COABITACII TÂRĂSC ŢARA ÎN ALT ACORD CU FMI

Băsescu şi Ponta au făcut sluj în faţa şefei FMI, Christine Lagarde, venită la Bucureşti ca să examineze su(s)puşii.

Doamna e rasată şi chiar dacă n-ar fi, tot n-a văzut în toată cariera ei şef de stat care să facă delaţiune contra guvernului coabitac şi să ridice ode „stabilităţii macroeconomice” ameninţate de „populisme”. Probabil că madame Lagarde n-a văzut nici premier venit ca şcolarul ca să asiste la o conferinţă a şefului FMI: în care, cu toată rasa, doamna Lagarde şi-a dovedit incultura, fiindcă România era europeană şi apăra Europa pe vremea în care Charlemagne-ul fost apărător al creştinătăţii devenise paiaţă în piaţă: la propriu; aşa că s-o lase mai moale cu „bătrâna Europă” şi „Răsăritul”. De altfel, a făcut o gafă şi când a dat-o pe engleză zicând că ne e mai accesibilă, altă dovadă de cultură istorică. Deşi chiar istoria recentă i-ar fi putut da ceva noţiuni de francofonie, ca să nu zic, francofilie (lingvistică) a poporului român.

Oricum, doamnei nici nu i-a păsat, că n-a venit pentru impresie artistică. Ci pentru perpetuarea jugului la jugulara României.

Iar coabitacii s-au conformat cu zel, pomenind despre un nou acord cu FMI.

În numele cui vorbeşte Băsescu? Pe cine reprezintă? Care stat român? Că politica economică nu ţine de reprezentarea statului, ci de executiv. „Pactul”, însă, îi permite să-şi permită orice.

În ce-l priveşte, nici premierul n-are dreptul să angajeze România fără acord parlamentar. Aşa cum s-a angajat, că va respecta Constituţia şi în consecinţă, va raporta mereu Parlamentului cu privire la politicile guvernamentale, şi îi va cere acordul pentru decizii cu bătaie legislativă.

Acordul cu FMI e o lege, una nelegiuită, de vasalitate, fiindcă ea determină, chiar dictează politica economică a României.

Ioan Ghişe a semnalat în mod repetat faptul că acordul expirat e ilegal, pentru că a fost angajat fără vot parlamentar. În afara legii se află şi acum decidenţii privind un nou acord.

Ştiu, nu ne facem iluzii că turma fesenistă nu ar presta regulamentar în Parlament, la ordinul coabitac. Dar tocmai de aceea, premierul Ponta ar putea măcar păstra aparenţele. Şi ar putea avea măcar un minim respect faţă de România şi să informeze şefiile FMI că nici el şi nici atât Băsescu nu pot angaja ţara într-un nou acord, fără validare parlamentară.

Au râs de expresia lui Crin cu „the mother and the father”, privind FMI, dar ea defineşte întocmai Fondul: era o ironie neagră, un sarcasm. Măcar atât putem să le aruncăm în faţă. Deşeurilor hermafrodite care guvernează lumea.

Şi tot pe Crin s-au supărat răspopiţii când a zis că ar trebui să luăm exemplu de la Orban Viktor, ca om de stat care nu-şi lasă statul îngenunchiat. Dimpotrivă, îl apără cu demnitate. În faţa agresiunii externe. Faptul că s-a putut amesteca în treburi ale statului român – la referendumul contra lui Băsescu şi de mai multe alte ori – ţine de nevolnicia guvernanţilor români. Şi de ticăloşie. Prost ar fi să nu le speculeze în avantajul Ungariei. Care şi-a băgat picioarele în el de FMI. Că are cu ce.

56 răspunsuri to “COABITACII TÂRĂSC ŢARA ÎN ALT ACORD CU FMI”

 1. olimpiu65 Says:

  am mai zis ca suntem hopeless.dar parca nu a trecut decat ceva mai mult de un an de cand USl infiera acordul cu FMI si propune amasuri fiscale curajoase, ce s-a ales de ele???
  eu raman la propunerile de tip liberal: scaderi de taxe si impozite corelate cu restructurarea cheltuielilor si a zonei de administratie. e inuman sa ai salarii bugetare mai mari ca cele din privat!!
  si pt amuzament: http://www.catavencii.ro/Bula-editiei_2_3_slide_0.html#

 2. COABITACII TÂRĂSC ŢARA ÎN ALT ACORD CU FMI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, pe naiba, inuman! Asta-i capra vecinului! Corect pentru un liberal ar fi fost să zici ca la stat să fie salarii la fel de mari ca la privat. 🙂 În rest, de acord. Nu şi cu fraudele-alea la care ai dat link. 😡

 4. pozedecat Says:

  asta cu imprumuturile externe cu acord parlamentar ar trebui sa fie trecuta explicit in constitutie dupa parerea mea …

 5. Roxana Iordache Says:

  Adi, de data asta, de acord. Deşi e implicit, se pare că e nevoie să fie şi explicit. 🙂

 6. Donkeypapuas Says:

  Şi madame asta e la fel de franţuzoaică precum DSK. Adică vorbeşte franceza cu accent. Idiş.

  Şi bravo Ungariei! Uite că Orban are „cojones”. Acum de ce nu-l mai imită prietenul lui de la 3Coceni?

 7. magda (@1608_magda) Says:

  din pacate, tot basescu conduce (adica vinde) tara. nu stiu de ce s-au mai cheltuit banii cu alegeri si de ce le-am dat celor de la usl un vot masiv. si 30% daca aveau, era acelasi lucru, ba inca mai putin rusinos pt ei ca puteau invoca scuza ca nu au majoritate. e absolut penibil…parlamentul? a bad joke….n-are niciun rol, nu poate trece nicio initiativa fara ccr si basescu. plus ca parlamentarii multi, multi ai usl in mare parte fac figuratie, nici macar o pozitie politica nu adopta cand constata incalcarea constitutiei de catre basescu. asta e efectul coabitarii, figuratia…ponta se face ca e anti-pdl si anti-base, poate ne mai pacaleste ceva timp. Crin saracu incearca sa se mai opuna, mai comenteaza, si reaminteste de proiectele usl si de votul cetatenilor, insa e singurul si lovesc in el la greu prin propaganda seku, punandu-i tot felul de etichete. ar fi fost ceva daca ar fi avut sprijinul mai zgomotos al PNL, insa liberalii sunt pur si simplu apatici, zici ca-s toti pe somnifere, doar 2-3 mai zic si ei ceva, prefera multi sa stea in umbra, sa vaneze ciolanul cel mai bun…in fine, oricum tot PNL ramane optiunea cea mai buna, singurii nefesenisti

 8. olimpiu65 Says:

  nu e nicio capra a vecinului, e economie si ceea ce in economia unui stat poate fi rezumat de anglo-saxoni cu common sense. daca nu-ti place : ca ,,nu e Chelu e tranformatorul Relu” nu-i bai pe mine aia ma amuza teribil!
  eu la viitoarele alegeri voi vota doar partidul care va promite o reforma a devarata a sistemului fiscal economic si administrativ, altfel ma enervez degeaba votand constiincios. mai bine chibitzez de pe margine…

 9. Roxana Iordache Says:

  Mariane şi s-o vezi pe-aia pt România. 🙂

 10. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, salariile bugetarilor sunt, de fapt, de mizerie. Şi ele sunt de referinţă pentru salariaţii de la companii private. Tu te referi la recompensele clientelei, la cele câteva salarii foarte mari. Dar nici în privinţa asta nu-s de acord cu tine. Condiţia fiind, evident, ca persoanele numite să fie competente (ştiu că nu se prea întâmplă). Dar, cu această condiţie, managerii trebuie să aibă salarii mari, fiindcă şi responsabilităţile sunt mari. Altfel, nu mai vine nimeni la stat şi e liber total pt clientelă incompetentă. Totodată, sunt de acord şi cu faptul că persoanele fidele electoral – repet, condiţia fiind competenţa în domeniul respectiv – să fie recompensate cu funcţii. De fapt, nici nu-ţi poţi aplica politica, dacă n-ai o echipă fidelă. Deci, nu-i aşa de simplu pe cât ne-a învăţat propaganda. Şi din păcate, şi practica.

 11. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Si cand te gandesti ca Ungaria a cerut FMI sa-si inchida reprezentanta de la Budapesta, cica nu mai au treaba pe acolo si s-o roiasca prin alte parti…

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „asta cu imprumuturile externe cu acord parlamentar ar trebui sa fie trecuta explicit in constitutie dupa parerea mea …”
  ___________________________________________
  @Pozedecat

  Iar dupa parerea mea s-ar fi obtinut oricum mereu acordul parlamentului, asa ca nu s-ar fi schimbat mai nimic…

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „eu la viitoarele alegeri voi vota doar partidul care va promite o reforma a devarata a sistemului fiscal economic si administrativ”
  __________________________________________________
  @Olimpiu

  Nu TOATE PARTIDELE iti vor promite asta ?…

 14. olimpiu65 Says:

  nu e vb de nivelul de salarizare ci doar de o comparatie, una care arata ca sectorul privat continua sa poarte povara cea mare a ineficientei sistemului fiscal, economic si administrativ din Romania.
  mie imi place ideea cu : ,,sa lucreze la stat”. nici dracu nu are vointa politica sa faca o evaluare a posturilor si necesitatilor din administratia centrala-locala si zonele bugetare si atunci ce sa vb de salarii. ajungem la mizerii gen: avem consultanti platiti de la buget pt fonduri europene , dar mai angajam si unii privati superplatiti…e doar un exemplu!
  daca tot vrea clasa noastra politica sa ,,recompenseze fidelii” macar sa fi invatat in 23 ani de la partenerii europeni care isi cresc potentialii lideri de tineri iar in momentul in care ii propun pt functii responsabile aia stiu cu ce se manca un minister!!
  eu unul sunt exasperat sa vad PNL ca nici in ceasul13 nu e capabil sa gandeasca o politica de cadre si vine cu toate ciurucurile sa se faca de ras si sa dea apa la moara fsnistilor!!

 15. olimpiu65 Says:

  @ simpa.
  nu au propus nimic.programul USL e doar o hora romaneasca cu un pas inainte si doi inapoi si nici pasul inainte nu se face, Pdeleprele vroiau sa schiteze ceva dar nici dracu nu i-ar fi bagat in seama( doar electoratul lor dur)
  daca nu ai sange in isntalatie ca bozgorul ala de Orban Viktor, atunci poti sa te spanzuri esti zero ca politician!!

 16. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Condiţia fiind, evident, ca persoanele numite să fie competente (ştiu că nu se prea întâmplă). Dar, cu această condiţie, managerii trebuie să aibă salarii mari, fiindcă şi responsabilităţile sunt mari. Altfel, nu mai vine nimeni la stat şi e liber total pt clientelă incompetentă. Totodată, sunt de acord şi cu faptul că persoanele fidele electoral – repet, condiţia fiind competenţa în domeniul respectiv – să fie recompensate cu funcţii. De fapt, nici nu-ţi poţi aplica politica, dacă n-ai o echipă fidelă. Deci, nu-i aşa de simplu pe cât ne-a învăţat propaganda. Şi din păcate, şi practica.”
  __________________________________________
  @Roxana

  Ai dreptate ca nu este simplu deloc…Trebuie insa stabilit pana la ce nivel ierarhic se merge cu numirea persoanelor fidele in functii, pana la ce nivel de salarizare si daca se indeplinesc sau nu niste criterii profesionale macar satisfacatoare.

  Ce a facut PDLul in perioada 2009-2012 a fost pur si simplu o nebunie, un jaf national ale carui consecinte le suportam si astazi si le vom suporta si maine. Toate partidele au dat recompense unor persoane fidele, insa astia si-au adus curve, vecini, matusi si unchi de la cel mai de sus nivel, pana jos de tot. A fost un fel de mare migratie in care i-au facut „oameni” pe toti ai lor. Salariile astora ? Ha, „negociate” evident pe sumele cele mai mari pentru care un om obisnuit lucra zeci de ani cu rezultate excelente ca sa le poata obtine. Capacitatea lor? Nula,marea majoritate nu avea legatura cu domeniul respectiv. Nici nu trebuiau insa sa aiba deoarece cu seful in spate nu munceau absolut nimic, deci nici nu greseau absolut nimic. 🙂

  Asa ceva nu trebuie sa se mai repete in Romania iar pana la PDL nimeni nu a indraznit sa faca o asemenea porcarie la o astfel de scara!

 17. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Oricum, ca sa intelegem exact cum stam trebuie sa ne reamintim ca DOAR DOUA guverne nu au incheiat dupa 1990 acorduri cu FMI : guvernul Isarescu si guvernul Tariceanu. Isarescu insa a fost premier doar un an…

 18. pozedecat Says:

  @Simpatizant: pai daca mergem pe logica asta atunci nici nevoia ca bugetul sa fie aprobat in parlament n-ar mai trebui sa fie in constitutie pentru ca, pana la urma, oricum ar fi, bugetul tot ajunge sa fie aprobat in parlament nu? Dar daca nu e aprobat deloc atunci poate mai cade un guvern. La fel si aici, daca un guvern nu poate altfel decat cu imprumut extern atunci poate ca ar cadea si ala sa vina altii care pot? Asa, avem de plata pe barba unuia pe care justitia oricum bag seama ca nu-l gadila nici in talpa macar …

 19. stejarul Says:

  Si cate miliarde cerseste pontacu?

 20. Radu Humor Says:

  Băi, ce-mi place de celălalt Victoraş !
  Pe lângă ăla, al ungurilor, al nostru e de teatru de păpuşi !
  Mizerabil (i) !!!

 21. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpatizant: pai daca mergem pe logica asta atunci nici nevoia ca bugetul sa fie aprobat in parlament n-ar mai trebui sa fie in constitutie pentru ca, pana la urma, oricum ar fi, bugetul tot ajunge sa fie aprobat in parlament nu? Dar daca nu e aprobat deloc atunci poate mai cade un guvern.
  _________________________________________
  @Pozedecat

  Ai dreptate, doar ca oricum nu s-ar rezolva problemele.

  Ce doream eu sa spun, este faptul ca un guvern daca nu are sustinere parlamentara oricum nu poate rezista si pica la prima motiune de cenzura, indiferent pe ce tema, iar daca are sustinere parlamentara, poate face ca guvernul Boc orice tampenie indiferent cat de mare.

  Asta-i viata si probabil asa ar sta lucrurile si cu imprumuturile FMI votate de parlament. Necesare cu adevarat imprumuturile sau doar un moft pentru mentinerea la putere a cuiva sau pentru intretinerea unei clientele de partid, daca sunt „ai nostri” spunem da, daca este dusmanul, spunem „nu”….Sunt foarte rare din pacate exceptiile de la aceasta regula.

 22. Radu Humor Says:

  Păi, nu mai bine trecem noi la Ungaria, decât să ne dea sulii de suflet tembelii şi nenorociţii ăştia ce s-au căţărat în cârca noastră?!
  Sau aşteptăm până vom învăţa cu toţii talmudul, aşa cum au făcut deja trădătorii de la toate guvernările din 89 până astăzi :mrgreen:

 23. ioprotestatarul Says:

  http://www.antena3.ro/romania/presedintele-cnas-amana-soarta-a-1-200-de-bolnavi-de-cancer-pentru-ca-nu-are-bani-ar-fi-nevoie-de-15-milioane-de-lei-221439.html

  „Peste 1.200 de pacienţi sunt pe lista de aşteptare pentru obţinerea unor tratamente oncologice scumpe, valoarea acestora fiind de 15 milioane de lei.
  Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, spune că înainte de a se căuta banii, se va face o revizuire a listei de medicamente prescrise.”

  …Alti hoti, aceiasi „politica”!
  Eu zic sa dea el banii din alea 16 milioane de actiuni la Fondul Proprietatea despre care nu a raportat niciodata cum le-a dobandit. Asta in timp ce romanii au ajuns sa-si vanda organele…

 24. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Eu zic sa dea el banii din alea 16 milioane de actiuni la Fondul Proprietatea despre care nu a raportat niciodata cum le-a dobandit.”
  ___________________________________________
  @Protestatarul (deocamdata local-din Drobeta)

  Cine poate contesta ideile si afirmatiile unui erou national ca dumneavoastra?!

 25. ioprotestatarul Says:

  „Cine poate contesta ideile si afirmatiile unui erou national ca dumneavoastra?!”

  Banuiesc ca ironia a fost generata de neputinta si lasitate… asa ca poti continua linistit labareala zilnica si asteapta sa-ti cada de sus…
  Daca nu ma insel ai mai „muscat” si in alte ocazii. Muncesti cumva?!

 26. ioprotestatarul Says:

  Antena3: „Ponta are mandat secret pentru negocierile cu FMI vizat de Traian Basescu.”
  „BRAVOOOO!” Asa e bine ma ala neautentic si probabil nici real?

 27. Roxana Iordache Says:

  Ne-a lămurit madame Lagarde, acum, în interviul exclusiv de la TVR1, a zis că acordul preventiv pe care îl vor Băsescu şi Ponta va însemna nu bani, ci supraveghere din partea FMI ca să menţinem „macrostabilitatea”. Clar, nu?

 28. Marius Mina Says:

  va termina bisexualii astia

 29. Marius Mina Says:

  Puscariasa aia batrana de la FMI, madame En garde, s-a intalnit cu viitorul puscarias de Cazinoul Palat Victoria si comisionarul sef de la BNR, Mugurel Manuta de Aur . Ne mai baga o transa de siguranta prin gura sa aibe Ponta si neamul Sarbilor ce toca pina cade guvernul balamucilor…

 30. Radu Humor Says:

  Nori de ploaie se adună Dinspre Cluj spre Odorhei.
  Unii vor să ne impună
  Să jucăm cum cântă ei
  . Minţile au luat-o razna;
  Umblă zvonul deşănţat
  Că-n Harghita şi Covasna
  Vor să facă „stat” în Stat !
  S-a udat de lacrimi pragul;
  În Cristuru e prăpăd!
  Imnul românesc şi steagul
  Nu se-aud şi nu se văd !
  Crişul, Mureşul,
  Târnava Poartă jalea în aval.
  Nesfârşită e gâlceava;
  Nu e linişte-n Ardeal.
  Munţii stau să răbufnească;
  Fierbe galbenul podiş!
  Vatra sfântă strămoşească
  E tăiată-n curmeziş.
  Se anunţă o furtună
  Cu efect devastator:
  Impostorii vor să pună
  Pe cultură sigla lor.
  Atmosfera prevesteşte
  Un pericol iminent!
  Tot ce sună româneşte
  Capătă un alt accent.
  Graiul nostru plâns pe vetre,
  Legănat de cărărui,
  E lovit mereu cu pietre
  Ca un pom al nimănui…
  Nu lăsaţi ca vorbitorii
  Altor limbi pe-acest pământ,
  Să ne umble prin istorii
  Şi să muşte din cuvânt!
  Neamul Românesc nu piere;
  Dacii încă mai trăiesc!
  Scoateţi steagul la vedere
  Şi-n Ţinutul Secuiesc!
  De pe stâncile străbune
  Decebal ne dă curaj!
  Faceţi imnul să răsune
  Peste Mureş, pân-la Blaj!
  Nu permitem celor care
  Se pretind aici stăpâni,
  Să ne calce în picioare
  Demnitatea de români!

 31. johnson1312 Says:

  E un fel de recunoastere a celor doi ca economia nu misca si ca le trebuie neaparat bani pentru salarii si pensii.

 32. stejarul Says:

  basecu si-a atins telul: pontacu coabitacu baga si el tara in datorii!

  Ca o vitica dusa de funie la abator, pontacu merge pe urmele lui basecu. Imprumut fara avizul parlamentului.

  Cand ticalosia e generalizata si devine lege, cinstea este pedepsita cu codul penal.

  Daca USL face exact ce au facut PDLeprele (indatorarea tarii fara avizul parlamentului si fara referendum, bani alocati de la buget pentru clientela de partid vezi ioan rus si cele 40 de milioane de euro mizilic de cercetare in conditiile in care de la Aristotel incoace cercetarea inseamna plagiat… samd) atunci cine mai ramane sa faca dreptate pana la capat?

  Crin colcaie si el in mocirla lui ponta.

  Fara o luare de pozitie in care sa se delimiteze de actiunile lui ponta, Crin pentru mine nu exista pe buletinul de vot.

 33. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Banuiesc ca ironia a fost generata de neputinta si lasitate… asa ca poti continua linistit labareala zilnica si asteapta sa-ti cada de sus…Daca nu ma insel ai mai “muscat” si in alte ocazii. Muncesti cumva?!”
  __________________________________________
  @Marelui Protestatar

  Ironia a fost generata de tampenia aia cu actiunile la Fondul Proprietatea. Mare tampenie, dar daca este venita de la Marele Protestatar trebuie acceptata, nu-i asa ?… 🙂 .Altfel esti securist ,ce mama dracu’… Huh…

  De muncit da, muncesc. Din pacate nu-mi permit luxul de a deveni protestatar de meserie. Oricum, a fabricat basecuritatea suficient de multi protestatari, care la un moment dat si uita impotriva cui protestau.

 34. ALM Says:

  Din câte am înţeles, Ungaria achită în acest an ultima tranşă la FMI, fapt care-i permite să le zică „pa şi pu” la toţi contabilii cu pantofii găuriţi! Noi, chiar dacă nu mai apelăm la un nou împrumut, mai avem vreo 50 de ani până vom putea achita împrumutul băsist! Diferenţa între Ungaria şi România este acela că ei au o economie funcţională, în timp ce noi „tragem la pompe” ca să reparam ce s-a distrus în ultimii 23 de ani. Evident, fără şanse!

 35. stejarul Says:

  @Un simpatizant poate neautentic

  „Din pacate nu-mi permit luxul de a deveni protestatar de meserie. Oricum, a fabricat basecuritatea suficient de multi protestatari, care la un moment dat si uita impotriva cui protestau.”

  Esti infect!

 36. stejarul Says:

  @Ion Olteanu

  Just ignore the faggot! It’s not worth it.

 37. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Esti infect!
  ______________________________
  @Stejarule

  Ai primit ordin sa sari sa-l aperi,sau te-au autosesizat ? 🙂

 38. stejarul Says:

  „Ai primit ordin sa sari sa-l aperi”

  Doar mi-l grijesc!

  Daca am batrani si eroi, mi grijesc. Daca n-am, mi cumpar.

 39. acuvio Says:

  Dansul continuă, se mai schimbă dansatorii, Romanian Tango 🙂

 40. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Doar mi-l grijesc!
  Daca am batrani si eroi, mi grijesc. Daca n-am, mi cumpar.
  _______________________________________________
  @Stejarule

  Grijuliule ! 🙂 . Ai cumparat multi pana acum ?…

 41. ioprotestatarul Says:

  „Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.”
  Albert Einstein

  Asa ca ia si mananca (ne)autentic pana te saturi. Este si asta o munca…

 42. acuvio Says:

  La timpul repectiv, pentru că nu am fost decis asupra variatei de imagine, am nominalizat şi dansatorii, aceştia erau Jeffrey Franks şi Emil Boc 🙂

 43. stejarul Says:

  „Ai cumparat multi pana acum ?…”

  Batrani, da. Am cumparat multi ca m-or lasat grupul de la Cluj fara…
  Eroi, nu. Am unul si-mi ajunge.

 44. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Ioprotestatarul

  De unde atata ostilitate Mare Protestatar ?! … 🙂 . Ce anume te-a suparat asa de tare ?

  Nu-ti place cand cineva protesteaza impotriva spuselor tale si iti spune ca debitezi tampenii ? Crezi ca doar tu ai voie sa-i faci pe altii securisti, dar la tine este nedrept sa spuna cineva asa ceva ? Crezi ca doar tu ai voie sa arunci cu noroi in oricine doresti tu, deoarece te-ai autointitulat Vocea Adevarului din Drobeta si te-ai pozat cu lanturi la picioare desi nu te-a legat nimeni ? Ai invatat ceva de la Duicu ala… 🙂

  Ma lasi Mare Protestatar ? :)…Eu nu dau doi bani pe tine si nu sunt ca unii de pe aici sa-mi fac idol dintr-un om care face circ basist de profesie.

  PS:Vezi ca vrea Stejarul sa-ti dea cateva limbi in dos. Va leaga multe elemente comune si nu suporta sa-ti vada „suferinta” 🙂 .Cica „te grijeste” …

 45. stejarul Says:

  „Băsescu: N-am văzut moldoveni cu ochi oblici. Ce să caute în Uniunea Eurasiatică?”

  Asta vorbeste de funie in casa spanzuratului. lol 🙂

 46. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Eroi, nu. Am unul si-mi ajunge.”
  __________________________________
  @Stejarule

  Basescu ?…. 🙂

 47. virgilvirgil Says:

  Deci FMI nu ne mai da parale , dar noi ii dam aprobare sa vegheze cum vor fi indepartate pe moca ultimele resurse ale Tarii .
  Bravos !

 48. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Mare Protestatar 🙂

  A reusit Duicu ala, (pe care eu nu dau doi bani, cum nu dau nici pe tine), ca la referendumul pentru suspendarea lui Basescu sa scoata Mehedintiul pe locul doi pe tara ! S-a mobilizat nu gluma ! De altfel prietenul tau intr-ale adevarului din Drobeta, Alin Ghiciulescu, il ameninta inca de pe atunci pe Duicu ca Basescu se va razbuna pe el si ca i-o va trage . Drept este insa ca nu i-a spus CUM.. 🙂

  „Ne-am aruncat toţi ca înecaţii să votăm, să fim pe primul loc, să ieşim moţ perntru a-l suspenda pe Băsescu. Tot timpul judeţul Mehedinţi a fost un bastion care nu a ţinut cont de votul naţional şi mai tot timpul s-a votat pe invers, iar acum în loc să fim mai ponderaţi, am pus la punct, un „sistem” de multiplicare al votului cu DA! Dar ce ne face dacă va reveni pe funcţie preşedintele suspendat Băsecu, iar el va întreba la Cotroceni: cine a votat, mă, împotriva mea? Iar consilieri vor spune: pe primul loc au fost mehedinţenii cu pesedistul Duicu! Ce credeţi, că-l va suna Băsescu pe Duicu să-l felicite? Aiurea, Băsescu îl va mânca pe Duicu cu tot cu fulgi, iar judeţul îl va tăia de pe lista investiţiilor. ” :))

  Stai linistit Mare Protestatar, nu doar tu si cu amicul tau Ghiciulescu luptati impotriva lui Duicu, cum iti place tie sa spui pe blogul tau. Lupta de zor si Evenimentul, Adevarul , B1TV, etc. 🙂 .Nu sunteti singuri baieti !

 49. Radu Humor Says:

  Mă piş pe banii lor !
  Şi aşa sunt numai virtuali, iar de primit înapoi vor primi ceva resurse sau combinate, sau de ne vom trezi la timp, din trei cea mai lungă ! !
  Repet, nu mă miră că fac ce fac la noi, Mă miră că peste tot fac la fel !
  Parcă au bolânzit cu toţii : nemţi, francezi, polonezi, spanioli, portughezi, etc
  Noroc că mai sunt englezi şi iată – unguri !

 50. Radu Humor Says:

  Văd că unii au terminat cu adevăraţii duşmani şi încep să caute alţii printre noi ! 🙄

 51. Marcus Says:

  Banii basescule, Unde Sunt Banii De La FMI?

  Cred ca romanii, printre care din pacate ma numar si eu in calitate de pacalici, ne-am terminat rezerva de cruci pe care le-am batut de la o vreme zi de zi, minunandu-ne de modul in care rezulta din dezvaluirile facute in mass media au reusit mafiotii lui Uciga-l Toaca sa devalizeze si sa-si insuseasca in perioada in care au fost la Putere banul public, agoniseala de care acum se bucura in liniste si netulburati de nimeni in racorea oferita de vilele de neamuri proaste pe care si le-au tras intr-o nesimtire si o veselie totala pe malul lacului Snagov sau aiurea in aceasta tarisoara si nu numai.
  Pai cum dracu, Doamne iarta-ma !, sa nu te crucesti si sa nu-ti scuipi in san afurisindu-l pe copitatu’ incornorat, atunci cand vezi cum procurorii basescului sunt asmutiti mai ceva ca o haita de caini vagabonzi, precum trupele SA ale lui Hitler cand se rafuiau cu evreimea germana, impotriva copiilor Romaniei, brusc deveniti Inamicul public no.1 pe motiv de frauda la Bacalaureat, in timp ce Videanu se da cu schiurile pe crestele valurilor lacului Snagov, sau femeia hoata Anastase se marita in bataie de joc in ditai Palatul Stirbey despre al carui nume sunt sigur ca daca o intrebi habar nu are cine a fost personalitatea respectiva din istoria acestui neam.
  In schimb le are cu menu-urile frantuzesti ca deh, sarmalele romanesti ii stau in gat si o impiedica sa mai valseze in deschidere de circoteca matrimoniala acompaniata de “nuntasi simbriasi” specialisti in dansuri de societate.
  Nu mai zic nimic de amanta no. uno a tarii, care scapata de datoria sufocanta de trei milioane de Euro contractata la BRD imediat cum a ajuns ministereasa si a semnat contracte de publicitate cu aceasta banca si cu averea considerabil rotunjita si consolidata din jaful fara rusine din bugetul ministerului patronat de duduie zburda si infloreste astazi, libera de orice constrangere matrimoniala si de orice griji pentru ziua de maine.
  Fata a mare a lu’ tatuca se lafaie in continuare ca nesimtita intr-un apartament cat doua terenuri de fotbal si unu’ de oina, in valoare totala de un milion de euroi, nici in cur nedurand-o sa mai gaseasca o explicatie pentru publicul nerabdator sa afle cum un obscur notar agricol a reusit sa dobandeasca intr-un timp record un purcoi de bani cu care sa rotunjeasca sumele provenite din “vanzarile anterioare”.
  In schimb briuselu’ este satisfacut si ne va primi cu siguranta in Schengen pe motiv ca Jiji da cu sapa in serele penitenciarului Jilava.
  Probabil ca magaria denumita eufemistic “pact de coabitare” si nu “intelegere cu dracu” contine ca si pactele incheiate de Hitler cu pertenerii pacaliti de el si o clauza secreta prin care USL-ul, in general, si Victor Ponta, in special, s-au angajat sa “mucles” despre modul in care ne-au furat derbedeii astia mai bine de trei ani, ca altfel basescul ii paraste lu’ Barroso si adio! intalniri la nivel inalt cu Merkelita & Cie.
  Si fiindca tot veni vorba, pe de-o parte cred ca Victor Ponta a dat in boala cosmonautului lui Mircea Geoana, atunci cand pe modelul lui Tarzan se bate cu pumnisorii in piept si, dupa ce scoate celebra vocaliza tarzaniana, isi anunta supusii ca a gasit modalitatea de a da de munca la peste 50.000 de romani (asta in timp ce la ministerele de sub conducerea si indrumarea sa romanii sunt lasati pe drumuri pe capete), iar pe de alta parte Uciga-l Toaca, scapat din lesa si sub umbrela “pactului de coabitare”, ne face de tot cacatu’, ca popor, in discursul sustinut in fata sefei FMI-ului, careia nici mai mult nici mai putin ii cere help! pe motiv ca guvernu’ lu’ Ponta este populist si nu-i in stare sa-si respecte obligatiile asumate fata de aceasta institutie.
  Domnilor, din toata cireada aia de asa zisi alesi ai neamului, ca in privinta liderilor USL m-am si ne-am lamurit, nu se gaseste unu’ cu oarece sange in instalatie care sa-l intrebe pe Basescu de la tribuna si microfoanele Parlamentului Romaniei, cine dracu’ l-a mandatat pe el sa ne imprumte de la FMI si mai ales unde sunt banii imprumutati? Nu de alta, dar tot de la televiziuni stim pana la centima cat ne revine pe cap de vita cu drept de vot ca datorie pe care urmeaza s-o achitam fara nicio vina sau beneficiu personal, dar nu stim neam ce s-a facut cu ditati maldaru’ de bani imprumutati.
  Ca, spre exepmlu, banii pe care i-a imprumutat Ceausescu si de la care i s-a tras cunostinta cu zidul unei cazarmi din Targoviste se regasesc pana la ultima letcaie in constructiile epocale (de sa n-o spunem p-a dreapta?) ramase avere neamului romanesc, pe cand banii imprumutati de basescul se pare ca stau la temeliile vilelor lu’ Videanu, Boagiu, sau in conturile duduitei Udrea.

 52. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, eşti jalnic.

 53. ioprotestatarul Says:

  Ba neica nimeni, jalnica creatura trebuie sa fii. Vad ca incerci sa te bagi in seama, produci si mananci de unul singur… si tot nu te saturi…
  Alin Ghiciulescu nu mi-e prieten, suntem doar doi oameni liberi ce luptam impreuna impotriva tuturor parvenitilor din haznaua politica, indiferent cine sunt ei, si a slugilor lor, adica aia ca tine.
  Oricine are dreptul la opinie, dar un anonim care ataca si arunca cu invective pentru a-si proteja stapanii e doar o lichea, un nevertebrat neputincios si ros de invidie. Vai de tine!

 54. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Alin Ghiciulescu nu mi-e prieten, suntem doar doi oameni liberi ce luptam impreuna impotriva tuturor parvenitilor din haznaua politica, indiferent cine sunt ei, si a slugilor lor, adica aia ca tine.”
  ______________________________________________

  Protestatare…

  Vorba lu’ Papaiani, „sa moara ma-ta”?! 🙂 …

  Alin Ghiciulescu nu ti-e prieten, Evenimentul Zilei nu-ti este prieten, LaBe1 nu-ti sunt prieteni, Adevarul nu-ti este prieten, ci doar se intampla intamplator 🙂 sa protestati „ca niste oameni liberi” toti in aceeasi directie. Cum il supara cineva pe Zeus, cum il incadrezi la „hazna politica” si il iei la stanga. Sclavule, mai ai si tupeu sa acuzi pe altii de servilism…

  Nu o lua cu gargara prea tare ca vorba lui Ponta, te stiu cine esti, individule patatic care repetai ca un papagal in Drobeta inainte de referendum sloganul OTVisto-basist cu „PDL-USL aceeasi mizerie „. Cand iti dadusera aia un os de ros si tie pe la televiziunea locala era misto, nu ?

  Sa te aiba Roxana de erou, eu te stiu cine esti si nu prinde deloc la mine chestia cu Marele Erou-Protestatar din Drobeta…Lichea ce esti!

 55. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, eşti jalnic.”
  _______________________________
  @Roxana

  Crezi asta doar din cauza ca nu intelegi cum stau de fapt lucrurile…

  Tu ai doar stampile puse, certitudini formate, oameni carora le-ai ridicat statuie si oameni pe care ii vei privi suspicios indiferent ce fac sau ce spun. Din cauza asta, desi tu esti o persoana foarte inteligenta si onesta, blogul tau s-a transformat usor-usor in unul basist iar discutiile merg exact pe tiparele pe care merg pe orice blog sau forum basist. Isi mai aminteste Marele Protestatar ca Antonescu l-a inselat in promisiuni si il apuca dracii(ma rog, se preface si el ,are antrenament mult) , il mai ia la stanga ca dilaul pe Busoi ca are actiuni la Fondul Proprietatea in timp ce el desi a protestat o viata intreaga nu are, isi mai aminteste Stejarul de grupul de la Cluj drept pentru care injura PNLul sau USLul, iar Olimpiu ii mai trage cateva flegme lui Hypnos. Apoi se reia totul de la capat de parca au si uitat de Basescu si PDL. Stejarul chiar spune cu seninatate (probabil si putina senilitate) ca bine le face Basescu cand ii salta si ca „astia sunt mai rai decat au fost ceilalti”.Apoi iar flegme si injuraturi la adresa USL ca pe EvZ , Politeia, Blogary,In Linie Dreapta sau alte pagini 100% basiste!

  Ramai cu bine Roxana, multa sanatate, fericire, succes si toate cele bune. O spun chiar din toata inima ! 🙂

  Iti promit ca nu voi mai reveni pe blogul tau niciodata si ma doare undeva daca ma crezi tu sau nu, daca ma va visa careva sub alte IDuri, etc. Numai bine!

 56. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, cred că te referi la tine, drăguţule: tu ai certitudini, tu nu admiţi alte opinii, tu faci mişto de preopinenţi de parcă ai fi taica pantocrator, tu ţi-ai făcut chipuri cioplite, care nu trebuie criticate, fiindcă pică drobul de sare al acuzaţiei de băsism – mai stupidă nici că s-ar putea, având în vedere că tu dai cu rahat în liberali radicali: care, adică, nu suportă, că asta e un liberal: cineva care nu suportă măsurile represive şi slugărnicia, măsurile idioate, în general şi în particular, oricine le-ar practica.

  În final, mi se pare mie sau ai declarat că eşti constipat? 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: