BĂSESCU E SĂRAC, ÎL ÎNTREŢIN FEMEILE:)

Acum doi-trei ani, Băsescu şi-a luat o maşină cu banii nevesti-sii. Pe atunci, un nou model de la Renault, varianta Piteşti şi a vrut să dea un exemplu pentru populaţie, să le ia nevestele maşini la clasa muncitoare. 🙂 Câteva zeci de mii de euro. Probabil că doamna Maria i-a câştigat din pariuri. Pe Hoţu. 😀

Anul trecut, Băsescu şi-a mai luat o maşină, una bengoasă rău, americancă de la Craiova şi i-a plătit-o fii-sa a mare. Aia cu vânzările anterioare.

Date viitoare probabil că îi cumpără un suvache nepoţica. De la Constanţa. A lui fra Mircea. Cu portul.

P.S. De fapt, nu-i deloc amuzant. Decât pentru el, că îşi bate joc. Până acum, nici o anchetă. Mă refer la presă. Mai precis, la Antena 3. Cu precădere la Oana Stancu. Fiindcă sistemul judiciar e doar târfa sistemului băsecurist.

P.S. 2. Şi nu se găseşte nimeni să-i amintească impostorului că Dacia-Renault e privatizarea PNŢCD, iar Ford-Craiova, reuşita PNL. Asta e realitatea, dar PNŢCD e istorie, iar PNL doarme.

13 răspunsuri to “BĂSESCU E SĂRAC, ÎL ÎNTREŢIN FEMEILE:)”

 1. olimpiu65 Says:

  da-l incolo pe psihopat cu femeile si masinile lui! PNL nu doarme. Motocicleanu a iesit la atac cu privire la noile impozite, iar Hypnos s-a intors din concediu si va gavari la Rares Bogdan!!

 2. Roxana Iordache Says:

  Păi eu de ce-am zis? 🙂 Ăştia doi trebuie să priceapă repede că în tandem sunt terminatori. 😉

 3. BĂSESCU E SĂRAC, ÎL ÎNTREŢIN FEMEILE:) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Sandi Says:

  Da’ poate i-o cumpara madama ot Pleskoi, ca-i libera de „contract” acum .

 5. Sandi Says:

  Acuvio : Carte postala pentru sustinatori

  Hă- Hă-Hă !

 6. Radu Humor Says:

  SCRISOARE DESCHISĂ PENTRU VICTOR PONTA
  Cetăţene Victor Ponta,
  Îţi scrie cetăţeanul Ion Mierlici, colonel în rezervă, fost comandant al U.M 01027 şi al Garnizoanei Piatra Neamţ în perioada 1996 -2005, pe care decidentul politic l-a obligat să treacă forţat în rezervă, alături de alte zeci de mii de cadre militare, prin desfiinţarea unităţilor pe care le-am servit cu devotament, ca voi astăzi să vă mândriţi că sunteţi membri cu drepturi depline în NATO.

  Ce ştiţi voi măi civilior ce înseamnă viaţa de militar si ce sacrificii presupune? Noi avem un jurământ sacru faţă de ţară şi popor, pe când voi vă lăfăiţi în huzur şi-i persiflaţi pe amărâţii de români. În 23 de ani, toţi care v-aţi succedat la guvernare aţi devalizat economia naţională, aţi înstrăinat bogăţiile strategice, de care depindea viitorul nostru şi al celor care ne vor urma şi ne-aţi transformat în colonie şi piaţă de desfacere a Bruxelles-ului. Toţi politicienii sunteţi nişte ipocriti. Minciuna este idealul vostru, ca să prostiţi şi îndobitociţi pe cei care vă aleg şi sunt “săraci cu duhul“.

  Toţi aţi profitat în campania electorală de analfabetismul, credulitatea, starea cruntă de sărăcie în care trăiesc şi implicit de mituirea lor de către toate partidele, precum şi de propaganda făcută în biserici în favoarea voastră de prelaţii, troglodiţii, dracii reali în aceasta unică lume, ca voi, ipochimenilor, să fiţi votaţi de “prostime“, iar pe timpul mandatului să elaboraţi legi care să vă apere scopurile mârşave, atât ale voastre cât şi ale celor apropiaţi vouă.

  Cum puteţi voi, măi mincinoşilor, să priviţi în ochi pe cei pe care i-aţi amăgit în timpul campaniei electorale? Pe voi, cei din USL, v-am votat şi mi-am pus toată speranţa, alături de celelalte milioane de concetăţeni, că o să aduceţi o schimbare în bine pentru români şi că o să le redaţi demnitatea terfelită de nemernicii portocalii. M-ai înşelat şi ne-ai înşelat.

  Tu eşti omul lui Băsescu şi joci la “două capete“. Ai reevaluat-o pe Koveşi, aşa cum l-ai reevaluat şi pe cumatul tău Oprea, doi indivizi pe care românii îi detestă. Ai promis împreună cu Antonescu că imediat ce veţi prelua Puterea o să repuneţi în drepturi cadrele militare cărora li s-a furat din pensia legal câştigată. Află măi Ponta că în timp ce tu te lăfăi în bogăţie, mie mi-au furat din pensie 834 de lei şi am o pensie mai mică decât un subofiţer şef de depozit, în condiţiile în care am o vechime întregită în muncă de 38 de ani, am comandat toate structurile dintr-o unitate militară şi am fost comandant de unitate militară şi de garnizoană timp de 9 (nouă) ani. Am instruit şi educat împreună cu subordonaţii mei zeci de mii de oameni şi am manageriat valori de sute de milioane de euro în calitate de comandant.

  Tu ce ai făcut? Ce ai comandat şi manageriat? Cum ai obţinut averea şi ai devenit parlamentar? De unde ai avut bani pentru campanie?
  Eu am muncit o viaţă şi nu sunt bogat, pentru că sunt cinstit, am onoare şi demnitate, la care nu renunţ atâta timp cât sunt în deplinătatea facultăţilor mintale. Şi mai află că în fiecare lună plătesc 1500 lei rate la bănci şi îmi cumpăr medicamente străine necompensate în valoare de cel puţin 500 lei lunar. Mai află, cetăţene Ponta, că sunt insulinodependent, fac dializa de 3(trei) ori pe săptămână, am probleme cardiace grave, poliartrită reumatoidă gravă, gută în stadiu avansat, adenom de prostată grav, dar nu cerşesc mila ta şi a ticăloşilor de parlamentari.

  EU O SĂ SUPRAVIEŢUIESC ÎN PUŢINUL TIMP CÂT ÎL MAI AM DE TRĂIT, PENTRU CĂ AM O FAMILIE MINUNATĂ, CARE ESTE TRUP ŞI SUFLET ALĂTURI DE MINE.

  Toţi sunteţi penibili şi jucaţi aşa cum vă cântă marinarul. Aţi devenit slugile matelotului pervers şi sclavii jigodiilor de la Bruxelles şi ai bandiţilor de la FMI. Ai făcut ceva pentru redresarea economiei şi crearea de locuri de muncă pentru săracii României? Dimpotrivă, ai trimis în şomaj mii de oameni, condamnându-i la foamete. Eşti mai rău decât … de Boc! În 2016 românii o să vă dea lovitura de graţie celor de la PSD şi o să aveţi o soartă cumplită, aidoma ticălosilor băsişti. Să vă fie ruşine, sunteţi mai rău decât ticăloşii portocalii. Ştii ce eşti tu ? Un arivist însetat de putere. Calci peste toate principiile de bun simţ şi-i trădezi pe cei apropiaţi, pentru a-ţi atinge scopurile meschine. Eu nu mai am mult de trăit, dar până când voi muri, vă urăsc pe toţi parlamentarii din adâncul sufletului meu, exceptând pe deputatul Ioan Munteanu, un OM de mare valoare şi un MARE ROMÂN, concitadinul meu şi pe senatorul Corneliu Dobriţoiu, militar desăvârşit şi un PATRIOT ADEVĂRAT.

  Din moment ce îl ai lângă tine pe trădătorul reevaluat Oprea, cumătrul tău, pentru mine şi foştii mei subordonaţi, eşti NIMENI. Să-ţi fie ruşine! Eşti penibil !

  De când ai reevaluat-o pe Koveşi şi te-ai compromis total, când apari pe ecran, schimb canalul, ca să nu fac atac de cord.

  Îţi scriu şi adresa mea: ION MIERLICI, Strada Iulian Antonescu, Nr. 8 , Bloc T8, Scara A, Etaj1, Ap.4, Piatra Neamţ, Judeţul Neamţ, Telefon 0722558034.

  Fără niciun respect, colonel (r) Ion Mierlici

  Piatra Neamţ

  Păi, omului ăsta nu i-o fi rămas vreun glonţ care să se rătăcească unde trebuie ?!
  Lui poate nu, dar cu siguranţă alţii vor recurge în disperare de cauză şi la această ultimă modalitate de a-i trezi de cap pe nemernicii ăştia

 7. stejarul Says:

  „BĂSESCU E SĂRAC, ÎL ÎNTREŢIN FEMEILE”

  Nici cu ponta nu mi-e rusine! Daca nu e ghita, e daciana….
  Mai, e distractiv! Cand ma gandesc ca hotii astia stau cu curu pe tone de bani si tot ce pot cheltui la vedere (cu ii place romanului… tot ce are pune pe el) sunt „mizilicurile” din salariile de europarlamentar sau notar preferat al tarii! ha ha ha

  Nasol… sa imi fie o sete cumplita.. sticla de apa rece sa fie pe masa dar „legea” imi sta in cale si trebuie sa beau cu pipeta! ha ha ha 🙂
  Infecta viata! ha ha ha 🙂

 8. olimpiu65 Says:

  http://www.catavencii.ro/Ori-sintem-procurori-ori-nu-mai-sintem_0_8879.html

 9. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – Aţi omis problemele de sănătate ale domnului Traian Băsescu. Cine i-a plătit în 2006 costul operaţiei pentru hernie de disc efectuată la Viena? 🙂

  Şi cine îşi dona primul “salariul”, într-un fond de solidaritate parcă, la introducerea primelor măsuri pentru atenuarea “crizei economice”, în absenţa altor venituri, urmând să rămână tot la mâna copiilor 🙂

 10. Radu Humor Says:

  Olimpiu
  Doru Buşcu se dovedeşte un ziarist de temut, cam cum a fost Roxana Iordache odată…

  Chiorul e rege nu numai în ţara orbilor, ci şi a procurorilor .
  Un cuvânt a cărui amalgamare se impune din ce în ce mai des …..

 11. stejarul Says:

  Cica diferenta intre partidele de stanga si cele de dreapta e ca primele fura cu mana stanga iar celelalte fura cu mana dreapta.
  Cica Urmeaza Saracie Lucie ca deasupra noastra dreapta, stanga isi dau mana la guvernare.

  Nu sunt bani de 5 luni de zile pentru copiii din foster care din Vaslui. Deci copiii aia nu mai au dreptul la hrana (Ceausescu era mai milos) dar SRIul are dreptul sa primeasca extra-fonduri la rectificarea bugetara.

  georgica de la SRI, nu ne spuneai tu mai daunazi cat de mult iti pasa tie de FIBRA ACESTEI NATII? Cum tremura sufletelul in tine ca tanara generatie isi fura caciula si odata cu ea Bacul … cum ne explicai tu ca spiritul tau civic si patriotic, in acelasi timp, te-a impins sa bagi in dube profii si catindatii de la bac… cum ne mai promiteai ca si la anu’ bacu se da cu secu’!

  Da’ oare FIBRA ACESTEI natii nu mai trebuie oare sa mai si manace? Pe vremea plumbuitului se spunea ca la racoare e MASA casa si bataie gratuita. Acum de ce nu mai e la fel???

  georgica, suferinta ta profunda pentru FIBRA ACESTEI NATII nu iti sopteste la urechiusa ca ai putea DONA banetu’ extra care ti-l da fin’tu ponta, catre copiii aflati in foster care? Sau cand e vorba de foamete nu-ti mai pasa de FIBRA?

  Daca esti nestrabatut, nu te acuz… satulul de ce ar crede flamandului? Sa ascultati bineeeee!

 12. Marcus Says:

  De Ce Se Usureaza Chiombu’ Pe Popor Si In Gura Clasei Politice ?

  Pentru ca poate! Si poate pentru ca este lasat in pace. De noua ani de zile acest individ sinistru este lasat in pace, sa-si faca mendrele si sa-si arate “barbatia” in public, intr-un exercitiu continuu, insalubru si scabros de exhibitionism, fara ca nimerica sa-l sanctioneze sau sa-i zica “freaca-ti-o nene mai incolo, sau ia-ti o camera !”. Nu. basescu face ce vrea muschiu’ lui scofalcit siliconat in Romania, vatasind acest popor intr-un cosmar care nu se mai termina si cu consecinte dezastruoase pentru viitorul acestui neam.
  Poporu’, saracu, a facut ce a putut sa faca, a votat astfel incat Opozitia sa acceada la Putere cu o majoritate covarsitoare care ar da frisoane si celui mai indobitocit personaj care ar incerca sa-si bata joc de democratie. Jeaba insa! Sa castigi Puterea de o asemenea maniera, pentru ca apoi sa nu stii ce sa faci cu ea si sa-i permiti acestei pastise de dictator sa-si prezinte zilnic numerele de cabotin politic pe scena acestei tari este chiar mai condamnabil decat evolutia lui Uciga-l Toaca!
  Poate ca betia asta cu apa rece in care Ponta vrea sa ne atraga si pe noi, cum ca “sa-l lasam in pace pe basescu, si asa vorbeste la pereti” o merge la Palatul Victoria si in cercurile politice ale USL, nu insa si la simpli cetateni, care vad zilnic cat de lamentabil esueaza toate initiativele guvernamentale sau parlamentare majore cu care USL-ul spera sa sparga gura targului, datorita prezentei in capul statului a unui singur om (eufemism pentru “javra ordinara”) ce demonstreaza ca poate bloca ori de cate ori doreste muschiuletu’ lui o idee a actualei Puteri.
  N-are rost sa reamintesc aici cum USL-ul a fost pus cu botu’ pe labe atat in ceea ce priveste proiectele constitutionale de regionalizare sau cel de reducere a cvorumului in cazul Referedum-ului de la 50 la 30%.
  Pe ce logica, numai de la anul se poate valida un Referendum doar pe baza prezentei la vot a 30% din populatia tarii, numai basinosii de la Curtea Constutionala si curcile care rad si cu curu’ la asa o gaselnita pe placul lui basescu stiu. Un om intreg la minte nu poate intelege asa ceva.
  Nu stiu ce interese financiare majore dicteaza aceasta atitudine de slugoi euro-atlantic a lui Ponta care-i permite dementului orice nebunie ii trece prin cap, inghitand fara sa mestece toate insultele si mahalagismele (vezi treaba cu bona filipineza) la care-l supune acesta aproape zilnic de la o vreme, insa stiu ca aceste interese nu servesc neam romanilor, ci sultanilor de la briusel si de peste ocean.
  Pana si comunistii au avut o atitudine mai demna in fata Moscovei, chit ca Ivan statea calare pe tun la granitele Romaniei, reusind sa-si impuna (pana la o limita decenta) linia politica proprie, dand astfel romanilor bucuria respectului fata de demnitatea nationala.
  basecu si mai nou Ponta au reusit, nu asa cum sugera chiombila la un moment dat ca, in aceste conditii este de asteptat ca statele europene sa mai cedeze oarece din prerogsativele suveranitatii lor, ci sa se face pres pentru Occident si SUA, iar pe noi paria Uniunii Europene.
  Tare mi-e teama ca in peisajul politic ce se contureaza ca urmare a reluarii, dupa o mica perioada de acalmie, a naravului sau imbecil, la “anu’ ce vine cu bucurie”, nu chiombu’ va pleca de la Cotroceni, ci Ponta de la Palatul Victoria.

 13. Roxana Iordache Says:

  Stejare, degeaba îi zici Georgică, că nu se simte. Răspunde la Cristi. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: