CSM ADAUGĂ LA LEGE. ŞI PONTA CE FACE?

Jartelele de la CSM au făcut cadou Antenei 3, de ziua ei – opt anişori, la mai mare! -, o decizie care nu se poate compara în imbecilitate decât cu aia de ieri a CCR.

Şi CSM, ca şi CCR, adaugă la lege. Adică, se decretează ca CEKA, STASI, GESTAPO sau pe româneşte, poliţie politică.

Şi zice că libertatea presei nu e absolută, fiindcă aşa vrea foliculina Hăinelii. Că mai sunt suficiente jartele în CSM care au votat ruşinea asta-i de fapt explicaţia degradării. Slugărnicia.

Slugărnicia nu poate avea decât o gamă restrânsă de explicaţii: precaritatea profesională, frica de represiune. Mai poate fi şi carierismul cu orice preţ. Ceea ce tot precaritate dovedeşte: dacă nu profesională, atunci, morală. Cât cuprinde.

Deci, comunicat imbecilissim al CSM, că inspecţia judiciară sexizată contra Antenei 3 a decis că televiziunea e vinovată pentru că şi-a exercitat dreptul la liberă exprimare, în detrimentul unor fraude din justiţie. Şi mai ce?

Dacă aşa ceva s-ar întâmpla în oricare altă ţară care are pretenţia, teoretică, de stat de drept şi democraţie funcţională, Hăineală şi gaşca ei ar zbura din funcţii, cu fulgi cu tot. Mai ales că tot corpul veritabil al magistraţilor denunţă nereprezentativitatea flagrantă a CSM şi modul mai mult decât abuziv, modul totalitar de a (re)acţiona contra propriei bresle, a clasei politice, a presei, a societăţii, în general. Şi în particular, la adresa tuturor celor care nu fac nici parte din sistem, nici sluj în faţa lui.

Radu Tudor rămâne vertical, a sesizat Parlamentul European cu privire la atentatul împotriva libertăţii presei, a libertăţii de exprimare, în general, pe care îl comit chiar instituţii care ar trebui să le garanteze.

Dar Ponta va tăcea adânc, iar dacă va fi întrebat, cumva, va răspunde atât de stupid-previzibil, că nu se poate băga în statalitatea în stat a CSM. Nici a CCR. Nici a SRI, etc. Pentru că e parte din totalitarismul care îi convine, sperând să-i fie, după ce pleacă Băsescu, noul moţ pe fecale.

Aşa ceva atât de ostentativ nu s-a întâmplat nici în timpul guvernărilor băsiste oficiale. Bravo, Ponta! Justiţia ta. Procuroriada.

P.S. Repet şi de această dată, cu privire la CSM, cum am spus-o şi ieri, referitor la totalitarismul CCR: Crin Antonescu e de vină. Pentru că nu s-a bătut ca să introducă în Constituţia revizuită acel articol unic pe care îl are Constituţia SUA, anume, Primul Amendament, privind libertatea nelimitată de exprimare. Şi pentru că a cedat în faţa lui Ponta, acceptând statutul de magistrat pentru procuror, care nu este decât un funcţionar de stat ca şi poliţistul, iar în proiectul revizuit al Constituţiei avea posibilitatea şi datoria să introducă prevederea că procurorul este avocat al statului. Atât. Ba conta, conta enorm, pentru că toţi ar fi pus decizia CCR pe seama faptului că proiectul de revizuire a Constituţiei e prea radical pentru a fi admis de sistem. Când colo, e prost. Preferabilă rămâne Constituţia actuală. E remarcabilă, oricum, declaraţia preşedintelui Antonescu, anume că poate referendumul privind revizuirea Constituţiei va fi simultan cu alegerile prezidenţiale. Mai urmează şi să revizuiască revizuirile. Că altfel nu face decât să se autosubmineze.

UPDATE. Uitasem esenţialul: când CSM a sesizat inspecţia judiciară contra unei instituţii mass-media am scris că e o aberaţie fără margini, întrucât jurisdicţia inspecţiei judiciare este exclusiv asupra judecătorilor şi procurorilor.

Dacă CSM a pus inspecţia judiciară pe Antena 3, rezultă, conform aceleiaşi logici, că Antena 3 este instanţă. Deci, îl poate aresta pe Băsescu. Îl poate şi judeca. De fapt, îl poate condamna din momentul arestării. Nu-i ăsta modelul sistemului judiciar băsecurist? :mrgreen:

29 răspunsuri to “CSM ADAUGĂ LA LEGE. ŞI PONTA CE FACE?”

 1. stejarul Says:

  „Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că teoretic este posibil ca regiunile să fie create şi să rămână la titulatura de judeţe dacă nu se schimbă Constituţia.”

  E ilegal! Presedintele senatului accepta sa se faca ilegalitati?
  Pai basescu poate sa-i bage pe toti la puscarie si nici macar nu putem zice ceva.

  E socant sa vad cum guvernantii imbatati de putere s-au izolat de popor. Incearca disperati sa sunteze democratia pentru ca stiu ca nu mai au suportul masiv de care s-au bucurat la alegeri.

  Crin impinge tara in anarhie.

 2. Roxana Iordache Says:

  Stejare, acum chiar că te băseşti. 🙂

 3. CSM ADAUGĂ LA LEGE. ŞI PONTA CE FACE? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. stejarul Says:

  Roxana, explica-mi! Cum ma basesc?
  Tu esti de accord cu regionalizarea facuta pe sub masa? Fara referendum? Ca asta spune Crin!

 5. stejarul Says:

  Voi trebuie sa intelegi ca e disperare mare daca rus ajunge guvernator pe regiunea de nord-vest. rus vinde orice. E de o lacomie cumplita!! Omul asta nu are Dumnezeu. Banul e „dumnezeul” lui. La Cluj a facut hotii ca in codru. Politia locala e total aservita lui rus.

  Voi nu stiti imensitatea mafiei lui rus. rus vrea independenta totala de Bucuresti sa fie el tartorele regiunii de NV. Acum isi vede visul de putere implinit. Ajunge „dumnezeu” de NV si va sustine autonomia teritoriala a regiunii de NV cu amicii lui udemerei. E visul vietii lui sa aiba justitia, politia locala in mana. Toate hotiile lui vor fi atunci sterse si nu va mai fi nevoit sa pupe intunecimea liderilor de la Bucuresti.

 6. Sandi Says:

  @ Roxana

  Ai zis cumva ceva despre mizeriile descrise aici :mai jos ?

  http://www.cotidianul.ro/onoarea-pierduta-a-academiei-romane-216725/

  Daca nu, trebuie sa zici ceva te rog.

 7. mariusnyc Says:

  Cand spun ca va pierdeti timpul degeaba …. tara condusa de bulangii sifilitici , doar cu var nestins ii mai faceti bine

 8. razvancoltea Says:

  ” Mai ales că tot corpul veritabil al magistraţilor denunţă nereprezentativitatea flagrantă a CSM”.
  Cu un mic amendament:au denuntat. Asta pana cand au fost saltati la foc automat cativa judecatori de catre DNA si s-a cam terminat cu fronda dumnezeilor pe pamant recte judecatorilor.Ca , vorba ceea, daca n-au comis-o pe bune e posibil ca „prietenii stiu de ce” sa mixeze interceptarile.In rest, nici Haineala nici altii care se cred nemuritori nu sunt asa.O sa le vina si lor randul.

 9. Ileana Andersson Says:

  Stati flex ca onor CCR proiectul de Constitutie a intrat in nefiinta la memorabila data de 26 iunie 2013. Fie-i tarana usoara!! 🙂

  Nu va mai agitati, nu va mai fi nici o reviziuire de Constitutie! Si e bine asa pana mai trec obsesiile cu regionalizarea.

  Pe 26 iunie, acum 73 de ani, primeam ultimatum de la sovietici sa cedam Basarabia.

  Ce coincidenta!!!

 10. stejarul Says:

  @Ileana Andersson

  Ma bucur ca existi! 🙂

 11. Sandi Says:

  Slugoii lui Belzebut iar au luat-o in bot de la CEDO !

  http://www.dcnews.ro/2013/06/interceptari-ilegale-in-cazurile-lidia-niculescu-si-valentino-acatrinei-despagubiri-de-15-500-de-euro/

 12. mihai444 Says:

  Este vorba, potrivit Elenei Băsescu, despre faptul că amendamentul prin care se dorea interzicerea prin Constituţie a denumirii de „rom” a fost respins. http://ampress.ro/stiri/eba-anunta-o-victorie-pe-blog-despre-ce-este-vorba/

 13. mihai444 Says:

  http://sud-est-forum.ro/wp/2013/06/isarescu-nu-prea-stiu-ce-urmeaza/ Cam prin anii ’80 eu am făcut constatarea că am intrat într-un alt ciclu – libertatea pieţelor, monetarism, new keynesianism, ca prin 2007 să văd că au început frământări şi regândiri, a început criza asta.Cred că suntem la sfârşitul unui ciclu de 40 de ani, nu prea ştiu ce urmează” :)))

 14. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/06/duicu-isi-premiaza-supusii-pe-banii.html

 15. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Nu va mai agitati, nu va mai fi nici o reviziuire de Constitutie! Si e bine asa pana mai trec obsesiile cu regionalizarea.

  Pe 26 iunie, acum 73 de ani, primeam ultimatum de la sovietici sa cedam Basarabia.

  Ce coincidenta!!!”
  _____________________________________________
  @Ileana Andersson

  Da, o coincidenta la fel de interesanta este si faptul ca pe 26 iunie 1977 a avut loc ultimul concert al lui Elvis Presley.

 16. pozedecat Says:

  @Sandi: ei au luat-o in bot dar in portofel o luam noi. Sper ca in viitorul cat mai apropiat sa si-o ia tot ei si-n portofel.

 17. Ileana Andersson Says:

  Mare canalie sunt Tismaneanu si Patapievici!

  http://www.rbnpress.info/wp/una-dintre-ispravile-penale-ale-lui-patapievici-tismaneanu-a-primit-5-130-dolari-de-la-icr-ca-sa-l-faca-de-ras-pe-cioran-in-sua/#ixzz2XJJf4Msa

 18. Ileana Andersson Says:

  I uitati ce plannuieste Basescu:

  Regele…Harry I de România…

  Preşedintele Traian Băsescu e pe cale să regizeze un plan machiavelic de reinstaurare a monarhiei, până la terminarea mandatului său în 2014, dar fără implicarea Regelui Mihai I • Şeful statului a demarat, prin intermediul unor rechini imobiliari, campania de recuperare şi reîntregire a domeniilor regale • Prin lobby-ul la Prinţul Charles, Traian Băsescu şi Elena Udrea încearcă să-l aducă pe tronul României pe Prinţul Harry al Marii Britanii, care tocmai a fost la un pas să fie asasinat • Pentru prima dată în istoria Casei Regale a Marii Britanii, blazonul regal al României a fost depus, pe 8 noiembrie 2012, de Regele Mihai I, în Capela Savoy, alături de cel al Reginei Elizabeta a II-a
  În ultimii ani, câteva evenimente, care pot avea implicaţii majore asupra viitorului ţării noastre, au trecut oarecum neobservate. Atacul violent al preşedintelui Traian Băsescu la adresa Regelui Mihai I, vizitele tot mai dese ale Prinţului Charles în ţara noastră, scandalurile imobiliare în care este implicat Prinţul Paul Lambrino, semnalul Casei Regale a Marii Britanii de apropiere de România şi campania de promovare a Prinţului Nicolae sunt doar câteva evenimente, care, puse cap la cap, pot contura scenariul prin care România ar putea fi condusă, din 2014, de un rege, altul decât Mihai I sau un descendent al acestuia.

  Fotografie-document

  În a doua jumătate a lunii mai a anului trecut, Regele Mihai I a participat la ceremoniile prilejuite de jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, organizat cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la urcarea pe tron a monarhului britanic. Pe 18 mai 2012, Regele Mihai I, în calitate de văr primar al monarhului britanic, a luat parte şi la prânzul oficial, care a durat o oră şi jumătate. Prânzul oficial a fost precedat de o sesiune foto oficială, la care au luat parte Regina Elisabeta a II-a şi monarhii celor 26 de ţări prezente la eveniment. În fotografia de grup realizată cu acest prilej, regele Mihai I al României este aşezat chiar în dreapta reginei Elizabeth a II-a, în timp ce în stânga monarhului britanic se află regele Simeon al Bulgariei. Alături de aceştia, tot în primul rând, în fotografie mai apar împăratul Japoniei, regina Olandei, regina Danemarcei, regele Constantin al Greciei, sultanul din Brunei, regele Suediei, prinţul Hans Adam de Liechtenstein.

  Premieră regală

  Ulterior, pe 8 noiembrie 2012, de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril, familia regală a României a participat la un serviciu religios în Capela Regală Savoy, sediul Ordinului Regal Victorian. Ceremonia a avut loc în onoarea Regelui Mihai I, aniversându-se împlinirea a 75 de ani de când Majestatea Sa a primit Ordinul Regal Victorian, în grad de Mare Cruce. Cu acest prilej, blazonul regal al României a fost depus de Mihai I în Capela Savoy, lăcaşul cel mai apropiat de sufletul reginei Marii Britanii. A fost pentru prima dată când un monarh din afara Regatului Unit al Marii Britanii expune blazonul regal în capela privată a Reginei Elisabeta a II-a.
  Gestul a fost comentat de specialiști ca un „apus” al Casei de Hohenzollern, o încheiere de mandat, și o preluare a acesteia de către Casa Regală a Marii Britanii. Cu alte cuvinte, un act de predare al tronului României la dispoziția monarhiei Marii Britanii.
  Contrar, însă, acestei apropieri vizibile pentru neofiți, Traian Băsescu pare să aibă cu totul alte planuri, deși interesul său pentru monarhie este evident și poate fi în consecuție cu gestul amintit. Dar nu de partea Regelui Mihai I, pe care nu s-a sfiit să-l bălăcărească în repetate rânduri, în discursuri scandaloase. Mai întâi a încercat o apropiere de Paul de Lambrino, căruia împreună cu Maria Băsescu, i-a și botezat copilul. Președintele a militat pentru recunoașterea prințului ca moștenitor direct al averii regale. Mai nou, însă, relațiile cu Paul de Lambrino s-au răcit, iar Băsescu se orientează spre Prințul Charles al Marii Britanii.
  Charles nu poate fi rege în România, nici William – căruia îi este promisă coroana Angliei. Prințul Harry, în schimb, da! Chiar și descendența sa e legată de Casa Regală a României. Planul lui Băsescu e simplu. Să fie ultimul președinte al României și să instaureze monarhia. Cel putin așa susțin mai multe surse de informații ale ziarului, independente unele de altele, dar și evidențele politice.
  Românii, în sondaje, nu vor monarhie, adică nu-l mai vor rege pe Mihai I și nici pe un descendent de-al acestuia. În cazul Prințului Harry (Henry Charles Albert David), lucrurile se schimbă. Ce român n-ar vrea ca România să fie condusă de Casa Regală a Marii Britanii? Ar fi o relansare a țării, o siguranță viitoare și certitudinea că România devine o putere, la masa celor puternici din Europa. La un astfel de sondaj, cel puțin două treimi din români ar spune da. Asta e și miza. Românii nu mai au încredere în clasa noastră politică indiferent cine vine la putere, indiferent cine va candida la președinție. Dar pe Harry, poporul îl va dori, tocmai din aceste considerente.
  Deși planul pare incredibil, în cele ce urmează, o să aducem argumente. Poate nu e o coincidență că o puternică asociație pentru reinstaurarea monarhiei s-a înființat de curând la Cluj, în fieful lui Emil Boc, omul președintelui, asociație care a debutat cu o petiție pentru revenirea regalității la putere, dar și inițierea unui proiect care prin mai mulți pași să aducă la conducerea țării un monarh.

  Băsescu: „Regele Mihai a fost slugă la ruşi”

  Cum spuneam, imaginea regelui Mihai I a fost şifonată serios de-a lungul timpului, atât de preşedintele Ion Iliescu, cât mai ales de Traian Băsescu. Punctul culminat a fost atins în iunie 2011, când Băsescu a stârnit o dezbatere furtunoasă şi şi-a atras multe critici după ce a declarat că Regele Mihai I a trădat România. „Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai. Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi?”, se întreba Băsescu în plin discurs politic de denigrare a lui Mihai I. Chiar dacă presa a sărit să adâncească scandalul, populația nu a avut o reacție vehementă, iar Băsescu a testat exact această reacție. Așa că s-a trecut la pasul doi al planului.

  Pista falsă a Prinţului Paul şi Principelui Nicolae

  Atacul lui Băsescu la adresa Regelui Mihai I nu a fost ceva întâmplător, deoarece şeful statului îşi dăduse seama că dorea să predea şefia statului către un rege, dar altul decât Mihai, iar soluţia cu Prinţul Paul Lambrino nu are prea mari sorţi de izbândă. S-a mai luat în calcul şi înscăunarea Principelui Nicolae – şi istoricul Neagu Djuvara chiar l-a nominalizat ca posibil succesor la tron, în contextul în care reinstaurarea monarhiei constituţionale în ţara noastră ar întruni majoritatea opţiunilor populaţiei. „Singura soluţie de a resuscita monarhia românească ar fi ca tânărul Nicolae să fie naturalizat român, să înveţe carte românească, să fie pregătit pentru o posibilă înscăunare”, spune istoricul. „Dacă ţara, românii, mă vor chema, sunt pregătit să răspund chemării lor, aş accepta să vin în România. Sunt pregătit să fac acest pas, chiar dacă mi-e greu să vă spun care ar fi exact strategia ce ar trebui urmată”, spunea, într-un interviu acordat în urmă cu un an şi ceva, Principele. Nicolae este născut în 1985, fiind văr cu Prinţul Charles şi nepotul cel mai în vârstă al Regelui Mihai I. Dar sondajele de lucru au demonstrat că susţinerea pentru Principele Nicolae este destul de firavă, iar prezenţa şi imaginea acestuia nu inspiră încredere şi respect pentru ceea ce înseamnă un monarh agreat de marile familii regale europene şi mondiale.

  Lobby pentru Prinţul Charles

  În aceste condiţii, Traian Băsescu a trecut la aplicarea unui plan mai discret, dar direct, de a impune un rege respectat pe viitorul tron al României. Astfel, prin intermediul protejatei sale, Elena Udrea, a demarat o campanie de promovare şi susţinere mediatică a Prinţului Charles, care, efectiv, este îndrăgostit de România. După prima sa vizită în România, în 1993, Prinţului Charles i-au căzut ochii pe conacul Apafi, din localitatea sibiană Mălâncrav. Pentru că imobilul era în proprietatea statului, nu l-a putut cumpăra. După ce conacul a fost revendicat de comunitatea luterană, prinţul a reuşit, în 2002, să-l cumpere cu doar 5.000 de lire sterline şi, ulterior, a investit în renovarea lui aproape 100.000 de lire sterline, pentru că imobilul era o ruină. Acum, Prinţul Charles deţine opt proprietăţi în mai multe zone din Transilvania, iar vizitele sale au devenit o obişnuință. Între timp, când era ministru al Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea a început să laude şi să promoveze realizările şi vizitele Prinţului Charles în ţară noastră. De fapt, Elena Udrea s-a întâlnit de câteva ori cu Prinţul Charles, iar preşedintele Traian Băsescu l-a primit de două ori la Palatul Cotroceni, ultima dată chiar în această săptămână – luni, 3 iunie 2013. Curios, de la această întâlnire nu s-a comunicat nimic special, cu toate că prințul a stat suficient timp de vorbă cu președintele.
  Întâmplător sau nu, această întâlnire a avut loc la doar câteva zile de la încercarea de asasinare a Prințului Harry, tentativă aparținând unui islamist. Ca părinte, Charles ar fi trebuit acum să petreacă mai mult timp cu fiul său mai mic, tânărul fiind profund marcat de ceea ce ar fi putut fi o tragedie. În schimb, Charles se află în România, efectuând vizite la Băsescu ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

  Campania de reîntregire a domeniilor regale

  Între timp, Traian Băsescu a demarat, prin intermediul justiţiei şi al unor rechini imobiliari garantaţi chiar de şeful statului, campania de reîntregire a domeniilor regale. ZIUAnews a semnalat că o mare parte din fabuloasa moștenire a regilor Ferdinand I, Carol al II-lea și Mihai I, evaluată la peste patru miliarde de euro, este disputată astăzi între Băsescu, Tal Silberstein și Adriean Videanu. Zeci de palate, mănăstiri, chiar și comune întregi, alături de zeci de mii de hectare de terenuri, ferme, sedii de bănci, de ambasade, de partide, Biblioteca Universitară, toate au fost pierdute ca la un joc de poker de așa-zisul prinț de România, Paul Filip Lambrino, progenitura bastardului Mircea Grigore Carol. Actorii din această telenovelă începută la finele anilor ’40 au, în zilele noastre, reprezentație la Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce au manipulat politic destinul regal al lui Paul Lambrino. Traian Băsescu, Adriean Videanu și Tal Silberstein, împreună cu Remus Truică și Andrei Marcovici, au creat o infrastructură formată din off-shore-uri, firme de avocatură, judecători și fonduri de investiții, pentru a pune mâna pe ceea ce se cuvine de drept poporului român și familiei regale a României, reprezentată de Mihai I. Un prim pas a fost făcut: retrocedarea ilegală a 43 de hectare din zona Snagov către prințul Paul Lambrino, printr-o inginerie imobiliară realizată de Remus Truică.
  Așa cum ZIUAnews a arătat într-un articol anterior, preluat de „Sinteza Zilei” – emisiune la care a fost prezent și Paul de Lambrino -, Prințul a semnat o procură către oamenii lui Traian Băsescu, prin care se dorește a se pune mâna pe întreaga avere a Casei Regale, mai mult decât ar fi îndreptățit Lambrino. Mai mult, ZIUAnews a demonstrat că Lambrino a și pierdut, practic, averea, pentru că a cedat drepturile litigioase în schimbul sumei de 4 milioane de euro. Asta înseamă că averea Casei Regale va intra pe alte mâni la sfârșitul proceselor de retrocedare, o avere numai bună pentru noul rege al României. Este firesc ca, în negocierile cu Charles, președintele Băsescu să asigure viitorului rege domenii regale, iar acestea sunt exact cele pe care Lambrino a cedat drepturile litigioase, ba chiar și în plus, unele revenindu-i, de drept, lui Mihai I.
  Pentru o ţară reguvernabilă (A.C.)
  Pentru o ţară „aproape neguvernabilă” – potrivit comisarului european Öttinger – apariţia pe piaţa scenariilor politice a variantei Prinţul Harry pe Tronul României nici nu mai pare exagerat de exotică. Există chiar opinii că varianta ar face ca percepţia faţă de Monarhie, actualmente modestă, să se răstoarne în favoarea acesteia, mai ceva decât s-au răsturnat rezultatele votului în favoarea comuniştilor, în 1946. Întrebarea de fond care se pune în primul rând este ce putem presupune că s-ar schimba în bine, respectiv, în rău?
  În bine:
  – acele aspecte, la nivel internaţional, legate de imaginea României şi de notorietatea ei, ţinând cont de popularitatea şi respectabilitatea Monarhiei Britanice, care s-ar răsfrânge asupra noului proiect politico-administrativ;
  – anumite aspecte legate de stabilitatea politică, monarhul urmând a fi un garant şi un mediator al acesteia, un numitor comun trans- şi supra-partinic;
  – şanse sporite de redresare economică, datorate prestigiului, relaţiilor şi intereselor din spatele noului dregător de sânge albastru.
  Nu aşa de bine:
  – tinereţea şi imaturitatea Prinţului Harry, cunoscut crai şi petrecăreţ;
  – creşterea expunerii româneşti la ura teroristă, dat fiind că Alteţa Sa este o ţintă declarată a jihadiştilor;
  – sporirea pe plan intern a frustrărilor naţionaliste şi fundamentaliste, în ideea, deja consacrată, că nu ar trebui să ne vindem ţara.
  Bogdan Comaroni
  Ion Teleanu

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Ia uitati ce plannuieste Basescu:
  Regele…Harry I de România…”
  __________________________________________
  @Ileana Andersson

  Ei na, eu cred ca este o exagerare. 😎 Una mare. Aproape de aberatie. O aiureala… :).

  La fel de probabil si de posibil, este sa-l aduca Basescu pe Papa Francisc si sa-l puna director la uzinele Dacia Pitesti….

 20. Sandi Says:

  Ai nooostri intra pe fir !

  Realizatorul TV Niels Schnecker, numit directorul de campanie al lui Crin Antonescu

  http://www.cotidianul.ro/realizatorul-tv-niels-schnecker-numit-directorul-de-campanie-al-lui-crin-antonescu-216849/

  Poate vine si MM sa dea o mana de ajutor 🙂

 21. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Sincer nu ma asteptam sa ia Crin atatea injuraturi in Cotidianul pe chestia asta cu Niels Schnecker 🙂

 22. johnson1312 Says:

  io zic ca-i foarte bun Niels pentru Crin mai ales ca il mai protejeaza de atacurile dirijate din zona Finkelstein-Gitenstein-Labeunustein… baiatul a jonglat 10 campanii in USA de pe vremea lui Reagan asa ca nu prea are ce sa-l incurce in sportul asta…mai are si centura neagra asa ca ferea !!!

 23. Ileana Andersson Says:

  Uitati aici ce se urmareste pentru viitor:

  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/06/27/henry-kissinger-destramarea-siriei-prin-haos-spre-ordine/

 24. olimpiu65 Says:

  http://florincitu.wordpress.com/2013/06/27/inflatie-medie-de-45-pe-an-ratarea-tintei-de-inflatie-dispret-fata-de-moneda-proprie-rea-vointa-sau-nestiinta/#more-2764

 25. Radu Humor Says:

  Ce face Ponta ? (întrebarea din titlu)
  Păi face şi el ce poate.
  Pentru a se promova pe el şi tot neamul lui :

  „Guvernul condus de Victor Ponta a dat în judecată Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, prin intermediul ANFP, pentru a impune, culmea, limba maghiară ca limbă obligatorie în administrația publică locală din Covasna și Harghita. După ce ani de zile atât Forumul Civic cât și subsemnatul am reclamat maghiarizarea administrației publice locale din cele două județe de către vechea conducere a ANFP, controlată de UDMR, acum Guvernul Victor Ponta a trecut la următorul nivel. I-a acționat pur și simplu în judecată pe românii din cele două județe pentru a impune limba maghiară ca limbă obligatorie în administrația publică locală”

  +

 26. Sandi Says:

  Securistii vechi-noi si-au mai tras un partid !!!

  http://www.dcnews.ro/2013/06/alianta-lege-si-ordine-alo-se-constituie-in-partid/

 27. stejarul Says:

  http://www.cotidianul.ro/sova-atacat-cu-rosii-la-cluj-pe-surse-rahatul-de-la-rosia-montana-e-parfumat-si-cat-de-mare-e-disperarea-goldului-216885/

  Superb!!!! Genial!!! ha ha ha!

  O protestatara I-a strivit o rosie pe „tableta ” porcului de sova! 🙂

  Imi provoaca o greata imensa putorile astea , loaze de fosti securisti, ajunsi ministri si para-ministri care din banul public se „doteaza” ca tot romanul cu tehnologie de ultima ora, sa faca ce ? Sa distruga o natiei?

  S-a incheiat „luna de miere” a coabitacilor. 🙂

 28. raduprajan Says:

  UN MESAJ PENTRU AURELIAN PAVELESCU IN SPECIAL SI DESPRE PARLAMENTUL UNICAMERAL IN GENERAL: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/06/29/un-mesaj-pentru-aurelian-pavelescu-in-special-si-despre-parlamentul-unicameral-in-general/.

 29. Ileana Andersson Says:

  Cartea asta merita citita:

  http://newsinfo1000.wordpress.com/category/doctrina-socului/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: