PONTA N-A RATAT FIESTA CU STEAUA. GÂDEA, DA

Steaua 24 Mediafax Andreea Alexandru

Foto: Andreea Alexandru, Mediafax

Steaua s-a sărbătorit – nefericit – în Constituţii. :mrgreen: Acolo le-a dat dinamovistul Oprescu aprobare. 😛

Iar Meme, pe valul mulţimii, a declarat, delirant, că Gigi e liber pe 4 iunie. Gigi şi-a mai achiziţionat un an, cu ocazia prostiei de ieri, din instanţă. Şi l-a mai băgat şi pe Piţi în belea.

Deci, mare bucurie-mare, mare revărsare în stradă, pentru al 24-lea campionat, câştigat după 7 ani.

Dacă ieşeau băieţii-ăştia după referendumul furat, azi Băsescu era în locul lui Gigi.

Ai lui Ghiţă au transmis integral fiesta, au făcut chiar o emisiune despre evenimentul social – că Steaua excede mult sportul. Emisiune coordonată de Borina Matei, care i-a tras o felaţie lui Ponta, pe care îl înfiera neobosit, până să-l reevalueze Băsescu. Ponta n-a ratat ocazia propagandistică, dar asta nu se pune, fiindcă e stelist pe bune şi fiindcă în final a făcut o declaraţie totală, anume că la baza constituirii USL a stat faptul că el, Crin şi Daniel Constantin sunt stelişti. 😆 Dezarmant.

La Realitatea a fost tot ediţie specială, pornind de la evenimentul cu Steaua, adică Rareş Bogdan l-a avut invitat pe Cozmin Guşă, acelaşi mare caracter care, printre altele, a declarat o tâmpenie monumentală, anume că nu de bucurie a ieşit lumea în stradă, ci din disperarea că Steaua ar putea dispărea.

Mihai Gâdea a fost într-un moment de paralelism cu realitatea şi şi-a sabotat propria emisiune. Ce-o fi fost în capul lui când a decis să ignore evenimentul din stradă? A pomenit doar ceva expeditiv, un minut, spre finalul emisiunii, cu o frântură de imagine de la nivelul fundurilor unor suporteri, în timp ce RTV şi Realitatea transmiteau live salutul campionilor din (auto)carul alegoric.

Mare păcat şi stupidă opţiune, să facă o emisiune atât de gravă şi care ar fi meritat audienţă maximă, despre copii orfani şi despre copii fără stare civilă. A făcut, probabil, un pariu vanitos, că va ţine din nou ratingul deasupra celorlalte televiziuni „de ştiri” care au urmat trendul opiniei publice. Steaua e cea mai iubită echipă din ţară, oamenilor le place să urmărească evenimente live, iar Gâdea îngroapă de vie o emisiune care merita toată atenţia.

4 răspunsuri to “PONTA N-A RATAT FIESTA CU STEAUA. GÂDEA, DA”

 1. PONTA N-A RATAT FIESTA CU STEAUA. GÂDEA, DA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. pozedecat Says:

  Poate a vrut sa recupereze pentru ca a minimizat protestul unor mii de oameni la Barlad impotriva mizeriei cu gazele de sist carora stirile A3 le puneau capac cu formula „Roamnaia ar putea fi independenta de Moscova si ar mai si exporta gaze”. Si mai era si obosit dupa Cantarea Romaniei cu steaguri …

 3. Roxana Iordache Says:

  Adi, ai dreptate cu gazele. Am să revin pe tema-asta, din mai multe motive, inclusiv pentru că nu vreau să fiu nedreaptă cu Varujan.

 4. Donkeypapuas Says:

  În iarna trecută au manifestat în stradă suporteri de la principalele echipe bucureştene. Aceşti membri ai galeriilor au dat la iveală chiar şi un program politic în care se sintetizau revendicările disperate ale oamenilor. Iar Ponta le calcă acum în picioare, punct după punct. Că mai importantă e băseala. …u…e, pontache!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: