CEZAR AL ROMÂNIEI, ÎN FINALA EUROVISION

cezar-eurovision

Un contratenor extraordinar şi nu-i zic Barry Gibb al României. Ci simplu, Cezar al României.

Nici n-are importanţă că în finala Eurovision primează criteriile extra-muzicale.

În mod sigur, totuşi, nu va mai trebui ca la anul să intrăm la preselecţie.

Eu vreau, însă, la maximum, adică, viitoarea finală să se joace la Bucureşti.

Doamne, strică-le aranjamentele! 🙂

28 răspunsuri to “CEZAR AL ROMÂNIEI, ÎN FINALA EUROVISION”

 1. CEZAR AL ROMÂNIEI, ÎN FINALA EUROVISION » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  Păi cu Cezar „Dracula” Ouatu nu te pui! Dar e greu. Concurenţa e dură: Marco Mengoni, Bonnie Tyler, norvegianca. Şi nu am văzut prima semifinală, dacă nu or fi şi acolo piese puternice.

  Ungurii cred că-şi dau seama cine le-a dat 12 puncte în semifinala asta de au intrat şi ei în finală. N-ar fi rău să-şi plătească datoria peste două zile.

  În altă ordine de idei, şi ca o dovadă în plus că băsismul dăunează grav sănătăţii mintale, au început unii să bată câmpii asupra imensei calităţi artistice a trupei „Casa Presei” (aka Rooobert Turcescu) şi deplâng… neparticiparea acelui „şlagăr” la Malmo!

 3. Roxana Iordache Says:

  Mariane, ce să facă şi ei? 🙂

 4. johnson1312 Says:

  Sef de Promotie la Conservatorul Verdi din Milano ! Foarte tare ! Bravo !

 5. johnson1312 Says:

  @Roxana…Auzi ce zice Pora ca „sintagma” Coabitac a inventat-o acum cateva zile Dan Tapalaba ! Poate gasesti tu postarea ta in care apare prima data,mie nu-mi prea merge netul.

 6. Mihai Hristea Says:

  @Johnson
  Stim de acest termen chiar de-aici, iar Pora sa ne-o suga! Sau mai bine nu, Doamne fereste! 😆

  @Rox
  Sunt suparat rau pe franceziii aia care s-au luat de Cristi aiurea:
  http://hristea.wordpress.com/2013/05/17/domnilor-francezi/

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ieri m-a intrebat o prietena din Finlanda foarte amuzata(si eu unul ii inteleg perfect amuzamentul, scuze fanilor lui Ouatu) cine naiba a votat participantul de anul acesta al Romaniei la Eurovision ? I-am explicat exact ce explic si aici, anume ca sigur nu eu, deoarece nu dau doi bani pe acest concurs, care nu este nimic altceva decat un vot national ce nu are mai nimic in comun cu muzica.

  Ii urez insa succes lui Ouatu din simplu motiv ca reprezinta Romania. Altfel sincer, eu unul nu dau doi bani pe acesta alegere, cum nu am dat nici pe formatia de fluierici ai colonelului Turcescu si cum de fapt nu dau pe Eurovison in general…

  PS: Ca management al voturilor, pare o alegere inspirata. Precis va lua ceva voturi si de la minoritatile sexuale 😎 iar astia sunt „sans frontieres”. Nu ca este ceva in neregula cu asta, vorba lui Seinfeldt… 🙂

 8. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Un contratenor extraordinar şi nu-i zic Barry Gibb al României.”
  ______________________________________________
  @Roxana

  Cred ca ar trebui sa-ti multumeasca asociatiile de fani ai lui Barry Gibb ca te-ai abtinut de la aceasta comparatie.

 9. Mihai Hristea Says:

  E atat de politic acest concurs, incat ii dau dreptate lui Badea:

 10. Donkeypapuas Says:

  @un simpatizant…

  Prietena dumneavoastră din Finlanda are memoria scurtă. A uitat de reprezentanţii ţării domniei sale care au reuşit în plus şi să câştige competiţia: trupa Lordi.

  Problema mea mare este cu cei care comentează un eveniment pe care, recunosc chiar aceste persoane, nu îl urmăresc. Nu se uită nici la selecţia naţională, nu-i interesează nici evenimentul mondial. Nu-i cunosc nici regulile de votare, nici transformările de-a lungul vremii, nici organizatorii. Dar comentează!

  Eu ştiu un lucru: dacă nu-mi place wrestlingul (să zicem) nu mă uit. Şi nici nu comentez.

  O să mi se replice că, de vreme ce e vorba de o participare a unui conaţional, de implicarea financiară a unei instituţii publice (TVR) ei sunt în drept să-şi dea cu părerea. Numai că există şi alte evenimente unde participă români şi instituţii româneşti implicate dar interesul nu este atât de mare. Practic este zero. Festivalul Enescu. să zicem. Sau Olimpiada de iarnă ori concursurile de arte marţiale.

 11. Donkeypapuas Says:

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Papuasule

  Hai nu te mai agita aiurea, deoarece se poate comenta un eveniment si daca nu iti dai doctoratul pe marginea lui. Daca insa pe tine te deranjeaza acest lucru, te anunt oficial ca si pe mine ma doare undeva de faptul ca esti tu deranjat….

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Prietena dumneavoastră din Finlanda are memoria scurtă. A uitat de reprezentanţii ţării domniei sale care au reuşit în plus şi să câştige competiţia: trupa Lordi.
  ______________________________________
  @Papuasule

  Si ce are sula cu prefectura?! Ce treaba are Lordi si de ce naiba daca si-ar aminti finlandeza de Lordi, ar trebui eventual sa ii placa si Ouatu ?… Mai, esti ruda cu Ouatu asta ?!

 14. Sandi Says:

  Chestia e ca se voteaza pe „blocuri” : slavii de Est vor vota cu ai lor, cei din Vest asisderea. Si nu sunt putini .

 15. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Noi vom avea probabil 9 sau 10 de la Italia si Spania 🙂 .Pariu?…

 16. Sandi Says:

  Pun pariu ca nicio o tara din fosta URSS si fosta Yugoslavie n-o sa voteze cu noi ! La fel vreo tara Nordica/Scandinava sau UK !

 17. Donkeypapuas Says:

  @simpatizantul cui?

  Citez din propriile dumneavoastre spuse: „Ieri m-a intrebat o prietena din Finlanda foarte amuzata… cine naiba a votat participantul de anul acesta al Romaniei la Eurovision ?”

  Prin urmare: cine naiba i-a votat pe participanţii Finlandei din 2006?

  Citez în continuare: „sigur nu eu, deoarece nu dau doi bani pe acest concurs”

  Nici mie nu-mi plac luptele de K1. Înseamnă că trebuie neapărat să-mi refulez dispreţul prin comentarii?

  Mi-am spus părerea despre piesa lui CRISTIAN FAUR (acelaşi compozitor ca şi în cazul melodiei „Let me try” interpretată de System şi Luminiţa Anghel) într-o postare dinaintea selecţiei naţionale. Acolo am scis că îmi apare ca o ciudăţenie. Şi am făcut şi o analogie cu „Springtime for Hitler and Germany”. Dar are rost ca la atâtea luni de la selectarea piesei să tot apară atâţia ofuscaţi? Mai ales din rândul celor care NU sunt interesaţi de concurs.

 18. Sandi Says:

  Iata aici tarile din finala. Faceti voi singuri calculul, in afara de Spania , Italia ( de fapt romanii de acolo ) si poate Moldova cine ar putea sa ne mai dea votul ? Punctajul maxim vreau sa zic !

  Ţările care s-au calificat în finala sunt:

  1. Franţa

  2. Spania

  3. Marea Britanie

  4. Suedia

  5. Italia

  6. Germania

  7. Moldova

  8. Lituania

  9. Irlanda

  10. Estonia

  11. Belarus

  12. Danemarca

  13. Rusia

  14. Belgia

  15. Ucraina

  16. Olanda

  17. Ungaria

  18. Azerbaidjan

  19. Georgia

  20. ROMÂNIA

  21. Norvegia

  22. Islanda

  23. Armenia

  24. Finlanda

  25. Malta

  26. Grecia

 19. Donkeypapuas Says:

  @Sandi

  Surprinzător este faptul că „blocul balcanic” a dispărut şi asta ar putea să fie bine pentru noi.

  Ca să mă explic: dacă ar fi fost, ca în alţi ani, 3-4 concurenţi din Balcani, aceştia şi-ar fi acordat punctele între ei. De data asta nu mai au CUM să se puncteze între ei.

  În schimb este foarte puternic „blocul nordic”, ceea ce face piesa Norvegiei principală candidată.

 20. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Papuasule,

  N-ai inteles nimic din ce am spus si ma irita oarecum lipsa ta de …concentrare sa zicem !

  Bai, intelege ca nu i-am facut nimic rau lui Ouatu asta dupa care mori tu, 🙂 ci doar spun ca nu imi place mie. Tot asta a spus si prietena aia din Finlanda si putea sa ii placa sau sa ii displaca Ouatu, indiferent de ce a cantat candva un reprezentant al Finlandei. Ce dracu’ este asa de greu de inteles ?!…

  La fel si cu Eurovisionul , unde ar trebui sa stii si tu cum se dau voturile deoarece nu este o logica prea complicata si se vede chiar fara un efort de gandire cum se impart voturile pe zone si cat de adanca este prapastia intre muzica in sine si voturile date de fapt pe ALTFEL DE CRITERII decat cele muzicale…

  Ce dracu’, vrei sa spun ca imi place Ouatu tau si ca Eurovisioonul este un concurs minunat in care voturile se distribuie dupa talent?! Pana la urma o fac si pe asta, ca pari sa pui tare mult suflet in Ouatu si in concursul asta de rahat …

 21. Sandi Says:

  Chiar daca nu ia nimic la porcaria asta de competitie, Cezar a luat deja premiul cel mare ! Pe Angela ! 🙂

 22. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Plus costumul acela care pentru unii este incantator. Nu vreau deci sa comentez si sa ranesc pasiunile cuiva, 🙂 dar cred sincer ca Angelei Ghiorghiu i-ar sta mai bine in acel costum decat lui Ouatu 8-).

 23. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Gheorghiu, sa nu sara dracu’ cineva sa spuna ca am ceva si cu ea si ii stric numele intentionat 🙂

 24. Matei Florin Says:

  Numai să nu se ducă la Malmö Ouatu şi să se întoarcă Plouatu…

 25. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Am impresia ca de fapt pe APROAPE oricine trimitea Romania, indiferent cat de prost sau bine canta, indiferent de cat de frumos sau penibil era imbracat,etc. etc., tot acelasi numar de voturi l-am fi obtinut in final… 🙂

  Asta imi pare tragedia Eurovisionului(si a Uniunii Europene de altfel), a ajuns altceva decat trebuia sau decat se visa sa fie…

 26. Mihai Hristea Says:

  Germania daca nu da vot pentru Romania va suge pula original – si-asa sunt merkaliotii pe duca:
  http://moshemordechai.ro/vracii-economiei/

 27. Radu Humor Says:

  @ Mihai HristeaAceastă situaţie, detaliat descrisă aici, a dus la o anomalie pe care nişte imbecili n-o observă şi nişte şmecheri se fac că n-o văd :
  Faptul că întreaga producţie de pe mapamond, nu obţine atâta profit cât obţin nişte şmecheraşi ( de fapt criminali, care nu iau, ci sug sângele popoarelor, cum bine ziceau alde Marx, Engels şi ai lor ciraci 😉 ), învârtind de zor nişte hârtii ( că ce altceva sunt banii virtuali ? ).
  E caraghios să vorbim la general şi să ne facem că nu ştim cine sunt păpuşarii din umbră, cei tăiaţi prinprejur, mai ales dacă vor observa că li se apropie funia de par !
  Şi mai ales pe un blog cu un asemenea titlu 🙄

 28. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Noi vom avea probabil 9 sau 10 de la Italia si Spania .Pariu?…
  ________________________________________________

  Hm,m-am inselat rau de tot .. 🙂 ,Chiar nu inteleg cum de nu am luat de la Spania nici macar un punct iar de la Italia doar unul….

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: