O NOUĂ RUŞINE A JUSTIŢIEI ROMÂNE

Sentinţa în cauza incendiului de la Maternitatea Giuleşti.

O mare mizerie.

Ăştia care au pronunţat hotărârea judecătorească şi-au greşit vocaţia. Aş jigni oamenii de treabă care spală veceurile.

Reclame

34 răspunsuri to “O NOUĂ RUŞINE A JUSTIŢIEI ROMÂNE”

 1. mariusnyc Says:

  Care justitie,, laturile astea sunt magistrati? un sistem cancerigen penal si infractional e sistemul juridic romanesque.. curve si hoti

 2. O NOUĂ RUŞINE A JUSTIŢIEI ROMÂNE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. mgabim2009 Says:

  Aici a fost cred o mascarada judiciara! Asistenta condamnata. Dar Boc (Basescu de fapt) de ce nu face parnaie? doar el (Basescu) a decis inchiderea spitalelor, reducerea personalului, si blocarea posturilor? Cind pui doar o asistenta pe etaj, si ai incidente o trimiti la pirnaie, dar tu ala care ai produs DOAR O ASISTENTA PE ETAJ nu te duci la PIRNAIE?
  Judecatorii, jigodii!!!!

 4. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Da, chiar este o rusine…

 5. ALM Says:

  Poate n-ar trebui să fim atât de radicali faţă de judecători. Ei au avut în faţă un dosar, instrumentat de magistru’ Marius Iacob, din care lipseau cauzele, pedalând (ca orice parchetar care se respectă) pe efecte. Judecătorii n-au voie să adauge la dosar, chiar dacă sunt fapte pe care şi bordurile lu’ Videanu le cunosc. Era treaba avocaţilor să dea de pământ cu dosaru’, dar calitatea acestora a fost ca după veniturile inculpaţilor.

  Reamintesc că Marius Iacob a reuşit o condamnare pentru crimă fără cadavru! Pe baza acestui „profesionalism” a primit aviz pozitiv pentru funcţia de procuror şef adjunct la DNA! Să vedeţi ce justiţie va urma …

 6. ada1957 Says:

  Doar nu doreati sa fiecondamnat B Marinescu membru PDL ???
  Acarul PAUN este la datorie … asistenta …ca doar nu BOC sau Chiorul ???
  Asa arata o tara condusa de un MARINAR incult si hot si de un PM RAPACE de glorie nemeritata si arginti. TRAIASCA Koabitarea.

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Poate n-ar trebui să fim atât de radicali faţă de judecători. Ei au avut în faţă un dosar, instrumentat de magistru’ Marius Iacob, din care lipseau cauzele, pedalând (ca orice parchetar care se respectă) pe efecte. ”
  ____________________________________________
  @ALM

  Procurorul poate cere si reintroducerea pedepsei cu moartea daca vrea, poate sustine ca spanzuratoarea este prea putin pentru fapta comisa, poate da teatral ochii peste cap facand spume la gura si strigand ca trebuie facuta dreptate bietelor victime inocente ucise cu monstruozitate si premeditare. Avocatul la randul lui poate spune ca asistenta iubea copiii ca pe ochii din cap (si din cate stiu eu era o asistenta care tinea foarte mult la omuleti ), ca mereu isi facea perfect datoria, ca doar s-a dus la toaleta deoarece daca te trece trebuie dracului sa-ti rezolvi problema, ca nu asistenta a provocat scurt circuitul care a pornit focul ,ca nu functionau sau nu erau montate instalatii impotriva incendiilor, etc etc.

  Cert este insa ca judecatorul IA DECIZIA FINALA, iar cea din acest caz este una chiar imbecila. Si nu sunt deloc radical cand spun asta … 🙂 .

  Copiii nu vor invia, insa la asta se mai adauga o viata zdrobita a unui om care in fond ii iubea si le dorea binele , dar care a fost victima unor circumstante ce nu au deloc legatura cu profesionalismul sau sufletul ei.

  ALM, ipotetic vorbind, daca niste cretini pun o singura asistenta peste zece spitale, crezi ca este firesc ca aceasta sa raspunda de toate evenimentele nefericite care se intampla ? Vina o are altcineva, iar judecatorii sunt doar niste nenorociti care se prefac ca nu inteleg situatia …

  Vina este celor care si-a batut joc de sistemul de sanatate, iar intamplarea asta este doar o consecinta fireasca a acestei batai de joc. Este chiar simplu , daca pun un inginer la 10 santiere este doar o chestie de timp pana se va face o greseala grava, daca pun o educatoare sa supravegheze simultan 4 grupe de gradinita este o chestie de timp pana se va accidenta un copil, daca pun un singur politist la 3 cartiere nu va mai iesi nimeni afara dupa ora 21, iar daca pun o singura asistenta la o sala cu copii , cu instalatii electrice vechi si carpite mereu si fara protectie impotriva incendiilor, se intampla ce s-a intamplat deja…

 8. ALM Says:

  Domnule simpatizant, sper că nu aveţi vreo legătură cu Justiţia. Judecătorii nu pun în balanţă ceea ce se discută pe la talk-show-uri şi nici pe bloguri. Ei au în faţă un dosar (care poate avea sute de volume) şi un Cod de Legi. Poate că procuroru’ ar vrea să ceară pedeapsa cu moartea, numai că e Codul Penal care-l contrazice. Avocatul, la rândul lui, poate invoca diferite chestii „lăcrimoase”, numai că ele merg doar la public şi ziarişti. În instanţă, parchetarii prezintă fapte cu pretenţii de probe şi avocaţii caută căile prin care să infirme ceea ce prezină parchetarii. Judecătorii pun în „balanţă” cele două păreri şi aleg ceea ce este mai bine argumentat.

  Dacă Legea spune că o singură asistentă trebuie să deservească 10 spitale şi aceasta a acceptat, soluţia este simplă: a semnat fişa postului, răspunde! Sigur că putem discuta dacă asistenta este 100% vinovată şi nu cumva există vinovaţi moral, care au creat condiţiile nenorocirii de la maternitate. Ştim că vinovaţii moral există, ştiu şi judecătorii, dar sunt sigur că marele parchetar „a omis” să-i introducă în dosar.

  Să nu credeţi că n-am fost mirat şi eu de pedepse. Acolo era cazul de returnare a dosarului pentru completare. Prea uşor se dau pedepse care să fie „exemple”, prea uşor pedepsele se opresc la „acarul Păun” …

 9. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Judecătorii nu pun în balanţă ceea ce se discută pe la talk-show-uri şi nici pe bloguri. Ei au în faţă un dosar (care poate avea sute de volume) şi un Cod de Legi. ”
  ___________________________________
  @ALM

  Da, asa aveau si judecatorii de pe vremea lui Stalin, un dosar cu multe pagini, un set de legi si un procuror „priceput”. Rezultatul „judecatii” lor il stim toti. Am pus ghilimele domnule ALM deoarece dupa mine ce fac astfel de oameni nu este judecata, iar ei nu sunt judecatori.

  Nu le cere nimeni sa judece dupa talk-show-uri sau dupa bloguri si evident ca nici n-ar trebui sa faca asa. Le cere insa sa judece dupa ADEVAR si dupa DREPTATE.

  Daca ei judeca doar dupa argumentatia procurorilor sau a avocatilor(care in general nu are de-a face cu adevarul sau dreptatea) atunci ii putem inlocui cu niste masini carora le introduc procurorii si avocatii datele de intrare, iar apoi le prelucreaza masina cuminte dupa algoritmul pe care a fost programata. Rahat ii dai, rahat scoate si ea ca doar este o masina si asa functioneaza. Asta insa n-ar fi o judecata mai corecta sau mai adevarata, ci doar una inumana.

  Cred ca de fapt discutia asta are loc din cauza ca dumnevoastra credeti (si poate aveti dreptate, nu stiu) ca „judecătorii pun în “balanţă” cele două păreri şi aleg ceea ce este mai bine argumentat.”. Eu cred ca ar trebui sa puna in balanta cele doua pareri si sa aleaga ce este adevarat, nu ce este mai bine argumentat.

  Nu am legaturi cu justitia 🙂 , ati intuit foarte corect, insa daca eram judecator si eu ii dadeam o pedeapsa cu suspendare, deoarece stiu foarte bine ca intr-o societate ateista toti se joaca de-a Dumnezeu iar conceptul de „soarta” sau „destin” nu poate niciodata intra in judecata lor, ci trebuie obligatoriu sa fie cineva condamnat . Nu cei care au facut legile proaste dupa care sunt judecate cazurile de acest gen, nu cei care au facut fisa postului acelei asistente (fisa pe care daca nu o semna-cum de altfel semneaza toti – murea de foame) ci cel mai mic si mai nevinovat in fond din intregul angrenaj este condamnat.

  FACI CEVA PE EA DE JUSTITIE, DEOARECE PE LANGA CA ESTE OARBA, MAI ESTE SI PROASTA SI CURVA SI DEPARTE DE DUMNEZEU…

 10. ALM Says:

  @Un simpatizant

  În principiu, amândoi avem dreptate! Dvs spuneţi cum ar trebui să fie Justiţia, eu spun cum este. Până când magistraţii nu vor trebui să răspundă pentru „greşelile” lor, Justiţia română va funcţiona cum spun eu: oarbă şi, uneori, coruptă!

  Dacă eram eu judecător, dădeam pedeapsa corespunzătoare Codului Muncii, pentru părăsirea temporară al locului de muncă. Probabil o scădere a salariului pentru o perioadă de timp! Nu cred că în fişa postului sunt specificate atribuţii de electrician, chimist, pompier şi Dumnezeu ştie ce mai trebuia să facă acea asistentă. Parchetarii n-au luat în seamă situaţia în care, asistenta fiind în sală, să fie paralizată de frică! Să nu poată nici măcar să strige! Tot ce s-a întâmplat acolo este un cumul de disfuncţionalităţi provocate de subfinanţare şi politici de stat criminale. Aparatele erau necorespunzătoare (?) fiindcă atât se putea lua cu banii acordati de honvedul de la sănătate şi stăpânii lui băsişti. Electricianul a însăilat o instalaţie cu ce era în magazia spitalului. Toţi puteau să refuze să lucreze în condiţiile oferite de Ministerul Sănătăţii şi atunci numărul de victime era cel puţin dublu, prin lipsa asistenţei de specialitate! Şi nici Marius Iacob nu şi-ar fi arătat calităţile de inchizitor, că doar nu era să muşte mâna care-l hrăneşte.

  Avem o problemă cu „muritul de foame”! Dacă fiecare ar refuza să-şi încalce drepturile şi demnitatea, primii care ar muri de foame ar fi guvernanţii! Dar, cum bine ştiţi, oferta de cozi de topor depăşeşte cu mult cererea …

  Să ştiţi că a circulat o idee, respectiv ca un calculator să înlocuiască completul de judecată. Programatorii au spus că le este imposibil să realizeze o maşină cu … buzunare!

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Uite d;aia io zic ca
  Faradelegea in Romania este LEGE!!!

  Avertizare : stiu e lung! E greoi! O sa va doara capul !! Insa pe asta se bazeaza si ”ei” !!!

  http://vremea.forumgratuit.ro/t493-faradelegea-in-romania-este-lege

 12. Radu Humor Says:

  Culmea, culmilor e că se cer şi se acordă am înţeles despăgubiri de patru,ilioane şi jumate de euro !
  Pentru cei şase copilaşi, din care nu se ştie câţi ar fi reuşit să fie salvaţi din situaţia precară în care se aflau, fiind născuţi înainte de termen, în schimb pentru accidente în care îşi pierd viaţa vreo patru aduşţi (cazul Huidu( sau accidente de muncă colective cu yeci de morți nu se dau decât despăgubiri modice sau chiar de loc ! Țară de kkt, cu justiție pe măsură, căuta-i-aș prin gură, cum ar spune un amic de pe aici 😉

 13. Roxana Iordache Says:

  @mgabim. Gabi, vezi că ne înţelegem? Când e vorba de chestiuni esenţiale, care ţin de viaţa omului. De-aia te-am invitat să laşi patima partizană şi să nu te laşi manipulată de intriganţi politicianişti care n-ar avea nici o şansă fără publicul suporter.

  @Mariusnyc. Şi totuşi, jegurile-astea sunt excepţia, majoritatea magistraţilor sunt verticali. Vezi, de altfel şi voturile contra pipiţelor Ghica şi Dănileţ.

  @ada1957. Mesajul pentru Gabi din Chicago e valabil şi pentru tine. E o ruşine că gândeşti aşa despre o somitate a medicinei. De altfel, din câte ştiu, de mult nu mai activează politic, de vreo 20 de ani. Şi chiar dacă ar face-o, e vorba de valoarea profesională. Poate ai uitat sau poate că patima politică te-a ajutat să uiţi: managerul Bogdan Marinescu făcuse n sesizări cu privire la precaritatea situaţiei de la Maternitatea Giuleşti, în lipsă de personal. E o ruşine faptul că a fost amendat. Ar fi trebuit condamnaţi Băsescu, Boc, Czeke şi toţi criminalii din acea guvernare. 👿

 14. ada1957 Says:

  Roxana , ca mereu PERFECT DE ACORD cu tine.
  Vezi tu , prea putin ma intereseaza ca s-a vopsit portocliu si el si sotia lui. Pentru mine personal , el s-a descalificat TOTAL ca PROFESIONIST cand a cedat ispitei si s-a jucat de-a Dumnezeu. Sa o ajuti pe o baba sclerozata de 67 de ani sa faca un copil… si gata … valoare lui. Sigur ca BASESCU , BOC SI CZEKE TREBUIAU JUPUITI DE PIELE DIRECT.

 15. stejarul Says:

  „Ponta a subliniat importanţa introducerii criteriilor de performanţă susţinând că, în prezent, este mai simplu să schimbi un preşedinte, decât să sancţionezi sau să demiţi un funcţionar”

  Mai, asta-i cretin?

  Radeam de mru ce „perle” scotea …. dar nici cu ponta nu mi-e rusine!

 16. Roxana Iordache Says:

  Ada, fii sigură că dacă ar fi constatat că e sclerozată nu s-ar mai fi jucat de-a Dumnezeu. 🙂

  Stejare. Da. Asta poate fi considerată perla sezonului. ŞI în topul best ever. :mrgreen:

 17. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Sa o ajuti pe o baba sclerozata de 67 de ani sa faca un copil… si gata … valoare lui.”
  _____________________________________
  @Ada

  Sunt foarte uimit de valorile tale …Ce anume te face sa crezi ca DOAMNA aceea era sclerozata? Este doar un mod general al tau de a defini persoanele in varsta ?

 18. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, când faci un copil te gândeşti la el, nu la tine. Din păcate, majoritatea se perpetuează din cu totul alte motive. 😐

 19. stejarul Says:

  Roxi, l-ai sters pe mikey! Era fun… 🙂
  Am la spam un mesaj pentru el… lol 🙂

 20. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Ada

  Stii ce mai Ada, eu cred ca Dumnezeu s-a bucurat ca doamna aceea a putut si dansa sa aiba un copil pe care si-l dorea mult…Tu esti sigura ca este trist pe chestia asta si ca o simpla operatie de acest gen inseamna „joaca de-a Dumnezeu”?…

 21. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, când faci un copil te gândeşti la el, nu la tine. Din păcate, majoritatea se perpetuează din cu totul alte motive. ”
  __________________________________________
  @Roxana

  Si ce anume te face sa crezi ca doamna respectiva nu se gandeste la copil ? Din cate stiu eu fetita respectiva a fost excelent crescuta si iubita cum poate nu multi copii sunt…

 22. Roxana Iordache Says:

  Stejare, eu lighioanele-astea le şterg fără să le citesc. De altfel, era la spam şi l-am şters definitiv. Ai putea fi atât de drăguţ încât să-mi spui cum de ai ajuns să vezi un mesaj spamat automat? :mrgreen:

 23. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, e un act de egoism să-ţi faci un copil – şi babă fiind – fără să te gândeşti ce traumă îi provoci din momentul naşterii. Un copil ori are familie, ori rămâne în pacea increatului. Fetiţa-aia în mod sigur e terorizată de frustrări, pe care trebuie să şi le poarte în tăcere, de mică. Şi e abominabil să obligi un copil să poarte o cruce.

  La fel au făcut Pulică şi Pizdica, cu Carolică Ferdinandel de Românica. 😡

 24. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, e un act de egoism să-ţi faci un copil – şi babă fiind – fără să te gândeşti ce traumă îi provoci din momentul naşterii. Un copil ori are familie, ori rămâne în pacea increatului. Fetiţa-aia în mod sigur e terorizată de frustrări, pe care trebuie să şi le poarte în tăcere, de mică. Şi e abominabil să obligi un copil să poarte o cruce.”
  ___________________________________________
  @Roxana

  Nu-ti raspund aici, iar in alta parte(in privat) nici nu am cum sa-ti raspund si nici nu as vrea dupa asa ceva. Ar fi insa un raspuns foarte dur cel pe care l-as da aici.

 25. ada1957 Says:

  @@UN SIMPATIZANT AUTENTIC…

  Joaca lui Marinescu este chiar de condamnat. batrana putea sa fie bunica clar.
  Dar la copilul acela cu sange de batran in vene … v-ati gandit macar o clipa ???????
  baba nu mai are rude … si chiar cred ca putea gasi o zi dintr-o viata de Om sa faca un copil… daca era sfarsitul lumii fara el… Si daca ea da coltul , cui RAMANE un copil de 10 -15 ani ??
  Iarna femeia inchide repatitoarele deoarece NU are bani de intreinere….
  Dinspre partea cu respectul Nu este valabila… varsta mea mi-am scris-o singura la nume….
  A… si am crescut singura ( cu ajotorul parintilor mei care ambii au murit la 60 de ani >>> ) un baiat. Astazi este jurist … si am dega 2 nepoti… deci Dr. marinescu NU se putea si Nu trebuia sa se joace de-a Dumnezeu..
  Plang viitorul acestei copile… care este stravezie …
  Imi cer scuze daca am deranjat ….Dar nici NU se poate pune toata responsabilitatea NUMAI pe asistenta si electrician.

 26. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Joaca lui Marinescu este chiar de condamnat. batrana putea sa fie bunica clar.
  Dar la copilul acela cu sange de batran in vene … v-ati gandit macar o clipa ???????
  baba nu mai are rude … si chiar cred ca putea gasi o zi dintr-o viata de Om sa faca un copil… daca era sfarsitul lumii fara el… Si daca ea da coltul , cui RAMANE un copil de 10 -15 ani ??
  Iarna femeia inchide repatitoarele deoarece NU are bani de intreinere….
  Dinspre partea cu respectul Nu este valabila… varsta mea mi-am scris-o singura la nume….”
  _____________________________________________
  @Ada,

  Si spuneti ca medicul ala s-a jucat de-a Dumnezeu („pentru mine personal , el s-a descalificat TOTAL ca PROFESIONIST cand a cedat ispitei si s-a jucat de-a Dumnezeu”) cand dumneavoastra stabiliti destine, durata de viata a cuiva si viitor sumbru unui copil?! Cine se joaca de-a Dumnezeu ?!

  Ca o rugaminte personala, renuntati va rog la termeni gen „baba” , „sclerozata” etc. Desi aveti o varsta ceva mai mare decat a mea, se pare ca nu intelegeti inca ce inseamna respectul pentru problemele si viata altora. S-ar putea sa le intelegeti candva, daca cineva va vorbi de dumneavoastra in acest mod nedrept si va va judeca superficial cum faceti dumneavoastra cu altii.

 27. ada1957 Says:

  Numai bine va doresc… se pare ca nu putem sa ne intelegem.
  Nu doriti de loc sa fiti pragmatic. Asta este atunci pe banda toate feleile de peste 65 de ani sase transforme in mame virtuoase.
  elefac copii pentru a avea cine sa le ingrijeasca … Nu sa ingrijeasca ele si sa educe copii.
  este vorba in esenta depre varsta BILOGIGA a unui OM… Vreti nu vreti Dvs. sau altii….. articulatiile cedeaza, muschii si pielea… uneori si creierul… dar ramane , nu-i asa COPILUL… foarte bun si reusit….Sanatate…

 28. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Numai bine va doresc… se pare ca nu putem sa ne intelegem.
  Nu doriti de loc sa fiti pragmatic.”
  ______________________________________
  @Ada

  Si eu va doresc numai bine. Sa stiti ca de inteles eu va inteleg pe dumneavoastra, doar ca nu va dau dreptate deloc 🙂 . Nu este vorba ca nu doresc sa fiu pragmatic, ci doar ca nu doresc sa fiu absurd .

  Pana una alta Eliza este o fetita frumoasa si sanatoasa, asculta muzica clasica, invata bine si are premiul I la Gazeta Matematica, gateste cu mama ei, se joaca si are bucuriile pe care le are orice copil. Are o viata a ei , care sunt convins ca prin grija lui Dumnezeu si dragostea mamei sale o va face sa ajunga un adult excelent din toate punctele de vedere. Ar merita fie si doar pentru suferinta gratuita incasata de mama ei in urma prostiei oamenilor si a dorintei lor de a huidui orice se abate cu 1mm de la conformismul comod al gandirii lor.(si sa nu va simtit va rog ofensata deoarece nu despre dumneavoastra vorbesc, dumneavoastra doar v-ati spus parerea pe un blog).

 29. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, eu zic să nu te rupi în figuri şi să spui ce ai de spus. Că nu poate fi ceva mai oribil decât ameninţarea fără obiect. Adică, noroc că sunt eu salon, fiindcă altfel ţi-aş zice ceva! :mrgreen:

  Oricum, (d)ai aşa o impresie absolută despre tine, ţi se pare că tot ce spui şi ce crezi tu e corect, pe când opiniile celorlalţi sunt greşite – chiar grav. Şi mereu pari că vrei să faci reeducare. 🙂 Când n-ai argumente, o dai pe mişto-uri de pantocrator zeflemitor. 😛

  Până una-alta, Eliza e un artefact viu, despre care n-ai cum să ştii ce-i în sufletul ei. Chestia cu muzică clasică de mică, dacă nu e vorba de vocaţie profesională, e un simptom grav de deformare tristă a copilului.

  Mai bine mă băteai în copilărie decât să mă pui să ascult ceea ce acum ador – mama asculta, niciodată nu mă obliga. Asculta, în schimb, cu mine ce-mi plăcea mie, copilăreşte. Când avea timp. Din păcate, ea a fost mai mult a pacienţilor, decât a mea. Aşa a fost mereu şi niciodată n-am avut resentimente pentru asta, dimpotrivă. A fost extrem de activă profesional şi infinit preferabilă unei pensionare care m-ar fi fătat la aproape 70 de ani după ce a clocit ce i s-a livrat in vitro. :mrgreen:

  Mami, dar tati unde e? Etc. Întrebări pe care probabil – din inhibiţie – nu le pune cu voce tare, dar în mod sigur o torturează interior.

  În jurul ei zburdă părinţi tineri. Ea e ca o jucărie vie, roasă de molii anticipat. Pentru asta „mă-sa” chiar nu merită căinată. Putea să dea-n primire chiar de la cezariană, o va face poate când fetiţa nici nu-şi va fi sărbătorit majoratul. Ce se întâmplă cu ea?

  Ar fi o singură salvare şi supremă circumstanţă pentru mama Elizei: fetiţa să meargă la biserică, să se împărtăşească în fiecare duminică şi de sărbători, aşa să fi fost obişnuită de când se ştie. Ceea ce, din păcate, nu cred că-i cazul. Sincer m-aş bucura. Pentru amândouă. Şi îmi pare rău că a venit vorba despre asta, fiecare e liber, nu obişnuiesc să judec oamenii, dar când e vorba de copii fac precum mâţa la valeriană. Copilul e cea mai mare posibil responsabilitate a omului pe pământ.

  P.S. Relaţiile copiilor sunt senzaţionale cu bunicii. Sar două generaţii în compatibilitate. Pentru că sunt bunici. În rest, e o prăpastie.

  Deci, oare cum „se joacă cu mama ei”? :mrgreen:

 30. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Roxana

  Si noi doi si Ada suntem destul de tineri, asa ca vom vedea peste 20 de ani cum stau lucrurile. Crezi ca mai poti avea rabdare pana atunci ? 🙂 .

  Ai insa dreptate cand spui ca noroc ca esti tu „salon”. Daca n-ai fi fost intr-adevar salon, te-as fi tratat si eu altfel si ne-am fi certat ingrozitor 🙂

 31. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Până una-alta, Eliza e un artefact viu, despre care n-ai cum să ştii ce-i în sufletul ei.”
  _____________________________________
  @Roxana

  Sigur ca da, eu n-am cum sa stiu. Doar tu stii nefericirea,intrebarile si dramele care o macina pe copila…

 32. ada1957 Says:

  @ Chiar autentic simatizant

  Nepotii mei Nu asculta muzica simfornica si nici Nu este acum varsat pentru ceva ce Nu inteleg.
  Asculta dance cu mult spor , invata si joaca jocuri pe calculator desi au abia 6 ansi si 3.
  Mai ales te calaresc ( de drag) toata ziua sa le faci castele de nisip , sa-i lasi in talpile goale in nisip …sa te pui la mintea lor… sa rada cu gura pana la urechi.
  Imi tareti tare trist .. TRIST de tot…Cat peste 20 de ani …la varsta mamei Elizei… nepoata mea va abea cu ajutorul lui Dumnezeu 26 de ani.
  Cu greu fac eu fata la energia lor. cand o vad pe Eliza in schimb parca aduce cu Maica Tereza.
  Sincer Nu ma deranjeaza ca niste adulti au condamnat la batranete un copil ..macar sa fie ultimul…
  In rest sanatate maxima sa aveti … si daca aveti copii , sa va traiasca…si sa va faca mandru de ei. Scuze de deranj…

 33. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Ada,

  Da.Bine.

 34. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, te-am supraestimat. Eşti mârlan degeaba. Vârsta trece, cu timpul. Iar de dat în primire, asta doar Dumnezeu decide cine se duce primul, indiferent de vârstă. Oricum, pentru mine, cu cât mai repede mă duc la mama, cu atât mai bine. Numai să merit să ajung acolo. Deci, n-ai nimerit-o. 🙂

  Dar chiar nu ştiu ce te face să crezi că tu şi Ada aţi fi mai tineri. În mod sigur suntem cam de-un leat. S-ar putea cu un mic minus al meu. Că nimeni nu-i perfect. 😛

  P.S. Eşti kitsch când faci pe prostul. :mrgreen:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: