DUET SUPERB: ANGELA GHEORGHIU ŞI CEZAR

Cezar Angela rtv.net

Foto via rtv.net

Mihai Gâdea a dat lovitura absolută: Angela Gheorghiu, la „Sinteza zilei”, a dezvăluit că trăieşte un duet cu Cezar Ouatu, nu doar artistic.

Sunt cu graţie împreună, cântă superb. Sunt o bucurie pentru România şi m-aş bucura să se cunune în faţa lui Dumnezeu, şi să aibă copii. Minunaţi ca ei.

Asta e România mea, România profundă, una dintre minunile lumii. Care poate da oamenilor asemenea daruri umane.

Amândoi vor cânta la concertul lui Andrea Bocelli de sâmbătă, de la Bucureşti. După care, Cezar şi Angela vor susţine, în premieră, un spectacol la Moscova – ea, prima dată cu un contratenor.

Cezar e şi un pianist cu har. Era clar că nu putea avea şanse la parodia de „Eurovision”. Dar are deschisă o carieră de artist cult.

Angela a cântat şi cu Sting, emoţionat ca un adolescent în faţa ei.

Îmi sunt dragi toţi patru.

Şi astă-seară îl simpatizez peste măsură pe Mihai Gâdea. Bravo! Şi vezi, că din acest moment nu mai ai voie să scazi. Nici tu, nici nivelul emisiunii tale.

Vă mulţumesc şi vă iubesc!

P.S. Îi mulţumesc Angelei Gheorghiu pentru generozitatea entuziastă cu care susţine valorile României. Îi mulţumesc pentru faptul că l-a menţionat pe Teodor Ilincăi. O voce mare. Îi mulţumesc Angelei şi pentru iubirea cu care promovează România. Ea însăşi se identifică, inseparabil, cu ţara noastră. La fel şi Cezar.

13 răspunsuri to “DUET SUPERB: ANGELA GHEORGHIU ŞI CEZAR”

 1. Radu Humor Says:

  Absolut memorabilă emisiunea !
  Nici comentariul Roxanei nu-i mai prejos !

  P.S. Nu ştiu de ce insistă totuşi Gâdea de fiecare dată să-şi încheie emisiunea aducându-l în prim plan şi pe Badea, care uneori atenuează periculos efectul unor emisiuni.
  Cel puţin aşa mi s-a părut a fi intervenţia din seara asta.
  De fapt poantele lui Mircea au fost la înălţimea isteţimii lui ( şi pe gustul meu), dar parcă nu prea era momentul pentru ele ( nu vi s-a părut că Angela era şi aşa destul de crispată şi nerăbdătoare să ajungă în braţele lui…Morfeu 😉 ?)

 2. Roxana Iordache Says:

  😳 😆

 3. DUET SUPERB: ANGELA GHEORGHIU ŞI CEZAR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. ada1957 Says:

  In mocirla in care ne „scalda” tv-urile cu buletine de stiri din ora in ora , despre primul destinut al tarii ( care sa fie vorba intre noi , a ajuns fff tarziu la puscarie ) Jiji Becali.. emisiune lui Gadea de aseara a fost de exceptie.
  Vocile celor 2 fenomenale …iar Angela noastra pana peste cap indragostita… si nu numai de muzica …
  Mai sunt inca romanai adevarati care iubesc aceasta tara atat de gri.
  SPELNDID…Bravo Roxana … mereu cu comentariile tale pline de suflet si f precise.

 5. Marcus Says:

  Gadea, Da-i Lui CTP Un Bilet La Concert!

  Face ce face Mihai Gadea si reuseste, prin invitatii de exceptie pe care ii aduce uneori la emisiunea sa, sa ne scoata macar si pentru o ora si ceva, cat dureaza aceasta emisiune, din starea de marasm moral in care ne-au adus, pe de-o parte mai bine de opt ani de basism pur, iar pe de alta parte menajul pidosnico-curvarasesc consifintit prin asa zisul “pact de coabitare” semnat intre cele doua capete seci ale pasalacului carpato-danubian, Ponta si Basescu.
  Ascultand-o aseara pe distinsa Doamna Ambasador a Operei Romanesti, Angela Gheorghiu, cu cata naturalete, simtire si sinceritate neprefacuta isi descria sentimentele pe care le nutreste pentru tara si pamantul natal, si cu cata convingere perora despre necesitatea de a ne recunoaste si pretui valorile pe care acest neam le-a dat si le da universalitatii la noi in tara, nemultumindu-ne doar cu recunoasterea lor internationala, pentru moment am uitat atat de Bloek si Lolek din capul statului, unul la Victoria si altul la Cotroceni, cat si de mirosul greu, vespasianic, ajuns de nesuportat emanat de “clasa politica” din aceasta tara daruita de Dumnezeire cu asemenea talente si am retrait pentru momente bune bucuria de a fi roman.
  Devotamentul si consecventa cu care Diva romanca ce a incantat, incanta si va incanta cu calitatile sale vocale de exceptie milioane si milioane de melomani de pe toate meridianele lumii, in ceea ce priveste promovarea talentului romanesc in lume, comparativ cu modul jalnic in care chiombu si gasca sa au reusit sa maculeze imaginea si asa destul de sifonata a tarii la nivel mondial, fac din aceasta persoana o icoana ce ar trebui tinuta la cel mai inalt respect pe catapeteasma pe care si-au gasit deja locul putinii alesi ai neamului intru nemurirea romanismului in istoria umanitatii.
  Poate ca unii, citind aceste randuri, vor reprosa autorului, mai precis mie, stilul ce aparent ar fi considerat de alde “exegetii” cu marca inregistrata cotrocenista drept bombastic, insa autorul, adica eu, tine sa-i asigure, ca pentru asemenea personalitati limba romana se dovedeste deficitara la epitete si alte figuri de stil prin care sa le fie evidentiate genialitatea si unicitatea.
  Prezenta langa Diva a fenomenului Cezar Ouatu, fenomen dezavuat si terfelit de “mari” ganditori ai neamului, cum ar fi celebrul guru CTP, nu a facut altceva decat sa intregeasca un regal realizat de Mihai Gadea, iar lamurirea relatiei dintre cei doi emisari ai liricului romanesc in lumea larga a inchis pe de-o parte gura unei prese tomberoneze fericita cu mici barfe de mahala damboviteana pompos denumite “can-can-uri”, iar pe de alta parte duetul celor doi, cat si interpretarile lor solo/live au avut menirea sa ajute indivizi de genul CTP de a scapa, fie si pentru moment, de constipatia si incrancenarea magareasca cronica folosite pentru a distruge si putinul mirific de care avem parte atat de rar intr-o tara infeudata si adusa la sapa de lemn de niste nevolnici cu pretentii de politicieni

 6. olimpiu65 Says:

  off topic
  http://ro.stiri.yahoo.com/sondaj-cele-mai-bine-v%C4%83zute-%C8%9B%C4%83ri-din-lume-135605659.html

 7. johnson1312 Says:

  Angela Gheorghiu a postat pe pagina sa de FB imagini pe care in acea emisiune nu le-am vazut.Cine are cont pe FB sa-i viziteze pagina,deasemenea comentariile sint de bun simt 🙂

 8. Sandi Says:

  Bagarea lui Badea pe ecran intr-un asemenea moment a fost ca mucii in fasole !

  Lui Cezarica I-a pus Dzeu mana pe cap ! Cata promovare ii face Angela cantand impreuna cu el pe marile scene ale lumii !

 9. Marcus Says:

  Chelului Tichie De Margaritar, Iar Romanului O Noua Constitutie!

  Nici mort nu pot sa inteleg vanzoleala asta cu modificatul Constitutiei pe motiv ca un alt eventual chiomb sa nu mai poata sa faca ce-a facut actualul din ea, adica hartie igienica. In opinia mea, la ticalosia in care se scalda actuala clasa politica din Romania, in frunte cu soimii acesteia, gen Ponta, si din perspectiva prin care nu avem de unde face rost de o alta adunatura politica dispusa sa ne reprezinte interesele, Romania poate sa aiba cea mai cea Constitutie din lume ca tot degeaba. De ce spun asta? In primul rand fara “coabitarea” inca de la inceput atat a Opozitiei, cat si a Puterii cu deraierile grave de la litera si spiritul actualei Constitutii, impuse de chiombila prin magaria cu “presedintele jucator”, acesta si-ar fi vazut bine mersi de incadrarea stricta in limitele atributiunilor sale constitutionale si astazi, chiar daca s-ar fi cerut anumite modificari constitutionale, acestea ar fi tinut de dinamica imperativelor democratice intr-un stat de drept, nicidecum de frica unui nou Basescu. Daca la momentul 2005 atat politicienii cat mai ales presa, care era data pur si simplu pe spate de scalambaielile anticristului menite sa-l consacre drept un presedinte cu mana de fier si bla, bla, bla astazi Traienel ar fi fost cutzu-cutzu si ar fi mancat din manuta Parlamentului si a Guvernului, asa cum prevede actuala Constitutie.
  Ce folos ca noua Constitutie va avea un text mai clar care sa nu dea posibilitatea unor interpretari fortate si de rea credinta din partea alesilor, daca in viitor se va gasi inca o echipa gen Ponta-Basescu, ce printr-un petec de hartie fara absolut nicio valoare juridica (asta ca s-o dam dracului de moralitate si sa nu pomenim de ea) vor cadea la pace in sensul ca textul constitutional nu are nicio valoare atata timp cat vointa lor de “coabitare” dicteaza poporului altceva?
  Si atunci la ce bun toata aceasta tevatura, consum nervos si bani cheltuiti geaba? Atata timp cat politicienii nostri de top si nu numai fac ce “vrea” muschii lor si mai nou raspund la ordinul Sultanatului briuselez, ce mama dracului ne trebuie noua o alta Constitutie?
  Putem sa ne rezumam in a ne supune fara sa zicem nici maca pas circularelor venite de la Inalta Poarta.
  In opinia mea, daca tot am devenit pasalac si acceptam orice rahat doar ca sa ne fie noua bne in tronurile princiare, am putea foarte bine nu s-o modificam, ci s-o ardem in Piata Universitatii, ca oricum stat de drept, canci, Romania!
  Asa ca, fratilor, in octombrie, mai ales daca in ziua Referendum-ului pentru Constitutie va ploua afara, stati linistiti in casa, numarati-va banii pe care nu-i aveti, sau puneti-o de facut copii sa aveti ce trimite in Spania la capsuni ca sa va intretina la batranete, ca oricum nu Constitutia este de vina, ci asta de-si zic politicieni.

 10. Roxana Iordache Says:

  Badea când nu vrea să recunoască că-i place de cineva parează prin mârlănie. Trebuia să-i dea cravata Angelei, Carmen Brumă nu se putea supăra. 🙂

 11. mgabim2009 Says:

  @Rox, Cezar a fost deexceptie, dar din nefericire nu pentru eurovizion. Melodia Hold Me a azerbagianului a fost (din nefericire) MULT peste a lui Cezar.

 12. WhiteWolf Says:

  Stil, rafinament, gentilete, macar urme vagi de o minima documentare… Se va intampla sa le aiba nea Gadea vreodata ? 🙄
  „draga mea” …. vrei sa stai pe scaunul meu? …. uite, m-am imbracat si eu frumos ca ai venit TU la emisiune…” Prost gust e putin spus !!!!
  Nu sunt mare fan Ouatu si nici a detaliilor de asternut insa trebuie sa recunosc ca omul asta (cel putin in public) pare a avea un loc langa doamna Angela Gheorghiu. Pe cand Gadea, in mod clar NU
  La tine in emisiune, emisiune pentru care se presupune ca te-ai pregatit serios (daca e sai iei in calcul fie si numai faptul ca invitatul deja a fost intervievat de toate marile nume din media mondiala !) sa ti se dea elegant peste nas, CHIAR DE CATRE INVITAT, la modul „este prima oara cand ne tutuim” iar Ouatu sa iti spuna la modul direct ca a te adresa altfel decat la persoana intaia „tine de educatie…. Se poate mai nasol de atat ? 😀 😀 😀
  Atat doamna gheorghiu cat si domnul Ouatu l-au onorat pe Gadea
  El s-a rezumat la arunca cu rahat in ventilator de pe pozitia unui sofer de taxi caruia i se pare mult sa deschida portiera unei femei
  Si ma opresc

 13. WhiteWolf Says:

  Dintr-o eroare de typo, spre final Gheorghiu apare cu „g” mic. Imi cer scuze
  Si da, probabil ca sunt (prea) snob, Roxana; altfel nu mi-as dori ca Gadea sa-si faca mea culpa dupa ce se mai alfabetizeaza putin la sectiunnile Respect datorat unei femei si doamne, modestie si bun-simt.Natural, nu se va intampla asta in veci; ceea ce nu inseamna ca el va deveni mai bun sau se va ridica dincolo de genunchiul broastei vreodata.
  Insa, una peste alta, sa ti se ofere o cravata ca si compliment iar tu sa multumesti prin „de cand nu mai plangi singura in camera de hotel ?”…. e o culme a miticismului greu de egalat.
  Chiar nu cred ca Angela Gheorghiu are nevoie sa se balaceasca in asemenea troci mocirloase !
  Au comis-o si cu José Carreras la fel de grosier cand, la finalul emisiunii au dat buzna toti sa faca fotografii ” cu maimuta”, au comis-o in mod repetat si cu Angela Gheorghiu. Imi e permis sa cred ca sunt mai mult decat o televiziune de 2 lei ?
  Ca nu par a simti nevoia sa se corecteze

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: