VOICULESCU ARESTAT, LA COTROCENI CANDIDAT:)

Ceva mai ostentativ decât citarea şi inculparea lui Dan Voiculescu la DNA nu putea secreta băsecuritatea. Sistemul de multişor nici măcar nu mai păstrează aparenţele, pentru că peluzele lor sunt atât de imbecile încât înghit orice harneală care le furajează fanatismul.

Căldură mare, monşer!

Sigur că azi nu trebuia sub nici o formă să se comemoreze referendumul prin care l-am demis pe Băsescu iar demiterea ne-a fost banditeşte furată: în cel mai mafiot mod, intern şi internaţional. Şi sigur că evenimentul l-ar fi marcat Antena 3. Deci, Antena 3 trebuia să fie la DNA, prin însuşi bossu-i, ca să aibă altă temă în prim-plan. De fapt, tema e aceeaşi, sistemul băsecurist. Şi tot ce a făcut Sluguţa Kovesi n-a fost decât să dea muniţie realizatorilor Antenei 3, dacă au voie să fie verticali. Dacă nu, nu. Dacă nu, atunci toate celelalte pretinsele televiziuni de ştiri – şi nu numai – din afara Trustului „Intact” nu vor face decât să rumege, zelos, subiectul, în iluzia că-şi fac rating din spurcarea concurenţei care şi când doarme îi surclasează. Iar Antena 3 se va lăsa călcată în picioare, în cazul în care nu speculează la maximum maximorum o minge atât de servită. Un jucător când primeşte pasă de la adversar nu ratează scorul decât dacă vrea să mănânce bătaie. Pe-ăştia trebuie să-i execuţi când ai ocazia, fără ezitare, că altfel te execută ei. Numai că Antena 3, de vreo jumătate de an şi mai bine, ezită din zid în zid. Parcă şi-a pierdut busola. Adică, libertatea însăşi, editorială.

Deci, deşi cam de când cu „coabitarea”, Felix prestează pentru Ponta, nu-i suficient – trebuie să fie umilit, să plătească pentru defectarea din 2004 şi mai ales, pentru alianţa din 2010 cu PNL, aproape denunţată. După care să facă o nouă majoritate cu rămăşiţele băsiste reciclate plus „soluţia imorală”. Ăsta-i planul eminenţelor cu picăţele de la Cluj. Care, însă, nu sunt decât executanţi, în ciuda pretenţiilor de strategi (repet, repet, Dâncu l-a mai distrus şi pe Năstase, praf l-a făcut, tot ce suportă fostul premier şi lider al PSD după guvernare e consecinţa directă şi nesfârşită a „dâncologiei”). Deci, e foarte posibil ca Ponta să fie Tonta considerându-se sută la sută succesor ales de sistem. Că atunci când intri în jocul sistemului, fie că faci parte, fie că nu faci parte din el, eşti folosit la maximum şi te afli sub riscul continuu de a fi ulterior reciclat, trecut în rezervă, abandonat sau chiar lichidat (la propriu şi/sau la figurat).

Ceea ce i se întâmplă acum patronului Antenelor pare a fi doar un show de promovare. A unei viitoare candidaturi prezidenţiale, prin care sistemul să-şi înfigă o ancoră puternică la Cotroceni: Dan Voiculescu e mult mai mare în grad decât Băsescu şi de fapt, mult mai tare. S-a dovedit Supravieţuitorul tuturor guvernărilor şi a ştiut ce să facă cu banii. Dacă o fi fost vorba de bani spălaţi, i-a spălat genial, construind un trust de presă forte. „Jurnalul naţional” a devenit, la un moment dat, aproape de ceea ce era „România liberă” în anii 1990: mult mai mult decât o instituţie de presă. Un fenomen social. Până la urmă, din păcate, a decedat financiar – şi e mare păcat.

Tot un fenomen social a devenit şi Antena 3, ca televiziune – am scris-o înaintea lui Radu Tudor, anul trecut, deci nu poate fi suspectat de laudă de sine. 🙂 În ultima jumătate de an, televiziunea a părut că se pregăteşte să devină propria-i parodie. Planul Sorin Alexandrescu a funcţionat. Dan Voiculescu a fost intimidat. Mai ales pentru că sistemul nu ezită să lovească unde îl doare mai tare, în fiica-i succesoare pe linie de afaceri mass-media. După ce au fost audiaţi Radu Tudor, Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică, Au părut intimidaţi, în afară de Radu Tudor – cu experienţă în materie de hărţuială judiciară de pe vremea în care sistemul purta numele de regimul Iliescu. L-am văzut pe Mihai Gâdea vizibil intimidat, până şi Ciuvică era, cu toată bravada: a zis, de altfel, că se aştepta să fie reţinut, el de altfel e o veritabilă ţintă a sistemului, pentru că nu face parte din sistem, dar nu va păţi nimic, în afara de eroizarea prin audierea la DNA, de natură să dea şi mai mare greutate, deci, credibilitate, susţinerii pe care i-o acordă lui Ponta.

Carevasăzică, dacă sistemul îl pregăteşte pe Dan Voiculescu în calitate de succesor la Cotroceni – Ponta fiind păstrat în rezervă – atunci el va fi arestat. Şi eroizat la maximum. Antena 3 va presta pentru el, se va victimiza cum e şi normal, dar nu va mai ataca decât atât cât i se permite pentru servirea cauzei.  Reciproc avantajoase, că pe ei îi interesează audienţa – ridicată de Kovesi din băltirea în care Antena 3 începuse să se complacă -, iar pe sistem îl interesează să se perpetueze.

Nu-i, însă, exclus ca, dată fiind boala lui Băsescu, Dan Voiculescu să fie doar umilit şi trustul „Intact”, desfigurat irerversibil. Băsescu, însă, nu-i de capul lui. Depinde ce vrea sistemul.

Deocamdată, din tot ce se arată, sistemul vrea să distrugă tot ce i se opune, iar ultima metodă e s-o facă prin domesticire. Sau intimidare. Domesticirea pare să-i reuşească până şi în cazul lui Crin Antonescu, care are aşa un tonus de parcă tot ce ar vrea ar fi să scape, naibii, de susţinători, chiar şi de cei mai răbdători. Pare ca jucătorul care se dă accidentat ca să fie schimbat. Cere şi targa.

Deci, dacă e circ, aş prefera să-l aresteze pe Dan Voiculescu. Consecinţa poate fi ca Sistemul să nu-i mai poată stăpâni pe jurnaliştii de elită de la Antena 3. Pe când, dacă îi ţine în şantaj, îi ţine în lesă.

Şi până acum doar Radu Tudor rupe lanţul, dar nici el de tot (că nici n-are loc de-ntors, din moment ce nu există alternativă). În rest, Răzvan Dumitrescu e în concediu (iar când revine, vor reveni şi băsiştii intivaţi ca să-i spurce audienţa 🙂 ). Până şi Oana Stancu, vânătoarea de cauze mari, în ultima vreme, pune tunul pe efecte. Plevuşcă de revistă.

Sigur că aş vrea ca din toată mizeria-asta, Antena 3 să se învârtoşeze. Dar nu-mi iau dorinţa drept realitate. Ceea ce le recomand e să observe că s-a dovedit, cu sistemul mafiot cu cât faci mai multe compromisuri, cu atât te umileşte mai tare. Te calcă în picioare. Fiindcă nu l-ai omorât când ai avut ocazia. Doar ţi-ai închipuit că stai cu el în joc de glezne pentru rating şi el îţi face jocul ăsta la infinit, doar pentru că tu îi faci jocul. Ca prostul. Şi nu mă refer acum la Dan Voiculescu, fiindcă el face parte din sistem. Una integrantă, cu patru stele. Mă refer la cine a fost, vara trecută, la butoane şi n-a vrut să le folosească. Despre asta, mai încolo. Deocamdată, despre ipoteza ca nu Ponta, nicidecum Oprescu, să fie succesorul lui Băsescu. Ci, repet, Dan Voiculescu.

Deocamdată, Antena 3 manifestă prudenţă. Imediat după audierea patronului ei, a prezentat, pe larg – inclusiv insinuările privind PNL -,  interviul lui Băsescu din „Onania liberă”, infect şi de toată jena, fără comentarii şi cu poza oficială de pe site-ul prezidenţial.  Semn că televiziunea-fenomen social poate să presteze regulamentar (nu doar pentru Ponta).

Cert e că pe vremea lui Boc şi MRU, Sistemul niciodată nu şi-a permis ceea ce-şi permite acum prin porcurorii coabitaci. Propuşi de Tonta la numirea lui Băsea. De altfel şi anul trecut pe vremea asta tot Ponta era prim-ministru, când votanţii la referendum erau hăituţi.

Azi după audiere, Dan Voiculescu mi s-a părut că s-a manifestat mai puţin ca Felix şi mai mult ca inculpat. Înseamnă că Sistemul încă nu i-a comunicat, în clar, ce vizează. Deocamdată, îl fezandează. Oricum, vă daţi seama ce-ar fi să ajungă preşedintele ţării? Nici nu cred că ar fi posibil un cinism mai tare. :mrgreen:

P.S. Cauza Sorin Alexandrescu e infinit de stupidă, de-un penibil în materie de cauză judiciară care depăşeşte cu mult făcătura în care a fost condamnat la puşcărie Vântu, pe motiv că l-a ameninţat pe Ghiţă cu moartea (ocazie cu care SOV a scăpat ieftin, un an, faţă de ce ar fi luat dacă era inculpat în cauza FNI). Oricum, Sebi e se-curist debutant faţă de Felix. Cu toate fiţele de la Cocina TV, lipeşte călcâiele în faţa lui. De-aia ar şi avea interes să scape de ăl bătrân, tot aşa cum şi Ponta are interesul să scape, definitiv, de Năstase.

17 răspunsuri to “VOICULESCU ARESTAT, LA COTROCENI CANDIDAT:)”

 1. VOICULESCU ARESTAT, LA COTROCENI CANDIDAT:) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. mariusnyc Says:

  Se implineste un an de la demiterea infractorului de la Cotroceni de catre poporul suveran. Un an de cand a fost semnat si aprobat pactul celor 10 porunci care a ingropat si cele cateva firimituri de democratie care existau in Romania . Al 4- lea Reich si noua EURSS,ne-au intors in 1945. Intoarcerea la Cotroceni a cadavrului in putrefactie, prin votul celor 6 zombies de la curtea anticonstitutionala ne-a redus la statutul de colonie bananiera. Ponta, ne-a tradat si atunci acceptand ca un slugoi necalificat cvorumul impus de gangsterii comisiei europene dar si dupa alegerile din 9 decembrie , cand a semnat actul prenuptial de coabitare cu seful sau de la Cotroceni. Isi va primi rasplata mai naucitor decat Adian Nastase si Mircea Geoana , in 2004 si 2010 . Astrele barfesc ca nu-si va inghiti galbenusul pina la capatul mandatului . Sa fiu sincer? Nici nu merita . -@ Intrebat ce parare are despre Obama, in 2008 , secterarul de stat, Lawrence Eagleburger a decretat :” A fake ,an empty suit , a Charlatan”. Acelasi lucru se poate spune si despre supramediatizatul superman de la palatul Victoria Secret . Valoarea de piata a obiectului se va stabiliza la minimul valoric dupa ce ii va turna Basescu laturile lui Hayssam in cap , cand ii va partidul in frunte dar mai putin pe el, din motive de blat penal.
  Apropos , s-a redeschis dosarul privatizarii IPRS Baneasa , din timpul guvernarii PSD dar justitia condusa de varul Cazanciuc nu scoate niciun scancet despre dosarul evadarii lui Hayssam . Nu e bine domnule Ponta, nu e bine deloc, parca noi (prostii majoritari ) v-am facut prim ministru …

 3. olimpiu65 Says:

  nu-i bai!! am mai trecut prin timpurile de dupa revolutie, 13-15 iunie, finala de kakat Ilici-Rudotel din 2000. Romania nu ar fi Romania daca nu ar avea parte de astfel de specimene si astfel de circ organizat. de fapt populimea merita ce are in frunte cu acest carlan jenant care se face de tot kakatul cu strategia lui de comunicare, de fapt de minciuna programata si pt uz intern si extern!!

 4. johnson1312 Says:

  Nici noi nu mai avem asteptarile din anii trecuti cand sorbeam fiecare emisiune a lui Radu Tudor,Razvan Dumitrescu etc Alde „pizdi” s-au retras in vizuina lor din Modrogan de unde mai zgarie cate o tasta,la butoane a ramas acelasi sistem securist de data asta cu doi sefi coabitaci,la ministere sint baietii veseli din USL, alegeri avem tocmai la anul…Dezamagirea cat casa pe noi ! Asa ca nu Antenistii au devenit de porc asa peste noapte, sint aproape la fel,un pic mai nuantati.N-am spus ca au fost buni pana in 2013 iar acum sint la fel de buni.Nu…sint cam aceiasi 😉

 5. acuvio Says:

  Căldură mare, apatie mare, chiar va plânge cineva dacă dl Dan Voiculescu va fi inculpat-arestat ? Despre creşterea simpatiei sau în grad nici atât, deşi dânsul spune că ar merita fiind vorba de o acţiune “ochi pentru ochi”.

  La postarea pe blogul domnului Dan Voiculescu, “Băsescu suspendat, Voiculescu anchetat”, la momentul când fiica dânsului a fost chemată la DNA, i-am lăsat următorul mesaj: Sugeraţi că ar fi o soluţie simplă pentru liniştea dumneavoastră şi a familiei: cu “căciula în mână”, subordonaţi Antenele domnului Traian Băsescu
  Nu mi-a răspuns, nici dânsul nici echipa, dar voi urmări dacă într-adevăr va ţine cont de sfatul meu. Să nu se termine însă şi cu arestare şi cu subordonare 🙂

 6. Radu Humor Says:

  Pentru că pentru orice om de bună credinţă ce se întâmplă acum cu această speţă rămâne de domeniul absurdului nu doar politic, dar şi juridic 🙄
  O avea Voiculescu destule “bube în cap”( uite încă una !), dar cine cunoaşte pentru ce se face tot tam-tam-ul ăsta, dar mai ales pentru ce se ascunde altul, rămâne cu impresia că s-a ajuns mult prea departe, cu o justiţie pe post de căţea în călduri asmuţită împotriva rivalilor politici ai lui Băsescu şi gaşca lui :mrgreen:

  Adică firma respectivă ( partea vătămată !!!) îşi permite a scoate Antenele din grila lor de programe, doar pentru că aşa vor muşchii lor ( acţionaţi de la Cotroceni), iar când cineva de la Antene, după ce nu primeşte nici un răspuns la motivul scoaterii) îi atrage atenţia mai marelui de acolo, că atunci ei or să facă publice nişte acte compromiţătoare între firma respectivă şi “preacinstitul Mitică de la ligă”, mai exact un contract care ar ifi trebuit să-i poarte pe ceilalţi doi prin tribunale şi puşcării, se trezeşte ea acuzată de şantaj 🙄
  Acuma parcă n-ar fi nimic neobişnuit, dacă DNA sau celelalte instituţii ale statului ( de fapt ale lui Băsescu şi coabitant) ar analiza şi penalitatea respectivului contract !
  Numai că asta nu mai interesează pe nimeni, nici măcar pe cei, pe puţin câteva sute de mii de amatori de spectacole sportive, care dacă nu sunt abonaţi ai firmei respective (DiGi parcă) nu pot vedea anumite spectacole spportive pentru că aşa vor nişte pitecantropi ţinuţi în menajeria prezidenţială .
  Numai ăia, dacă ar ştii despre ce-i vorba în această mizeră afacere, care-i priveşte direct, cred că ar lua cu asalt nişte sedii !
  Dar fie nu ştiu, fie că-s imbecilizaţi deabinelea !

 7. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/07/ziua-imnului-referendumului-si.html

  Dottore e cel mai tare,
  Copilot… la guvernare.
  Pe romanii el i-a tradat,
  Base nu mai e „turbat”.
  Si-acu vrea coabitare…
  Ca un clown de 3 parale.

 8. Radu Humor Says:

  La un an de la suspendare, mă rog să nu mai prindă nici o lună în plus :mrgreen:
  Ne-a ajuns !

 9. acuvio Says:

  PS. Un an de la referendum – Flacăra Democraţiei nu s-a stins 🙂

 10. mariusnyc Says:

  Madame Hosu Longin era cercetata de ANI. I s-a inchis dosarul de curand. Niste pasarici ciripesc prin Moliere ca se mai combina cate o spaguta in zona verde a protestatarilor cu circuit inchis. Mai usor cu albastrul pe la ochi ca se ia rau de tot … Coabitarea face victime colaterale de bunavoie . Ati mai auzit ceva de la judecatorii vocali in perioada de incubatie a lui Danilet si Alina Ghica ? Liniste totala dupa ce varfurile de lance si-au vazut fie , sacii in caruta, fie au fost avertizati ca ii paste puscaria. Au dat-o in mangleala generala : copiii saraci ai Moldovei, pisicute si inghetata la cornet … Pai, e frumos, doamnelor, domnisoarelor si domnilor ? Fiecare are pretul lui dar nici in halul asta , ca de-aia nu se misca exporturile ..

 11. stejarul Says:

  draknea celebreaza sabotarea referendumului cu 15 min la DNA! A „beut” si el o cafea (cu degetelu’ mic ridicat, of course) … si a venit sa isi mai studieze si el dosarul! Diavolii coabitaci se victimizeaza penibil. 🙂

 12. Gabi Mihalcea Says:

  Dragnea a sabotat referendumul? El a scos in judetul lui peste 60%! Referendumul a fost sabotat de bucuresteni. Ei au preferat sa stea in casa si sa se uite la tembelizor. Daca Bucurestenii iesau la vot macar la nivelul mediei pe tara, cu tot cvorumul mamei lui base era dus pe apa simbetei!

 13. virgilvirgil Says:

  Intarita-i drace ! Tiganul plateste factura indraznelii de a incerca sa ia locul ocultei jidanesti . Plus de asta antenele capatasera o audienta mult prea larga . Sigur , audienta le-a crescut zilele astea , dar actiunea e doar la inceput . Nu poate ramine aici , va fi amplificata , se vor gasi si alte contracte , alti auto … denuntatori gen Digi si Mitica Corleone .

 14. stejarul Says:

  @Gabi Mihalcea

  Pai nu ai auzit ce spune valer marian? Ca aranjase draknea sa fie RAPORTATE 50 de voturi in plus pe sectie de votare pana la orele 12 ? Cele 50 de voturi nu s-au regasit in rezultatul final.

  Au gasit doar 70 de voturi fraudate pe intreaga tara. Deci cele 50 de voturi in plus pe sectie de votare ,aveau menirea sa creeze falsa impresie ca cvorumul a fost atins.

  Asta s-a si intamplat, cand sova declara ca se inchid sectiile de votare in nasul votantilor care stateau la coada sa voteze, pentru ca deja era atins cvorumul!

  De ce au facut pe arsita aia doar o zi de votare la referendumul de suspendare? Acuma vrea 3 zile pentru referendumul de regionalizare! Au fost doua zile de vot la ultima schimbare a constitutiei!

  Il cheama la DNA doar 15 minute pe draknea? DNAul e ca o biblioteca pentru el…cica a mers sa isi mai studieze dosarul… 15 minute nu apuci sa deschizi copertile dosarului …

 15. macgregornews Says:

  „Au gasit doar 70 de voturi fraudate pe intreaga tara.”

  asa, deci aia care si-au gasit mortii pe liste erau asa de putini incat incapeau in 70.

  Si marmota invelea ciocolata intr-o foaie de Antena 3.

 16. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea. Ai să poţi vreodată depăşi mentalitatea de peluză, impulsul de replică partizană? 😐 Oricum, Dragnea a fost în Bucureşti zilele-alea, iar Teleormanul era administrat – cum e şi acum – de liberali, care, de fapt, sunt majoritari acolo, cum singur a recunoscut simpaticul. Mie chiar îmi e simpatic. Poate n-ai observat, dar eu atunci i-am troznit şi pe Oprescu, şi pe ceilalţi primari pentru indolenţă. 👿 Sau ţi se pare că menajez pe cineva? :mrgreen: Încearcă să înţelegi că pe noi, cei care nu suntem în politică, ar trebui să ne intereseze să fim reprezentaţi de cei pe care i-am votat, nu să le inventăm circumstanţe sau chiar să-i lăudăm când ei de fapt îşi bat joc de noi sau oricum, nu le pasă de reprezentare.

  @Stejare. Eşti mai băsist decât însuşi Băsescu. 😆

  @macgregornews. Păi nu spuneam eu zilele trecute că de fapt Băsescu e popular şi că anul trecut era chiar şi mai popular? 😆

  @virgilvirgil. Zi că nu ţi-ar plăcea să-l aresteze? 😆

 17. stejarul Says:

  ” care si-au gasit mortii pe liste ”

  Erau pe liste dar nu inseamna ca au si votat!
  Cel putin basecu nu i-a prins pe uselistii cu voturi „postume”… ne-ar fi spus el… nu crezi?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: