LA MULŢI ANI, COPII! ŞI PĂRINTELUI IUSTIN! ŞI O SCRISOARE CUTREMURĂTOARE CĂTRE POPOR

Nici un strop n-am avut timp azi, să mă ierte puiuţii că nu le-am urat de ziua lor, decât în somnul lor. Sper să viseze frumos. Şi nimic rău să nu li se (mai) întâmple.

Atâtea aş fi avut de scris despre copii!

Fiindcă e atât de târziu, nu mai zic decât atât: aţi auzit cum plânge un copil? Parcă e sfârşitul lumii.

La mulţi ani!

Regele Mihai spune că România o avem împrumutată de la nepoţii noştri.

Tot azi a fost ziua Sfântului Iustin, martirul şi filosoful.

La mulţi ani părintelui Iustin Pârvu! Aţi citit scrisoarea lui către poporul român? Nici chiar dacă a trimis-o deschisă?

Hristos a zis că dacă nu credem în Dumnezeu cu suflet de copil, nu vedem Împărăţia Cerurilor.

Uite o scrisoare cu minte genială şi credinţă genuină:

POPOR ROMÂN

Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi! Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut.

Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu – dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte.

De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut, crescut şi educat în graniţele sale? Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria şi o recunosc toţi cei care le-au studiat.

Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se semnează pe acest pământ.

Scrierea sumeriană a apărut 1.000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul. Cât timp o să te laşi neglijat?

Ai fost singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii. Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi, nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc. Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare. NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT. De ce te laşi dezbinat? Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului.

Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii. Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria. Când îţi vei revendica drepturile? Din tine au apărut: Eminescu, Enescu, Brâncuşi, Gogu Constantinescu, Vuia, Vlaicu, Coandă, Petrache Poenaru, Nicolae Teclu, Spiru Haret, Herman Oberth, Conrad Haas. Dar ce păcat, cei mai mulţi şi-au pus minţile sclipitoare în slujba altor ţări pentru că acasă nu i-a ascultat nimeni. De ce ai lăsat să se întâmple asta? Astăzi, popor român pentru tine se rescrie istoria. Cum vrei să se facă asta? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma?

Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, domnitorul şi divăniţii nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale, tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult. Tu taci !!!

Astăzi, ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile tării, aceleaşi mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ, sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple vistieriile străinilor de neam. Tu taci !!!

Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi. Tu taci !!!

Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa, pentru că ţara lor nu are nevoie de ei. Câţi dintre ei sunt viitorii Brâncuşi, Coandă, Conrad Haas, te-ai gândit la asta ? Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală, ca să îi poată îndoi şi face figurine de plastilină din ei. Tu taci !!!

Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile. Tu taci !!!

Astăzi, parlamentul şi guvernul ţării, divăniţii de azi, arendează pământurile şi întreprinderile „nerentabile” la indicaţiile unor străini de neam cărora le cântă osanale, unor arendaşi străini, spunând că asta se numeşte privatizare. Pentru aceste arende, ei primesc peşcheşul, iar ţara rămâne pe butuci. Tu taci !!!

Astăzi, urmele civilizaţiei străbunilor voştri sunt şterse, pentru ca fiii tăi să nu mai ştie niciodată cum au apărut ei pe acest pământ, cine le sunt strămoşii şi care le sunt meritele:

1. Vechile situri arheologice sunt distruse, se construiesc şosele experimentale peste ele, Sarmisegetuza, Grădiştea, Munţii Buzăului, sunt vândute sub pretextul impulsionării turismului, unor privaţi care, habar nu au că în pământul pe care îl calcă zace istoria ta încă nedescoperită. Tu taci !!!

2. Elemente din tezaurul ţării, sunt trimise „la expoziţie” în afara ţării şi uită să se mai întoarcă, iar cei ce le-au scos, nu dau nici un răspuns, se fac că au uitat de ele. Tu taci !!!

3. Arhivele tării sunt cedate printr-o lege a arhivelor, străină de interesele naţionale, celor ce vor să scoată din mintea românilor ideea şi dovezile de unitate naţională. Tu taci !!!

Slujbaşii ţării, căftăniţii, vând la preţ de piatră seacă şi fier vechi, bunurile realizate de tine, sub oblăduirea şefilor lor, împart banii, apoi sunt „judecaţi” de ochii lumii şi primesc pedepse cu suspendare, adică „mulţumesc, la revedere, te mai chemăm noi când avem nevoie de serviciile tale”. Tu taci !!!

Oştirea ţării este batjocorită, decimată, dezarmată, pusă în slujba altora, copiii tăi mor pe pământuri străine, iar Hatmanul Suprem vine în faţa ta şi spune că suntem într-o mare încurcătură, vom fi nevoiţi să împrumutăm avioane străine pentru a ne asigura siguranţa aeriană, de parcă asta s-a întâmplat peste noapte şi nu este urmarea politici sale dezastruoase, de parcă nimic din ceea ce se întâmpla românului azi nu i se datorează lui. Tu taci !!!

Dispar din instituţii ale statului arhive cu invenţii şi inovaţii de interes strategic privind cercetarea nucleară. Cei puşi să le păzească nu păţesc nimic, iar cei ce trebuie să investigheze, spun că nu e nimic deosebit. Tu taci !!!

Şi se fură voturile, iar comisia care trebuia să investigheze pe cei care au fost prinşi cu vot dublu, nu dă nici un răspuns, deşi există dovezi că ai fost furat şi voinţa ta răsturnată. Tu taci !!!

În divan, se fură la 2-3 mâini, unii chiulesc, alţii se fac că lucrează, iar alţii mânuiesc legile după bunul plac, în văzul tuturor şi nu li se întâmplă nimic. Tu taci !!!

Sistemul educaţional se reduce la bani, bani la înscriere, bani la examene, bani la absenţe, bani la promovare, bani la angajare, bani la reexaminare. Copiii tăi nu mai ştiu nici cum îi cheamă dacă nu se uită pe internet sau nu primesc un SMS. Tu taci !!!

Dacă te îmbolnăveşti, nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele, s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat sau deschis şi neînchis. Intri în spital pentru o unghie lovită şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai la intrare. Tu taci !!!

Un copil de 15 ani, român sportiv, este bătut de colegii de echipă maghiari, pentru că e român, chiar de Ziua Naţională a României. Nu se întâmplă nimic. Ceva mai târziu, Hocheiştii Naţionalei României (de naţionalitate maghiară) la un meci cu selecţionata Ungariei, tac când se intonează Imnul României, dar cântă cu foc imnul Ungariei şi pe cel al Ţinutului Secuiesc, imn care nu avea ce căuta la o manifestare oficială. Toţi tac !!! Tu taci !!!

Guvernanţii nu fac altceva decât să te jupoaie, îţi bagă mâna în buzunar şi îţi iau banii, pentru că eşti prea bogat în viziunea lor, sau nu meriţi ce ai câştigat, iar ţara nu are bani. Se împrumută lăsându-te dator pe sute de ani, fără să le pese ce vor face şi de unde vor plăti datoriile cei ce le vor urma. Tu taci !!!

Duşmanii tăi, cei ce vor să te vadă dispărut pentru a îţi lua locul, îţi impun ce să mănânci, ce să bei, ce medicamente să iei, fac experimente cu tine, te folosesc drept cobai cu avizul şi ajutorul trădătorilor din fruntea ţării, care le aplică legile într-un Codex Alimentarius care te duce la pieire. Tu taci !!!

Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul. Tu taci !!!

Preşedintele ţării îşi exprimă oficial acordul de modificare a Constituţiei ţării, la cererea unor străini, care îşi urmăresc propriile interese, fără a consulta măcar parlamentul, dar să te mai consulte pe tine… Tu taci !!!

Un român plecat de acasă, descoperă peste hotare că ţara lui are de recuperat o sumă mare de bani de la alt stat. Ce fac parlamentarii români? Refuză să investigheze cazul, pentru că nu vor să îi supere pe cei ce îi ţin pe jilţuri, fără să le pese de interesul naţiunii, trădând jurământul făcut la investire. Tu taci !!!

ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI, POPOR ROMÂN, ŞI TU TACI !!!

Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută. Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam.

Cât o să mai taci ?

Trezeşte-te, popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei, tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii„.

Reclame

12 răspunsuri to “LA MULŢI ANI, COPII! ŞI PĂRINTELUI IUSTIN! ŞI O SCRISOARE CUTREMURĂTOARE CĂTRE POPOR”

 1. LA MULŢI ANI, COPII! ŞI PĂRINTELUI IUSTIN! ŞI O SCRISOARE CUTREMURĂTOARE CĂTRE POPOR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. argusdre Says:

  Multi i-au condamnat pe englezi ca au tabarat peste indo-americani, i-au mazilit, le-au rapit teritoriile si au faurit o alta tara, USA, exemplu de munca, progres, prosperitate, succes al omenirii, etc…Se naste intrebarea logica : daca ramaneau bastinasii indo-americani (care excelau in vanatoare, admirat lupii, scalpat strainii, haulite prelungite, paduchi si lene) stapani in continuare, America ar fi aratat tot asa astazi ?
  Deoacamdata, natia asta romaneasca, corcita cu tot felul de tigani si migratori, apatica si lenesa dupa disparitia adevaratilor agricultori, betiva si hoata de a speriat Europa in mai toate secolele, lipsita de reactii chiar atunci cand ii este amenintata existenta, nu cred ca mai este capabila de a duce ROMANIA mai departe.
  De aceea cred in previziunile facute ca in viitor vom disparea ca popor.
  In decursul istoriei, incepand cu epoca lui homo sapiens, toti cei slabi au disparut.
  Pai noi suntem ultimii inclusiv in clasamentul spalaturilor bucale cu pasta de dinti…

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Nu, nu am citit scrisoarea aceasta pana acum ! Pot spune ca este scrisa de un om care isi iubeste patria, care vede in nationalism solutia salvatoare pentru toate problemele noastre , care idealizeaza istoria Romaniei si o plaseaza undeva aproape de Dumnezeu.

  Habar nu am daca suntem singurul popor european “născut, crescut şi educat în graniţele sale “, aveam impresia ca mai sunt destule. Habar nu am daca suntem “primul popor din lume care a folosit scrierea” , daca s-a reusit macar datarea corecta a tablitelor de la Tartatia sau daca acele simboluri reprezentau macar o scriere, in conditile in care nu a fost niciodata descrifrata. Habar nu am avut ca suntem “singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit” ,deoarece am stat mult timp platind tribut turcilor, austriecilor, germanilor ,rusilor, etc , exact ca orice popor cucerit. Nu stiu daca am “ fost scut creştinătăţii “, sau pur si simplu ne-am vazut de treburile noastre si ne arogam acum niste merite pe care de fapt nu le avem.(cand tu esti jefuit la marginea satului, nu stiu daca se poate spune ca aia aparat satul, ci doar ca ai avut ghinion) .Din noi au aparut intr-adevar Eminescu, Enescu, Vuia ,etc. asa cum din toate popoarele apar poeti, compozitori sau savanti cu un rol mai mare sau mai mic in dezvoltarea pe ansamblu a umanitatii. Habar nu am de ce chestia asta trebuie sa fie la noi mai speciala decat la bulgari, sarbi, englezi sau francezi.

  Ce este mai trist este ca nici macar nu stiu daca o astfel de gandire ca a Parintelui Iustin Parvu ne-ar ajuta ca popor sau ne-ar dauna. Daca as crede ca faptul ca ne credem buricul pamantului si ca suntem cea mai tare natie de pe pamant ne-ar ajuta cu ceva, as sustine si eu astfel de lucruri fara ezitare! Cred insa ca atunci cand un copil mic si prapadit se crede Chuck Norris 🙂 si se ia la tranta cu baietii mai mari , risca sa se trezeasca brusc si sa isi dea seama ca tot ce a crezut despre el pana atunci a fost doar imaginatie, iar ochiul invinetit de baietii aia rai doare ingrozitor.

  Fiecare pagina glorioasa din istoria Romaniei a fost facuta prin specularea conflictelor dintre marile puteri, a intereselor lor divergente si prin existenta unor oameni influenti la nivel european ca Bratienii, care au stiut cum sa manevreze cu abilitate lucrurile in favoarea noastra. Nu oricine isi vinde din mosii ca Bratianu, pentru a putea scapa de un nenorocit ca Al Ioan Cuza si pentru a construi cu Carol I o Romanie moderna! Nu mereu sunt interesele marilor puteri divergente in privinta Romaniei pentru a putea specula fisura si a o utiliza in scop national! Daca Bismark nu permitea si incuraja aducerea Regelui carol in Romania, acest lucru nu s-ar fi putut niciodata realiza in conditiile in care toate marile puteri s-ar fi opus. Nu mereu ce pare tradare poporului chiar si este, asa ca peste ani ii salut pe baietii aia care au fost la Cuza sa-l viziteze cu pistoalele la brau, in timp ce poporul asta minunat plangea de dragul unei canalii.

  Ce este insa clar este faptul ca statul roman pare intr-adevar plin de oameni slabi, cu vocatie de tradatori, fara inteligenta sau influenta marilor oameni care au stiut sa ridice candva Romania, fara demnitate si mai ales fara abilitatea politica a acelora. Niste yes mani care pentru a-si pastra privilegiile sunt gata sa faca orice porcarie, oricat de mare, ignorand fara probleme interesul national. La fel de sigur este si faptul ca educatia este vizibil distrusa, ca sistemul sanitar este zdrobit, ca resursele tarii se instraineaza pe doi lei, ca implementarea aiuruta si fortatata a unor legi si institutii occidentale nu doar ca nu functioneaza in Romania, ci este chiar absolut daunatoare si paguboasa pentru noi.

  De ce tacem ? Probabil ca motivul principal este faptul ca in mod evident suntem toti foarte dezbinati, iar solutiile salvatoare le percepem diferit. Un alt motiv pare descurajarea, care dupa ultimul referendum pe multi i-a facut sa nu mai creada ca “vointa poporului” mai inseamna altceva decat simple cuvinte.

  Unii cred cu tarie in Uniunea Europeana si o percep ca singura solutie salvatoare pentru Romania. Si eu faceam parte candva dintre acesti oameni insa mi-a trecut 🙂 si nici macar nu cred ca UE mai este ceva realizabil, ci doar un fel de teapa data de cei puternici unor papagali pe care ii transforma in colonie fara macar a proceda ca pe vremuri trimitand armate si colonizand oficial regiuni intregi.

  Altii vad aplicabila solutia “prin noi insine”(si nu ma refer la lozinca liberala, ci la nationalismul extremist si ilogic ) ignorand cu curajul prostului faptul ca nu te poti pisa impotriva vantului si ca oricand poti avea soarta Iugoslaviei deoarece democratia, respectul pentru valorile umane sau pentru justitie si dreptate, sunt doar cuvine care stau in spatele motivarii INTERESELOR, niste interese dure ,salbatice, pentru urmarirea carora trecerea cu buldozerul peste un popor nu inseamna nimic.

  Altii vad in America rezolvarea tuturor problemelor asa cum candva unii vedeau in Imperiul Otoman , Rusia, Franta sau Germania, aplicand sistemul suptului de la Marele Licurici si ignorand ca daca te apuci de supt temeinic, oricum vei fi pasat si la Licurici mai mici de pestele ala batran si versat care nu te iubeste deloc sincer si nici nu te respecta, 🙂 ci doar te percepe asa cum esti, ca pe o curva proasta care stie sa suga bine si de pe urma careia ies bani. Unii vad in Rusia sau China acest mare licurici, insa nu vreau sa fac din acesti tampiti o categorie aparte, deoarece se inscriu in fond in categoria principala de sugatori la un mare licurici, indiferent care este el.

  Exista oameni care vad salvarea in mici copiii ale unor “uniuni europene”, estice, balcanice, ignorand ca furnicile nu pot construi metropole, mai ales daca stau exact sub piciorul unui elefant.

  Deci de ce tacem? D-aia, CA NU AVEM NIMIC DE SPUS si suntem purtati ca niste frunze in vant, orizontul este negru si amenintator, iar pe noi nu ne uneste un scop comun. Doar greutatea data de liantul unui scop comun ar putea sa ne faca sa avem suficienta stabilitate ca sa nu ne poarte vantul unde vrea el…

 4. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Deoacamdata, natia asta romaneasca, corcita cu tot felul de tigani si migratori, apatica si lenesa dupa disparitia adevaratilor agricultori, betiva si hoata de a speriat Europa in mai toate secolele, lipsita de reactii chiar atunci cand ii este amenintata existenta, nu cred ca mai este capabila de a duce ROMANIA mai departe.”
  _______________________________________
  @Argusdre

  Trebuie sa recunosc ca intre doua extreme, intre cei care cred ca suntem un fel de popor ales, „buricul lumii”, cei mai destepti , cei mai frumosi etc. si cei care cred ca suntem „o natie de rahat”, hoti, lenesi , mamaliga incapabila de explozie, II PREFER TOTUSI PE PRIMII. 🙂 .

  N-au dreptate dupa mine nici unii nici altii si suntem un popor ca toate celelalte, cu bune si rele, insa de preferat ii prefer pe primii daca n-am de ales decat intre aceste doua extreme…

 5. argusdre Says:

  @Un simpatizant poate neautentic,
  Fiecare este foarte liber sa creada ceea ce doreste…Desigur , din patriotism suntem cei mai cei, dar daca privesti atent si cu maxima luciditate, cu cateva flori nu vom face niciodata primavara….Marile belele din ultimi douazeci si ceva de ani ne-au aratat exact cat de multe pramatii traiesc printre noi si cat de putini semeni cinstiti, corecti si patroti adapostim….
  Priveste la diferenta dintre USL-istii de acum un an(cand nu intrasera ca lumea la guvernare) si cei de acum, priveste la diferenra de atitudine dintre Ponta de azi si cel de anul trecut, priveste inclusiv la cate ONG-uri s-au confectionat chipurile ca sa lupte pentru adevar (sanchi) si cate au manifestari concrete in problema…
  Pai mai avem alte organizatii care sa conduca tara catre victorie ? Nu !
  Si inca ceva :
  Daca te amagesti ca esti cel mai bun, cel mai drept, cel mai curajos, cel mai…nu mai ai nicio sansa de indreptare,pe cand daca te vezi in general „de rahat”, poate ca intr-o zi te saturi de acea stare, „te ia cu hambitie” si-ti propui sa te schimbi….

 6. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Daca te amagesti ca esti cel mai bun, cel mai drept, cel mai curajos, cel mai…nu mai ai nicio sansa de indreptare,pe cand daca te vezi in general “de rahat”, poate ca intr-o zi te saturi de acea stare, “te ia cu hambitie” si-ti propui sa te schimbi….
  __________________________________________
  @Argusdre

  Nu stiu , poate ai dreptate…. Parerea mea este de fapt ca ambele extreme sunt daunatoare dar, daca te vezi chiar „de rahat”, nici macar nu mai crezi ca poti schimba ceva.

  Ar trebui insa in primul rand sa stim ce vrem, iar asta cred ca este problema noastra principala. Nu parem sa avem ca popor o directie comuna si un liant care sa ne uneasca. Sigur ca o sa apara cineva sa mentioneze Islanda, insa nu vorbesc de „legendele Olimpului”, ci de ce se poate face concret, de directia care ne-ar uni ca popor si de stabilirea unui numitor comun. Un popor dezbinat nu face doi bani, iar noi in situatia asta suntem. Ne uram si ne dispretuim unii pe altii, ne bucuram cand „se taie” la altul, toata simtirea noastra este canalizata catre ura si demolare, nu catre o constructie comuna.

 7. Matei Florin Says:

  Încerc să înţeleg de ce Hristos a ţinut să (ne) transmită un mesaj condiţional… Altfel, rândurile preotului Pârvu, încărcate de un patetism (totuşi pozitiv) mă îndoiesc că vor avea o înrâurire colectivă asupra concetăţenilor noştri ,,de azi” (cum, la un mod definitoriu, le spune preotul)

 8. stejarul Says:

  http://www.dcnews.ro/2013/06/elena-udrea-in-cautarea-norocului-vezi-cum-se-promoveaza-pe-fb/968956_10151522236979584_129693048_n/

  LOL
  E nebuna de legat!
  plescoiana isi face poze cu un stejar! ha ha ha!
  Si daca imi schimb nikul in „sa-mi suji xxxx”? O ia si pe asta la „chipar”? ha ha ha!

  Si-o mai tras poze cu un urs si cu un soldat de tabla, idei plagiate din pozele furate de vara-sa de la o persoana draga mie. Puteam sa fac pe blog la mine inca o postare cu pozele originale si cele plagiate … dar nu ma grabesc. Astept plagiatul pozei calare pe vacuta! Ha ha ha! Ce zici plescoiano, te bagi?

  PS plescoiano, te faci dracu de rusine! Ai ajuns de bascaul lui radu tudor cu pozele tale caraghioase. O persoana privata isi poate face ce poze vrea mai ales cand astfel de ciudatenii au o legatura funny cu poze din copilarie. Un fost ministru, nu prea poate decat daca vrea sa se dea in stamba!

  PPS Aici asteptam poza cu catusele. O sa vina … o sa vina!

 9. discostories Says:

  Nu este scrisoarea parintelui Iustin, este un articol al col.(r) Marin Neacsu si care a aparut in Ziua Veche.

 10. ioprotestatarul Says:

  „Tu taci !!!”, „Cât o să mai taci ?”

  PAI… VESNIC! PROTESTUL ESTE UN „SPORT” EXTREM DE PERICULOS, DAR SI UN SUBIECT CARE NU PRINDE… ROMANII ASTEAPTA… SA PICE DE SUS, IAR CAND E VORBA DE ACTIUNE CIVICA SUNT OCUPATI. METODELE DE INDOBITOCIRE ALE NOII SECURITATII DAU RANDAMENT, MAJORITATEA PRACTICA TARATUL SI ACCEPTA CALCATUL PE CAP CA PE UN HOOBY.
  ASTA SE VEDE SI DIN NUMARUL DE COMENTARII…

 11. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „VESNIC! PROTESTUL ESTE UN “SPORT” EXTREM DE PERICULOS, ”
  ____________________________________
  @Ioprotestatarul

  Nu conteaza, important este sa se simta omul bine, sa aiba satisfactii personale si sa se mentina in forma…

 12. Savescu Maria Says:

  Dumnezeu sa il odihneasca !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: