NANI BUN

De multă vreme nu mai prinsesem ore de somn înainte de 12 noaptea. Am făcut-o aseară. Nani bun. La un moment dat, a venit motanul contrariat, după care s-a culcat lângă mine, m-am trezit, l-am mângâiat şi a tors fericit. Televizorul încă vorbea singur, nu-şi epuizase programarea, deci aş mai fi prins ceva din Crin Antonescu la iRealitatea. Somnul, însă, era atât de dulce încât m-am întors la el fără ezitare.

Inspirată decizie! Ulterior, am aflat că liderul PNL a făcut declaraţii telefonice din concediul de odihnă (nu cum minţea promo-ul de la Guşă tv, că a revenit în ţară şi va veni live). Iar citatele mi-au confirmat că, din păcate, Crin Antonescu s-a prostit lamentabil. Mai are un pic şi devine ireversibil.

Iar dacă ai lui consilieri (şi nu mă refer la ţuţeri, ci la cei onorabili) îl încurajează în această atitudine devertebrată – exact „rebrenduirea” pe care i-a recomandat-o Băsea -, Crin Antonescu se va transforma dintr-un spirit admirabil, într-o moluscă detestabilă.

Anunțuri

16 răspunsuri to “NANI BUN”

 1. Radu Humor Says:

  Preţul măririi …
  Cu preţul trădării şi riscul căderii în derizoriu !

 2. Roxana Iordache Says:

  Slavă deşartă! Şi e cu atât mai impardonabil cu cât ştie. 😐

 3. olimpiu65 Says:

  chiar asa. si eu m-am culcat dupa ce am descoperit marsavia!!! Huooo Hypnos!!

 4. acuvio Says:

  Subtil, o postare cu titlul “NANI BUN” şi scriem despre dl Crin Antonescu! Ştiu, mi-aţi spus, nu este nevoie de schiţă, el a făcut întoarcerea de 180 grade, speraţi că nu devine ireversibilă 🙂

 5. virgilvirgil Says:

  Si ce ma mai injurati cind va spuneam cu ani in urma ca nu e nicio isprava de caplul celor noi , sunt cu totii o apa si un pamint …

 6. Roxana Iordache Says:

  @olimpiu65. Păi nu, că eu pe bune am adormit anticipat. 🙂

  @acuvio. Asta cu somnul e o idioţenie, de fapt, are deficit de somn şi se vede pe faţa lui, doar tâmpiţii bagă clişeul. 🙂

  @virgilvirgil. Vrei să-ţi găsesc comentariul în care ai spus, textual, că eşti în stare să-l pupi undeva şi îl susţii la infinit pentru că se opune deznaţionalizării? :mrgreen:

 7. Radu Humor Says:

  Vinovatul (pildă creștină)

  Demult, trăia într-un sat un evreu, brutar renumit pentru pâinea sa. Dar, într-o zi, brutarului i se păru ca sunt cam uşoare bucatile de unt pe care tocmai le cumpărase de la un taran si le aşeză pe cântar. Când colo, ce sa vezi ?!
  În loc de 1 kg, cât trebuia sa aiba o bucata, fiecare cântarea doar 800 de grame.
  Supărat foc, omul s-a dus degrabă la judecătorie, spunând ca taranul însala lumea si cerând, bineînţeles, pedepsirea acestuia.
  N-au trecut nici doua ceasuri si taranul a fost adus în fata judecătorului, care l-a ameninţat:
  – Daca este adevărat ce spune brutarul, ca îi înşeli pe oameni la cântar, te bag imediat la închisoare.
  – Sa-mi fie iertat, zise taranul, dar sunt nevinovat.
  – Cum îndraznesti sa minţi?, sari brutarul. Chiar astăzi am cumpărat aceste bucati de unt de la tine.
  Domnule judecător, trebuie sa-l închideţi pe acest şarlatan care a încercat sa mă pacaleasca!
  – Aşa este, omule?, spuse atunci judecătorul. Este untul acesta, al tău?
  – Al meu este, însă, vedeţi dumneavoasta, eu nu am prea mulţi bani. Mi-am cumpărat un cântar, dar nu am mai avut bani si pentru greutati, asa ca pun unt pe un brat al cântarului, iar pe celalalt pun o pâine de-a brutarului, care – zice el – are 1 kg. Acum, daca pâinea brutarului n-a avut 1 kg, eu ce vina am ?
  Auzind una ca asta, judecătorul a cântărit imediat o pâine si, într-adevăr, aceasta nu avea decât 800 de g.
  În locul taranului, la închisoare a ajuns adevăratul vinovat, brutarul, care nu doar ca înşela oamenii, dar mai dorea si sa fie aspru pedepsit cel care ar fi făcut exact ca el.
  Cel ce vrea sa însele, singur se însala. Chiar daca nu vede nici un om greşeala sa, Dumnezeu îi vede păcatul; iar atunci când îl mai descoperă si oamenii, ruşinea este cu atât mai mare.”

  P.S.
  Cu justiţia de astăzi, cred că tot ţăranul ar fi condamnat :mrgreen:
  Mai ales că „brutarii” sunt mai obraznici şi mai necinstiţi ca oricând 🙄

 8. NANI BUN » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 9. virgilvirgil Says:

  Am spus , nu zic ca nu am spus , dar am spus ca il sustin NUMAI DACA FACE ASTA . Altminteri NU ! Si l-as sustine si acuma daca ar face-o … Pe oricare ar face-o .

 10. johnson1312 Says:

  http://www.cotidianul.ro/antonescu-afectat-de-vacanta-prelungita-219809/

  „….Premierul PSD, Victor Ponta, nu-i răspunde preşedintelui Traian Băsescu, pentru că-i plecat într-un binemeritat concediu, după un an în care apariţiile televizate l-au epuizat…..” 😆

 11. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Cum spuneam, ne râdem. :mrgreen:

 12. Marcus Says:

  Cine Umbla Cu Barcuta Si Cu Chiombu Se Da Huta?

  Stinsu-i-s-a proiectoru’ si s-au dus cameramanii
  Ce stateau ciopor la coada s-o filmeze cu taranii.
  S-au dus zilele in care lua-n teveuri tot prim planu’
  Cantand ode sau balade avand ca subiect golanu’.

  Azi Lenutza, disperata si-ntr-un con mare de umbra
  Da e-mail-uri la redactii sa se stie p-unde umbla.
  Ba-i la mare facand baie etalandu-si cracii goi,
  Ba-i ascunsa intr-o barca ce-i condusa de-un slugoi.

  Ne arata intr-o doara la un geam doar unghiuta
  Sa ghicim cu cine chiombu se da iute cu barcuta.
  Ca-n cinelu’ cu ciuperca noi toti stim ca e Lenuta
  Care cu baselu-o arde si pe valuri se dau huta.

 13. Sandi Says:

  Consilierii din tara si din strainatate i-o fi spus sa se faca” frate cu dracu’ „daca vrea sa ajunga president !

 14. Sandi Says:

  Despre o patzachina care a ajuns nevasta a ” printului” Poulica !

  ” Istoria Prinţesei Lia e presărată de detalii chiar mai picante decât cele din ziarele de scandal din România.Lia Georgia Triff – o americancă de origine română, tatăl ei fiind american şi mama sa, româncă – a fost căsătorită, timp de 16 ani, cu un foarte cunoscut avocat american, Melvin Belli. Supranumit „Regele ofenselor”, Belli a reprezentat nume ca Rolling Stones, Jack Ruby (asasinul lui Lee Harvey Oswald), boxerul Muhammad Ali, actriţa Zsa Zsa Gabor, actorul Tony Curtis.
  Lia a fost cea dea cincea soţie a lui Melvin Belli, dar nu ultima, pentru că acesta s-a recăsătorit pentru a şasea oară în martie 1996, cu patru luni înainte de a muri de cancer pancreatic, la vârsta de 88 de ani. Un divorţ răsunător Actuala prinţesă Lia s-a măritat cu Melvin Belli în anul 1972, pe când avea doar 23 de ani şi studia istoria şi antropologia la Universitatea din Maryland. Soţul său era cu 42 de ani mai în vârstă şi era unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Statele Unite.
  Mariajul – din care a rezultat o fiică, Melia – s-a destrămat după 16 ani, în 1988, cu un divorţ răsunător. Acuzaţiile de adulter au curs din ambele părţi. A rămas celebră amenda primită de renumitul avocat pentru că şi-a numit soţia „Il Trampo”, acuzând-o de adulter şi de relaţii dintre cele mai şocante. Astfel, potrivit presei americane, Belli le-a spus judecătorilor că soţia sa l-ar fi înşelat, printre alţii, cu arhiepiscopul Desmond Tutu şi cu actriţa Zsa Zsa Gabor. În plus, avocatul şi-a acuzat soţia că i-ar fi aruncat câinele peste Podul Golden Gate. În schimb, Lia a spus la tribunal că soţul ar fi abuzat-o şi că ar fi comandat uciderea ei. În cele din urmă, potrivit presei americane, Lia ar fi obţinut suma de 15 milioane de dolari în urma divorţului de marele avocat.
  Dată în judecată de propria fiică, Lia se scuză că are treabă în Kosovo Povestea picantă a Liei Triff nu se opreşte aici. În 1998, Lia a fost dată în judecată de fiica sa, Melia, care a acuzat-o că ar fi cheltuit 90.000 de dolari dintr-un fond destinat educaţiei sale. Melia a susţinut că a fost nevoită să se retragă de la Universitatea Glasgow pentru că nu ar fi avut bani pentru taxe.
  Lia, care locuia atunci la Bucureşti şi se căsătorise de trei ani cu Prinţul Paul, nu s-a prezentat la proces şi a trimis un răspuns şocant fiicei sale, prin intermediul avocaţilor: „Lia şi soţul său sunt momentan implicaţi în eforturi diplomatice cu privire la războiul din Kosovo. Acest conflict este de o importanţă majoră pentru ei şi ea (n.r. Lia) îşi va duce la bun sfârşit datoriile diplomatice înainte de a se ocupa de acest proces”. Această scuză a dus la un răspuns acid din partea avocatului Meliei Belli, care a ţinut să le amintească Liei şi soţului ei că Bucureştiul se află la peste 300 de mile de Kosovo, că „România a devenit republică încă de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial şi că familia regală nu are niciun fel de rol în politica şi diplomaţia acestei ţări”.

  – Marilena Rotaru

 15. Sandi Says:

  Interesant. Chiar foarte interesant !

  ” Tinerii din imagine nu au știut niciodată cât de celebri sunt. Ajută la identificarea lor ”

  http://www.dcnews.ro/2013/08/tinerii-din-imagine-nu-au-stiut-niciodata-cat-de-celebrii-sunt-ajuta-la-identificarea-lor/

 16. shadowabroad Says:

  @acuvio
  vrei sa spui ca acum doarme pe burta? Nu nu Roxana ci crin ca doar el s-a intors la 180 de grade :-).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: