(NU) ÎL MAI ŞANTAJEZ PE CRIN ANTONESCU :)))

Crin cap libertatea.ro

Foto via libertatea.ro

Să mă ia DNA, pentru că îi şantajez pe guvernanţi, chiar sistematic, adică îi ameninţ că nu-i mai votez dacă o iau alături cu drumul angajamentelor electorale. Şi pentru ca şantajul să se încadreze penal, îl nominalizez pe Crin. 🙂

Totuşi, s-ar putea să nu mai fie vorba de şantaj, pentru că nu-şi mai are rostul condiţionalul. Adică, dacă zic: rămâi sănătos, coane Crine, îmi iau intenţia de vot şi plec, deoarece nu mai corespunzi aşteptărilor, mai sunt penală?

Deci, dacă nu mai e condiţională, mai e şantaj? :mrgreen:

P.S. Totuşi, dacă 😀 o comite atât de catastrofal încât să nici nu se ajungă la referendum şi alegerile prezidenţiale să aibă loc în conformitate cu actuala Constituţie, îl mai votez. 😆

Numai că nu e absolut deloc de râs.

8 răspunsuri to “(NU) ÎL MAI ŞANTAJEZ PE CRIN ANTONESCU :)))”

 1. (NU) ÎL MAI ŞANTAJEZ PE CRIN ANTONESCU :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  daca rateaza USL revizuirea constitutiei si regionalizarea , atunci performantele lor vor fi mai dezastruase ca cele ale lui Boc. din toamna puterea de cumparare va scadea dramatic, asa ca vor fi injurati de toti nu doar de cei activi din societate! fac pariu ca psihopatul va pune cate piedici va putea si are sanse de a bloca demersul USL. unde am ajuns dupa nici un an, sa dorim acelasi lucru cu Base??? poate coabitii asta au vrut!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, ai şi muşcat momeala lui Băsescu! Mă mir cum un om atât de inteligent ca tine se lasă fraierit. Ce pretenţii să ai de la turmă?

  Care demers USL? Că tot ce-i acolo în revizuirea lor nu-i decât băseală. Stridentă.

 4. Anca Says:

  Cand pana si Antena 3 a intrat intr-o campanie fanatica pro-Ponta – azi Gadea s-a dus coada dupa dobitoc sa-l traga-n geam cu Merkel – cea mai desteapta miscare din partea noastra e o campanie anti-Crin, sa fie treaba intreaga. Mmmbine, pa!

 5. olimpiu65 Says:

  comisia de revizuire a constitutiei e condusa de Crin, si cei mai influenti acolo sunt Parvulescu si Chiuariu, unde vezi tu baseala???? poate la obsesia lui Crin de a fi numit sef al statului?!
  poate nu m-am exprimat clar , dar poate ca nu pricepi mare lucru, ai o obsesie cu baselile!! daca pragul de participare ramane la 50%+1 adio validare , iar Base mai are si alte carti bune in maneca, deja a dat dispozitie CCR ce si cum sa actioneze cu revizuirea!!!

 6. Roxana Iordache Says:

  Anca, nu mai e nevoie, şi-o face singur.

  Olimpiu, păi dacă nu pricep mare lucru şi vrei să mă luminezi, nu crezi că trebuie să o faci cu duhul blândeţii? 🙂

  Eu n-aş vrea să-ţi tulbur siguranţa că ai priceput ce ţi-am scris anterior. 😉

 7. stejarul Says:

  http://www.gandul.info/politica/liviu-dragnea-la-dupa-20-de-ani-noua-harta-a-romaniei-si-cum-ar-putea-fi-organizate-alegeri-indirecte-pentru-sefia-regiunilor-nu-mai-avem-timp-sa-facem-alegeri-libere-10940472

 8. stejarul Says:

  Ne spun putorile astea ca nu mai este timp sa fie facute alegeri libere? Pai de ce au murit atatia la Revolutie? Sa nu mai fie timp de alegeri?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: