ADRIAN NĂSTASE LA ANTENA 3. COMENTĂM LIVE

Adrian Năstase vine la Sandra Stoicescu. Ultima oară, după emisiune, l-au condamnat. 🙂

Serios, cred că va fi o emisiune care merită.

Notăm, comentăm.

UPDATE. „O floare chiar foarte simplă poate să fie mai importantă decât o grădină de trandafiri – asta nu e o metaforă politică”. 🙂

„Am învăţat să ascult – înainte vorbeam mai mult decât ascultam”. Cred că fiecare om trebuie să ajungă să înveţe să asculte.

„Am putut să văd viaţa din România sub alte unghiuri”.

„Toate astea te învaţă să fii mai atent cu cei din jur”.

Sandra: Pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti.

Năstase: A privi spre trecut este un lucru extrem de nefericit.

Pentru mine e foarte clar că autorul moral a fost Traian Băsescu. Dar mie mi se pare că această a doua viaţă nu merită să se concentreze pe aceste chestiuni.

Aceste luni au însemnat şi o libertate de exprimare, dar şi o eliberare de o anumită zgură a vieţii politice.

Sandra: Vă temeţi că mai vin altele?

A.N.: Nu cred. Oricum, după această încercare, deja am trecut o barieră, care îmi creează o stare de poziţionare într-un fel mai relaxată. Singurele lucruri pe care le privesc cu îngrijorare sunt în legătură cu familia mea.

Sandra: Sunteţi pregătit pentru o nouă condamnare?

A.N.: Sunt pregătit pentru orice. Şi cred că am dovedit că sunt pregătit pentru orice, în 20 iunie.

Am avut impresia că există o tendinţă, fie internă, fie externă, de distrugere a elitei româneşti, pentru ca România să fie mai uşor de domesticit„.

România nu mai este nici măcar o piaţă de desfacere, devine o periferie a UE.

Am auzit la congres de calea europeană a României. Eu cred că nici Europa nu mai ştie care este calea europeană. Patru miniştri de Externe cer rebrenduirea Uniunii Europene.

UPDATE 2. Nu că suntem o platformă spre Orientul Mijlociu şi spre fosta Uniune Sovietică, trebuie să devenim cu adevărat parteneri.

UPDATE 3. În 2004 erau 8-900 de bugetari.

UPDATE 4. Sandra: E ciudat să aflăm că „ne-am învăţat lecţia”, după această vară, aşa cum a spus premierul Ponta la A.P.C.E.

A.N.: E foarte corect ce face Ponta. La A.P.C.E. există un proiect de monitorizare a României. După toate problemele pe care le avem cu Uniunea Europeană .Dacă nu exista sentinţa Î.C.S.J. aş fi fost în comisia de monitorizare. Poate că e mai important să ne reprezinte Monica Macovei.

Nu pot să explic ceea ce Ponta nu a explicat. Uneori trebuie făcute unele gesturi pentru ţară. Sigur, însă, că este o responsabilitate a primului ministru şi a membrilor Guvernului de a-şi crea o punte de legătură.

UPDATE 5. Probabil că trebuia să fiu condamnat la tăcere.

Uneori, „mistreţul cu colţi de argint” poate însemna trădarea celor din jur.

Eu am încercat să înţeleg ce au vrut alegătorii. Alegătorii au hotărât coabitarea. 😯 L-au reales, tot ei n-au ieşit la referendum şi tot alegătorii au votat o mare majoritate parlamentară.

Notă: N-am auzit o prostie mai mare. 👿

UPDATE 6. Năstase: Despre coabitare, pactul trebuia încheiat între liderii USL şi Băsescu.

Altă prostie. n.n. Şi Adrian Năstase preia tâmpenia că fără pact, Băsescu nu-l numea pe Ponta, urma o suspendare şi câteva luni grele pentru România.

Sandra: La europarlamentare se candidează separat.

A.N. Dacă alegerile prezidenţiale erau considerate cele mai importante, atunci la europarlamentare trebuia mers împreună. Dar Crin Antonescu a anunţat primul. Ponta a preluat într-un cadru militant. Cred că era mai inteligent să anunţe împreună.

Fie că USL s-a erodat, fie că se pregăteşte divorţul. Sunt semne de întrebare.

Chestiunea importantă e cea a alegerilor din 2016, când preşedintele va trebui să facă o desemnare de premier. Cum încrederea nu prea există, sunt presiuni în PSD pentru candidat propriu. Poate că unii liberali şi-ar dori, pentru că ar avea şeful Guvernului. Dar asta ar crea o nemulţumire la nivelul lui Crin Antonescu.

După părerea mea, formula cea mai bună e o platformă politică comună, o bună guvernare, câştigarea alegerilor prezidenţiale cu Crin Antonescu.

UPDATE7. Sandra: Despre sinucidere. Vorbeaţi despre un general japonez care s-a sinucis după al doilea război mondial. A fost un sepukku?

A.N. Am vorbit şi despre un film care mi-a plăcut foarte mult, „Ultimul samurai”, nu vreau să exagerez. „Dar pentru mine ceea ce a contat imens a fost reacţia de revoltă”. M-am gândit la cei 20 şi ceva de ani în care de dimineaţă până seara am fost în slujba statului. M-am gândit la dialogul „Criton”. A fost un refuz al umilinţei. Se spune că Băsescu a zis: „Nu mă las până nu-l văd pe Năstase cu cătuşe”.

Datoria mea faţă de ţară – sună poate artificial – dar eu aşa am gândit, amintindu-mi de lucrurile pe care le-a făcut tatăl meu, de tradiţia de la Mânăstirea Dealu, de ceea ce m-au învăţat părinţii. Am gândit foarte lucid, dar ca şi cum m-aş fi privit din afară. „Onoarea şi demnitatea m-au determinat să o fac„.

36 răspunsuri to “ADRIAN NĂSTASE LA ANTENA 3. COMENTĂM LIVE”

 1. virgilvirgil Says:

  De cind dracu au ajuns neispravitii de puradei din Tincabesti care au distrus si vindut Tara de pomana asa interesanti ?!…
  Locul astuia e la puscarie pe veci . De mina cu Basescu .

 2. Ovidiu Says:


  https://www.facebook.com/MiscareaAntiBasescu

 3. Ovidiu Says:


  https://www.facebook.com/MiscareaAntiBasescu

 4. ADRIAN NĂSTASE LA ANTENA 3. COMENTĂM LIVE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. stejarul Says:

  Roxana, citesc comentariul tau live. Nu cred ca o sa ma uit la inregistrare. Pana acum, parerea mea despre nastase era jumi juma. Eram hanging… peste gard.

  Despre nastase stiam doar din auzite. Parerile unora dragi mie nu ii erau prea favorabile. Totusi am decis sa il judec dupa propriile mele aprecieri si tot acest timp de cand citesc despre Romania l-am urmarit ce spune , ce face…
  In seara asta, m-a convins. Mesajul meu pentru nastase e simplu:

  porcule!

  Ne-a lasat pe cap cu „fantoma” lui pontacu, argat la SRLul genocidului chimic.

 6. George Cazan Says:

  cum daaaaaa nu mai este Nastase partenerul potrivit pentru Crin??? vaaaiiiii nu se poate nu mai deunazi il ridicai in slavi? futu-l in gura de bandit ticalos! Inca ceva………ce spune nenea asta aici poate fi adevarat! http://capitalismpepaine.ro/2013/04/26/bnr-economia-s-a-prabusit/

 7. George Cazan Says:

  Adrian Năstase, un social-liberal, ar face un tandem excepţional cu liberalul conservator Crin Antonescu, un tandem de care România are nevoie. ………..Şi de-asta vă spun că ar face un tandem excepţional cu Adrian Năstase. Extraordinar se completează şi extraordinar se complinesc destinele lor. Statura omului de stat o dă în primul rând dimensiunea umană a asumării unei obligaţii naţionale……………..Adrian Năstase e un om liber, acum.- (nota personala- sper sa nu ramana asa!) Crin Antonescu a fost mereu un om liber. Oamenii liberi trebuie să fie lideri. Numai ei.

  De altfcl, ei vor fi mereu lideri, chiar şi fără funcţie.

  De fapt, amândoi sunt pe cât de implicaţi, pe atât de detaşaţi de politică. Politica nu-i pentru ei un scop final, ci un mijloc de a-şi exercita calităţile în interes public. …………….

  …………., avioanele Roxano, avioanele!

 8. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  M-am tinut de cuvant!
  La emisiune am dat citire intregului comunicat al Senatorului Valer Marian, precum si a partii ce ma viza in postarea din 25 Aprilie.
  Ponta si securistul lui socru au obligatia de a raspunde acuzatiilor.

 9. olimpiu65 Says:

  Daca AN s-ar concentra mai mult pe analiza ipotezelor viitoarei Europe si locului Romaniei acolo, strategii si posibile proiecte, ar iesi ceva de mqanual, dar cand oracaie lozinci in folosul partidului si noului conducator iubit devine gretzos!! n-am pierdut nimic schimband canalul, in provincialismul nostru ne imaginam ca Ponta si Base ne pot face programul zilnic, dar viitorul in lumea globalizata( si mai ales nauceala europeana) e mult mai sumbru!!

 10. olimpiu65 Says:

  „anumită presiune” pentru desemnarea unui candidat propriu la alegerile prezidenţiale, precizând că în acest caz PNL ar putea obţine poziţia de premier, dar europarlamentarele se dovedesc mai importante pentru partide. (din emisiunea cu AN)
  iata model de vis erotic marca Dancu.in concluzie:candidat PSD la presedentie in 2014=sfarsitul USL iar PNL in opozitie sau Crin presedinte si alta coalitie…sa nu viseze pishadistii ca liberalii vor negocia altceva!!!!!

 11. Matei Florin Says:

  Banalităţi şi pontisme cu duiumul. Niciodată n-am avut o părere bună despre Năstase. Lucrurile au rămas la fel şi după această emisiune.

 12. Ileana Andersson Says:

  Impresia mea despre Nastase este ca deja este fezandat!! Discursul sau este lunecos si fara substanta.

  Nu inteleg de ce antena3 tot incearca sa ni-l aduca pe ecrane. Nastase este mort din punct de vedere politic.

 13. virgilvirgil Says:

  Adrian Nastase , alaturi de Ion Iliescu , Traian Basescu , Petre Roman , Silviu Brucan si alti citiva neispraviti , este acela care a distrus si ingropat Tara asta aservind-o intereselor straine .
  La puscarie nu Basescu l-a bagat , a intrat acolo pentru ca a nesocotit ordinul adevaratilor stapini ai Tarii de a lasa locul liber lui Basescu in 2004 .
  Si sluga care nu se supune este pedepsita .
  Acuam se vede ca a invatat lectia si e al dracului de supus tiganul neisoravit .
  Locul acestor imputiciuni care ne.au vindut si transformat in sclavi ai strainilor este pe veci la puscarie iar Nemul Romanesc nu trebuie sa ii ierte si uite niciodata .
  Blestemati sa fie in vecii vecilor !

 14. mariusnyc Says:

  N-am urmarit emisiunea dar vad ca n-am pierdut nimic

 15. ioprotestatarul Says:

  @virgilvirgil
  Cam tot asa vad si eu situatia…

 16. stejarul Says:

  “Onoarea şi demnitatea m-au determinat să o fac“.

  Gest de mahala!
  Cum isi taiau pe vremuri „vinele” amorezii de mahala tradati de duduile cu suflete sprintare!
  Ne-a facut de rusine in UE si in lume. Vesticii nu dau doi bani pe sentimentalisme ieftine si gesturi cocalare.
  Un individ care confunda realitatea cu filmele.

  “Nu mă las până nu-l văd pe Năstase cu cătuşe”.

  Si nu putini vroiau sa vada asta. Pentru ca ati tinut Romania inculta. Ati distrus tot ce era cultura in 89 si ati transformat natia intr-o masa amorfa care daca are matu’ plin si circ cocalar e mai usor de condus si de pradat!

  nastase cu catuse era dixtractia maxima! Poti sa ii blamezi pe amarasteni pentru ca sunt primitivi ? Voi i-ati tinut asa. Voi i-ati condamnat la o viata suburbana , primitiva!

  A iesit din inchisoare si am sperat ca vad un om renascut. Un om care nu mai are nimic de pierdut si care se lupta sa repare ce a stricat.
  Am vazut un arogant care se bucura de faptul ca basescu a facut rau natiei si il vede pe basescu ca o razbunare a sa ca nu a castigat alegerile prezidentiale in 2004. Ne spune: l-ati preferat pe basescu suportati-l pana la final de mandat.

  Nu conteaza ca ioan rus si ponta au sabotat referendumul si s-au pishat pe 8,5 milioane de voturi! Nu conteaza ca PSDul las nu a luat in considerare in Parlament initiativa lui Ghise!
  Conteaza ca el se simte razbunat cand ne vede cum ne fierbem cu basescu la Cotroceni. Un ego bolnav e tot ce a mai ramas din detinutul politic, adrian nastase.

  Oamenii au votat basescu pentru ca se saturasera de tine, adrian nastase! Astazi nu demonstrezi cu nimic ca erai mai bun decat basescu in 2004!

  Seppuku de mahala!

 17. bmarinescu41 Says:

  Adrian Nastase a ajuns porta-vocea lui Ponta – mesajul catre Antonescu & P.N.L.
  http://politicata.wordpress.com/2013/04/28/adrian-nastase-a-ajuns-porta-vocea-lui-ponta-mesajul-catre-antonescu-p-n-l/

 18. ioprotestatarul Says:

  @stejarul
  Ai dreptate! Problema insa cred e ca romanii ca s-au invatat sa se invarta in cerc, nu au taria ori nu-i intereseaza sa-si ia tara inapoi din mainile acestor nenorociti, iar daca si cand se vor trezi nu vor mai avea ce sa ia…

 19. Ghita Bizonu' Says:

  BANC :In vremea in care Ceausescu inca se mai credea popular si facea vizite inopinate .. cica unu care asculta cam mult Eipa Libera avea un .. papagal. Care cand auzea Ceuasescu …
  Si intr-o foate proasta duminica Naer era in vizta in preajma si ala care asculta Europa Libera cam mult a bagaot=o pe maneca. Si cand a vazut ca Nae intra pe scara lui de bloc a inhata papagalu si l-a aruncat in frigider. la tino ca i s-a sumat la usa – Nae dorea sa vada cum s-au aeranjat oamenii muncii in noul bloc din boul cartier samd. Complimente ptr gospodina, multumirile vizitatilor ptr comditii si cand sa iasa Nae vede frigideru si curios dechide frigoderu si gaseste papagalu . Iar papagalaul tipa Ceausescu si Poporu! Ceausescu PCR!!
  Totul se termina cu bine.. si dupa ce ala pleaca discutie in ramilie. Bine ca s-a orientat papagalu! Caltfle naiba ne lua!
  la care papagalu :
  Vedea -v – as la racoare daca va mia convine sa il injurati!!!

  Asa si cu Nastase .. este „conditionat” si are drepturile politice „taiate” si a avut parte de „frigider”.
  Asa ca.. ce vreti voi?

  Ileana are dreptate ;Nastase a fost. Si nu va mai fi – chiar dat cu DERO (caci condamnarea sa este – in cel mai bun caz – discutabila dpv juridic). Din pacate Dancu ramane. Ramane si Rus . Cu atat mai rau ptr PSD.
  De ce il invita A3? De rating d’aia. Da tot din cazua asta in curand nu il vor mai invita – majoritatea „simte” ca „a fost” si nu mai „este”.

  Stejare – da PNL cu cat curaj l-a sustinut pe Ghise?

 20. stejarul Says:

  „Stejare – da PNL cu cat curaj l-a sustinut pe Ghise?”

  L-au sustinut cat au putut in limitele sa nu puna in pericol existenta USL. In PNL a fost voie sa se discute opiniile care contrziceau politica USL inclusiv initiativa Ghise. De aia nu vezi „scrisori deschise” la PNL asa multe cum vezi la PSD.
  De aia nu vezi la Congresul PNL „gorile” care sa interzica accesul legitim al unor membri cu drept de vot.

  Daca PSD nu s-ar fi opus discutarii in Parlament a initiativei lui Ghise ai fi vazut curajul PNLului im modul in care ei ar fi votat masiv (daca nu 100% ) pentru demiterea lui basescu.

  Raman la opinia mea ca insuccesul de la referendumul din vara lui 2012 a fost un rau necesar sa vedem adevarata fata a liderilor PSD. Fara acea sabotare, am fi trait ,unii dintre noi, mult timp cu sentimentul ca „flacaii „de la PSD sunt oameni cinstiti care nu mint si nu fura. Vezi doamne. au pus osul la demiterea lui basescu.Sentiment care i-ar fi indemnat pe multi din noi sa ii tina la putere suficient de mult pana nu ar mai fi ramas nimic din Romania., pentru ca asta e telul acestor draci. Fura si prada tot iar apoi „da foc” sa nu lasi „urme”

  Am convingerea ca actula conducere a PSD este mai periculoasa decat a fost basescu vreodata iar Crin nu ar fi putut niciodata sa le vina de hac. E prea gentleman.
  basescu va fi cel care va pulveriza sleahta criminala de la Cluj pentru ca alta cale nu are sa iasa cat de cat „curat” din situatia in care se afla.

 21. Sandi Says:

  Degeaba Bombonel a facut atatea luni de puscarie ca tot nu s-a lasat de soparle !!!

  http://www.dcnews.ro/2013/04/nastase-in-psd-exista-presiune-pentru-candidat-propriu-la-prezidentiale/

  si hop si barbatul frustratei deputatei liberale Tusa ( membra a miscarii cripto-basistului Chiliman ) care rostogoleste stirea mai departe ! Ca deh barbatul trebuie sa tina cu femeia lui !

  http://www.pesurse.ro/#!/2013/04/28/se-retrage-crin-antonescu-din-cursa-prezidentiala/#news

 22. stejarul Says:

  „Nu port resentimente. Port doar cateva cicatrice!”, scrie Adrian Nastase pe blog

  pluralul de la „cicatrice” e „cicatrici”

 23. Sandi Says:

  Promovarea asta continua de catre A3 a lui Nastase – Bombonel pe mai multe emisiuni ( ca sa-l oftice pe Basea, cred ) s-ar putea sa-i faca rau lui Crin !!!

 24. Sandi Says:

  Nu ma pot abtine sa nu dau off-topical asta care dupa aia se „raceste” !

  As vrea sa arat /gandesc/actionez precum actorul/regizorul meu favorit la 82 de ani !

  http://www.gandul.info/magazin/clint-eastwood-mi-ar-placea-sa-regizez-filme-si-la-105-ani-10812478

 25. Sandi Says:

  Incercarea asta de „spalare” a lui Nastase ma face sa ma gandesc la lozinca aia din anul 2004 :

  ” Daca iese Bombo, emigram in Congo ” !

 26. Sandi Says:

  Cum au fost ”coafate” sondajele pentru creșterea lui Traian Băsescu. Cine este adevăratul castigator

  http://www.dcnews.ro/2013/04/cum-au-fost-coafate-sondajele-pentru-cresterea-lui-traian-basescu-cine-este-adevaratul-castigator/

 27. Radu Humor Says:

  Duminica Floriilor !
  „…….. Domnul nostru Iisus Hristos a intrat in cetatea Ierusalimului si a fost intampinat de multimile de oameni si de copii cu imnuri de bucurie si preamarire, rostind intr-un glas: „Osana! Osana! Bine este cuvantat Cel ce vine intru numele Domnului”. L-au intampinat cu stalpari de finic, intinzand in calea Lui hainele lor. I-au facut o primire cum nu-i mai facusera niciodata pana atunci. Multimile auzisera si vazusera invierea lui Lazar. Voiau acum sa-l vada si pe Lazar si pe Iisus venind in Cetatea Sfanta. Dar Evanghelistii, ne spun toti, ca martori oculari, ca in mijlocul acestei bucurii generale, unul singur era trist. Si anume Acela care ar fi trebuit sa fie cel mai bucuros, pentru ca Lui i se adresau toate aceste osanale: Iisus, Mantuitorul lumii.

  Ne intrebam: de ce era Iisus trist tocmai in ziua triumfului? Mai intai, era trist, pentru ca nu acesta era triumful pe care-l dorea Iisus. El ar fi dorit sa triumfe peste inimile oamenilor. Ei doreau o capetenie care sa-i scape de sub stapanirea romana. El dorea sa-i scape de sub povara pacatului. Drept urmare, El a intrat in Cetate calare pe un manz de asina, animal care simboliza blandetea si pacea, semnele distinctive ale „noului imparat.” Prezenta acelui animal smerit fusese profetita cu secole inainte: „Bucura-te fiica Sionului, ca iata imparatul tau vine la tine, pe manzul asinei” (Zaharia 11, 9). Era trist apoi, pentru ca in ochii celor care strigau acum „Osana, Osana”, vedea unda de neintelegere si ura care, numai peste cateva zile, ii va face sa strige: „rastigneste-L, rastigneste-L!”. Era trist pentru ca doar El singur intelegea ca nu era vorba de o adevarata victorie. Victoria cea adevarata ar fi fost ca El sa intre, nu intr-un Ierusalim pe care sa-l elibereze de sub dominatia straina, ci in Ierusalimul care s-ar fi declarat gata de a se lasa eliberat de pacat.

  Era trist pentru ca El stia ca Ierusalimul oficial, templul si capeteniile preotilor, n-au recunoscut in El pe Mesia si nu-l vor recunoaste nici acum: „pentru ca n-ai cunoscut vremea cercetarii tale”, zice Iisus. Evanghelistul Matei isi aminteste si alte cuvinte, tot atat de grele, rostite de Iisus: „Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine! Iata, casa ta va ramane pustie. Nu va ramane nici piatra peste piatra care sa nu se risipeasca!” (Matei 24, 2).
  Pentru acestea si pentru cate altele, Iisus intra trist in Ierusalim.”

  La mulţi ani cu sănătate tuturor celor ce-şi serbează onomastica !
  Doamne Ajută !

 28. olimpiu65 Says:

  http://jurnalul.ro/stiri/observator/un-protest-spontan-s-a-lasat-cu-arestari-la-sfantu-gheorghe-cumparati-produse-secuiesti-642126.html#
  sunt impotrivaactiunilor romanofobe promovate de lideri secui si /sau maghiari, dar acesti tineri au fost retinuti abuziv!!! nu mai avem voie in statul politienesco-securist condus de Ponta&Basescu sa ne exprimam?????

 29. Roxana Iordache Says:

  @George Cazan. Mult cazan şi deloc George. Cu smoală. 🙂

  @Sandi. Înseamnă că eşti dintre fraierii care l-au votat pe Băsescu şi încearcă în continuare să găsească justificare, în loc să recunoască sincer că nu aveau. Ca dovadă că Năstase e om, pe când Băsescu, bietul de el… O persoană foarte dragă mie tot repetă că îi vine să-şi taie mâna cu care l-a votat pe Băsescu în 2004. Atât de dragă şi apropiată persoană, şi tot nu m-a crezut cu avertismentul meu, a zis că sunt exagerată. Totodată, însă, Năstase a plătit preţul aroganţei, mai precis, al proastei selecţii şi promovări a colaboratorilor. Pentru el personal a fost salutar. Pentru România, o catastrofă.

 30. einsteinzulu Says:

  virgilvirgil, ma ‘nervezi! Eu de ce sa mai postez, as suna ca un ecou al tau caci mi-ai copiat gindul vorba cu vorba, cu virgule si puncte cu tot!
  Neipravitii! Blestemati sa fie cu tot neamul lot!

 31. George Cazan Says:

  daca numele meu de familie, cazan, te deranjeaza te priveste. sunt de mult timp pe blogul tau ca si stejarul, Ghita Bizonul, samd. dar nu pot fi permanent de acord cu opiniile tale! probabil pentru ca nu mai sunt in Romania m-a facut mai critic fiindca am element de comparatie! iar acasa, de ce sa nu recunosc am fost unul din instruitii de la Gradistea! nu m-a impiedicat sa plec…..da vad oameni care cred in ceea ce simt, gandesc si fac iar asta doare fiinca in loc sa dai sensul pe care il avea la inceput blogul tau oamenilor tinzi sa devii flasneta! Stiu ca Roxana Iordache nu asa ceva vrea insa speranta moare ultima si nu va muri nici cu nastase, nici cu crin nici cu cine va mai veni! :))))))))))) faina asta cu cazan de smoala!

 32. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:
  duminică 28 aprilie 2013 la 8:25:10 pm

  @Sandi. Înseamnă că eşti dintre fraierii care l-au votat pe Băsescu şi încearcă în continuare să găsească justificare, în loc să recunoască sincer că nu aveau. Ca dovadă că Năstase e om, pe când Băsescu, bietul de el…

  ****
  Cu toata ura pe care am acumulat-o contra lui Baseascu ( pe care, da, l-am votat in 2004, numai !) nici prin gand nu-mi trece sa-l re-evaluez pe Nastase – Bombonel. Care daca ar fi castigat, ar fi fost tot atat de rau ca si Basescu ca presedinte.
  Numai cand imi aduc aminte de ploconelile alea nesfarsite ale trupelor de pesedisti care se perindau pe la usa lui atunci cand era ziua lui de nastere….

  Sau saltarea lui Ciuvica si amicului lui in plina strada pentru Armaghedon !

 33. stejarul Says:

  „Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că în continuare crede că fostul Guvern Boc a fost „cel mai incompetent şi cel mai corupt executiv pe care l-a avut România”, ”

  Ioi! S-o prins si carlanu de bascau lui basecu! 🙂 Amu traje’n bok! 🙂

  Auzi dom’le corupt! Guvernul bok, corupt? Ei, na! Asta n-o mai cred! Cum sa fie corupt cand s-o facut audituri in draci si n-o VAZUT nime’ niciun furt?
  Cum sa cred ca or fo’ corupti cand Oana Stancu se zbatea sa afle documente de la guvernu ponta cu auditurile elea si guvernu’ ponta n-ave ce sa-i deie? Lasa bah carlane, minciunelele ca nu mai tine. De aveai ceva dovezi c-or fo’ corupti le dadeai la videre mai repide !

  Asa, vii acuma cu acuzatii intarziete, nu mai esti credibil!

  Daca io aflu ca mi-o furat vecinu’ masina si las sa treaca un an si numa’ apoi ma duc la politie sa o declar furata , ma mai crede cineva?
  Si daca se mai si afla ca io am coabitat cu hotu si il mai rugam din cand in cand sa ma duca si pe mine cu masina mea la cate o plimbarica, ce zic politistii de mine?

  ” „Vreau să pregătim lucrurile de organizare internă. Să câştigăm alegerile europarlamentare, cele prezidenţiale în formula USL şi cele parlamentare din 2016. Aceasta este echipa care are de condus următoarele 3 bătălii electorale”, a arătat preşedintele social-democrat.”

  No, Doamne, ca s-o muiet tzafna carlanului!
  „In jerunti ma-ntorc la tine , Crinule! ” Vreu iuseleu! 🙂

  Auzi, carlane? Me’i inde-ai coabitat bine!
  Crin n-are ce face cu tine!

  PS basecule, un sut pe zi carlanului, te rugam! 🙂 lol

 34. Ghita Bizonu' Says:

  stejare
  lasa-o jos ca macane. ca ncici PNL ul nu se arara prea invortosat in cestia cu Ghise.. Iar Crein in vara a piedurdut o excelenta ocazie sa doarma, sa fie risipit, sa fie chiulau si sa „uite” sa smneze o anume lege – aia cu cvorumu. Putea sa isi aduca aminte sa o semneze dupa referendum – „vai de mine si de mine! Trebuie neaparat sa merg la medic ca prea uit ce nu imi convine! Nu stiu cum se intampla ca cum puneam mana pe legea aia ma apuca somnu si amenzia!!”

  Adevarul neplacut este ca „ai nostrii” ca brazii cu mucii pe piept nu stiu decat de yes Sir! Jawohl meine Frau!! Oui musiu!!! si ca peste tot vad Licurici.
  Uite d’aia nu au marsat pe idea lu Ghise…
  Mereu spaima ce ne face Ioropa. Ma rog si io crez ca Ioropa ne-o poate trage rau. Insa nu crez cadezonor cmomotea ERROReana ar avea acum nevoie ca sa se stie ca a bagat o tara membra in my sheet. Ca deh Cipru, Grecia …. si mai sunt probleme . Are vrea ea da nu prea tine ….

 35. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  http://dexonline.ro/definitie/cicatrice
  Stejare, pagina cu cicatrice din dex.
  Cicatrice are doua pluraluri acceptate, dar mie mi se pare ca este sugerata folosirea lui cicatrice la plural si nu cicatrici. Si ca este preferata si pentru folosirea cuvantului la genitiv-dativ, unde probabil este mai corect cicatricei si nu cicatricii.
  Daca sunt acceptate amandoua formele de plural, atunci niciuna din formele de genitiv dativ nu este incorecta.
  Asa cred.

  Despre interviul lui Adrian Nastase.

  I-am apreciat in primul rand umorul.
  Umorul care ne lovea pe toti fara mila si in mod nedrept.
  Ne reprosa aproape ca am votat USL. si mi se pare ca e o obraznicie.
  Si in unele locuri a fost plictisitor.
  De-a dreptul.
  Asta nu inseamna ca dosarul pentru care a fost condamnat nu este un dosar politic si ca el si ceilalti condamnati in dosar nu au fost si sunt prizonieri de constinta.
  Ca ar fi trebuit sa fie in inchisoare pentru privatizari frauduloase si pregatirea triumfului uzurpatorului din Cotroceni este adevarat.
  Am citit tot ce ati scris inaintea mea si asa este, aveti dreptate, in multe din nemultumirile exprimate.
  Ideea ca Nastase ar trebui sa fie la inchisoare am auzit-o spusa de M.Ciuvica si asa este.
  Minus injuraturile, care puteau fi evitate, tot ce ati scris, merita citit si nu pot spune ca nu e asa cum ati scris.
  Da, pentru privatizari, pentru consolidarea unui stat corupt si dat pe mana uzurpatorului dupa aceea sa-l perfectioneze si sa il transforme in stat politienesc, ar fi trebuit pedepsit. Pentru un dosar construit cu japca si pentru 400 de pagini de sentinta (numai sentinta) bazat pe deductii si rationamente logice, NU.Nu transformi un om fie el si corupt in victima = prizonier politic.
  Pentru Dumnezeu ce mod de a gandi e acesta ?

  Nu ma intereseaza ce om politic este acum Nastase.
  Si ca este terminat, ma intereseaza modul cum a fost terminat, de cine si de ce.
  Are importanta unde a ajuns justitia acum si ce face.
  Ce stat de drept avem, ce ni se intampla si cum vor sfarsi lucrurile, asta ma preocupa.
  Romania este in abis, cum va fi scoasa de acolo, cine o va face este preocuparea mea si tot ce apare in mas media este descurajator.
  Si cum vedeti lucrurile, prevesteste doar rau.
  Faptul ca in cazul tonta-contra se pune batista pe tambal e mai mult decat grav.
  Asa cum ceeace au facut si cu referendumul: manipularea si misitificarea din acele zile a fost, este si va ramane in istorie ca o ticalosie infinita pentru care cineva va raspunde o data.
  Asa nadajduiesc.
  Starea de deruta si de confuzie perpetuata si atent intretinuta este un lucru mai mult decat grav.
  Si mai ales abaterea atentiei de la ea.
  Sapa tovarasii din greu, sapa.
  Sub ochii nostri neputinciosi.

 36. ciuhuhu Says:

  VirgilVirgil, ai dreptate-n privința boriților țigani!
  Toți par veniti ca niste diavoli, din Iad, cu puține excepții!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: