CRIN ÎL MEDITEAZĂ PE PONTA LA DREPT:)

Crin via raduzlati

Foto via http://yellowgondolin.wordpress.com

Protocolul, ca s-o încheiem cu protocolul, ori te duci la tribunal sau iei o decizie politică și îl suspenzi, cu consecințele de rigoare, ori el este în vigoare. Protocoalele de felul acesta, repet, documente oficiale depuse la tribunal și care fac baza unei coaliții, a unei alianțe politice, nu se suspendă prin comentarii, se suspendă cu acte în regulă. Deci, protocolul nu este suspendat„.

Declaraţie la conferinţa de presă din 21 mai de la Parlament

Notă: Asta este ceea ce se numeşte foglia secca. 😛

Reclame

15 răspunsuri to “CRIN ÎL MEDITEAZĂ PE PONTA LA DREPT:)”

 1. CRIN ÎL MEDITEAZĂ PE PONTA LA DREPT:) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Marius Mina Says:

  Vlad Moisescu, exclus din PNL în timp ce se afla în emisiunea „Sub semnul întrebării”. Următorii vizaţi sunt Chiliman şi Tuşa. A fost convocată şi Delegaţia Permanentă a PNL Sector 1 unde ar putea fi excluşi toţi consilierii locali ai PNL Sector 1. Cei excluşi nu au fost convocaţi să se apere de acuzaţiile care le-au fost aduse.

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Vlad Moisescu, exclus din PNL în timp ce se afla în emisiunea “Sub semnul întrebării”. Următorii vizaţi sunt Chiliman şi Tuşa
  _________________________________________

  Da, sa-i lasam sa construiasca „adavarata dreapta” impreuna cu Baconski, Cotoi, MRU , „ala mic cu capu’ mare” si basistii de la Initiativa Labarala. Poate aveau treaba si nu are rost sa-i retina PNL-ul .

  Of, iar a tras Basescu o sulfuroasa si iar au sarit astia gramada sa o absoarba in plamani spunand ca este aer curat…Ce ti-e si cu sentimentul asta al datoriei de indeplinit 🙂

 4. plano Says:

  Domnul Antonescu n-ar trebui sa se bazeze prea mult pe faptul ca Protocolul USL este inscris la Tribunalul Bucuresti.
  Daca liberalii intind prea mult pelteaua, USL poate sa subziste de jure si sa dispara de facto. Intocmai ca Alianta DAS.

 5. Sandi Says:

  Un important Forum la Bucuresti :

  „Levantul, leagănul diplomaţiei culturale. Redescoperind Mediterana”

  http://www.cotidianul.ro/levantul-leaganul-diplomatiei-culturale-redescoperind-mediterana-214143/

  Cum de au uitat sa-l invite si pe Basea sa tina o „disertatie” de inalt nivel academic ?
  Uite de ex. poate vorbi despre calitatea „bufului” facut de marinari in Levant in timpul regimului comunist din Romanica !

 6. olimpiu65 Says:

  dar Ponta pe ce se bazeaza cand fortzeaza ruperea USL??? pe sondajele marca Dancu, pe sfaturile si inregistrarile marca nasu Maior sau banutzii negrii din partea celuilalt nas, retardat si care clipeste des???
  eu imi amintesc niste alegeri europarlamentare cand PD-L avea in sondaje vreo 40% si a pierdut in fata PSD luand vreo 30% si ceva!
  nici nu au facut pishadistii o analiza adevarat cu privire la cat a influentat propaganda basista ( de dreapta?!!!) electoratul impotriva pishadistilor corupti(Bombo cap de lista)si a taxelor mari…eu zic sa mai meditati colegi!

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „CRIN ÎL MEDITEAZĂ PE PONTA LA DREPT:) ”
  _____________________________________
  @Roxana

  Partea proasta este ca si Basescu pare sa faca tot asta 🙂

 8. Sandi Says:

  Ptr. necunoscatori :

  BUF in limbajul marinarilor : toate obiectele si materialele cumparate din strainatate pentru a fi vandute tara : carpete ( Rapirea din Serai, etc) blugi, imbracaminte si incaltari, cafea, , „ciunga” (:) Kent, etc

 9. Mihai Hristea Says:

  @Sandi
  Apropo de Levant – un text mai vechi de-al meu:
  http://hristea.wordpress.com/2009/11/16/lecturile-domnului-basescu/

 10. johnson1312 Says:

  Eu cred ca asta-i o foglia secca :

  http://www.ghimpele.ro/2013/05/protocolul-usl-pnl-ar-putea-pierde-mai-multi-ministri-in-favoarea-psd/

 11. Roxana Iordache Says:

  @Johnson, sigur, Crin e prost. 🙂 Ştii ceva, toate securismele n-ar avea vreo şansă dacă n-ar fi propagate prin presă. Chiar şi cei oneşti sunt manipulaţi să o facă, din pricina competiţiei joase de la noi, aia senzaţionalistă. În România, dacă Antonescu ar salva un regiment de la moarte, în timp ce Băsescu trage un pârţ, fii fără greş că toată presa ar mediatiza pârţul. :mrgreen:

  @Simpaticule. Tot la B1 ajung. Oricum, pe Chiliman nu-l vor exclude nici dacă merge la Crin şi se roagă în genunchi. 😆

  @Marius Mina. Vezi răspunsul de mai sus.

  @plano. Analogia cu Alianţa DA e atât de stupidă încât numai nişte îngâmfaţi refuzaţi de logică şi complexaţi superior de apartenenţa ardeleană ar fi putut-o propaga. Adică, voi sunteţi Băsescu în ecuaţie. 😛 Intriganţii de azi sunt aceiaşi care l-au distrus pe Năstase (poate uiţi că iniţial PNL a avut protocol parlamentar cu PSD).

  Cei care îşi calcă în picioare cuvântul şi le dau brânci aliaţilor, după ce s-au folosit de ei ca să parvină, jignesc porcii. Şi dincolo de meseria ingrată de peluză pe care chiar nu ştiu şi nici nu mă interesează de ce o faci, n-ai cum să nu ştii şi să nu simţi asta. Că nu eşti nici prost, nici nesimţit. Ca gaşca de la Cluj. Mai prost cine-i ascultă.

  @Sandi. „Un prinţ din Levant ce iubea vânătoarea…”

  P.S. BUF-ul ăla nu poate să însemne pentru Băsescu ce înseamnă în limbajul nonmarinăresc? 😀

  @olimpiu65. Am mai zis că fără Dâncu, Năstase era azi preşedintele României.

  @Mihai Hristea. Băi, să-l înţelegem de ce nu a terminat „Levantul”. Cărtărescu nu-i nici pe departe liderul de generaţie care se pretinde. Adevăratul scriitor român contemporan de Nobel e Dan Stanca. Doar că nu-i băsist. :mrgreen:

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „BUF-ul ăla nu poate să însemne pentru Băsescu ce înseamnă în limbajul nonmarinăresc?”
  ____________________________________________

  :))

 13. Marcus Says:

  Mincinosi, Imbecili, Prosti Sau Ticalosi?!

  Ori poate toate cele de mai sus la un loc. Titlul ca si continutul prezentului comentariu se refera la ce s-a dorit, ce este si la ce va fi, daca va mai fi, USL. Va mai amintiti stimati, dragi si solidari in suferinta provocata de regimul basescu, compatrioti romani, cu ce texte de campanie si cu ce promisiuni a reusit USL-ul sa obtina o majoritate comparabila doar cu cea din Marea Adunare Nationala in alegerile parlamentare trecute? Deoarece eu imi amintesc faptul ca domniile lor isi propusesera si ne propusesera un contract electoral bazat pe inlaturarea cat mai grabnica a chiombului si a Famigliei sale mafiote de la Putere, Dreptate si Justitie pana la capat (pedepsirea tuturor pedelistilor in frunte cu Nasu’ Uciga-l Toaca pentru jaful fara precedent care a dus Romania la groapa), unitate de neclintit a aliantei USL in vederea realizarii programului politic si economic de scoatere a tarii din mizeria basista, candidat unic pentru prezidentiale, respectiv Crin Antonescu etc.
  Ia sa vedem noi cam cum respecta si au respectat cei din USL promisiunile cu care au aburit prostimea!
  Inca din start d-l Ponta, neajungandu-i peste cele 70 de procente din Parlament, a incercat s-o mai puna de-o harjoana si o cardasie de inca patru ani la putere a Ungurimii, care militeaza din toate puterile si rasputerile ei pentru desfiintarea statului de drept in actuala sa forma geo-politica, Romania. Noroc cu presa care l-a tras vanjos de urechi pe noul premier, determinandu-l sa nu comita aceasta imbecilitate.
  Nu acelasi noroc l-am avut, si asta deoarece evenimentul s-a consumat banditeste, pe blat, atunci cand Ponta, in ciuda a tot ce respira si spera curat romaneste, a batut palma cu Nosferatu’, asigurandu-l pe acesta de inca doi ani de liniste si cer senin si liber de gratii.
  Si pentru cacacatul eufemistic denumit “pact de coabitare” sa aiba si un mot s-a procedat in continuare la mascarda numirii sefilor procuraturii romane, numiri care il mentin pe Necuratu’ la butoanele Justitiei in timp ce Ponta a preluat manetele pupitrului de comanda politica a acesteia in Romania lu’ peste prajit, ca numai stat de drept nu mai este aceasta provincie cu statut de pasalac.
  Dupa cum s-a vazut noua conducere a Parchetului cat si Instantele judecatoresti s-au pus serios pe treaba “rezolvand” mai mult decat controversat si urat mirositor cazul Becali, in schimb dand intr-o veselie NUP-uri care-l vizeaza pe actualul Prim Ministru, in urma unor plangeri penale care ar putea constitui cel mult scenarii pentru comedii bufe, in niciun caz obiect de lucru pentru un parchet cu obraz subtire.
  Si in tot acest timp alde Udrea, Roberta si toti hotii din pedeleu isi vad linistiti si nederanjati de nimeni de chiverniseala averilor colosale obtinute din devalizarea banului public.
  Insa dintre toate celea, pe care de bine de rau, multi dintre noi ne-am resemnat si le-am inghitit cu stoicismul cu care de peste douazeci de ani inghitim dejectiile nenorocitilor de-si zic politicieni, cea mai cea este perspectiva ruperii aliantei USL adusa cu atata entuziasm si speranta populara la Putere. In aceasta perspectiva se duc direct la dracu toate minciunile electorale cu care onor uselistii ne-au imbrobodit ca sa obtina voturile, toate juramintele lor pe rosu’ ca vor merge impreuna pana in panzele albe de dragul acestui popor, ca vor rasturna impreuna muntii pentru a reface economic, politic si mai ales moral biata tarisoara adusa pe buza prapastiei de cei rai si vanduti Satanei. Canci, toate astea. Liderii USL, prin emisarii lor in media, dar si in mod direct, se bat pe procentele de popularitate pe care le mai detin drept capital politic, iar Ponta si cu Antonescu si-au reluat masuratorile cu batul de chibrit a lungimii masculinitatii lor in toaleta pentru baieti a liceului. Ba, mai mult, se amenita reciproc de ruperea aliantei in caz ca “marele” politician liberal Sorin Rosca Stanescu nu ia bataita la popou penttru facut caca in chiloteii proprii si nu la olita comuna a USL.
  Si cand te gandesti ca nici motul nu au apucat romanii sa-l ia bebelusului USL care se pare ca-i pe cale sa intre in coma profunda si sa ne lase cu curul in praf, exact pe modelul in care suntem mintiti si batjocoriti de acesti impostori cu aere de politicieni de mai bine de douazeci de ani de zile.
  Ramanem din nou cu de’s’tu-n gura si cu sloganul “om trai si om vedea!”

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Apropos de drept …ia sa vedem o ia sa una BUNA Din EvZ

  Deputaţii au respins, ieri, proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei iniţiat de preşedintele Traian Băsescu în 2011.
  [……]
  PDL acuză lipsa de respect

  Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, consideră că respingerea proiectului de revizuire a Constituţiei în varianta propusă de şeful statului este „o lipsă de respect” şi le-a solicitat celor 259 de parlamentari care „au votat împotriva voinţei poporului să îşi ceară scuze” public.

  „Revizuirea Constituţiei nu trebuie să fie un moft politic pentru actuala clasă politică ci, realmente, un angajament asumat în faţa cetăţenilor şi a partenerilor europeni„, a arătat Buda.

  Preşedintele Traian Băsescu a transmis pe 21 martie o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, prin care îi solicită să fie luate măsurile necesare pentru ca Biroul Permanent să includă în proiectul ordinii de zi dezbaterea proiectului de lege privind revizuirea Constituţiei trimis Legislativului în 2011

  Intreabare : in ce calitate preseedintele isi asuma un proiect de constitutie si cere ca Parlamentu sa il dezbata?!
  Pai ia sa vedem textul sfintei constritutiuni asa cum fost-a el iorgovit:

  Iniţiativa revizuirii ARTICOLUL 150
  (1) Revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului, de cel puţin o pătrime din numărul deputaţilor sau al senatorilor, precum şi de cel puţin 500.000 de cetăţeni cu drept de vot.

  De aici avem a discuta 2 aspecte importante (dpv Constitutional cu C majuscul) :

  a) ce este aia poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului?
  Are prezidelu un drept al sau propriu sa propuna modificarea sfintei constititiuni?! Este el osia lumii fara de care nu se poate? Ca daca EL, presedintele nu vrea apai nu vrea si basta? Si daca EL vrea suntem siliti sa ne supunem? Cf sfintei constitutiuni?!
  Adica in Romania democratica, membra a NATO si UE prezidelu e mai tare decat fu sir Nae Pingelica?! (care Balconetti avea bunu simt sa respecte formal niste uzante – adica dintai se asigura sa fie unii care sa propuna…ma rog faptu ca era mai alese Secretar General al PCR ii asigura “garantia” ca va exista o “adeziune entuziasta”)?

  Eu – Ghita Bizonu’ – nu crez. Fiindca initiativa apartine Guvernului sau a mminim 25% din parlamentari (in mod normal guvernu ar trebui sa aiba sustinera a juma plus uinu parlamentari) sau 500.000 de cetăţeni cu drept de vot.
  Deci careva dintre cei indrituiti a avut o astfel de initiativa ?! Guvernu? Deputatii – macar aia ai PDL ului? 500.000 de cetateni?!?

  b) Ce este aia “la propunerea guvernului”?
  E cumva “tata, tata ia-mi te rog o inghetata” urmand ca tata sa decida daca ai fost copil cuminte, daca notele de la scoala au fost multumitoare, daca are banu in buzunar si daca va cumpara cea mai ieftina sau parfait?!
  Adica daca guvernu propune are EL , “presedintele ales”, sa faca pe niznaiul sau sa conditioneze (a citit el ca cacaoa face copii cam nervosi asa ca Victoras ce vrei : de vanilie sau fistic? Fii cuminte si nu tipa “cacao” ca acu nu-ti mai iau si te pedepsesc!)

  SAU (si) MAI BINE : A propus ceva guvernu? Cumva Parlamentu (in care PSD are suficenti cat sa ceara o modificare a constitutiei) ?
  SI DE AICI : a mandat cumva PSD ul pre Prezidelu sau iubit sa produca un text ca deh pesedeii e mici si prosti si nu mai au iorgoveni?

  Ei?!

  Si ca sa fiu scrbos – de Ponta, Sova nu ma mir .. astia au facut dereptu in strada si cu greva studenteasca..
  Da conu nastase care nciodata nu s-a iecprimat la subectu comstitutia ?! Nutz el e imtelecula se ocupa de literatira, pictura cele inalte !!!

 15. johnson1312 Says:

  Am zis eu ca-i prost ? Am postat un link…scuze

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: