STEAUA, DECI :)

Steaua s-a calificat în ceva care n-are nici un sens, cică, „turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deci, ce-i aia? :mrgreen:

Oricum, bine că s-a calificat. 😛

Ce mai vreau să vă spun e că intenţionam să-l troznesc pe MemePorca, ceea ce oricum fac. Dar, ce să vezi? Am ajuns acasă târziu, am deschis televizorul şi mai târziu. Când colo, Gâdea, la Antena 3, înjura Steaua şi îl înfiera pe Meme Stoica, moment în care am dat pe alt canal. Deci, degeaba s-a chinuit Gâdea, ca un sectar ce este. 😳

Iniţial am vrut să-l înjur pe Meme care a lovit o femeie, jurnalistă sau nu, n-are importanţă. A avut grijă Gâdea să-l înjure, deci, din punctul meu de vedere, sunt înjuraţi amândoi.

P.S. Aşa cum Steaua ar trebui să scape de MeMe, la fel Antena 3 ar trebui să scape de Gâdea. Dar  mai găseşte Felix ceva mai servil?

Reclame

9 răspunsuri to “STEAUA, DECI :)”

 1. Donkeypapuas Says:

  Dar şi cei de la trustul Pro sunt nişte *****. De exemplu, acel Mironică, un bolnav care aştepta cu nerăbdare condamnarea Stelei de către UEFA şi a avut o mare dezamăgire. Se mai dăduse el în stambă şi la înmormântarea lui Adrian Păunescu, în chiar acea zi aruncându-şi scuipaţii mediatici pe sicriu. El şi cu Banciu-Zdranciu.
  De fapt nici nu ştiu ce legătură are proSport cu sportul în general. Ei acolo arată ca promo nişte paraşute cât mai dezbrăcate; transmit nişte mistificări denumite wrestling şi sunt axaţi pe scandaluri.

 2. STEAUA, DECI :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. johnson1312 Says:

  Mironica,Stucan,Banciu adica tripleta de asazisi jurnalisti sportivi care-i pot acorda oricand circumstante atenuante acestui om de văgăună iesit cu bata din grotele nestiute ale Terrei daca au avut de suferit de pe urma asazisului manager atunci este foarte bine. Poate singurul lucru bun pe care psihopatul l-a lasat in urma sa de cand simuleaza ca ar manageria acest club ! Cum se face ca aceste brute devin „barbati” doar cand se afla in fața unor fetițe cu reportofonul intins spre ei ? Domnilor ziaristi de la trustul Pro nu v-am auzit deloc indignati atunci cand un alt preistoric iesit din canale a facut exact acelasi lucru unei fătuce de la Antene prin 2007…Ba mai rau a si facut-o in fel si chip ! Acum dati in clocot de revolta cand un derbedeu din aceasi specie v-a servit-o voua.Cum se numeste asta daca nu cumva curvăsărie ?

 4. Marcus Says:

  Wake Up, Mr. Ponta!

  Nu pot pricepe atitudinea lui Ponta versus mascariciul no. 1 al tarii nici mort. Adica nu inteleg cum vine asta, i-a zis presedintele Frantei sa fie stabilitate politica in tara, motiv pentru care atatea milioane de romani trebuie sa suportam fara sa carcnim nebunia dementului de-si zice presedintele Romaniei. Ca d-l Ponta a ales ca este mai bine sa se lase batjocorit si terfelit de maimutoi, dacat sa-l urecheze presedintele Frantei sau frau Merkel este treaba domniei sale, dar sacrificiul pe care ni-l cere noua de a fi solidari cu dumnealui in inghitirea tuturor magariilor basescului, asta nu poate fi de acceptat.
  Ultimele iesiri publice ale belzebuthului dovedesc fara putinta de tagada ca asa zisul pact de coabitate conteaza doar unilateral si trebuie respectat doar de Ponta in timp ce Anticristul chiomb poate sa faca si sa graiasaca orice tampenie, injurie sau insulta ii trece lui prin tartacuta aia plina de alcool, pentru el respectiva intelegere figurand drept hartie igienica.
  De ce nu-l informeaza si Ponta pe presedintele Frantei, care se pare ca are in carca doua tari de condus, respectiv Franta si Romania, cam ce tampenii comite periodic uzurpatorul de la Cotroceni?
  Am vazut ca lui Ponta daca cineva ii pomeneste de o noua suspendare a uratului pe motive cat se poate de bine intemeiate, parca l-ar pica cu ceara, nici nu vrea sa auda si-i da in continuare cu terminarea mandatului la termen, in ciuda faptului ca acest lucru calca pe nervi pe marea majoritate a romanilor.
  In conditiile astea presedentia Romaniei poate fi considerata doar o sinecura de care profita din plin basescul, atat din punct de vedere financiar cat si al imunitatii impuse si intretinute atata amar de ani de oamenii lui de la conducerea Parchetului.
  Domnule Ponta, dumneata n-ai catusi de putina mandrie, chiar nu realizezi ca prezenta la Cotroceni a acestui antiroman, tradator de neam si tara, si subiect de drept penal reprezinta o frana majora in orice initiativa guvernamentala menita sa scoata cat de cat tara din marasmul la care a adus-o el si guvernarea sa portocalie?
  Da-i, domnule, dracului si de presedinti ai Frantei si mai stiu eu cui, arata-le ca suntem inca un stat suveran in care democratia si vointa poporului sunt respectate si sustine, domnule, o noua suspendare de data asta definitiva a chiombului.

 5. johnson1312 Says:

  Dialog intre MM si politistii macedoneni in fata hotelului :

  MM (speriat) : „Sunt cetăţean european! Am drepturi ! Vreau să fiu tratat ca un cetăţean european, vreau să îmi arătaţi mandatul”, a urlat el.

  Calm, unul dintre poliţişti i-a răspuns sec :

  „Macedonia nu este în Uniunea Europeană! Poftim, uite duba! ”

  Nu e tare ? 😆

 6. Piovaccari, primul gol | Mihai Hristea Says:

  […] foarte proaspătul scandal MM versus ProTV vă invit să citiţi pe la Rox – eu precizez că m-au enervat ambele tabere […]

 7. Roxana Iordache Says:

  Foarte tare! 😆

 8. Roxana Iordache Says:

  Duduia de la ProTV ce făcea când Băsescu îi lua telefonul „păsăricii” de la Antena 1? 🙂

 9. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, n-am nimic cu MM, dar e un iresponsabil recidivist. Şi ca de obicei, mătuşă-mea-înţeleapta-familiei a pus punctul pe puroi: avem avertisment că la prima abatere se activează suspendarea din competiţia europeană. Şi dacă ne-am bucura să scăpăm de UE, ar fi o calamitate să fim excluşi fotbalistic din înalta societate. 👿

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: