COABITACII DAU CIRCUL. ŢĂRIŞOARA, PÂINEA

Ponta, cică el dă pâinea şi Băsescu, circul, aşa că toată lumea e mulţumită. Declaraţie de gâgă.

Un popor normal i-ar lua şi i-ar da cap în cap. Pe coabitaci. Până se cară de gât.

În realitate, Băsea şi Tonta dau circul, iar pâinea o dă ţărişoara. Din care se îndoapă ei. Iar populaţiei îi rămân firimiturile propagandistice.

Că disputa lor e doar harneală se demonstrează printr-o simplă întrebare, urmată de o constatare: la fel de logică.

De fapt, e o  întrebare multiplă, cum Băsea şi Tonta se multiplică în cârdăşie: zisă coabitare.

De ce premierul şi-a asumat interimatul – anunţat anticipat – în loc să urmeze procedura şi să trimită la Cotroceni nominalizarea pentru noul ministru al Transporturilor? De ce Băsescu a zis că aşteaptă ca Ponta să-şi consume interimatul? Pentru ca el să meargă în concediu ca interimar la Transporturi şi să se consume timpul? De ce Ponta a zis că e nevoie de avizul CSAT pentru o privatizare şi că fără aviz nu se mai consumă?

Ca să nu se mai consume. Logic, nu? Că dacă Ponta ar vrea să finalizeze privatizarea, nu i-ar ridica atâtea mingi la fileu lui Băsescu. Ar finaliza-o, pur şi simplu.

În realitate, repet, ei amândoi au acelaşi dascăl: fesenist id est  kaghebist şi finalitatea lor e compromiterea PNL până la scoaterea partidului din joc. Nu doar a lui Crin Antonescu, care deja pare în plus prin modul în care asistă la propria-i execuţie.

Aparatul cobitac face totul pentru a stopa privatizarea CFR Marfă. Cu dublu scop: unul, intern, ca să atribuie PNL „eşecul privatizării” şi celălalt, extern, ca să presteze pentru stăpânii lor gitensteini care vor compania, la fel cum vor tot ce mai garantează, cât de cât, independenţa şi suveranitatea României.

Şi n-am terminat. Să vedeţi perlă pontănacă. Fiindcă gura bate fundul, dar ei mizează pe prosti(re)a populaţiei.

Ponta: Băsescu ne sabotează ţara şi mai are un an ca să saboteze ţara.

Să mori tu?

În sensul că, dacă Băsescu „ne” sabotează ţara, tu de ce, ca interimar, premier, te cari în concediu în loc să finalizezi privatizarea CFR Marfă? Tu nu sabotezi privatizarea, pasând-o către CSAT, care n-are a decide privatizările decât într-un stat totalitar militarizat?

Şi dacă zici că Băsescu „mai are un an ca să saboteze ţara”, de ce-l laşi? De ce te cari în concediu în loc să mobiliezei USL şi să convocaţi sesiune extraordinară pentru demiterea lui Băsescu?

Fiindcă dacă Băsescu sabotează România se numeşte înaltă trădare. Şi dacă USL nu-l demite se numeşte complicitate.

P.S. Referitor la experimentul TVA redus la pâine şi pe urmă, la carne, data viitoare. Propagandă pentru fraieri.

UPDATE. Evident că dacă toate manevrele ar fi ca să-i rămână ţărişoarii CFR Marfă, aş saluta. Dar nu-i nici pe departe cazul.

22 răspunsuri to “COABITACII DAU CIRCUL. ŢĂRIŞOARA, PÂINEA”

 1. COABITACII DAU CIRCUL. ŢĂRIŞOARA, PÂINEA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. acuvio Says:

  Bluf sau chintă royală? 🙂

 3. olimpiu65 Says:

  normal ca PNL are cel mai mult de pierdut dupa circoteca fsnista! dar o merita!!! cu Hypnos in frunte, ministri slabi sau lingai pontaci gen Chitoiu nici nu poti avea alta finalitate decat indepartarea electoratului fidel liberal, care nu va mai iesi la vot.iar primul dus rece il vor simti la europarlamentare(cu tot regretul pt parlamentari gen Nicoli si Weber)
  dupa toate gainariile si ratarea angajamentelor grele, iata ca FMI totusi ii mangaie pe crestet cu o facea cu Boc…jalnica institutie!!!!

 4. tiberiu2009 Says:

  „”Aparatul cobitac face totul pentru a stopa privatizarea CFR Marfă. Cu dublu scop: unul, intern, ca să atribuie PNL “eşecul privatizării” …””
  Nu e vorba de atribuirea PNL-ului a esecului privatizarii ci e vorba de faptul ca intradevar PNL-ul a facut ca aceasta privatizare sa fie (din nou ) un esec. Acum PNL-ul ( condus pe hartie de Antonescu si in realitate de Rusanu) este o caricatura de partid.

 5. macgregornews Says:

  Ponta a plecat in concediu sa se lafaie si el ca si Crin.

  Privatizarea CFR Marfa e moarta. Nimeni nu se chinuie atat sa arunce mata in curtea vecinului, decat daca mata e moarta.

  Ce tari sunt liderii USL in declaratii generaliste umflate cu pompa, si cum se face kktul praf cand li se cere sa rezolve punctual o problema.

 6. johnson1312 Says:

  http://moshemordechai.ro/hai-sictir-2/

  Nu-s un mare admirator al lui Bejan dar aici a nimerit-o bine…

 7. johnson1312 Says:

  Lingailor curului furunculos al „presedintelui lor” ! Luati d-aici exemplu de competenta basista la ministerul de casa pe care azi nu-l mai recunoaste :

  Stratul de asfalt turnat de Bechtel pe Autostrada Transilvania, mai subţire cu opt centimetri 😯

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Stratul+de+asfalt+turnat+de+Bechtel+pe+Autostrada+Transilvania+m

 8. Radu Humor Says:

  Se mişcă lumea, meine Dame und Herren :

  Este CUTREMUR în cea mai puternică ţară din Europa. Cetăţenii de rând au descoperit ce se află în spatele „libertăţii”
  DE O.P. • 30 IUL 2013 •

  Este CUTREMUR în cea mai puternică ţară din Europa. Cetăţenii de rând au descoperit ce se află în spatele "libertăţii" 442
  Mii de germani au ieşit în stradă, sâmbătă, pentru a protesta împotriva modului în care SUA spionează viaţa privată. S-ar putea, însă, ca americanii să fi primit acest drept chiar de la liderii Germaniei. Treizeci de oraşe din Germania s-au alăturat protestului global împotriva supravegherii conexiunilor telefonice şi de internet, acţiunea derulându-se sub motto-ul „Stop Watching Us” („Încetaţi să ne mai supravegheaţi”).

  Mii de persoane au dorit, sâmbătă, să îşi exprime indignarea faţă de practicile serviciilor secrete americane NSA, dezvăluite de Edward Snowden. Supravegherea cetăţenilor este ca radioactivitatea: nu o poţi vedea, auzi sau simţi, dar ea e acolo, în viaţa ta, comentează Jan-Martin Zimmermann, unul dintre organizatorii protestului desfăşurat la Frankfurt.

  „Metoda aceasta pauşală de a recolta informaţii şi date private zdruncină principiile fundamentale ale democraţiei promovate de americani – libertatea şi sfera privată”, se arată în petiţia deschisă de organizatorii mişcării „Stop Watching Us” (firme şi organizaţii de apărarea drepturilor civile).

  De altfel, Frankfurter Allgemeine Zeitung a pornit pe firul legislaţiei în vigoare şi, răsfoind cartea „Serviciul”, scrisă de Reinhard Gehlen (fostă eminenţă cenuşie a spionajului nazist, recrutat, după război, de către americani pentru a spiona împotriva URSS), a descoperit că suveranitatea Republicii Federale are destule portiţe lăsate de câştigătorii celui de-al doilea Război Mondial pentru a controla, pe termen lung, scena politică (şi nu doar) germană.

  Există, conform ziarului citat, acorduri secrete în baza cărora puterea postbelică germană ar fi acordat deplină libertate de mişcare trupelor americane staţionate pe teritoriul federal, scrie Deutsche Welle.

 9. johnson1312 Says:

  Si ca sa fie tacamul complet citesc stirea asta si raman incremenit :

  Primarul Chișinăului, decorat de Regele Mihai I

  http://www.dcnews.ro/2013/07/primarul-chisinaului-decorat-de-regele-mihai-i/

  Fute-m-as in ea de viata !!! 😡

  ps. Stiu,o sa mi se „explice” ca de fapt nu persoana Chirtoaca a fost decorata ci Institutia cu semnificatii adanci implementate in istoria neamului romanesc bla bla…Stiu ! Asa ca ramane cum am spus….

 10. tiberiu2009 Says:

  @macgregornews

  „”Ce tari sunt liderii USL in declaratii generaliste umflate cu pompa,…””

  Dar asta nu te impiedica sa ii lauzi si sa votezi cu ei.

 11. tiberiu2009 Says:

  @johnson1312

  „”Stratul de asfalt turnat de Bechtel pe Autostrada Transilvania, mai subţire cu opt centimetri””

  Pentru asta poti sa ii multumesti lui Nastase si celor care ii plang de mila (Antonescu,Ponta,…).Si ,mai ales, celor care ii voteaza.Adica ,si tie.

 12. Radu Humor Says:

  Johnson
  Hop şi eu, în ea de…ţară ! 😳
  Parcă au înebunit toţi :mrgreen:

 13. johnson1312 Says:

  @ tiberiu2009…. ti-am dat link sa citesti un articol si nu sa-mi reciti singura intoxicare de care sinteti capabili de cand v-a privatizat (confiscat) Basescu asazisul neuron unic la purtator.Hai sa-ti redau eu continutul poate nu nimeresti sa dai clicul unde trebuie :

  „…..În 2011, ministrul Transporturilor era Anca Boagiu. Aceasta a decis să schimbe structura autostrăzii Transilvania pentru a avea costuri mai mici.

  Prețul pentru cei 113 kilometri ar fi trebuit să fie de 285 de milioane de euro, însă ministerul a făcut economie de 6 milioane de euro grație costurilor mai mici la materiale de construcții.

  Din 18 centimetri de asfalt, au fost turnați doar 10 și, în loc de 30 de centimetri de piatră spartă, în construcția autostrăzii au fost turnați doar 24 de centimetri. ”

  Asta o spune Digi 24 !!!!! Deci nu A3,nu cauta sa te mai fofilezi o data

 14. Marcus Says:

  Ptiu, Drace, Halal Prezidel, Fost Marinel !

  Din cele ce urmeaza rezulta cum ar trebui sa se desfasoare o vizita a Presedintelui Republicii Romania la bordul unei nave apatrinand Ministerului Administratiei si Internelor conform Regulamentului la bordul acestor tip de nave din 18.12.2009:

  Art. 331. –
  Atunci când sosesc la bord preşedintele României, prim-ministrul Guvernului României, ministrul administraţiei şi internelor, secretarii de stat ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, chestori, generali, şefii sau comandanţii structurii care are în dotare nava, comandantul navei îi întâmpină, dă onorul, raportul şi îi însoţeşte.
  Art. 332. –
  Întâmpinarea şi primirea la bord a oficialităţilor străine se fac pe baza protocolului stabilit în acest sens.
  Art. 333. –
  Persoanelor prevăzute la art. 331 care sosesc la bord în vizită oficială sau în inspecţie (control) li se dă onorul cu echipajul navei aliniat pe punte.
  Art. 334. –
  Primirea la bord a persoanelor prevăzute la art. 331 se face de către cel mai mare comandant (şef) care se află la bord. Comandanţii (şefii) eşaloanelor inferioare care se află pe aceeaşi navă se aliniază în flancul drept al formaţiei, în ordinea funcţiilor.
  Art. 335. –
  Ceremonialul pentru primirea la bord a persoanelor prevăzute la art. 331 constă în:
  a) darea semnalului “Atenţiune” şi a onorului;
  b) darea raportului;
  c) ridicarea mărcii distinctive (cu aprobarea persoanei primite la bord).
  Art. 336. –
  Onorul cu echipajul la front şi raportul se dau persoanelor prevăzute la art. 331 numai la prima sosire a acestora la bord, în cursul zilei respective. Plecarea definitivă de la navă a persoanelor specificate la art. 331 se face cu acelaşi ceremonial cu care au fost întâmpinate la sosire, activităţile desfăşurându-se în ordine inversă (mai puţin raportul).

  Pozele urmatoare demonstreaza cum saltimbancul samavolnic impus de Sultanatul briuselez in fruntea tarisoarei noastre trasformate in pasalac, ak chiombila cel basesc, intelege sa se conformeze leglilor
  tarii pe care chipurile o conduce si reprezinta in lume.
  Adaugand un Nota Bene, pentru faptul ca imbecilul se bate cu caramida in piept de cat de mare comandant de nava a fost el la tinerete, un motiv in plus pentrru care nu ar fi fost cazul sa-si bata joc de echipajul navei si pavilionul tarii, abordand nava de la bordul unei salupe a SPP si imbracat ca ultimul derbedeu de pe plaja de la Trei Papuci, ma abtin sa fac alte comentarii lasand imaginile sa vorbeasca de la sine.
  Vezi pozele pe blogul meu http://www.marcus64.wordpress.com

 15. Mihai Hristea Says:

  Tiberiu e basist!

 16. macgregornews Says:

  @tiberiu2009

  stai linistit, nu am votat niciodata USL. Vezi tu, spre deosebire de fanii USL, eu am citit Caragiale cand eram mic.

  Cand il auzeam pe Crin ca incepe cu „eu, tarisoara mea, Romania, bampirul care suge sangele poporului, etc etc” ma bufnea rasul si schimbam canalul.

  Si bineinteles, nea Iancu a avut dreptate. Pus sa faca primul lucru concret, demagogul a capotat imediat in ridicol. Constitutia lui Crin Antonescu este cea mai mare parodie facuta pe genunchi.

  A dat rateu si a plecat in vacanta. Ponta a dat si el rateu cu privatizarea CFR. Si ce sa faca? a plecat si el in vacanta,

  Deci fireste. De aia sunt basist, fiindca nu dau doi bani pe demagogii umflate cu ponta, asta, crinul, pardon, pompa.

 17. Matei Florin Says:

  @mac(ac) gregar,

  Pe cine de pe aici crezi că interesează pe ce dai tu banii?

  Iar dacă schimbai canalul când vedeai ce zice Crin, uite, ai libertatea să schimbi şi blogul, când vezi ce scrie Roxana. Că placa, bănuiesc că nu o vei schimba pentru nimic în lume.

 18. Roxana Iordache Says:

  Băsiştii sunt comici. Doar că ei nu-şi dau seama. 😆

 19. macgregornews Says:

  „Că placa, bănuiesc că nu o vei schimba”

  As fi schimbat placa daca s-ar fi dovedit ca m-am inselat.

  Cum insa nenea Mickey Mouse si Palarierul Isteric trag in fiecare zi la greu sa-mi confirme parerea, sper ca esti de acord ca ar fi culmea prostiei din partea mea sa devin unul din sustinatorii lor,

 20. stejarul Says:

  „Şova: Desecretizarea contractului cu Bechtel nu s-a făcut pentru că nu s-a găsit varianta originală”
  Cum au anulat atunci contractul cu Bechtel daca nu au avut varianta originala?

 21. Mihai Hristea Says:

  Ce-ai citit tu, bai, MacGregar? :))))))))))))))
  Vai de capatana voastra de sfertodocti puscariabili, toti basistii!

 22. Mihai Hristea Says:

  Gizas!!! Sa fii basist si sa te mai si lauzi cu asta – e ca si cum ai declara ca esti criminal si imbecil si mandru! Bleah!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: