ANTENA 3 ÎI FACE JOCUL LUI PONTA CONTRA PNL

Nu mai suport televiziunile de ştiri şi atunci când deschid televizorul prefer un film bun, dacă, de exemplu, am surpriza să constat că până şi la Trinitas TV apare o piţi băsistă (Sandra Pralong), ca să dea lecţii de moralitate civică.

Azi s-a nimerit să deschid fix la ora 13, când, la Antena 3, Alina Petrescu, într-o pauză de alăptare (de-asta cresc copiii alienaţi), anunţa ca şi pe un fapt deja iniţiat, intrarea medicilor în grevă generală, împreună cu tot corpul sanitar.

Fraierul de ministru Nicolăescu a şi muşcat-o,  şi a dat, în consecinţă, la Antena 3, o declaraţie de dezavuare privind „acţiunea agresivă”. A luat o ţeapă de debutant.

În realitate, o manipulare, o mişcare inventată de serviciile lui Ponta şi propagată de Antena 3, care a devenit oficioasă. Împotriva ministrului PNL, Eugen Nicolăescu, de fapt, a visătorului Crin Antonescu – nu, nu ştiu şi nici nu mă interesează ce-a mai povestit, aseară, la Gâdea, pentru că n-am vrut nici măcar o secundă să văd – cu atât mai puţin, să aud – din emisiunea anunţată cu el, Ponta şi Daniel Constantin, fiindcă nici „Claritine” n-ar mai fi avut putere.

Dr. Perieţeanu, de la Camera de Zgardă Sindicală din Bucureşti, a făcut declaraţii telefonice care păreau să confirme apocalipsa anunţată de Antena 3, dar a nuanţat-o, prin afirmaţia că nu e, totuşi, nimic stabilit, pentru că se află în fază de deliberare şi pentru că au fost voci care au dezavuat iniţiativa, printre care profesorul Lascăr – un fleac, a ciuruit diversiunea coabitacă.

La fel şi dr. Florin Chirculescu (scriitorul Corn, autorul scrisorii devastatoare la adresa regimului Băsescu pentru tentativa de asasinare a sistemului de sănătate) i-a zis diseusei lui Felix ceva de genul: down, girl! Iar preşedintele Colegiului Medicilor, dr. Astărăstoaie, a făcut o declaraţie raţională, că nu-i vorba de o acţiune contra ministrului Sănătăţii sau a ministerului, ci de un protest la adresa SISTEMULUI guvernamental în care eternul Gherghina de la Finanţe face jocul asasin al FMI, în detrimentul vieţii oamenilor şi în dispreţul corpului medical.

Mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi!

Totodată, Fenechiu o umple de vopsea cu privatizarea CFR Marfă, pe care a acceptat – prosteşte sau obligat penal – să o comită cu mâna liberalilor. Pentru ca toată furia contra măsurilor guvernamentale aflate în continuitatea guvernării băsiste să se reverse asupra PNL.

Dacă Fenechiu demisionează pentru eşecul vânzării sau în urma unei condamnări penale comandate e prost pentru PNL, în sensul că se face voia lui Băsescu – fiindcă altfel, Fenechiu s-ar putea eroiza, declarând că a refuzat să vândă CFR Marfă în condiţii inacceptabile. Dacă (nu) demisionează în urma unor eventuale succesuri ale vânzării, tot prost e pentru PNL, prost rău, fiindcă oamenii îi vor înjura pe liberali pentru înstrăinarea „avuţiilor” ţării: de fapt, a carcasei lor, ca ale insectelor devorate după ce au fost prinse în pânza de păianjen a guvernărilor anterioare.

Ar fi prea frumos să pice acordul cu FMI, Fenechiu ar putea fi declarat erou pentru asta. Le-am da banii înapoi fără să le dăm socoteală că facem politică naţională. Dar, cum spuneam, n-are rost să ne facem iluzii, fiindcă Ponta a vândut ţara – de fapt, a dat-o în schimbul funcţiilor lui înalte, actuale şi ulterioare, după modelul mentorului lui de la Cotroceni.

Ponta e la fel de odios ca Băsescu. De fapt, mult mai odios. Fiindcă e atât de tânăr politic încât ameninţă recordul ceauşist de longevitate.

P.S. Ceva mai jalnic decât rămăşiţele PD-L nu există decât în acele tomberoane neridicate la timp. Valabil, evident, pentru toată marfa expirată a falsei drepte. Schelălăielile lor gen Frizerică Preda sunt de toată jena.

25 răspunsuri to “ANTENA 3 ÎI FACE JOCUL LUI PONTA CONTRA PNL”

 1. razvancoltea Says:

  Oare sa aiba legatura cu stirea aparuta pe Hotnews?

 2. olimpiu65 Says:

  A3 a iesit la interval cu mare intarziere.deja subiectul fusese dezbatut la Realitatea, cu tot cu interventiile celor aflati in mijlocul initierii actiunii de protest. Nicolaescu e un prost care se crede marele reformator al sistemului sanitar, dar daca il dezbraci de declaratiile pompoase ramane ff putin!! in fond azi tov din PC au spus ca protocolul cu PNl nu functioneaza fizic , asa ca ei vor iesi cu opinii proprii de azi inainte.
  iar Hypnos in afara de glumite unele reusite altele penibile nu are prea multe de oferit in spatiul public si il lasa pe Ponta tot mai obraznic si mai cinic in actiunea guvernamentala!!!!

 3. olimpiu65 Says:

  http://www.pesurse.ro/2013/06/20/surse-ccr-va-mentine-pragul-la-referendum-la-50/
  si daca aceasta stire se confirma oare pe unde scot camasa Hypnos&Carlanu??? dupa binefacerile coabitarii ,remarcate ieri la Gadea chiar de Hypnos pe cine vor da vina???

 4. ANTENA 3 ÎI FACE JOCUL LUI PONTA CONTRA PNL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, tu ai vota revizuirile la Constituţie?

  Îmi menţin opinia că Băsescu e cel mai bun propagandist pentru Constituţia revizuită şi că are tot interesul ca pragul să scadă la 30%. El ştie că n-are nici un risc să fie suspendat, fiindcă nici măcar toţi parlamentarii PNL n-ar mai marşa. Toţi se complac în „coabitare”.

 6. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Bun,a si declarat PCul ca de astazi se vor exprima ca partid independent politic deoarece „alianta ACD nu mai functioneaza fizic”. Cica nu vizeaza o schimbare, o apropiere de PSD si o departare de PNL ci doar asa…vorbesc si ei prieteneste. :). Adica nu ca zic, da’ vor sa spuna… 🙂

  Independenti de partea cui, 🙂 nu cred ca este prea greu de inteles. Pe de alta parte se apropie alegerile europene, deci oricum manevra putea avea si alt scop.

  PS:M-a distrat comentariul lui Bogdan Ciuca. Cred ca inteleg din ce cauza PCul n-a trecut niciodata de genunchii broastei ca rezultate .

 7. olimpiu65 Says:

  @rox
  sincer cu unele chestii din revizuire sunt de acord dar e mult prea putin fata de ceea ce doream eu asa ca voi actiona cum am mai zis: daca ramane pragul de 50% nu merg la vot , daca scade pragul la 30% merg si votez NU!
  eu nu cred ca Basescu vrea revizuirea, el mizeaza acum pe orice mica(mare) infrangere pe care o poate provoca USL pt a da curaj distrusilor care incropesc noul partid!!!

 8. Un simpatizant poate neautentic Says:

  toată furia contra măsurilor guvernamentale aflate în continuitatea guvernării băsiste să se reverse asupra PNL.
  ______________________________________
  @Roxana

  Chiar asa si se intampla! Vorbeste tu cu orice basist dedicat cauzei (daca tu cunosti asa ceva, eu cunosc destui) si vei vedea ca la Ponta doar se maraie, pe cand la Antonescu se latra de-a binelea si cu agresivitate :).

  Este intr-un fel foarte firesc, javrele astea simt la Ponta ceva din mirosul stapanului 🙂 iar in plus este si sentimentu ancestral, linistitor si datator de confort al vechiului FSN.

  Basistii ii urasc mult mai tare pe liberali, decat pe PSDisti. Votantii PSD raman si ei cu Ponta in suflet oricum ar merge guvernarea. Singurii care se pot pierde sunt votantii liberali, fiind si cei mai nervosi in urma coabitarii. Ca urmare este si normal ca erodarea guvernarii sa se transmita in primul rand PNLului si mai putin spre deloc, PSDului sau lui Basescu.

 9. Roxana Iordache Says:

  Simpa, păi PC e în ALDE. :mrgreen:

  Olimpiu, ţi-aş fi sincer recunoscătoare dacă mi-ai da măcar un exemplu de revizuire cu care eşti de acord. Şi dacă ar fi mai multe, din partea mea, tot NU votez, din cauza celorlalte, inacceptabile.

  În privinţa lui Băsescu, de mult nu mai contează în peisaj. Sistemul continuă prin Ponta şi Udrea.

 10. Un simpatizant poate neautentic Says:

  sincer cu unele chestii din revizuire sunt de acord dar e mult prea putin fata de ceea ce doream eu asa ca voi actiona cum am mai zis: daca ramane pragul de 50% nu merg la vot , daca scade pragul la 30% merg si votez NU!
  __________________________________
  @Olimpiu

  Daca pragul ramane de 50% chiar ca poti sta acasa linistit deoarece oricum nu se va face cvorumul.

  Daca insa pragul este de 30% si constitutia pica, iti dai seama ca asta este sfarsitul politic al lui Antonescu ?…

 11. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, e ilogică replica ta 😛 Şi dacă n-ar fi contradictorie în termeni – adică, de ce să fie furioşi băsiştii pe continuitatea politicii lor ? 😀 – nu mă interesează electoratul băsist. Mă interesează marea majoritate a alegătorilor, cei 7,4 milioane. Asemenea prezenţă uriaşă, în condiţii de caniculă şi după ce sistemul a făcut totul ca să saboteze referendumul, asta chiar că i-a speriat. Şi-au luat măsuri drastice ca să nu se repete.

  Pe de altă parte, cred că te înşeli, partea activă (deci, care contează) a electoratului băsist tânjeşte după o refacere a alianţei cu PNL.

 12. olimpiu65 Says:

  http://prisacariu.ro/2013/06/20/fenechiu-catre-ponta-tu-nu-reprezinti-nimic-bai-baiatule/
  uite o discutie ,,draguta intre Ponta si Fenechiu pe timpul guvernarii Tariceanu. acum amandoi de manutze sunt slugi la FMI chiar daca fac o golanie cu privatizarea CFR-marfa!!!

 13. Roxana Iordache Says:

  Simpa, tu votezi pentru Antonescu sau pentru tine? Genul ăsta de şantaj pentru proştii de serviciu la vot e inacceptabil.

 14. olimpiu65 Says:

  sa raspund referitor la cosntitutuie: imi place de ex pre ambulul un de s eaminteste de contributia Casei Regale si a BOR de ex,apoi chestia cu regionalizarea si transformarea senatului in reprezentant al regiunilor deschide calea unui adevarat parlament bicameral nu ca acum si chiar si reglementarile privind atributiile presedintelui si modalitatea desemnarii primului ministru. sia r mi fi nu imi vin in minte acum si sigur multe nici nu le stiu
  @simpa
  mi-e la 1 km de pix cariera politica al lui Hypnos!!! eram cu el trup si suflet daca in cazul numirii procurorilor iesea din USL si se apuca de treaba cu riscul de a nu mai fi presedinte al PNL si a Romaniei…atunci ori carlanul abandona mizeria coabitarii cu sistemul, ori se limpezeau apele!!!

 15. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpa, păi PC e în ALDE.
  ___________________________
  @Roxana

  PCul are un singur europarlamentar ,Sabin Cutas , care din cate stiu eu a candidat pe listele PSD si este in grupul SD.

  Mai mult Grapini a anuntat de acum o luna ca PC va candida separat lucru la europarlamentare nu cu PNL, deci este limpede ce inseamna asta…Nu vor fi in ALDE, punem pariu pe cat vrei!

  „Vom avea un congres la finele lunii septembrie, dar în discuţiile din Biroul Politic cu colegii noştri, ideea a fost să candidăm singuri la europarlamentare. PSD candidează singur, poate că PNL nu este deranjat că va candida cu noi în cadrul ACD, dar pentru PC este totuşi o probă să candideze singur şi să vadă unde se situează ca procent”, a afirmat Maria Grapini.

 16. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule, e ilogică replica ta Şi dacă n-ar fi contradictorie în termeni – adică, de ce să fie furioşi băsiştii pe continuitatea politicii lor ?
  …………
  Pe de altă parte, cred că te înşeli, partea activă (deci, care contează) a electoratului băsist tânjeşte după o refacere a alianţei cu PNL.
  ______________________________________
  @Roxana

  Doar am explicat cum vad eu lucrurile pe categorii politice de votanti. Basistii sunt si ei o categorie iar eu tocmai asta spun, ca nu sunt deloc foarte furiosi pe Ponta, ci doar pe liberali. Ce-i ilogic in chestia asta ?

  PDListii poate tanjesc dupa asa ceva, basistii tanjesc insa doar sa distruga PNLul. 🙂 Cert este ca electoratul PDLului este aproape de zero, in schimb al lui Basescu nu sta chiar atat de rau. Sa stii Roxana ca fanaticii lui Basescu nu dau doi bani pe PDL si viseaza la Miscarea Populara aliata cu alde Ungureanu,Pavelescu,Macovei …

 17. Un simpatizant poate neautentic Says:

  mi-e la 1 km de pix cariera politica al lui Hypnos!!! eram cu el trup si suflet daca in cazul numirii procurorilor iesea din USL si se apuca de treaba cu riscul de a nu mai fi presedinte al PNL si a Romaniei…atunci ori carlanul abandona mizeria coabitarii cu sistemul, ori se limpezeau apele!!!
  _______________________________________
  @Olimpiu

  Te cred ca te doare undeva si este in fond dreptul tau. Eram insa curios sa vad daca si tu crezi ca picarea constitutiei inseamna sfarsitul politic al lui Antonescu, sau daca ai impresia ca ar mai putea „exista” 🙂 ca om politic si dupa evenimentul asta.

 18. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpa, tu votezi pentru Antonescu sau pentru tine? Genul ăsta de şantaj pentru proştii de serviciu la vot e inacceptabil.
  ________________________________________
  @Roxana

  Esti obosita ? Nu de alta dar vad ca ma intelegi mereu gresit …

 19. cmike38 Says:

  Mai, ce adunatura specifica Spitalului 9. Va salut si sa va dea Dumnezeu sanatate (mintala) mai multa.

 20. olimpiu65 Says:

  ce fain!!! nu ne-a mai muscat nimeni de koor cam de mult timp .trebuia sa apara un retardat…acum nici nu mai stii din ce parte vine??!!

 21. cmike38 Says:

  Olimpiu, nu m-am referit neaparat de la dumneavoastra; consultati, eventual de mai multe ori, comentariile legionare ale lui R. Humor si aberatiile antioccidentale ale multora, ca sa va convingeti.
  P.S. P.S. Pe hypnos, cunoscut mai bine dupa cognomenul kakarau, il stiu din facultate si stiu cati banuti face… nici macar doi.

 22. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Mai, ce adunatura specifica Spitalului 9
  ______________________________________
  @cmike38

  Va extrapolati problemele personale pe bloguri si nu va face bine la starea generala de sanatate.

  PS:Si tu ai fost coleg cu Crin ? :))

 23. Roxana Iordache Says:

  @cmike38. Lighioană, te va lua cineva în seamă atunci când ai să ai minimul ovul să ieşi din anonimatul tău agitat în atâtea pseudonime mitomaniace, de şase ani de când am blogul. Până atunci, justifică-ţi mărunţişul de la Udrea cu prestaţii pe blogurile celor care nu te trimit la gunoi.

 24. mariusnyc Says:

  Pontea : Lichidatorul nu e al meu ( …rade ca prostul), nu e al meu, de ce ma intrebati pe mine?
  A cui o fi compania de stat pe care o lichideaza Arin Stanestii si Bogzele infractionale? tu-ti protectia sociala din doctrina ma-tii !

 25. stejarul Says:

  Haos, haos , haos dens… e tot ce vad. De inteles nu mai inteleg nimic.

  ” Leul a intrat iar la apă. De data asta e “groasă” ”
  http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/economie/leul-a-intrat-iar-la-apa-de-data-asta-e-groasa-305348.html
  Asta o vad.

  Crin Antonescu nu mai inteleg strategia lui dar totusi nu il pot critica,. Ceva coace…. Nu am avut rabdare sa il vad ieri la Gadea. Am prins cateva secunde cu ponta care se lauda frenetic… stomacul mi-a intrat in convulsii… am inchis. Urasc masochismul.

  Asta cu PC care rupe alianta cu PNL e o veste proasta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: