(CE URMEAZĂ DACĂ) E ARESTAT FELIX MOGULUL?

Răspundeţi voi!

Deocamdată.

Anunțuri

39 răspunsuri to “(CE URMEAZĂ DACĂ) E ARESTAT FELIX MOGULUL?”

 1. Anca Says:

  Rox, odata ce am constatat noua orientare pro-Ponta, MA DOARE-N SPATE si de arestarea lui Felix, si de urmarile ei, ca sa-ti spun din suflet. 😀

 2. Roxana Iordache Says:

  Da’ ştiu că pui suflet! 😛

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ce sa se intample ?! O sa se dea poze cu el cu catuse, o sa se discute obsesiv si obositor ce mananca acolo, cu cine sta in camera, probabil vor iesi in strada cativa cu „free Voiculescu”, dar in esenta NU SE VA INTAMPLA NIMIC DEOSEBIT…

  Cu Antena 3 nu stiu ce se va intampla, dar parerea mea este ca se vor cuminti si vor ridica doar osanale regimului… prezent, trecut si viitor, devenind un fel de Adevarul si servind pe viitor drept exemplu a ce patesti atunci cand mogulul rau iti intra la puscarie.

  Discutia insa va ramane pur teoretica si nu vom putea verifica cine are dreptate, deoarece Felix nu va fi arestat .

 4. (CE URMEAZĂ DACĂ) E ARESTAT FELIX MOGULUL? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. Radu Humor Says:

  Voiculescu reprezintă ( cel puţin prin ceea ce face Antena 3 ) partea bună, naţionalistă, a fostei securităţi, ce încearcă să se menţină pe piaţa politică prin naţională ( şi internaţională) prin îmbrăţişarea unui motiv naţional, până acum abil speculat :
  Independenţa şi suveranitatea Patriei.
  Până la urmă, dacă vine în întâmpinarea năzuinţelor fireşti ale oricărui român patriot ( pe ceilalţi nu-i poţi nici măcar bănui că sunt sinceri atunci când defilează cu ele în braţe, dar nici nu poţi avea pretenţia să o facă, atâta timp cât nu încalcă principiile de drept ale unui stat naţional suveran ), nu văd ce ar trebui să vedem rău în asta !
  Luptând pentru propriile-i interese, unul ca Dan Voiculescu, reuşeşte să apere şi să facă loby şi pentru România, lucru pe care noi idealiştii, lipsiţi de mijloace specifice, dar şi de intenţii pe măsură, nu putem să-l facem decât sprijinind orice astfel de acţiuni atâta timp cât ele se împletesc, sau sunt pe aproape, cu interesul naţional.
  Chiar de va fi arestat Dan Voiculescu, Antena 3 nu va fi lăsată să-şi întrerupă emisia chiar de către duşmanii ei principali, care vor face totul ca prin această măsură să nu provoace declicul unor mişcări de amploare, pe care forţe din umbră de abia aşteaptă să le folosească !
  N-am crezut că un politician tânăr, ca acest Ponta, să nu ştie să-şi negocieze la sânge funcţia, mergând ca boul la tăiere, prin prima USa ce i s-a deschis. 🙄

 6. olimpiu65 Says:

  A3 , am semnalat si eu si alti colegi care scriu aici, deja baltea subiectele ,,noroc” cu nerabdarea lui Base care a gresit timingul!!!
  batalia cea mare nu va fi pro sau anti mogulul Felix, ci credibilitatea A3! pe baza credibilitatii vin banii din publicitate iar pe o piata mica si stransa la maxim, orice 0.1 punct de rating reprezinta supravietuirea
  la A3 exista jurnalisti dedicati meseriei si exista directorasi gen Gadea. jurnalistii adevarati si hotarati sa se bata pt informare corecta si adevar vor gasi platforma de exprimare, iar ceilalti…cine stie?!

 7. Ileana Andersson Says:

  Ponta urmareste sa puna mana pe banii lui Voiculescu caci se spune ca tipul ar fi pus mana pe banii firmelor private ale securitatii. E vorba de sute de milioane daca nu un miliard de dolari.

 8. Ghita Bizonu' Says:

  Ar inca un pas sa redebim ce-am fots si mai mult decata atat : o tara, un popor si un iubit Suprem Conducator!!!

  Rest bibliografie :
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/elena-basescu-spun-nu-unei-aliante-cu-pnl-e-un-partid-extremist-296364.html

  http://www.ziare.com/elena-basescu/europarlamentar/elena-basescu-am-informat-o-pe-reding-despre-initiativa-fascista-a-pnl-1239106?utm_source=Newsletter__Ultimele_24h&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_91755

  Elena Basescu: PNL este, aşa cum am mai spus, un partid extremist, antieuropean, toxic, care poluează climatul social din România

  Citiţi mai mult: Elena Băsescu: „PNL este un partid extremist, antieuropean, toxic, care poluează climatul social din România” – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/elena-basescu-pnl-este-un-partid-extremist-antieuropean-toxic-care-polueaza-climatul-1039952.html#ixzz2VLT7KBNS

  Ma rog o fi tuta lu tatauta da depandea cine e tatuta!!! Si in caest caz nu o putem banui ca de sub bretinu ei au iesit cuvimtec complicate precum „extremist” si „antieuropean” saus stie c e aia climat social (altu decat aeru conditionat de la diverse locatii de cultura si socializare gen Bamboo… )

 9. ioprotestatarul Says:

  Poate atunci A3 si FACIAS o sa-si aduca aminte de „nebunul” de care s-au folosit pentru imagine si apoi l-au lasat toti de izbeliste pe mainile securistilor…

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  nu e sigur ca Mogulu e chiar Cooperativa. A da , era „aprobat” de Cooperativa Ochiul si Urechea, trebuia sa „cante” la cooperativa si naiba mai stie ce. (de fpat orice ins care lcura in comertul exterior si facea contracte cu strainii trebuia sa fie „aprobat”. Si oricine avea contracte cu strainii in mod oficial era pbligat sa scrie o „nota de convorbire” in genu „pe data de am discutat cu cetateanu strain X si am zis ca la noi la servicu bem cafeaua ca turcii adica fara lapte. Cu llape o bem acas ala micul dejun” Pare stupid da sa stii ca nu glumesc. La noi la scarbici a fost ceva tevatura ca „ofiteru de serviciu” de pe 1 mai ae exepleciaet unui ceetatean strain ca in RSR ca si in restu tarilor socialiste 1 Mai este sarbatoare si nu se lucreaza deci nici deirectoru nu este prezent, nici adjunctu sau ci doar portatrii. Imbecila de securista a facut un circ intreg ptr ca nu fusese facuta „nota de convorbire”! Asa ca deci in mod normal ca srcina de serviciu treuia sa scrii ce ai discutat. De ex daca sa zicem ca te trimitaeu la Sofia ptr naiba stie ce – sa zicem schimb de idei in industria prelucraii telinei – canat te intorceai sarcina de serviciu „nota” si ‘raporcu explicativa al deplasarii”)
  Las ca in compensatia avem „disidentii” care primeau pasaport sa se duca la Paris sa dicute cu Monica Lovinescu (si se mai mira unii ca securitatea stia cum era mobilata bucatria dnei Ieruinca si ce cescute de cafea folosea ..) [pai chiar asa numa mie mi see pare curios cum „dizidentii” aveau lier la vize si burse iar un „tovaras de nadeje” poa si ceva secretar de comitet de intrepindere nu putea face o excursie la Stambul?! Ca am cunoscut unu care si-a indeplinit visu (asa avea omu dambla sa vaza Bosforu , sf Sofia si Acopole) de abia dupa 89) Gagiu a fost taiat de pe lista -o excursie de 4 zile parca, Repet „de nadejde”, vechime in partid situatie , famelie sa zic asa „sigur”]

  Cat despre n-am crezut că un politician tânăr, ca acest Ponta, să nu ştie să-şi negocieze la sânge funcţia eu imi mentin parerea – ca el este Tonta ala caruia altii i-au facut „cuib” ca e „baiat bun”. Misterele lu Adita – ca si ala pe care l-a facut cu palat la Snagov (reamintesc ala zicea ca era pe strada cand tar mobilu „cerea dvoastra de nagajare la cabinetu primului sinistru a fost aprobata!!” Da le nu facuse cerere ci parintii sai .. Nu dau nume ca a inceput sa imi fie frica si mie .;; Ca din nou nu trebuie sa te intrebi daca esti paranoic ci daca esti suficient de paranoic)

 11. Ileana Andersson Says:

  Radu Humor, sant gata sa pun pariu cu tine ca daca se va inchide antena 3 nu va iesi nimeni in strada. Nu se poate pune semnul egal intre situatia cu Arafat de anul trecut si antena 3. Atunci lumea a luptat pentru cel care le-a reformat sistemul de ambulanta ce face de diferenta dintre viata si moarte. Nu stiu daca ai observat, dar romanii se saluta intre ei urandu-si sanatate si asta pentru ca majoritatea sunt speriatii de boala sau de perspectiva imbolnavirii.

  Asa cum nu au iesit in strada masiv anul trecut cand puterea s-a sters la fund cu votul a 7,4 milioane de voturi date lui basescu in freza, asa nu vor iesi nici acum. Chiar daca astia vor inchide antena 3.

  Ce naiba, astia sunt specialisti in psihologia maselor iar romanii sunt poporul tolerant pe care si l-ar dori orice guvern din lume.

 12. Radu Humor Says:

  Dacă ne-am alege doar o temă ( cum a fost la un moment dat situaţia disperată a lui Ioan Olteanu, sau mai nou dispariţia unor bloguri ale Theodorei şi a altor doi bloggeri) şi am întreprinde tot ce ne stă-n putinţă, dar în special le-am arăta mai pregnant sentimentul de solidaritate cu ei, poate că nişte nemernici nu şi-ar permite atât de uşor să comită abuzuri şi ilegalităţi !

 13. Radu Humor Says:

  @ Ileana Andersson
  S-ar putea să pierdeţi cu brio pariul 😛
  Cine urmăreşte mai atent evoluţiile de la A # nu poate să nu observe fie un curaj nebun, de genul „care, pe care”, fie o provocare tot mai insistentă de a dezlănţui o reacţie ( mult?) aşteptată !
  Băsiştii încă nu sunt siguri pe ei, şi nici nu pot descâlci firele unei astfel de atitudini de-adreptul provocatoare, aşa că stau în aşteptare aşteptând un moment potrivit de a acţiona în forţă, moment care întârzie să apară, deoarece în 90 % din situaţii ar fi în dezavantajul cuplului Băsescu- Ponta ( cred că putem de acum să le oficializăm şi noi relaţia contra naturii, din pndv 🙄 )

 14. Ileana Andersson Says:

  Radu Humor, imi doresc din suflet sa aveti dreptate si sa castigati pariul. 🙂

  PS. Vorbesc foarte serios!

 15. Radu Humor Says:

  @ Ghiţă Bizonul
  Eşti de fiecare dată pe subiect, dar mai eşti şi delicios în felul în care stâlceşti cuvintele din taste 😆
  Cu sau fără voie…
  Pentru că unele greşeli au un haz aparte :
  Scârbiciu, în loc de serviciu 🙄
  Raporcu(raportu), sau sinistru ( ministru) care se pare că a devenit de acum de folosinţă generală !

  P.S. Sincer să fiu Ponta promitea mult mai mult decât ceea ce reuşeşte să ofere numeroşilor români.
  În schimb cred că n meni, nici măcar dresorii lui nu credeau să aibă un asemenea potenţial de dresaj !
  Dar în lipsa oricăror scrupule şi a unor evidente probe de şantaj, specimenul a întrecut toate aşteptările !
  Şi ale lor, dar mai ales ale noastre ! :mrgreen:

 16. ada1957 Says:

  NU IL ARESTEAZA PE DAN VOICULESCU.
  Are GRAD mai mare decat a lui Base.
  Plus ca probabil l-a filmat si inregisrtat Vociulescu la vizetele lui Popeye marinarul de la Grivco.
  O sa-l ia mai bine pe Mitica Dragomir… de unde vorba orice NAS isi are NASUL.

 17. WhiteWolf Says:

  Cata vreme vom continua sa vedem si sa comentam doar persoane, nimic !
  Ne vom continua inertia cronica „guvernati” de aceeasi politicieni dornici de parvenire si inavutire, ni se vor livra in continuare intoxicari si diversiuni im media (indiferent de numele patronului si/sau la ce partid …joaca), distanta dintre „clasa politica” si „electorat” va continua sa se mareasca – chiar daca am crede ca mai mult de atat nu se poate- si imbecilii care suntem vom ramane fix imbecilii care suntem
  Pentru ca , altfel, i-am matura pe toti cei care isi bat peleurile de noi de mai bine de 20 de ani si-am inceta sa mai speram ca va tasni de undeva un ins providential care sa ne salveze. De Hrebenciuci, Rusheni, Voiculesti si Basesti doar singuri ne putem scapa; si din cate bag io seama, inca mai vrem 😀
  Cu astia de-si zic acum eminente cenushii, guzgani rozalii sau grupul de la Cluj ne eternizam in „breaking news”… „news alert”… „socant !” si continuam sa numaram cati emigreaza si cati „ies din sistem pe cale naturala”

 18. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Cata vreme vom continua sa vedem si sa comentam doar persoane, nimic !
  Ne vom continua inertia cronica “guvernati” de aceeasi politicieni dornici de parvenire si inavutire, ni se vor livra in continuare intoxicari si diversiuni im media (indiferent de numele patronului si/sau la ce partid …joaca), distanta dintre “clasa politica” si “electorat” va continua sa se mareasca – chiar daca am crede ca mai mult de atat nu se poate- si imbecilii care suntem vom ramane fix imbecilii care suntem
  Pentru ca , altfel, i-am matura pe toti cei care isi bat peleurile de noi de mai bine de 20 de ani si-am inceta sa mai speram ca va tasni de undeva un ins providential care sa ne salveze. De Hrebenciuci, Rusheni, Voiculesti si Basesti doar singuri ne putem scapa; si din cate bag io seama, inca mai vrem
  Cu astia de-si zic acum eminente cenushii, guzgani rozalii sau grupul de la Cluj ne eternizam in “breaking news”… “news alert”… “socant !” si continuam sa numaram cati emigreaza si cati “ies din sistem pe cale naturala” ”
  _________________________________________________
  @WhiteWolf

  Iti dau dreptate, asa cred si eu ca stau lucrurile.

  Vezi insa o solutie de iesire din situatia asta ? Sa iesim in strada si sa cerem ce ?! Demisia clasei politice corupte cum spunea populist si Basescu cand isi facea campanie electorala si cand era partea a acelei clase ? 🙂 . Si admitand prin absurd ca si-ar da toti demisia, cine crezi ca i-ar inlocui ?! Cum ai putea iesi dintr-un astfel de impas ?

 19. Ghita Bizonu' Says:

  Ieri ungurii au jelit din nou Trianonu….

  Ba pardon de fapt noi ROMÂNII suntem mai indreptatiti sa injuram Trianonu care a recompensat Ungaria ptr bolsevismu ei si a pedepsit anticomunismu românesc!!

  Ntz. Nu e delirum tremens . Da ia ziceti si voi :

  – este ca România era aliata cu Antanta?! ESTE!!
  – este ca ca România aliata a Antantei a intrat in marele Rezbel avand semnatura “aliatilor” ca la vest granita va fi pe Tisa (minus orasele Debretin si Seghedin)? ESTE!!
  – este ca Ungaria era parte la conducerea Austro-Ungariei? Ca ministrul kakanez de externe care a impins spre razboi era un ungur? ESTE! De doua ori ESTE!!!
  – este ca armata româna a campat la Budapesta si a pus una bucata de opinca peste parlamentu unguresc?
  ESTE!!!

  Pai daca ESTE pe asa atunci de ce aia a domanei ma-sa granita nu este pe Tisa ?!
  Pai vedeti ca la Trianaon NOI am fots tradati iar ungurii favorizati?!
  Pai daca nu le place Traianonu nu au decat sa se uscheaseca dincolo de Tisa si ca dobanda sa le luam si orasele Debretin si Seghedein, (asa cum noua ne-a fost luat Cernautiul si Storojinetu!!!)

  Pai vedeti ca la Trianon NOI am fost tradati iar ungurii favorizati?!
  Pai daca nu le place Trianonu nu au decât sa se uscheaseca dincolo de Tisa si ca dobanda sa le luam si orasele Debretin si Seghedin, (asa cum noua ne-a fost luat Cernautiul si Storojinetu!!!)

  Ia sa vedeti ca imediat ce am baga textu asta nu s-ar mai auzit de cele 64 de comitate si pretentii absurde.. ci ar iubi Traianinu si s-ar indrepta si crucea de pe coroana lu ala Vlaicu sau Voicu care le-a fost rege sub pseudonimu de Stefan!
  Mai rau psemene ca ne-am procopsi si cu un ambasador american nepidonsic, neciubucar, nefilorus si vre-un alt Gordon ar sugera ca au niste aviiane in plus si poa daca vrem un mic ajutor militar .. nuam asa de vreo 2-3 dute de milioane dolari anual ca semn de prietenie si c ar fi fericti sa ne faca fericiti.
  Ptr ca atunci ar trebui sa ne tina multumiti !!!
  Asa?!

  http://vremea.forumgratuit.ro/t486-trianon-durerea-lor-si-prostia-noastra#1030

 20. Ghita Bizonu' Says:

  Humor

  nu toate greselile sunt involuntare asa cum si numarul de cacofonii depinde de „savoarea” abjectului subect si trebe sa zic ca niciodat nu am fost banat ptr ca am scris „ca cam asa” desi multi citeau un verb la conditional optativ (adica corect!!)
  ( a .. un cunoscut de pe net a preluat metoda si a gasit o noua „greseala” nevinovata cica „mataputa” .. ce naiba cum sa te superi ca L este sub P!!?!??)

  Si Ponta a promis putin. Noi ne-am facut iluzii ca daca ii dam puterea o va folosi sa destructureze un regim … macar din frica de razbunarea „fostilor” Dar asta e ca un personaj din nu stiu ce poveste care de frica a dezlegat banditiii .. legati fedeles!!! Paca il vaz cum sireacu va plange cu lacrimi amare slabicunea sa (si mai ales precaritatea cunostintelor sale despre Ioropa si parlamentarism). Ca raman la parerea ca este prost!! Si ca asta este singura data cand dau dreptate zicalei ca mai bine cu un destept la paguba decat cu un prost la castig!! Ca si tradator de era.. insa daca era nitel „bandit” se intorcea cu 180 grade in momentu in care constata ca
  a) are 70% din parlament!
  b)restu 30 la suta sunt pe „redistribuiri”, in plus . supranumerari fata de schema „aprobata”, deci cam „ilegitimi” si chiar anticonstitutionali si ar fi putut zbiera „ciocu mic! Jupanii suntem NOI! Daca nu sedeti cuminti va fi fara vaselina!!!”.. Da el prost si bun … ii dai un sut in cur si zice mersi de „ajutor” ca „Sa gandim pozitiv si orice sut in spate e un pas inainte” . Dar va constata ca inainte este doar prapastia fiindca iar repet zestrea unui om politic sunt votacii Fara votac geaba „ideologie”, „morala” et caeteri ejusdem rahaturi si deci uneori a conduce inseamna a urma.

  Da el sireacu ca sa fie desemnat de baselu ….. a pus de o coabitare in care le da totu si obtine sa nu mai fie alintat zootehnic. Fara sa se intrebe cum naiba se facea ca el era deja prim ministru!!! Crede ca pe el Nutzu l-a facut premier nu puterea pe care i-am dat-o noi!!!(ca si vara … au fots atata treceri fiindca stoua ce va iesi la vot!!)

 21. stejarul Says:

  Nu stiu daca o sa il aresteze pe Voiculescu dar stiu ca ar fi o gafa de proportii. Nu ca ar iesi lumea in strada, dar ar adauga in plus la dezamagirea colectiva. Dezamagire care atunci cand atinge nivelul critic, explodeaza la un mic declic, oricare ar fi el.
  Multi romani identifica lupta lor impotriva javrelor cu lupta lui Voiculescu. Chiar daca multi nu isi manifesta afinitatea fata de el.

  De ex, io am un colt terbil impotriva curvei plescoiene. Este persoana politica pe care o urasc cel mai mult. Cu pasiune!

  plescoiana (in tandem cu basescu) printre multele furaciuni facute, este in spatele mafiei imobiliare din Romania si a retrocedarilor in fals.
  Voiculescu, prin „legea Voiculescu” a lovit din plin in aceasta mafie.
  Nu pot sa nu identific lupta mea antiplescoiana cu lupta lui Voiculescu!
  Stiu ce se spune, ca Voiculescu are legaturi cu serviciile , ca banii lui ceasca sunt la el… ma doare in paishpe. Am un drum comun cu mogulul si cat timp trage in jivine eu il sustin.

  In clipa in care Voiculescu coabiteaza cu jivinele, pierde suportul meu si probabil al multora.

  Karma nu doarme. nu poti face rau prea mult celor care au facut totusi mult bine semenilor (oricum mai mult bine decat calaii lor) fara ca aceasta karma sa nu te muste de cur.
  Deci la intrebarea ta : ” (CE URMEAZĂ DACĂ) E ARESTAT FELIX MOGULUL?” raspunsul e : O SA-I MUSTE KARMA DE CUR!

  PS vorbesc de „karma” cand vorbesc de pagani ca de ex pontacu.

 22. Sandi Says:

  Cum sa fac ca sa pun opoza aici ? E de pe coperta unei carti , cu generali babani de Securitate, la o revista de front a Securitatii Municipiului Bucuresti.
  Doi dintre „babani ” , de pe randul din fata, sunt identificati de catre autorul carti si anume unul e tac-su lu’ Mirciaca G. iar celalalt e Pacepa. Sunt curios care-i numele celorlalti doi ? In spate mai sunt o droaie cu mai putine stele . De general vreau sa zic .

 23. Sandi Says:

  Cine credeti ca participa la TV Ghita-SRI la muscarea de cururi a celor de la Antena 3 ? Emigranta Corina Dragotescu ! Dupa ce a bocit pe ecrane ca emigreaza cu familia in US,, continua sa castige o para in cocina lui Ghita pesedistul ! Participand la improscarea cu noroi a celor de la A3 !

 24. Jan Pantelimon Says:

  O simpla operatiune speciala de recuperare , a iudeo-securitatii ! E foame de bani si locul e stramt baieti !

 25. Anca Says:

  Acum i-au organizat lui Ponta antenistii si miscari motorizate cu Hakkinen. Gretos.

 26. mgabim2009 Says:

  Nu cred ca am citit o ineptie mai mare ca asta, dar uneori pina si idioteniile au meritul lor. Va las sa va amuzati/ingroziti/consterna : http://www.ziuanews.ro/politica/regele-harry-i-de-romania-94912

 27. olimpiu65 Says:

  noua campanie propagandistica marca A3 etse: nu Ponta si coabitarea lui inseamna dezastrul institutiilor statului, ci Parlamentul care a lucrat in 6 luni doar 36 zile, care e Parlamentul rusinii ….si in concluzie nu,,e” legi si nu avem ce face!!!

 28. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru răspunsuri, super! Şi mai sunt şi alte puncte de vedere pe care le putem considera compatibile. 🙂

  @ioprotestatarul. Aveţi dreptate.

  @Stejare, legea Voiculescu era o mizerie. Aproape la fel de mare ca legea Ponta, pentru care şi-a angajat iresponsabilitatea. Nu pariez că Felix n-o fi fost bine intenţionat, la fel ca şi drumul spre iad.

  Sincer, mi se pare că ai coborât miza jos de tot. Cum să urăşti o individă de asemenea nivel? Şi oricum, ura te desfigurează ca om. Mă refer nu doar la tine personal, ci generic. Ura face jocul duşmanului lui Dumnezeu.

  @Bizoane, s-ar putea să te înşeli. A fost Tonta. Acum e Succesor.

  @WhiteWolf. Eu în principal m-am referit la presă, mai precis, la libertatea presei. Până la urmă, persoanele compromit sau onorează instituţiile.

  @Simpaticule şi cu @Ada, pe ce vă bazaţi? Că nu va fi arestat? Sau poate aţi vrut să spuneţi că deja s-a conformat şi va fi din ce în ce mai docil, adică, trustul Intact se va transforma într-un alt MediaPro, cu care va concura, ca să dea patriei cât mai mult divertisment. Asta aţi vrut să spuneţi? :mrgreen:

  @Radu Humor. Uneori eşti copil, ceea ce e frumos. 🙂 Adică, tu chiar crezi că despre închiderea Antenei 3 e vorba? Eu cred că se mizează pe domesticirea staţiei, până la penibil. Şi deja campania a dat rezultate. Degringolada e flagrantă. De vreo câteva luni, Antena 3 a devenit gheişa lui Ponta.

  @olimpiu65. Care platformă? Tocmai asta e, că nu mai există nimic în materie de libertate a presei. Unii sunt lăsaţi să presteze ca trofee în vitrină, pentru rating din partea fraierilor.

  @Ileana Andersson. Ceva mai delirant n-am auzit. 🙂 Fără supărare! Sper.

  @Bizoane, Băsescu (par)e pe linie moartă, singurul lucru care îl interesează e im(p)unitatea, pentru el, pentru loaze şi în general, pentru Famiglie. O are garantată.

  @Bizoane, de câte x am spus că România avea dreptul să anexeze Ungaria şi că nici un ignorant n-ar mai fi confundat Bucureştiul cu Budapesta! 😛 Pentru ce-ai zis tu trebuie c… uraj. 😳

  @Stejare, dacă mai comiţi una ca aia cu karma, chiar rişti să încep să te cred fantezist. 🙂

  @Sandi, Geoană a zis de un milion de ori că taică-său a fost general de armată. O poză nu poate fi o dovadă.

  @Jan Pantelimon. Adică, Mossadul şi-a dat seama că a dat-o-n bară cu MRU şi a recuperat cu Ponta? :mrgreen:

  @Anca. Vomitiv de-a binelea.

 29. Ileana Andersson Says:

  Roxana, multumesc pentru raspuns. Delirant sau nu, mi-am spus parerea in brainstorm-ul pe care ni l-ai propus. Mi-am bazat parerea pe zvonurile de pe piata.

  By the way, ai vazut emisiunea Sorinei Matei de la televiziunea securista?

 30. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:

  @Sandi, Geoană a zis de un milion de ori că taică-său a fost general de armată. O poză nu poate fi o dovadă.

  ****
  Nu vrei sa vezi poza ? De ce trebie sa-l cred pe Mircica . O poza valoreaza cat o mie de cuvinte , n’asa ? Si apoi ce sa caute Geoana , un general de armata ( daca ne luam dupa Mircica ) , la trecerea in revista a activului Securitatii Mun. Buc. , cot la cot cu Pacepa si ceilalti generali securisti ?!?

 31. stejarul Says:

  @Roxana

  „Sincer, mi se pare că ai coborât miza jos de tot”

  Asta e! 🙂
  Cu fofoloanca asta am ceva (extrem de ) personal. Poate intr-o zi voi putea sa va spun mai multe.

  Poate doar pe ceausescu l-am urat asa de mult.
  Ura nu-i buna dar uneori e de nestavilit. Imi va trece cand o voi vedea cu catusele la maini. Cu plumbuitu’ a fost la fel.

 32. mgabim2009 Says:

  @Sandi, tatal lui geoana a fost general, (stiu sigur ce spun, a lucrat in aceeasi unitate cu socrul meu) dar era securistul (si seful cu propaganda) unitatii. Ca sa nu fie dubii, au locuit cu al meu sot in acelasi bloc pe aceeasi scara doua etaje mai jos, mai bine de 15 ani. Era general deja cind m-am maritat eu cu al meu.
  Ca a fost sau nu cu Pacepa in poze asta nu pot sa stiu dar nu ar fi exclus ( a avut nu numai grad mare dar si o functie uriasa).
  Mai interesant este cum a ajuns Mircica ambasador la W (a intrat in ministerul de externe in ’90 cind cu reorganizarea inceputa de Nastase, desi ME era la aceea vreme Melescanu; Nastase era insa cu partea „practica”) in doua administratii. Sa ajungi la W fara experienta diplomatica este o realizare….. Dar asta este o alta poveste pentru o alta seara…:)

 33. mgabim2009 Says:

  @Sani, cind a facut-o Iliescu vipera pe Dragoteasca multi s-au mai ofuscat (deh, tatacul stia el ce stia)…cica sta in Romania pina termina fata ei liceul (aici o inteleg).

 34. stejarul Says:

  „legea Voiculescu era o mizerie”

  Roxana,

  daca pun in balanta faptul ca jafurile cocos-udrea -basescu revendicau in fals , pe banda rulanta, mii …poate zeci de mii de proprietati, lasand amarasteni pe drumuri (fii linsitita ca nu revendicau ei locuintele jmekerilor secu-PCR) cu faptul ca legea Voiculescu dadea fostilor proprietari despagubiri banesti (stiu, sub cota pietii) dar salva de la expropriere multi amarasteni, pot spune ca a fost un compromis care a salvat vieti.

  Vom uimi o lume intreaga cand va iesi la iveala genocidul facut de udrea-basescu. ceausescu a fost mic copil!

 35. razvancoltea Says:

  Ca sa fie arestat trebuie in primul rand sa puna piciorul pe sfantul pamant al patriei.Inca nu s-a intors.Prima intrebare este daca se intoarce sau isi va dirija imperiul media dintr-un loc cu clima tropicala, multi palmieri si inexistenta unui tratat de extradare. O lipsa reala, nu una precum in cazul baiatului de mingii al lui Vantu.Oricum varanul are o gramada de bani ca nu degeaba a avut grija de banii Carmaciului.Si nici nu e tampit precum bufonul habotnic de Becali.Daca se intoarce vom vedea.Daca se lasa arestat , contrar convingerilor mele,iimi voi cere scuze.
  PS.Nu cred ca averea lui sta in ratingul Antenelor.Am intima convingere ca are mult mai multi banutzi pusi la pastrare.Il creditez cu orice mai putin cu tampenie.

 36. razvancoltea Says:

  PS.Varanu’ a revenit in tara.Are curaj!Vedem restul.

 37. Roxana Iordache Says:

  @Ileana, m-am referit strict la afirmaţia că Ponta vrea să fure banii lui Ceauşescu de la Voiculescu. Tu dacă ai fi auzit chestia-asta de la altcineva, nu ţi s-ar fi părut delirant? 🙂

  @Olimpiu, evident.

  @Sandi. E foarte simplu să trimiţi un link. Oricum, Geoană l-a reales pe Băsescu, cu mâna lui Vântu şi Voiculescu.

  @mgabim. De ce nu daţi denumirea exactă a ocupaţiei?

  @stejarul. Pari că vorbeşti din burtă. Iar expresia „foştii proprietari” e bolşevico-securistică.

  Dacă eşti omul lui Felix era cinstit să te fi prezentat din start.

  @razvancoltea. Am mai spus-o şi o repet, absolut deloc nu mă interesează soarta lui Voiculescu. Problema e suprimarea presei. Totală.

 38. stejarul Says:

  Roxana,

  cum sa fiu „omu’ lu’ Felix”?

  Iti dau un argument care raspunde la Intrebare:

  http://danvoiculescu.net/blog/2011/11/felix-si-suspendarea/?cp=1

  Postarea nr 30. Noiembrie 25, 2011 !

  La vremea aceea se discuta despre o suspendare a lui basescu. Suspendare care era din start un esec pentru ca USL nu detinea voturile necesare in Parlament. Simultan cu discutiile despre suspendare incepuse peste tot in media o campanie masiva anti-Voiculescu care il acuza pe Voiculescu ca el impinge din greu pentru suspendare.
  Voiculescu (daca vreti pot sa ii spun si Felix) se intreba cine e in spatele campaniei asteia.

  La postarea 30, il preveneam pe „Felix” ca ponta si anturajul PSD e in spatele campaniei si nicidecum basescu cum credea el.

  Daca eu eram/sunt omu lui Voiculescu atunci de ce nu mi-a luat in seama atentionarea? Blatul lui ponta l-a lovit in moalele capului pe Voiculescu, nu se astepta la asa ceva.

  Uitandu-ma in urma la evenimentele de atunci e clar ca ponta dorea sa faca o suspendare nereusita sa mai tempereze asteptarile mari ale populatiei si in acelasi timp sa il blameze pe Voiculescu ca din vina lui s-au grabit si au esuat.
  Totusi, era prea pe fata ca se aruncau intr-o lupta pe care nu vor sa o castige asa ca au amanat pana in 2012 cand l-au reinventat pe ioan rus!
  Daca eu sunt/eram omu lui Voiculescu, crezi ca nu reuseam sa ii bag macar o farama de suspiciune la adresa „bunelor” intentii ale lui ponta si Voiculescu sa fi fost putin mai precaut la suspendarea din 2012 Putea sa il conteste pe rus inainte de referendum. Putea duce o campanie anti-rus la Antene si il forta pe ponta sa il schimbe… iar soarta noastra era alta acuma.

  Nu, nu-s omu’ lui! Doar ca de la distanta, il vad ca pe un om pe care il pot respecta.

  Roxana, tu trebuie sa intelegi ca sunt expus la a mia parte din informatiile la care sunteti voi expusi. Uneori e bine, pentru ca pot face o sinteza mai buna fara prea mult „balast” , alteori e rau pentru ca trag concluzii fara sa am toate datele ecuatiei.
  Deci, nu te infuria pe mine cand spun lucruri care sunt/par a fi aiureli! Sa lasam timpul sa le clarifice .

  Iti spun solemn acum si cu mana pe inima: Sunt omu’ nimanui!
  Doar God imi e stapan!

 39. mgabim2009 Says:

  A cui ocupatie? a tatalui lui Geoana? a lui Geoana? pai nu este clar? (in special cine il tine in brate)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: