru, dusă fie în ridicol, fie în extrem, se converteşte în sentimente contrare.
  Este şi ăsta „meritul” unui individ diavolesc, care a reuşit să facă să se bată cap în cap concepte şi atitudini care altfel ar fi trebuit să fie complementare !
  Dorindu-i din tot sufletul sănătate lui Cioabă nu poţi să nu-ţi aduce aminte de scena când jumataea de kil de aur, sub formă de salbă/colier era atârnată de gâtul primei doamne (La mulţi ani, Maricico, cum îi spuneau cei de la hanul unde lucra ), gest care te duce cu gândul că a contribuit decisiv, la grija prezidenţială revărsată interesat asupra unui supus (râsul lumii, chiar rege 😉 ).
  Iată cum, odată intrat pe drumul pierderii oricărui cuvânt şi onoare, nici măcar un gest omenesc nu poate scăpa netaxat de analizele şi comparaţiile ce se impun inevitabil !
  Oamenii din popor, din rândul cărora unul ca Băsescu pare că a ieşit ( mă refer stricto senso, deoarece el are origini mult mai dubioase), se pare cu totul, au o vorbă :
  Dacă ţi-ai mâncat omenia (onoarea), nu mai poţi invita prieteni la masă 🙄

 10. ada1957 Says:

  Jeg Uman mai mare Nu exista pe planeta.
  Trebuiau rasplatiti banii peste 100.000 Euro de la nunta Prostutei si analfabetei lui mama.
  Prilej cu care , din pacate , s-a demonstrat ca Nadevratul Rege altarii asteia de prosti ,este Basescu , Nu regele Mihai.
  Bradisteanu avea INTERDICTIE DE A PARASI TARA.
  Pentri o cioara se poate.. pentru un fost Prim Ministru Nu.
  In locul lui Brasiteanu …NU ma duceam nici cu sluji.
  Roxana , stii cumva poprul inaripat s-a dus la spitaluldin Turcia cu covilitele sa puna tabara ca in curte la Fundeni ????
  Manca-i-ar Basescu pe toti , cu fulgi cu tot.

 11. Gabi Mihalcea Says:

  Nu cred ca am vazut un JIGODISM mai mare!

 12. Sandi Says:

  Un calmâc nu putea sa-si lase tiganul bulibasa la ananghie !

  Nu cred ca mai era nevoie si de interventia asta ca sa probeze ca este un Gunoi !

 13. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Şi Lascăr?

 14. mihai444 Says:

  magistrala incheierea de emisiune(subiectiv) a lui Razvan Dumitrescu .cu siguranta a citit postarea asta.

 15. macgregornews Says:

  „Înduioşătoare grija lui Băsescu pentru sponsorul Cioabă, doar-doar o strâge ceva ţigănet”

  „Un calmâc nu putea sa-si lase tiganul bulibasa la ananghie !”

  No lasa, ca inainte de asta s-a dus Raed zis „domnu Calafat” acolo, sa faca exact aceasi mizerie.

 16. johnson1312 Says:

  EBA e ca si calificata la Bruxelles daca țiganoiul supraviețuieste pana atunci….alta miza a PLM sau cum s-o numi noul partid-kitsch care mai este in aceste conditii ?

 17. Ghita Bizonu' Says:

  ?!?!? Penilbilu ridicat la nivel de comic !!!

 18. Roxana Iordache Says:

  @macgregornews. Unii spun că totuşi prostia n-ar fi incurabilă. Cazul tău confirmă regula.

 19. Roxana Iordache Says:

  @johnson. Păi, îţi dai seama că dacă măcar 50 de mii din clanul ciobiştilor o votează pe EBA ajunge europarlamentară dând din buric, ca data trecută. Şi nici nu mai trebuie să aibă proces Ridzi pentru asta. :mrgreen:

  @mihai444. Nu mai urmăresc emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, n-are decât să se pupe cu VCT şi CTP fără acordul meu. 🙂

 20. macgregornews Says:

  Tu zici ca sunt prost. Dar de ce, eu i-am votat pe astia?

  Victor Ponta despre CFR Marfa
  „Eu răspunderea mi-am asumat-o, dar n-am timp să mă ocup”

  “Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova spune că nu „pândeşte licitaţiile” şi că nu e treaba lui să urmărească cum se cheltuieşte banul public.”

 21. Roxana Iordache Says:

  KK, Dumnezeu să te ierte! Retro Satana! Eşti posedat sinistru, îmi e groaznic de milă de tine. 😐 Nu mai posta blasfemii pe blogul meu! Fă-o în oglindă, poate te îngrozeşti de iadul din tine! 😯

  @macgregornews. Poate n-ai observat că eu îl critic pe Ponta mai cu talent. 🙂

 22. violet Says:

  Matei Florin:

  Ai fost tu în seara aceea lângă Adrian Năstase, ca să știi ce s-a întâmplat? Doar așa ai putea ști atât de bine niște lucruri, nu? Ce alte ”secrete” ascunzi, zi-ne și nouă! 👿

  Băsescu Traian l-a rugat pe ilustrul cardiolog Brădișteanu să-l ajute ca medic pe mai-marele țiganilor. Acest lucru trebuie să fie clar pentru orice țigan votant de troglodită, la europarlamentare.
  Deși Băsescu e ca o carte deschisă de prea multe ori ( mereu? ), nația aceasta conține încă mulți retardați la care va ține ( și ) această manipulare de doi lei.

 23. viktorkatrina Says:

  Roxy
  Deocamdata, eu sunt doar victima propriilor convingeri, bazate pe inteligenta, pe cand tu, esti victima jmecherilor cu barba din BOR S.A

 24. Roxana Iordache Says:

  KK, un câine e mult mai inteligent decât tine. Să mă ierte cuţu pentru comparaţie.

 25. Radu Humor Says:

  Regele Mihai, prima reacţie după arestarea fiicei sale
  realitatea.netDe REALITATEA.NET | realitatea.net – 3 ore în urmă
  E-mail

  Imprimare
  Regele Mihai, prima reacţie după ce fiica sa a fost arestată pentru lupte ilegale de cocoşiVizualizare foto
  Regele Mihai, prima reacţie după ce fiica sa a fost arestată pentru lupte ilegale de cocoşi
  Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz. Majestatea Sa speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment.
  Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, relatează portalul OregonLive.com. John Wesley Walker, fost ajutor de şerif în Coss County, şi Irina Walker au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din apropiere de Irrigon, în statul american Oregon, în perioada 1 aprilie 2012 – 19 mai 2013, potrivit procurorului. Potrivit acuzării, luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane. Un arbitru supraveghea luptele şi concesionarii vindeau bere şi mâncare, iar cei care administrau acţiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzării.

  John şi Irina Walker – împreună cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, şi Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, şi prieteni din Hermiston, Mario „El Cuba” Perez, 62 de ani, şi Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani – au fost acuzaţi de operarea unor jocuri de noroc ilegale şi de sacrificarea ilegală a unor animale prin luptă la ferma soţilor Walker din Morrow County. Pentru fiecare cap de acuzare, ei riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. Agenţii federali au percheziţionat casele şi au arestat persoanele acuzate de participare la luptele de cocoşi din estul statului Oregon şi din Yakima, în Washington.Alţi zece suspecţi, toţi bărbaţi, au fost arestaţi în Yakima Valley, la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Irrigon.

  Soţii Walker, şi-ar putea pierde ferma, situată la aproximativ trei kilometri sud de Irrigon, deoarece aceasta a fost folosită în scopuri infracţionale. Valoarea acesteia era estimată la 170.360 de dolari în 2011. John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la 30 iunie 2003, iar în ultimii zece ani nu se ştie cu claritate ce activitate a desfăşurat. În 2007, Walker s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.”

  E de râsul coorului !
  Cei care omoară cu sânge rece oameni nevinovaţi, printre care copii, femei, bătrâni ( vezi măcelul din Palestina, Afganistan, Irak, Iran, acum Siria, Egipt şamd) au mârşăvia de a se da drept apărători ai unor animale ( pe care oricum le sacrifică ei, sau hahamii lor) !
  Nişte descreieraţi, care şi-au pierdut cu totul orice urmă de de credibilitate şi bun simţ!
  Dar cum puteau nişte trepăduşi botezaţi cu briciul ( aia nu-i barbarie, băi perciunaţilor ?!) să sară la glezna Regelui Mihai ( cu greu ajung şi până acolo, pigmeii ăştia pistruiaţi ! ) ?!

 26. johnson1312 Says:

  Asta nu umbreste cu nimic onoarea si demnitatea Regelui Mihai personalitate istorica recunoscuta in toata lumea de catre cei mai inalti demnitari si monarhi ai planetei….Este un episod marunt de nivelul lui Cotetz TV sa se bucure si pipota lui Basescu seara dupa o sticla de spirt scotian.

 27. Sandi Says:

  Daca calci din greseala intr-un cacat de pe un trotuar american imediat poti fi acuzat de neglijenta !

 28. ioprotestatarul Says:

  http://www.cnn.com/2013/08/16/us/oregon-romanian-princess-arrest/index.html?hpt=hp_t2

 29. Roxana Iordache Says:

  @macgregornews. Eu am greşit, Domnul Iisus a spus să nu dăm mărgăritare la porci.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: