CCR ADAUGĂ LA LEGE. ŞI CRIN CE FACE?

CCR rochie a3

Foto via antena3.ro

CCR, de toată coma.  Te gândeşti că această fraudă de Curte nu poate abera mai mult şi data viitoare ţine să te contrazică.

Cică, legea referendumului cu prag coborât la 30% e constituţională, dar aplicabilă doar peste un an.

Dacă n-ar fi atât de grav ar fi de râs în hohote. Aşa ceva, de fapt, nu face decât să confirme statutul de stat în stat pe care şi l-a arogat Curtea Constituţională – la fel ca şi CSM, la fel ca Parchetele.

Nu-i prima oară când CCR adaugă la lege, dar parcă niciodată în asemenea hal. Pe motivul invocat de preşedintele reales, Zegrean, că aşa indică Comisia de la Veneţia, adică, să nu se modifice legile referendumurilor mai devreme de un an.

Unu, că e o declaraţie pentru reduşi mintal. Nici mama Comisiei de la Veneţia nu bate nici Dreptul Roman, nici legislaţia naţională în consecinţă. Adică, e o lege a aplicării tuturor legilor, aceea că ele intră în vigoare din momentul publicării în Monitorul Oficial.

Să vezi că CCR o să-i interzică lui Ponta s-o publice. Iar Ponta se va conforma. Ca să i-o dea lui Crin peste naivitate.

Şi doi, chiar dacă prin absurd am accepta aberaţia că se poate adăuga la lege, atunci, tot pentru tâmpiţi a comis-o Zegrean, în sensul că peste o lună se face un an de la referendumul care l-a spulberat – degeaba – pe Băsescu. CCR l-a adunat cu mătura şi făraşul, înapoi la Cotroceni. Ghişe are dreptate, dar nimeni nu ţine seama. Oricum, până la organizarea referendumului, trece şi mama anului.

Bref, pe lângă scandalul uriaş pe care ar trebui să-l declanşeze – şi nu-l va declanşa – această decizie discreţionară, Crin Antonescu primeşte ce-a aşteptat. Sau a avut naivitatea să se lase din nou lucrat, ca şi anul trecut, la referendum. El chiar credea că nu şi-o va lua? Că, adică, nu va fi condus la un eşec al referendumului pentru revizuirea Constituţiei, cu care e asimilat?

Am mai spus-o, compromisurile compromiţătoare nu fac decât să te afunde în mizerie, iar prostituţia, să te transforme în victimă a propriei erori. Din potenţial erou.

Măcar de-ar fi făcut totul pentru o revizuire brici, printre care, neapărat, să se fi ţinut de cuvânt privind transformarea Curţii Constituţionale, din instanţă politrucă, în secţie a Curţii Supreme. Cel puţin ştia de ce face CCR mizeria, adică, măcar se putea eroiza în faţa alegătorilor şi chiar ar fi fost susţinut. Fiindcă ar fi avut dreptate. Aşa, a cedat degeaba, pe ici-pe colo şi anume, în punctele esenţiale.

Dar să vedeţi că mizeria CCR va fi trecută cu vederea, deoarece lui Ponta îi convine – că îi faultează dintr-o singură lovitură şi pe Crin, şi pe Dragnea (şi mă bucur, dată fiind aberaţia cu regionalizarea). Se va vorbi despre noua dispută din USL, pentru care servitorul Zgonea deja s-a executat şi a convocat sexiune extraordinară, în care să răstoarne votul de bun simţ prin care a fost adoptat amendamentul Chiuariu, privind transferarea dreptului de decizie a urmăririi penale de la procuror, la judecător. Deci, gata cu filajul pe banii proştilor de români, gata cu supravegherea cetăţenilor ţării. Gata, în opinia PNL, impusă datorită faptului că au votat alături de liberali şi UDMR, şi PPDD, şi mai mulţi jurişti din PSD, care au ţinut seama mai mult de Drept, decât de dreptul arogat al lui Ponta de a le da mandat imperativ – deci, de a folosi Constuţia în loc de hârtie igienică, ca şi modelul lui, Băsescu.

Şi ca să impună din răsputeri statul poliţienesc, slugile de la PSD invocă MCV. Să vedem dacă în PSD cei care au votat alături de PNL îşi vor păstra verticalitatea sau şi-o vor face plastilină. Şi ce va (mai) negocia UDMR. Că în privinţa PC, e clară de mult suceala. Lângă PSD.

Singura ieşire din capcană a lui Crin Antonescu e să se victimizeze, adică, să iasă din nou la bătaie cu sistemul şi să anunţe că în condiţiile în care statul de drept e călcat în picioare, nu mai organizează referendumul pentru modificarea Constituţiei decât peste un an, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Şi până atunci, revizuieşte revizuirile. Măcar stema regală să o avem înapoi pe drapel – că fără asta, nu pupă voturile monarhiştilor, care pot fi determinante pentru victoria din primul tur. Că în al doilea, intervin surprizele.

P.S. Am spus şi repet, dacă se va candida după actuala Constituţie, atunci şi numai atunci, îl votez pe Crin Antonescu. Deci, sistemul mă trimite la vot. 🙂

52 răspunsuri to “CCR ADAUGĂ LA LEGE. ŞI CRIN CE FACE?”

 1. olimpiu65 Says:

  Hypnos abereaza! el chiar nu intelege! dupa ce ti-ai abandonat electoratul si nucleu dur de alegatori tu ai sperante???? de la cine de la fsnisti?????

 2. olimpiu65 Says:

  TATA SOCRU! e acolo si asculta. Dumnezeu sa ma ierte mi-ar place sa-i umplu capul de plumbi…coitele si le-a articulat singur …cu mana lui Bombo!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, păi, eu i-am făcut o recomandare lui Crin. E, totuşi, creştin. Deci, ştie că sinuciderea e un păcat. De neiertat. Una din rarele derogări e atunci când o face o fecioară, ca să scape de la viol. Ceea ce nu e cazul. :mrgreen:

 4. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, nu i le-a numărat bine. :mrgreen:

 5. olimpiu65 Says:

  nu am avut nev(c)oie! a avut psihopatul procurori s-o faca!!!
  tot raul spre bine!!! nu puteam merge inainte cu Felix, cu tata socru &comp!!!

 6. olimpiu65 Says:

  dar stimatul domn ALM oare ce spune despre ,,clubul basistilor” de aici??? dar simpatizantul neautentic?? parca ma intreba de ,,viitorul politic” al lui Crin?!!!

 7. Roxana Iordache Says:

  Lasă, că are tot viitorul! Mai important e să fii liber şi să-ţi vezi de viaţa ta, decât lider şi aservit politic.

 8. olimpiu65 Says:

  din pacate e debusolat! sper sa aibe viitor politic dar eu personal il consider uzat..cu tot cu coana lui de la Bruxelles si papagaul de Manescu si alti pupincuristi gen Fenechiu…habar nu ai ce taifun urmeaza pe oamenii lui cu DNA varf de lance!!!

 9. olimpiu65 Says:

  http://www.pesurse.ro/2013/06/26/antonescu-avem-probleme-foarte-seriose-economice-f/#news
  postez acest link pt a vedea o poza sugestiva pt ziua de azi.

 10. ALM Says:

  Stimatul nu zice nimic, fiindcă nu a înţeles ce dracu’ e în capul judecătorilor de la CCR. N-am văzut nici „scorul” şi nici motivarea în toată splendoarea ei.
  Aşteptam ca, în proiectul de revizuire a Constituţiei să apară obligativitatea unanimităţii deciziilor CCR. Eu, poate şi din cauza limitărilor în judecată, nu pot înţelege cum poate fi o lege constituţională dar nu prea! Sau, altfel zis, aşa şi aşa, în proporţie de 5 la 4 …

  Clubul băsiştilor nu este un loc anume, deci nu aici! Aici este loc doar pentru defulări …

 11. CCR ADAUGĂ LA LEGE. ŞI CRIN CE FACE? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 12. stejarul Says:

  Adio regionalizare! Sper…. 🙂

 13. olimpiu65 Says:

  poate ca atunci cand ,,progonzam” pe baza unor unor minime cunostiinte ,,defulam”!! mi-as dori ca oameni cu mult mai multa experienta de viata ca domnul ALM sa aibe dreptate si eu doar cu defularea, cu basismul, cu nihilismul

 14. johnson1312 Says:

  Antonescu: S-ar putea merge pe referendum odată cu prezidențialele, dar nu știu ce vom decide în USL

 15. Marius Mina Says:

  In Romania se intampla lucruri foarte grave si lautarii o tin langa cu accidentul din Muntenegru… Poporul asta isi merita soarta . De cand se substituie legislativului avortonii lui Basescu de la CCR ?

 16. Sandi Says:

  „Crin ce face ?” Pai sa citeasca cu atentie versurile astea :

  Ce mai ramane

  Din toate ce ramine e tradarea
  prietenilor si supliciul lor,
  acel suris stupid, multicolour,
  crabi muribunzi pe care-i varsa marea,
  si pe nisip se-nvirt si cad pe spate,
  voind sa se salveze de-a-ndarate.

  Virgil Teodorescu

 17. ALM Says:

  Domnule Olimpiu, am să vă dau un exemplu, din punctul meu de vedere, elocvent. În articolul de „Pe Surse”, dvs l-aţi văzut pe Hypnos şi atât. Eu am văzut o recunoaştere a ceea ce bănuiam şi, în parte, ştiam: avem probleme economice foarte serioase (eu mi-aş permite să plusez şi să spun GRAVE). Acoperirea în fapte a unor promisiuni electorale a „sleit” vistieria statului! Reparaţiile financiare, promise înainte de alegeri mi-au părut fanteziste şi mă aşteptam ca liberalii (plus PC) să-i tragă de mânecă pe pesedişti. N-au făcut-o, pentru că le-a plăcut aroma guvernării. Acum, probabil că trebuie să apeleze la un nou împrumut extern, sau să găsească noi taxe şi impozite.

  Nu trebuie să suferiţi pentru nişte vorbe. Încercaţi să replicaţi pentru că ţin la tăvăleală. Oricum, eu vă iubesc pe toţi. Şi pe cei şapte milioane juma’ şi pe cei care au rătăcit calea …

 18. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „dar stimatul domn ALM oare ce spune despre ,,clubul basistilor” de aici??? dar simpatizantul neautentic?? parca ma intreba de ,,viitorul politic” al lui Crin?!!!”
  ____________________________________________
  @Olimpiu

  Olimpiu, ma doare undeva de decizia CCRului si a fost singura decizie care chiar nu m-a interesat absolut deloc. 🙂 . Ramanem fara constitutie noua ?! Vai ce tragedie …

  Despre viitorul politic al lui Crin Antonescu nu stiu ce sa-ti spun, ca nu sunt ghicitoare, insa eram curios ce parere ai tu despre acest lucru. Sa stii ca era o curiozitate absolut curata , plina de puritate 🙂

  Nu stiu insa ce sa-ti spun de basistii de pe aici…. Sunt multi si ma cam enerveaza ca nu sunt deloc onesti in convingerile lor si se prefac doar „liberi cugetatori” :D. Nu-i asa ca si pe tine te deranjeaza profund acest aspect ? 🙂

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „De cand se substituie legislativului avortonii lui Basescu de la CCR ?”
  ________________________________________
  @Americane

  Se substituie de mult ….chiar de mult timp. Ce naiba te mira asa de tare de parca este prima data ?

 20. Marius Mina Says:

  saifutingura

 21. olimpiu65 Says:

  @ simpa
  ti-a spus Rox data trecuta dar degeaba!!! atat poti, atat graiesti!!!
  domnule ALM nu cred ca micile reparatii financiare i-au ,,secatuit” pe uslisti
  magariile unor liberali in frunte cu Fenechiu cu privire la managementul TAROM si privatizarea CFR-Marfa sau minciunile unei koor de Plumb si colac peste pupaza politica BNR nu pot sa ne ofere nici macar speranta!!!

 22. Marius Mina Says:

  Nici in Nabucco nici in Southstream . Mai are cineva ceva de spus despre prosteala care zace in diplomatia romaneasca ? – MAE si Diplomatia ingroapa energetic Romania . Vai mama noastra cu toti securistii repetenti si reciclati peste tot …

 23. olimpiu65 Says:

  Nabucco era mort din start, doar idiotii din politica romana au crezut ca cineva misca in est fara Moscova!!! iar South Stream… doar Videanu mai incerca cu pacaleala.In fond ce dreak ne doare de am cheltuit ca prostii pt Nabucco???? mandria???

 24. stejarul Says:

  Mai, io ma dixtrez de ma sparg!

  Deci, vara trecuta ioan rus declara 18 milioane de votanti. Ca sa il scoata de la fals intelectual, pontacu mobilizeaza furnicutele de la INS sa pluseze CNPurile inregistrate de la recensamant. Asa avem cate 12 studenti in camaruta fara baie… ca deh… ne traba 21 milioane sufletele romanesti sa dea 18 milioane unde traba…adica la vot.

  Acuma ponta, sa-l faca pe rus guvernator, ciunteste procentul de validare a referendumului la 30%, ca doar n-o sa ciunteasca cele 18 milioane si sa il trimita la mititica pe rus!

  Vine CCR si spune stop! Asta il baga pe pontac in deadlock! Adica in blocaj complet. 🙂 lol

  -daca lasa cele 18 milioane ale lui rus si cele 50% ale CCR, rus isi ia adio de la regiunea de NV

  -daca ponta le spune furnicutelor de la INS, „stanga imprejur! declarati cifra reala de la recensamant” atunci rus poate ajunge guvernator dar poate oricand da cu subsemnatul pentru falsul intelectual din vara trecuta!

  LOL 🙂

 25. pozedecat Says:

  adaugatul la lege este sport national
  http://a-craciunescu.blogspot.ro/2013/06/centralizarea-regionalizarii-sau.html

 26. ALM Says:

  Oamenii merg la biserică cu scopuri diferite. Unii ca să-l asculte pe popă, alţii ca să vadă preoteasa.

  Eu văd în decizia CCR ceva simplu. Cum le este obiceiul, şi-au făcut piepturile scut în apărarea preşedintelui iubit, dacă îi mai trece cuiva prin cap să-l demită!

  Mai am ceva în cap (că degeaba nu mă scarpin). Băsescu nu era convins de obedienţa CCR când a spus că va alege momentul repetării referendumului din 2009. Acum nu mai e cazul, că pierde sigur!

 27. acuvio Says:

  Funny: Dl Victor Ponta afirmă că-l va instala la Cotroceni pe dl. Crin Antonescu chiar dacă va fi erodat sau adormit, treaba este ca şi făcută, trebuie doar puţintică răbdare şi înghiţit câteva găluşte 🙂

 28. Matei Florin Says:

  Sigur că Ghişe are dreptate! Numai că alde liberalii fac ceva pe dreptatea lui. Mai acum o săptămână, maaaarele Varujan Vosganian îl lua în derâdere pe Ghişe, de faţă cu pipiţele de la B1, sugerând că stoicul senator braşovean e tra-la-la. Şi surâzând, apoi, complice cu alea. Mai mult, eu nu uit că însuşi Crin i-a ordonat lui Ghişe să-i ceară scuze lui Ponta, doar ca să satisfacă orgoliul socrului Ilie Scârbu. Ei, bine, scuzele acelea mi-au arătat un lucru înfiorător: că Antonescu nu se repliază în faţa mastodontului PSD, nici nu se eschivează în vreun fel inteligent. Nici expectativă nu se cheamă atitudinea preşedintelui PNL. Antonescu e, pur şi simplu, docil, redus la rolul de personaj insignifiant, care nu poate decide nimic şi nu poate acţiona nicicum. În condiţiile în care, iată, Ponta ţine hăţurile, iar Băsescu are biciul (aşa fiind văzuţi cei doi coabitanţi de mulţi compatrioţi), Crin arată – din ce în ce mai evident – a cal de bătaie. Or, mă tem că postura asta îi va dăuna liberalului mai mult decât crede el acum.

 29. Liliana Brasoveanu Says:

  Mai Roxana, nici nu știu cum sa te caracterizez : naiva? Proasta? Smechera? Or toate la un loc…pai mai madam te întreb: tu susții un cretin (ultima ta gaselnita-ca tu, sincer, nu ai principii-la tine principiile se schimba precum vremea primăvara) care e dus de nas de base or tonta? Pai de ce-l susții mai doamna dacă e handicapat.? Sau mai ai dubii? Chiar? Ce aștepti tu de la repetentul la istorie? Tocmai, asteptarile tale mă fac sa-ți pun la îndoială integritatea ta …

 30. stejarul Says:

  „Pai de ce-l susții mai doamna dacă e handicapat.? ”

  „Handicapatii” nu au si ei nevoie de sustinere? They need love too!!!

  Ai ceva cu „handicapatii”? Sau poate ai ceva cu Roxana… sau poate ai ceva cu lumea libera. Lumea in care fiecare are dreptul sa sustina pe cine vrea.

  Pana nu apare in Monitorul Oficial pe cine trebuie sa sustinem, „asteptarile” domniei tale au solutie farmacologica.

 31. Marcus Says:

  Basescule, Tu Chiar Nu Stii, Ce Jigodie Poti Fi!

  Nu sunt eu in masura si nici macar nu mi-am propus sa-mi dau cu presupusu’ asupra oportunitatii cu care Guvernul Romaniei a luat decizia sa declare ziua de ieri, Zi de Doliu National, in memoria victimelor cumplitului accident rutier din Muntenegru.
  Ca opinie personala pot totusi sa afirm ca, cel putin acest Guvern a aratat ca-i pasa de cetatenii sai obisnuiti, in timp ce in decursul timpului alte guvernari n-au dat doi bani, spre exemplu, cand saptesprezece (daca imi aduc bine aminte) tineri militari romani cadeau victime colective ale unui alt cumplit accident, in timpul unei misiuni de antrenament, pe un aeroport dobrogean intr-un avion prabusit si cuprins de flacari.
  Cert este ca ieri a fost Zi de Doliu National si oricat de nesimtit ar fi cineva, tot in opinia mea, ar fi imposibil sa nu rezoneze cat de cat la o asemenea drama umana.
  Dar asta este valabil pentru oameni normali, cu bun simt si credinta in suflete, cu oarece inclinare catre suferinta celui de aproape caruia in asemenea momente un sentiment de compasiune transmis de semeni de ai sai nu poate sa faca altceva decat sa-i mai aline din suferinta produsa prin trecerea brutala in nefiinta a celor dragi lui.
  Nu este valabil insa si pentru bestia de Basescu, presedintele tuturor romanilor, care a mai dovedit inca o data, cu toate ca ne-am saturat pana in varful unghiilor de la picioare de asemenea manifestari, cat de mic si de ticalos poate fi si cum foloseste el orice ocazie indiferent de tragismul ei, sau de modul in care aceasta ii afecteaza sufleteste pe locuitorii acestor meleaguri, pentru a arata el dusmanilor sai politici cine este sefu’ si cine este indrituit sa dea tonu’ la Doliu National in aceasta tara.
  Pentru ca despre asta a fost vorba!
  Lasand la o parte faptul ca Tricolorul Romanesc chiar de Ziua lui s-a intamplat ca, printr-o decizie guvernamentala, sa fie coborat in berna, motiv, in cel mai fericit caz, de a nu spune nimic, manifestandu-ti prin tacere compasiunea fata de victime si nicidecum de a adresa urari de viata lunga si la multi ani romanilor, si avand in vedere doar dorinta parsiv-ticaloasa a unui om de nimic de a plati polite vindicative celor care nu l-au consultat probabil atunci cand au decis acest lucru, si tot iti vine sa scuipi la modul propriu o astfel de secatura si cazatura umana si sa te rogi la Dumnezeu deoarece, datorita coabitarii, pe Pamant nu prea au mai ramas multe de facut in privinta acestei jigodii, s-o ia si s-o trimita la dracu’ exact unde acest suflet ratacit isi va gasi in sfarsit linistea, lasand in acelasi timp un popor sa respire usurat.

 32. acuvio Says:

  http://acuvio.blogspot.ro/2013/06/victor-ponta-si-crin-antonescu-funny.html

 33. stejarul Says:

  „De dragul regionalizării, Dragnea vrea un referendum de mai multe zile, la toamnă”

  Cand a fost referendumul pentru demiterea lui basescu, pe caldura aia cumplita, jegul de dragnea nu il rodea sa faca un referendum de doua zile.. ba mai mult, ioan rus a inchis multe sectii de votare in nasul celor ce stateau la coada sa voteze… Acum cand se agata ca disperatii de ciolanul regionalizarii vor referendum etern… pana le ies cifrele!

  Cat tupeu pe bolsevicii de la conducerea PSD sa cerseasca voturi zile intregi numa’, numa’ sa nu fie nevoiti sa declare cifrele corecte de la recensamant. Daca ar declara cifrele corecte, ar avea nevoie de vreo 7 milioane de voturi sa atinga pragul de 50%.

  Bravo lui basecu! Bine le-o facut CCRul aservit matrozului!

 34. Un simpatizant poate neautentic Says:

  “De dragul regionalizării, Dragnea vrea un referendum de mai multe zile, la toamnă”
  ____________________________________
  @Stejarule

  Poate sa faca un referendum si de 365 de zile pentru regionalizare, ca oricum nu ii trece daca prezenta trebuie sa fie de peste 50%. Nu stiu insa de unde iti iei tu informatiile, dar lucrurile nu cred sa stea deloc cum le spui tu…Nu ii trebuie de fapt un referendum pentru regionalizare! 🙂

  Din cate stiu eu (si daca ma insel sa-mi spui) variantele prin care se face regionalizarea sunt sau sa introduci notiunea de regiuni in constitutie (lucru care ar insemna intai votarea Constitutiei si abia apoi regionalizarea) sau pur si simplu sa numesti noile regiuni „judete” si ai terminat povestea, deoarece judetele sunt deja introduse in actuala constitutie.

  Ce te face deci sa crezi ca are nevoie Dragnea de un referendum ca sa poata face regionalizarea?…

 35. stejarul Says:

  „pur si simplu sa numesti noile regiuni “judete” si ai terminat povestea, deoarece judetele sunt deja introduse in actuala constitutie.”

  Din cate stiu eu, sa modifici cu un m patrat un judet, ai nevoie de referendum local (doua judete- de unde iei un m2 si unde aduci un m2) . Deci nu prea cred ca e asa de simplu sa schimbi doar denumirea…

  „Poate sa faca un referendum si de 365 de zile pentru regionalizare, ca oricum nu ii trece daca prezenta trebuie sa fie de peste 50%”

  Nah! Suflu si in iaurt! Ce de garantii ne mai dadea sova INAINTE DE INCHIDEREA SECTIILOR DE VOTARE, ca am depasit pragul la referendum si nu mai e nevoie sa vina lumea la vot, ca mai apoi sa spuna ca „o gresit” saracutul…
  Nu cred ca vor veni romanii la vot sa atinga 50%+1 , dar cred ca referendumul va trece ! De aia vor referendum pe mai multe zile sa poata frauda votul sa scoata cat le trebuie.

 36. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Am vazut in Cotidianul ce spunea Dragnea si nu par sa existe decat doua variante . Sau de fapt nu vrea sa se faca regionalizarea ci ii este doar impusa si i-a cazut lui pe cap, sau este prost de bubuie si nu intelege acest lucru banal, ca la prezenta de 50% CONSTITUTIA NU VA TRECE indiferent cate zile aloci referendumului.

  Fireste, mai este si posibilitatea ca INS sa dea alte cifre pe 4 iulie, insa eu personal nu vad deloc posibila varianta asta.

 37. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Din cate stiu eu, sa modifici cu un m patrat un judet, ai nevoie de referendum local (doua judete- de unde iei un m2 si unde aduci un m2) . Deci nu prea cred ca e asa de simplu sa schimbi doar denumirea…”
  ___________________________________
  @Stejarul

  Da, asa este, ai dreptate.

 38. ioprotestatarul Says:

  http://www.cnn.com/2013/06/26/world/africa/south-africa-mandela/index.html?hpt=hp_t2

  E CAZUL SA NE RUGAM PENTRU MARTIRUL NELSON MANDELA!

 39. olimpiu65 Says:

  Dragnea, Chelaru si alti lideri PSD au anuntat ritos ca ei nu renunta la organizarea referendumului in toamna asta. si uite asa il ingroapa pe Hypnos care se se cearta ca o tzatza la tv cu limbricii lui Felix!
  cine stie??!!! poate ca e mai bine sa nu fie presedinte Hypnos, e slabutz rau ca politician, iar ca sef de stat sa nu analizezi bine si sa sari ca prosta din cada isteric la tv e dezastruos!!!

 40. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/06/voi-cine-sunteti.html

 41. Radu Humor Says:

  Dacă nici în Crin Antonescu nu mai credem, ce ne mai rămâne ?!

 42. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Dacă nici în Crin Antonescu nu mai credem, ce ne mai rămâne ?!
  _____________________________________________
  @Radu Humor

  Eu unul cred in Crin Antonescu dar, ca in orice politician, cu rezerve , fara sa-i ridic statuie si vazand atent exact care sunt de fapt actiunile lui. De crezut insa da, cred ca este un politician bun si mai ales cred ca are buna intentie in ce vrea sa faca. S-ar putea insa tocmai din aceste cauze sa aiba o soarta a la Emil Constantinescu si sa i-o traga sistemul, vom vedea asta in timp.

  Recunosc ca sunt depasit de logica unora din cei care posteaza aici deoarece habar nu am de ce ar trebui sa ma supar pe Crin Antonescu sau pe USL, 🙂 din cauza ca jigodiile de la CCR fac exact ce stiu ele mai bine, ling dosul stapanului. Presupun ca este vorba de un fel de vocatie a durerii pe care o au unii si care ii face sa fie mereu dezamagiti si sa dea teatral ochii peste cap, alta explicatie nu am…Ma rog, am si alta explicatie dar iar se supara cate unul cand ii spun ca este basist, asa ca ma abtin 😀

 43. ioprotestatarul Says:

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/06/zi-de-doliu-national.html

 44. Sandi Says:

  Varanul a pus pe maimutzoii din fruntea PC sa traga niste basini contra PNL !!

  Ciuca ala e o cripto-curva de mult timp ! Urmariti-l. Niciodata nu zice ceva contra lui Basea la vreo emisiune tv. !

 45. ALM Says:

  @Sandi
  Poate Băsescu s-a dus din nou cu căciula-n mână la GRIVCO. Deh, soluţia imorală …

 46. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Mie imi este frica sa nu dea CCRul o erata in care sa spuna ca anul acela se masoara doar de la momentul in care la da Basescu voie. „Maretia dreptului” nu este deloc usor de inteles si ne rezerva mereu surprize…

 47. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii şi sunteţi prea inteligenţi – na, că vă flatez 😛 – ca să vă supăraţi când nu vă răspund fiecăruia.

  @johnson1312. Înseamnă că am comis-o big time, ca pe vremuri, dacă ai revenit. Ba m-ai mai şi lăicuit. 😆 Drept să-ţi spun, tot ce-am scris a fost cu gândul la absenţa ta din peisaj. Că măcar Virgil a mai postat câte ceva. 😳

  @ALM. La asta m-am gândit şi eu, soluţia imorală. :mrgreen:

  @Liliana Brasoveanu. Pizdi, eşti travestit. 😛 Dacă prostia ar durea, capul la Lăbăroiu ar exploda. Anul se repeta pe vremea lui Ceauşescu, cretinilor, ca să eviţi repartiţia, să-ţi prelungeşti studenţia, să încerci să-ţi găseşti ceva de lucru fără compromis. Dar cine n-are clasă n-are nici clase. Deci, e scuzabil că n-ai de unde să ştii.

 48. pozedecat Says:

  Na, ca sunt flatat! 🙂

 49. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Stejarule

  Nu te simti suparat ca nu ti-a raspuns Roxana si tie ? :d

 50. johnson1312 Says:

  Rox…subtil mistoul ma gandeam eu,am dat like pentru ca e ceva mai bun decat celelalte unde n-am comentat pentru ca nu prea aveam ce…

 51. raduprajan Says:

  UN MESAJ PENTRU AURELIAN PAVELESCU IN SPECIAL SI DESPRE PARLAMENTUL UNICAMERAL IN GENERAL: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/06/29/un-mesaj-pentru-aurelian-pavelescu-in-special-si-despre-parlamentul-unicameral-in-general/.

 52. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Nu era nici un mişto. Mulţumesc pentru sinceritate.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: