GUVERNUL PONTA, TERORISM DE STAT. O SUTĂ DE ELEVI UMFLAŢI DE LA BAC ŞI DUŞI LA AUDIERI!!!

Toată mizeria securistă instrumentată la Liceul „Bolintineanu” atinge cote paroxistice.

O sută de elevi au fost umflaţi – ALEATORIU! – de la bac, băgaţi la dube şi duşi la audieri.

Aşa ceva e fără precedent de la represiunea stalinistă contra elevilor (au fost torturaţi şi închişi în condiţii sinistre inclusiv minori).

Anul trecut au început prigoana contra alegătorilor, după referendumul care l-a spulberat pe Băsilă. Alegătorii, totuşi, au mers la vot în număr mare şi au votat USL. Ca să constate că Boc era mic copil pe lângă Ponta. Chiar şi Băsescu rămâne în urmă. Pe vremea ante-USL, sistemul n-a îndrăznit să-şi ducă ostentaţia represivă pe asemenea culmi.

Au fost acţiuni anticonstituţionale contra unor medici, dintre care, unii de referinţă – Bogdan Marinescu, Şerban Brădişteanu, Ioan Lascăr. Anticipam că vor urma cadre didactice. Era previzibil că se va pune sub reflector un caz şi se va generaliza – mă refer, evident, la directoarea dansatoare lasciv cu elevii, imagini scoase de la naftalină şi folosite după 10 ani. Obsesiv. Ca să manipuleze emoţional. Diversiune mizerabilă.

Numai că după ce zeci de profesori au fost umflaţi şi duşi la audieri ca să fie umiliţi, a urmat scandalul cu ridicarea elevilor. Zilele trecute, avuseseră loc percheziţii corporale şi scoateri abuzive ale elevilor din examen. SRI nici nu mai păstrează aparenţele, anunţă că e la originea urmăririi informative a societăţii civile, de data aceasta, a elevilor şi profesorilor.

Iar Ponta ce zice? Că bravo, să plătească profesorii care iau mită. Nimic, însă, despre demenţa contra copiilor – oare ce-ar face dacă peste ani li s-ar întâmpla aşa ceva propriilor copii? Nimic despre caracterul flagrant represiv al acţiunii, tipică statului poliţienesc.

Ăsta-i TERORISM DE STAT.

Copiii să se înveţe de mici că nu sunt decât sclavi pe plantaţie, la dispoziţia regimului discreţionar.

E absolut scandalos, dar din păcate, e previzibilă indiferenţa „civică”. Ba poate chiar populaţia simte un fel de satisfacţie – satisfatti stupidi.

Şi perversitatea e că represiunea o execută nu porcurorii, ci poliţia judiciară.

Din păcate, Radu Stroe a luat-o în plin. E cel mai incomod ministru şi ar fi o reală uşurare pentru sistem să se care de la Interne. Şi dacă va continua demenţa, va fi în situaţia ca înşişi susţinătorii liberali să-i ceară demisia. Aţi văzut ceva mai pervers în materie de manipulare? Pe pielea copiilor. Şi a oricui.

În acest timp, probabil că cineva fură ceva. Din gros.

Oricum, Radu Stroe are de dat explicaţii. În direct şi la oră de vârf. N-are faţă de prost, dar a fost extrem de fraier dacă a ajuns în această situaţie. Doi şi-un sfert-ul a dormit sau lucrează pentru adversar?

UPDATE. Cum spuneam. Ponta iese şi înfierează acţiunile poliţiei (fără să rateze momentul de a se răfui retroactiv cu Daniel Morar, de parcă Kovesi ar fi altceva). Şi minte că represiunea e fără mandat de la porcurori. Doar că porcurorii au stat în umbră de data asta. Şi au scos la înaintare poliţia. Misiunea e demiterea lui Radu Stroe.

UPDATE 2. Ponta, apoteotic, anunţă că se îndreaptă pe calul alb spre Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din capitală ca să rezolve personal situaţia. :mrgreen:

40 răspunsuri to “GUVERNUL PONTA, TERORISM DE STAT. O SUTĂ DE ELEVI UMFLAŢI DE LA BAC ŞI DUŞI LA AUDIERI!!!”

 1. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, îmi pare rău că s-a reactivat spamarea. Aşa se întâmplă de fiecare dată când banez o formă a lighioanei. Ieri n-am intrat pe blog decât seara, foarte târziu. Uneori, aşa se întâmplă.

  Ştiţi că până la urmă se va remedia, cum s-a mai întâmplat, dar îmi pare rău că până atunci trebuie să suportaţi consecinţele prostiei lui Big Brother.

  Oricum, eu nu eliberez spurcăciunile din carantină, aşa că n-au decât să mă spameze şi pe mine. Au mai făcut-o. Atâta înverşunare contra unui blog denotă prostie mare. Şi impotenţă. 😛

 2. GUVERNUL PONTA, TERORISM DE STAT. O SUTĂ DE ELEVI UMFLAŢI DE LA BAC ŞI DUŞI LA AUDIERI!!! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Copiii să se înveţe de mici că nu sunt decât sclavi pe plantaţie, la dispoziţia regimului discreţionar.”
  ____________________________________________
  @Roxana,

  Nu, sa invete de mici ca datul de spaga nu este o forma de viata, sa invete ca fentatul muncii prin spagi poate avea consecinte foarte neplacute si sa invete ca nesimtirea, inconstienta si idiotenia se platesc!

  Nu le mai plange de mila nici profesorilor(in primul rand), nici elevilor care fac astfel de lucruri, deoarece nu ai deloc motive serioase si aperi niste lichele.

  In privinta implicarii SRI-ului in asa ceva, este prima data cand le dau absoluta dreptate, deoarece problema examenelor masluite prin spagi ESTE INTR-ADEVAR UNA DE SIGURANTA NATIONALA. In sfarsit vad si eu ca fac ceva util ! Prin astfel de mentalitati si actiuni ca cele ale profesorilor de la Bolintineanu se duce dracului incet si sigur o tara, deoarece sistemul de invatamant de astazi seste important pentru maine…

  Nu cred ca dorim sa scoatem imbecili pe banda rulanta, asa ca bine la face! Sa-si plateasca lichelismul, iar compasiunea mea pentru acei profesori(elevii au poate scuza imaturitatii si a unui teribilism ….comod 🙂 ) este undeva sub zero, MULT SUB ZERO…

 4. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Roxana
  Iti pare rau ca s-a reactivat spamarea dar nu faci nimic ?Iar am un mesaj la spam…

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Daca tot a fost la spam acest mesaj il pun si aici deoarece este de actualitate.
  _________________________________________
  “Cred că vă place să vedeţi profesori umflaţi de porcurori în colaborare cu viteji de la SRI. Cred că a fost visul vostru de aur când aţi votat USL.”
  _________________________________________
  @Roxana

  Da, al meu a fost si mai este si in continuare! Ii vreau umflati , bagati la racoare, acolo unde de fapt le este locul!

  Sa-ti spun cum s-au dat examenele de capcitate la anumite scoli generale pe vremea cand fiica mea a dat acest examen, acum doi ani ? I-au lasat sa copieze, le-au facut ei subiectele, le-au rezolvat pe foi subiectele…De ce toate astea? Ca sa se poata lauda apoi scoala cu numarul mare de absolventi care au luat la colegii bune! Notele anilor de scoala erau oricum date din burta pe principiul ca sunt ei prosti dar sunt ai nostri si le-au mai si rezolvat subiectele de examen !Rezultatul este ca acele scoli sunt iubite de parinti deoarece pe langa ca elevii au note mari, se confirma vezi Doamne si prin rezultatele de la examen! O RUSINE, O RUSINE PENTRU ROMANIA, PENTRU INVATAMANT SI PENTRU CE TREBUIA SA FIE UN DASCAL!

  Astfel de oameni (cica profesori!) care au reusit sa isi bata joc niste soricei care chiar au invatat la examen si au bagat pe usa din dos lichelele lor ,nu merita nici macar scuipati in ochi ! Sa nu ma intelegi gresit, fiica mea oricum si-a luat cu succes examenul si este la colegiul la care dorea sa fie, la cel mai bun din orasul meu, prin fortele ei, fara sa copieze sau sa aiba note umflate la scoala. Sunt multi insa care nu au fost asa de norocosi iar locurile lor au fost ocupate aiurea si nedrept deoarece unii profesori s-au gandit sa fie “de gasca”, “baieti buni”sau pur si simplu sa le iasa si lor de o “recunostinta” mai mult sau mai putin materiala.

  Astfel de oameni sunt absolut nocivi pentru Romania(dupa mine este chiar o problema de siguranta nationala, una la fel de serioasa ca multe altele) iar daca nu cineva nu va stopa astfel de actiuni, ne vom mira mereu senini cat de tare s-a degradat invatamantul in Romania si cum absolventii de colegii bune nu sunt capabili sa citeasca un text cursiv sau sa stie ca “ma-ta” are cratima…

 6. mihai444 Says:

 7. Ileana Andersson Says:

  Mihai 444, Guse nu spune niste noutati, ce dezbaluie el se stie de ani de zile, inca de prin 2002, 2003 lumea a inteles ca dupa atentatele din 11 sept, s-a intrat intr-o noua era, cu o America mult mai agresiva si mai orientata catre satisfacerea propriilor interese. Blogurile, forumurile si Facebook sunt pline de astfel de dezvaluri. Ce este mai putin neobisnuit, este faptul ca s-a dat voie sa se vorbeasca despre anumite lucruri la televiziuni cu audiente mari. Asta inseamna ca baietii se simt pe cao mari si intrati deja intr-un trend ireversibil de unde noi muritorii de rand nu mai avem scapare.

 8. mihai444 Says:

  tocmai,cei cu Gusa de isi da drumul la gura?! vad ca e varf de lance pe televizuni, in sensul ca el vorbeste cel mai deschis pana acum din zona politico-jurnalistica.iar prost nu e,din contra,e un bun cunoscator al politicii,atat interne cat si externe(geopolitica) cu conexiuni si la americani si la rusi.ca in trecut a fost o lepra,asta stim cu totii. raspunsul ar fi din ceea ce simt la el, e ca are vreo doi copii si realmente chiar isi face griji de viitorul lor si al acestei tari.nu ma injura 🙂 nu e straina politica realitatea tv de ”deschiderea ” lui fata de adevarata realitate,as spune.

 9. plano Says:

  Suntem o tara cu mentalitate de spagari! Gasim motive cinice sa-i aparam pe cei care dau si primesc spaga. Daca este cazul, ca parinti, facem si mitinguri de protest pentru a bloca organele in drept sa constate ca suntem spagari.
  Nu conteaza ca facem rau tinerilor care pornesc in viata cu certificat de spagar.
  Acesta este mult mai grav pentru tarisoara asta decat abuzurile unui procuror heirupist.

 10. ioprotestatarul Says:

  Asta este „statul de drept” sustinut de procurorul Ponta si camarila securista. Romania se indreapta cu pasi repezi spre totalitarism!

 11. Radu Humor Says:

  Ce mai trage media din toate poziţiile, dar doar unde-i este îndreptată cătarea 🙄
  Şi cu câtă uşurinţă !? :mrgreen:

 12. Radu Humor Says:

  Vezi, de asta te fac eu vinovată Roxana că nu vrei să apari pe sticlă. :mrgreen:
  Că vorba aia, ai cu ce :
  şi fizic şi intelectual, dar mai ales caracterial 😉

 13. mariusnyc Says:

  Romania e o republica cocotiera populata majoritar de maimute pavloviene programate gresit. Daca se intampla nu mai departe de Sofia, ce se intampla acum in Romania, sareau din pantofi militieni, procurori si guvern .. Popor de rame , a stiut schizofrenicul Basea ce marfa are in congelator. Ati scapat de leprele pedeliste si ati dat peste leprele pontiste . Un guvern de vagabonzi flamanzi , prosti si aroganti…

 14. mariusnyc Says:

  A umplut-o de sange si Stroe… Frectii, harneala in direct

 15. virgilvirgil Says:

  test

 16. johnson1312 Says:

  Au ales un liceu amarat cu elevi proveniti din familii obisnuite.De ce nu s-a facut acest circ la Jean Monnet ? Pentru ca acolo sint beizadelele judecatorilor,procurorilor,ofiterilor din servicii, bancherilor,presei aservite si ale altor nomenclaturisti titulari ai coabitarii ? Sau aia nu copiaza ? Dap !…Ori profele nu-si baga milionu’ la sutien ? Corect,acolo banii merg direct in cont.Sa fim normali la cap,au vrut sa-si arate muschii si sa-i intimideze pe prosti alegand niste subiecti de acolo din mahala,dintre ai lor urmand ca Ponta neaflandu-se la baschet sa intervina la secunda sa pozeze in Chuck Norris dambovitean asa cum @ Roxana foarte bine a punctat.

 17. ioprotestatarul Says:

  „Victor Ponta spune că preşedintele Traian Băsescu este supărat pentru că nu îl bagă nimeni în seamă.”

  Trebuia sa spuna ca Basescu e suparat ca doar un nimeni il baga in seama, adica el.

 18. Roxana Iordache Says:

  @Plano. Miliţianul, tot miliţian!

  @Simpaticule, eşti stâlp al sistemului. 😐 Ca dovadă şi faptul că ţii să repeţi un sofism dintre cele care dovedesc triumful „fenomenului Piteşti”.

 19. Roxana Iordache Says:

  Simpa, ca să-ţi fac schema, e ca şi cum ţi-ar umfla copilul, iar tu ai aplauda. Că e acelaşi lucru să saluţi abuzurile abominabile asupra copiilor altora. 👿

 20. stejarul Says:

  test

 21. stejarul Says:

  Crin ce face? Nu zice nimic de terorismul de stat instituit de pontacu pe barba PNLului? PNLul a lasat justitia la mana famigliei ponta!

  De ce nu cere Crin demisia procurorului sef ?
  Crin chiar nu vede catastrofa ? Un imbecil plagiator pe post de premier este teroristul numarul unu in Romania!
  pontacu este de un sadism cumplit! Cum poate procuratura sa intervina in timpul bacalaureatului sa intimideze si sa maltrateze minorii? TIBERIU NITU , DEMISIA, PORCULE!

  Orice investigare a fraudei la bacalaureat trebuia facuta in afara scolii si dupa incheirea programului de bacalaureat.

  Interventia procurorilor in timpul bacalaureatului anuleaza rezultatele testelor la bac la liceul respectiv!

  Biblia pe capota masinii e o mangaiere pe langa palmoaca autobuzului procuratorii/politiei in curtea scolii pentru o excursie cu scop „educativ” la Parchet!

  Cum merge pontacu la scoala respectiva sa „indrepte” situatia?

  „Intervenţia premierului Ponta a blocat audierea a 100 de elevi în cazul fraudei de la Liceul Bolintineanu. Demersul premierului „este o gravă imixtiune în Justiţie” ”

  CORECT!!!!! IMIXTIUNE GRAVA IN JUSTITIE!!!!
  pontacu nu avea ce cauta la scoala !!! Trebuia ca ministrul justitiei sa il suspende imediat din functie pe nitu, sa ii deschida dosar de abuz in serviciu lui si subalternilor lui, si sa numeasca un interimar la Parchet care sa resolve situatia creata!
  Cum dracu , merge pontacu naibii pe caii lui albi ,electorali, sa isi vare coatele in justitia asta chiar si stramba! Scrie asta in fisa postului?

  DEMISIA PROCURORULUI SEF E OBLIGATORIE, JNAPANILOR!

  PS tot circul asta acopera miscarile putride ale coabitacului plagiator! La umbra duhorii inscenarilor pontace, se trag tunuri marsave/
  Atentie la Sova!!!!!

 22. stejarul Says:

  Roxi, spam!

 23. Radu Humor Says:

  Dacă nici pe 29 iulie nu punem de-un Takrir, cum naiba să se apuce ăştia să tragă în noi :mrgreen:

  ” Egypt army opens fire on pro-Morsi protesters”
  http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/07/20137542647286931.html

 24. mihai444 Says:

  http://secareanu.wordpress.com/2013/06/10/parintele-dumitru-staniloae-ortodoxia-noastra-romaneasca-ne-va-apara-si-de-slavism-si-de-o-organizare-suprastatala-a-europei-care-nu-respecta-principiul-nationalitatilor/

 25. Jan Pantelimon Says:

  Procurorii bashiti au vrut doar sa-i mediteaza .Clar ?

 26. plano Says:

  @Roxano
  Pareai ca nu esti o repede inghititoare de nade. :mrgreen:
  Apararea unei fraude care perverteste viitorul tineretului ne arata de ce asa de mulți romani au votat un infractor ca presedinte.
  Gafa sau comanda politica in administrarea provocatoare a unor probe, la un liceu din Capitala, parca le-a luat mintea ziaristilor! Pana ieri se vorbea de fraudarea bacalaureatului. Acum toata lumea a uitat de spagarii infractori si vorbeste de procurori…Nu mai vorbește nimeni nici de recensamantul care l-a scos din sarite pe fostul presedinte.

 27. Jan Pantelimon Says:

  Procurorii s-au bashit cu stropi la Bolintineanu .

 28. mgabim2009 Says:

  Pot tolera si intelege multe. Am fost in sistem 13 ani (si inainte si dupa revolutie). Stiu ca la bacalaureat se copia. O lunga perioada eram impinsi de sistem sa toleram. Ni se cerea sa dam promovabilitate, un proncetaj mare la „bac” etc. Si nimeni nu lua bani. Intr-o vreme (in epoca) ne roteau: eu eram trimisa la liceul X, ala de la X era trimis la Y si ala de la Y venea la noi! Si tot se copia sub obladuirea didactica. ei ii lasau pe ai nostri noi pe ai lor. Nu zic ca era cinstit sau corect, dar asta era. Dar tot in acel timp examenele de admitere la facultate erau reale si dure. Si cu tot copiatul la bac, am 4 generatii care in proportie de peste 70% au intrat la facultate „pe bune”.
  Vorbeam de toleranta mea, ce am vazut astazi ca s-a intimplat la Bolintineanu mi s-a parut EXECRABIL!
  1. De cind SRI-iul se ocupa de licee?
  2. Purtatorul de cuvint al DNA (sau parchet ca nu am fost chiar atenta) spunea ca sint 7 (SAPTE!) procurori care se ocupa de coruptia de la Bolintineanu. OK. CITI PROCURORI SE OCUPA DE FRAUDA DE LA OLTCHIM??????????????
  3. Am inteles ca spaga de la Bolintineanu se ridica la 12000 lei (sau euro, zau ca nu are importanta), CE FACEM CU SUTELE DE MILIOANELE DE EURO FRAUDATE DE ALDE VIDEANU< UDREA< BOANGIU smd. ?

 29. mgabim2009 Says:

  poate ma recuperezi…

 30. virgilvirgil Says:

  222

 31. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Simpaticule, eşti stâlp al sistemului. Ca dovadă şi faptul că ţii să repeţi un sofism dintre cele care dovedesc triumful “fenomenului Piteşti”.
  ____________________________________
  @Roxana

  Hai lasa, in dorinta ta de a injura orice, nici macar nu mai deosebesti negrul de alb…

  Lichelele de genul asta trebuiesc saltate, filmate, mediatizate si din punctul meu de vedere scuipate! Nu vom avea niciodata o tara normala daca nu rezolvam astfel de probleme grave. Nu sunt singurele recunosc, insa sunt si acestea foarte importante. Vrei corectitudine, vrei sa avem un sistem corect de invatamant care sa asigure viitorul tarii, sau vrei perpetuarea unor astfel de situatii?

  Invatamantul este facut zob Roxana si de la revolutie pana acum toti si-au dat concursul la acest lucru ! Tie in schimb iti arde sa plangi de mila unor lichele care vor ocupa incorect in facultati locurile unor copii care chiar meritau si aveau capacitatea sa invete …

 32. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Au ales un liceu amarat cu elevi proveniti din familii obisnuite.De ce nu s-a facut acest circ la Jean Monnet ?”
  __________________________________
  @Johnson

  Dar din ce cauza un om care a furat un sac de cartofi sta in puscarie, iar unul care fura o flota, nu ?

  Sigur ca exista nedreptati si ca asta este viata, insa furtul este oricum condamnabil. Sunt de altfel pline puscariile de hoti care sustin cu tarie (si pe buna dreptate) ca „altii au furat mai mult decat ei si sunt in libertate”. Le-as raspunde ca daca nu furau, erau si ei in libertate…

 33. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpa, ca să-ţi fac schema, e ca şi cum ţi-ar umfla copilul, iar tu ai aplauda. Că e acelaşi lucru să saluţi abuzurile abominabile asupra copiilor altora.”
  ______________________________________
  @Roxana

  Nu transforma problema asta in una sentimental-personala. Daca mi-ar salta copilul pentru asa ceva as avea inima zdrobita, insa as intelege si ca a procedat gresit si ca isi merita soarta. La fel ar sta lucrurile daca ar fi saltat copilul meu pentru furt, crima, viol sau orice alta PORCARIE FACUTA !

  Sigur ca un copil poate face greseli, sigur ca un parinte este plin de suferinta cand copilul plateste acele greseli, insa in fond trebuie sa intelegem ca acei copii sunt vinovati ! Imi este mila de parinti, imi este mila si de copii,(absolut deloc de profesori ) insa au facut o porcarie si trebuie sa o plateasca . Ce pana mea este asa de greu de inteles ?!

  Mai bine plangi de mila unor soricei palizi care invata de le sar capacele si au locurile ocupate in licee sau facultati din cauza unor lichele care se duc ranjind sa dea spagi si „sa se descurce”. Le poate fi stricat tot viitorul din cauza unor lichele care „s-au descurcat” dand spagi …Uite ca acum nu s-au „descurcat” deloc si le doresc sa pateasca asa mereu cand vor mai avea astfel de idei smecheresti !

 34. Roxana Iordache Says:

  @Plano şi @Simpa: Q.E.D.

 35. johnson1312 Says:

  @ Simpaticule …ai pus exact placa porei si a turcescului,pe un ton didactic ne explica acelasi lucru.” De ce sa nu-l discutam acum,aici pe cel care a furat un sac de cacat ci pe unul care si-a burdusit contul cu zeci de milioane din banul public ? Tot hot se numeste !

 36. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule …ai pus exact placa porei si a turcescului,pe un ton didactic ne explica acelasi lucru.” De ce sa nu-l discutam acum,aici pe cel care a furat un sac de cacat ci pe unul care si-a burdusit contul cu zeci de milioane din banul public ? Tot hot se numeste !”
  _________________________________________

  @Johnson,

  Asta si este adevarul Johnson, TOT HOT SE NUMESTE…Vrei sa-l numim „virtuos” in loc de hot si sa definim furturile ca fiind doar de la 10Tone de cartofi in sus?…

  PS: Nu ii urmaresc deloc pe Turcescu sau Pora, dar sa stii ca daca vor spune candva ca formula apei este H2O, nu ii voi contrazice doar din cauza ca sunt ei pupatori de fund basist, ci le voi da dreptate in acest aspect absolut clar.

 37. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Plano şi @Simpa: Q.E.D.
  __________________________
  @Roxana

  Da, comoda varianta! :). QED ce ?! …

  Ca nu vreau ca locurile in facultati sa fie ocupate de lichele si de cei care merita? Ca invatamantul imi pare unul din cele mai importante aspecte ale dezvoltarii Romaniei si ca este facut zob din 1990 si pana acum ? Ca pe profesorii aia ii consider niste lichele ordinare iar pe elevi niste cretini care in loc sa invete au preferat sistemul smecheresc ? Ca vreau o revenire a sistemului de invatamant care sa nu mai fie bazata pe subiectivitatea unor profesori sau pe spagi date, ci pe capacitatea si eforturile unor copii in vederea sustinerii unor examene corecte? Ca fiecare din lichelele acelea de la Bolintineanu iau locul unui elev care chiar merita sa fie in locul lor la o facultate buna ? Va doare undeva de elevii onesti care sufera din cauza unor astfel de lichele ca cele de la Bolintineanu si preferati sa plangeti de mila nesimtitilor aia…

  Nu stiu ce se intampla cu tine si cu unii din cei de aici daca refuzati sa intelegeti astfel de adevaruri simple. Tu spui sec (si fara supararare, cam ca nuca in perete) un „QED” iar Johnson tot pe stilul tau imi ma compara aiurea cu Pora sau Turcescu…Chiar nu intelegeti cat de importanta este distrugerea unor astfel de practici pentru viitorul tarii, sau preferati comoditatea unui QED aiuruit sau a unei comparatii ca nuca in perete ?

 38. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Si Johnson, mai este si un mic amanunt care iti scapa. Nu stii daca la Monet s-a copiat , ci doar ai presupus asa…

  N-am nimic impotriva unor folosirii imaginatiei si a prezumtiilor, dar cu singura conditie de a nu le lua obligatoriu drept adevaruri. Adevarul scurt si sec este ca la Bolintineanu s-au dat spagi si s-a aranjat un examen, urmand sa aiba de suferit niste copii cinstiti care isi pierd locurile la facultati bune si isi schimba directia normala si meritata a vietii, din cauza unor lichele.

  Esti de acord cu asa ceva?…O sa-mi spui iar ca asa spun Pora si Turcescu, sau mai bine te vei gandi cum ar trebui de fapt sa stea lucrurile ?

 39. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Iti place sistemul asta imposibil de dialog Roxana?…Crezi ca vei evita lighioane pastrand setarile de acum ?

 40. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, ţi-am răspuns mai sus.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: