MOARTEA MAFIOTĂ A MAMEI LUI ION ŞI VICTOR BECALI. ŞI (MULTE) ALTE DIVERSIUNI CRIMINALE

Sinistră moartea unei femei de 83 de ani, în piscina din curtea vilei fiilor ei! Giovani şi Victor Becali. Ştiţi, verii lui Gigi. Suficient de antipatici ca lumea să perceapă emoţional evenimentul dureros ca pe o răzbunare … a sorţii. :mrgreen:

Oricâte or fi sforărit ei, biata bătrână n-avea nici o vină. La fel cum nici o vină n-are mama Becali – o minune de femeie – pentru tâmpeniile lui Gigi.

Mama, însă, e cea mai dragă fiinţă. Nu te poţi răzbuna pe cineva mai cumplit decât să-i omori mama. Şi copiii.

Oricum, neamul Becali a suferit represiune comunistă, au fost prigoniţi, au făcut puşcărie. Erau anticomunişti, unii au luptat cu arma contra regimului de ocupaţie. Ca mulţi machidoni, de altfel. Români absoluţi, le zicea Petre Ţuţea. Iar când sunt bandiţi, sunt bandiţi absoluţi. Aşa numea regimul comunist deţinuţii politici: bandiţi.

Mafia n-are limite. Sistemul însuşi e mafiot în România.

În anii 90, lui Marius Oprea i-au ucis pisicuţa, a găsit-o cu avertismentul că urmează bipezii din familie. Dacă nu se potoleşte din săpat la temelia crimelor comuniste. L-au avertizat că sistemul securistic nu moare, doar se transformă în imaginea contrară.

Ăştia nu sunt oameni.

Se şi răzbună, fac şi o diversiune mediatică: să vedeţi ce va fi zilele-astea la porţile familiei îndoliate. Sper să le încuie şi să pună de pază o turmă de căţei. 👿

Dumnezeu s-o odihnească!

Alte diversiuni convenabile ale parchetarilor sunt tot mizerii criminale, de exemplu, terfelirea medicului Paul Botez, profesor doctor, şeful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iaşi, batjocorit atât de grotesc încât îţi vine să-i doreşti prim-păsăricii de la Parchetul Iaşi, Carmina Pascal (o faţă distrusă), Doamne fereşte!, să aibă nevoie de cuţitul celui reţinut pentru umilirea – a câta oară – a profesiei de medic şi a profesioniştilor în medicină, atâţia câţi au mai fost fraieri să rămână în România. Şi sigur că înscenarea a fost pentru cretini. Ca de obicei. Adică, cică, pe lângă suma prezumată ca fiind „probă” a condiţionării actului medical, 5000 de lei, s-ar fi găsit în cabinetul profesorului o avere, zeci de mii de euro, etc. 👿 Totul, cu eroica contribuţie a SRI, cooperativa ochiul şi timpanul reşapată.

Totodată, se caută Elodiu, s-a deschis o cauză în căutarea unui om de afaceri dispărut de trei ani. Acum e momentul! :mrgreen:

Urmează să se dea şi sentinţa în procesul lui Fenechiu, căruia deja Ponta i-a pregătit parastasul ministerial. S-ar putea ca premieraşul să şi-o ia, fiindcă, totuşi, e mult mai greu cu magistraţii, decât cu porcurorii.

Oricum, parchetarii sunt ocupaţi, prestatorii din servicii, la fel. N-au ei timp să-l deranjeze din luna de miere pe Cocoş şi nici pe Udrea n-ar fi frumos s-o surmeneze, tocmai în anul de fiere. Ea, oricum, primeşte NUP-uri mai înainte de a se iniţia cauza.

Deci, ce mafie portocalie? Mai nou, parlamentarii USL votează iniţiativele Udrei. De exemplu, legea amplasamentelor publicitare stradale, pe care şi-o trăsese pentru parandărături în schimb pe aprobare de la minister. A preluat Dragnea ştafeta. Flacăra democraţiei. :mrgreen:

Antena 3 e aici?

8 răspunsuri to “MOARTEA MAFIOTĂ A MAMEI LUI ION ŞI VICTOR BECALI. ŞI (MULTE) ALTE DIVERSIUNI CRIMINALE”

 1. ioprotestatarul Says:

  „Antena 3 e aici?”
  DA, dar in ultima perioada e numai pentru a face jocul celor doi impostori coabitanti…

 2. Roxana Iordache Says:

  Din păcate.

 3. MOARTEA MAFIOTĂ A MAMEI LUI ION ŞI VICTOR BECALI. ŞI (MULTE) ALTE DIVERSIUNI CRIMINALE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Ghita Bizonu' Says:

  ??!!?!
  O persoana de 83 de ani are si alte motive ca sa paraseasca lumea asta.. Sa zicem decat ca batrana (deja la 80 esti batran!) a foprt sa se racoreasca dar poate apa fusese proapsat schimbata … Motiv suficient ptr un stop cardiac (in lacu IOR unii mai tineri au murit dand peste un izvor de apa .. Stiu ce zic .. pana cu 2-3 ani innotam in el da acu injur primarii care au platit cam multi guarzi)
  In rest zic doar cva as dori si eu sa ajung sa fiu batran! Mos daca se poate

 5. Roxana Iordache Says:

  gHIŢĂ, tu te-ai citit ce-ai scris? 🙂

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Da Roxi am citit. Si repet o persoana de venerabila varsta de 83 de ani moare si din motive absolut naturale, Si da as dori si eu sa ajung la 80 si peste!

 7. Roxana Iordache Says:

  Păi dacă e înec, nu mai e moarte „naturală”. Moartea naturală înseamnă să te duci de bătrânţele, în patul tău.

  Să dea Dumnezeu să ajungi centenar! Mă refeream la pasajul hilar despre apa proaspăt schimbată. :mrgreen:

  Cine e obişnuit nu face infarct subit. Katharine Hepburn până când s-a dus – spre 90 de ani – a făcut zilnic baie în ocean, fie vară, fie iarnă. Îţi dai seama cum e să înoţi în apă ca gheaţa, la 80 de ani şi peste?

  Şi oricum, tinerii au risc major de deces la infarct. Persoanele în vârstă, adesea, supravieţuiesc. Destul cât să mai facă vreo două. 🙂

  Şi oricum, expertiza medico-legală menţionează asfixia prin înec, invazia plămânilor cu apă.

 8. Ghita Bizonu' Says:

  Eu dintai as verifica mai atent. Sunt n motove sa te ineci – cum zicv am experienta IOR 2 -recordu dfe inecurti in Romania!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: