INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM. FLORIILE. LA MULŢI ANI TUTUROR ONOMASTICILOR, ÎNCEPÂND CU PRINCIPESA MARGARETA ŞI CRIN ANTONESCU!

Floriile crestinortodox.ro

Foto via crestinortodox.ro

O mare sărbătoare a creştinătăţii. Azi i-au ridicat osanale, peste câteva zile aveau să ceară să fie răstignit. Azi I-au aşternut ramuri tinere, peste cîteva zile Îl vor aşterne pe lemn.

E o zi de bucurie şi în acelaşi timp, de tristeţe. Pentru că urmează Săptămâna Patimilor. Astă-seară a fost prima Denie.

Din păcate, unii nu înţeleg din ziua de azi decât despre mâncare – mai precis,  despre peşte -, tot aşa cum din Naşterea Domnului sau Crăciunul nu pricep decât că se ucide porcul, iar din Sfintele Paşti, că se sacrifică mielul. Ca să bagi în tine.

Nu mă înţelegeţi greşit, nu judec pe nimeni, doar îmi pare rău.

Cred că esenţa Postului Mare şi mai ales. a Săptămânii Mari, care urmează, e să te rogi pentru cei care nu ştiu ce fac. Şi pentru tine, să nu-ţi închipui că eşti mai breaz decât ei.

La mulţi ani!

10 răspunsuri to “INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM. FLORIILE. LA MULŢI ANI TUTUROR ONOMASTICILOR, ÎNCEPÂND CU PRINCIPESA MARGARETA ŞI CRIN ANTONESCU!”

  1. INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM. FLORIILE. LA MULŢI ANI TUTUROR ONOMASTICILOR, ÎNCEPÂND CU PRINCIPESA MARGARETA ŞI CRIN ANTONESCU! » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  2. einsteinzulu Says:

    Roxana, atacul teroristilor ceceni asupra maratonistilor nu seveste nici-un scop al guvernului American, dimpotriva: determina americanii sa isi doreasca sa aiba arme, nu sa fie dezarmati.

    Dezamagirea mea este incomensurabila: sa citesc politizarea ta pe cadavrul unui pusti de opt ani impotriva serviciilor secrete americane este de-a dreptul grosolan. La fel cum este si antiseminismul tau pupat cu Humorul si alti uratori de evrei.

    Imi vine sa cred ca am aterizat pe un blog furat, nu pot crede ca esti tu, aceea care promovezi crestinismul dar in acelasi timp esti de un extremism bolnav. Credeam ca ai invatat ca adevarul e intotdeauna la mijloc si niciodata nu poate fi gasit sub poala popii!

    O fosta suportera a ta, care a votat impotriva lui Nastase, „o idioata” dupa parerea ta.

  3. Matei Florin Says:

    Şi, totuşi, omul e înzestrat – ca să zic aşa – cu papile gustative. Au şi astea rolul lor, lăsat de Dumnezeu, bag seama…

  4. Radu Humor Says:

    Aurul e cîh <- Isărescu

    Iar Ponta îl va da la exploatat gangsterilor străini.

    Banca națională (!?)(care-o fi nația ?) are vreo 100 de tone de aur, cică, și Mugur crede că mai mult ne-ar aduce ghinion. Nu mai întreb pe unde se află depozitat aurul, e inutil, doar nu crede cineva că toate tonele se află în România, de unde atîta tupeu pe noi !

    În orice caz, noi n-avem nevoie de aur, ni s-a zis, așa că… veniți, veniți și luați !

    În vremea asta, aurul concret, în forma sa fizică, palpabilă, lingouri sau monede, nu se mai găsește ! Nu se onorează, cu săptămînile, comenzile de către firmele specializate în operațiuni cu metale prețioase. Nu există suficient aur pentru cîți doritori sînt. Mai mult, persoane ce dețin, pe hîrtie, cantități mai mari, au probleme cînd vor să ridice aurul de la băncile unde, teoretic, s-ar afla.

    Aurul real a fost ipotecat de nenumărate ori pe piața speculativă aferentă. Astăzi, cînd tot mai mulți investitori vor să transforme hîrtiile de proprietate în metalul concret, au apărut gîtuituri grozave. După toate semnele, va fi și mai rău.

    Noi n-avem nevoie de aur, e cîh, aduce ghinion.

    Cum n-avem nevoie de terenurile agricole.

    În SUA e bătaie pe gloanțe, nu mai prididesc cu vînzările, se așteaptă la rînd foarte mult pentru anumite categorii, iar prețurile au crescut frumușel. Alt subiect. Oare ? Cei precauți au strînse cîteva lăzi pentru zile negre. Noi… praful și pulberea pustiului.

  5. Radu Humor Says:

    Ein-zwei
    Ce ai, fa ?!
    Că prepuţ, am înţeles că n-ai 😳
    Te-ai sculat cu faţa la oglindă şi te-ai speriat de ce-ai văzut 😉

  6. einsteinzulu Says:

    Radu, nu toata lumea e frumoasa, nu toate femeile au gratie si nu toti barbatii sint chipesi.
    Dar cu totii sintem oameni, chiar daca unii mai mirlani ataca femeile referindu-se instantaneu la aspectul lor fizic.
    Eu poate ma sperii de imaginea mea in oglinda, dar am constiinta impacata ca nu urasc, nu dispretuiesc si nu desconsider alti oameni numai pt ca gindesc altfel decit mine, sau au facut mai multi bani sau s-au nascut privilegiati.
    Ura ta impotriva evreilor te face dezgustator chiar daca ai fi Fat-Frumos do Tei.

  7. Ileana Andersson Says:

    Eisteinzule, treaba cu antisemitismul romanilor nu o mai cred nici macar conationalii dumitale, sa stii asta. Si nu te mint, dovada ca s-au cam saturat de patria muma, sa traiasca printre sarme ghimpate si kalasnikoave si acum dau buzna sa se reintoarca pe meleaguri mai pasnice din Europa printre care si Romania.

    Lumea s-a cam prins ca folositi placa cu antisemismul ca sa puneti botnita la orice critica oricat de nevinovata. Este o manipulare grosolana. Faptul ca unII excrocI se nimeresC sa fie evreI nu iI ridica nici deasupra justitiei si nici a criticii atunci cand oamenii simt ca o merita.

    Administratia USA a mintit, manipulat si inselat o intreaga umanitate dar si pe proprii cetateni pe care ii fura de munca lor, ii foloseste in razboaie murdare si pe care doreste sa-i controleze pana la cel mai intim detaliu al vietii.

    Roosvelt parca a spus, ca nimic din ce se intampla nu este intamplator. Dupa atentatele din 11 septembrie prima grija a administratiei de atunci a fost sa ingradeasca drepturile cetatenilor americani si au facut presiuni si pe europeni ca sa fim si noi controlati, cipati, sa ni controleze mailurile sa ni se asculte telefoanele, etc,etc.

    Stau si ma intreb pana la urma pentru ce s-au mai luptat americanii cu rusii timp de 4 decenii, in asa zsul razboi rece, cand si ei, aparatorii si stindardul democratiei si libertatilor cetatenesti, au ajuns sa faca precum comunistii?

  8. Ileana Andersson Says:

    Madam Rovana Plumb a spus astazi, nici mai mult nici mai putin, ca exploatarea gazelor de sist nu implica nici o problema pentru mediu.

    Curat murdar!!!

  9. einsteinzulu Says:

    Ileana, tot e bine ca au ramas oameni impartiali si clar vazatori ca tine, ca se ducea de ripa omenirea. Tot e bine ca mai sinteti voi care va lasati manipulati in directie opusa, presupun ca motivul e pastrarea echilibrului.

    Stii care e atu-ul Americii? Ca mai sint din cei care nu tac si nu li se poate astupa gura pt ca au arme si gloante.

  10. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

    Celor cu nume de floare si noua celor care ii iubim,
    La multi ani !
    Si o gradina cu flori.

Lasă un comentariu