CÂND MAZĂRE E TÂMPIT

Ioşka scrie pe surse că Mazăre are un proiect de hotărâre de care s-a speriat că ar putea fi normal (să nu laşi kk de cuţu în stradă, să nu arunci mizerie pe jos, etc.).

Şi ce şi-a zis? Ia să arăt că pot fi şi eu tâmpit, cum l-am făcut pe Cernea. Şi să-i trag o dungă bolşevică proiectului, că adică omul să aibă aprobarea Asociaţiei de Locatari cu privire la ce vrea să facă în propriu-i apartament.

Şi nu-i vorba de regulile convieţuirii civilizate. Ci de băgare a nasului altora în viaţa vecinilor. Cu drept de decizie!

Deci, tâmpitul de Mazăre, conform surselor lui Ioşka, ar vrea să interzică oamenilor să aibă animăluţe în apartamente, fără acordul Asociaţiei de Locatari. 😯 👿

Poate, ca să se umple străzile de animăluţe orfane. 👿

Băi tâmpitule, vezi-ţi de turism şi nu-ţi mai băga nasul unde nu-ţi fierbe oala! Dacă ai fi primar la Bucureşti, i-ai pune şi pe Crin şi pe Ponta să ceară acordul Asociaţiilor pentru animăluţele lor.

Prostia nu doare. Şi îi loveşte şi pe şmecheri.

Cine nu are dimensiunea animalelor nu e om. Boule! 😀

P.S. Apropo, măi dragă Mazăre, o mai ştii pe-aia cu MĂI ANIMALULE?! 😛

Reclame

11 răspunsuri to “CÂND MAZĂRE E TÂMPIT”

 1. CÂND MAZĂRE E TÂMPIT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Marius Mina Says:

  Ioska posteaza tot ce-i pica in taste, nu lua cu tilu de inventar tocana de legume cu mazare ;-))

 3. pozedecat Says:

  Aici nu ne intalnim deloc. Exista si in alte parti restrictii la animale in condominii. Nu e deloc placut sa ai intr-un apartament direct invecinat un caine isteric adica unul care latra la toate miscarile cand tu ai vrea sa dormi ca omu’. Sau nu e deloc placut sa ai vecin pe scara pe cineva care in dispretul tuturor isi tine cainii in casa pana nu mai pot astfel ca imediat ce scapa pe scara se usureaza pe unde apuca. N-ai cum sa te aperi de asa ceva iar asta afecteaza direct calitatea vietii celorlalti. Nu vad nimic deplasat ca intr-un mediu in care trebuie sa convietuiesti cu altii sa ai nevoie de acceptul si intelegerea lor. Altfel ar trebui sa consider abuziva aprobarea asociatiei de proprietari care mi s-ar cere daca as vrea sa-mi desfasor o activitate de libera practica la mine acasa (avocat, arhitect, consultant de nu stiu ce) dar asa ceva se cere fara ca nimeni sa se preocupe ca ar fi o masura bolsevica (a se vedea aici: http://www.pfa.whd.ro/forum/viewtopic.php?id=1441).

 4. Marius Mina Says:

  Nigel Farage a atacat dur masurile propuse Ciprului de Comisia Europeana, acuzand membrii Comisiei de „comunism pur, fara limite”.

 5. cmuscariu Says:

  Clovnul asta mai bine ar merge definitiv pe domeniile lui din Madagascar !!!Este unul din cei trei pe care ii detest pur si simplu !!De ceilalti doi ai scris si tu destul aici!

 6. violet Says:

  Subiectul acesta mi-a amintit un aspect din State. O rudă îndepărtată locuiește în Florida, într-un cartier exclusivist, de cetățeni peste o anumită vârstă. Acolo nu se pot muta familii cu copii mici ( nu știu cât de mici ). Pot primi vizite de două-trei săptămâni ( cumnata mea cu copiii 🙂 ), dar atât.
  Sunt destule alte cartiere pentru orice categorie de vârstă.
  P.S. Cu câini au voie, că ruda mea are unul, dar nu știu detalii despre cum e gestionată prezența lor acolo. Oricum, la ei de zeci de ani proprietarii de câini au punga și fărașul cu ei, că altfel îi ustură rău la buzunar amenda pe care o iau. Mai iau amendă și pentru hrănirea animalelor abandonate. Ea a pățit-o recent ( 500 USD ), că i-a dat să mănânce unui motan pe care l-a abandonat un vecin. Cum și cine a reclamat-o, nu știa încă.

  Scuze pentru divagație! 😀

 7. olimpiu65 Says:

  http://users.heeloo.ro/4/files/136621092602852628_sondaj-avangarde-aprilie–bucuresti.pdf

 8. Ileana Andersson Says:

  Ce ziceti de asta?

  http://www.cotidianul.ro/presa-basescu-a-maritat-deja-cfr-marfa-contra-sustinerii-proiectului-sau-politic-211525/

 9. Donkeypapuas Says:

  @olimpiu65

  Dar de ce întrebările privesc NUMAI Biserica ortodoxă ROMÂNĂ (adică Naţională)?

 10. Scrie opinia ta Says:

  Scuze pt relativul offtopic, insa la „pe surse” se pune de’o pupinbaseala de zile mari. Ioska nu e singurul administrator, ghiveciul este intretinut de mai multi, marea majoritate basisti din servicii(fani euroborhot), pontaci de rit nou si de ce nu, ornamentat cu chilimani.

  Evident ca baietii in noua formulare m’au batnat scurt de pe site.

 11. olimpiu65 Says:

  @Donkeypapuas
  la chestia asta doar Pieleanu iti poate raspunde!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: