OBAMA JIGNEŞTE INTELIGENŢA

O declaraţie pentru imbecili a preşedintelui reales al SUA, B.H. Obama:

„Nimeni nu ascultă conversaţiile cetăţenilor. Serviciile de informaţii examinează registrele apelurilor şi durata convorbirilor. În acest mod pot identifica persoane care ar putea pregăti atacuri teroriste” (via Mediafax).

What?! 👿

Reclame

15 răspunsuri to “OBAMA JIGNEŞTE INTELIGENŢA”

 1. Marius Mina Says:

 2. OBAMA JIGNEŞTE INTELIGENŢA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. ioprotestatarul Says:

  Daca vrem sa rezolvam ceva cred ca intai ar trebui sa curatam haznaua din ograda noastra si apoi sa vorbim despre mizeria altora. Sunt atatea tari democratice, stabile politic si economic, care nu sunt interesate ori afectate de bunele si relele din SUA…

 4. mgabim2009 Says:

  Acom o saptamina ti-asi fi dat dreptate. Dar cind am trait pe propia-mi piele iti spun ca esti complet out of the subject! Stau circa 34 mile SW of Chicago. Lucrez in nordul Chicaogo. Sa ajung merg cu masina la gara,take Metra (intercity train). Ajung la Union Station merg 2 blocks si ma urc on EL (Elevated Train) – 6 statii pina in campus.
  Marti parea o zi normala, pina m-am urcat in El. Pe locul unde stau de obicei era un backPak. Dupa 3 statii nimei nu l-a revendicat. Am chemat prin interfon conductorul. Si surpriza: era o bomba!!!
  Asa ca sa asculte cu virfr! Nu imi mai doresc sa trec prin asa ceva IN VECI!!!!!
  Cind o sa te trezesti cu o bomba linga tine putin o sa-ti mai pese de cine si de ce asculta!

 5. ALM Says:

  Am pus şi eu o întrebare în cadrul articolului cu Şova şi am văzut că nimeni nu s-a arătat interesat. De ce vor liberalii ca, în viitoarea Constituţie, Preşedintele României să fie ŞEFUL STATULUI? După ce, pe bună dreptate, au combătut această sintagmă cu care se autointitula Băsescu, acum văd că le surâde ideea totalitarismului. Fiindcă asta înseamnă „şeful statului”! DEX ne spune cu exactitate ce înseamnă cuvântul (noţiunea) ŞEF. Se gândesc cumva ca, viitorul preşedinte, să înglobeze şi prerogativele premierului, având şi drept de veto asupra Parlamentului? Hmm, n-ar fi rău pentru nostalgici …

 6. Marius Mina Says:

  mgabim2009, las-o jos ca explodeaza

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Am pus şi eu o întrebare în cadrul articolului cu Şova şi am văzut că nimeni nu s-a arătat interesat. De ce vor liberalii ca, în viitoarea Constituţie, Preşedintele României să fie ŞEFUL STATULUI? ”
  ____________________________________________
  @ALM,

  Nu cred ca este vorba ca nu s-a aratat nimeni interesat de acest lucru, deoarece este unul important. Cred insa ca mai curand nimeni nu poate da o justificare cat de cat logica introducerii acestei sintagme .

  Eu unul nu voi merge la vot daca se mentine aceasta formula care defineste presedintele drept „sef al statului”, este inacceptabila.

  Nici macar nu a trecut mult timp de cand Basescu si presa basista tot bateau campii cu „seful statului”, cand in Constitutie presedintele era trecut doar ca parte a executivului …Ce fel de separarea a puterilor in stat se poate face, atunci cand cineva este definit drept „sef al statului „?

 8. ALM Says:

  @ Un simpatizant,

  Eu voi merge la vot, dar voi vota CONTRA unei Constituţii care dă puteri nelimitate unui individ (şefu-i şef şi-n … pielea goală), indiferent cine va fi acela! Şi voi avea grijă să fac mai mult „lobby” negativ decât toată propaganda pe care o vor face parlamentarii din sectorul meu …

 9. Donkeypapuas Says:

  @mgabim2009

  Şi la „atentatul” de la Boston, tot aşa, cu rucsace. Şi ale naibii genţi au explodat chit că ordinul de ascultare a fost dat încă de pe timpul lui lăBush şi continuat sub Hussein Obama. Da’ ce-i mai tare e că locul de sosire al maratonului era înseţat de băieţi tunşi regulamentar înzestraţi cu… rucsace.

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Dulce ca mierea este glontu, streangu si Zyklonu de la Magyarország mai ales cand esti nascut la Cluj!!!
  Exista un portal numit Critic Atac . De “stanga” . A francfurteaza. Cu parfum de Soros si (uneori) ICR(e negre) Foarte dornica sa denunte extremismu rasist romanesc care .. si tare iubitoare de FIDESZ si Horthy. Da uneori mai gresesc si ei . Asa ca u comis o cestie zilili trecute : http://www.criticatac.ro/22766/funcia-antisemitismului-contemporan/ .. scrisa de Gáspár Miklós Tamás – nascut la Cluj, studita filozofeala la Cluj, plecat in Ungaria in 78 (?!), figura marcanta unuo partid liberal “de stanga”, GMT avand in acea epoca opinii “liberal-libertarine” ca dupa cativa ani sa fac rost de principii « conservator-liberale » si proclama necesitate patriotismului (atunci cand e unguresc se cheama patriotism. Cand e romanesc e nationalism si cam genocidar) si scrie un articol « Adio stangii » ptr ca nitel mau tarziu sa zica “adio da raman cu tine” cam renunta la liberalismul « national », se “reaproprie” de marxism sim critica cu spume capitalismu (face si azi clabuci). In 2001 creazaa ATTAC ul unguresc membru al http://fr.wikipedia.org/wiki/Association_pour_la_taxation_des_transactions_financi%C3%A8res_et_pour_l%27action_citoyenne. Acu ar fi presedinte al Stangii verzi (verts-de-Nils sau de legiune ? ) « Zöld baloldal » (ecologie, feminism, marxism [ da raman cu tine! ]) de extrema-stanga (adica PCR era reactionar si conservator in compartie cu astia).
  In articolul in cauza zisul Miklos se pare ca zice ceva despre antisemitismul din Ungaria .. ceva voalat, foarte “pudic” (ceva in genul “a facut-o sa sufere ultimele ultragii” cand descrii un viol cu perversiuni – ca deh is copii de fata!) si de abia in final Iar dacă unii evrei îşi pierd slujbele şi sunt obligaţi din nou să emigreze sau – dacă rămân – sunt nevoiţi să asculte mulţimi furioase scandând la unison “Evrei murdari! Evrei murdari!”, cui îi pasă?
  Se pare nici lu Tamas (prea mult – desi este evreu) ca Ungaria e in postfascim (ce Isten o mai fi si asta) asa ca mai cu prosopu flausat pe tambal. Ca nu atat de periuculos ca Jiji el Ciobandante ala de dadea danii la biserici ortodoxe (deci legionarism si antisemitism deci genocid) si nici ca in Romania unde se stie ca trebe luptat chiar cu nazismu (asta dupa ce prin amabilitatea SUA am fost dotati cu doi fosti SS .. asa ca sa aiba ce combate unii si altii)
  Ca emportant e sa combatem in Romania nationalismu si sa nu vedem cum masaluiesc aia din 74 de cruci cu sageti pardon comitate..
  Si sa bagam la cap -antisemitismu in Ungaria nu e ca ala romanesc – in Ungaria amtisemitismu are scop socila si mai stii? o fi tolerabil?!
  Si tinta este atinsa – niste comentarii politicoase, care nu se leaga de patria lui Soros, Tamas si Wiessel…
  Insa Critic Atc Romania (mai degrab filial locala ATTAC Hungary decat al http://fr.wikipedia.org/wiki/Association_pour_la_taxation_des_transactions_financi%C3%A8res_et_pour_l%27action_citoyenne repara situatia jenanta: http://www.criticatac.ro/22669/masacrele-media-campania-odessa-lui-florin-iepan/#comment-58571, si asa ca sa inteleag tot tzugulanu budos olah in primele randuri cetim un „moment întunecat” din istoria României, în care a curs mult sânge, făptașii au dat dovadă de excesivă cruzime și au rămas nesancționațI. La intelectuali (mai ales “etnici”) merge sa zici ca impuscare si inchisoare pe viata nu ar fi sanctiuni!!! Ceva mai jos politrucu timisorean (de la Universitatea de Vest din Timisoara ) se “scuza” fata de Marius Mioc Prin “Nesanctionat” doream sa ma refer, in textul meu, la popularitatea maresalului documentata de F. Iepan. Imi cer scuze daca nu reiese cu claritate. Adica hotu prins este negustor cinstit!!
  Oricum obectivu a fost atins apar comentarii demascatoare , uitat este Ungaria cea filoevreieasca si da-I cu antisemitismu romanesc!!!
  D’aia ziceam ca
  Dulce ca mierea este glontu, streangu si Zyklonu de la Magyarország mai ales cand esti nascut la Cluj!!!

 11. Ghita Bizonu' Says:

  ALM

  ca insisti. De ce „De ce vor liberalii ca, în viitoarea Constituţie, Preşedintele României să fie ŞEFUL STATULUI?”
  De prosti. Sau
  Ca au nevoie de tatuc. Ori
  De pupincuristi (au nevoie de un cur de pupat/lins in speranta ca posesoru ii va rasplati … bine! Ca si rex Carol 2 [ins caruia nu i s-a reprosat lipsa de inteligenta] prin 38-39 se indigna ca i-ar fi trebuit vreo 4 hectare de cur ca sa satisfaca cererea!!! Si totusi ii placea preamarirea …)

  Acu teoretic. Cf Teoriei Statului si Dreptului din Romania (fie ea monarhica, republicana inclus socialista) detinatorul functiei supreme – adica ala care are functia unipersonala de a semna in numele Statului si a il reprezenta , asta fara sa conteze celalate atributii pe care i le confera sau nu i le confera constitutia in vigoare – se numeste „tehnic” seful sau capul Statului urmand ca public sa se foloseaseca termenul prescris de textul constitutional in vigoare – Rege, Presedinte al Prezidiului Marii Adaunari Nationale, Presedinte al Consiliului de Stat sau Presdinte . De fapt unicu folos al termenului este ca baga in aceiasi oala pe toti de la Alexandru Ioan Cuza pana la Basescu (si sper Antonescu Crin) : „Goe numeste sefii statului Roman!” (daca zice Antonescu Ioan – 4 ma loaza ! Sezi jos!!). Adica cam asa : tehnic se numeste aitoturism nu „masina mica” si Dacia cat o fi ea de autoturism nu este RR si nici ROMAN!!

  Insa sa bagi in Constitutie cestia aia cu presedintele este seful .. ori este o prostie pura legata de fudulie (a auzit ala ceva si a inteles alatceva ) ori e vorba sa zic as de „filoxera” sau ca s-a suit sisi la creier . Caci se prea poa sa ascunda dorinta de SEF – al care comanda (imperare care dadu si imparat si de aici Dominus atque Deus). Si deci o posibila deriva spre autoritarism ….

  A da.. Alt dobitoc cu fumuri – marele”analist” Parvulescu Cretinian delireaza despre permisivitate anglo saxona traditionala fata de homosexualitate !!! ha traditie n-am ce zice : http://en.wikipedia.org/wiki/Sodomy_laws_in_the_United_States. In WW2 trebunalu militar american cand auzea de „sodomy” zicea automat „99 de ani!!!” – mai bine dadeai un pumn colonelului!!!

  Teleptuali bre!! mamaliga cu café!

 12. stejarul Says:

  Crin, interventie excelenta la A3 (emisiunea lui radu tudor) legat de „casatoriile” unisex.

  Homosexualitatea imi e indiferenta. Treaba lor, se descurca ei. Dar nu imi pare corect sa ii bagi in aceasi oala cu indivizii cu orientare sexuala biologic armonioasa.
  Apar tot mai multe dovezi stiintifice ca homosexualitatea e o tulburare de dezvoltare neuropsihica.

  ” Doctorul Jennifer Hastings a spus că “nu există o vârstă la care să-ți dai seama de genul tău, pentru că vine din interior”. Ea a adăugat că sunt teste MRI care arată că un copil care este născut într-un corp de băiat și arată ca un băiat, dar care se simte fată are structura creierului ca a unei fete.”
  http://www.dcnews.ro/2013/06/un-cuplu-de-lesbiene-isi-transforma-fiul-in-fiica/

  A legaliza casatoria pentru homosexuali e ca si cu ai legaliza ca orbii sa urmeze cursuri de sniper training. Homosexualii nu sunt „echipati” biologic pentru casatorie. Sa isi faca uniuni, sau alte forme de „asociere”… dar nu pot numi asta casatorie.

  Legat de adoptii, nu sunt de parere ca cineva cu tulburari de dezvoltare neuropsihica sa aiba dreptul la adoptie. Se tot aduce argumentul ca a single mother sau single father pot adopta. Corect, dar acel single parent nu are tulburari de dezvoltare neuropsihice, cel putin manifeste la momentul adoptiei, pentru ca daca ar avea, ar fi si el/ea rejectat(a) de la adoptie.
  Cand autoritatile permit o adoptie, ele trebuie sa se asigure ca acel copil intra intr-o casa in care sansele de dezvoltare normala a copilului sunt cele mai mari. Un mediu care prezinta un haos al genurilor, nu poate fi considerat un mediu optim de dezvoltare. (parerea mea)

 13. Ghita Bizonu' Says:

  mgabim

  chiar bomba-bomba ? Aedica vazusi ?! A desfacut conductoru pachetu ? Sau alarma veniti sa vedeti si pe urma l temebliuzne s-a „dat” stirea „bomba”?
  Nu de lata da daca vrei sa convingi oamenii s fie supravegheati e bube sa se gasesca cestii din astea. Da si mi bine este sa se egaseasca la stiri !! (adica „uiti” un pachet care in nici un caz nu poate face bum! Ca mai sunt si „accidente” si tu ai nevoie de stire nu de … sau o explozie „neevinovate” opte fi tratt c terorista (sa izicemc a uin dobitoc face bum de prts ce e cu un tib de gaze sub presiune… da e mai bine sa fie ala „terorist” ca sa ceara cetatenu „protectie”)
  Scuze dac par parano. Da io stiu de ce e aia „provocare” si mai stiu ca cei mai „buni” inceartca sa isi mjeasca cat mi putin mainile (haaaa! Ohrana era o duce copila pe langa CEKA insa si in anii 90 „standardul” de spaima in Rusia era .. Ohrana! Care stiuse sa bage frica cu un minim de victime. Asta ca dovadaa de profesionalism)

 14. Gabi Mihalcea Says:

  @Ghita; home made, de mica intensitate, dar suficient sa produca panica. De atunci am cosmaruri si drumul spre scoala a devenit un infern.
  Nu conducatorul. A venit politia si cei de la antitero.

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Gabitza

  deci la stiri. Poate da poate nu…
  Da ptr orice eventualitatee e- chiar si „home made” poa si mai mult decat panica .. Mai ales in Americhia und ettea lucuri „bune” sunt pe la toate drogheriile (ma rog exagerez .. ca cel mi simpu ar fi sa cumperi vreo 3 duzini de cartuse de vanatoare.. Le tai si ai ceva exploziv .. destul cat sa omoare la 1 metru distanta!! Mai ales dac il garnisesti cu ceva alice .. )
  Problema la voi in Americhia nu este lipsa de supraveghere ci ca prea multi au buba la creieri. Iar repet – ce naiba nici Biily the Kid nici Dillinger nu au intrat in scoli sa ucida copii da azi „oamni” cumsecade o fac … Buba

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: