OBAMA: PROMIT CĂ VĂ URMĂRIM TRANSPARENT:)

big-brother-obamaimages

Foto: http://www.chuckroger.com, http://www.stuartwilde.com

Preşedintele Obama a ţinut, ieri după-amiază (ora SUA) o conferinţă de presă la Casa Albă. Răspunzând unei întrebări, el a spus că nu crede că Snowden e patriot.

Adică, patriot după liderul SUA ar fi însemnat ca Snowden să accepte să rămână un instrument al statului represiv împotriva poporului. Să devină din cetăţean, un agresor al cetăţeanului. Din om, neom. Din urmaş, în trădător al părinţilor fondatori. Din apărător al principiului „We the people”, în supraveghetor al ţarcului „We the sheeple”.

Patriot după Obama înseamnă ca o categorie de cetăţeni să se lase folosiţi pentru reprimarea compatrioţilor lor. O contradicţie în termeni. Acolo unde statul se pretinde deasupra cetăţeanului începe totalitarismul. Iar dacă oamenii trebuie să trăiască, clipă de clipă, în teroare instituţionalizată de stat, ca să fie apăraţi de terorism, atunci statul este teroristul. Terorismul de stat e mai pervers decât terorismul „privat” (că şi ultimul e manipulat tot de stat – sau de state).

Suprimarea drepturilor omului şi a libertăţilor cetăţeneşti în chiar „The Land of the Free” nu înseamnă altceva decât triumful terorismului. Triumf zdrobitor. E chiar visul de aur al mentorilor terorii.

America a dat mitul lui Superman, supraomul salvator, cel care îşi pune puterile supranaturale în slujba omului. Acum, Superman e înlocuit de adversarul lui, Marele Agresor care pune stăpânire pe omenire.

Sincer, ar trebui un superRocky să le spargă feţele, să le răstoarne mesele, să le smulgă butoanele şi să redea puterea oamenilor, cei care se numesc „We the people”.

Constituţia SUA a început să devină un simplu obiect, din moment ce s-au adoptat legi anti-constituţionale, unele, chiar prin metode anti-constituţionale. Principalele două amendamente sacre pentru american, cele pe care le primeşte în sânge o dată cu laptele mamei, anume, dreptul inviolabil la liberă exprimare, libertatea absolută de opinie şi dreptul la justiţie sunt călcate în picioare. S-au înfiinţat curţi secrete în care se judecă după verdictul trasat înainte de judecată, verdict represiv, care violează dreptul la libertate şi la intimitate a vieţii personale.

Ce poate fi mai absurd decât politica statului care zice: te terorizez ca să te scap de terorism?! :mrgreen: 👿 Te terorizez în fiecare zi şi noapte, în fiecare secundă, ca să previn terorismul, adică, un ipotetic atentat sau o bombă în cap. Uneori, ele sunt evident înscenate ca să bage frica în oase. Sunt suficiente şi câteva alerte false cu bombe la metrou sau în mari clădiri publice, pentru a speria oamenii de aşa natură încât nu doar să accepte, ci chiar să ceară controlul asupra vieţii lor.

Şi să stea cineva permanent cu nasul în fundul omului, pentru ca să nu-i detoneze teroriştii fundul. Asta-i propagandă pentru fraieri. Şi sunt destui. Destui dispuşi să accepte controlul statului asupra vieţii personale, să se închine fenomenului Big Brother ca sălbaticii în faţa mărgelelor de sticlă.

Realitatea e că statul terorist are clientelă. Sunt unii speriaţi de bombe. 😛 Serios, unii chiar cred, chiar le e frică să (nu) dea colţul. De exemplu, o doamnă profesoară respectabilă, o ultraliberală (în sens american) şi obameză din Chicago, Gabi M., colega noastră de forum, care sincer îşi mărturiseşte frica de a ieşi din casă şi a face drumul până la facultate, pentru ca nu cumva cineva să dea cu bomba. 😯 👿 Femeia chiar crede şi pe credulitatea unora de bună credinţă ca ea îşi altoieşte Guvernul Global politica şi propaganda. Că Gabi, la rândul ei, propagă propaganda asta a terorii. Şi nu-şi dă seama, din cauza fricii inoculate, că de fapt teroarea reală o propagă statul, care vrea să facă din om, sclav al fricii şi din cetăţean, supus al regimului represiv, pretins preventiv contra terorismului.

Vă daţi seama câţi bani consumă regimul terorii (SUA alunecă pe panta terorismului de stat de la Revoluţia Franceză)? Şi ce s-ar putea face cu aceste sume imense, pentru vieţile oamenilor, pentru dezvoltare?

Oricum, Obama ne-a liniştit, a zis că de-acum încolo va avea grijă ca procesul de supraveghere să fie „transparent”. 😆 Şi să fie cu „dialog”. 😆 Adică, ăla care te urmăreşte să intervină, uneori, cu sfaturi părinteşti. 😆

Absolut deloc nu e de râs. Rămâne să vedem cum reacţionează poporul american şi la ce (con)duce reacţia. În orice caz, de ei depinde libertatea. Nu doar a Americii. A lumii întregi.

Dar pentru asta ar trebui ca americanii să-şi cureţe subsolurile de şobolani. Să mă ierte şobolanii. 😳

P.S. Voi chiar credeţi că pe bin Laden l-au mâncat peştii? 😉

29 răspunsuri to “OBAMA: PROMIT CĂ VĂ URMĂRIM TRANSPARENT:)”

 1. OBAMA: PROMIT CĂ VĂ URMĂRIM TRANSPARENT:) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  Vă recomand şi acest documentar. Pe siteurile de titrari aflaţi şi traducerea:

 3. plano Says:

  Frica de comunism a fost inlocuita cu frica de terorism. Bin Laden a venit ca o manusa…dupa caderea comunismului.
  Trebuie gasite motive pentru justificarea controlului prostimii din propria tara si a intervențiilor în spatiile vitale pentru interesele americane.
  Razboiul rece nu s-a incălzit si datorită „trădărilor” din partea unor constiinte din ambele tabere adverse, precum Snowden.

 4. ioprotestatarul Says:

  „Femeia chiar crede şi pe credulitatea unora de bună credinţă ca ea îşi altoieşte Guvernul Global politica şi propaganda. Că Gabi, la rândul ei, propagă propaganda asta a terorii. Şi nu-şi dă seama, din cauza fricii inoculate, că de fapt teroarea reală o propagă statul, care vrea să facă din om, sclav al fricii şi din cetăţean, supus al regimului represiv, pretins preventiv contra terorismului.”

  Corect! Insa vreau sa fac o precizare. Indiferent daca „femeia chiar crede” sau nu, Obama este doar continuatorul campaniei „terorismului de stat”, initiatorul ei a fost micul Nero de Texas…

 5. mariusnyc Says:

  Cand il injuram pe Bush si agenda gllobalizarii pe care a implementat-o cu aceeasi nemernicie ca Obagabondul asta imbecil nu prea erai de acord cu mine , Eh, mai bine mai tarziu decat niciodata. . Ma tem ca e putin cam tarziu, ca dobitoaca aia din Chicago a mirosit trendul si se plieaza pe el ca prezervativul

 6. ALM Says:

  „P.S. Voi chiar credeţi că pe bin Laden l-au mâncat peştii? 😉 ”

  Eu cred că o bucăţică (făcută pastramă) se mai găseşte în frigiderul lui Obama …

 7. Radu Humor Says:

  Românaşii noştri stabiliţi acolo sunt cu toţii îngroziţi că ar putea fi prinşi comentând negativ asupra măsurilor represive din America !
  Aşa că nu cred că Gabi M scrie chiar tot ce gândeşte !
  Iată unde au ajuns americanii :
  Ditamai elefantul, dus/ purtat de nas, de un şoricel – Israel !

 8. Radu Humor Says:

  Referitor la acest Vişinescu, toate dezbaterile continuă să treacă sub tăcere adevăraţii vinovaţi, cei care au ordonat toate aceste monstruozităţi, care şi-au ales din pegra socială acele brute care să poată executa fără crâcnire, şi încă cu zel în plus, toate aceste acte demenţiale de distrugere a unui popor. :mrgreen:
  Că dacă peştele de la cap se împute, o ţară se distruge decimându-i cea mai de preţ avuţie : intelectualitatea !
  E bun îndemnul de a ne imagina pentru câteva secunde că trăim într-un mormânt , dar eu aş continua cu îndemnul să ne închipuim cum ar fi să trăim fiecare şi împreună, fără profesori, medici, specialişti, savanţi, oameni de ştiinţă, scriitori, , într-un cuvânt, elite intelectuale, adică ceea ce cu bună ştiinţă şi criminală intenţie au distrus alogenii veniţi pe tancurile sovietice, pentru a-şi netezi calea spre acapararea puterii şi bogăţiei naţionale, a distrugerii unui popor :mrgreen:
  Ba, mai mult să ne închipuim să trăim într-o ţară condusă prin teroare şi opresiune, în care miliţia, securitatea şi partidul, ai cărei reprezentanţi de jos erau indivizi racolaţi din pegra lui Tismăneanu, iar la vârf din crema iudaică, cei care concepeau, şi alde Vişinescu executau, fără crâcnire, criminalele dispoziţii.
  Mai faceţi un efort şi închipuiţi-vă cum şi-ar fi putut indeplini aceştia odioasele planuri dacă ar fi dat peste tot, de oameni pregătiţi, de caracter şi cu dragoste de neam şi ţară !
  Eu unul nu cred că că ar fi putut înjosi în halul ăsta un popor, şi ei ştiind asta au distrus cu bună ştiinţă tot ce le sta în cale, numind peste tot în funcţii de decizie cozi de topor cu 4 clase şi asmuţindu-i cum ştiau ei mai bine împotriva propriilor conaţionali vinovaţi doar că le aerau superiori din toate pdv , dar şi bogaţi, nu coate goale ca ei :mrgreen: .
  Că doar aveau de acum experienţă cu ce făcuseră în Rusia, unde la fel, peste 90 % dintre decidenţi erau de origine evreiască 🙄
  Aşa că nu e de mirare că în primul guvern român 😆 Roman , erau doar vreo câţiva românaşi, rătăciţi pe acolo spre a nu fi confundat guvernul României cu cel al Israelului. ;
  De altfel ştiţi care-i deosebirea între massmedia de aici şi cea din Israel ?
  Acolo, cică mai sunt şi vreo doi români . …
  Nu-i de rîs, şi-i bun doar ca banc, un fel de haz de necaz !
  Bătaia de joc începe atunci când odrasle de ale lor, după o revoluţie, aşa cum a fost ea, pentru unii mumă , pentru alţii ciumă, ajung din nou la conducerea Rromâniei, ba mai ajung şi să condamne (râsul coorului) ceea ce au implantat cu atâta osârdie babacii lor , adică acel criminal regim comunist :mrgreen: .
  Deci:
  Criminalii noştri, pe care oricum, nu mai avem decât să-i iertăm, după atâţia ani în care au fost protejaţi de sistem ( care îşi dovedeşte astfel grija faţă de cei pe care i-au pus să fure, să distrugă şi să ucidă :mrgreen: ) îşi papă liniştiţi pensiile de 3-4 ori mai mari decât ale intelectualilor de azi ( de ale celor, extrem de puţini, care au scăpat de braţul lor lung şi criminal, nici nu poţi aminti, decât în bătaie de joc), în timp ce ai lor sunt bine merci, care plecaţi din ţară, care ocupaţi până peste cap cu funcţii de conducere a României, înapoi pe drumul pierzaniei 🙄 !
  De deştepţi ce suntem, l-am prins pe Vişinescu, dar i-am scăpat pe ceilalţi, care nici usturoi n-au mâncat ( deşi la ei este nelipsit din meniul zilnic), nici gura nu le pute !
  În schimb , se aude, de dimineaţa până seara, peste tot, de aici şi până la Bruxelles, ba chiar mai departe !

 9. Sandi Says:

  Hussein Obama este cel mai slab presedinte american dupa al
  doilea RM !

  Iar mai toata presa americana tace chitic pentru ca e de nuanta bolsevico-pacifisto-liberalo-stangista !

 10. mariusnyc Says:

  Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în pizda mamei voastre!

  http://ampress.ro/editoriale/ponta-mai-esti-crin-mai-esti-daca-nu-ingaduiti-mi-sa-va-bag-in-pizda-mamei-voastre/?fb_comment_id=fbc_145978328943359_112791_145985815609277#f12567d26c

 11. macgregornews Says:

  Moama ce viteji suntem noi!

  Dar numai ce a fost un atentat in Bulgaria si Crin a facut pe el in CSAT, gata sa schimbe legislatia.

 12. olimpiu65 Says:

  superb Lucian Avramescu!

 13. acuvio Says:

  Din dragoste pentru politica americană am ilustrat-o de câteva ori. Din tema anterioară, Peace Not War : The President’s Hobby

 14. virgilvirgil Says:

  Terminati cu prostiile astea cu teroristii care ne maninca de vii …
  Cineva a calculat ca numarul mortilor in urma „atentatelor teroriste” ab urbe condita , adica de al fondarea Romei incoace nu depaseste 5000 .
  Numai in urma cautarii „teroristilor” prin Irak si Afganistan neispravitii care conduca si stapinesc America au ucis peste 200000 de mii de oameni , proprii cetateni .

 15. Radu Humor Says:

  Un pasaj interesant din cartea amintită mai sus („Endgame”) de Donkeypapuas:

  “Niciodată nu am fost atât de supărat de un sondaj de opinie în viața mea. Doar 22% dintre americani cred acum că “industria de film și televiziune sunt destul de mult conduse de evrei,” în jos de la aproape 50% în 1964. …
  Pur și simplu asta arată cât de prost a ajuns America. Evreii stăpânesc totul la Hollywood.
  … Cât de profund evreiesc este Hollywood? Când șefii studio luat o pagină întreagă în Los Angeles Times în urmă cu câteva săptămâni, pentru a cere ca Screen Actors Guild stabili contractul, scrisoarea deschisă a fost semnat de: Presedintele Corp News Peter Chernin (evreiesc), Paramount Pictures Președintele Brad Grey (evreiesc), Walt Disney Co Directorul executiv Robert Iger (evreiesc), Sony Pictures președinte Michael Lynton (surpriza, olandeză evreu), Warner Bros președintele Barry Meyer (evreiesc), CBS Corp Chief Executive Leslie Moonves (așa evreiască unchiul său a fost primul ministru al Israelului), MGM președintele Harry Sloan (evreu) și NBC Universal Chief Executive Jeff Zucker (mega-evreu). Dacă unul dintre fratii Weinstein au semnat, acest grup ar avea nu numai puterea de a închide toate de producție de film, ci pentru a forma o minyan cu suficientă apă Fiji la îndemână pentru a umple o mikvah.
  Evreii sunt atat de dominanţi, şi datorită neamurilor în funcții înalte de la companii de divertisment. Când am sunat să vorbesc despre avansarea lor incredibilă, cinci dintre ei au refuzat să vorbească cu mine, aparent de teama iudeilor răzbunători. Al șaselea, președintele AMC Charlie Collier, s-a dovedit şi el a fi evreu.
  Ca un evreu mândru, vreau Americii să știe despre realizarea noastră. Da, avem control total la Hollywood. … Nu-mi pasă dacă americanii cred că mai au mass-media, Hollywood, Wall … etc”

 16. Gabi Mihalcea Says:

  @mariusnyc DOBITOACA E MATA!

 17. R.Daniel Says:

  @Radu, fara gluma, interesante articole; credeam ca numai eu caut motive pentru men tinerea in sistem.

 18. R.Daniel Says:

  Nu cred ca Obama e un om rau si cred ca mai degraba e prizonierul sistemului; despre ceilalti nu pot sa spun decat sa le fie urmarirea usoara…

 19. Donkeypapuas Says:

  @Radu Humor

  Cartea citată de… mine !?

  Eu am făcut trimitere spre un documentar numit „Endgame – blueprint for global enslavement”, realizat de Alex Jones. Nu îmi puneţi în cârcă altceva.

 20. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox, Credeam ca meseria de credinta a unui jurnalist este sa prezinte adevarul nu baratii bazate pe propria dorinta.
  1. nu imi este frica sa marg la scoiala.
  2, nu m-a indoctrinat nimeni, pur si simplu a fost o bomba in EL-ul (in Chicago nu avem metrou avem elevated trains) cu care mergeam, chiar in vagonul in care eram; mi-a fost frica ca dau coltul (cum ironic spui)? da mi-a fost! si sincer nu doresc nici dusmanului sa treaca prin aceasta experienta!
  3. a pus bomba Obama doar sa ne faca „oisheep’? trebuie sa fi cu pluta idiot sa crezi asta.
  4. ce omiti jurnalista mamii nu Obama a inventat idiotenia pe care o descri ci preasfintul adoratul tau W BUSH!
  5. aberatia este ca Obama desi a promis ca o stopeaza o continua! si aici n il mai sustin.
  6.. hai sa vorbim de paranoia. Conservatorii (your dartlings) cer cit mai multe drepturi legate de poasesia armelor. Eu (personal) sint impotriva si chiar as dori interzicerea lor. Sotul meu m-a inebunit sa ne cumparam citeva. Cica „traim timpuri grele si daca ne intra cineva in casa si ne ataca”…
  7. Care este defirenta, spaima ca cineva iti invadeaza casa si trebuie sa fi „pregatit” (adica sa ai arme), si deferenta sa te pregatesti ca exista riscul uni atac terorist? Pentru mine mi se par paranoic amindoua. Pentru tine si MM doar a doua parte.
  8. O spune Obama baliverne, dar tie nu iti da dreptul sa judeci spaimele noastre. Nu ai trait aici nici macar un minut. Habar nu ai de ce se inpla aici. Eu cind am ajuns in aici (cc 20 si ceva ago), prima impresie a fost ca am ajuns intr-o tara a unora dusi cu pluta rau de tot! (prima experienta, mergeam pe strada si totata lumea imi zimbea de parca ma cunosteau de o viata!) Tu scri despre o America pe care nu o cunosti, nu ai vazut-o, si o descri din scriei juranlistice partizane ( gen Foxnews). Eu traiesc aici, respir aici, platesc taxe aici. Sa vi tu sa-mi spui ca sint spalatata pe creier, si alte calificative este amuzant! Daca il ei pe MM de exemplu, este precum bidding pe cai morti! Nasul ficei mele este evreu, probabil ca ar fi good friends cu Mm au aceeasi atitudine, deosebirea, el nu ma face dobitoaca, chiar ii place sa discute mine in context.

 21. stejarul Says:

  „ma-ta” are cratima!

 22. Donkeypapuas Says:

  @Gabi Mihalcea

  „6… Conservatorii (your dartlings) cer cit mai multe drepturi legate de poasesia armelor”
  Defapt „conservatorii” (cum îi numiţi dumneavoastră dar în realitate vorbim de categorii largi, de la dreapta la stânga) vor să-şi apere DREPTUL înscris în CONSTITUŢIE de a avea arme. Iar acest drept este pentru ei un simbol al proprietăţii, libertăţii şi dreptului la insurecţie în cazul unei guvernări duse împotriva cetăţenilor. Acest lucru îşi are origine în Revoluţia Americană, în care fermieri şi burghezi şi-au luat puşcociul din cui pentru a se lupta cu „despoticul guvern central britanic” care cerea doar obligaţii de la colonii fără să ofere şi drepturi. Fără acea luptă dumneavoastră nu cred că mai eraţi acum emigrantă în SUA.
  Ca un amănunt, nici Revoluţia lui Tudor n-ar fi fost posibilă dacă nu-şi luau valahii flintele din cui.
  Iar până la venirea sovieticilor şi românii aveau dreptul să posede arme (inclusiv de foc). De aici excentricitatea – pentru ochii unui occidental – perpetuării duelului în plin secol XX.

 23. Donkeypapuas Says:

  Hai să vedem ceva noutăţi din „democratica Americă”:
  Cu câteva zile în urmă un copil de 18 ani a fost UCIS de poliţia din Miami pentru că… desena graffitiuri pe clădirile abandonate.
  http://www.huffingtonpost.com/2013/08/07/israel-hernandez-taser_n_3722420.html
  Abul trecut, în vreme ce ambasada SUA murea de grija lui Băsescu, la New York era împuşcat mortal în plin centru un nefericit drogat care agita un… cuţit. Imaginile filmate îl arătau înconjurat de zeci de forţe de ordine pentru care ar fi fost uşor să-l dezarmeze şi să-l zvânte în bătaie dacă vroiau. Au preferat CRIMA şi încălcarea DECALOGULUI.

 24. mariusnyc Says:

  Gaby Mihalcea, o panarama penibila de profesie , prostovanca . Si cum majoritatea protovanilor sunt absorbanti de socialism , i-o absoarbe lui Ponta dupa ce l-a absorbit de doua ori pe tovarasul Obama ;-)))

 25. mariusnyc Says:

  http://politix.topix.com/homepage/7387-obama-protesters-in-arizona-bye-bye-black-sheep-and-impeach-the-half-white-muslim

 26. Gabi Mihalcea Says:

  Donkeypapuas – nu asta era obiectul argumentului meu. Nu am negat si nici nu am protestat impotriva dreptului constitutional, ci al modului in care se forteaza aplicari acestui drept, si al consecintelor aplicarii.

 27. Radu Humor Says:

  Donkeypapuas
  Ai dreptate! Pasajul reprodus de mine e extras în urma citirii comentariului de mai jos respectiv Master of Deception ( v-aş sfătui să accesaţi toate linkurile, deoarece veţi găsi lucruri extrem de interesante 🙄 (

  Dar de ce te-ai speriat aşa tare ?!

  din Interkultureller Austausch http://www.grenzenlos.or.at, un mesaj Fost marcat ca spam-ul
  Aflați cum pentru a opri Noua Ordine Mondială!
  Du-te la ZionCrimeFactory com și faceți clic pe (.):
  „Evreu Ordini Mondiale demascat”
  Pentru a afla cine a făcut 911, faceți clic pe
  „Masters of Deception”
  Viziona, de asemenea, video de pe YouTube:
  911 verigi lipsă
  Vă rugăm să ajute răspândirea adevărului.
  Și adevărul vă va Lumea Liberă!

 28. Donkeypapuas Says:

  @Radu Humor

  Nu mă sperii dar nu-mi place să mi se pună în gură vorbe pe care nu le-am spus. Şi nici nu vreau să se pună pe seama altora ceea ce nu au făcut.

  Cât despre iudeii aşkenazi la care cred tot faceţi referire prin unele comentarii, aceştia au fost şi ei – la un moment dat, sec. XVIII-XIX – masă de manevră pentru politicile de rusificare concepute de ţarişti pentru părţile de vest ale imperiului (Basarabia şi Transnistria, Polonia, ţările baltice).

 29. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea. Singură ai spus că-ţi e frică şi singură ai spus că a spus la televizor că a fost bombă la metrou. Ştii, dezavantajul lui Ponta e că uită ce-a minţit. 😉

  Mulţumesc pentru complimente, dar eşti mult prea drăguţă să le tot repeţi, faci eforturi prea mari.

  Nu ştiu câţi ani ai şi nici nu-i frumos să întreb, dar ideea e că ai să fii în curând bunică şi tot cu mentalitate de grădiniţă ai rămas – ba pe-a mă-tii e unica ta replică repetitivă, tipic de peluză furajată.

  Poate n-ai observat că sunt un om liber şi îi critic pe toţi, mai ales pe cei pe care îi susţin politic, ceea ce-ţi urez şi ţie.

  Bush mi-a fost şi îmi rămâne simpatic, din mai multe motive, dar asta nu înseamnă că l-aş putea considera infailibil. Oricum, el a introdus o anumită legislaţie, în timpul mandatelor lui n-a fost nici mama atentatului, doar de câteva ori coduri care n-au afectat viaţa cotidiană a populaţiei. Administraţia Obama, în schimb, nu doar că a făcut abuz de legislaţia moştenită transpartinic – Patriot Act etc. -, ci a scos şi alta, paralelă, secretă, anticonstituţională. Dacă ţie îţi place să-ţi întorci curul gol ca să ţi-o tragă eşti liberă, draga mea. Dar nu-i corect să le ceri şi altora să fie ca tine.

  Iar faptul că doreşti interzicerea armelor demonstrează cât de uşor pot manipula nemernicii masa de manevră. Dacă tot te-ai măritat, ascultă-l pe bărbatu-tău, are dreptate. 😉

  În rest, nici tu nu trăieşti aici şi nu plăteşti taxe aici, dar te pronunţi. Diferenţa e că de acolo au venit şobolanii să ne dicteze în ţară. Niciodată administraţiile republicane nu şi-au permis aşa ceva. Dimpotrivă. Bush e preşedintele admiterii în NATO, preşedintele unui parteneriat cordial, niciodată nu şi-a permis să-şi aroge aere senioriale cum fac jegurile din diplomaţia lui Obama, care au târât SUA la cota cea mai patetică de dispreţ internaţional. O spun nu fiindcă mi-ar păsa de ei – ştiu că în ambele partide e putreziciune şi că acolo doar credinţa în Dumnezeu şi spiritul civic mai ţin America pe linia de plutire. O spun fiindcă mă gândesc la noi, la România pe care nişte limbrici inculţi ca Gitenstein, Gordon, Hilara Clinton sau de-alde Kerry cu statuie în Muzeul Eroilor Comunismului din Vietnam îşi permit să o patroneze.

  Ne-am putea înţelege ca oamenii, dar tu ai tendinţa tribală de a da dosuri de palmă în loc de replici. Sau îţi închipui că sunt dosuri de palmă. Nu te doare mâna? 😐

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: