BĂSESCU FACE LOBBY PENTRU CONSTITUŢIA USL

Azi când s-au jurat cei trei noi membri ai CCR, Băsescu a inaugurat o nouă serie de manipulare.

Pe el în realitate îl interesează imunitatea pe viaţă. Pentru el şi pentru famiglie.

Băsescu s-a constituit în principalul propagandist al proiectului de revizuire a Constituţiei, care, de fapt, nu face decât să garanteze continuitatea procesului de aservire a României.

Aiurea, unicameral! Ăla e şmenul cu care vrea să momească fraierii, chiar dintre cei mai radicali susţinători ai USL, adică să-i determine să voteze doar fiindcă el se opune. Vechea poveste. Bagi o sperietoare, ceva care să pară un rău mai mare, iar alegătorii reacţionează prin contrast. Unul artificial, dar vopseaua se ia, de regulă, doar după procesul electoral. Iar unii sunt setaţi să susţină tot ce atacă Băsescu.

Alţii sunt setaţi să-l susţină. Purtătoarea Săftoiu a şi anunţat că PD-L îndeamnă la boicotarea referendumului pentru Constituţie, dacă nu se introduce unicameralul. N-a încetat vreodată să fie zdreanţa lui Băsescu.

Băsescu îl atacă pe Crin ca să-l determine să replice. Şi tribunele să bată din palme. În timp ce palma se bate la tribuna oficială.

Castrarea preşedintelui ţării face parte din aranjament – Luzăroiu m-a plagiat, despre preşedintele castrat am tot scris de vreo câteva luni.

Iar faptul că, în proiect, se dizolvă Parlamentul dacă pică o suspendare, adică, dacă preşedintele nu e demis, e fix propunerea lui Băsescu, pe care a formulat-o la suspendarea de acum 6 ani şi la care nici nu a sperat când băsea cu PD-L, fiindcă ştia că n-are majoritate de adoptare. Iar azi am auzit-o din gura lui Crin Antonescu, anunţată cu seninătate.

De fapt, Băsescu e doar numele temporar al Sistemului. Numele nici nu mai contează, important e ca sistemul să meargă mai departe. Şi mai feroce. Cu Ponta care îşi depăşeşte modelul în sete de putere, impuls vindicativ şi slugărnicie pe plan extern. Şi cu un Crin presat în marea carte a succesiunii. Adică, succesorul real va fi Ponta, iar Crin, floarea din fereastră.

Ce poate fi mai convenabil pentru sistem decât un Crin Antonescu de decor şi un Ponta executant al ucazurilor din exterior?

Crin Antonescu n-are cum să nu se fi prins că e prins în jocul cuplului Ponta-Băsescu, de cel puţin un an, dacă nu chiar din start. Din startul guvernării USL. Şi probabil că şi-a zis să se lase jucat şi să profite. Pare chiar că a început să-i placă. Şi-o fi dat omul seama că războiul cu sistemul e (un efort) prea mare. Şi prea riscant. Decât să fie izolat, mai bine se lasă integrat. Şi pare că nimic altceva nu mai contează pentru el decât să ajungă şeful statului.

Aşa, degeaba.

Anunțuri

13 răspunsuri to “BĂSESCU FACE LOBBY PENTRU CONSTITUŢIA USL”

 1. BĂSESCU FACE LOBBY PENTRU CONSTITUŢIA USL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Dan Ghenea Says:

  100% corect!

 3. argusdre Says:

  Chiar asa ? Acum toate sunt „pi(z)dos” ?
  Da’ nu-i mai simplu de vazut ca Besescu a dat clar lindicatii CCR, exact pe problema sustinuta de el cu ardoare de vreo cativa ani buni ? Cu siguranta ca si cei de pe Marte cunosc faptul ca Besescu a visat Parlament unicameral si ne-a facut capul calendar cu chestia asta aiurea….Cica a vrut boborul, a votat boborul, etc.
  Deci Besescu a vrut pe de o parte sa arate natiunii ca inca nu misca nimic in front fara ordinul lui, iar pe alta parte a sugerat CCR cum trebuie sa actioneze ca sa nu-l nevrozeze….

 4. razvancoltea Says:

  A accepta castrarea este singura sansa a lui Antonescu de a ajunge presedinte.Daca va ajunge.Castiga toata lumea:Crin isi vede visul cu ochii, o functie care bate spre onorifica, de reprezentare,mai ales ca el nu prea are abilitati executive, nici de mare sforar securistic.Basca serviciile nu prea dau multe parale pe el.Ponta ramane singur, el si gasca lui , in capul mesei plina de cascaval si cu tot sistemul ticalosit creat de basel care se va aseza in dreapta noului tata.Baselu’ o sa-si asigure, intr-un fel sau altul, mult dorita imunitate pe viata si poate, cu putin noroc, si o influenta politica in loc de un binemeritat loc la racoare alaturi de cel cu care a baut un spritz acu’ cativa ani. Sansa lui Crin ma vine si dinspre faptul ca psd-ul nu are un prezidentiabil credibil iar lansarea unui asemenea personaj ar insemna razboi pe fata cu Antonescu care, oricum o sucim, are cea mai tare gura din politica romaneasca actuala.E mai bina sa-l pui in vitrina decat sa-l ai dusman la tocsouri.Iar odata ajuns la Cotroceni marja lui de manevra, de declaratii politice fulminante, se ingusteaza foarte mult.

 5. Ghita Bizonu' Says:

  227% de acord cu argusdre
  Basecu a folosit ocazia ca s traga una zdravana coabitacului . Sa puna talpa proiectului drag lu’ inVictoras. Sa se lamuresca tot prostu cin este SEFU (der Fuhrer).

  Deloc neintamplator odata cu vizita la Berlin a lu coabitacu. Adica ca coabitacu sa nu poa sa reactioneze – si stiti cestia ia cu cine tace consimte? Jeu de main jeu de villain si EL SUPREMU e chiar portuar (2 trepte mai jos de villain .. ) Die Frage ist :: la cullona e parte sau nu la fault ?!

  A.. ar mai fi si cestia ca dna Udrea nu mai e madam Gaina. Moment bun ptr ea – va fi mai putin tocata!!! Ca i-o place sa fie in centru lu atentia da nici chiar asa …

 6. stejarul Says:

  „Ăla e şmenul cu care vrea să momească fraierii, chiar dintre cei mai radicali susţinători ai USL, adică să-i determine să voteze doar fiindcă el se opune.”

  Superb spus!
  Astia sunt mana in mana!

 7. stejarul Says:

  „Purtătoarea Săftoiu …N-a încetat vreodată să fie zdreanţa lui Băsescu.”

  saftoaica e vara prin alianta cu udrea. 😉

 8. ada1957 Says:

  Din anul 2009 de ce NU s-afacut parlament unicameral ????
  Sa nu ii supere pe Pdlei.
  Lasa ca il ia de barbat acum Udrea si se rezolva… modelul Putin face prozeliti.

 9. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, poate ai uitat că pe vremea-aia şi Ponta era fan declarat al unicameralului. :mrgreen:

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Roxi nu se pune… ca nu coabitacu conduce valsu’. Si hop! Acu fu calcat pe pantof . Tzapan .. Va schipata moptov de schimbat partenera „impiedicata”. Adica excat ce presununeam – NOI – de la incecuptu „coabitarii” – ca proasta va fi dat afara imediat ce isi retrage plangerea si plateste zugraveala

 11. Sandi Says:

  Incaodata, dosarul de cadre complet al lui Belzebut :

  http://raducornelia.wordpress.com/2012/01/16/dosar-strict-secret/

  Si partea secreta ( ptr boupor) si partea stiuta

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ăla e şmenul cu care vrea să momească fraierii, chiar dintre cei mai radicali susţinători ai USL, adică să-i determine să voteze doar fiindcă el se opune.
  ___________________________________________
  @Roxana

  Ar fi un smen destul de bizar, din cauza ca se vor impotrivi votarii Constitutiei cam 10-15% respectiv toti fanii de MRU, PDL,Monica, Basescu(pe persoana fizica),MP(Basescu pe persoana juridica),NR ,etc. si nu cred ca prin psihologie inversa se pot obtine atatea voturi pro de la sustinatorii USL care il urasc pe Basescu.

  Te vei duce tu, Stejarul, Olimpiu,etc sa votati pro Constitutie deoarece a fost criticata de Basescu? 🙂 Normal ca nu…

  Eu unul cred ca Argusdre are dreptate .

 13. johnson1312 Says:

  „….Iar faptul că, în proiect, se dizolvă Parlamentul dacă pică o suspendare, adică, dacă preşedintele nu e demis, e fix propunerea lui Băsescu, pe care a formulat-o la suspendarea de acum 6 ani şi la care nici nu a sperat când băsea cu PD-L, fiindcă ştia că n-are majoritate de adoptare. Iar azi am auzit-o din gura lui Crin Antonescu, anunţată cu seninătate….”

  Revizuirea dar si schimbarea regimului Basescu pot aduce acele conditii mult mai prielnice suspendarii poate si atunci cand nu este cazul. Este bine ca sa se gaseasca si o masura in contrabalans in acest sens altfel ori de cate ori ceva nu-i va conveni unei mari(f.mari) majoritati din Parlament (vezi posibilitatea intoarcerii uninominalului pur deci Partide Stat pe banda rulanta) la adresa unei decizii de la Cotroceni acestia sa-l suspende teoretic si o data pe trimestru.Si nu va mai fi Basescu acolo ! Dar poate va fi in Parlament ! 😯

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: