PONTA ÎL FACE K.D. PE CRIN CU DIRECTA LUI SEBI

Ceva mai pervers decât iniţiativa lui Sebastian Ghiţă privind o lege Big Brother generalizată asupra cartelelor prepay cu greu puteau instrumenta mentorii sistemului securistic guvernator al României.

Era previzibil că mai ales zona liberală se va revolta. Ceea ce s-a şi întâmplat.

După care, a ieşit imediat Ponta şi a declarat că amicul Sebi nu face decât să vrea să legifereze o decizie a CSAT din august anul trecut, de când cu atentatul din Bulgaria, pe când preşedinte interimar era Crin Antonescu.

Dacă omul nostru a aprobat aşa ceva şi-o merită. Din plin.

Crin Antonescu a luat o directă dură, profesionist calculată şi aplicată diabolic, chiar nu am cum să nu admir o lovitură atât de perfectă, profesional vorbind. Aş fi preferat să fie Crin autorul şi Ponta sau Băsescu, încasatorul.

Crin e knock-down. Altfel, bine mersi în SUA. Dacă nu cumva chiar se va lăuda pe lângă Administraţia Obama cu imitarea practicilor care au scandalizat lumea liberă, după ce Snowden a dezvăluit mecanismul aplicat la nivel mondial – şi pe care acum spionul răspopit i-l livrează lui Putin, c-aşa-i în tenis. :mrgreen:

Deviza consultantului lui Crin, simpaticul Nils, e STOP OBAMA. La el acasă. Iar la noi, să-l imităm. Sau cum?

Culmea pervesiunii e că domnul Antonescu se află în dublă greşeală: imposibilitate de a-şi asuma decizia, imposibilitate de a se delimita de ea. Adică, dacă ar declara cumva că n-a ştiut ce decide CSAŢ pe care îl conducea n-ar face decât să-şi decline competenţa prezidenţială. Şi dacă şi-ar asuma decizia, n-ar face decât să confirme zicala mizerabilă despre „aceeaşi mizerie”. Iar  tertium ar suna ca refrenul lui Postelnicu.

Să vedem cum iese Crin Antonescu din acest K.D. Că nici prosopul nu-l poate arunca.

Norocul lui – provizoriu, ca orice noroc – e că sistemul rostogoleşte diversiuni în valuri, iar asta se va uita. O vreme. Atât cât trebuie ca să-şi facă efectul de avertisment. Adică, până după vacanţa parlamentară, când Ghiţă îşi va băga iniţiativa pontacă, adică, băsecuristă, în Parlament. Dacă va renunţa la ea va însemna că (între timp)  şi Crin a semnat pactul. Cu cerneală simpatică.

P.S. 1. De fapt, iniţiativa n-ar face decât să legifereze o practică la negru a SRI. Sau aveţi dubii că toacă banii oamenilor pe ascultarea urmărirea lor? :mrgreen:

2. V-aş ruga să nu comentaţi cu privire la „greva medicilor”. În mod sigur urmează o postare. După ce vă pronunţaţi cu privire la postarea actuală. Între timp, plimb căţaua. E neagră, imensă, blănoasă, mătăsoasă. Frumoasă ar fi tautologic. Aţi văzut căţel urât? 🙂

25 răspunsuri to “PONTA ÎL FACE K.D. PE CRIN CU DIRECTA LUI SEBI”

 1. Sandi Says:

  Apropos de initiativa lu’ Ghita-SRI :

  „Ponta: Înregistrarea convorbirilor, decisă de CSAT în mandatul lui Antonescu ”

  http://www.dcnews.ro/2013/07/ponta-inregistrarea-convorbirilor-decisa-de-csat-in-mandatul-lui-antonescu/

 2. macgregornews Says:

  probabil Crin se ascunde in SUA pana uita publicul ca a facut Romania de ras cu primul ministru condamnat penal in timpul mandatului.

  Nu exista asa ceva in Europa, dar lasa-l pe Crin la putere ca ti-l inventeaza el.

 3. Sandi Says:

  Traiasca Boccul ! Sa-l aducem inapoi !

 4. PONTA ÎL FACE K.D. PE CRIN CU DIRECTA LUI SEBI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. Radu Humor Says:

  Unii râd, de fapt hăhăie, râzând ca proştii la propriile bancuri ( cu ce se deosebeşte “urcă-te pe masă să-ţi arăt”,, de “cere-o şi ne împreunăm” , răspunsul lui Băsescu la o întrebare a unei ziariste despre unire?! ), şi din nefericire se mai găseşte cineva prin orice târg să râdă, la fel ca el !
  În timp ce alţii plâng, sau se revoltă de starea în care asemenea mutanţi au reuşit să aducă România :

 6. Radu Humor Says:

  Crin trebuie să găsească o soluţie de compromis şi cu ajutorul lui Nils , sper să o facă !
  E greu să intri oarecum nevinovat printre curvele astea politice ce au de partea lor securiştii din ţară şi hienele din afară 🙄

 7. olimpiu65 Says:

  zicea un nenorocit care s-a laudat ca nu va mai posta pe aici ca nu fac decat sa arunc cu flegme dupa Hypnos, asa ca nu voi mai comenta lipsurile lui si faptul ca eu am deja opinia formata: este jalnic ca om de stat! de acord cu ce spuneai la P.S. 1!
  oricum tot situatia economica il va ingropa pe carlan.nu ai vazut ce iritat e cand i se demonteaza promisiunile delirante cu miliardele atrase si locurile de munca create???

 8. Sandi Says:

  Lovitura de stat. Ghid practice

  http://www.cotidianul.ro/lovitura-de-stat-ghid-practic-218142/

  Sper ca Belzebut sa citeasca in continuare ” Levantul” !

 9. acuvio Says:

  Sigla SRI 🙂

 10. johnson1312 Says:

  Ideea este sa se scoata complet ascultarea telefoanelor si urmarirea mailurilor + mesajelor de pe retelele de socializare.Acum ca-i identifica si pe aia cu cartele mi se pare deja o nuanta….Daca tot e sa facem scandal sa-l facem ca sa retezam raul din radacina. Crin rules ! Am o problema cu el,de ce insista cu figurantul ala de Silaghi ? Cu figura aia „cuceritoare” de fante de Chitila ! Enervant ! 😡

 11. johnson1312 Says:

  @ acuvio ”’e vreo problema daca preiau cate o poza de-a ta pe un Grup in FB ?

 12. magda (@1608_magda) Says:

  In fond masura are sens- de ce cu abonament sa fii interceptat, iar daca ai cartela, nu?? totusi, isteria e provocata intentionat ca sa il discrediteze pe Crin. probabil in acel CSAT s-o fi pus problema unor masuri de securitate, insa nu s-a discutat despre cartele in mod special. Ponta, cu perversitate, a sugerat ca totul s-a petrecut sub obladuirea lui Crin, adica noi intelegem ca s-a discutat de ascultari si cartele punctual. Crin cica a trimis o precizare ca in sedinta CSAT nu-si aminteste sa se fi discutat de cartele. din pacate, ziaristii deja au inceput sa sugereze ca s-ar fi discutat, dar ca el in calitate de civil, n-a priceput limbajul cu subtilitati seku. E clar o isterie provocata inutil- foarte bine, sa intercepteze si cartelele, oricum suntem naivi sa credem ca nu sunt interceptate toate comunicatiile. O diversiune dezgustatoare si grosolana sa-l discrediteze pe Crin, care puncta bine la capitolul imagine prin vizita in SUA…acum propaganda o da invers- de la Crin nationalistul, antiamericanul, antioccidentalul, devenite ridicole odata ce acesta a inceput sa faca multe vizite externe, se ajunge acum la Crin vandutul, prea proamericanul, prea prooccidentalul …imi pare rau de el, nu stiu daca manevrele seku nu vor reusi…uitati-va numai ce a ales ”boborul” la cotro. in alta tara, nici nu ar fi putut candida

 13. Roxana Iordache Says:

  Da, Magda, foarte bine, să te intercepteze şi-n baie, numai să-l justifici pe Crin. Deci, chiar nu e cazul să faci propagandă aici. Nu-ţi dai seama? :mrgreen:

  Dacă e aşa cum zice el, atunci ar trebui să(-şi) revină cu primul avion şi să dea cu Ponta de pământ.

 14. Roxana Iordache Says:

  Johnson, tocmai de-aia. 🙂

 15. ALM Says:

  Eu zic că vă agitaţi degeaba. De interceptat vă interceptează şi fără vreo lege. Ba, furnizorii de telefonie (fixă şi mobilă), au datoria să păstreze cel puţin un an listingurile cu convorbiri. Legea lu’ Ghiţă ar trebui să ducă la identificarea rapidă celor care folosesc cartele preplătite. Problema ar fi dacă justificarea are temei. Păi, n-are! Teroriştii vor veni cu cartele clonate, telefoane furate şi prinde orbu’, scoate-i ochii! Atunci care ar fi scopul? Să zicem că pentru punerea în operă a zicalei „cine limbă lungă are, şapte ani sapă la sare!” …

 16. stejarul Says:

  Eu revin cu ce e cel mai rau: Crin a lasat justitia pe mana lu’ clanu’ ponta. Asta cu ascultatul e doar o formalitate.
  Eu nu vad nicio diferenta ca ascultau 9 milioane de romani sau vor asculta 18 milioane!

 17. magda (@1608_magda) Says:

  probabil ca daca vor sa ne intercepteze si in baie, fac si acest lucru… cine sa-i impiedice, cand au toata puterea?
  cat despre propaganda pt Crin, scuze, imi mai scapa. 🙂 mai ales cand sistemul loveste prin alde ghitza
  cred ca intelegeti 🙂 si ma iertati 🙂 probabil Crin va lamuri lucrurile

 18. Ghita Bizonu' Says:

  Dar unde omatu de mai an?
  Da socieyarec civila din Romania?!
  Acu cativa aniu zisa societate era idignata ca se prevedea legal in ce conditii se pot utiliza interceptarile telefonice (droguri, terorism alte asemena) Ca nu si nu ca nu este admisibil ca asa facea si Sicoritatea!!!
  De nu stiu cat timp se toit zicve ca se asculta in draci. Da sopcietatea civila mucles ca scroafa in papusoi si sta ca vaca ..

  A da. Azi si loa Radio unu vorbea despre ce bine e ca vaor asculta non stop ..Hm pe vremea lu Ilici parca rupeau lantu ….

 19. stejarul Says:

  “Acolo (Burgas), teroristii au folosit cartele prepay. Nu va pot spune mai multe lucruri”, a declarat ponta

  Daca la 911 au folosit avioane pe baza de buletin de ce nu pot folosi cartele prepay pe buletin?

  Crin o ia in mufa si zau ca o merita deplin.

  Vara trecuta cand a vazut falsul lui ioan rus, in loc sa se alature lui Ghise si sa puna sula in coaste carlanului, ori… ori, a stat cuminte in colhozul electoral si a creat monstrul parlament 70% … a vazut pactul de coabitare si a stat cumintel lipit de dreptate la pastile cailor… acum va sta cumintel din nou spunand ca probabil ca a durmit la CSATul ala ca deh… mai are treaba inca in colhoz:

  „Dragnea: Dacă modificăm Constituţia în toamnă, avem regiuni cel târziu la 30 decembrie”

  Am o intrebare: Mai este vreo diferenta daca la conducerea PNL e Crin sau basecu?

 20. Roxana Iordache Says:

  Stejare, Crin nu putea face asta, pentru că i s-ar fi atribuit intenţii pro domo.

  Nu mă miră reacţia ta contra lui Antonescu, asta-i linia lui Felix. Idolul tău. 🙂

 21. stejarul Says:

  Daca Felix ar lupta pana la capat ar fi idolul meu. Imi e teama ca atacul asupra fetei lui e prea dur…

  In ceea ce il priveste pe Crin, am tot asteptat.. Ma uit la el ca de pe marginea prapastei cu cade in gol si stiu ca odata ce atinge pamantul se va ridica puternic inapoi… E asa de departe in hau incat nu imi mai dau seama daca inca e in coborare sau a atins pamantul… ma uit la „ceas” si am tot mai mult convingerea ca trebuie ca a atins deja pamantul de multa vreme… nu sunt semne ca s-ar ridica… imi spun: mai, sa vezi ca nu mai stie drumul inapoi!

  Da, eu nu mai am nicio speranta ca Crin va reveni. S-a incleiat in coabitarea cu ponta (deci atentie, nu am spus basescu) e blocat in santajul stabilitatii politice garant al celei economice.

  In clasamentul meu, doar tradarea e mai rea decat compromisul.

  Voiculescu a facut cel mai putine compromisuri iar pontacu e campionul tradarii. Cam asta ar fi explicatia ca il apreciez pe Voiculescu mai mult decat pe Crin.

  Idoli, am avut putini… unu mi l-ai demolat tu. 🙂 Nu complet.. e un semi-idol acum. 🙂

 22. Roxana Iordache Says:

  Stejare, să ai idoli e o prostie. Iar ce spui despre Felix e ca şi cum ai spune despre o curvă că nu mai avea ce prostitua. 😛

 23. stejarul Says:

  Tocmai! Am mai mare incredere intr-o curva care nu mai are ce prostitua…

  Trebuie sa ai mereu tinte mai sus. E nevoie de idoli. Cand sunt inca in viata, ii ador. Odata intrati in istorie ii pot idolatriza.

  In atletism se stie ca daca alergi singur nu vei face niciodata un timp asa de bun cum faci cand ai un competitor. Tine de ambitie. Cu cat in fata ta sunt multi mai buni ca tine cu atat ambitia e mai mare. Pe masura ce „urci pe scara” si raman tot mai putini deasupra ta, ambitia da semne de plcitiseala.

  PS Ma refeream la Ratiu, demolatoareo!

 24. Roxana Iordache Says:

  Stejare, asta-i o concepţie anticreştină. Eşti chiar bizar. 🙂

  Referitor la Raţiu, visul lui de aur a fost să-i ia locul lui Coposu. Dumnezeu să-l ierte!

 25. stejarul Says:

  Roxana, cu Domnul eu nu fac competitie. Dumnezeu e puterea absoluta.

  Idolii, nu ma inchin la ei. Sunt in competitie. 🙂 Incerc sa ii prind din urma… lol

  Ratiu… nu te lasi! Apesi pe pedala… Mi-l ingropi de tot, Tot draga-mi esti…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: