BĂSESCU, DECI, MARŞ! PONTA, SIKTIR!

Oricât s-au scremut (i)responsabilii de la INS să încerce să o lase aşa cum a vrut Rus, tot n-a ieşit. Adică, să fim serioşi, cum să fim doar cu un milion şi jumătate  mai puţin(i), doar pe chestia migraţiei „căpşunare”? Unde e (s)căderea natalităţii în chestia-asta? Drastică. Oricum, chiar şi aşa, tot îmi iese evaluarea, anume că de fapt noi l-am demis pe Băsescu anul trecut cu cel puţin 3 procente peste 50.

Nu mai urmăresc televiziunile de ştiri mai mult de câteva minute pe zi sau deloc, dar s-a nimerit că azi l-am prins pe o fraudă de la INS care zicea că oricum nu contează electoral datele recensământului, că adică, ei nu – sau nu ei – stabilesc numărul de alegători. Cu alte cuvinte, vorbea pentru cretini. Că nu e vorba să stabilească ei, ci e în cauză o statistică simplă, care poartă asupra datelor electorale, direct.

Băsescu e demis şi dacă ar avea vreun strop de demnitate ar pleca. Măcar acum. Dar, să fim serioşi, ce demnitate? El ştie că dacă se cară fără i(m)punitate îl mănâncă puşcăria. Atât.

În ce-l priveşte pe Ponta, ce-a avut el azi de declarat a fost – ca să traduc – că măcar să ştim cum stăm statistic când e vorba de demiterea lui Crin Antonescu. Aşa a zis. A zis aşa: că dacă nu ne-a ieşit prima oară, măcar să reuşim să-l trântim pe viitorul preşedinte.

Dar nici Crin nu-i mai breaz, s-a prostit.  N-a speculat nimic din datele recensământului. Semn – al câtelea? – că de fapt a fost acceptat de sistem ca viitor preşedinte al ţării. De vitrină.

De ce aş mai merge la vot? Păi, să vă reamintesc: ca să-i dai pe toţi, cu pixul negru. Să le pun cruce.

Trăiască Regele!

Sigur că şi asta e o naivitate. N-are cum să revină monarhia în România fără un preşedinte ca Antonescu.

Deci, Niels, fă, naibii, ceva! :mrgreen:

P.S. Despre ziua SUA, sigur va urma. Mai ales despre handicapatul mintal care asigură interimatul postului de ambasador.

UPDATE. Uitasem: ce s-a întâmplat în Egipt e material didactic pentru lovitură de stat. Poate află şi imbecilii de la UE.

15 răspunsuri to “BĂSESCU, DECI, MARŞ! PONTA, SIKTIR!”

 1. Dan Ghenea Says:

  N-are cum sa revina monarhia daca ne-am flescai toti dupa chipul si asemanarea fostului viitor presedinte.
  Adio, Crin Antonescu!
  Traiasca Regele!

 2. BĂSESCU, DECI, MARŞ! PONTA, HAI SIKTIR! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Radu Humor Says:

  Nu te uiţi deloc prin spamuri?

 4. plano Says:

  CCR il avertizeaza in motivarea de azi pe Basescu si Antonescu nu sesizeaza conflictul constituțional cu Basescu… pe tema referendumului repetat.
  un punct de vedere:
  http://www.plano10.com/2013/07/ccr-ii-spune-lui-basescu-ca.html

 5. Marius Mina Says:

  Daca nu ma duc si votez PDL ul , sa moara chioru .Uite -asa, cui pe cui sa le dau prin falci numai voturi…

 6. augustinradescu Says:

  Jane, tacerea lui Crin nu e semn ca l-a acceptat sistemul. Sistemul tocmai cloceste! Tu chiar crezi ca mari nelu a renuntat la ideea de a numi el viitorul presedinte, adica de a lasa mostenire palatul LUI, Cotroceni? Care viitor pres(!) il va numi pe EL premier.
  Pai de-aia nici nu-i place noua Constitutie, ca presul nu mai numeste pe cine vrea muschiuletii sai (am evitat sa zic „lui”, ca poate nu-i masculin!!) Ai uitat cuvintul „paiata”? Mai vorbim!
  Corecteaza paranteza la i(m)punitate.

 7. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/07/saracul-milionar-cristian-busoi.html

 8. mihai444 Says:

 9. mgabim2009 Says:

  Daca Romania ar fi cu adevarat o tara cu constiinta, miine ar fi in strada cu milioane de protestatari. Dar ghiorlanul roman sta mai bine la berici si ceafa de porc, ca deh, merge „si-a sa”…..
  Cu un pic de presiune stradala, jigodia este dusa definitiv si irevocabil, a dovedit-o el insusi prin interviul de astazi: se caca pe l de frica! Jigodia stie ca nimeni nu o sa mai dea nici macar un scuipat pe el (ma refer la lumea occidentala) cind s-a do vedit CLAR ca ESTE DEMIS. Nu este nevoie nici de parobarea lui Antonescu sau Ponta. Romania trebuie sa-si contureze singura soarta. Dar repet, pe roman il doare exact in paispe. daca nu l-ar fi durut ar fi fost cu sutele de mii asta toamna parteneri de plimbare cu Ghise!

 10. mgabim2009 Says:

  Am inteles ca spamul este pe felie, dar vad ca nici de la postul trecut nu m-ai scos, deci sa inteleg ca nu mai am ce cauta pe aici?

 11. mgabim2009 Says:

  si poate ma scoti si cu postul de aici

 12. Marcus Says:

  Sa Ne Traiasca basescul !

  Curge tupeul din gura anticristului precum balega din dosul martoagei. Acum cand avem cifre oficiale cu “multi am fost, putini am ramas” sa vii si sa bagatelizezi pana la negare un recensamant national doar pentru a-ti justifica tu nimcnicia cu care te tii cu dintii de scaunul de la Cotroceni este de-a dreptul de spitalul de nebuni. Cred ca alte comentarii pe aceasta tema nu-si mai gasesc rostul, ele insemnand pur si simplu consum nervos si pierdere de vreme.
  Mai interesanta mi s-a parut reactia liderilor USL care, prin gura d-lui Ponta, a concluzionat ca aceasta chestie trebuie sa ne fie de invatatura de minte, cu alte cuvinte alta data sa fim mai atenti cand numim ministri de interne care din simpatie pentru basescul numara cetatenii Romaniei precum Pristanda steagurile urbei cu mentiunea ca lui Rus, spre deosebire de Pristanda, i-au iesit mai multi la numaratoare, suficienti pentru ca basinosii de la CC sa invalideze un Referendum perfect valabil.
  Asa ne trebuie, acum “volens, nolens o ardem cu aghiasma basita” pentru ca ordinele de la Inalta Poarta sunt clare: “romani, ciocu’ mic, basescu este la putere”.
  Si cu asta, basta, “the show goes on” toata lumea este multumita si intr-un fel bucuroasa ca pe meleagurile gurii de rai mioritic s-a asternut o liniste tamaduitoare in urma “pupat Piata Independentei”.
  Sa ne fie de bine si sa ne traiasca basescul!

 13. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/07/saracul-milionar-cristian-busoi.html

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/07/alooo-dom-decan.html

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/06/barack-obama-nu-il-va-vizita-pe-nelson.html

 14. Donkeypapuas Says:

  Cei de la INS spun că România are mai puţin cu un milion şi jumătate de oameni faţă de 2002. Dar numai cei de naţionalitate română sunt cu două milioane şi jumătate mai puţin – cu tot sporul adus de basarabeni – başca maghiarii care sunt şi ei cu două sute de mii pai puţin.

 15. BĂSESCU, DECI, MARŞ! PONTA, SIKTIR! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: