ANTENA 3 FACE JOCUL BĂSECURITĂŢII PONTACE

Am mai scris că televiziunile noastre sunt bâtă la politică externă. Inclusiv sau mai ales Antena 3.

Să-l compari pe Erdogan cu Băsescu înseamnă ori să fii prost, ori să fii dezinformat de serviciul Documentare al televiziunii pe care o conduci. Sau poate că acolo domneşte prostia.

Guvernul represiv din Siria se plânge de Guvernul represiv din Turcia :mrgreen:

Dar Mihai Gâdea recidivează în susţinerea tinerilor din stradă, de parcă forţele de ordine ar trebui să stea cu mâinile-n sân şi să le scoată doar ca să aplaude anarhia.

Nu neapărat să fii tânăr înseamnă să ai dreptate. Se întâmplă să fii tânăr şi prost. Ca manifestanţii de la Istanbul, păpuşăriţi de serviciile secrete ale regimului Bashar-al-Assad.

Dacă tinerii-ăia ar cere demisia lui Erdogan pe motiv că Turcia trebuie să se care de acolo şi creştinii să-şi reia drepturile asupra Constantinopolului, atunci, da, ar fi de susţinut. Dar nu când sunt parte a unui război care nu e al nostru, unul flagrant manipulat.

Îi detest în egală măsură pe Bashar-al-Assad şi pe Obama. Erdogan forţează articolul 5, iar tembelii din stradă îl ajută, involuntar.

Oricum, dacă Gâdea continuă pe linia contraperformanţei din ultimele seri, Antena 3 cade şi fără să-l aresteze pe Voiculescu.

P.S. Ediţia de astă-seară a Sintezei zilei e idioată. O polemică la genunchiul broaştei cu TVR – nişte imbecili care ar fi trebuit expediaţi scurt şi daţi în judecată sau doar cerută expertiză psihiatrică pentru pamfleţelul la adresa iniţiativei lor cu drapelul în Guiness Book. Păi i-ai fi făcut praf doar ironizându-i cât sunt de idioţi închipuindu-şi că ar putea face mişto de Angela Gheorghiu. Pe bani publici. Nişte nulităţi. Iar ideea e că acolo conduce Săftoiu trimis de Crin, veste care îi creşte nivelul lui Ponta.

Cei de la Antena 3 muşcă adânc momelile băsecurităţii, deci, ale succesiunii ei pontace. Şi îi fac jocul. Cu cârligul în gât. Că asta vrea Sistemul, emisiuni narcisiste stupide la Antena 3, în loc de semnalarea unor nelegiuiri colosale. Şi antinaţionale.

21 răspunsuri to “ANTENA 3 FACE JOCUL BĂSECURITĂŢII PONTACE”

 1. Donkeypapuas Says:

  Sunt mai multe probleme.

  Nu ştim, de exemplu, dacă Erdogan nu este şi el un fel de Băsescu. Unul cu „succesuri” economice dar tot un Băsescu. Faptul că media din Turcia a tăcut până acum mă face să tind spre asemănarea cu Băsescu

  În al doilea rând, Erdogan i-a ajutat, cot la cot cu Barack HUSSEIM Obama, pe extremiştii islamişti din Siria care, până acum, au răpit doi episcopi ortodocşi, au început să-i asasineze în masă pe creştini, au în program să instaureze sharia. E, uite că acum s-a lovit şi el de acelaşi lucru.

  În al treilea rând, cei din Turcia s-ar putea să fie păpuşăriţi de altcineva. Cum se face că această explozie contestatară vine fix în momentul în care Turcia anunţă lichidarea datoriei sale externe? Cum se face că imediat s-au ivit tot felul de actoraşi de pe la Hollywood şi nu numai care şi-au arătat imediat susţinerea faţă de revoltaţi? Cum se face că Facebook a permis în cazul lor crearea de pagini cu caracter protestatar de vreme ce acelea care incomodează „corectitudinea politică” sunt imediat închise?

  Dar poate greşim. Pentru că nemulţumirea se pare că este mare în Turcia clădită de Kemal Ataturk şi armată. Iar nu cu multă vreme în urmă au fost nişte ample arestări în rândul armatei turce. Dacă n-a fost armata în stare să-l pună la punct pe Erdogan poate o fi venit timpul minorităţii active.

 2. ANTENA 3 FACE JOCUL BĂSECURITĂŢII PONTACE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Donkeypapuas Says:

  Şi mai adug ceva: decât un Constantinopol în mâna muscalilor mai bine un Istanbul turcesc.

 4. Roxana Iordache Says:

  What? 😯 👿

 5. razvancoltea Says:

  Cred ca mai este un aspect vis a vis de manifestatii.Erdogan si guvernul lui sunt un pic cam islamisti.Intr-o tara laica asta nu este de acceptat pe termen lung in conditiile in care armata turca nu prea agreaza aceasta orientare.Este foarte posibil ca armata sa sustina prin serviciile sale de informatii aceste manifestatii tocmai ca sa aiba motivul de a interveni in forta pentru rasturnarea regimului Erdogan care, fie vorba intre noi , cam miroase a alterat (ca sa nu folosesc un termen mai dur) de cat timp este la putere.
  In ce-l priveste pe Gadea el este un cabotin al presei romanesti care o buna bucata de vreme ne-a spus multora ceea ce ne-a placut sa auzim.Corect, emisiunea din seara asta a fost realmente idioata.

 6. mariusnyc Says:

  Cred ca avea tema de la CNN sa dea cu bata-n fasole 😉
  In sfarsit o explicatie logica la tulburarile din Turcia

  Turcia a platit ultimul dolar catre FMI
  http://www.manager.ro
  Premierul turc Tayyip Erdogan, a anuntat ca, astazi, tara sa a rambursat toate datoriile pe care le avea catre Fondul Monetar International (FMI).

 7. mariusnyc Says:

  Erdogan si Bashar sunt targetul aceleiasi „miscari eliberatoare”

 8. Donkeypapuas Says:

  @Marius Mina
  Ce am scris la al treilea punct?

 9. Donkeypapuas Says:

  Unde s-o găsi Târgoviştenbul?

 10. Ileana Andersson Says:

  Nu vi se pare ciudat ca Ciutacu a parasit antena 3 cu putin timp inainte ca se se dezalantuie atacul impotriva ei? Si unde s-a dus? Fix la televiziunea dusmana – Romania TV. Se confirma vorba aia cu sobolanii care parasesc corabia care se scufunda. Ciutacu e un tip deobicei bine informat…

 11. stejarul Says:

  @Ileana Andersson

  „Nu vi se pare ciudat ca Ciutacu a parasit antena 3 cu putin timp inainte ca se se dezalantuie atacul impotriva ei?”

  Nu e ciudat, e interesant! 😉

  Ciutacu incearca sa pastreze inca aparentele… si ii dau credit pentru asta. (ponta te fura pe fata si iti rade in nas) Realitatea e ca Ciutacu e omu’ serviciilor. Mai exact al lui magureanu.
  In urma cu ceva timp (inainte sa vin la Roxana), postam la el pe blog faptul ca magureanu este de fapt „profesorul” lui haissam. Ca de fapt, rapirea din Iraq a fost orchestrata de magureanu. Ciutacu, mi-a taiat-o scurt… prea scurt… violent de scurt as spune: „Nu cred!”

  A fost momentul in care am decis ca nu prea mai am ce cauta la el pe blog. Intram rar si postam si mai rar. Asa am ajuns la Roxana pe blog. Dezamagit de Ciutacu. 🙂

  Ciutacu plateste si va plati ca s-a bagat in slujba la un cretin. Nu ma refer la ghita, ma refer la magureanu. Cand risti totul pe mana unui idiot, ce mai poti spera?

  radu tudor a facut ceva similar la el pe blog, cu un blogger care il anunta (cu 2 zile inainte ca stirea sa apara ) ca sova si mamica lui is bagati pana in varful capului in haznaua Rosiei Montane. Atunci am stiut ca radu tudor e Ciutacu 2 la Antene. Un „Ciutacu” mai inteligent, care isi joaca jocul cu multa arta si mai precaut.
  Din pacate vocea in tradeaza. Ascultandu-l, usor poti realiza cand spune ceva din convingere sau ca da bine la „patron”. Inflexiunile vocii nu mint! 🙂
  Stiu ca Roxanei nu ii place cum gandesc despre radu tudor, deci ma opresc aici.

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ca sa fiu sincer habar nu am ce se intampla in Turcia de fapt !

  Suntem evident bombardati mediatic cu stiri care mai de care mai contradictorii, care mai de care mai senzationale, se fac paralele bizare si aiurite intre evenimente ce nu par sa ceva comun, unii striga pro, altii contra, unii spun ca este impotriva islamizarii, altii ca de fapt asta islamizarea si se urmareste, ba ca este un fel de lovitura de stat, ba un fel de revolutie…

  Pot doar sa spun ca am incercat sa vorbesc cu diversi turci despre aceste evenimente iar conversatiile cu ei nu mi-au folosit la nimic 🙂 deoarece se poate spune ca singura concluzie pe care am putut sa o trag a fost „cum e trucul si pistolul” ,adica fiecare protesta pentru cate un motiv diferit.

  Pare doar ca „au dat dracii” in ei si este acolo un fel de nebunie colectiva, a carei urmari si scop il vom intelege destul de curand, in 20-30 de ani… 😎 🙂

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ce-mi plac discutiile si dramele pe marginea noii constitutii 🙂 . Sunt mai tari decat orice revista de umor. Sa va explic…

  Se cearta intre ei membrii comisiei daca procurorul are voie fara mandat de la un judecator sa intercepteze 24 de ore un telefon, sau 48. Pare o problema grava. 😎

  Deputatul PSD Daniel Florea a intervenit intrebând de ce să fie institutită o perioadă de 48 de ore şi nu una de 24 de ore în care procurorul să poată dispune interceptarea unei persoane. Senatorul PNL Tudor Chiuariu i-a replicat că este necesar un interval de timp rezonabil.

  Ramai uimit si nu stii cui sa-i dai dreptate, 24 de ore este un timp rezonabil, sau doar 48 ?! 😎 .

  Iti mai trece insa din uimire daca te gandesti simplu ca Pambuccian, ca de fapt nu conteaza, deoarece daca nu specifici ca acest lucru se poate face o singura data intr-un anumit interval de timp, pur si simplu ala isi da singur mandat de interceptare pentru 24 sau 48 de ore (chiar nu importa!) facand mereu o pauza de o secunda in care reseteaza eventual sistemul pentru o mai buna claritate 🙂 . Cum a spus si Pambuccian ” dacă nu spune o singură dată, din 48 în 48 de ore îşi scrie singur dreptul ăsta şi poate să stea să asculte 100 de ani ” 🙂

  Pus in fata acestei dileme Chiuariu (care personal mie imi este simpatic dar pe care acum nu il inteleg deloc) a gasit ca … „o astfel de reglementare ar fi excesivă” 🙂 🙂 🙂

  Baieti, mai bine spuneti direct ca procurorii au voie sa intercepteze telefoane cand vor muschii lor, ca tot aia inseamna! Hai va rog eu, nu va mai certati cu 24 sau 48 de ore, ci dati cu banul ca oricum nu are importanta daca nu specificati si un interval de timp in care se poate face acest lucru 😮 singura data pe an, pe luna, pe deceniu sau secol …

 14. Ileana Andersson Says:

  Stejarul@

  Prin Ponta sistemul securistic al lui Basescu se reface. Basescu se foloseste de Ponta si apoi o sa-l arunce la gunoi. Primul obiectiv este inchiderea antenei 3, singurul post de Tv adversar lui Basescu si mai nou al lui Ponta. Ati observat ca Ponta nu a mai aparut la antena3 si se duce numai la Romania TV si chiar la B1 unde este chiar laudat?

  Basescu nu va accepta niciodata ca proiectul sau de constitutie sa nu fie cel adoptat. Deci Basescu are in plan debarcarea lui Ponta si formarea unei noi coalitii cu UDMR-ul si pp-dd-ul cu Rus eventual prim ministru. Prin ruperea usl-ului, si asta pana in toamna, se va repune pentru referendum varianta lui Basescu cu amendamentele UDMR-ului. Liberalii vor fi loviti din toate partile cu ajutorul DNA-ului, Antonescu scos din cursa pentru prezidentiale. Deasemenea se contureaza un nou candidat la presedentie agreat de servicii dar si de cercurile marii finante si a celor din clubul de la Roma – Calin Georgescu pe care Basescu il are pregatit. Tineti minte numele acesta – Calin Georgescu. In acelasi timp miscarea populara devenita partid politic va participa la alegerile europarlamentare si se va incerca bagarea ei in internationala populara si impreuna cu pp-dd, UDMR, pdl (daca va reusi sa intre) vor incerca sa reinvie alianta populara din Parlamentul European.

  Deci Ponta, o va lua cat de curand peste bot. Ciutacu, ca element al serviciilor, a plecat de la antena3 pentru ca valul de arestari ce se vor face sa nu-l vizeze. Cand Ponta va incepe sa schelalaie ca un catel, nu va mai fi nimeni sa-l apere.

  Si uite asa Basescu revine in forta caci este pionul de baza al elitelor internationale. Vor fi lasate pe esicherul politic doar partidele politice cu agenda internationalista si prietene elitelor mondiale.

  Asta daca intre timp nu se produce vreun nou declic al maselor populare…

 15. Valentin Berceanu Says:

  Roxana, incearca sa privesti situatia din Turcia prin alta prisma decat crestinism versus islamism. Acolo situatia este mult mai complicata. Turcii suporta un regim extrem de autoritar de foarte multa vreme, dar au facut’o atita timp cit au fost convinsi ca asta e singura cale spre progres deschisa chiar de Ataturk. Guvernul condus de Erdogan este unul islamist consevator, iar reformele pe care le’au pus in practica au avut darul de a pregati terenul pentru o Turcie islamica. Nu mai departe de saptamina trecuta (inainte de declansarea miscarilor de strada) eram in Istanbul cu slujba si ma uitam in metrou la oameni gindindu’ma ca „asa arata o tara pe buza prapastiei, inainte sa cada intr’un fanatism religios” si ca „daca nu se intimpla nimic, in zece ani, imaginea va fi de un puternic contrast”. Ei bine, uite ca s’a intimplat ceva 🙂
  Nu stiu cit mai are legatura cu parcul ala ceea ce se intimpla in Turcia, si sunt sigur ca toate serviciile secrete si’au bagat coada acolo, dar merita un pic de simpatie oamenii aia mai ales ca situatia in care se afla seamna enorm cu ceea ce s’a intimplat la noi in Ianuarie-Februarie 2012.
  Acestea fiind spuse, nu am vazut emisiunea lui Gidea, iar comentariul meu nu se aplica asupra a cat de bine sau de rau a fost realizata.

 16. plano Says:

  De citit editorialul lui Adrian Nastase pentru a intelege ce se intampla in Turcia si de ce turcii republicani au iesit in strada. Parcul a fost doar pretextul.
  Nefericite aprecieri la adresa manifestantilor din intreaga Turcia din partea unei participante la Piata Universitatii din 1990! :mrgreen:

 17. Roxana Iordache Says:

  Mulţam pt comentarii. E extrem de perversă îmbârligătura din Turcia via/vs Siria şi ca de obicei, speculează naivităţi bine intenţionate (de exemplu, protestatarii de la Istanbul).

  @Vali Berceanu, ţi se pare că am privit exclusiv prin prisma interesului naţional al României şi general, al creştinătăţii? 🙂 A fost doar o frază, la care aveam dreptul, poate chiar datoria. Îi aştept din 1453 pe turci la cotitură ca să le spun asta. 😀

  E un aspect foarte important fiindcă nu se poate să nu te întrebi cât de perversă e manipularea, adică, noi, creştinii, suntem ţinta unei propagande de ostilizare la adresa insurgenţilor din Siria – la rândul lor, manipulaţi cu voie şi fără voie, că fără Uncle Sam n-au nici o şansă – prin faptul că li se atribuie atrocităţi contra creştinilor, chiar a unor ierarhi ai bisericii şi pe care eu le consider mai degrabă instrumentate de serviciile lui Bashar. Care joacă cartea totalitarismului laic vs totalitarism islamic, o carte foarte deşteaptă propagandistic şi extrem de perversă la rândul ei, adică, să le dea peste bot americanilor că susţin din nou o opoziţie cu potenţial „terorist” (pe modelul clasic Bin Laden, care e dat la peşti cum sunt eu adeptă a poziţiei femeii în lumea musulmană :mrgreen:). De fapt, Bashar practică terorismul de stat, iar modelul lui poate fi însuşi Israelul, as în terorism statal sub pretextul antiterorismului. :mrgreen:

  Adică, Israelul urlă de ani în şir pe tema Siriei şi a Iranului – şi de ce să n-o rezolve cu mâna Turciei?

  @mariusnyc. Da, nasol moment s-o rupi cu FMI. Foarte urât din partea mustăciosului. 🙂 Pe de altă parte, orice regim represiv e odios. Partea proastă e că după cum merg lucrurile, se anunţă vremuri în care lumea va fi un mare sat guvernat totalitar. Totul se uniformizează, regimurile care promit să fie democratice devin chiar mai represive decât cele pe care le-au dat jos doar ca să le ia locul şi tot aşa. De exemplu, Băsescu e deja mic copil faţă de Ponta. L-am subestimat.

  @Donkeypapuas. Cred că ai glumit, Mariane, cu „muscalii”. Şi nu-i o glumă bună. Centrul ortodoxiei e greco-roman, Moscova va avea mereu ambiţii imperiale, dar niciodată-niciodată nu va putea substitui Atena şi Roma. Şi nici Bucureştiul. România e axul ortodoxiei şi cred că al creştinismului, în general. Asta ne ţine. Şi de-asta nu ni se va întâmpla, totuşi, nimic din ceea ce vor agresorii.

  @Simpaticule, exact, „nebunia colectivă” e instrumentată într-o veselie, teren fertil pentru tot felul de manipulări oneroase. Că există şi manipulări benefice. Sau benigne. 🙂 Dar cred că nici ei nu ştiu ce li se întâmplă. Erdogan ştie şi are o carte dură în mână, adică, Nobama are nevoie de Turcia ca să termine Siria. Dar, totodată, păpuşăria de la Washington n-are interesul unei Turcii puternice – sincer, nici noi. 🙂 Adică, mie îmi convine o Turcie cu o dulcică de premieriţă cum era Tansu Ciller. Dar din perspectiva lui, îl admir pe Erdogan, are ambiţii otomane, ceea ce îmi asortează simpatia, cu ostilitate ancestrală – adică, reacţia mea faţă de el e ca atunci când ai o îngheţată dublă şi doar o parte îţi place, pe când cealaltă îţi provoacă alergie şi deci nu o mănânci, pentru că, vorba lui Marius Ghilezan, binele trebuie promovat, răul se propagă singur. 😛

  P.S. Şi nu-mi place că nevasta mustăciosului poartă batic din ălea islamice (port moderat, deocamdată, dar mâine-poimâine nu le mai vezi nici ochii :mrgreen: ).

  În privinţa poliţiei politice de la noi, evident că ai dreptate, mai ştiu pe cineva care scria zilele trecute că trebuie interzisă prin articol central constituţional. :mrgreen:

  @Stejare şi @Ileana Andersson, e un punct de vedere. Părerea mea e că vă înşelaţi, Băsescu e pe linie moartă, sistemul şi-a găsit în Ponta succesorul perfect.

  În ce-l priveşte pe Ciutacu, nu vă cenzurez, pentru că vă exprimaţi civilizat, dar nu sunt de acord cu voi să-i atribuiţi apartenenţă securistică. Asta e o aiureală.

  Stejare, păreai serios, dar e neserios să judeci şi să expediezi oamenii în funcţie de o expresie (verbală sau facială). E superficial şi eronat.

  Sunt chiar caraghios de ridicole, ca să accentuez aşa, criteriile tale de evaluare a lui Victor Ciutacu şi Radu Tudor.

  Vreau să ştii că şi eu ţi-aş fi răspuns la fel ca Victor în privinţa lui Măgureanu. Asta înseamnă că ai să cauţi alt blog, mai puţin personal? 🙂

  Referitor la Radu Tudor, nu pot considera decât de-a binelea aberantă sentinţa ta!

  @plano. Era atât de previzibilă replica ta! 😆

 18. Roxana Iordache Says:

  @razvancoltea. Scuze pentru omisiune, eram sigură că te-am menţionat la răspunsul dat lui Vali Berceanu. 😳

 19. Donkeypapuas Says:

  Sau poate am fost citit în grabă, aşa că reiau în altă fomă: prefer un Istabul turcesc decât un Constantinopol muscălesc. Strâmtorile şi Indiile – visul de trei ori secular al Moscovei.

 20. stejarul Says:

  Roxana,

  Nu am mentionat decat putine din motivele pentru care il consider definitiv si irevocabil pe Ciutacu ca fiind omu securitatii lui ponta.
  Sunt mult mai multe motive. Iti mai dau inca doua:
  1.Propaganda pe care Ciutacu i-a facut-o lui augustin buzura, informator cu acte in regula si state vechi de plata. L-am atentionat pe Ciutacu, cu dovezi clare, ca buzura e doar un criminal care calca pe cadavre. Ciutacu, „omul adevarului” mi-a sters comentariile , discret, cateva luni mai tarziu. Nu trebuia sa imi dea drumul la comentarii daca il deranjau…sa nu mai fie nevoie sa le stearga vulpeste mai incolo.
  Ciutacu inca are la mine pe keyboard un C de tipar. Asa au toti pe care ii consider ca securitatea ii intoxica (la propriu). Asta din simpatie pentru suferinta lor.
  Crimele lui buzura, sunt o problema personala pentru mine. A lichidat (prin tertii de la secu) oameni dragi mie.

  augustin buzura e o poveste lunga, lunga. Pregatit de complotistii lui iliescu sa ia functia suprema in stat dupa decembrie 89, l-au „spalat” si „ferchezuit” de l-au facut Alba ca Zapada cu victimele colaterale de rigoare. Destinul a facut sa il cunosc foarte bine pe cel care l-a racolat pe buzura sa fie informator al securitatii (Florian Oprea).
  Colonel de securitate, de o verticalitate si un bun simt iesit din comun. Lichidat si el si sotia lui imediat dupa revolutie de cancere coclite in laboratoarele securitatii. Faptul ca am fost prea rezervat in relatia mea cu ei (din cauza fobiei mele tampe fata de securitate) este un regret imens pe care il voi duce toata viata.

  Cand am vazut interviurile lui buzura in care el explica relatia lui cu secu inainte de 89 si cat de marsav arunca cu noroi in F Oprea, m-am cutremurat! F Oprea imi daduse pe vremuri o carte politista pe care a scris-o la indemnul PRIETENULUI sau augustin buzura, buzura scriind chiar prefata cartii!
  F Oprea a fost un profesionist patriot. Se ocupa de relatia cu maghiarii. Amintirile ma bantuie rau si imi arata ce om fantastic a fost Oprea… delatorii lui mincinosi nu pot fi decat niste jivine nevertebrate! (academician… lol! si leana era „academicianca„`)

  2. Interviul lui Ciutacu cu manolea, menit sa arunce in derizoriu `flacara violet` de care se dezic acum toti… inclusiv autorii ei, grupul de la Cluj condusi de magureanu.
  Interviul a fost excelent. Doar ca Ciutacu e si el parte din batista pe tzambalul flacarii violet.

  Roxana, sunt multe alte motive care toate adunate , la mine in „carnetel„, verdictul e irevocabil. 🙂

  Cum am mai spus , am simpatie pentru Ciutacu ca e victima securistilor/stapanilor lui. Va veni o vreme cand va realiza adevarul …..si atunci….. dar, hei! viata fara regrete e asa de boring! Avem nevoie si de ele! 🙂

  radu tudor, o ia pe calea lui Ciutacu… la indigo! Si el il lauda pe „acacademicianul” buzura….etc. Inca sper sa ma insel in privinta lui radu tudor… de fapt sper sa lase dracu secu si sa stea cu noi in „turma nepatatilor”!

  „Vreau să ştii că şi eu ţi-aş fi răspuns la fel ca Victor în privinţa lui Măgureanu. Asta înseamnă că ai să cauţi alt blog, mai puţin personal? ”

  Nu mai caut nimic. Roxanico, suntem frati de cruce!
  E nevoie de mult mai mult decat un raspuns ca a lui Ciutacu sa cred eu vreodata ca tu esti omul securitatii.
  Roxana, tu iti pui „sufletul” pe blog, la vedere! …si asta e de ajuns…

 21. stejarul Says:

  @Ileana Andersson

  Eu zic ca ponta ii face felul lui basescu.
  S-ar putea (Doamne da!) sa avem amandoi dreptate, sa-si faca felul unii altora!
  Oricum, e clar ca in barca coabitarii nu e loc decat pentru o persoana. Coabitarea e doar o lupta corp la corp in care cei doi isi lichideaza pe traseu adversarii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: