MELEŞCANU, DEMISIA!

Chiar dacă manevra o fi fost făcută de băsecuritate, ca să-i cerem noi demisia şi să pună în locul lui pe altcineva, a-i cere demisia e unica atitudine normală, în raport cu principiile statului de drept, cu toate că la noi există doar teoretic.

Deci, Meleşcanu, demisia!

Despre jena pe care o fac cu dreapta unele personaje din PNL, data viitoare.

P.S. Se pare că Tăriceanu s-a trezit la timp.

Anunțuri

11 răspunsuri to “MELEŞCANU, DEMISIA!”

 1. razvancoltea Says:

  S-a trezit la timp sau n-a avut sange-n instalatie.Oricum, super initiativa chilimano-moisista s-a decredibilizat din start cu Melescanu si unguent invitati.

 2. mariusnyc Says:

  Tăriceanu s-a trezit la timp., l-a atacat pe Antonescu 😉 urat sfarsit politic isi croiesc prostii

 3. Radu Humor Says:

  Încep să cred că există cu adevărat securişti buni şi securişti răi !
  Meleşcanu mi se pare unul prost şi ramolit 🙄

 4. Radu Humor Says:

  N-am văzut emisiunea, dar mi se par interesante spicuiri din articolul Cotidianului de la interviul lui Ponta, atacat cu disperare de două cunoscute…. ziarizde :

  „Nu excludeţi totuşi o rupere a USL?

  Dacă au văzut că guvernarea nu se rupe, procuroarele de la RoTV au insistat pe ruperea USL. Adică tot acelaşi lucru. Şi au bătut moneda pe declaraţiile „anti” ale lui Ludovic Orban, Sorin Frunzăverde şi Sorin Roşca Stănescu. Fără prea mult succes. Pentru că premierul deşi a avut cuvinte de reproş la adresa celor trei, a conchis: „nu confund PNL cu trei vedete de televizor”. Şi totuşi, întrebările cu „tentă” au continuat.

  Corina Drăgotescu: Nu ştiu, excludeţi categoric o desprindere totală de PNL? Aţi emis deja trei avertismente în seara asta. („avertismentele” au fost de fapt o constatare şi anume că declaraţiile celor trei ar putea să tragă în jos PNL în sondaje – n.a.)
  Victor Ponta: Exclud categoric vreo intenţie, vreo dorinţă sau vreo acţiune a PSD, în acest sens.
  Corina Drăgotescu: Dar dacă ei întind coarda, să spunem?
  Victor Ponta: Nu, nu. Eu spun că, noi, nu. Noi nu vrem să rupem USL-ul. Până în 2016, nu.
  Liliana Ruse: Vi se pare că este un pericol mai mare la PNL să facă pasul acesta?
  Victor Ponta: Nu. În acest moment, nu, nu mi se pare acest lucru. Dar, ştiu eu, poate preia Roşca conducerea şi…

  Şi văzând că răspunsurile lui Ponta nu au fost satisfăcătoare, s-a schimbat placa. Ruse o întreabă pe Drăgotescu ce „spuneau” social-demicraţii (simplii participanţi la congresul PSD) despre relaţia cu PNL:
  Liliana Ruse: Corina, spuneai la un moment dat că, ai fost la Congresul PSD şi că ai stat acolo de vorbă cu oamenii, că sunt în teritoriu nemulţumiri faţă de relaţia cu liberalii.
  Corina Drăgotescu: Sunt în relaţia cu liberalii nu foarte-foarte mari. Au mai zis oamenii, domnule, ne cam batem uneori în teritoriu, ne cam batem pe diverse funcţii… ne este greu să mergem împreună mai departe, ne este greu să-i susţinem…

  Să minţim poporu’ cu televizoru

  Şi pentru că lipsea cireaşa de pe tort, pe croll, cu litere de-o şchioapă circula următoarea informaţie pusă în gura lui Ponta: „PNL va plăti pentru lipsa de solidaritate”. Cum Ponta nu a zis aşa ceva, el a cerut schimbarea titlului. Şi a ieşit următorul dialog:
  Victor Ponta:Şi mă mai uitam, recunosc, la faptul că m-aţi pus acolo cu PNL va plăti pentru…? Nu, am zis dacă nu ar fi solidar; dar ce să facem? Ştiu că aveţi o iubire pentru PNL şi nu îi iertaţi…”.
  Liliana Ruse: Păi nu, este un avertisment. nu avem o iubire pentru PNL, după cum nu avem nicio antipatie, că nu este meseria noastră. Asta aţi spus, că dacă PNL-ul continuă atacurile şi se desolidarizează de Guvern …
  Victor Ponta: Mai spun o dată, totuşi, poate mai reuşim să mai punem un titlu…

  Notă:
  Orice comentariu este de prisos”

 5. MELEŞCANU, DEMISIA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Radu Humor Says:

  Tăriceanu să-şi vadă de sexul conjugal, nu de cel politic ! 😳
  Că-ndată îl lasă şi asta 🙄

 7. ioprotestatarul Says:

  Ba securistule demisiaaa! Ia-l si pe tradatorul ala pro_fund cu tine.

 8. Roxana Iordache Says:

  @razvancoltea. Asta e situaţia. 🙂

  @mariusnyc. Chiar nu ştiu ce-a zis. M-am referit doar la faptul că n-a participat la sinuciderea colectivă. Dacă s-a luat de Crin din nou în contextul cu laba, scuze, dreapta, înseamnă că îi face un serviciu, campanie electorală moka. 😛

  @Radu Humor. Păcat, pt că la un moment dat era simpatic. 🙂

  @Radu Humor. Ai înghiţit harneala. De fapt, fetele l-au spălat pe Ponta, asta era misiunea lor, în iluzia că liberalii ar fi proştii lor şi ar pleca de la guvernare. :mrgreen:

 9. Jan Pantelimon Says:

  Securistii ies ca sarpele-n drum si noi, Batman suntem ecologisti . Astia trebuie calcati pe cap numai pentru tupeul obraznic ,neluand in seama tradarea nationala .

 10. Roxana Iordache Says:

  @ioprotestatarul. Măcar o parte bună tot a avut şi congresul PSD, anume, că Duicu n-a urcat vicepreşedinte. Cred că datorită dv. 🙂

 11. Sandi Says:

  Tataia Melescanu, securist l-a nascut sistemul , securist va muri.

  http://www.badpolitics.ro/ovidiu-ohanesian-despre-noul-sef-al-sie-teodor-melescanu-si-un-fost-spion-rupt-in-fund-al-die-un-spion-gorjean-la-new-york/

  A jucat dubios tot ttimpul dupa ’90 ! Inaintea alegerilor din ’94 alianta aia a securistilor l-ar fi vrut presedinte al tarii. Sau macar sa-l impedice e Emil C. sa ajunga presedinte !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: