PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PSD, HEIL TO BĂSE

Iniţial am vrut să dau titlul: purtătorul de cuvânt al PSD sau despre prostituţie.

N-aş fi crezut ca un tânăr ca Cătălin Ivan să se poată prostitua.

Susţine cele mai stupide aberaţii şi neagă nu doar evidenţa, neagă însăşi realitatea, pe scurt, face exact ca flaşnetele portocalii. Şi aşa fac cam toţi reprezentanţii de la PSD invitaţi la televiziuni. Toţi de la categoria uşoară. Care, din păcate, pare majoritară, adică, exact pentru consolidarea acestei păreri sunt invitaţi în majoritate cei de la categoria muscă a PSD. Categorie în care au regresat şi Cătălin Ivan, şi Dan Şova e în curs de prostire.

Deci, la Realitatea TV, cu Andreea Creţulescu, întrebat cu privire la zvonul că pentru funcţia de secretar general al NATO sunt luaţi în calcul Traian Băsescu şi Mircea Geoană, purtătorul de cuvânt al PSD a spus că oricum, ar fi bine ca un român să fie secretar general al NATO.

După care, Dan Şova a zis la Rareş Bogdan că îi e foarte greu să spună care dintre Băsescu şi Geoană ar fi mai bun de secretar general al NATO.

Bravo, bravo! Ca şi afirmaţia că desemnarea lui Kovesi „e un plus pentru imaginea României”.

Şi el care este cadru didactic la Universitatea de Drept din Bucureşti propagă falsul privind coabitarea. Termenul e incompatibil cu România. Cel puţin cu actuala Constituţie.

Dacă vreţi coabitare, modificaţi Constituţia în sensul celei din Franţa! Ceea ce chiar îl invit pe şeful Comisiei să propună. Nu de alta, dar ca să înveţe şi Ponta ce înseamnă coabitare. 😛

PSD. Şova e nesimţit, a spus că dacă Ponta l-ar fi avut drept contracandidat pe Adrian Năstase, ar fi câştigat, tot cu 98%.

Şi mănâncă necomestibil, adică, tot conform directivelor băsecuristice, exact ca PR-ul lui Boc, susţine că nu s-a întâmplat ceea ce au constatat oamenii că s-a întâmplat, ci ceea ce propaganda le spune oamenilor că s-a întâmplat.

Adică, a zis că la congresul PSD, Crin s-a luat de Băsescu personal, pe când Ponta „a mers mai departe”, adică a zis că pentru el nu există adversar cu care să nu poată dialoga.

Ponta, într-adevăr, l-a tratat pe Băsescu în calitate de persoană cu care are dialog.

Crin, în realitate, a zis că evident „Jos Băsescu” nu-i un proiect la persoană, ci un angajament electoral de a înlătura un regim, înlăturare fără de care nu se poate pune în aplicare nici un proiect pentru România.

Deci, Şova, ca să te dezveţi, ia suzeta! Copiii mici aşa scapă de dependenţă. :mrgreen:

Anunțuri

16 răspunsuri to “PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PSD, HEIL TO BĂSE”

 1. chirico77 Says:

  Pentru postul de secretar general Nato a candidat Basescu,Geoana si Bula.A castigat detasat Bula cu 66,66% din voturi

 2. PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PSD, HEIL TO BĂSE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Update!

  @chirico77. 😆

 4. ciufutozaurus Says:

  once again: ce criptocomunisti de kkt iti canta-n struna, cucoana! si cam prosti, daca ne uitam la dezacordul lui gâgă ala cu flocasini la nas.

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Ca se poate prostitua ? Draga curvele cu cea mau mare cautare is alea tinere!!!
  Dar compararea lui Ivan cu o centurista este jignitoare ptr prostituata (o persoana relativ onesta care nu se da virtuasa) .
  Mie mi-e greata de imbecilu asta care crede ca ma prosteste.. Se prosteste singur!
  In rest ma intreb in cat timp, gratie Codutei, Dragnea va „coabita” cu Catalin Voicu in celula…

 6. Andrei Alexandru Says:

  SCRISOARE DESCHISĂ
  Domnule Victor Ponta,
  Pe 4 aprilie, a doua zi după ce ați propus-o pe Kovesi la conducerea DNA, v-am adresat o ”Scrisoare deschisă”, singura modalitate rămasă disponibilă pentru un simplu membru PSD de a comunica cu dvs. Azi, 22 aprilie 2013, coincidență, când se împlinesc 8 ani de la Congresul PSD la care a Ion Iliescu a fost îndepărtat de la șefia partidului, moment de la care a început declinul și metamorfozarea în rău a partidului, îmi închei demersul tot printr-o ”Scrisoare deschisă”.
  Pe 4 aprilie vă solicitam să renunțați la poziția de premier și să nu mai candidați la funcția de președinte al PSD, dar nu ați dat curs cererii mele. Statutul PSD nu stipulează că președintele partidului devine automat prim ministru. Așadar, în actuala situație și conjunctură economică era mult mai bine să avem un prim ministru cu vederi de stânga, expert în macroeconomie și finanțe, și nu un procuror cu vagi cunoștințe în economie, care, în plus, este dominat de narcisism și în loc să aloce timp pentru problemele economiei țării, este prezent seară de seară la diverse posturi de televiziune. Nu am orgolii sau ambiții, dar, cum se întrevedea că veți fi singurul candidat la președinția PSD, am decis să uzez de dreptul meu ca membru PSD de a fi ales și mi-am înscris candidatura. Am hotărât astfel, pentru că se simțea nevoia unor critici publice și pentru a oferi alternativă delegaților la Congres, în condițiile unor decizii politice majore pe care le-ați luat de unul singur împotriva mandatului primit de la electoratul nostru: Pactul cu Băsescu , propunerile de numiri la Parchete, cooptarea UDMR la guvernare, menținerea și numirea unor ”portocalii” compromiși ( Nu s-a mai auzit nimic despre Blejnar, afacerile lui Udrea&co., a familiei și camarilei lui Băsescu. ”Dreptate până la capăt” a devenit ”Mușamalizare până la capăt”) sau deghizați în structurile guvernamentale și de partid. Am inclus în această categorie și așa-zisul ”grup de la Cluj”, pe Ioan Rus, groparul Referendumului de destituire a lui Băsescu, pe prietenul lor și colaboratorul și negociatorul lui Băsescu, Ilie Sârbu, dar și ”partidul trădătorilor”, așa cum ați etichetat UNPR chiar dvs., pentru că a fost alături de președinte ca să chinuiască ani în șir poporul. Pâna la Congres, aceste decizii, contrare motivației pentru care electoratul ne-a dat votul, vă erau opozabile doar dvs. Având un contracandidat în persoana mea, delegații aveau posibilitatea practică să se dezică de deciziile dvs. în vederea redresării politice a PSD în direcția mandatului popular și pentru respectarea înțelegerilor parafate cu aliații noștri din USL. Ca unul care activează pentru acest partid din 1992 fără pauze oportuniste, candidatura mea s-a vrut o oglindă pusă în fața Congresului. Atât membri simpli ai PSD, cât și opinia publică aveau dreptul să cunoască adevărata stare de fapt și de spirit din PSD. Nu mi-am făcut în nicio clipă iluzia că aș putea obține o majoritate la Congres, dar o fotografie neretușată a PSD și un test cu date reale erau mai mult decât necesare.
  Din punctul meu de vedere, iată ce a rezultat din acest test:
  1. Respingerea candidaturii mele la funcția de președinte al PSD fără vreun temei statutar de către Comisia de propuneri prezidată de dvs. demonstrează un grav deficit de democrație în partid și că Statutul are valoare doar când vă este convenabil. Altfel spus: ”Legea este pentru alții, legea sunt eu !” Nesocotirea dreptului unui membru de partid de a vă contracandida arată și teama dvs. de un discurs critic, pe care doream să-l prezint Congresului, și de o competiție reală. Dacă sunteți atât de labil că vă e teamă de criticile unui coleg, nu este de mirare că Traian Băsescu vă manipulează cum dorește. Într-o emisiune televizată dinaintea Congresului ați spus: ”Dacă m-am păcălit semnând Pactul cu Băsescu, o să fiu primul care recunoaște”. E descurajant că nu vedeți asta chiar azi, când Băsescu a preluat din nou inițiativa cu largul dvs. concurs. Noi am cîștigat alegerile, iar el se folosește de victoria noastră. Când vă veți recunoaște greșeala, va fi prea târziu, dar mai ales inutil, domnule Ponta !
  2. La Congres ați indus ideea că victoria în alegeri vi se datorează. Fals ! A fost un puternic val popular anti-Băsescu care ne-a favorizat.
  3. Votul electronic a fost o reeditare a practicilor lui Stalin: ”Nu contează cine votează, contează cine numără”. Și un copil știe că numărarea a 3000 de voturi pe calculator durează o secundă. Dvs. v-au fost necesare 24 de ore să dați publicității o numărătoare convenabilă, care să coincidă cu aranjamentele făcute nestatutar în spatele ușilor închise. Pentru ce oare mai organizați un Congres atît de costisitor ? Probabil, vă plac coregrafiile tip ”omagiu Conducătorului iubit”.
  4. Rezultatul votului anunțat de organizatori parafează faptul că, în privința filozofiei politice, PSD nu mai este partidul lui Iliescu, ci partidul lui Băsescu, transformare începută din 22 aprilie 2005. Pe vremea când Iliescu conducea partidul, dezbaterea liberă și colegială era la ea acasă în PSD. Într-o declarație recentă, Ion Iliescu a spus că așteaptă un mesaj de substanță din partea Congresului. Oamenii de rând se confruntă zilnic cu probleme grele: sărăcie, șomaj etc. În loc de soluții, de proiecte concrete, lideri ai partidului ne-au întors la stilul și atmosfera congreselor ceaușiste, care cultivau un cult deșănțat al personalității. Pe vremea când Iliescu conducea partidul, eram uniți prin convingeri. Acum, în locul convingerilor comune, lideri ai partidului i-au desăvârșit PSD-ului un statut de SRL de tip special, care comercializează funcții, indulgențe, contracte cu statul și alte avantaje materiale în interesul câtorva. Nu sunt adeptul încremenirii în proiect. Un partid trebuie să fie un organism viu, care evoluează o dată cu societatea și ținând seama pe aspirațiile electoratului său. Ultimele alegeri au arătat că filozofia politică a lui Băsescu a fost respinsă de o majoritate covârșitoare, de curând propriul lui partid, PDL, l-a abandonat, iar noi, PSD, ne aflăm în situația absurdă de a-l găzdui și de a reda influența celui mai urât politician de după Revoluție.
  5. În ciuda unor diferențe doctrinare majore între PSD și PNL, cele două partide au acceptat compromisuri necesare construcției USL în scopul neutralizării politice a lui Traian Băsescu cu mijloace legale și constituționale. Fundamentul acestei construcții a fost distrus de ”votul” pro Ponta, adică prin tranzitivitate și empatie pro Băsescu, așa încât liantul USL, politica de neutralizare a lui Băsescu, nu mai exsită. Pe cale de consecință, în ciuda unor declarații de fațadă, USL mai ”respiră” doar artificial, Uniunea aflându-se în moarte clinică. Conform celor publicate de un senator PSD, Ilie Sârbu afirma că SRI și generalul Coldea ar fi trecut de partea PSD. Realitatea arată că PSD a trecut de partea cealaltă. Conducerea PNL, chiar dacă nu recunoaște deschis, și-a pierdut speranța că Crin Antonescu va fi susținut de PSD la președinție. Momentul la care va fi declarat și ”decesul” oficial al USL este aproape, ceea ce reprezintă exact dorința lui Băsescu și o nouă dovadă că Victor Ponta a semnat Pactul cu ”diavolul” în schimbul desemnării sale ca premier de către Băsescu.
  6. Atitudinea presei ”portocalii” față de Victor Ponta este total schimbată: nu mai este plagiator, acum e de-al nostru, nu mai e imatur, nimeni nu se mai ”atinge” de el cu știri negative etc. Închipuiți-vă reacția presei băsiste, dacă Iliescu și-ar fi regizat un astfel de Congres !
  Slujitori ai lui Victor Ponta au încercat să mă ridiculizeze în public, să minimalizeze gestul meu, să-mi distrugă credibilitatea. Ponta ar trebui să înțeleagă că persoana mea are foarte puțină importanță. Problemele pentru PSD și liderii ”aleși” la Congres rămân aceleași cu sau fără mine. Partenerii din USL, dar mai ales electoratul au înțeles că au fost înșelați încă o dată, că nu mai are nicio importanță cu cine votează, că lumea politică a fost ocupată în mare măsură de afaceriști sau hoți deghizați în politicieni.
  Cu respectarea Statutului, voi continua să militez din interior pentru ca PSD să se preocupe cu adevărat de problemele electoratului său, să-și respecte promisiunile electorale și cele făcute partenerilor săi din USL și să redevină partidul în care oamenii veneau pentru convingeri politice și nu pentru interese financiare sau alte privilegii personale. Referirea mea este la adresa unor lideri, nu la adresa bazei oneste a partidului. Am fost încurajat în demersul meu și de declarația lui Victor Ponta din finalul Congresului, potrivit căreia încurajează dialogul și criticile.
  22 aprilie 2013
  Andrei Alexandru,
  Membru PSD

 7. ada1957 Says:

  Nebunii astia din PSD , ca nu pot sa le spun altfel , fac mult mai rau decat idiotii de la PDL.
  Hoara , Tinel , Funeriu , Pora si sleahta erau mici copii.
  Astia ,Tonta si camarila , iti spun in fata ca esti prost si sa ei te duc de nas.
  Sa-l manance fripat Adrian Nastase ca el l-a facut pe Tonta mare si tare.
  Drept pentru care jigodia va avea soarta lui Geoana.
  O sa castige toate alegerile cu 100 % , sa-l faca multumit pe Sova si pe altii care-l pupa in dos.
  Comandante esti mare si tare , ca fularul. Bravo.

 8. olimpiu65 Says:

  e pus la colt si depasit de venimente tov Catalin Ivan. era mai bine, cel putin cat e europarlamentar, sa ramana in zona aia! ma rog e u smenal pacatos pe care PSD il da pe termen mediu si lung electoratului,nu te poti baza doar pe semianalfabeti din mediul rural si someri proletari!

 9. Sandi Says:

  Sa-I plangi de mila lui Ivan asta. Ca purtator de vorbe al PSD nu poate iesi nici un mm din cuvantul lui Ponta !

  Pe de alta parte e de admirat disciplina asta militareasca din PSD. Pe cand la PNL… nu mai e vorba de nuante, opinii diferite, punctuale, ci de atacuri in tromba la adresa conducerii lui Crin. Ati auzit pe cineva sa-i sara in ajutor lui Crin atunci cand e atacat direct de un nemernic precum Chiliman ? ( asta o fi taiat la puta cumva ?!?) Echipa lui Crin e foarte slaba. Fenechiu e cu un picior in gropa din cauza dosarului ala ( a angajata-o pe Gatej poate, poate scapa cu ajutorul lui Basea ) , Vosganian e un latrau care o ia pe aratura adeseori…. Crin ar fi avut nevoie alaturi de unul precum europarlamentarul Nigel Farage !!

 10. stejarul Says:

  Salut prezenta domnului Andrei Alexandru pe blogul Roxanei.

  Respect enorm demersul dumneavoastra si incercarea de a candida la presedentia PSD. La ora actuala, in PSD, mai exista doar o bruma de democratie reprezentata de dumneavoastra si cei 100 si ceva de delegati care nu l-au votat pe ponta la congres. Restul delegatilor formeaza o masa amorfa de talhari lacomi si imbuibati care au intors spatele electoratului care a adus PSD la guvernare.

  ponta are de partea lui 3000 si ceva de imbuibati.

  Dumneavoastra aveti 7,4 milioane de oameni.

 11. olimpiu65 Says:

  http://www.catavencii.ro/Bula-editiei_2_3_slide_0.html#

 12. stejarul Says:

  catalin ivan a ajuns Ivan cel Groaznic al Antenei 3!
  E groaznic sa il auzi. Iti ridica tensiunea atata nesimtire, ipocrizie, impertinenta si desconsiderare a interlocutorului. Ne considera pe toti tampiti.
  Realitatea e ca ivan e doar un idiot in plus in caruta de pastarnaci a PSDului care nici sa minta destept nu poate.

  Minciuna, minciuna dar sa fie credibila, va rog!

  Rog frumos pe tovarasii de la PSD sa trimita in populatie demagogi care stiu sa minta. Meritam mincinosi mai de valoare decat acest ivan cel groaznic.

  Pentru cati bani luati de pe spinarea amarasteanului, va rugam: mintiti-ne frumos, leprelor!

 13. Radu Humor Says:

  Că tot se poartă simulările ( referendumul, alegerile de la PSD, numirile din justiţie, privatizările, etc.), iată şi una deosebit de gravă :mrgreen:

  Kazaku spus

  aprilie 22, 2013 la 5:43 pm 0 1 Rate This
  Sint curios cat timp o sa mai fie articolul asta pe net http://www.fromthetrenchesworldreport.com/are-you-just-a-believer-or-do-you-think/418

  Din fericire pentru cei de acolo şi din nefericire pentru cei pentru care e făcută şi pregătită toată această înscenare, la care sângele va curge pe bune, la fel ca şi până acum şi de o parte ( Afganisdtan, Irak, Siria, Iran, Coreea, ş.a.), dar şi de cealaltă (jandarmul lumii, vor suferi şi ei pierderi).

  P.S.
  Îl felicit pe domnul Andrei Alexandru pentru dezvăluirile făcute, dar mai ales pentru curajul şi atitudinea demnă, rar întâlnită astăzi, mai ales la politicieni !

 14. Mihai Hristea Says:

  Oameni buni, ne amuzam si noi putin off-topic azi? Hai, ca stiu ca-s destui republicani pe-aici:
  http://dailycurrant.com/2013/04/22/sarah-palin-calls-invasion-czech-republic/#.UXZ5yKJPGuU.twitter
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 15. Sandi Says:

  Palin e dama misto, asa ca se iarta ! 🙂

 16. Mihai Hristea Says:

  @Sandi
  As avea tendinta s-o compar cu EBA, Udrea etc., dar totusi… 😀

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: