BĂSESCU, JENA SIBIULUI. ŞI NU NUMAI

Băsilă e în goniţă, sare ca purecele, se bagă-n seamă, se dă la Ponta din concediu ca să nu decedeze fiţuica electronică a lui Adamescu, care se va sparge ca o băşică după ce pică Băsescu. Fiindcă Ponta deja are toată presa la picioare, iar Pirpirică nu s-a prins la timp că directivele sunt să şi ponteze, nu doar să băsească. Biata Fati nici acum nu pricepe că Băsea şi Tonta sunt pe moşmoandă. Dar are circumstanţe, milioane de fraieri care cred că „s-a sfârşit coabitarea”. Asta nu se va sfârşi decât în momentul în care Băsescu va fi demis. Direct, de Parlament. Cu toţi ambasadorii invitaţi în loje, Numai că n-are cine s-o facă, fiindcă nimeni dintre politicieni n-are interesul.

Ca de obicei, Băsescu vorbeşte pentru reduşi mintal, cică s-ar putea să fie suspendat din nou, fiindcă prea mulţi se tem de venirea lui Omar Hayssam. 😆 Şi că trebuie să se vadă cum de a ajuns el în privatizările din România, pe vremea lui Năstase. Băsea mizează pe faptul că nimeni n-o să-l întrebe de ce nu l-a luat la întrebări pe Omar pe vremea în care cotiza la campania lui prezidenţială sau măcar atunci când l-a trimis pe consilierul prezidenţial Degeratu la şuete amicale.

Oare cât parandărăt s-a scos din transferul averii către preacinstitul Yassin?

Presa siriană, citată de Realitatea TV, susţine că întoarcerea lui Omar a fost la schimb cu avantaje pentru regimul Bashar-al-Assad. Oricum, Omar Hayssam e o diversiune colosală, omul va tăcea convenabil. Ponta n-are vreo problemă în ecuaţie, nu l-ar deranja să scape de vechea zgardă din PSD, iar ameninţările lui Băsescu nu sunt altceva decât propagandă pavloviană pentru electoratul băsist blocat în proiectul anti-Iliescu şi anti-Năstase, şi care trebuie mobilizat în cauza „Mişcării populare” dedicate Divorţaţei – numită cel mai puternic politician din ţară. 😛 Iar Ponta jubilează anticipând că Blaga îşi pierde parlamentarii în favoarea ei.

Aşa, deci, Băsea s-a dat în spectacol preventiv, pentru comemorarea morţii democraţiei în România – că asta înseamnă ca 6 indivizi să anuleze 7,4 milioane de voturi, cu susţinerea noilor Hitleri şi Stalini din exterior.

Bietul de el s-a îmbrăcat tot cu tricoul de anul trecut, sindrom maniaco-obsesiv. A fost pe vaporaş în şlapi – că de unde flotă? După care a zburat inopinat la Jina Sibiului, să arate ce popular e el când gustă brânză – ba a zis că sigur nu pleacă până nu mănâncă şi mămăligă. Şi nu ştiu cum de s-a nimerit, ca norocu’, să nu fie nici un căţel la stână.

Ce-mi doresc pentru 7,4 milioane e să-l văd alergat de căţei. Şi el să fugă ca-n desene animate. Până-l prinde unul de fund şi-l duce cu fundiţă la facultate, după grilajul lui Lăbă, lângă cei mai jegoşi interlopi. Din Transnistria. 🙂

P.S. Draga Olteanu Matei, la Antena 3: Aţi văzut anul trecut când era d-l Băsescu la garaj, că se uita drept? Eu cred că era beat, pentru că el numai când bea mult se uită drept. 😆

Ne râdem.

9 răspunsuri to “BĂSESCU, JENA SIBIULUI. ŞI NU NUMAI”

 1. BĂSESCU, JENA SIBIULUI. ŞI NU NUMAI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. ada1957 Says:

  Draga Olteanu merita toata dragostea si stima noastra. Rar un om vertical care sa se exprime clar la adresa jigodiei astea blestemate care crede ca scaunul de la 3coceni il poate el lasa Mostenire cui vrea ficatul lui ciuruit de vicii.
  Tonta e un porc ca si el…betivul….
  Cine mai este din garda veche pe felie cu Hayssam este guzganul rozaliu de era sa-i fie ginere Matolului – Hrebenciuc.
  In rest Tonta il apara cu izmenele in mana pe Chior …Parca e ta-su. Un jeg uman.
  Tot nu scapa el de ura Chiorului…

 3. Mihai Hristea Says:

  Dobitocul de Prins Pol cica ar fi zis ca romanii ar trebui sa se bucure cand va fata eboasa ca britanicii si lumea-ntreaga atunci cand a nascut Kate!!! Tupeu de „bastard-retard”, vorba unui prieten.

 4. Matei Florin Says:

  În aceste condiţii, şi în tot acest răstimp, o întrebare se impune, dureros, trist, apăsător: CRIN ANTONESCU, CE FACI?

 5. stejarul Says:

  Ce blat infect face pontacu! basecu isi face partid in timp ce il ataca pe Voiculescu. pontacu refuza sa il suspende ca vezi Doamne ar parea ca USL se razbuna pe atacurile la adresa lui Voiculescu. Blat jegos!

 6. Radu Humor Says:

  Spectacol de zile mari, doar că actorii sunt aceiaşi, iar specatorii puţin schimbaţi :
  Au început să înţeleagă cacealmaua şi de abia aşteaptă să arunce în scenă cu ce le vine la mână ( şi la gură !).
  Până la urmă, oricâtă coabitare li se cere, cu condiţia să se împungă reciproc, de ochii prostimii, rămân cicatrici care încep să mirose urât. :mrgreen:
  Nu-i văd terminând în picioare pe nici unul !
  Curioasă e trecerea sub tăcere a rolului lui MRU în afacerea Haysam, deşi Băsescu, cu viclenia lui înevreită n-a pierdut ocazia de a-i aduce numele în discuţie:
  Ar fi bun să-i urmeze în funcţie de execuţie la Cotroceni !
  Eu zic să-i urmeze numai la execuţie 😉

 7. Radu Humor Says:

  Steja, până poporul n-o cere , clar şi răspicat,
  pontacii n-au nici un motiv să încalce protocolul şi să-l trimită unde-i e locul, pe Nosferat !

 8. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – sper că aţi aruncat o privire, pe Terminator cine-l termină? 🙂

 9. stejarul Says:

  @Radu Humor

  Oamenii sunt scarbiti de ce s-a intamplat la suspendarea din vara trecuta… sunt scarbiti de votul care l-au dat pentru parlamentare… ei au facut cu acel vot un pact cu pontacu: iti dam votul tu ne dai „dreptate pana la capat”…. pontacu, ca o tarfa politica pastreaza „beneficiile” pactului facut cu populatia dar incheie alt pact cu Cotroceniul pe care ca o tarfa respectabila, il transforma din coabitare in co-guvernare. A oferit pe tava Cotrocenilor ministerul justitiei … macar de ar fi fost un minister PSD! Generos carlanul cu ministerele PNL!

  Voiculescu ar fi putut cere in USL suspendarea basecului pentru partidul presidential… dar uite ca diversiunea lucreaza iar Voiculescu are impresia ca circul cu santajul e pe bune si isi pierde energia cu mizeria asta. Nu vede ca e doar o diversiune si nu preseaza pentru suspendare. Ce viata frumoasa are coabitacul la palatul Victoria!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: