HĂINEALĂ SAU PROSTIA CARE NU DOARE

Ceva mai stupid decât comunicatul CSM secretat de Hăineală, privind sesizarea inspecţiei judiciare contra unor jurnalişti şi invitaţi de la Antena 3 – de fapt, contra libertăţii de exprimare – nu s-a pomenit de când cu adresa pipiţei Ghica prin care a sesizat inspecţia judiciară privindu-l pe preşedintele interimar Crin Antonescu:  fiindcă a zis că procuroriada contra participanţilor la referendum e ca la colectivizarea forţată din anii ’50.

Era după ce paraşutele cu pricina aterizaseră cu bodyguarzii prin Japonia, pe banii proştilor de români care ar fi trebuit de mult să le ia de ciuf şi să le dea afară din sistemul judiciar cu şuturi în cur. De fapt, pe Ghica au dat-o afară înşişi magistraţii, aşa cum se cuvine conform legii, dar plevuşca coabitacă din Justiţie a anulat referendumurile.

Coabitarea lui Tonta. Procurorul care vrea să reinstituie RPR – Republica Procurorilor Represivi – şi care are tot interesul să anihileze libertatea presei, adică, să distrugă Antena 3. Nu i-a fost suficient că şi-a aservit-o, vrea s-o domesticească total, adică, să nu se mai audă vocile critice şi să nu se mai vadă anchetele dure. Să nu se mai meargă la cauză. Şi la cauza cauzelor. Greţos e că Băsescu face cu mâna lui Ponta ceea ce n-a îndrăznit cu mâna guvernelor PD-L. Ştiţi o metodă mai eficientă de compromitere a USL?

Despre cauza Sorin Alexandrescu, în mod sigur am să scriu. Am amânat deliberat.

Până atunci, poate o ia cineva s-o alfabetizeze pe pipiţa Hăineală care, săraca, habar n-are ce este inspecţia judiciară şi cu ce se ocupă ea. În general, habar n-are ce este jurisdicţia. Ea poate că deja se crede în republica porcurorilor tontaci, în care porcurorii să dispună securistic. De fapt, întrebarea e cum de au trecut Ghica şi Hăineală clasa, din moment ce n-au idee cu ce se ocupă inspecţia judiciară. Jurisdicţia ei vizează magistraţii şi procurorii. Dar analfabetele îşi închipuie că inspecţia judiciară e poliţia politică care are jurisdicţie asupra tuturor.

Secăturile vor, de fapt, reglementarea libertăţii de exprimare, mai precis, cenzurarea ei. Poate le spune Gitenstein despre Primul Amendament din Constituţia SUA, care, am mai zis, ar trebui adoptat prioritar în România. Nu cenzura care a şi intrat într-un amendament la proiectul Constituţiei revizuite, prin care se condiţionează libertatea de exprimare, fapt pentru care, printre multe altele, am şi anunţat că dacă va fi referendum, votez NU, iar la prezidenţiale nu mă prezint. Un preşedinte liberal se bate până la moarte pentru libertatea nelimitată de exprimare, inclusiv a celui mai mare adversar al lui. Pentru onoare, există Educaţie. Sau dacă nu, Justiţie. Sigur, existenţa Justiţiei devine tot mai teoretică. Sistemul judiciar e la parchet. 👿

Kovesi şi-a făcut program din sfidarea Parlamentului, aleasa lui Ponta a zis că procurorii, parte a Executivului – că le şi spune Minister Public -, deci, funcţionari publici, n-au a răspunde în faţa Parlamentului, adică, a puterii legislative rezultate din alegeri naţionale. Cu alte cuvinte, au liber la abuzuri, liber la adăugare la lege, anulare a ei, călcare în picioare a Constituţiei, a drepturilor omului, a libertăţilor personale şi cetăţeneşti, etc.

Are cineva coloană vertebrală în Parlamentul României, să ceară demisia lui Hăineală? Aleasă, de altfel, în fruntea CSM prin fraudă. Morală şi materială. Iar un fraudac e viitor membru al Curţii Constituţionale. Este România, în care nimeni nu face nimic ca să schimbe situaţia.

Reclame

11 răspunsuri to “HĂINEALĂ SAU PROSTIA CARE NU DOARE”

 1. mariusnyc Says:

  Madame Bulache si-o face cu mana lui – o’ la’ la’

 2. olimpiu65 Says:

  cu riscul de a repeta: nu vom avea o noua Constitutie pt ca va ramane cvorumul de 50% ! Cazut in cioc sau cum il cheama pe ministrul neam cu Tonta a facut propunerea pt Iacob ca adjunct la DNA!! nu-i ala care o cauta pe Elodia???
  despre Parlament numai de bine , sper sa deschida esplanada scriitorul de vagoane…iar lui Hypnos un calduros ,,somn usor tovarase”!!

 3. HĂINEALĂ SAU PROSTIA CARE NU DOARE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Radu Humor Says:

  E ca la balamuc !
  România a ajuns sub asediul mediocrităţii şi a imbecialităţii :mrgreen:
  Este agresat continuu nu numai bunul simţ, dar şi limita de suportabilitate a celui mai înţelegător dintre oameni !
  Ne bate Dumnezeu, dacă suportăm ca animalele-n jug bătaia asta de joc a unor nemernici cocoţaţi în cârca acestui popor prea îngăduitor !
  Să faci atâtea tâmpenii şi tot tu să sari ca proasta din CSM , fără nimic pe tine, lăsând la vedere toată uriciunea şi spurcăciunea diavolească din tine este de domeniul SF.
  Şi toate astea sub guvernarea susţinută de o majoritate de 70 % din populaţia Ţării ! :mrgreen:
  Asta nu-i coabitare !
  E trădare josnică şi mizerabilă !
  De aici şi până
  La arme ! nu mai este decât un pas !

 5. ioprotestatarul Says:

  @Radu Humor
  „La arme ! nu mai este decât un pas !”
  Da, dar e nevoie din alea robotizate, ca romanii sunt plecati… in vacanta. Pe termen nelimitat.

 6. Donkeypapuas Says:

  Adelin Petrişor pe blogul său semnalează acest reportaj al BBC din oraşul recent reocupat de armata siriană. Priviţi cu atenţie la sfârşit, de la minutul 2, pentru a vedea devastările anticreştine ale „luptătorilor pentru libertate”

 7. mariusnyc Says:

  La reuniunea Grupului Bilderberg participă şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, iar această nu se întâmplă pentru prima dată. Preşedintele de atunci al Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, a susţinut în 2011 la BNR o conferinţă pe tema „Uniunea Europeană după criză datoriilor suverane“. Pe de altă parte, în toamnă lui 2010 a avut loc Întâlnirea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale.

  Reuniunea secretă a ”oamenilor cu viziune planetară”
  http://www.cotidianul.ro
  Cu Mugur Isărescu la Bilderberg, Reuniunea secretă

 8. olimpiu65 Says:

  @ marius mina
  de aia s-a prabusit leul zilele astea?? bunicutza Isarescu bea sampanie prin strainataturi, dar la intoarcere va relua placa din 2008: a fost un atac speculativ!!! Huoooo!!!

 9. Donkeypapuas Says:

  http://www.thenewamerican.com/world-news/asia/item/10478-obama-backed-syrian-rebels-%E2%80%9Cethnic-cleansing%E2%80%9D-christians

 10. Matei Florin Says:

  Nici ticăloşia nu doare…

 11. Radu Humor Says:

  BNR este principalul vinovat al dezastrului financiar al României.
  Escrocii ăia au scăzut de fiecare dată cursul euro atunci când se întorc în ţară stranierii de Paşte şi de Crăciun, lăcomindu-se ca nişte adevăraţi cămătari ce sunt la banii câştigaţi cu sudoare şi umilinţă pe care sunt obligaţi să-i schimbe la cele mai mici cotaţii !
  Javre umane demne de tot dispreţul, dar la ce să te aştepţi de la o slugă docilă a Bildebergului, al căror scop, de acum declarat este distrugerea suveranităţii statelor prin prăbuşiri economico- financiare atent şi cu sadism provocate !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: