UN ŞUT ÎN GURA LUI FELIX MOGULUL. ŞI UN ORGAN BĂSIST ÎN GURA LUI TONTA. DUŢĂ REVINE LA CASA ANTINAŢIONALĂ DE BOALĂ NAŢIONALĂ

Proba că Antena 3 e în genunchi în faţa sistemului o avem în toată gloria ei ticăloasă. Prestează degeaba, că atunci când sistemul vrea să umilească pe cineva care s-a umilit, o face în aşa fel încât să-l facă de râs în faţa tuturor. Deci, degeaba Felix Mogulul l-a mandatat pe Mihai Gâdea să sugă la Ponta. Cu cât suge mai zelos, cu atât şi-o ia mai mult. Ca şi Tonta, de altfel. Care, însă, face orice pentru putere.

Sistemul (că Băsescu e doar un instrument setat ca atare) îl trimite înapoi pe Duţă la Casa Antinaţională de Antisănătate, iar tupeistul maximal sfidează, afirmând că o face ca să pună biciul pe guvernul Anti-României, adică, să introducă ciparea populaţiei furajate sinucigaş, în aşa fel încât să-şi ceară jugul, adică, sclavagi(za)rea în vizorul poliţiei politice.

Din păcate, nici PNL nu se opune. Pentru că şi un ministru bine-intenţionat ca Eugen Nicolăescu –  foarte simpatic, (de) altfel – urmează directivele care vizează transformarea oamenilor în vite monitorizate. Prin card, cipare şi alte metode antiliberale. Împotriva drepturilor şi a libertăţilor omului. Totalitare. Satanice, în ultimă instanţă.

În ce situaţie penibilă e Mihai Gâdea! Aşa-i trebuie (că a acceptat să fie pe post de Gabi Firea ca prestatoare de servicii, adică, emisiuni comandate). În ce-l priveşte, cum spuneam, Ponta acceptă orice, orice pentru putere, orice pentru succesiune.

Sistemul are teren fertil. Nema presă liberă, nema diferenţă în clasa politică. Excepţiile nu pot determina schimbarea.

Până şi Ghişe s-a cocârjat, cerându-şi iertare faţă de Ponta, deşi avea dreptate. Ceva mai trist nu putea face. Dar poate că e bine, poate că în acest fel i-a convins pe fraierii de serviciu, cei câţiva din Bucureşti (cel mult, sute) şi  din toată ţara (cel mult, zeci), care au ieşit anul trecut în stradă şi ies oricând e nevoie,  să stea, Dumnezeului, acasă.

Oricum, România nu va dispărea, în ciuda nevolniciei locuitorilor. Pentru că e o ţară minunată, plină de har. Grădina Maicii Domnului.

P.S. Vedeţi, chiar nu-mi pasă, adică, am dat muniţie la adversar. Ce uşor le va fi unora – propagandiştilor transpartinici şi clienţilor lor – să mă considere o aiurită mistică. 🙂 M-aş bucura să fiu nebună întru Hristos. Dar n-am nici pe departe dimensiunea.

În altă ordine de idei, poate v-aţi lămurit că aia cu referendumul pseudoclamat de Băsescu e aşa cum vă ziceam. Adică, sistemul vrea revizuirea Constituţiei, în sensul deznaţionalizării României până la dispariţie.

Sincer, nu mă aşteptam ca diferitul Crin Antonescu să devină atât de comun. Aproape că îl confunzi cu Zgonea.

Reclame

25 răspunsuri to “UN ŞUT ÎN GURA LUI FELIX MOGULUL. ŞI UN ORGAN BĂSIST ÎN GURA LUI TONTA. DUŢĂ REVINE LA CASA ANTINAŢIONALĂ DE BOALĂ NAŢIONALĂ”

 1. olimpiu65 Says:

  PNL e in genunchi!!!!azi ministrul Barbu si-a luat-o in freza de la Ponta cu presa de fata ( asa ceva nu se face vb neamtului), de Ghise ai amintit, azi Predoiu se amuza ca PNL e o imensa emblema pe un ocean de incompetenta…sau cam asa ceva
  sunt curios daca Gadea va zice ceva de Duta, pt ca in trecut l-a tavalit, pana acum A3 tace
  dar despre mizeria de privatizare a Cfr marfa marca nemernicului de Fenechiu, oare Ponta il lasa sa incalce legea ca sa il dea pe mana Lulutzei si sa-i fac pe plac psihopatului????
  mai bine ar pleca dreak de la guvernare PNL si ar schimba conducere, program, organizare, tot!!!

 2. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Oricum, România nu va dispărea, în ciuda nevolniciei locuitorilor. Pentru că e o ţară minunată, plină de har. Grădina Maicii Domnului.

  P.S. Vedeţi, chiar nu-mi pasă, adică, am dat muniţie la adversar. Ce uşor le va fi unora – propagandiştilor transpartinici şi clienţilor lor – să mă considere o aiurită mistică.
  ________________________________________________
  @Roxana

  Eu unul nu te consider deloc o „mistica aiurita” mai ales ca si speranta mea , este doar in Dumnezeu. El schimba cel mai rapid si mai temeinic orice stapanire sau putere care ne pare noua indestructibila .

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „PNL e in genunchi!!!!azi ministrul Barbu si-a luat-o in freza de la Ponta cu presa de fata”
  ______________________________________
  @Olimpiu

  Si avea dreptate omul in ce a spus, 100% dreptate!

  Era insa membru al guvernului si strica obedienta care trebuia aratata prin plecaciuni umile Inaltei Porti de la Apus…Nici cu o floare nu-i poti atinge pe astia deoarece conform obiceiului lor, te gazeaza imediat 🙂 .

  PS: Basescu cum crezi ca a ajuns la varsta asta fara macar sa tuseasca ? 🙂

 4. olimpiu65 Says:

  nu generaliza, iar chestia cu gazarea e o exprimare nenorocita rau!! Ponta s-a laudat la Deutsche Bank ca a ascultat de liberali si a ramas la cota unica. a mintit, tocmai daduse ordonanta cu impozitarea cu 85% a salarilor compensatoriu…pai unde mai e unicitatea, dar asta nu e nimic, exista zvonuri (din pacate greu de confirmat) ca pt incheierea unui nou acord cu FMI exista doua conditii fiscale: renuntarea la cota unica si trei trepte de impozitare:20-16-12% si TVA 25%. vom vedea daca zvonurile se vor adeveri!!!

 5. UN ŞUT ÎN GURA LUI FELIX MOGULUL. ŞI UN ORGAN BĂSIST ÎN GURA LUI TONTA. DUŢĂ REVINE LA CASA ANTINAŢIONALĂ DE BOALĂ NAŢIONALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Un simpatizant poate neautentic Says:

  nu generaliza, iar chestia cu gazarea e o exprimare nenorocita rau!!
  _________________________________________________
  @Olimpiu

  Nu este o exprimare nenorocita rau, ci un fapt istoric. Ne place sau nu poporul german si-a iubit fuhrerul si l-a urmat cu bucurie si incredere in aventurile sale…Fireste, si-au platit greseala cu varf si indesat, insa faptele raman fapte, iar unele consecinte ale politicii naziste de atunci, nu par inca sa fie suficient intelese de actuala conducere a Germaniei.

 7. olimpiu65 Says:

  si daca au facut nemerniciile alea la mijlocul secolului 20 trebuie sa ii suspectam si in prezent??
  ,,Nici cu o floare nu-i poti atinge pe astia deoarece conform obiceiului lor, te gazeaza imediat 🙂 .” chiar asa face Germania acum??? e o jignire fara rost adusa unei natiuni mari care a contribuit imens la cultura europeana!!

 8. Matei Florin Says:

  Ilie Scârbu, în dialog cu… Andreea Pora, în ,,22”:
  A.P.: E prea tolerant (n.m. Victor Ponta) cu miniştrii liberali?
  I.S.: Mai ales cu cei liberali. (n.m. dezonorant şi trist pentru PNL…)
  A.P.: A controlat şi a folosit Băsescu, aşa cum a susţinut USL, serviciile secrete? Că asta a fost marota.
  I.S.: N-am susţinut eu asta niciodată (…) În ieşirile publice, când încercam să explic lucrurile astea şi lumea nu înţelegea şi se precipita, am atras atenţia de fiecare dată că serviciile secrete româneşti nu mai sunt serviciile izolate ale unei ţări care trăieşte în Estul Europei, ci sunt serviciile secrete integrate în NATO, în UE. Cu problemele pe care le au desigur, că nu e o adunătură de maici.
  A.P.: Repet, deci, nu e adevărat că Băsescu a controlat serviciile aşa cum spunea USL?
  I.S.: Nu avea cum să controleze serviciile (…)
  A.P.: PSD a înţeles că a greşit în vara trecută?
  I.S.: (…) Pentru PSD, la ora actuală, ce a fost vara trecută nu mai e important, s-a dus. A primit lecţia pe care a primit-o.

  Uau! Foarte tare!

 9. Matei Florin Says:

  Şi, ca tacâmul să fie complet, acelaşi Ilie Sarbu (PSD): Ghise trebuie exclus din PNL (hotnews.ro)

  Repet: Wow!

 10. Radu Humor Says:

  Doar aparent off topic 🙄
  „Este binecunoscut că Turcia și-a pus la dispoziție teritoriul, serviciilor de informații occidentale, pentru antrenarea rebelilor sirieni, care vor să dărâme regimul Bashar al-Assad. Doar că, alături de ele au pătruns și agenții provocatoare sau ONG-uri specializate în lovituri de stat. Cea mai cunoscută este Open Society Foundations, a magnatului american George Soros, care s-a dovedit vârful de lance în destabilizarea Europei de Est și a spațiului ex-sovietic, pregătind așa-numitele „revoluții portocalii” în Ucraina și Georgia. Și care acum este bine înfiptă în Turcia.

  Proiectele și programele fundației Soros pentru Turcia au vizat o parte dintre nemulțumirile pe care turcii le strigă acum în stradă. În plus, Open Society Foundations a pledat pentru extinderea drepturilor femeilor în Turcia, uitând, probabil, că această țară a fost printre primele care le-a dat drept de vot, încă din 1923. Iar Guvernul Erdogan nu a încercat nicio secundă să le limiteze drepturile. Singura tentativă de acest gen poate fi considerată interzicerea pastilei de a doua zi. Fundația a vorbit despre planurile premierului de „islamizare forțată” în momentul în care Erdogan a decis să limiteze vânzările de alcool.

  Adepții teoriei conspirațiilor au lansat teza potrivit căreia în spatele demonstrațiilor de la Istanbul se află interese financiare majore, în contextul în care reformele lui Erdogan realizate în ultimii 11 ani au redus dependența țării de capitalul străin. Exact cu două săptămâni înainte de izbucnirea protestelor, Turcia, a 17-a economie a lumii, anunța, prin vocea lui Erdogan, că nu mai are nicio datorie față de FMI. Banca Centrală a Turciei a plătit ultima parte a datoriei sale către Fondul Monetar, virând instituției financiare internaționale o tranșă în valoare de 317 milioane de euro. Începând din 1958, Turcia s-a îndatorat în mai multe reprize de la FMI. În 2008, Turcia a finalizat ultimul său acord stand-by semnat cu FMI în 2005, iar în 2010, după doi ani de negocieri cu instituţia financiară internaţională, a refuzat ajutorul Fondului.”

 11. Donkeypapuas Says:

  Oameni buni,să nu credeţi că vă lipseşte forţa de a schimba lucrurile, aşa cum vor javrele şi jigodiile să credeţi. Puterea e în mâna fiecăruia.
  Când îi vedeţi, daţi-le un scuipat sau o huiduială în nas. Ăştia-s pramatii iar cu pramatiile te porţi golăneşte nu civilizat.
  Făceţi-le praf conturile de feisBUCI, de tweeter, blogurile, telefoanele şi cereţile imperativ DEMITEREA şi a jigodie popontace şi a javrei băşiniste.
  Încontinuu, până or s-o ia razna ei şi cu toţi frecangii ăia de postaci cu care şi-au umplut birourile parlamentare.
  Decât să o luăm razna noi mai bine să înebunească ei. Ei şi cu toţi „coloneii” lor lingăi din „presă”.

  Modul de acţonare e foarte simplu: încearcă fiecare să a fle adresele din reţelele sociale, le partajăm şi fiecare să ceară un lucru simplu, simplu de tot: DE-MI-SI-A!

 12. mihai444 Says:

  http://ampress.ro/stiri/ilie-sarbu-basescu-nu-avea-cum-sa-controleze-serviciile/

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „si daca au facut nemerniciile alea la mijlocul secolului 20 trebuie sa ii suspectam si in prezent??
  ,,Nici cu o floare nu-i poti atinge pe astia deoarece conform obiceiului lor, te gazeaza imediat .” chiar asa face Germania acum??? e o jignire fara rost adusa unei natiuni mari care a contribuit imens la cultura europeana!!”
  _________________________________
  @Olimpiu

  Ha,ha! Uitasem ca ai sange german 🙂 .Oricum insa nu despre poporul german vorbeam, ci despre o anumita politica.

  Sa stii ca una din cauzele pentru care il mai avem pe Basescu la carma tarii este si coana Merkel care conduce Germania. Nu stiu cat a facut ea pentru cultura europeana, 🙂 (nici de Hitler nu stiu decat ca picta si el cate ceva) dar stiu de austeritatea impusa celor care oricum erau la limita saraciei, de limitarea deficitului bugetar pentru cei de mana a doua care vor si ei sa se dezvolte la marginea Reichului si de impunerea unui model absolut pagubos pentru majoritatea Europei. In rest traiasca Beethoven, Back, Kant, baronul Munchhausen 🙂 si cine mai vrei tu…

  Da, in prezent nu te mai gazeaza, te omoara prin austeritate, prin liberalizarea preturilor,prin transformarea ta in piata de desfacere si prin impunerea unor dobitoci obedienti la conducerea coloniei.

 14. argusdre Says:

  Repet, Antena3 nu-i in genunchi, tocmai datorita lui Gadea si celorlalti colegi, acest post e „Moartea matrozului”, e otrava cea mai tare pentru Macac….Cu siguranta ca are serioase insomnii din cauza acestei Antene si dusman mai mare decat ea n-a avut si n-a visat in viata lui dezordonata…
  Cred ca numirea lui Duta in Consiliul de admin. a CNS face cel mai mare rau taman refacerii prestigiului besist, atat de necesar noii Miscari Poporale.
  De aceea cred ca pozitia lui Antonescu si Ponta de a sta in expectativa si „a pune la fund” cotcodacelile marinaresti este cea nimerita.

 15. Marcus Says:

  Ponta, Cu Coabitarea Vezi Ca Nu Merge, Incearca, Draga, Cu Dusuri Scotiene!

  Oare ce argumente mai au acum impaciuitorii pontaci si conciliatorii coabitanti cand chiombu’ le-a aratat inca o data, daca mai era nevoie, ca pur si simplu il doare-n basca de tractorist de orice angajament scris, oral sau de orice natura ar face sau ar semna cu adversarii sau aliatii sai politici, atata timp cat muschiu’ sau, chit ca la momentul acesta este flescait rau de tot, doreste cu totu’ si cu totu’ altceva decat interesul general, mai precis sa faca in continuare rau?
  Pe langa faptul ca dementul nu a inteles nimic din continutul mesaj al celor peste sapte milioane de voturi cu care romanii l-au trimis acasa, la culcare, pe motiv ca-i beat, el mai si prapadeste, si asta dupa ce impreuna cu clanul sau de mafioti ne-au furat intr-o veselie cat au fost la Putere, banul contribuabilului pe Referendumuri inutile, neavenite si neconforme cu prevederile legale.
  Si asta doar ca sa ne arate cine-i sefu’ care se sterge pur si simplu la cur cu intelegerile cu Ponta si cu alte cuvinte date.
  Oricat ai fi de imbecil sau nebun este imposibil sa nu realizezi ca, in conditiile in care nu mai ai posibilitatea sa manaresti rezultatele unui vot popular, ca in cazurile in care oamenii lui au lucrat la greu in favoarea sa, tragand din toate pozitiile si falsificand la vedere scrutinuri dupa scrutinuri, un Referendum initiat de tine, acum cand esti subunitar ca valoare a popularitatii, oricat de prosti ar fi romanii, nu are nicio sansa sa treaca in favoarea ta.
  Si atunci de ce ne cheltui banii aiurea, ba, netrebnicule, doar ca sa te bagi in seama in propria-ti oglinda, ca altfel nici dracu nu mai da doi bani pe tine?
  Chiar trebuie sa-i suportam ipochimenului inca un an si ceva toate hachitele si imbecilitatile doar pentru ca Ponta sa fie lasat sa se intilneasca cu madam Merkel? Eu zic ca toate au o limita si ca ipochimenul trebuie de-a dreptul, ori arestat (ca tot a zis Occidentul ca dam lovituri de stat) si impachetat intr-un seif la care nu stim combinatia, ca alt predecesor al sau, ori dus in camasa de forta la balamuc, unde ar trebui sa stea de drept.
  Poate pentru unii inca un an si ceva de astfel de manifestari clare de alienare psihica trece usor, la altii lasa insa urme.

 16. Marcus Says:

  erata: a se citi scrutine. va asigur ca nu-i pe model „succesuri” 🙂
  sa fiti iubiti
  marcus

 17. olimpiu65 Says:

 18. Un simpatizant poate neautentic Says:

  http://www.ziare.com/ioan-talpes/ion-iliescu/ioan-talpes-fost-sef-sie-in-13-iunie-1990-s-a-incercat-o-lovitura-de-stat-sustinuta-de-franta-1172947

  Sincer, o chestie mai haioasa si mai tampita decat asta n-am mai auzit pana acum si nici nu credeam ca este posibil sa aud asa ceva!

  Deci Iliescu „nu a avut nicio implicare in violente si ca era depasit de situatie”, FSNul era plecat la toaleta, ministerul transporturilor la care lucra si Basescu a dat trenurile de emotie si fara sa stie bine la ce se folosesc iar securistii aia care au condus minerii pe la sediile PNT si PNL s-au nimerit intamplator pe acolo si au facut pe ghizii turistici . De vina insa sunt …francezii ! 🙂

  Chiar ca Talpes asta are tupeu de securist batran ! 🙂

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ce ciudata este gandirea oamenilor. Toti papagalii aia basisti care in fond au pupat in fund aripa securista a FSNului se cred acum un fel de golani ai Pietei Universitatii, pun imnul golanilor pe Facebook, dau inregistrari video din piata si se considera… urmasii celor de atunci . :((

  Doamne, ce scarba imi este de astfel de imbecili care adora un securist nenorocit si se cred luptatori anticomunisti, fara ca macar o singura data in viata lor sa fi calcat atunci in Piata Universitatii! Le-a spus insa sefu’ ca ei sunt de dreapta si ca sunt mari anticomunisti daca i-o sug lui bine, iar ei incantati s-au lasat pe vine.

  Cred ca Basescu este ca un adevarat aspirator de lichele imbecile!

 20. Donkeypapuas Says:

  http://marianhociung.wordpress.com/2011/06/16/avocatul-diavolului-a-fost-mineriada-din-iunie-1990-o-lovitura-de-stat-a-lui-brucan-si-petre-roman/

  De atunci am mai aflat, printr-un articol al gen Rogojanu, că ofiţerii de Securitate (SRI) fuseseră convocaţi – fix pe 13 iunie – pentru nişte şedinţe de-ale lor – şi, se trăgea concluzia de cititorul articolului, scopul ar fi fost LICHIDAREA acestor ofiţeri, luaţi ca din oală, dintr-un singur loc.

  Şi se naşte întrebarea: cine ar fi putut organiza şi ar fi fost intereset într-o destabilizare atât de mare a ţării?

  Franţa, cum spune domnul Talpeş? Sau mai curând marea ţară vecină şi „prietenă” de pe atunci? Dar dacă era implicată URSS, de ce atunci domnul Talpeş minimalizează rolul acesteia? „Cu ce scop, tovarăşi” – vorba lui Toma Caragiu.

 21. olimpiu65 Says:

  comunicat DNA: tov Duta nu are dosar de inculpat si nici de invinuit macar!! panimaite tovarisci pishadisti??? bravo carlane, sa-ti traiasca coabitarea!!!

 22. stejarul Says:

  Voiculescu a cedat! Gadea „emite” orice numai nu aniversarea mineriadei….trist! Nu mai exista televiziune in Romania!

  Acuma am mai trait noi fara teveu… nu e prima oara.
  Voiculescu era ultimul bastion… Crin, era deja plin de bubele compromisurilor …
  Ok, in definitiv ce avem noi cu ei? Ei se pupa, ei isi scot ochii… Romania si romanii tot asa sunt..amarati, chinutiti, abuzati.. indiferent de ce partide se succed la varf….

 23. stejarul Says:

  @olimpiu65

  Acum are sens numirea lui covesi la dna! ponta nu a facut nicio plangere penala impotriva guvernului boc si ascunde asta in spatele lui covesi. Da vina pe ea ca DNA nu demareaza anchetele!

  ponta e complice la hotiile PDL! Pai cum sa nu fie complice cand el prin rudele lui a fost copartas la jaful guvernului boc? Nu castiga cumnatul lui ponta sute de milioane de euro din contracte cu statul in perioada lui boc?

  Nu ma incalzeste cu nimic ca ponta isi va pierde capul (la propriu) ca urmare a revoltelor populatiei ce vor apare, atata timp cat iarasi va curge sange de amarastean.
  Va fi groasa rau de tot.

 24. Radu Humor Says:

  În avion cu Dan Puric

  Acum cativa ani ma duceam in America si avionul s-a oprit pentru o escala in Timisoara. Iar de acolo s-a urcat in Boeing-ul modern un sat intreg de babe, imbracate in negru, ca dintr-un film de Cacoyanis, infofolite, legate, grase, cu papornite, de parca mergeau cu rata. In sinea mea, am gandit stanjenit ca asa se strica imaginea Romaniei in lume. Pe vremea aceea credeam ca imaginea e importanta, nu Romania.
  Dupa ce am trecut Atlanticul si ne apropiam de destinatie, cu o ora inainte, ni s-a dat sa completam niste formulare, destul de agresive, care te anchetau in toate dimensiunile tale de calator. Am avut sentimentul ca tot avionul dadea teza la limba romana. In starea aceasta de examen, m-am pomenit cu vreo cinci babute langa mine, care mi-au spus cinstit: “Scrie-ne si noua, maica, aici, ca noi nu stim nimic!” Si astfel, eu le intrebam din chestionar si ele imi raspundeau din inima: – Cand te-ai nascut, mama? – 1877.– Cati copii ai? – 11.
  Si-asa mi-am dat seama ca stateam de vorba cu Independenta Romaniei. A inceput sa se clatine avionul. Avionul se clatina si la toti ne-a fost frica, inclusiv mie, asta cu imaginea Romaniei in lume. Mi-am pus centura, stewardesele au plecat si ele speriate. Babele, in schimb, stateau langa mine si se sprijineau de partea de sus, ca si cum ar fi mers cu rata. Zic: – Maica, stai jos, ca a inceput furtuna. E pericol sa ne prabusim. Nu ti-e frica?– Lasa, mama, raspunde babuta, mi-am facut o cruce, la Dumnezeu nu insisti. Ajunge.
  In siguranta ei stateau doua mii de ani de crestinism. Iar eu, pe langa babuta, eram un puric. Eu eram imaginea de azi a Romaniei in lume, iar ea era icoana neamului din totdeauna. Babuta m-a reincrestinat intr-o fractiune de secunda si, astfel, am vazut din nou Omul Frumos

 25. Ileana Andersson Says:

  http://gandeste.org/francmasonerie/principiul-puterii-partea-i-%E2%80%93-imperiul/29672

  http://gandeste.org/politica/principiul-puterii-partea-a-ii-a-propaganda/29687

  http://gandeste.org/francmasonerie/principiul-puterii-partea-a-iii-a-%E2%80%93-apocalipsa/29691

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: