CRIN: PONTA, MAI UŞOR CU USL PE SCĂRI! :)))

Crin, conferinţă de presă la PNL:

„PNL susţine că e normal să mergem pe liste separate, pentru că alegerile europarlamentare sunt prin excelenţă de culoare şi de familie politică, chiar dacă suntem aliaţi şi asta nu are cum să se schimbe până la anul pe vreme-asta. (…) Fac trei comentarii:

„Era de preferat să avem o decizie şi o discuţie în cadrul USL decât acest anunţ unilateral. E doar o chestiune de formă”.

„Avem o deosebire de percepţie faţă de acest anunţ – mergem separat, aşa e normal, dar nu suntem de acord ca de astazi să inceapă o campanie electorală”. „Nu credem că o campanie electorală de un an este binevenită. Din punctul nostru de vedere o campanie electorală pentru europarlamentare trebuie să înceapă la anul pe vremea asta”.

„Prioritatea noastră e revizuirea Constituţiei, economia şi reorganizarea administrativ-teritorială. Cred că era doar o figură de stil a preşedintelui PSD„.

Sublinierile îmi aparţin.

Preşedintele PNL a mai spus că liberalii nu sunt „cu un picior la guvernare”, ci participă solidar la actul guvernării, pentru că alegătorii au votat masiv USL ca să fie o guvernare puternică şi coerentă.

Mesajul: Ponta, şezi, băiete! Stai uşor, că nu plecăm nicăieri! 😆

Pentru cine pricepe mai greu sau se face că nu înţelege, facem nişte traduceri.

Ponta n-are clasă, era o chestiune măcar de politeţe să-l anunţe pe Crin că va anunţa unilateral candidaturile separate la europarlamentare. Dar el a făcut-o deliberat, în iluzia că va provoca ruptura în USL şi că PNL se va retrage de la guvernare, ca să se victimizeze el că e lăsat singur şi să se sacrifice inclusiv printr-o candidatură prezidenţială sau eventual, să-l ajute Oprescu. :mrgreen:

Iar instigarea pesediştilor împotriva liberalilor „era doar o figură de stil” nereuşită. Pentru că atâta poate sistemul băsecurist, cu acneea lui juvenilă suprainfectată sub numele de gaşca de la Cluj. 🙂

Ştiu, greşesc. Greşesc retoric, mai poate multe altele, de acelaşi nivel. Josnic. Evident că DNA va servi patria, ANI va descoperi noi şi incredibile incompatibilităţi, orice, numai să plece PNL de la guvernare.

Şi ghici ce? N-o să se întâmple. Lady Thatcher avea o vorbă: dacă vreţi să mă întorc la 180 de grade, întoarceţi-vă voi! 😆

P.S. Apropo, Doctorului îi stă bine cu Primăria, când l-am văzut, sâmbătă, la congresul PSD cu flaşneta de partid şi de stat în gură, mi-am amintit de vremea în care devenise un trist şi părea un ramolit scrobit. Pe Sorin Oprescu, independenţa l-a sculat din morţi. 🙂

Deci, Ponta, mai uşor cu USL pe scări! Dacă vrea să rupă USL, să scoată PSD de la guvernare. 😆

Reclame

8 răspunsuri to “CRIN: PONTA, MAI UŞOR CU USL PE SCĂRI! :)))”

 1. CRIN: PONTA, MAI UŞOR CU USL PE SCĂRI! :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Radu Humor Says:

  Am impresia că Ponta va plăti oalelele sparte de Băsescu 🙄
  Încet-încet Băsescu trece în plan secund şi cel care va trebui să scoată scutierii să-l apere, va fi cel de la Palatul Victoria !
  Oricum asistăm la o luptă strânsă între cele două imperii ale răului, care-şi vor lichida „cecenii” cât de curând !
  De urmărit zbaterea neputincioasă a unora ca Chiriac (merge şi-aşa, şi încă bine 😉 ) care-şi aruncă câte-o valijoară pe seară în fiecare dintre căruţe, deoarece nu-i sigur în care va fi primit să se urce !
  Ne întoarcem la vechea lozincă :
  „Hai la lupta cea mare !”, iar cu eminenţe cenuşii ( de mediocre ce sunt 😉 ) ca Dâncu, Rus şi Sârbu nu poţi face mare lucru 🙄
  Eventual, o treabă mică, pe oliţă, la creşă sau grădiniţă !
  Vin vremuri grele !
  Şi pentru noi, dar şi pentru ei/ele ( curvele politice :mrgreen: ) !

 3. olimpiu65 Says:

  dupa ce a fost reevaluat psihopatului i s-a pregatit un sondaj si ce aflam??? psihopatul urca in sondaje este iar la 20%, gasculitza lui de ,,dreapta” a pus-o de inca o initiativa, miscare ce dreak o fi ca-i strange pe toti retardatii iar sistemul e in dilema: merge cu Base sau sare pe palmele, pardon copitele carlanului???!!!
  nu cred ca Ponta va mai fi intors din drumul pe care l-au impins sistemul securist si slugoii de la Cluj!!!! e atat de idiot in infumurarea lui incat chiar crede ca va fi mostenitorul sistemului securist!!!

 4. Sandi Says:

  Platforma pentru destructurare liberală

  Traian Băsescu şi serviciile secrete îşi mai fac un partid

  http://www.cotidianul.ro/traian-basescu-si-serviciile-secrete-isi-mai-fac-un-partid-211897/

  Cititi cu atentie lista invitatiilor. Ca a particiat MRU, hai mai zic, ca-i rezervist SRI, dar ce cauta tataie Melescanu acolo ?

 5. Sandi Says:

  Am uitat sa adaug mai sus : Tariceanu nu a participat . S-o fi speriat de ceva de a facut pasul inapoi ?

 6. Sandi Says:

  Banditul de Chiliman a mai contribuit odata la spargerea PNL. In 1990 cand au facut „Aripa-Tanara ” !

 7. Jan Pantelimon Says:

  Ponta s-a” slobozit ‘ mult prea usor pentru un barbat de stat ! Pontoarca (scula springarului )nu e decat baiat de pravalie securista . Pedeapsa ; sa vina cu ma-sa tunsa la sedinta A 3 !

 8. mariusnyc Says:

  Organizatia Accept saluta „botezul” Iniţiativei România Lesbiana

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: