PONTA VREA SĂ SE REMARCE

Ponta, la „Sinteza zilei”, a reluat placa sofistică privind desemnarea procurorilor lui Băsescu, pe motiv că el ca procuror nu e de acord să pună „un procuror al USL”, deci, mai bine să-i pună pe-ai băsecurităţii, că în felul ăsta a luat maul celor de la Bruxelles care acuzau USL că vrea să vină la putere ca să oprească anticorupţia, pe când el, Ponta, vrea să plătească toţi, de oriunde ar fi şi evident că plata nu poate fi garantată decât de gaşca băsistă din sistemul judiciar, consolidată la putere.

Nici nu-şi dă seama în ce hal îşi lezează colegii procurori. Cărora le aplică prezumţia de partizanat în masă. Şi din oficiu. De parcă n-ar exista procurori competenţi, independenţi, pe care să nu-i intereseze decât dreptatea! Ei sunt cei umiliţi, prin perpetuarea la infinit a nulităţilor obediente politic, în stare de orice mizerie pentru funcţie.

Şi mai are tupeul impertinent să se ia de Frunzăverde şi să ameninţe că dacă nu tace, atunci s-ar putea să nu se mai joace de-a USL, pentru că vicepreşedintele PNL l-a atins la fix, cu declaraţia că sunt cercuri din PSD care îl menţin pe Băsescu pentru moştenirea statului p0liţienesc.

E tot mai iritat şi tot mai arogant şi tot mai represiv la adresa spiritului critic. Dacă n-ar avea critici, ar trebui să-şi facă rost. Dar lui îi plac doar linguşitorii. Şi obedienţii decerebraţi.

Deci, Ponta a zis că a numit-o desemnat-o pe Kovesi şi gaşca ei – că Niţu nu i-a fost decât adjunct – ca să se remarce – a zis textual: „eu vreau să mă remarc” – ca prim-ministru care face, nu zice că nu poate să facă. Ceva mai penibil cu greu putea secreta în negura minţii. Acelaşi drob de sare că dacă nu-i făcea voia lui Băsescu, nu aveam procurori-şefi încă un an şi jumătate.

De fapt, Ponta e pierdere de vreme. Ca şi Băsescu.

O loază căreia în mod evident i s-a urcat la cap. Nu-şi mai încape-n piele.

Şi el chiar crede că Adrian Năstase l-a lăudat. 😆

N-a învăţat nimic din greşelile fostului premier şi fondator al PSD. Absolut nimic. Dimpotrivă, acceptă până la refuz îmbălsămarea marca Dâncu-Rus, care l-a distrus pe Adrian Năstase.

19 răspunsuri to “PONTA VREA SĂ SE REMARCE”

 1. PONTA VREA SĂ SE REMARCE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Marius Mina Says:

  Antonescu: Înțeleg frustrarea premierului dar în PNL niciodată nu voi impune tăcerea

 3. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc, Marius!

 4. ioprotestatarul Says:

  Si s-a remarcat! Ca fiind un mincinos ordinar, tradator al vointei si intereselor poporului, ca sustinator al statului politienesc si individ dispus sa calce pe cadavrele semenilor doar pentru a fi la putere…

  Parvenitul nu-si mai incape in piele, dar va veni si ziua scadentei…

 5. Ileana Andersson Says:

  Revin la vechea mea obsesie, asa cum imi spune Roxana, dar bazata pe feeling politic ce nu m-a inselat niciodata, ca singura miscare antisistem ce mai poate veni acum din partea poporului este sa mearga masiv, repet masiv, la vot si sa voteze cu NU la referendumul pentru constitutie. Mai ales cand acum este clar ca nici nu este pusa in discutie revenirea la monarhie. Apoi nu mai am nici o incredere in asigurarile lor in ce priveste unitatea si soliditatea statului roman dupa regionalizare, dupa cat au mintit si inselat asteptarile poporului in ultimele luni.

  Nu statul acasa este solutia, caci se poate frauda si baga voturi in urna si semna in locul celor care nu au venit. Votul este un drept care trebuie folosit si aceasta este poate ultima sansa de a-i mai reteza din avant acestui nemernic de Ponta caruia i s-a cam urcat puterea la cap.

  Si,ca tacamul se fie complet, in buletinul de vot ar trebui ca fiecare votant sa bage un biletel propriu in care sa scrie clar: jos Basescu si jos Ponta. Asta pentru ca nu este voie sa se faca inscrisuri suplimentare pe buletinul de vot pentru ca altfel votul este anulat.

  Acesti tradatori merita o palma zdravana peste bot pentru ca prea si-au batut joc de popor. Cheama poporul la vot ca sa-i legitimeze si apoi actioneaza la comenzi si interese straine.

  Dictonul din primul razboi mondial „Pe aici nu se trece” sa devina „De noi nu se trece!”

  Roxana iarta-ma te rog ca recidivez in propunerile mele!!!

 6. Gabi Mihalcea Says:

  Bunica (Dumnezeu sa o odihneasca) avea o vorba: „gaina cotcodaceste sa-l alunge pe cocos – deh nu vrea sa fie calcata- dar asta il face pe cocos sa o calce…”
  Acum transfer „pilda” decit sa „cotcodaciti” ca va vine sa vomitati cu Ponta sef la guvern, si cum o sa-l „faceti” voi la votarea „constitutiei lui” (parca Antonescu este „sef” cu constitutia?!), nu este mai bine „sa-l calcati” acum in parlament? Adica sa-i puneti pe alesii din colegiile de domiciliu sa puna de o motiune de cenzura si sa-l dea jos??? Eu zic ar fi mai cinstit si mai democratic! (pentru mine lozinca voastra „vreau USL dar sa moara Ponta mi se pare CURVASAREALA)
  Rox, darling, Ponta spune ce gindeste, chiar afirma ca este posibil sa greasca, Am mai spus, si repet chiar cu rscul unui comentariu acid din partea ta si a brumei ce mai comenteaza pe blogul tau. Daca te vei uita si vei face un inventar eram/erau zeci de comentatori pe blogul tau (cu opinii diferite!!!). Ce a ramas acum? Un cor de cintatori!!! Eu si Plano sintem „spalatii pe creier” care indraznim sa ne mai spunem parerea, si sa ne luam o galeata de laturi in cap!
  Vorbesti de Ponta ca a adunat o shleata de lingusitori, posibil, dar priveste ce a ramas pe blogul tau, o adunatura de „yes” personaje. Pe cele cu „no” le (practic) linsati.
  Aici nu este vorba nici de „pro” Ponta nici de „contra” Ponta, este vorba ca undeva in between te-ai pierdut.

 7. olimpiu65 Says:

  la Basescu am avut ceva rabdare sa-l ascult o vreme, pe Ponta nu. de cate ori trebuie sa te minta un om sa intelegi???
  deci eu nu comentez emisiunea de ieri pt ca nu am vazut-o, iar Ponta este un ,,dosar clasat”!

 8. ada1957 Says:

  Trebuie sa fii suficient de destept ca sa-ti dai seama cat esti de PROST.
  Va platii Tonta cu varf si indesat… Il lasa Marinarul in pace pana la
  Congresul PSD , dupa care il termina.
  Intr-o saptamana dupa ce Kovesi este instalata se duce in locul lui Nastase….
  Nu ii lasa Basescu nici un OS nerupt…Abia astept….

 9. Sandi Says:

  Marius Mina spune:
  joi 18 aprilie 2013 la 10:47:53 pm
  Antonescu: Înțeleg frustrarea premierului dar în PNL niciodată nu voi impune tăcerea
  ****
  Da, da’ o s-o pateasca cu nemernic-grup in frunte cu Chiliman si Tariceanu !
  Si nu vad oameni de nadejde in jurul lui Crin ! Care sa-l sprijine cu toata forta la nevoie.

 10. Sandi Says:

  Se dedica lui @ MM 🙂

  Belzebut loveste din nou : It is a total ”EȘEC”

  “The advantage of being president: you receive premiums (n. red. – ‘premium’ înseamnă primă sau recompensă; este folosit greşit de către preşedinte pentru că termenul corect în acest context era ‘award’) without doing something. The presence is enough (…) The deepest crisis in Romania was in 2010 when we take extraordinary difficult measures for the population. I’m looking in these days to the countries which choose for increasing the fiscality like a solution to increase the income on the budget. It is a total ‘eşec’ (n. red. – ‘failure’ înseamnă ‘eşec’ în limba engleză. ‘eşec’ nu are echivalent fonetic în limba engleză)”,

  http://www.dcnews.ro/2013/04/traian-basescu-gafeaza-din-nou-la-fel-ca-in-2011-it-is-a-total-esec/

 11. Marcus Says:

  La Paie, Tuto, Ca Ne-ai Facut Destul De Ras !

  “Ziua şi gafa. Elena Băsescu a uimit din nou Parlamentul European, “îngheţând” audienţa. În cadrul dezbaterii “Impas instituțional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului”, mezina preşedintelui României a citit un discurs despre… Arctica. Ţinând în mână o foaie albă şi mototolită, EBA informează că “Arctica este o zonă de o importanţă strategică tot mai mare”, turuia Elena, sub ochii miraţi ai colegilor săi europarlamentari, care se aşteptau să audă ceva inteligent despre pescuit”
  Jurnalul National

  De cand chiombu, in vestuta, spus-adio la partid,
  Eba-atinsa-n tartacuta, in briusel e apatrid
  De vorbeste saracuta, i se taie microfonu’,
  Audienta-i suparata fost-a amutit bufonu’.

  Saracuta nu prea poate spiciu’ sa il nimereasca
  Daramite despre tema coerent sa gavareasca.
  Incurca mere cu pere si sturionul cu titei
  De “se rade” deputatii ca la circul cu catei.

  EBA insa nu se lasa, vorbeste chiar si pe “mute”
  Ca sa vad-o lume-ntreaga putirinta unei tute.
  Ce daca in sala-i raset, ca la comedia bufa,
  EBA-o arde inainte dovedind ce poate-o fufa.

 12. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea. Eşti penibilă.

 13. Roxana Iordache Says:

  Ada, jocurile nu sunt aşa de simple. Sistemul îl foloseşte pe Ponta împotriva lui Crin. De-aia îl mai îngraşă, încă, până la sacrificare.

 14. Marcus Says:

  @Gabi Mihalcea: Cu mine ce ai, bre!
  sa fii iubita
  marcus

 15. olimpiu65 Says:

  @mgabim : ,,Vorbesti de Ponta ca a adunat o shleata de lingusitori, posibil, dar priveste ce a ramas pe blogul tau, o adunatura de “yes” personaje. Pe cele cu “no” le (practic) linsati.”
  ar fi bine sa citesti mai atent blogul si sa vezi ca sunt multe comentarii ce nu se potrivesc cu zicerile gazdei, dar la tine urla prostia din toti rarunchii si nu pricepi mai mult decat gustul rahatului pishadisto-pontist!!!!!!

 16. ada1957 Says:

  De regula sunt buna crestina , si Nu ma bucur de raul altuia…
  Mai este si postul Pastelui.
  dar Procurorul o cere….. si chiar daca il vor descopune in parti componente astazi , e deja prea TARZIU.
  A omorat speranta a 7,4 milioane de romanai.
  Daca CRIN , joaca bine cartea lui , si sper din toata inima ca DA , va marca punte multe… decisive.
  Succes…

 17. mihai444 Says:

  http://www.ziare.com/tariceanu/pnl/o-noua-oferta-de-dreapta-tariceanu-si-chiliman-lanseaza-initiativa-romania-liberala-1231015

 18. Gabi Mihalcea Says:

  „Eşti penibilă”
  „dar la tine urla prostia din toti rarunchii si nu pricepi mai mult decat gustul rahatului pishadisto-pontist!!!!!!”

  Mai este nevoie de o demonstratie de cum sint tratati cei ce au o alta parere?

  @Marcus. Uitasem de tine 🙂 Tu cred ca esti undeva in between. Desi tragi si tu „tare” la „jos ponta”…

 19. Gabi Mihalcea Says:

  PS. Banuiesc ca sint „penibila” pentru ca indraznesc sa-ti subliniez o realitate? (sau nu vezi/nu-ti pasa de laturile imprastiate de cei gen Olimpiu atita timp cit nu sint in capul tau?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: