STEAUA BATE DINAMO. MEME TREBUIE SĂ PLECE!

OK, Steaua-Dinamo: 2-1.  Rezultatul meciului de aseară. Era normal, doar le-au tras-o şi dinamoviştilor din Tbilisi, mult mai buni. 😀 Scuze pentru introducere, dar chiar nu m-am abţinut. E păcat să nu savurezi o victorie contra rivalilor dintotdeauna. Ştiu, am văzut şi 5-1, la ei în groapă, scor la care ai noştri s-au oprit de milă, pe bune, milă flagrantă, au jucat la spectacol pur şi simplu, fără să le mai dea: deşi puteau fără număr. Sincer că şi mie mi se făcuse milă. Şi unchiului meu, Cici, vorbeam la telefon şi a zis că e ieşit din comun, să-i lăsăm mai uşor, că mor pe teren cu găuri în cap şi îi avem pe conştiinţă. 😳 Dragul de el, a fost CCA-ist, stelist de mic, pe când Steaua a fost fondată era încă Armata Regală, încă Regele Mihai era în ţară şi o patrona. Steaua înseamnă pentru mine o întreagă istorie. Naţională şi de familie. Şi tocmai de aceea exigenţa e maximă.

E clar că aseară gaşca de derbedei dinamovişti care au sărit gardul la stelişti au vrut să provoace o ripostă de aşa natură încât Steaua să fie scoasă din competiţia europeană. Din pricina DNA şi a Justiţiei lui Băsea, avem condamnare cu suspendare. Prevederea fiind că la prima abatere, se suspendă suspendarea executării.

Şi-aşa eram pe muchie, după tâmpenia recentă a lui Meme Stoica – un recidivist incurabil. Aseară, iarăşi nu s-a abţinut şi a făcut scandal în vestiar, fiind gata să se încaiere cu un oficial dinamovist. Tot e bine că n-a sărit la bătaia dintre suporteri, probabil că a fost prea departe şi n-a avut timp să ajungă la locul faptei. 👿

Mihai Stoica e pentru Steaua un pericol continuu, o grenadă amorsată. Şi nici măcar nu ştim dacă-i doar impulsivitatea lui needucată sau o meserie pe care o execută neabătut. Că sunt destui puşcăriabili care-i pot da mai multe lovele – de la love :mrgreen: – decât puşcăriaşul. 👿

Meme Stoica, DEMISIA! Pleacă de la Steaua, derbedeule! 👿

13 răspunsuri to “STEAUA BATE DINAMO. MEME TREBUIE SĂ PLECE!”

 1. johnson1312 Says:

  MM se comporta exact ca un derbedeu second hand, lider al unei factiuni Ultras ! Al oricarei echipe,toti acesti ultrasi sint la fel de scelerati…..Violent verbal,provocator,incitator ! Te injura de familie galeriile adverse,MM ? Nasol,atunci stai frumos la Oficiala,acolo unde si este locul unui „oficial” asa cum te consideri scriptic…De fapt de ce merge azi Steaua ? Pentru ca are un lot bun prin grija patronului(asta este,am ajuns sa-l si laud) dar mai ales pentru ca azi avem antrenor ! Da,chiar avem ANTRENOR ! Te-ai lipit de imaginea lui si de performantele lui ? OK,nicio surpriza,ai facut-o si cu Olaroiu si cu Dan Petrescu ! Dar asta nu inseamna s-o faci si la propriu,sa stai in coasta lor,sa fi umbra lor,sa „le iei aerul”,sa apari tu primul in obiectivul camerelor iar daca simti ca nu se va intampla sa provoci,sa inciti,sa fii ironic si bascalios si arogant.Lasa-ma pe mine suporter sa fiu asa cu omologul meu din galeriile rivalelor ! E dreptul meu,nu ma uzurpa pana si pe mine ! 😡

 2. Donkeypapuas Says:

  MM este omul care se interpune între scandalagii şi echipă. Deviază spre persoana sa atacurile, lasând echipa să fie liniştită şi să-şi vadă de joc. Până acum vreo câteva luni era şi pe post de paratrăznet când fulgera Gigi.
  În vechime, înainte bătăliilor ieşeau nişte indivizi în faţa adversarilor şi îi măscărea, îi batjocorea, cu scopul ca aceştia să-şi piardă luciditate, raţiunea şi să fie atraşi spre scopuri secundare. Un soi de război psihologic. Rolul lui MM este şi acesta. Faptul că acolo unde a ajuns se constată cu EVIDENŢĂ performanţa echipei arată că ŞI rolul său este cu rost.

 3. STEAUA BATE DINAMO. MEME TREBUIE SĂ PLECE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. johnson1312 Says:

  Donkey ai preluat exact diversiunile MM-istilor,ceea ce spui tu este echivalent cu a le da dreptate propagandistilor portocalii care ne-au ametit ani de zile cu sintagma „Basescu este singurul care a mai incercat sa faca ceva contra coruptilor” !

 5. johnson1312 Says:

  Spune-mi mie ce atacuri a deviat el spre el in cazurile Skopje si aseara dupa victorie la vestiare ? Cine si cum ataca Steaua in cele doua situatii ?

 6. Mihai Hristea Says:

  Atat: Forza Steaua!!! 😉

 7. johnson1312 Says:

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/oamenii-lui-radu-mazare-l-au-batut-pe-younes-hamza-pe-plaja-din-mamaia-jucatorul-e-socat-plec-din-romania-daca-nu-sint-luate-masuri-405841.html

  Violenta si fotbalul merg mana in mana ! Adica M&M !

 8. Donkeypapuas Says:

  @johnson1312

  Am spus eu că MM este mare antrenor? Că MM le are şi cu marketingul şi cu relaţiile intercluburi şi cu scouter-ingul în acelaşi timp? Că ar fi, adică, omul providenţial care le ştie el pe toate şi ceea ce zice el este sfânt şi trebuie aplicat? NU!
  Am spus că este omul potrivit pentru ROLUL pe care îl are la club, şi anume de a prelua pe blana lui răutăţile care sunt aruncate asupra echipei şi jucătorilor.

 9. Roxana Iordache Says:

  Adică, Steaua are nevoie de rol de derbedeu? 😯

 10. acuvio Says:

  http://www.academiacatavencu.info

  Ce înseamnă asta?

 11. johnson1312 Says:

  Donkey si eu ti-am spus ca e antrenor ? Ti-am zis ca e provocator de incidente si violente nu ca ar prelua rautatile care s-ar abate asupra clubului.

 12. Donkeypapuas Says:

  @johnson1312

  Dar Băşinescu e procuror?

  @Roxana

  E gorila mediatică. :-))

 13. Donkeypapuas Says:

  “În raport nu scrie nicăieri că Meme Stoica ar fi fost provocator, ci doar că s-a bucurat într-un mod exuberant şi că ar fi repetat cifra şase. Se mai specifică doar că Daniel Timofte, secundul celor de la Dinamo, ar fi aruncat o sticlă de apă în direcţia lui Stoica şi că în meleul creat nu ar fi existat lovituri“
  http://www.fanatik.ro/meme-stoica-chemat-la-comisii-vezi-ce-scrie-in-raportul-arbitrilor-48037

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: