CE DENOTĂ INTERCEPTAREA LUI CRIN ANTONESCU

A apărut un fragment de înregistrare a unei reuniuni a conducerii PNL. Faptul că se exercită urmărire informativă ilegală, faptul că e interceptat preşedintele Senatului şi că sunt date publicităţii convorbiri obţinute anticonstituţional denotă câtă dreptate are Sorin Roşca Stănescu. Fiindcă despre poliţie politică e vorba.

Şi Sebastian Ghiţă face parte din aparatul de diseminare a „muncii informative”. Publicarea spuselor preşedintelui PNL către colegii lui a fost o prostie, dovadă a nivelului extrem de scăzut la care au ajuns unele servicii. Adică, interceptarea comunică faptul că PNL e urmărit continuu, în frunte cu preşedintele Antonescu.

Poliţia politică trebuie interzisă printr-un articol prevăzut în Constituţia modificată. Care mai trebuie să prevadă explicit respectarea drepturilor omului şi faptul că în centrul sistemului democratic şi al statului de drept stă cetăţeanul. Şi că atât puterile, cât şi toate instituţiile statului sunt în slujba cetăţeanului. Nu invers.

P.S. Ca de obicei, e previzibil că diversiunea va avea succes, adică vor fi vizate spusele preşedintelui Antonescu – PNL, singur împotriva sistemului  -, nu faptul inacceptabil că în România se practică poliţia politică. Ostentativ.

Anunțuri

18 răspunsuri to “CE DENOTĂ INTERCEPTAREA LUI CRIN ANTONESCU”

 1. johnson1312 Says:

  Interceptarea in cauza = Pe Surse(exclusiv) = Ioșca B = …… = Chiliman = IRL ….(si cu voia dvs la urma) = Basescu 😉

 2. ioprotestatarul Says:

  http://www.antena3.ro/politica/psd-ameninta-cu-ruperea-usl-ilie-sarbu-uniunea-se-destrama-maine-daca-nu-pleaca-rosca-stanescu-214705.html

  Ponta e un jeg uman, o javra pupinbasista, mincinos ordinar si tradator de neam. Asta, javra ordinara si spionul raspopit si-au batut joc de votul a 7,4 milioane de romani si trebuie sa plece…

  TRAIASCA REGELE!

 3. CE DENOTĂ INTERCEPTAREA LUI CRIN ANTONESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. olimpiu65 Says:

  daca USL se rupe cum doreste Iuda raspopit si gasca basecurista nu va fi nicio o revizuire a constitutiei. sistemul lupta din rasputeri sa se conserve, iar Base a gasit in Ponta urmasul caruia ii preda ,,sistemul ticalosit” si care ii asigura daca nu imunitatea macar linistea ca nu o va lua pe urmele lui Bombo
  Iar Crin ar trebui sa-si stranga trupele si sa trateze serios batalia cu FSN-ul

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „faptul că e interceptat preşedintele Senatului şi că sunt date publicităţii convorbiri obţinute anticonstituţional denotă câtă dreptate are Sorin Roşca Stănescu. Fiindcă despre poliţie politică e vorba.”
  ………….
  „Poliţia politică trebuie interzisă printr-un articol prevăzut în Constituţia modificată.”
  _____________________________________________
  Normal ca are dreptate. Doar este priceput in domeniu… 😎

  Poti sa o interzici si in zece articole sau chiar sa faci o Constitutie speciala pe tema interzicerii politiei politice, daca Parlamentul are in comisiile de control papagali sau oameni sub acoperire, nu se va schimba nimic.

 6. Radu Humor Says:

  Sincer să fiu, nu mai simţeam nevoia să intru pe blogul lui AN deoarece mă lămurisem, dar văzând că şi Roxana comentează, am mai încercat odată !
  M-am convins definitiv !

  Radu Humor
  mai 19, 2013 la 9:32 pm
  După felul în care sunt banate anumite comentarii se poate trage concluzia că marile decizii pe care le ia Ponta nu sunt deloc străine de persoana, dar mai ales de libertatea lui AN
  În aceste condiţii mi se pare cam fals apelul la o soluţionare în extremis a actualelor tensiuni, mai ales când se vede cu ochiul liber că se caută cu lumânarea, nu ce căuta Diogene, ci ce caută Băsescu şi cei din umbra lui.
  Care pluteşte din ce în ce mai ameninţătoare asupra României !

  Comentariul tău e în așteptare.

 7. Radu Humor Says:

  Ioşca, la fel ca şi Bădin, este una dintre cele mai mari deziluzii massmedia.
  Pentru bani, ăştia nu-şi iartă nici mamele :mrgreen:

 8. olimpiu65 Says:

  la Iosjka Buble sunt informatii de toate felurile iar administrarea se face de unul Dan alias Dax din Germania care critica cu lopata si mai ales il ciupeste pe Crin si pe drept si pe nedrept, in rest din ce am citit acolo cei mai multi sunt uslisti si uneori se confrunta psdisti cu liberali si mai rar cate un basist

 9. Mihai Hristea Says:

  Rox, stiu ca tu esti o fiinta delicata, dar e musai sa-ti arat cum vad eu coabitarea dintre Pat & Patachon aia de Basea+Ponta:
  http://hristea.wordpress.com/2013/05/20/coabitare/
  😆 😆 😆

 10. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Da, dar via Ghiţă, aşa a fost şi când cu „sondajul” în care Tăriceanu îl bătea pe Crin, ca dovadă că l-a şi contracandidat la congres. 😆

  @ioprotestatarul. Trăiască Regele! Dar dacă nu-l readucem pe tron, rămânem cu scandarea.

  @olimpiu65. De data asta, suntem de acord 100%.

  @Simpaticule, ţi s-a părut că eşti amuzant. În realitate, colaborarea lui SRS a fost cu Direcţia Antitero, din teribilism, că s-a crezut agent din filmele americane. Aia n-a avut legătură cu poliţia politică şi dacă nu exista, nici România nu mai rămânea stat. Acum se vede că nu mai există. De-aia, de altfel, servitorii serviciilor externe au decimat preventiv USLA, în 22 spre 23 decembrie 89.

  În rest, logica ta defetistă. De unde rezultă că să nu mai facem nimic, pentru că tot nu facem nimic. Mai ales că nici nu începem de undeva, chiar din capătul nodului, ca să putem sparge cercul vicios. Noi îl mângâiem, ca să-l perpetuăm. :mrgreen:

  Tu n-ai văzut că până la urmă sistemul a refuzat deconspirarea, de unde şi demisia celor patru senatori liberali din comisia neutralizată de de-alde răspopa şi Georgică Severn, autor de cvorum 50 plus 1.

  @Radu Humor. Uneori, aprobarea comentariilor durează mai mult. Ieri a fost la butoane însuşi titularul blogului care, de altfel, mi-a şi răspuns. Din acel răspuns îţi poţi da seama de foarte multe. Inclusiv de modul în care trebuie să construieşti un mesaj pentru ca el să treacă. Sunt foarte multe atacuri extrem de dure la adresa lui Ponta, inclusiv din partea mea şi au trecut. Dar nu trebuie să forţăm, să-l punem pe Adrian Năstase într-o situaţie delicată. Comentariul prezumţios la adresa lui, că adică ar fi în spatele lui Ponta la ticăloşiile pe care le face, nici eu nu l-aş fi publicat, în locul lui. Fiindcă nu-i la locul lui. Atitudini din astea contraproductive ai avut de câteva ori şi cu mine, dar nu-i cere să treacă peste ele aşa cum am făcut eu, pentru că nu aveţi nici pe departe acelaşi gen de comunicare. Aşa că părerea mea e să-i trimiţi nişte scuze şi că a fost doar o reacţie de frustrare pentru faptul că nu ţi-au apărut nişte comentarii. Dacă or mai fi fost şi din alea cum îmi trimiţi mie uneori, cu atacuri la verii arabilor, îi ajunge o detenţie. :mrgreen:

  @Olimpiu, asta se întâmplă mai nou, că înainte era doar blogul lui. Chestiile „grele”, însă, el le publică.

  @Mihai Hristea. N-am sonor, mâine am să-l ascult. 😳

 11. olimpiu65 Says:

  Ponta: ,,protocolul USL este suspendat!!!” ia sa vedem propaganda rosie+basecurista cum se va dezlantui!!!
  asta e clasa noastra politica si atat pretuim noi cetatenii pt ei.vai de capul tarii, acum are ,,sansa” de a vedea ascensiunea unor partide de extrema!

 12. johnson1312 Says:

  http://radu-tudor.ro/concurs-de-sondaje-impotriva-lui-crin-antonescu/

  @Roxana ….Ghita este varianta VJ a DJ-lor din Servicii 😎

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, ţi s-a părut că eşti amuzant. În realitate, colaborarea lui SRS a fost cu Direcţia Antitero, din teribilism, că s-a crezut agent din filmele americane. Aia n-a avut legătură cu poliţia politică”
  _____________________________________________
  @Roxana

  Nu stiu cat de amuzant am fost eu, dar tu ai in ultima vreme un umor savuros ! :). Deci SRS a „servit patria” si nu a facut politie politica ?! Adica a fost exact ca Basescu care si el are dosar de colaborator, a colaborat inca din facultate, dar cica …n-a facut politie politica ? 🙂

  Hai sa terminam cu glumitele astea penibile si sa iti spun eu un adevar : TOATA SECURITATEA A FOST POLITIE POLITICA SI TOTI SECURISTII SI COLABORATORII AU FACUT POLITIE POLITICA !

  Punctul 8 de la Timisoara nu impartea ca tine sau ca CNSAS securistii in James Bonzi care servesc patria ,vs lingai de casa ai Lenutei si ai lui Nicu !

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Radule

  oricat de ciudat tu s-ar parea am si eu comnentarii in asteptare… pe blogu’ lu AN. De ani de zile ..

 15. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, vorbeşti după ureche, cazurile sunt cu totul diferite. Habar n-ai şi mai ales, habar n-ai şi nici n-am chef să-ţi tai cheful de condescendenţă fără consistenţă. Tocmai pentru că SRS s-a bătut pentru punctul 8 a fost cauza „deconspirării” lui. Dar tu faci jocul Securităţii, care mereu a scos în faţă victimele – că şi mulţi colaboratori, tot victime au fost -, ca să acopere călăii. De-aia punctul 8 era deştept, că se referea la ofiţerii de Securitate.

  În rest, vezi să nu mori de râs. :mrgreen:

 16. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Si cu Ponta eu zic sa nu fim rai 😎 .Omul ar fi rezistat cu mult eroism la sorul sau, insa i-a fost teama ca se pune si Daciana cu gura pe el ! 😎 .Va dati seama, plansete, bocete, scandal de fata cu bona filipineza… 🙂 .Basca ca poate mai sarea si Nashul sa-l certe 😎

 17. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. 🙂

 18. Mihai Hristea Says:

  @Rox
  Astea-s versurile:

  ‘La umbra nucului batran doi tractoristi se caca
  Se sterg cu bastile la cur, le pun in cap si pleaca.’

  Ma cacai in fundu’ curtii
  Galbin ca lamaia
  Pai si cu-un shomoiog de paie
  Ma da ma, ma stergea Maria.

  Catzaua vecinilor
  Ma latra de zor
  Pa’ s-io strigam la Maria
  ‘Da fa in catza!’

  Da’ cand ma uitai mai bine
  Sa, sa caca si ea.

  C-asa e viata la tzara,
  Sa stie lumea
  Pai ca-ti vine cateodata, mai tata
  Sa te caci in ea.

  Si-a venit vecinii toti,
  Toti vecinii, toti
  Pai ca sa vada in fundu’ curtii
  Doi cacati cu motz.

  Hai sa ne cacam in ploaie,
  Vantul sa ne sufle-n cur
  Iarba sa ne scarpine la c***e
  Hai sa ne cacam in drum.

  De s-ar semana si aia
  Cum se samana pastaia
  Ai vedea pe aratura
  Numai capete de sfecla.

  Si-ai vedea femei ??
  Ridicandu-si fustele
  Cautand pe aratura
  Cel mai mare cap de…sfecla.

  Si-ai vedea si babile
  Ridicandu-si poalile
  Cautand pe aratura
  Creponatul cap de…sfecla.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: