MRU CICĂ ÎL BATE PE ANTONESCU :)))

Video de crinantonescu

Răzvănică când e cu ungurenii – pardon, unguenţii lui – se dă cocoşel. A dat şi el un interviu la ziare.com (sponsorizat, printre alţii, de Omar Hayssam) – că altfel, cine să-l întrebe şi de ce? Toată lumea ştie că e de mult îmbălsămat. 🙂 Mai precis, de când l-a călcat Crin Antonescu în picioare, la moţiunea de cenzură. 😛

Nu m-am putut opri din râs decât de milă. Că e şi el, totuşi, o vietate.

Cică, oricine îl bate pe Antonescu la prezidenţiale. 😆

Vă aminţiţi faţa lui MRU din timpul discursului lui Crin? O execuţie publică. Oricine în locul premierului dărâmat – la propriu şi la figurat – nu s-ar mai fi arătat în lume, după. Emigra, se ascundea, naibii, în altă ţară, că avea din ce. Numai de-ar număra conturile din contractele doamnei doctor cu OMV, pe când el era, teoretic, şef al SIE. Practic, o marionetă. Un papiţoi. Un produs expirat anticipat, în care sistemul a băgat atâţia bani degeaba. Doar aşa, fiindcă aparţine şi altui stat. Sau nu? Chestia-asta n-a lămurit-o niciodată. Că nici nu l-a întrebat nimeni oficial.

MRU e atât de prostălău încât o grămadă de ţărână îl surclasează. E o reală ameninţare pentru însăşi EBA. 😛 Domnişorul opărit l-a atacat pe Crin exact pentru ce merită elogiat. Şi din păcate, de la o vreme, a abandonat. Dar a avut grijă tăntălăul de MRU, guvernat de resentimente, să readucă în memoria publică discursul prin care Antonescu l-a desfiinţat. Mai precis, despre naţionalism e vorba. Adică, unsul cu alifii şi oblojitul cu talc parfumat s-a dat la Crin pe motiv că „adoptă metoda discursului naţionalist şi şi-o asumă ca identitate politică”, ceea ce, în opinia îmbălsămatului, ar însemna că „se pătează moral şi politic”.

În realitate, Crin Antonescu „se pătează moral şi politic” – chiar mortal – tocmai dacă abandonează realmente raportarea la interesele naţionale pe care un om de stat are obligaţia să le apere necondiţionat. La limită, chiar cu preţul vieţii.

MRU are greţuri când vine vorba de sentimentul naţional. Aţi văzut mai naţionalişti decât americanii – şi bravo lor pentru asta?! Franţujii nu sunt naţionalişti, nemţii, ungurii, polonezii, orice popor normal, vertical?

Dar Alifie are alergie la naţionalism, îi dăunează la ten. 🙂

Deci, MRU să candideze la prezidenţie, nici Udrea n-ar fi un sparring partner mai patetic pentru Crin Antonescu. Îl face una cu pământul patriei. 😆

P.S. Noroc cu „opoziţia”, face mai mult pentru Crin decât propria-i echipă. De fapt, abia transformarea lui Crin Antonescu în contrariul lui serveşte sistemului. De-aia l-am şi troznit şi am s-o fac până îşi revine din pumni. Fără emoticon.

G.Călinescu zicea: „Fiind foarte român, Eminescu e universal”. Zicea asta mai înainte să se convertească la – vorba lui Crin – „internaţionalismul luminat”.

30 răspunsuri to “MRU CICĂ ÎL BATE PE ANTONESCU :)))”

 1. virgilvirgil Says:

  Toate spurcaciunile jidanesti au greturi maaaaaari de tot cind vine vorba de nationalismul altora .

 2. Sandi Says:

  Mai… da’ poati il ajuta Tel Aviv, mai……

 3. MRU CICĂ ÎL BATE PE ANTONESCU :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. ada1957 Says:

  MRu asta e o marioneta mult mai PROASTA decat prevede legea.
  Nu vad CINE poate la ora asta sa faca opozitie lui CRin la prezidentiale. Doar Domane fereste sa Nu o comita prea grav Crin , sa Nu aleaga presedinte.
  Altfeltoti prostovanii cand vor deschide gura… RADEM mult de tot.
  Cu Macovei in frunte…Basescu trebuie expertizzta psihiatric urgent pentru ca sa nu turbeze.

 5. magda (@1608_magda) Says:

  seku unguent n-are nici macar simtul penibilului. atata poate el…cat despre Crin, brandul vechi sau rebranduit, il face praf pe unguent si in somn 🙂 apropo de moluste si devertebrate, vedeti cum arata una in persoana acestui mru, Crin n-ar putea fi asa, ca forma de viata mru, nici daca s-ar stradui, saracul. 🙂 Oricum nu cred in rebranduirea de substanta a lui Crin (ca adica s-ar fi vandut sistemului seku), incearca probabil diverse tactici sa mai atraga si electori sa le spunem ”abăsiști” si, de ce nu, sa mai converteasca si cativa basisti. nu de alta, dar e clar ca PSD nu-l va sprijini cu adevarat, trebuie sa fie pregatit pt asta, cred ca vor sa il loveasca exact cand se apropie alegerile. important pt el si pt noi e sa castige prezidentialele, sa avem si noi primul presedinte liberal, de fapt sa avem si noi, in sfarsit, presedinte. vom vedea de la toamna cat de rebranduit e Crin si in ce sens…

 6. Radu Humor Says:

  Mai dă-l în p.m ! (premier marionetă)
  Ăştia când sunt proşti, atâta că nu bubuie, că în rest sunt la fel de periculoşi, mai ales pentru cine stă prea aproape de ei !
  Mai bine citiţi asta :

 7. Radu Humor Says:

  „MRU are greţuri când vine vorba de sentimentul naţional. Aţi văzut mai naţionalişti decât americanii – şi bravo lor pentru asta?! Franţujii nu sunt naţionalişti, nemţii, ungurii, polonezii, orice popor normal, vertical?”
  I-ai uitat pe evrei. Care e vrei, nu vrei, cea mai naţionalistă naţie 😉

 8. olimpiu65 Says:

  Unguent asta nu a depasit conditia de supleant al CC al UTC!!!
  in partea cealalta eu nu mai imi fac vreo iluzie.abia dupa ce ajunge Hypnos presedinte va incepe in PNL si lupta pt putere dar si dezbaterea adevarata privind partidul, programul economic si calea de urmat privind aliantele politice!

 9. Radu Humor Says:

  Proba indubitabilă a faptului că evreii de astăzi îi apără pe ceilalţi, vinovaţi de monstruoasele crime comuniste :

  Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …

  Posted in Comisia Europeana, COMUNISM, HOLOCAUST by saccsiv on decembrie 23, 2010
  Citez din articolul Crimele comunismului puse la index de Comisia Europeana:

  Comisia Europeana a respins solicitarile mai multor state din estul Europei,printre care si Romania, care au solicitat adoptarea unei legi europene a genocidului dublu. Proiectul legii prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea si banalizarea crimelor Holocaustului.
  Cu alte cuvinte, conform legii propuse de cele sase state europene nimeni nu ar mai fi avut voie, odata aprobata legea, sa nege, in orice context, public sau privat, genocidul communist caruia i-au cazut victime milioane de oameni din fostul lagar comunist.
  Numai in Romania, de pilda, in cei 45 de ani de comunism, au fost, in total, 2.451.000 victime ale regimului totalitar, conform datelor ofciale mentionate in volumul “Holocaustul Rosu” al doctorului Florin Matrescu, autorul celui mai documentat si relevant compendiu in materie: prizonieri de război în URSS, 180.000; ucişi în lagăre şi închisori, 500.000, dintre care 250.000 ucişi în lagăre şi închisori si alti 250.000, decedati din multiple cauze, la scurt timp dupa eliberarea lor din detentie; 200 000, ucisi in timpul colectivizarii fortate; 10.000 de membri ai Miscarii nationale de partizani; 60.000, in perioada ceausista; peste 1400 in Revoltuia Romana din Decembrie; 1500 000 de victime in Basarabia si Bucovina, ca teritorii instrainate ale Romaniei.
  Parerea ministrilor de externe ai Romaniei, Lituaniei, Letoniei, Bulgariei, Ungariei si Cehiei, care au discutat saptamana trecuta acest subiect cu Comisarul pentru Justitie Europeana ,Viviane Reding, a fost aceea ca aceste crime trebuie tratate dupa aceleasi standarde si prevederi ca si crimele impotriva evreilor si au solicitat, in numele statelor pe care le reprezinta, interzicerea negarii si banalizarii crimelor comuniste cat si apologia lor.
  Comisia Europeana a dat insa un raspuns negativ cererii de adoptare a legii dublui genocid motivand ca ororile savarsite de comunism sunt evidente insa ele nu au fost indreptate impotriva unei minoritati etnice ,asa ca ideea unei legi a genocidului dublu se respinge din start.
  Nesansa victimelor totalitarismului, nu-i asa, sa nu fi fost toate din randul uneia sau a mai multor minoritati! Ca doar ce conteaza numarul acestora cand mai importatnta e minoritatea etnica!
  Si o parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, si-a exprimat pozitia fata de cererea celor sase state europene spunand ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si, fara Rusia, probabil ca Germania nazista nu ar fi fost invinsa.
  Concluzia? Ca pentru Holocaustul rosu, Rusia si regimurile totalitare pe care le-a impus aceasta in statele fostului lagar comunist pot fi absolvite, fiindca ea, Rusia, e cea care a stopat Holocaustul evreiesc invingand Germania nazista.

  Comentariu saccsiv:

  Nu-i de mirare:

  Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

  Pe de alta parte, se baga placa aia cu Rusia = inventatoarea comunismului. Si cand colo …

  VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

  Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

  IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

  Desigur insa, in Rusia si Romania, comunismul s-a manifestat pe fata in forma sa satanica:

  Sfantul Ioan Kochurov, primul din seria de mucenici ucisi de bolsevici

  MASACRUL de la FANTANA ALBA. Un Katyn românesc aproape uitat …

  FILM ARTISTIC (subtitrare in limba romana): ODESSA IN FLACARI

  INFOMETAREA (1946-1947) …

  SĂPTĂMÂNA ROŞIE 28 iunie – 3 iulie 1940 sau BASARABIA ŞI EVREII

  VIDEO: Experimentul Pitesti. Interviuri cu Parintele Gherghe Calciu Dumitreasa, Roman Braga, dr. Nicu Ionita

 10. johnson1312 Says:

  Pentru el s-a inventat un Club in Mamaia : Crema 😯 Summer Club ! 😆

 11. razvancoltea Says:

  Tare!! „Alifie” e mult mai misto decat „unguent”!!

 12. argusdre Says:

  Nu am priceput si nu reusesc sa inteleg vreodata cum si-a capatat „Seul asta de vita Kobe” aureola de mare intelept…Din cate am vazut atatia ani la rand si in diverse situatii lighioana e un mare, mare bou si ca atare vorbele lui nu trebuiesc bagate in seama vreodata…Si cand ma gandesc cat de simplu si de sanatos ar fi fost pentru aceasta vietuitoare daca ramanea in politica doar de partea PNL…Insa lacomia bat-o vina i-a mancat omenia si…l-a pierdut definitiv.

 13. Roxana Iordache Says:

  Johnson, pe bune? 😆

 14. stejarul Says:

  Roxana,

  Radu Humor are dreptate. mru trebuie trimis exact unde spune el. Baiul e ca ponta e mai rau decat mru… si nu stiu unde sa il trimit mai rau decat unde vreau mru sa ajunga.

  Problema lui Crin nu e ce zice sau nu zice mru, ci faptul ca discursul lui Crin din Parlament are ACUM valoarea banilor vechi dupa ce s-au schimbat banii.

  Te rog sa nu mi-o iei in nume da rau ca NU il critic pe Crin cu rea intentie. De fapt nici nu il critic… doar imi exprim dezamagirea profunda care o am despre el … am crezut in el…

  Crin mi-a tradat increderea. Vezi ca pe pontacu doar il injur. Nu sunt dezamagit de el pentru ca am stiut din clipa in care a preluat conducerea PSDului ca e la blat cu basescu. (comentariile mele de atunci sunt la vedere pe blogul tau)

  Ce nu am stiut e ca ponta este bolnav de putere si lacomie in asa hal incat nici nu depune un minim de effort sa se prefaca. L-am crezut mai jmeker. L-am crezut capabil sa fraiereasca fraierii ( lol) timp mai indelungat. Dar se vede ca ponta e un mitoman care nu stie sa minta. E un mitoman mediocru. L-am crezut un pericol mult mai mare decat este. E capabil de foarte mult rau, rau pe care il face cu pasiune. Si totusi e un rau minuscul comparabil cu ce ar fi putut face daca ar fi dus de nas populimea timp mai indelungat.

  Crin, lasand justitia pe mana lui pivniceru si mai apoi clanurilor ponta-basecu mi-a produs o dezamagire pe care nu stiu cu ce ar putea cineva vreodata sa o anihileze.

  Eu nu contez. Un vot din milioanele de voturi, dar imi dau seama ca desi multi nu sunt asa de exigenti , sunt destui dezamagiti care pot demola sansele lui Crin In caz ca apare un candidat surpriza la presedintie .

  Cum stau lucrurile acum, Crin castiga alegerile. Isi mai flexeaza el muschii oratoriei si o campanie electorala bine condusa, ii da sanse foarte mari sa ajunga la Cotroceni… DAR daca apare un candidat nepatat de coabitare care sa promita „CAPATUL” ….. viitorul politic al lui Crin devine incert.

  Crin, acceptand tacit coabitarea , s-a vulnerabilizat cumplit. Depinde de „vreme” … de „un vant prielnic” …. CRIN NU MAI DEPINDE DE VALOAREA LUI. A facut o intelegere cu electoratul pe care a rupt-o dupa ce s-a vazut cu „sacii” in caruta.

  Intre electorat si ponta, Crin l-a ales pe ponta! Ba mai mult, a inceput sa arunce cu lejeritate si fara remuscari „sacii” din caruta ! Sacii pe care multi s-au trudit sa ii suie acolo…. Crin imparte acadele …( dna si parchetul general la basecu… transporturile la ponta…. )
  Nu am auzit de un lider de partid care aflat la guvernare sa CEDEZE „in timpul jocului” ministerele lui altor partide! Nu stiu cat de legal e …

  Nu mru, ci predoiu e cheia planurilor lui basecu! predoiu candidat la presedintie!
  In toamna, toti basistii vor parasi PDL iar bleaga va face pe victima cu partidul lui curatel ca Alba ca Zapada… frunzaverde va sari in ajutor cu jumate din PNL (PNLul satul de a fi la guvernare fara ministere si de coabitare) Si uite asa, Crin va fi facut sandwich intre PDL si popularii lui basecu.

  bleaga face jocurile lui basecu. Sper ca nu ati crezut ca-s certati? sa-l vedeti ce opozitie stie el sa faca cand PDL se albeste!!!!

 15. johnson1312 Says:

  Nu pentru el s-a inventat dar e acolo…il asteapta ! Ar putea sa devina mascota,chiar…are fața de mascota ! Nu-i gasisem locul dar acum l-am aflat ! 😆

 16. johnson1312 Says:

  http://www.ghimpele.ro/2013/08/dna-monteaza-microfoane-si-camere-video-in-sticle-de-cola-si-posete-de-dama/

  O sa avem surpriza sa gasim sub capac anuntul ca suntem fericitii castigatori ai unui microfon de ultima generatie marca DNA… Inregistrarile o sa le gasim in emisiunile colonelului Turcescu asadar sa fim conectati la B1 🙄

 17. Gabi Mihalcea Says:

  @Stejar ca nu-l ai la stomac pe Ponta mai inteleg (in fond in afara de mine nimeni din cei ce mai isi dau cu presupusul pe acest blog nu il are), dar am pretentia ca atunci cind il critici macar sa ai proprietatea cuvintelor.
  „Pseudologia fantastica, mythomania, compulsive lying, or pathological lying are four of several terms applied by psychiatrists to the behavior of habitual or compulsive lying” (http://en.wikipedia.org/wiki/Pseudologia_fantastica). Ori tu spui: „Dar se vede ca ponta e un mitoman care nu stie sa minta.”, deci care va sa zica PONTA NU MINTE! (Nu pot decit sa ma bucur ca ai descoperit in sfirsit si tu acest lucru! 🙂

 18. virgilvirgil Says:

  Mai Gabi , toti ne ducem la femei , n’asa ?
  Logica ar spune ca si stim ce avem de facut cu ele daca tot ne ducem .
  Din pacate practica ne dovedeste ca multi dintre noi habar nu avem , n’asa?
  Tot asa si domnul Ponta …
  Minte!
  Chiar daca de cele mai multe ori nu stie sa minta .

 19. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea, canadianul are dreptate, Ponta e un mitoman care nu ştie să mintă. Adică minte prost. Iar definiţia mitomanului pe care ai invocat-o e limitativă. Mitomanul e ăla căruia trebuie să i se spună că e gol. 🙂 Iar mitomania e o patologie întreţinută de lăudători. 😉

  Uite, de exemplu, de ce a ţinut el să mintă că în 1990 l-a votat pe Raţiu, din moment ce încă nu avea drept de vot?

  P.S. Nu-i pot da dreptate, însă, Stejarului, când spune că e mai rău decât MRU. E doar mai ager. 🙂 Şi mi se pare, de asemenea, greşit când spune că Ponta face rău(l) cu pasiune. Asta-i specialitatea lui Băsea. Ponta o face rece. :mrgreen:

  @johnson. Să şi-l monteze-n cur! 👿

 20. Roxana Iordache Says:

  Virgile 😆

 21. Roxana Iordache Says:

  @Stejare, ăsta-i Crin Antonescu – nu autoparodia din ultima vreme – şi oricum discursul rămâne antologic, e poate cel mai tare din istoria recentă a României, şi unul dintre cele mai tari din istoria ţării. Aurul rămâne valabil oricând, chiar dacă se schimbă banii.

 22. johnson1312 Says:

  Ponta nu minte ? 😯 Bai,asa ceva…

 23. ioprotestatarul Says:

  MINUNATI-VA! ACESTA ESTE „STATUL DE DREPT”.
  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/08/haimaneala-la-parchet-sau-curat-murdar.html

 24. Donkeypapuas Says:

  Deci coabitacul Remus Cernea s-a gândit că ar fi bine să dea o copită politicii externe a României, aşa că împreună cu alţi 3 colegi de coabitare li s-a făcut de o vizită în Taiwan. Întrebarea e: la ordinul cui?
  – la al coabitacului şef? Varianta cea mai plauzibilă dar, poate de aceea, că e PREA plauzibilă, ar putea fi şi
  – al unei puteri străine în faţa căeia se închină şi coabitacul şef? Problema-i care e acea puetere străină? Ghermanica sau Rusica?

 25. olimpiu65 Says:

  http://www.cotidianul.ro/un-irespirabil-aer-maoist-219890/

 26. mariusnyc Says:

  Gaby Mihalcea, consumi oxigenul degeaba si gratis, mars la handel bolsevica mica si proasta

 27. mariusnyc Says:

  Interesanta partea discursului in care critica privatizarile dubioase antinationale, Ponta continua tradarea nationala cu viteza mai apriga decat MRU

 28. Roxana Iordache Says:

  @mariusnyc. Asta-i pentru lighioane, Gabi nu merită, serios, ea chiar aşa crede, n-are rost s-o insulţi pentru convingeri, chiar dacă ea ne-a insultat pe noi, uneori. 😐

  @mariusnyc. 😆 Corect! 😆 Dar nu-i de râs. 👿

 29. Roxana Iordache Says:

  @olimpiu65. Olimpiu, articolul la care faci referire e el însuşi irespirabil. Denotă spălare pe creier. Că autorul ori e pervers şi vituperează selectiv, ori e unul dintre cei blocaţi în proiect. Oamenii-ăştia, de aproape 10 ani, nu mai ştiu cum să (-şi) justifice faptul că l-au votat pe Băsescu. 😡 De fapt, despre asta-i vorba.

  @donkeypapuas. Mariane, ar trebui să ne cunoaştem interesele, şi să ne construim o diplomaţie inteligentă şi eficientă. Să-ţi spun ceva, în a doua decadă a anului 90, România a ratat prosteşte o ocazie uriaşă, era vorba de investiţii taiwaneze colosale şi de relaţii comerciale foarte avantajoase pentru noi. Nu s-a făcut marele contract ca să fie menajată China, de pe urma căreia n-am avut alt avantaj decât cârpele şi jucăriile lor importate la kil şi toxice.

  Un stat deştept ar şti să păstreze relaţia cu China şi s-o facă profitabilă pentru România, că deocamdată, suntem doar piaţă de desfacere pentru rateurile lor (ai văzut ceva chinezesc de calitate în România?) şi chiar pentru forţa lor de muncă (la mici patroni). Un stat deştept ar şti să aibă deopotrivă linie comericală cu Taiwanul. Sau poate America n-are? 😉

  Oricum, China e un colos cu picioare de lut, doar o mare închisoare în care nomenclatura securisto-comunistă a devenit capitalistă. Iar regimul politic e tot cu partid unic. Poliţia politică e peste tot. Sigur, ai să spui că şi aici, şi în SUA, numai că diferenţa esenţială e libertatea. Şi că totuşi, oamenii nu mai sunt executaţi ca acolo. Deocamdată. :mrgreen:

 30. Donkeypapuas Says:

  @Roxana

  Un moment: în anii 90 am ratat nu una ci mai multe ocazii cu China. Ziang Zemin era unul dintre puţinii (dacă nu singurul) conducători ai unei ţări străine cunoscător al culturii române. Relaţia a fost SABOTATĂ aşa cum au fost sabotate şi alte direcţii din politica internaţională din acea parte pozitivă a diplomaţiei dejisto-ceauşiste. Cât a fost jocul Moscovei aici, prin agenţii de influenţă puşi „democratic” în funcţii de decizie după 1989, asta poate vom şti după vreo 50 de ani.
  Dacă ştii să te foloseşti de sloganul „o ţară, două sisteme”, atunci poţi să ai relaţii economice şi cu Taiwanul. Dar avem noi măcar cu Hong Kong-ul, unde lucrurile sunt clare?
  Deci această acţiune a lui Cernea şi compania nu este făcută spre binele, măcar economic, al României, ci din cu totul alte interese. Fie cu ordin de la Cotroceni – diliul fiind în stare să ducă ţara într-o relaţie periculoasă cu o mare putere, doar a mai făcut acest lucru jignind gratuit Franţa; fie cu ordin extern, pentru slăbirea relaţiilor diplomatice ale României, în folosul acelui comanditar.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: