AFACEREA WATERTOWN ŞI „ZMEURA DE AUR”

Video de sevenfuture

Am urmărit azi-noapte evenimentele din suburbia metropolei Boston, Watertown, anume, desfăşurarea de forţe demenţială, pentru prinderea unui suspect în cazul actului cu aparenţe teroriste şi efecte criminale împotriva umanităţii din timpul maratonului.

Mă uitam şi nu-mi venea să cred că e altceva decât un film extrem de prost, absolut lamentabil, fără contracandidat pentru „Zmeura de aur”.

Adică, în urmă cu o zi îl lichidaseră pe suspectul frate al suspectului pe care căutau să-l prindă. Cel ucis avea 26 de ani. Fugarul, 19.

Şi pentru un puşti de 19 ani, s-au mobilizat MII – aţi citit bine, mii – de ofiţeri FBI, plus poliţie locală, plus presă care să transmită live, campioană mondială la o relatare pentru naivi grav fiind CNN International, sub coordonarea din stradă a nelipsitului butaforist, Wolf Blitzer.

Ore în şir a durat desfăşurarea de forţe. Mai întâi, au fost cercetate TOATE locuinţele din suburbie, adică, mii, cu justificarea poliţiei locale că în acest fel este căutat suspectul şi totodată, forţele se asigură că locatarii n-au păţit nimic. 😆 👿 Uite un pretext plauzibil pentru percheziţii viitoare, inopinate şi fără mandat.

Pe urmă, pe seară, s-a adus un căţel de urmă, scump foc – ce să mai vorbim de scumpetea operaţiunii -, adică el, căţelul, era poate singurul poliţist care chiar credea ce făcea, în sensul că s-a dus cu nasul direct la suspect, scos fără incidente dintr-o curte a unei case în care se afla o barcă şi băgat într-o magaoaie de ambulanţă cu girofaruri. În acest timp, televiziunile au transmis defazat, că adică să nu se vadă momentul capturării suspectului. Din ce motive? De securitate, evident. Deci, rămase neprecizate. Că poza puştiului era pe toate ecranele. Sau poate tocmai de aceea. :mrgreen: Uitasem: proprietarul bărcii l-a reţinut pe „terorist” şi a chemat poliţia.

Ce-am reţinut eu din tot filmul ăsta nocturn, absolut incredibil?

Coada căţelului, spectaculoasă. Lungă de tot şi întoarsă la vârf, foarte haioasă. Şi el, un cuţu vesel că îşi face datoria şi mândru că poartă hăinuţa de poliţist. M-a înduioşat până la lacrimi. La propriu – doar ştiţi că animăluţele sunt febleţea mea.

După coada căţelului, am mai reţinut SOLIDARIZAREA MOSCOVEI, efect previzibil şi preconizat, de altfel, al originii cecene a fraţilor suspecţi de terorism, dintre care unul se comunică că a fost ucis, iar puştiul de 19 ani, prins: ca să fie trimis să-şi continue studiile într-un amplasament de specialitate.

Uluitor! 9/11 avea o crâncenă plauzibilitate. Cu undă de şoc mondială.

Filmul Watertown, care insultă inteligenţa şi speculează sensibilitatea naivilor, pare un mod populist de a propaga reiterarea sferelor de influenţă ruso-americane, sub pretextul terorismului internaţional, de interes regional. Terorismul îl chiar înfrăţeşte pe Putin cu Obama, adică, Putin îl susţine pe Obama în terorismul de stat până la victoria finală, adică Statele Sovietice Unite, iar Obama îl susţine pe Putin în terorismul imperial, în sensul că se justifică din oficiu orice acţiune soldată cu măcelărirea civililor din Cecenia.

Am adormit cu inima strânsă de milă şi de duioşie faţă de sutele şi ulterior, miile de prostuţi care, ridicându-se embargoul ieşirii din casă, au inundat străzile cu drapele şi au scandat USA, USA!

(A)clamau aceeaşi Americă pe care o iubesc şi eu. Una pe cale de dispariţie. Şi nu cred că există un mod mai cinic de a distruge o mare ţară decât bătându-ţi joc de eroismul unui popor, spirit în care sunt educaţi copiii americani din faşă. 😥

25 răspunsuri to “AFACEREA WATERTOWN ŞI „ZMEURA DE AUR””

 1. Roxana Iordache Says:

  Vă rog să comentaţi doar topicul, timp în care pregătesc postarea despre PSD.

 2. Anca Says:

  Pai vezi, Rox? Noi ne minunam ca-s usor de prostit ai nostri cetateni, cu stomacu’ lipit de spate – uite la aia din „tara prosperitatii”, JUMA’ DE CONTINENT, cum sunt prostiti ca la balamuc. 😀 (In baza educatiei special conceputa pentru. 🙂 )

  Off-topic:
  De PSD nu zic, da’ tot nu ma po’ rabda sa nu zic de Larisa Iordache, care a luat azi la sarituri al doilea argint de la ioropenele de anu’ asta, dupa al’ de ieri! 😀

 3. stejarul Says:

  Roxana,

  de acord cu tine, law enforcement-ul au profitat la maxim de situatie. Cei doi au fost idioti manipulati. Important de aflat e cine i-a manipulat.

  Goana asta dupa fugitivi seamana cu o operatiune pusa la cale de serviciile americane. Puteau sa ii ridice de acasa pentru ca ii „aveau” cu ore bune inainte de a da publicitatii fotografiile lor.

  Trist e ca oameni au ramas schilozi pe viata. Lectia de invatat e: nu lasa garda jos in nicio imprejurare.
  O victima afirma ca l-a vazut pe junior abandonand un rucsac langa el, dar se pare ca a considerat maratonul mult mai important decat siguranta proprie.

 4. Roxana Iordache Says:

  @Ancuţa, am vrut să zic de Iordăchiţa, dar aştept un aur. 🙂 Ştiu, bunică-mea îmi tot spunea: nemulţumitului i se ia darul. 😛

  @Stejare, eu am o gândire mai perversă, adică, nu cred că frati-su a fost ucis şi nici că el a fost prins. Părerea mea e că băieţii sunt din forţe. Voi, acolo în UK, văd că sunteţi mai uşor de păcălit decât proştii de români. 😆

 5. AFACEREA WATERTOWN ŞI “ZMEURA DE AUR” » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Marius Mina Says:

  Bin Laden’s repeated statements that he deplored the 9/11 attacks, considered them un-Islamic, and suspected that American supporters of Israel were behind them failed to penetrate the corporate media bubble. When the FBI definitively stated that Bin Laden was “not wanted” for 9/11 because there was “no hard evidence” of his involvement, the media blacked out the story.
  http://www.globalresearch.ca/boston-marathon-bombings-false-flag-meme-infiltrating-mainstream-media-discourse/5331789

 7. johnson1312 Says:

  Cotidianul : FBI şi CIA îl vor interoga pe suspectul atentatelor din Boston fără să-i citească drepturile !

  Mare Putere Mondiala,s-au facut de kkt vreo 3 zile cautand niste unii care i-au surprins cu doua oale sub presiune dandu-le astfel peste cap toata „securitatea antitero”.Dupa care cica au gasit atentatorii,doi pustani ceceni(cat de convenabil).Pe unul l-au lichidat iar pe celalalt l-au izolat poate-i trecea cumva prin cap sa se dezvinovateasca si sa mai afle lumea asta mare ce Sistem de tot cacatul zace in Institutiile de Aparare americane sustinute cu zeci de mld dolari anual.Noi ne-am dat seama vara trecuta de aroganta ieftina si paguboasa a politicienilor acestei tari.Se comporta peste tot de parca ar fi la ma-sa acasa.

  SICTIR AMERICA,FOREVER !!!

 8. Marius Mina Says:

  Section 1031 of the controversial National Defense Authorization Act of 2012 effectively declares the United States a battlefield, suspends the U.S. Constitution and essentially allows the President, through the Department of Homeland Security and the U.S. military, to deploy assets in this war zone as he sees

  BATTLEFIELD USA: De Facto State of Martial Law Has Been Declared *Pics From the War Zone*
  http://www.shtfplan.com

 9. stejarul Says:

  Roxi, nu-s in UK is in Canada.

  Mda… poate ca is mai usor de prostit … dar nu inteleg de ce nu au filmat prinderea juniorului. Daca e mascarada, sa fie pana la capat!
  Macar sa le explice juniorul din barca, la efbiai cu camerele teveurilor de fata cum a facut el divaisurile elea explozive (puteau face si prezenta la jurnalisti inainte sa dea drumul la filmari)

 10. johnson1312 Says:

  Scenaristii de la Hollywood ar apara mult mai bine securitatea USA

 11. Roxana Iordache Says:

  Mulţam pt link-uri, comentarii şi like-uri. Johnsoane, poate bagi şi tu un like, nu fi calic! 😆

  Stejare, e modul meu de-a spune Commonwealth. Oricum, Canada ştie să-şi facă propagandă frumoasă, nu cred că există o carte de vizită mai convingătoare decât „Due South”, unul din cele mai simpatice seriale pe care le-am urmărit cu tot dragul. Nici n-aveam încotro, la cât de mişto e personajul interpretat de Paul Gross, ca să nu mai vorbesc de lup! 😛 L-am urmărit în 90 şi ceva, şi am revăzut cât am putut anul ăsta, când a fost reluat. Adorabil! 😀

 12. augustinradescu Says:

  Si mai rideati de fortele noastre antitero care l-au umflat (cu ceva mai putin tam-tam) pe marele terorist cu un slap roz din Banat, ala cu butelia!!Aceeasi Marie, altfel coafata!

 13. Ileana Andersson Says:

  Eu nu inteleg un lucru: de ce trebuia inscenata treaba asta cu teroristi ceceni, exact ceceni, cand mai plauzibil ar fi fost niste sauditi, ceva iranieni sau irakieni. Nu stiu ca USA sa fi facut ceva nasol impotriva cecenilor. Aia aveau treaba sa puna bombe si sa ia ostateci prin Rusia.

  Daca stie cineva sa-mi explice ca eu nu inteleg de tocmai ceceni? Si care sa fi fost motivul si de ce tatal lor este acum in Cecenia cand chiar el primise azil acum vreun an doi?

 14. Roxana Iordache Says:

  @augustinradescu. Lasă-l pe-ăla cu butelia, acum cică SRI a prins doi americani care intenţionau să terorizeze America. 😆 👿

  @Ileana Andersson. Tocmai de-aia. Vor avea nevoie când cu Iranul, etc. Probabil că dacă nu se întâmpla cutremurul devastator din Iran, suspecţii ar fi fost iranieni. Pe-ăştia ceceni îi păstrau pt data viitoare. :mrgreen:

 15. Roxana Iordache Says:

  New post!

 16. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. 😳 Am glumit. 😳

 17. Radu Humor Says:

  Penibili…. 🙄
  Jandarmii lumii 😆

 18. Ghita Bizonu' Says:

  Da.. Asta imi aduce aminte de bietul Dudaev. Care a primit o draguta de racheta intre dinti :BUM!! Ca tipu vorbea la telefonu mobil . A fots depistat prin satelit, localizat prin satelit si prin satelit a fost ghidata racheta. Da ma dubiu ca rusii dezvoltasera cestia asta cu satelitu si mobilu…Pe vreme aia .. acum au si ei.
  Si povestea asta imi aduce aminte si cum demoratia s-a scoborat la propriu din avion la Tbilisi. In persoana lu Sevarnadze despre care umbla vorba d\ca era general KGB (ca doar nu era sa fie amiral!).
  si atsa imi aduce aminte de o carocatura – unu pe tron (tron tron nu ala de fainata) in costum cam de pe vremea lu Machiavelli : „bine sunt paranoic. Intrebarea este deaca sunt suficient de paranoic?!” Gneneralu Dudaev si dizidentu Gamsahurdia nu au fost indeajuns…

 19. stejarul Says:

  Roxana, va astept in Commonwealth!

  Aici e locul vostru/nostru!

  Scapam de ciuma rosie si de aia portocalie.

  God save the Queen and King Michael.

  Ma, nu disperati ca de invins vom invinge!!!!

 20. stejarul Says:

  Foarte bun serialul iar RCMP sunt the canucks’ darlings 🙂 (canuck, asa le zic americanii la canadieni).

 21. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. America e ceea ce distrug ei. 👿

  @Bizoane, Dudaev, Dumnezeu să-l ierte, dar Gamsahurdia a fost un erou şi un martir pentru neamul lui. Era de neoprit, de-aia l-au oprit definitiv. 👿

  @Stejare, păi eu am zis de Commonwealth. 🙂 Sincer mi-aş dori să fim colegi. 😛

 22. Roxana Iordache Says:

  Stejare, adorabili sunt, au fost nişte scene de-un umor irezistibil. Au un mod autoironic de a fi eroi. 🙂

 23. Sandi Says:

  (….) „sub coordonarea din stradă a nelipsitului butaforist, Wolf Blitzer. ”

  ********
  Asta ar fi fost un perfect pupin-basist daca lucra la o televiziune din RO !

 24. Donkeypapuas Says:

  Propagandiştii obamişti s-au panicat şi au schimbat scenariul după ce Alex Jones (cu siteul Infowar) a publicat imaginile cu securiştimea ce se învârtea pe la linia de sosire a maratonului. Apropo, finish-ul era situat fix la numărul… 666
  Nu sunt militar şi nici nu am făcut armata dar ştiu că este IMPOSIBIL să concentrezi o aşa desfăşurare de forţe şi logistică într-un timp atât de scurt. ceea ce înseamnă că totul fusese planificat din timp sub pretextul unui „exerciţiu de apărare civilă”.
  Cu puţin timp înainte de atentat participanţii erau anunţaţi să nu intre în panică pentru că urmau să asiste la un… exerciţiu!

 25. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. Aia cu 666 e de groază! 😯

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: