VALER MARIAN ŞI-A DAT BĂSEALA PE FAŢĂ

Cât era senator PSD, Valer Marian a făcut atâtea dezvăluiri dure, sub semnul întrebării, despre Ponta şi presa a respectat cu stricteţe embargoul. Nimic. „Dezvăluirile” lui de azi, în schimb, sunt bomba zilei. Şi unde? La Guşă tv, alt prestator din servicii.

Valer Marian a sunat şi a declarat că s-a autodenunţat la DNA pentru participare la falsificarea datelor referendumului anti-Băsescu, ca să-i incrimineze pe Liviu Dragnea şi – de ce nu mă mir? – pe Radu Stroe. Cică a refuzat să raporteze date false, aşa cum i se ceruse de la USL. Mai rămânea să pună placa lui Rus, cu „grupul infracţional organizat”. Dar nu-i timpul pierdut. A anunţat că e posibil să bage şi nişte înregistrări. :mrgreen: Marţi, când e audiat la DNA.

După ce a fost exclus din PSD şi luat în braţe de PP-DD – la troc cu PSD, dându-l pe Tudor Barbu -, îşi dă arama băsecuristă pe faţă. Ceea ce-a făcut el e modul cel mai pervers de discreditare a ideii de luptă pentru cinste şi dreptate, de atitudine verticală, de campanie anti-corupţie. Compromisă prin mimarea ei spectaculoasă.

În realitate, Valer Marian se dovedeşte a fi un membru de bază al sistemului băsecurist.

Atacurile la adresa lui Ponta nu erau decât captarea încrederii, construirea unei imagini de luptător pentru cauza imaculată. O aparentă reglare de conturi. Între clanurile feseniste care au distrus ţara în 23 de ani şi care se hârjonesc în preludiul adălmaşului pentru împărţirea a ceea ce a mai rămas de furat.

Zilele trecute, când s-au dat rezultatele INS, care dovedeau că la referendum a fost cvorum, s-au făcut tot felul de diversiuni, mai ales mizeria cu bac-ul, prin care se lovea, totodată, în Stroe.

Nu peste multă vreme se împlineşte un an de la referendumul care a scos la urne un număr uriaş de oameni, fără precedent în România, pentru o singură cauză.

Băsescu, Macovei şi alte jigodii portocalii s-au dat de ceasul morţii cu acuzaţia de fraudă imensă, de 2 milioane, privind participarea. Procuroarea comunistă a scuipat numărul chiar la Strasbourg, în plenul Parlamentului European. Funcţionăraşul Gordon de la Departamentul de Stat şi-a permis să preia şi să colporteze falsul, după ce, la întâlnirea cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, de la Cotroceni, nici nu menţionase acuzaţia. Atitudine tipică laşilor care lovesc pe la spate.

Şi totuşi, nici măcar nemernicia securistă de sistem judiciar nu a îndrăznit să instrumenteze o fraudă de asemenea proporţii. O fraudă judiciară prin care să se dovedească o pretinsă fraudă electorală. Deşi Kovesi – care era Procuror-Şef al Parchetului General, asta în loc de lecitină pentru memoria lui Ponta – a furat buletinele de vot şi toată evidenţa electorală de la BEC, parchetarii n-au avut curajul să le falsifice. Iar campania DNA, a lui Morar autorizată de Kovesi, contra participanţilor la referendum n-a dus nici măcar la un singur autodenunţ. Dimpotrivă. Cei hărţuiţi judiciar au protestat.

Deci, toate acuzaţiile au picat ca popicele.

Şi a venit acum Valer Marian, tâgâdâng-tâgâdâng, pe calul apocaliptic, să reia placa şi să se depună pe sine însuşi ca mărturie că referendumul a fost falsificat.

Şi aşa în 29 iulie vor fi tot felul de diversiuni ca să uităm data – cu toate că e şi Ziua Imnului Naţional. Mizeria lui Valer Marian e marele bonus.

În loc să ieşim şi să-l mătrăşim, măcar acum, după un an, va ieşi Băsescu şi îşi va aniversa impostura, tunând contra corupţiei – nu-i aşa? – din PNL şi reşapând acuzaţia grosieră de fraudă la referendum. Contra clasei politice. Şi pentru Mişcarea Propulară. N-ar fi de mirare să-l bage la înaintare chiar pe Valer Marian, cel victimizat prin excluderea din PSD.

În 23 de ani, n-am pomenit o mai parşivă jegoasă coadă de topor decât acest Valer Marian.

Efectul e infinit de pervers. Le creşte simultan cota lui Băsescu şi Ponta. Şi loveşte în Crin, Stroe şi Dragnea. Iar Udrea, Videanu, Boureanu, famiglia Anastase, clanul Băsescu ş.a. rămân tot mai departe de vizorul judiciar. Pudraţi cu talc şi parfumaţi.

Anti-mafia, nu-i aşa, Ovidiu Ohanesian? :mrgreen:

P.S. Pentru că s-a asociat cu asemenea personaj, jurnalistul Ohanesian, pe care l-am crezut fără dubii onest şi vertical, riscă să ridice semnul de întrebare dacă nu cumva n-a făcut şi el parte din scenariul cu răpirea din Irak.

Vremea cecurilor în alb s-a dus de mult.

Dacă vreţi să citiţi delaţiunea lui Valer Marian, de manual didactic pentru turnătoriile securiste, luaţi mai întâi ceva pentru stomac:

„Subsemnatul Marian Valer, cu domiciliul în Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân, bl.C96, ap.19, CNP 1600802124052,  senator ales în circumscripţia electorală nr.32, Satu Mare, Colegiul nr.1, telefon 0734339104, în temeiul dispoziţiilor art.223 din Codul de Procedură Penală, depun prezentul

(AUTO)DENUNŢ PENAL

referitor la implicarea numitului Dragnea Liviu Vasile, preşedintele executiv al PSD şi vicepremier al Guvernului României, în organizarea şi desfaşurarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, sub aspectul infracţiunilor de instigare la fals intelectual şi uz de fals, prev. şi ped. de art. 25 rap. la art. 290 şi la art. 291 din Codul Penal, cu aplic. art. 33 lit. a din Codul Penal, pentru următoarele motive:

Întâlnire secretoasă la Oradea 

În data de 22 iulie 2012, zi de duminică, între orele 9-10, am fost sunat pe telefonul mobil de către numitul Dragnea Liviu Vasile, pe atunci secretar general al PSD, care mi-a transmis să mă prezint, în calitate de preşedinte al Organizaţiei judeţene Satu Mare a PSD, în ziua respectivă, orele 14, la o întâlnire la hotelul Dacia Continental din Oradea, împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Govor Mircea Vasile, şi cu primarul municipiului Satu Mare, Coica Dorel Costel. Mi s-a precizat doar că întalnirea priveşte organizarea referendumului din 29 iulie şi că la aceasta vor participa liderii PSD din zona de Vest a României. Întrucât primarul Coica Dorel Costel nu se afla în localitate, am plecat la Oradea împreună cu vicepreşedintele Govor Mircea Vasile.

Fraudare pusă la cale lângă toaletă

Secretarul general Dragnea Liviu a sosit la Oradea cu un elicopter, iar întâlnirea a avut loc într-o sală de protocol a restaurantului hotelului Dacia Continental. La această întâlnire, alături de subsemnatul şi numitul Govor Mircea Vasile, au fost prezenţi preşedinţii organizaţiilor judeţene PSD Bihor (Mang Ioan), Arad (Căprar Dorel) şi Timiş (Bojin Titu), care erau însoţiţi de 1-2 reprezentanţi ai organizaţiilor respective. Participanţii am servit masa în sala de protocol, unde s-au purtat discuţii de ordin general, iar la un moment dat secretarul general Dragnea ne-a spus să lăsăm telefoanele în sala respectivă şi am ieşit pe un hol, lângă o toaletă, unde susnumitul ne-a spus că, pentru a realiza în duminica urmatoare cvorumul de participare la referendum de 50% plus 1, va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din două în două ore, o prezenţă cu 25 de alegători în plus faţă de cea reală. Secretarul general Dragnea ne-a precizat că această decizie a fost luată la cel mai înalt nivel politic în USL întrucât Uniunea Europeană ar agrea demiterea preşedintelui Traian Băsescu, dar trebuie îndeplinite condiţiile formale, în primul rând cvorumul de participare la referendum. Am înteles că secretarul general Dragnea a mai avut în ziua respectivă astfel de întâlniri la Cluj-Napoca şi la Sibiu.

Liberalii dublează potul 

În ziua următoare am aflat de la preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ştef Mihai Adrian, vicepreşedinte judeţean al PNL, că şi liderii judeţeni ai PNL din zonă au avut o întâlnire la Cluj-Napoca, la care a participat secretarul general al PNL, Stroe Radu, care le-a solicitat ca, pentru realizarea cvorumului de participare la referendum, să aranjeze cu presedinţii secţiilor de votare să raporteze o prezenţă cu 50 de alegători mai mare decât cea reală, la orele stabilite. Conştientizînd, pe de o parte, că dacă se urmează asemenea directive se intră sub incidenţa legii penale, iar pe de altă parte, că organizarea este haotică şi contradictorie, având în vedere cifrele diferite de raportare anunţate de PSD şi PNL, am decis să nu mă implic într-o astfel de operaţiune frauduloasă, consultîndu-mă în acest sens şi cu alţi reprezentanţi judeţeni ai PSD, care mi-au împărtăşit punctul de vedere.

Sponsorizare la negru de două miliarde

Numitul Govor Mircea Vasile, care se afla în relaţii mai apropiate cu secretarul general Dragnea, a fost însă de acord cu directiva acestuia şi, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ştef Mihai Adrian, şi cu cumnatul acestuia Silaghi Ovidiu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL şi ministrul Transporturilor în perioada respectivă, au căutat să transpună în practică directiva USL. Ulterior, numitul Govor Mircea Vasile a afirmat că au pus la bătaie pentru referendum suma de 200.000 lei (două miliarde de lei vechi), care a fost primită la negru de la SC Tehnic Asist SRL Botoşani (firmă favorizată şi abonată la contracte de asfaltare cu Consiliul Judeţean), căreia i s-ar fi promis în schimb atribuirea de lucrări de către Ministerul Transporturilor condus de Silaghi.

Deturnare de pe Aeroportul Baia Mare pe Aeroportul Satu Mare 

Mentionez că în perioada respectivă secretarul general Liviu Dragnea a discutat cu numiţii Silaghi Ovidiu, Ştef Mihai Adrian şi Govor Mircea Vasile să fie transferată, prin hotărâre de Guvern, suma de 54 milioane de euro alocată pentru reabilitarea Aeroportului Baia Mare, pentru reabilitarea Aeroportului Satu Mare, urmând ca lucrările aferente să fie atribuite unor firme clientelare.

Trafic de influenţă pentru apă şi canalizare 

În acelaşi registru, arăt că în a doua parte a anului trecut, secretarul general Dragnea a exercitat, în mod direct sau prin intermediul numitului Govor Mircea Vasile, presiuni asupra primarului municipiului Satu Mare, Coica Dorel Costel, pentru a atribui firmei 3T Construct Piatra Neamţ, cu punct de lucru în Alexandria, controlată de un om de casă a lui Dragnea (pe atunci şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman) o lucrare în valoare de 7 milioane euro din cadrul Programului ISPA pentru apă şi canalizare în municipiul Satu Mare, în valoare totală de 108 milioane de euro. Primarul Coica nu s-a conformat, licitaţia fiind câstigată de o altă firmă, dar SC 3T Construct a formulat contestaţie, care a fost admisă de Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC). Numitul Govor Mircea Vasile a afirmat că soluţionarea favorabilă a contestaţiei ar fi fost aranjată de către Dragnea la CNSC. Primăria municipiului Satu Mare a atacat însă la Curtea de Apel Oradea decizia CNSC. Pentru acest “afront”, secretarul general Dragnea l-a ameninţat pe primarul Coica cu ocazia unei vizite efectuate la Satu Mare în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012 şi a refuzat să-l primească în audienţă, în calitate de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, la începutul lunii februarie 2013, respectiv a doua zi după aniversarea a doi ani de la înfiinţarea USL.

Răsplată pentru Govor

Volubil şi lăudăros din fire, vicepreşedintele Govor Mircea Vasile a afirmat că s-a întâlnit de mai multe ori cu omul de casă al lui Dragnea la Satu Mare, atât pentru a rezolva câştigarea licitaţiei pentru lucrarea de apă şi canalizare de către SC 3T Construct, cât şi pentru a pune la cale alte afaceri, respectiv efectuarea unor lucrări de asfaltare în ţară de către SC Tehnic Asist SRL Botoşani, împreună cu SC Teldrum SRL Alexandria (constituită în urma privatizării societăţii de construcţii-drumuri a Consiliului Judeţean Teleorman), despre care se ştie că este controlată şi favorizată de Dragnea Liviu. Pentru obedienţa manifestată, Dragnea l-a promovat pe numitul Govor Mircea Vasile în funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Satu Mare a PSD.

Motivarea morală a autodenunţului

PS: La întrunirea USL de la Murighiol (judeţul Tulcea) din septembrie 2012, preşedintele PSD, Victor Ponta, ne-a solicitat preşedinţilor de organizaţii judeţene PSD să ne solidarizăm cu secretarul general Liviu Dragnea şi să completăm fiecare un (auto)denunţ către DNA, fiindu-ne înmanat un formular tipizat în acest sens. Subsemnatul nu am completat formularul întrucat nu am putut să mă asociez cu fărădelegea. Dupa un an de guvernare USL, am constatat ca Liviu Dragnea se încadrează în arhetipul de politician demagog, rapace, corupt, nefast şi demonic, pe care l-a întruchipat cu succes preşedintele Traian Băsescu, cu care are, de altfel, aceleaşi rădăcini politice în PD. Pentru aceste motive, consider că am datoria morală să formulez prezentul (auto)denunţ. Trăiesc speranţa că se vor solidariza cu acest (auto)denunţ şi alţi lideri naţionali şi judeţeni ai PSD”.

Sursa: http://online.gazetadesatumare.ro/index.php/stiri/item/317-exclusiv-mircica-gura-sparta-l-a-dat-in-gat-pe-dragnea-mana-lunga

UPDATE. Nici măcar nu ştie cum îl cheamă pe Dragnea. Liviu Nicolae, nu Vasile. Dar poate aşa se scoate, în cazul în care Dragnea îl dă în judecată pentru denunţ calomnios. 😀

Anunțuri

32 răspunsuri to “VALER MARIAN ŞI-A DAT BĂSEALA PE FAŢĂ”

 1. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/07/si-apropo-traiasca-regele.html

 2. aristotelcostel Says:

  Securistilor le convine scenariul „toti sunt la fel”, ei fiind cei care vor alege bila catigatoare in locul… poporenilor.

 3. johnson1312 Says:

  Intr-un fel e bine,ingroapa scandalul cu Fenechiu…

 4. VALER MARIAN ŞI-A DAT BĂSEALA PE FAŢĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. olimpiu65 Says:

  de unde apar astia frate??? au incubatoare de retardati basistii.??iar Ponta asta va mai purta mult cu nonsalanta porecla data de tatucul Ilici???pana la urma regimul basist se va stinge luand cu el toata voma politica!!!

 6. Radu Humor Says:

  În asemenea situaţie ( de unde nu ştim că Valer Marian este un om cinstit sătul de compromisuri ?) o anchetă începută serios ar duce la căderea a o mulţime de capete şi nu văd nimic rău în asta ! Dimpotrivă !
  Şi n-avem nimic a regreta, mai ales că dacă-i cauţi bine toţi sunt de aceaşi mamă (securisto-comunistă !)
  Mai dă-i în mă-sa !
  Să se sfâşie între ei până or rămânea câţi regretăm noi :mrgreen:

 7. mariusnyc Says:

  @ Sah la nebun ! – Valer Marian , dosar de sifonar – Pacaliciul serviciilor a fost de la inceput blat cu stapanii lui Ponta , Dragnea este perceput ion famiglia Sarbu/Ponta ca o amenintare reala la siguranta fotoliului carlanului , cum era considerat si Adrian Nastase , eliminat de sistem ptr o perioada cat sa-i permita lui Ponta supravietuirea. A inceput prin diversiunea informatiilor aruncate pe piata pe adresa lui Ponta si Ilie Sarbu, nimic probat , documentat , doar franturi de avdevar deja cunoscute . . Scopul e clar , discreditarea si inlaturarea competitiei interne care i-ar putea periclita cariera, demarata suspect de prematur , lui Victor Ponta .

 8. olimpiu65 Says:

  eu voi repeta obstinant pana cand se vor apleca si cetatenii asupra problemei. Economia!!! scadere dramatica a productiei industriale, investitii minore, restructurare doar propagandistica in sistemul administrativ, BNR rateaza toate obiectivele si in special tinta inflatiei si in final spectrul unei noi recesiuni.guvernul Ponta , cu toata productia buna agricola din acest an, risca ,,performante” mai proaste ca cel al lui Boc!!!

 9. magda (@1608_magda) Says:

  apropo de seku infiltrati…ia verificati la vlad moisescu si organizatia aia a lui, a scos si asta capul…il ataca urat pe Crin si le spune membrilor PNL, bineinteles, cei ”onesti”, basekuliberali ”adevarati” sa treaca alaturi de el…s-a dat ordinul pe unitate sau ce???

 10. augustinradescu Says:

  E de comici vestiti ai ecranului!! Cum? Pai asta n-are I.Q. cu 2 cifre, daca il AUTODENUNTA pe Dragnea. Ce dracu, ma, n-au gasit si ei un baiat cu mai mult de 2 neuroni? Poate doar daca a scris denuntul in autobuz si a crezut ca, astfel, devine auto – denunt!!!Pai daca te juri ca tu n-ai facut nimic, ca esti curat ca lacrima si respecti legile tarii, unde e autodenuntul?
  Cum ar veni, ma autodenunt ca n-am facut nimic!!
  Trist e ca, dupa cum aud, acest baiat ar fi fost procuror. Pai daca e adevarat, atunci sintem de-a dreptul varza!!
  Mai grav e cazul lui Gusa, care a trecut, pe fata, in barca marinelului. L-am vazut la un post TV care-l unsese „consultant politic”. Ce abilitati are baiatul asta in domeniu s-a vazut din soarta partiduletului sau, dar si azi, din enormitatile pe care le-a debitat.
  Una din ele, incercarea de a acredita veridicitatea spuselor lui Marian prin riscul enorm (!) la care se supune acesta, in caz ca n-ar fi adevarat. Risc care, stie orisicine, este, din motive bineintemeiate si arhicunoscute, zero. Adica nul.
  Ce-l face pe Guse sa se „autodenunte”, la rindul sau, ca consultant (!!) incompetent? O fi fo disperare la mijloc?

 11. acuvio Says:

  Nu mai ştiu ce să folosească pentru a ne convinge că de fapt îl dorim pe Traian Băsescu 🙂
  Am avut o galerie după frustrarea de la referendum, dar pentru că aţi amintit câteva personaje: Sfântul Dragnea Inocentul şi Cuviosul Daniel Mărturisitorul alături de Laura Codruţa Kovesi 🙂

 12. Roxana Iordache Says:

  Magda, păi să plece. Care mai e de plecat să plece acum. Care pleacă e clar că n-are loc de-ntors. 🙂

 13. Roxana Iordache Says:

  Tarzane, Guşă e director editorial la Realitatea. El n-a apucat să fie deconspirat la Jurnalul, a plecat la timp în „consultanţă”. De la Năstase, direct la Băsescu şi înapoi, la Geoană. 🙂

  Ăsta e tuns regulamentar de când îi creşteau tuleiele. :mrgreen:

 14. Roxana Iordache Says:

  @acuvio. Corect, de fapt, ne-am înşelat, îl iubim la infinit. 😛

 15. Roxana Iordache Says:

  Johnson, n-aş crede, îi ridică o dublă minge la fileu psihopatului. Îţi dai seama că nu va rata ocazia să spună că el a spus de la început şi a repetat că nu trebuie „puşcăriaşul” Fenechiu. N-ar rata aşa ceva nici pentru un milion de dolari. În mod sigur. Ranchiuna roade în el letal. Şi când va fi ceremonia de depunere a jurământului ministerial, nu va rata nici ocazia de a relua sentinţa că autorii suspendării lui trebuie să plătească penal.

 16. johnson1312 Says:

  Da dar aici e si vina lui Crin….Si-a batut singur cuie-n talpa …Ce mare filozofie era pt. ghiolban sa-i puna pe baietii cu nasu-n suflet de la ICCJ sa i-o traga….Bun,daca era vreo somitate in domeniu mai ziceam,daca avea antecedente de mare ministru iar mai treaca… Dar asa ! Doar ca sa-i dea un minister ! Acum sa vezi in ce cacat a intrat partidul.Pe mana lui Crin,l-a mancat unde nu trebuia.

 17. johnson1312 Says:

  Populatia fie ea crunt antibasista nu pricepe in marea majoritate principiul de drept cu „prezumtia”,cu starea de nevinovatie a unui demnitar(in acest caz) pana se da o sentinta definitiva altfel fapta e „presupusa”! Nici televiziunile,nici colegii de partid si alianta ai inculpatului nu au aratat ca stiu faptul ca dosarul nu e unul de coruptie ci unul de abuz in serviciu iar el este complice la aceasta fapta(presupusa)… Daca e sa iei dosarul lui Falca constanti ca acolo au fost facute adevarate inginerii,e o frumusete de dosar cu forma calificata de coruptie ! Ar putea s-o bage chiar in cursul studentilor de la Drept ! Aici in Transformatorul a fost o manarie pe care o fac toti aprozaristii….Iau dintr-o parte,daca e cazul bag o vopsea si-o vand cui trebuie…Trebuiau sa se bazeze pe faptul ca sceleratul isi va pune oamenii sa-l matraseasca.Trebuiau sa faca o simulare.Ce facem noi in cazul in care iese nasol… ? Pai nu prea mai facem….Vom fi in mare rahat,propaganda lor ne va macelari si PSD ne va trata cu mila si compasiune dar nu mai mult decat atat ….Deci imagine egala cu dezastru.Ca sa ce ? Ca sa rasplatesc un baron liberal ? Suna rau de tot.Au sacrificat ani de munca pe atatea fronturi pentru Fenechiu ? Acum scuza-ma dar eu n-am sa-i plang.Mai ales ca vad cum Antonescu trateaza problema ca un diletant in politica,e plecat afara,are o agenda personala incarcata,da-l in cacat de partid,de imagine,de a repara ce se mai putea in al 12-lea caz.Eu asa vad treaba,poate sunt de moda veche dar nici nu mai am nervi sa pun botul la subtilitati si la tot felul de scuze subtirele.Sa fie sanatosi !

 18. magda (@1608_magda) Says:

  da, probabil Crin a vrut sa-i dea o sansa lui fenechiu si cred ca nu s-a asteptat la koabitarea pe justitie, prin care ponta il lasa pe base sa inchida pe cine vrea. Crin nu s-a inselat, chiar a fost un ministru bun fenechiu, de aceea a si patit-o, insa nu e vina lui Crin ca sistemul oribil loveste in liberali- de fapt, tinta e el- cu toate armele. pai sa vedem…fenechiu e amenintat public de base ca trebuie sa dispara din guvern si dispare…sa ne amintim si de chiliman cu iesirile alea penibile, acuma l-a pus pe moiseku, a iesit si asta ieri…pesedistul asta a pomenit de stroe. Crin nu poate fi acuzat ca nu se implica pt PNL, insa ce era sa faca acum?? declaratiile lui au fost corecte si discursul lui impecabil, ca de obicei. Ma intreb cat va mai rezista saracu Crin la toate atacurile astea…ar trebui si ceilalti liberali de pe langa el sa fie mai bataiosi, sa traga si ei mai mult…a zis Crin ca base nu scapa de el (adica de Crin) decat daca il omoara, dar vad ca seku incearca intai celelalte metode. si, din pacate, cu sanse de reusita.primul presedinte liberal al tarii, un om educat, onest, patriot care nu face tara de ras…Crin. il vreau presedintele tarii

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „În realitate, Valer Marian se dovedeşte a fi un membru de bază al sistemului băsecurist.”
  _____________________________________________
  @Roxana

  Normal! Si evident nu este nici primul nici ultimul care zbiara ca sa castige incredere, iar apoi sa o poata utiliza in avantajul baietilor.

 20. stejarul Says:

  Transferul de putere se face cu lichidarea aliatilor.

  Condamnarea lui fenechiu a dat avant putorilor teleghidate si iar incepe atacul la Stroe!

  draknea e si el tot o putoare! Rolul lui draknea, in chimie se numeste „catalizator”.
  Catalizator definitie dex: „Substanță care grăbește sau încetinește o reacție chimică, fără ca ea însăși să fie modificată”

  A+B + X–––> C+D +X

  Catalizatorul (X) intra in reactie si iese neschimbat in timp ce toate celelalte substante din reactie sufera schimbari.

  draknea intra in penal alaturi de tintele fsn si va fi singurul care va iesi necondamnat! Canibal politic.

  Au reusit sa bage in derizoriu lupta anti-basescu.
  Azi singurul vot care m-ar scoate afara din casa e votul la intrebarea: „considerati ca ioan rus trebuie anchetat/condamnat pentru frauda de la referendum?”

  Nici macar votul anti-udrea nu ma mai pasioneaza… cat despre votul pentru Crin… lasa ca voteaza altii in locul meu… Crin nu mai e simbolul care sa ma faca sa cred in schimbare.; E doar o optiune decenta.

 21. stejarul Says:

  PS: Votul pentru monarhie nu se pune. Ii pe „pilot automat” (no matter what).

 22. Gheorghe Berende Says:

  Pentru noi romani nu e bine nici daca denunti nici daca taci. populatia e inpartita in doua a lui base si a lui ponta si noi punem botul. cred ca ar fi cazul sa sa ne trezim si sa votam ce ne lasa inima si nu la comanda

 23. stejarul Says:

  Why draknea-the-cannibal hates basescu? He kills more than he can eat.

 24. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „apropo de seku infiltrati…ia verificati la vlad moisescu si organizatia aia a lui, a scos si asta capul…il ataca urat pe Crin si le spune membrilor PNL, bineinteles, cei ”onesti”, basekuliberali ”adevarati” sa treaca alaturi de el…s-a dat ordinul pe unitate sau ce???”
  ____________________________________________
  @Magda

  Si la fel incheie si Valer Marian „autodenuntul” (care de fapt este denunt, nu autodenunt) :), cu speranta ca se vor solidariza cu el cati mai multi lideri PSD. :).

  Mie imi pare ca basecuritatea este putin cam disperata din moment ce scoate grabita la inaintare niste papagali ca astia, pe fruntea carora scrie cu rahat Basescu si ale caror sanse de reusita sunt ca si nule…

 25. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Stiam si am stiut mereu ca nenea CTP este o mare jigodie! Un fel de campion al jigodismului jurnalistic, domeniu unde oricum concurenta pe jigodism este mare…

  Cu toate astea insa, mereu mai reuseste sa ma surprinda cu noile sale „performante” . Are rezerve de jigodism absolut surprinzatoare.

 26. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Pentru că s-a asociat cu asemenea personaj, jurnalistul Ohanesian, pe care l-am crezut fără dubii onest şi vertical”
  __________________________________________
  @Roxana

  Dar l-ai crezut si inteligent ?… 🙂

  Nu de alta dar „prietenul lui” (asa declara pe FB ) Valer Marian, il intoxica zdravan de tot, iar el pare ca este cazut in cap de la etajul 10 si nu pricepe absolut nimic…

 27. Ghita Bizonu' Says:

  De ziua Frantei – Douce France

  Sau arta de a alerga de unu singur ca sa castigi medalia de argint!!!

  Caci in 1990 Franta se afala “sus” in topul influentei potentiale in Romania , ex RSR. O ard acu uficialii frantuzi cu “francofonia” insa din pacate doar atata au avut de oferit in 1990 ! Si asta prost sprijinita !!!

  Hai sa amintesc pozitiile pe care Franta le avea in Romania. Romania cumparase licenta franceza ptr calculatoarele Felix. Romania producea automobile dupa licenta franceza – Renault si Citroen cu adaugirea ca la Craiova era intreprindere mixta in care Citroen avea 49%!! Romania producea elicopatere dupa licenta franceza. Si in 90 Dacia s-a uitat lung dupa Reanault si Oltcit dupa Citroen da Psa a tratat Oltenia cu fesele preferand sa vanda statului roman partea sa din uzina!! Si sa contruiasca in Polonia si Slovacia!
  In aara de aceastea Franta avea un grad crescut de simpatie in generatia de 40-50 de ani care sisi mai aducea aminte de filmele cu Delon si gabin, care in buna parte citea/vorbea franceza del putin cat engleza. Si care ajungea la conducere si considera Franta ca partner traditional (na! In informatica cu totii stiam ca IRIS 50 nu se compara cu IBM , insa unii mai sefi nu erau alergici la francezi . Azi aia de 35-40 de ani sunt alergici!!!) Cel putin pana in 1996 guvernele erau francofile da Eliseul, Matignon si Palatul Bourbon se dovedeau deseori romanosceptice daca nu romanofobe!!!
  De abia mai tarziu cand au constatat ca fosta RDG era cam ”chasse gardée” si ca nici Cehoa nu le era prea favorabila siau amintit de Romania.
  Insa era deja cam tarziu : Daewoo era la Craiova, la guvern erau unii care nu agreau Franta reprosandu-I “comunismul” ei , samd samd. Deja simpatiile mergeau in favoarea SUA si RFG . Iar manevrele prin care Franta a intels sa “recupereze” au fost cam “degoulantes” (adica dezgustatoare) si io ma intreb ce dracu face azi Eurocopter la Brasov (aici s-au agitata tare frantujii ca sa nu facem Bell AH1 Cobra)

  Sa nu mai zic cum si-a exercitat Franta influenta intelectula pe aici … Dupa ce pe aici au golanit cateva exemplare dubioase gen Glucksman multi cu pretentii de intecltualime azi stramkba din nas cand zus de Franta : prea comunista!! Prea latina! Nu destul de alba (ref la magrebieni si ceilati africani mai negrii) iar 14 julie nu mai este “Liberté, Égalité, Fraternité” cat ziua ghilotinei si plang despre cum stangistii francezi au decapitat pe bunu Luis..
  Asta fara sa mai zicem cum francezii se straduie sa ne confunde cu tiganii – dupa ce in primii ani de dupa 89 se dadeau de ceasu mortii sa prezerve tiganii din Romania ca satrari nomazi…

  D’aia termin cu France = felonne, goujate si mai stiu niste eexpresii din astea franceze!!

 28. Ghita Bizonu' Says:

  Pana la urma unii il vor urma pe Relu. Vor face o Uniune in puscarie . Nu sh’de ce da am impresia ca primu cu care va coabita Relu e ala Liviu … Sau poa nu va coabita ca poate ptr d’alde bastani ca ei sunt celule separate …Da pana la urmatoarele alegri pestinetiale mai e timp de „popit” si timpu nu e pierdut!!

 29. ALM Says:

  Valer Marian? Procuroru’ în rezervă dar nu în retragere? Hmm, cândva (24.04, 16.05, 23.05 a.c.) se cita din „operele” lui ca din Evanghelii! Mai bine mai târziu decât niciodată …

 30. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Replica dv. demonstrează gradul de manipulabilitate pe care îl acceptaţi. Cândva, Vadim Tudor vehicula tema naţională ca să o discrediteze. Aşa a făcut şi Valer Marian cu acuzaţiile împotriva lui Ponta. Ceea ce nu înseamnă că nu sunt valabile. Dimpotrivă.

 31. ioprotestatarul Says:

  Nu stiu cat de adevarate au fost acuzatiile lui Valer Marian la adresa lui Ponta si Sirbu, asta pentru ca cei vizati nu au catadicsit sa raspunda gravelor acuzatii, dar nici despre contractul de 12 milioane euro pe care cumnatul lui Ponta l-a obtinut in ianuarie 2012, atunci cand „fraierii” tremurau la -20C ca ei sa ajunga la putere…

  Ce stiu e ca Ponta a tradat vointa poporului pentru „coabitare”…
  Iar daca acuzatiile de mai jos sunt adevarate, atunci sa se ia de mana cu javra si cu spionul si duca-se…
  http://www.antena3.ro/politica/lucian-duta-critica-dur-raportul-corpului-de-control-al-guvernului-referitor-la-cardul-de-sanatate-221170.html

  „Concret:

  1) de un an si doua luni nu mai conduc CNAS. CNAS a fost condusa de finul lui Victor Ponta, Doru Badescu, timp de un an si o luna, si de protejatul lui Ponta si Antonescu, Cristian Busoi, de o luna;

  2) cardul de sanatate, proiectul meu, reprezinta elementul central antifrauda din sistemul de sanatate. Prin aplicarea lui s-ar economisi 400 de milioane de euro pe an, bani care s-ar fi dus direct catre pacienti. Cardul a fost blocat. De cine? De Victor Ponta, prin finul lui, fostul sef al CNAS. Victor Ponta a blocat sistemul antifrauda. Lui Victor Ponta nu-i pasa de pacienti, ii pasa de clientii politici;

  3) cu Posta Romana, CNAS condusa de mine nu a facut nici un contract, nu a facut nici o plata;

  4) cu Imprimeria Nationala, CNAS condusa de mine nu a facut nici un contract, nu a facut nici o plata. Mai mult, Imprimeria asteapta de un an si doua luni sa i se dea comanda, de la protejatul lui Victor Ponta, de producere a cardului de sanatate.”

  „Surpriza! Proiectul a fost blocat de Victor Ponta prin finul lui care a condus CNAS. Dupa ce ca nu este interesat sa creeze sisteme antifrauda, Victor Ponta le blocheaza si pe cele create de mine. Azi, Imprimeria Nationala nu merge bine din cauza mea. Maine, Victor Ponta o sa spuna ca nu poate guverna in niciun domeniu, de la sport pana la agricultura, tot din cauza mea.”

  „In concluzie, Ponta ar trebui sa se autodenunte la DNA, SRI, Ministerul de Interne si la celelalte institutii amintite de el, pentru blocarea sistemelor antifrauda proiectate de mine, pentru dezastrul programat in care a adus CNAS si sistemul de sanatate din Romania, pentru atentat la siguranta cetatenilor.”, concluzioneaza fostul sef al CNAS prin intermediul unui comunicat de presa.”

 32. ALM Says:

  Poate ar merita o discuţie pe tema Lucian Duţă, acest Afroditoi născut din spuma … berii. Am avut curiozitatea să citesc şi raportul corpului de control al premierului. În linii mari nu sunt contradicţii între zicerile lui Duţă şi raport, numai „chestii” de interpretare. Ceva interesant ar fi la capitolul bani. Dacă raportorii au identificat nişte pagube palpabile, acoperite cu documente, imberbul Duţă flutură o economie de 400 de milioane de euro, după părerea mea, scoasă din … burtă! Să zicem că am înţeles că Ponta e cremenalu’, prin cumnaţi şi protejaţi, dar cum e cu economia, că paguba e clară? E vorba cumva de scoaterea de sub tratament a sutelor de bolnavi de cancer, cărora Duţă le-a arătat calea spre lumină şi verdeaţă? Sau e vorba de matrapazlâcurile cu medicamentele compensate şi gratuite? Hmm, cum se poate ieşi din această dilemă?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: