PROPUN STERILIZAREA JAVRELOR DE LA PRIMĂRIA CAPITALEI CARE AU VOTAT TAXA PE COIŢE ŞI OVARE CANINE, TAXA PE ADOPŢIE, ŞI ALTELE

V-am mai spus că ieri n-am avut timp deloc şi nici azi, că multe aş fi avut de scris.

Nu în ultimul rând, despre o nemernicie de decizie a Consiliului General al Capitalei, una tipic totalitară, adică, antiliberală, adică, imbecilă, adică, de fapt, greşesc, pentru că în realitate e incalificabilă.

Adică, oamenii care au căţei mai mari de patru luni şi nu-i declară să fie amendaţi, tot aşa, dacă nu-i sterilizează.

Cine mamele lor se cred imbecilii pe care i-am votat? Că probabil sunt de pe la mai toate partidele. De-aia cer să se publice pe site-ul Primăriei Capitalei, cu nume şi prenume, javrele care au votat decizia totalitară. Şi mai propun să fie sterilizaţi. :mrgreen:

Mă adresez nominal. Cine mă-ta te crezi, nesimţitule, să intri cu cizmele în casa mea, în viaţa mea? Dacă nu vreau să castrez căţelul, mă obligi tu să-ţi dau taxă de protecţie 150 de lei pe an? Că vrei tu? Uite că eu nu vreau! Şi tu eşti obligatul meu, nu invers, pentru că eu am dat votul. Şi am votat ca să mă serveşti, nu ca să mă aserveşti. Nemernicule! Vă luaţi toţi după Băsescu şi Ponta, care la rândul lor sunt slugi prea-plecate ale finanţei mondiale – UE, FMI, FED, etc. Care vor să facă din omenire, o turmă de supuşi. Nu ştiu decât măsuri represive. În valuri.

Dacă ar fi vrut altceva decât jaful nesimţit, adică, dacă n-ar fi fost aroganţi bolşevici, consilierii de la Capitală ar fi adoptat o prevedere nu doar rezonabilă, ci chiar necesară, deşi detest cea mai vagă idee de reglementare a vieţii personale. Dar sunt situaţii în care ceilalţi şi comunitatea pot suporta consecinţele iresponsabilităţii altora. Adică, într-adevăr se impune ca oamenii care locuiesc la curte să nu-şi mai lase căţeii ori căţeluşele de izbelişte, după care să dea puii în stradă sau să-i ducă pe furiş în locuri în care ştiu că se află iubitori de animale.

Dar, nu! Pe javrele de consilieri care au votat imbecilitatea nu i-a interesat decât să-şi exercite autoritatea, adică, să se dea jupâni cu cei pentru care în realitate ar trebui să presteze, că de-aia au fost votaţi. Ceea ce au comis ei se încadrează la şantaj în sens penal – infinit mai clar decât Sorin Alexandrescu de la Antena 1, o victimă a unor interese infecte, despre care am să scriu. Adică, javrele condiţionează oamenii, că dacă nu sterilizează căţelul ori căţeluşa, trebuie să plătească taxă. Ce contează dacă un individ plăteşte taxă şi umple străzile cu pui? Cu amărâţi, vai de curuţurile lor (şi de inimile celor care constată existenţa lor precară). Poate s-o facă, dacă dă banul. Dacă nu, nu. 👿 Unde e interesul comunitar? 👿 Unde mama ei e Capitala civilizată? Care mama lor sunt criteriile?

Tu ce zici, Doctore, e bine?

Şi staţi să vedeţi, care nu ştiţi, că asta nu-i tot! Javrele au mai votat şi o taxă pe adopţie, adică, dacă vrei să iei acasă mai mult de un căţel de la un adăpost şi eşti persoană fizică, trebuie să plăteşti 170 de lei. ONG-urile, dacă iau mai mult de 100 de căţei. ASTA E DESCURAJAREA ADOPŢIEI. Ca şi în cazul celei a puilor de om (vorba vine!).

Am văzut de multe ori oameni amărâţi, cu nivel de viaţă extrem de precar, ca să zic aşa şi care îşi impun restricţii drastice, ca să-şi hrănească animăluţul sau animăluţele. Nu puţini pensionari. Ştiu mulţi care au luat animăluţe de pe stradă şi le iubesc ca pe copiii lor, iar copiii lor le iubesc şi ei. La fel şi nepoţeii, pe care îi cresc cu dragoste de vietate. Că fără asta nici nu există responsabilitate. Ci doar o junglă omenească. Şi deloc umană.

Javrele de la Primăria Capitalei ar fi vrut chiar mai mult, dar, ca norocul, au lipsit unii consilieri, aşa că a căzut cealaltă propunere detracată, anume, ca hrănitorii de căţei ai străzii să fie amendaţi cu minimum 5000 (cinci mii) de lei! 😯 👿  Asta, deşi se prevede realocarea pe străzi a unor căţei sterilizaţi! Ca să ce? Ca să fie lăsaţi să moară de foame. Că asta ar fi însemnat adoptarea prevederii criminale.

Deciziile menţionate se impun anulate. De urgenţă.

În caz contrar, javrele să demisioneze! 👿

P.S. Despre nemernicii de la unele primării de sectoare, cu proxima ocazie. Azi am fost martoră la ceea ce putea fi o crimă pe capul primarului sectorului 3. 👿

Reclame

12 răspunsuri to “PROPUN STERILIZAREA JAVRELOR DE LA PRIMĂRIA CAPITALEI CARE AU VOTAT TAXA PE COIŢE ŞI OVARE CANINE, TAXA PE ADOPŢIE, ŞI ALTELE”

 1. PROPUN STERILIZAREA JAVRELOR DE LA PRIMĂRIA CAPITALEI CARE AU VOTAT TAXA PE COIŢE ŞI OVARE CANINE, TAXA PE ADOPŢIE, ŞI ALTELE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  Streilizaţi-i conturile lui Oprescu!
  http://www.gandul.info/reportaj/un-jaf-ca-un-banc-romanul-si-scula-occidentala-ce-aparate-iti-trebuie-mata-intreaba-ma-prin-viu-grai-ca-ti-spun-eu-tot-altfel-de-ce-stau-aici-10917297

 3. mgabim2009 Says:

  Cred ca este una din cele mai absurde decizii!

 4. George Cazan Says:

  Doamne Mare Sfinte ce tampiti! Cum sa ma obligi ma sa imi sterilizez cainele, dobitocule! Da poti sa iti tai tu nefolositoarele cretinule! Ma in tara unde traiesc nu exista caini comunitari sunt insa vulpi, da nu glumesc! Doar cine alege isi sterilizeaza cainele si nici medicul nu accepta prea usor asa ceva! Doar daca e bolnav…samd, nu intru in amanunte! Ar fi fain sa propuna sa se sterilizeze intre ei pe la Primarie ca daca vor sunt destui dispusi sa se ocupe de buzatele lor, botoxice! Furaciosi ordinari! Nu mai aveti bani, ratatilor! Si degeaba sunteti ba purtatori de pantaloni daca nu aveti ce au cateii aceia! Va bag in pizda mamii voastre POATE VA MAI CRESTE CEVA!

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Trebuie sa recunosc ca nu inteleg deloc logica celor care iau astfel de decizii…Inteleg ca vor sa scoata bani din piatra seaca, insa de fapt, desi ei ar avea o problema grava de rezolvat , din pacate doar se joaca de-a luatul de masuri .

  Una din problemele cu care se confrunta Romania este situatia cainilor maidanezi. Cetateanul este haituit cand se plimba noaptea, cand vrea sa alerge intr-un parc, cand se plimba intr-o padure, cand duce gunoiul, etc. Eu unul inteleg foarte bine ca AVEM O PROBLEMA, ca este una serioasa si ca in lumea civilizata nu se intampla asa ceva. Ar trebui pe toti sa ne intereseze faptul ca in tara noastra, exista oameni care au fost omorati de caini, copii desfigurati, batrani ajunsi in spitale, etc. si ar trebui sa presam autoritatile sa rezolve aceasta situatie.

  Ce nu inteleg deloc insa este cum pana mea decizia de a interzice hranirea cainilor ar putea rezolva situatia asta ?! Nu inteleg nici cum decizia de a cere o taxa daca nu iti sterilizezi cainele ar putea rezolva situatia asta, din moment ce poti alege sa nu iti sterilizezi cainele platind taxa respectiva si lasandu-l liber sa faca sex pe afara cu maidanezii?!

  Parca sunt nebuni si pur si simplu scot tot felul de masuri care mai de care mai tampite si mai ilogice si avand in comun doar un singur aspect : NICIUNA NU REZOLVA SI NU SCHIMBA DE FAPT NIMIC DIN SITIATIA CARE AR TREBUI REZOLVATA ! Daca mai scot si bani fara a rezolva problema, ci doar prefacandu-se ca iau masuri, se pare ca sunt absolut fericiti.

  Sincer, cred ca de fapt nu se urmareste rezolvarea acestei situatii, deoarece de 20 de ani de cand s-a transformat in problema grava, si cei mai tampiti si incapabili lideri puteau sa o rezolve DACA DOREAU.

 6. olimpiu65 Says:

  masura asta e aberanta ca orice masura care impune ceva unui cetatean. eu nu am catel, dar daca as avea as face pipi pe deciziile idiotilor astora care incalca drepturile constitutionale…a propos: eu am o pisica si am sterilizat-o pt ca am fost sfatuit de doctorii veterinari ca e mai sanatos pt ea daca nu vreau s-o imperechez, dar as fi refuzat o impunere!!!!
  eu demult privesc siderat la proiectele si actiunile aberante ale tov. doctor-gargaragiu care si-a gasit consiliul dorit in persoana acestor sfertodocti!!!

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Problema cainilor maidanezi are doua cauze principale:

  -Organizatiile pentru protectia maidanezilor care traiesc pe bani grei fara sa faca marea lor majoritate nimic si care sunt perfect constiente ca daca daca dispare problema, nu vor mai avea nici ei parte de bani.

  -Coruptia sau frica autoritatilor din Romania care pot lua decizii si pot rezolva problema, insa prefera altceva.

 8. olimpiu65 Says:

  s-a taiat panglica in prezenta multor inivtati chiar si de la sud de Dunare pt satul cateilor.ce s-a mai facut??? bani aruncati pe apa sambetei!!! Oprescu va ajunge in scurt timp mai detestat ca Videanu pt ca el se feretse sa ,,striveasca ariciul cu koorul”!!!! un nenorrocit!!!

 9. Radu Humor Says:

  Mda !
  Şi când mă gândesc că aşa idioţi cum sunt au observat că animalele în cauză au ceva probleme, dar de marile probleme ale oamenilor nu se sinchiseşte nimeni :mrgreen:
  Măcar de ar rezolva între ei problema asta, ca de la animal la animal !
  Că de oameni, singurul care se îngrijeşte ( pe aici ) este bunul Dumnezeu !

 10. Radu Humor Says:

  M-a impresionat şi amuzat totodată, presiunea sub care comentează la acest subiect george Cazan 😉
  Subscriu, adică îi bag şi eu ! 😳

 11. Andrei Alexandru Says:

  Îmi cer scuze că mă folosesc de acest spațiu pentru a adduce în discuție o temă foarte diferită.

  Proiectul Ponta pentru autonomie teritorială pe criterii etnice
  Supun atenției celor care citesc acest articol câteva fapte și declarații făcute de Victor Ponta, președintele PSD și primul ministru al Guvernului României. Las concluziile pe seama cititorilor.
  1. Imediat după câștigarea alegerilor parlamentare, Ponta a dezvăluit o înțelegere făcută cu UDMR, dar păstrată secretă în campania electorală, și anume: cooptarea UDMR la guvernare. Asta, în ciuda politicii UDMR de susținere a președintelui Băsescu la Referendum și a contribuției sale parlamentare decisive la rezultatele negative ale succesivelor guverne conduse de Băsescu. Tot în acest context, trebuie menționate numeroasele declarații făcute de Ponta înaintea alegerilor, potrivit cărora UDMR nu va fi invitat să aibă membri în Cabinetul rezultat după alegeri.
  2. La recent încheiatul congres al UDMR, Victor Ponta a declarat: ”Îmi pare rău că nu suntem acum la guvernare împreună, aşa cum ar fi trebuit”. Nu a reieșit din expunerea sa de ce ”ar fi trebuit”, atâta vreme cât USL, respectiv PSD, nu a primit vreun mandat în acest sens din partea electoratului.
  3. O propunere pentru viitoarea Constituție făcută de Ponta a trecut neobservată în spațiul mediatic. Ponta propune ca pe o mare realizare o nouă instituție în viitoarea Constituție: ”E pentru prima dată, că vom avea comunități locale cu drepturi extinse”, adică exact ceea ce urmărește de mulți ani UDMR. Reamintesc că în 1993, la congresul de la Brașov, UDMR a inclus în statutul său obținerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice. Această prevedere e prezentă și azi în statutul UDMR.
  4. În urmă cu vreo 4 ani, UDMR a deschis la Casa Ungariei din Bruxelles o reprezentanță directă, independentă de statul român, a județelor Harghita, Covasna și Mureș. Autoritățile Uniunii Europene nu au recunoscut la acea vreme respectiva reprezentanță. Acum, Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD și vicepremier, anunță public că proiectatele regiuni vor avea reprezentare directă la Bruxelles și vor putea negocia nemijlocit cu structurile UE. Prin urmare, cu acceptul și chiar îndemnul Guvernului Ponta cele 3 județe menționate vor fi reprezentate la Bruxelles în mod direct.
  5. Azi, 3 iunie 2013, Victor Ponta declară: ”România trebuie să aibă o poziţia coordonată cu partenerii europeni şi transatlantici în privinţa recunoaşterii independenţei Kosovo”. După cum se știe Kosovo a fost recunoscut de majoritatea statelor europene, care state europene au înțeles rezervele noastre și ale altor 4 state pe acest subiect. Când parteneri europeni sau transatlantici o să ne ceară să acceptăm și noi modelul Kosovo pentru județele Harghita, Covasna și Mureș, nu prea o să mai avem argumente să refuzăm, dacă vom accepta acum propunerea lui Ponta. Precedentul va fi fost creat.
  Așa cum am spus, las cititorilor plăcerea de a trage concluzii.

 12. WhiteWolf Says:

  M-am tot gandit… Inca n-am ajuns la o concluzie asa ca intreb la altii mai superbi si inteligenti decat mine:
  – Bre, oamenilor, da’ de ce sa n-avem si cirezi de vaci, ceva ciopoare de capre, citava turme de oi si cateva snopuri de gaste (asa, cat sa nu se scumpeasca grauntele) plus gaini ouatoare care sa misune otova prin orasele patriei ? Adica, nu-s tot fiinte ?
  Sa hranim, bre, intr-o blanda si echidistanta devalmasie, tot in spatele blocului si pe aleile adiacente si animalele si pasarile de mai sus. Ca nu stiu sa fie excesiv de agresive.
  Pot intelege dragostea fata de necuvantatoare. Si-s chitit sa scriu textul asta din pozitia unui crescator de schnauzeri cam de pe la 14 ani. Dar mi se pare putin incorect sa ne ne varsam dulcegaria civilizat-ipocrita doar asupra cainilor si pisicilor din aglomerarile urbane. Plus niste ursi bruni, ceva delfini si razlet, capre negre 😀
  Sute si milioane de fiinte „lipsite de aparare” sunt abatorizate zilnic
  Porci, vite, oi, pasari. Pe alea cui le lasam ? De ce ne facem ca nu le vedem ? :))

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: