ADRIAN NĂSTASE LA ANTENA 3

Adrian Năstase a fost aseară la emisiunea Sandrei Stoicescu. Tot timpul a vorbit despre Băsescu. Absolut tot timpul. Să ne mai mirăm că impostorul e încă la Cotroceni? Şi că va fi din nou preşedinte, la Chişinău? Şi că nu va păţi niciodată nimic judiciar, nici el, nici famiglia – de sânge şi de cârdăşie?

Nimeni nu i-a făcut atâta publicitate ca Antena 3, la fel cum nimănui din mass media nu i-a făcut Băsescu atâta publicitate ca Antenei 3. :mrgreen:

P.S. Mai mult, Adrian Năstase a spus – de fapt, a repetat – că „pactul de coabitare” ar fi trebuit semnat nu doar între Băsea şi Tonta, ci cu toţi liderii USL. 😯

Nu, stimabile, nu trebuia. Nu trebuia deloc. 👿

Anunțuri

16 răspunsuri to “ADRIAN NĂSTASE LA ANTENA 3”

 1. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/08/si-tacerea-este-un-raspuns.html

 2. virgilvirgil Says:

  De unde se vede Roxi ca Nastase a invatat lectia puscariei si nu are niciun chef sa se mai puie inca o data de-a curpiezisul Kahalului , n’asa?

 3. R.Daniel Says:

  Cred ca e un lucru bun ca fostul premier si-a revenit, se misca, participa la emisiuni, combate, e …deja viu cum s-ar spune; actul de coabitare ar fi trebuit insa evitat, pentru ca el i-a oferit munitie lui Traian si trebuia sa se invoce faptul ca in Constitutie nu este prevazuta o astfel de intelegere.

 4. olimpiu65 Says:

  eu nu l-am ascultat pe Bombo. el, Ilici si in curand Base sunt de domeniul trecutului si ceva imi spune ca-i vom regreta in fata incompetentei, servilismului si negrelii sufletesti ale celor actuali. dar pe sarite cat l-am prins schimband posturile am auzit apelul catre liderii PSD pt solidaritate financiara…ce frumos!!!
  Felix numai pt impunerea politicii editoriale si propaganda in favoarea acestor nemernici si merita sa fie coleg cu Bombo , Base si cine se mai ofera la Jilava!!! siktir ba falsi oameni de stat si gropari ai natiunii!!!

 5. Matei Florin Says:

  Parcă îi stătea mai bine cu ketchup, acum un an şi ceva…

 6. acuvio Says:

  Încet-încet ajungem la ideea că ar trebui ca fiecare român să semneze acest „pact de coabitare”! 🙂

 7. johnson1312 Says:

  Pe Crin l-au lasat deoparte la cererea Serviciilor ! Oricum nu semna nimic

 8. Radu Humor Says:

  Văd că Năstasse nu se lasă până nu-l compromite definitiv pe Ponta !
  Cam scump preţul plătit de un popor întreg pentru liniştea lui Năstase !
  Asta apropos de solidaritatea pecuniară pe care o cere partiodului 🙄
  Că vorba aia, dacă ar fi ieşit el preşedinte se înfrupta tot partidul de pe urma lui, dar acum că e el la ananghie nu mai vrea nici un membru să coabiteze băneşte cu el .
  Bine măcar ( doar pentru el !!) că a reuşit să aranjeze coabitarea Băsescu – Ponta, de fapt o colaborare Băsescu- Năstase, în vederea menţinerii lui în libertate !
  Ce-i mai grav pentru noi restul, tot mai gârboviţi de taxele şi impozitele ce se măresc în continuare, este că Băsescu a obţinut la schimb, neînceprerea urmăririlor penale în toate dosarele portocalii :mrgreen:
  Nu vi se pare cam scump preţul ?
  Nu pentru ei, că ei au făcut afacerea vieţii lor, iar dacă mai punem şi scăparea de toate belelele a lui Băsescu, poate fi considerată afacerea secolului în România !
  Ci pentru noi, care continuăm să fim jucaţi la acest poker politic, precum odinioară soţiile sau amantele unor jucători înrăiţi !

 9. Sandi Says:

  Degeaba mai da din coada, „Bombonel” e terminat !

 10. ioprotestatarul Says:

  „Ciocoii vechi si noi” sau „Ce naste din pisica, soareci mananca”.

 11. Radu Humor Says:

  Am rămas uimit aseară când Năstase zicea că e inadmisibil ce face Băsescu, dar că nu mai are mult a-şi bate joc de noi ( împreună cu Ponta şi ai lui 🙄 ) :
  Doar până la finalizarea mandatului ??? :mrgreen:
  Chiar nu se mai găsesc gloanţe în ţara asta ?!
  Că prefer unul, în locul unei asemenea bătăi de joc !!!!

 12. ioprotestatarul Says:

  Antena3: Aurora Dumitrescu, care a fost încarcerată la vârsta de 19 ani, a povestit cum a ajuns la închisoare şi prin ce chinuri a trecut acolo.
  „După ce eşti arestat, vine un moment în care nu mai eşti tu, când
  te transformi din om în animal.”

  E bine macar ca, dupa pretul platit, avem „democratie” si fostii calai, politruci si securisti, impreuna cu progeniturile lor detin puterea politica si financiara a Romaniei, iar din cand in cand ne mai joaca in picioare, ca sa ne vina mintea la cap, ne investigheaza si arunca cu hardaul pe noi, ca sa ne reaminteasca ca ei sunt la putere…

 13. ALM Says:

  @ioprotestatarul
  Nici nu ştiţi câtă dreptate aveţi! Voi ataşa un fragment dintr-o carte care nu va vedea vreodată lumina tiparului. Acţiunea se petrece cam prin 1964:

  Realitatea, altfel decât în Jurnalele de Actualităţi

  Ca depanator radio, avea în sarcină staţiile radio din Dobrogea şi sudul Moldovei. Când apărea o pană imposibil de rezolvat de tehnicienii unităţilor din teritoriu, primea imediat ordin de deplasare, bani de tren, umplea sacul militar cu piese de schimb şi pleca la drum. În general, trebuia să ajungă la sediile centrale ale unităţilor dar erau şi cazuri când trebuia să ajungă în locurile de dispersare. Aşa a ajuns la una din subunităţile dispersate în Tulcea. Aproape o zi a făcut cu trenul de la Bucureşti la Tulcea.
  Acolo, subunitatea indicată era dispersată în două locaţii, ambele în imediată vecinătate cu fabrica de conserve. Una asigura paza unui penitenciar de femei, alta asigura paza unor bacuri ce constituiau o închisoare temporară pentru bărbaţi.
  Era pentru prima dată când vedea penitenciare. Deţinuţi mai văzuse, atunci când strada Bella Breiner fusese pietruită cu “macadam”. Văzuse şi zidurile penitenciarului Văcăreşti, dar habar n-avea ce era dincolo de ele. Şi nici nu-i păsa atât timp cât nu avea vreo legătură cu ele. Era un om corect, cu respect deosebit pentru Lege.
  La Tulcea ajunsese după o săptămână de ploi. Tot ce era pământ mustea de apă. A intrat în cladirea corpului de gardă al penitenciarului de femei şi, după prezentări, s-a apucat de treabă. Când a venit vremea să facă o pauză “de ţigare”, şi-a aruncat privirea pe fereastra care dădea în curtea penitenciarului. Oroare! Ţarcul în care făcuse prima lună de instrucţie părea cartier rezidenţial pe lângă ce vedea. O mlaştină scârboasă parcelată cu poteci din scânduri instabile. În centru erau aliniate câteva barăci fără ferestre, un fel de coteţe prelungi, spoite cu var în “dorul lelii”. Undeva, în fundul “curţii”, erau latrinele. Nişte construcţii înguste şi duhnitoare. Numai când le vedea şi simţea mirosul pestilenţial. Era coadă în faţa lor, femeile făcând echilibristică pe scândurile ce ţineau loc de trotuare. Presupunea ca sunt femei fiindcă de fapt erau nişte mogâldeţe cenuşii de sus până jos. Cocoşate şi zgribulite. Se ciorovăiau şi se împingeau să apuce să ajungă la latrine în timpul alocat. Din când în când, câte una cădea în genunchi în noroi. Nimeni n-o ajuta să iasă, ba se trezea că a pierdut şi rândul. Pe lângă ele treceau gardiencele. Deţinutele se fereau cu riscul să cadă în noroi. Ştia că nu există feminin al substantivului gardian, dar cum să le zici? Femei gardian? Gardiencele trebuiau sa fie considerate tot femei, dar aşa matahale nu văzuse niciodată. Dacă ar fi îmbrăcat nişte luptători de Sumo în uniforme de miliţience, tot ar fi fost mai plăcuţi la înfăţişare.
  Al doilea episod s-a succedat aproape imediat. Ajuns la bacurile închisoare, a văzut la ce “lucrau” deţinuţii: încărcau vagonete cu o masă puturoasă şi colcăitoare, pe care le vărsău apoi într-un cuptor rotativ orizontal. Acolo se fabrica făina de peşte. Din resturile de peşte şi alte vietăţi care se agaţă în navoade, aruncate din procesul tehnologic al fabricii de conserve şi lăsate la “macerat” natural. Ceva mai scârbos nu văzuse în viaţa lui şi a fost şocat să afle că munca respectivă era aproape o recompensă de care se bucurau numai deţinuţi cu pedepse uşoare sau cu purtare exemplară. Ostaşii de pază, ca să se laude cu importanţa lor, îi spuneau: “Îl vezi pe ăla? E doctor, a lovit pe cineva cu maşina. Ăla? E inginer, a greşit o şarjă şi a adus pagube de sute de mii de lei”. I-a văzut când s-au întors de la muncă. Cu capul plecat şi cu boneta în mână în faţa unui miliţian care vâra creionul în gură după ce bifa lista. O listă cu numere. Doctorul 575 sau inginerul 303. Nici măcar atât. 575 şi 303 fără nimic altceva.

 14. Savescu Maria Says:

  pactul de coabitare nu ar fi trebuit semnat
  Si daca l-a semnat tonta-contra-ponta, nu trebuia sa il respecte. Uzurpatorul trebuia lapidat. O h-executie sumara, fara sa ne fie teama ca am fi socotiti un popor barbar.
  Cu mafiotii si pentru mafioti nici o mila !
  Cand fara-de legea domneste orice mijloc este bun pentru a scapa de uneltele celui care a uzurpat puterea si de el mai ales.
  si atat.

 15. pozedecat Says:

  Asta cu semnatul pactului imi aduce aminte de o invatatura politica. Cica:
  Daca gandesti ceva mai bine nu spui. Daca totusi trebuie sa spui ai grija sa nu fie si in scris. Daca sa intampla ca n-ai putut evita sa scrii, sa faci bine sa n-o semnezi. Daca n-ai incotro si trebuie sa semnezi atunci macar semneaz-o anonima!

 16. ioprotestatarul Says:

  @ALM
  Ba stiu, prietene. Stiu. Viata m-a trecut pe acolo… Acesta este singurul motiv pentru care fac tot ceea ce fac de trei ani. In plus, afirm fara retinere, ca metodele folosite acum de slugile stapanirii sunt similare cu cele de atunci, doar mai sofisticate, dar nu in scopul apararii sistemului, ci a unor grupari politice mafiote.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: