DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE ALE SENATORULUI VALER MARIAN, CU PRIVIRE LA CAUZELE PENTRU CARE PONTA ŞI ILIE SÂRBU SUNT ŞANTAJABILI GRAV

COMUNICAT DE PRESĂ

Întrucât în data de 20 aprilie 2013, la Congresul PSD, am fost împiedicat să-mi exercit dreptul statutar de vot în calitate de membru şi senator PSD, delegat de Organizaţia judeţeană Satu Mare a PSD (poziţia nr.1 pe lista delegaţilor), am adresat ieri, 22 aprilie 2013, Biroului Permanent Naţional al PSD următoarea solicitare:

Către

Biroul Permanent Naţional al PSD

În vederea formulării unei plângeri către forurile naţionale ale PSD (Biroul Permanent Naţional, Comitetul Executiv Naţional, Consiliul Naţional şi Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală) şi către forurile de conducere ale Partidului Socialiştilor Europeni şi Internaţionalei Socialiste, precum şi pentru a iniţia o acţiune judiciară în daune morale, în calitate de membru şi senator PSD, delegat la Congresul PSD din 19 -20.04.2013, vă solicit să-mi comunicaţi de urgenţă următoarele:

1.  numele,  prenumele şi domiciliul persoanelor de ordine care au acţionat în holul situat după uşile de intrare în Sala Palatului la Congresul PSD din 19 – 20.04.2013;

2. dacă aceste persoane activează în cadrul compartimentului organizatoric al PSD ori sunt angajaţi ai unei societăţi de protecţie şi pază, urmând să-mi precizaţi denumirea şi sediul acesteia, precum şi temeiul juridic şi politic al angajării serviciilor acestei firme de către Biroul Permanent al PSD.

Menţionez că în data de 20 aprilie 2013 zece persoane tunse scurt sau rase în cap, purtând ecusoane cu inscripţia „Securities”, m-au împiedicat să mă deplasez spre perimetrul în care era organizat sistemul de vot electronic, prinzându-mă de sacou şi bruscându-mă,  în faţa mai multor martori oculari, printre care şi consilierul meu Gheorghe Alexandru, care a filmat incidentul. Le-am prezentat persoanelor respective ecusonul de delegat, mandatul pentru vot, cartea de identitate, legitimaţia şi insigna de senator, şi le-am solicitat să-şi decline identitatea şi apartenenţa la PSD sau la vreo firmă de protecţie şi pază, dar au refuzat. Le-am solicitat să-mi precizeze dacă au primit dispoziţie pentru a nu mi se permite accesul şi de la cine anume, la care mi-au răspuns că au primit „ordin de sus”, dar nu au voie să-mi spună de la cine.

Satu Mare,                                        Senator

22.04.2013                                  Valer Marian

După primirea răspunsului, mă voi adresa forurilor naţionale ale PSD pentru a solicita  sancţionarea statutară a persoanei sau persoanelor vinovate şi voi informa în acest sens organismele de conducere ale Partidului Socialiştilor Europeni  şi ale Internaţionalei Socialiste. Bănuiesc că „ordinul de sus” a fost dat de preşedintele PSD, primul ministru Victor Ponta, ţinând cont şi de faptul că mi-a parvenit o informaţie că oamenii de ordine de la Congresul PSD erau angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază care asigură astfel de servicii la meciurile clubului Dinamo  Bucureşti, la care proaspeţi patroni sunt fraţii Ionuţ şi Robert Negoiţă, cunoscuţi ca buni şi vechi amici ai lui Victor Ponta.

Totodată, bănuiesc că am fost împiedicat să intru sâmbătă la lucrările Congresului întrucât am anunţat public de două ori, în conferinţe de presă susţinute cu două săptămâni respectiv cu două zile înainte, că doresc să iau cuvântul şi să-mi exprim poziţia cu privire la anumite stări de fapt din partid. Vineri, remarcând atmosfera triumfalistă şi unanimă de Congres al XIV-lea, cu un Nicu Bănicioiu îmbujorat precum „prinţişorul” Nicu Ceauşescu şi cu o Rovana Plumb înfoiată precum tovarăşa Ana Mureşan (ultimul ministru comunist al Comerţului Interior), am renunţat să mă mai înscriu la cuvânt. Probabil că s-a crezut că sâmbătă voi urca intempestiv pe scenă şi că voi spune anumite cuvinte ce nu se doreau a fi auzite.

Probabil că se credea că voi prezenta public anumite aspecte cuprinse într-o notă pe care, în urmă cu două săptămâni, i-am transmis-o în scop preventiv şi animat de bună credinţă preşedintelui Victor Ponta, prin intermediul socrului său Ilie Sârbu, liderul Grupului senatorial al PSD. Nota respectivă conţine informaţii exprimate de foşti şi actuali lideri politici şi de opinie ori de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete din România, având următorul conţinut:

Cu ce este şantajat premierul Victor Ponta de preşedintele Traian Băsescu (conform unor foşti şi actuali lideri politici şi de opinie, care s-au exprimat în baza unor informaţii furnizate de foşti şi actuali şefi ai serviciilor secrete româneşti):

1. Episodul maltratării tatălui şi fugii la Paris, unde a dus câteva luni viaţă de boschetar (1990);

2. Episodul homosexual de la Paris cu ofiţerul SIE acoperit Marin Bobeică (1990);

3. Racolarea în SIE de către generalul Corneliu Biriş (1997), în Unitatea „Fantome” (Umbre), în care, potrivit ofiţerului de legătură identificat de preşedintele Traian Băsescu, a primit misiunea să o monitorizeze pe Carla del Ponte, procuror antimafia, fost procuror general al Elveţiei, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal Internaţional de la Haga (în acest scop, a fost trimis la un curs antimafia în Italia şi Elveţia);

4. Determinarea sinuciderii, prin metode uzitate de formaţiunea „Fantome”, a procurorului Cristian Panait;

5. Orgiile sexuale de la hotelul Ana din Târgu Jiu şi de la Rin Grand Hotel din Bucureşti

6. Căpuşarea Complexului energetic Turceni, prin cabinetul de avocatură al prietenului Dan Şova;

7. Înşelarea unui coleg de partid (Bojin) din Timişoara într-un proces penal pentru care a perceput împreună cu avocatul Dan Şova suma de 50.000 euro onorariu;

8. Rapoartele/informările furnizate, în perioada 2011 – 2012, de doamna colonel Rovana Plumb despre cuplul Victor şi Daciana Ponta.

 Cu ce este şantajat liderul PSD Ilie Sârbu de preşedintele Traian Băsescu (conform aceloraşi surse):

1. Apartenenţa la DIE, unde ar fi fost ofiţer acoperit înainte de 1989, în formaţiunea  „Cimitire” din „Unitatea Fantome” (care întocmea acte civile de vii pentru morţi sau acte de morţi pentru vii);

2. Plecarea în misiune în Occident (Roma, Italia) în acelaşi an (1985) cu căpitanul de vas Traian Băsescu (Anvers, Belgia) şi cu colegul de seminar Daniel Ciobotea (Geneva, Elveţia), actualul Patriarh al României

3. Dosarele instrumentate de DNA pentru perioada cât a fost ministrul Agriculturii în Guvernul Adrian Năstase (2001 – 2004);

4. Suspiciuni privind acte de corupţie (trafic de influenţă, primire de foloase necuvenite, luare de mită) alături de actualul director general al Romsilva, Adam Crăciunescu, pe care l-a promovat de la Timiş.

Am dorit ca prin această notă să transmit preşedintelui Victor Ponta şi liderului Grupului senatorial al PSD, Ilie Sârbu, că au anumite vulnerabilităţi prin prisma unor informaţii vehiculate în înalte cercuri politice şi în rândurile serviciilor secrete, dar nu am primit nici un răspuns şi nu mi s-a solicitat nicio clarificare. Consider că cei doi au obligaţia morală de a răspunde public la acuzaţiile vehiculate pentru a clarifica dacă sunt şantajabili în faţa preşedintelui Traian Băsescu şi a serviciilor secrete. Aştept cu curiozitate răspunsul lor şi le stau oricând la dispoziţie cu clarificările necesare.

Satu Mare,                                              Senator 

23.04.2013                                         Valer Marian

Preluare din Cotidianul: http://www.cotidianul.ro/modul-in-care-victor-ponta-si-ilie-sirbu-pot-fi-santajati-212046/

Notă Rox: Ce zicea Ponta în campania electorală? „Pentru Valer Marian vom înfiinţa un Minister al Dreptăţii”. http://www.nordvest-tv.ro/stiri-locale/item/10982

19 răspunsuri to “DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE ALE SENATORULUI VALER MARIAN, CU PRIVIRE LA CAUZELE PENTRU CARE PONTA ŞI ILIE SÂRBU SUNT ŞANTAJABILI GRAV”

 1. Roxana Iordache Says:

  Ca să nu se discute despre asta, au lansat petarda ANI, atât de previzibilă.

 2. Radu Humor Says:

  Valer Marian are un curaj nebun şi nişte dezvăluiri, bubuituri de tun !
  Trage din toate pozițiile, dar mă gândesc că are şi spatele asigurat !
  Nu ca Ponta…..

 3. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE ALE SENATORULUI VALER MARIAN, CU PRIVIRE LA CAUZELE PENTRU CARE PONTA ŞI ILIE SÂRBU SUNT ŞANTAJABILI GRAV » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. stejarul Says:

  Au incercat sa fure PSDul. Au actionat in cel mai mafiot stil posibil.
  Sunt plini de bube in cap. Jenant.

  Iei cele 10 Porunci si le alaturi la cele de mai sus. Toate le-au incalcat! Iei cele 11 porunci si vezi ca pe toate le-au respectat!

  Cat de imbecil poate fi cineva sa aiba atatea „schelete” si sa viseze la functia de premier?

  Sa fi asa un „dalmatian” si sa intorci curu’ la cei ce te-au votat?
  Pai, cam atata stie un „curist”. Sa stea cu curu’ la oameni.

 5. ada1957 Says:

  Exact cum am mai spus Roxana , pentru toate astea avem un singur om caruia sa-i multumim din inima lui Adrian Nastase… caci el ne-a procopsit cu „procurorul”.
  Este dupa chipulsi asemanarea betivului…plus vaselina , caci si ala a servit.
  Vivat

 6. olimpiu65 Says:

  sunt foarte grave ipotezele emise de un senator al Romaniei!! ma mira diletantismul presei care baga sub pres astfel de subiecte…dar poate ca se misca mai greu!
  oricum lucrurile trebuie popularizate prin orice mijloace si facuta presiune….dupa un securist psihopat, sfertodoct si iresponsabil, acum sa avem parte de acest carlan santajabil si disperat????

 7. ioprotestatarul Says:

  @stejarul
  Asta spun si eu de cateva luni, ca are „un pro_fund respect” fata de romanii care au iesit in strada si l-au propulsat premier, dar pana la urma cu siguranta o va lua in cur… e singura solutie.

 8. olimpiu65 Says:

  azi carlanul a multumit CE pt ostracizarea Romaniei de anul trecut. provoaca tot mai multa greatza servilismul lui…pe cand multumiri Monicai Macovei si pdeleprelor pt turnatoriile la UE????

 9. ioprotestatarul Says:

  Apropo, stati cu ochii pe lista vicepresedintilor PSD, astazi am aflat pe surse ca in timp ce Prioteasa de la Dolj si-a dat demisia, dottore Duicu, zis „porcu”, nu se impaca cu ideea ca nu a mai fost ales si luni s-a prezentat „dotat” la „pretenul” Ponta ca sa-i „convinga” pe ultimii doi alesi sa renunte ca sa intre urmatorii doi, adica si el. Asta ar dovedi ca PSD nu e putred doar in Mehedinti, ci la nivel national.
  Tot pe surse, astazi a fost inlocuit seful IPJ Mehedinti si inca cativa datorita plangerilor subsemnatului in legatura cu dosarul penal la ordin, actiunile de politie politica, falsurile comise si amenintarea cu moartea. Se pare ca dl. Stroe nu doarme…

 10. stejarul Says:

  „4. Determinarea sinuciderii, prin metode uzitate de formaţiunea „Fantome”, a procurorului Cristian Panait;”

  Afirmatia asta se coreleaza foarte bine cu efectele nocive asupra creierului ale „nerve agents”.

  Citeam acum vreo doi ani pe net povestea unei familii din Halabja , orasul atacat de oamenii lui Saddam Hussein cu un amestec de „mustard gas and nerve agents”. Imediat dupa atac, s-au urcat in masina sa fuga cat mai departe de locul infestat de armele chimice. Gazele respective erau mai grele decat aerul deci stateau cat mai aproape de pamant, la inaltime joasa. Cei care s-au ascuns in pivnite au fost cei care au murit primii.

  Familia respectiva a decis sa fuga in afara orasului pe un deal din vecinatate unde s-ar fi salvat. La un moment dat, cand mai erau vreo opt sute de metri pana la varful dealului, tatal care conducea masina, brusc a oprit motorul a iesit din masina si inexplicabil a inceput sa alerge habauc pe camp abandonand familia. Nu mai retin finalul povestii. De remarcat sunt efectele asupra psihicului uman pe care aceste gaze (nerve agents) le au. Comportament aberant, nu mai esti in control cu actiunile tale, ameteli, incoerenta in gandire, decizii aberante etc.

  Ma intreb daca metodele uzitate de formatiunea „Fantome” asupra procurorului Panait nu includeau si aceste gaze (nerve agents).
  Supravietuitorii atacului cu nerve agents povestesc de efectul de „chocking” (sufocare)/lipsa de aer pe care acestea il provoaca.

  Sa fie asta motivul pentru care Panait a iesit pe balcon? Nevoia de aer? Combinat cu afectarea gandirii (clouded judgement) si tulburari de echilibru (ameteli) sa fi condus la „sinuciderea” lui Panait?

  am sperat ca ponta sa nu fie implicat in genocidul chimic… sperantele mele au ramas atat de firave… iar certitudinile cresc vertiginos.
  Mi-e sila! Mi-e sila! Mi-e sila!!!!!

 11. razvancoltea Says:

  Vulnerabilitatile enumerate de senator il fac pe micul Titulescu apt de a fi pe placul occidentului iar lipsa unor vulnerabilitati il fac pe Antonescu sa fie nefrecventabil.Ecco!

 12. bmarinescu41 Says:

  Cotidianul a publicat articolul pe 24 aprilie.Originalul a fost publicat în Gazeta de Nord Vest pe 23 aprilie :
  http://www.gazetanord-vest.ro/2013/04/23/senatorul-marian-dezlantuie-jihadul/ şi preluat integral,tot pe 23 aprilie,de consilierul senatorului, Ovidiu Ohanesian,pe blogul său Antimafia:
  http://ohanesian.wordpress.com/2013/04/23/culisele-politicii-romanesti-cu-fantomele-securitatii-homosexualii-sie-santaj-orgii-si-afaceri-murdare/
  Senatorul Marian dezlănţuie Jihadul !!!

 13. Ileana Andersson Says:

  Exact razvancoltea si asta pentru ca notiunea de interes national nu trebuie sa mai existe decat pentru natiunile mari care vand celor mici idea ca trebuie sa-si cedeze suveranitatea celor mari. Evident ca ceea ce vedem noi aici pe plan local ca vulnerabilitate este un lucru util pentru cei ce vor sa ne fure resursele si sa ne colonizeze.

  Imi aduc aminte criteriile invocate de Basescu la numirea primului ministru din care imi amintesc pe cel mai important – sa nu fie santajabil. Voila!!

 14. Radu Humor Says:

  Au dreptate Răzvan şi Ileana :
  Într-o lume care a început să se împută de la cap ( UE, SUA) se caută persoane şantajabile, care pot fi uşor manipulate, dar culmea, nu pentru a le opri ascensiunea, ci pentru a-i promova la nivel înalt !
  Cine a furat, mai ură, cine a mai ucis, mai ucide şi cine a trădat, mai trădează !
  Omul nou, capitalist :mrgreen:
  Numai că de fiecare dată mulţimile se trezesc, chiar în ultimul moment şi dacă au exemplul unor politicieni curajoşi şi iubitori de neam şi ţară, pot face adevărate minuni !
  niciodată nu mai credea cineva că vor dispărea pur şi simplu, imperii mult mai puternice decât acesta iudeo-masonic, care se bazează doar pe ce pot cumpăra cu bani, mai bine zis cu tiparniţele tot timpul pornite.
  Crede cineva că Rusia, China, India, Indochina, Brazilia, Venezuela aşteaptă până-şi văd bisericile şi moscheile înlocuite de sinagogi 🙄 ?!
  Cel mai întristător şi surprinzător în acelaşi timp este dezinteresul manifestat de nemţi, care par că merg spre abatorul naţiunilor unite, şantajaţi abil cu păcate care nu aparţin generaţiilor actuale !
  Dacă Merkel pierde alegerile Germania renaşte din nou, în cel mai bun sens al cuvântului !

 15. MOGULIADA SAU MASS MEDIA LA LESĂ | Welcome to Roxania Says:

  […] Poftiţi, blogu-vă! Şi cârcotiţi « DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE ALE SENATORULUI VALER MARIAN, CU PRIVIRE LA CAUZELE PENTRU CARE PONTA ŞI ILIE… […]

 16. plano Says:

  Uauuu!
  Ce-si trag serviciile la gioaleeee!
  Pe ce parte joacă Valer? Ne spun răzvratitul militar Gheorghe si ostaticul Ohanesian. 🙄

 17. SENATORUL PSD MARIAN PREZINTĂ .. HASNAUA PSD! | Bmarinescu41's Blog Says:

  […] Ponta şi socrul Ilie Sîrbu cu acelaşi subiect.Acelaşi lucru îl face şi Roxana Iordache în Dezvăluiri Explozive ale senatorului Valer Marian,tot pe 24 aprilie,având parte şi de un comentariu care trebuie […]

 18. Un senator rupe tăcerea despre mafia din PSD și filiera caracatitei | Viitorul României Says:

  […] Ponta şi socrul Ilie Sîrbu cu acelaşi subiect.Acelaşi lucru îl face şi Roxana Iordache în Dezvăluiri Explozive ale senatorului Valer Marian,tot pe 24 aprilie,având parte şi de un comentariu care trebuie […]

 19. HASNAUA PSD | Says:

  […] Ponta şi socrul Ilie Sîrbu cu acelaşi subiect.Acelaşi lucru îl face şi Roxana Iordache în Dezvăluiri Explozive ale senatorului Valer Marian,tot pe 24 aprilie,având parte şi de un comentariu care trebuie […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: