SPECTACOL POPO-ROCK. PUIU HAŞOTTI, ACUZAT CĂ A CONSIDERAT HOMOSEXUALITATEA, O BOALĂ

Liderul grupului parlamentar din Senat, Puiu Haşotti, a declarat că homosexualitatea e o boală. Senatorul liberal a adăugat că niciodată Parlamentul României nu va adopta iniţiativa legislativă a lui Remus Cernea, privind uniunile civile între homosexuali, uniuni care ar permite şi adopţia de copii.

În replică, preşedintele Asociaţiei ACCEPT, a gay-şilor, Florin Buhuceanu, l-a acuzat pe Puiu Haşotti de discriminare şi a considerat că senatorul PNL va fi sancţionat de Consiliul pentru Discriminare, după precedentul Gigi Becali. E mai degrabă un consiliu pentru discriminare, decât pentru combaterea ei, din moment ce promovează discriminarea pozitivă.

A fost o mizerie să-l amendeze pe Gigi pentru că a considerat eretic un cult neoprotestant. Dacă ar pune mâna pe carte, d-l Asztalos şi compania ar putea constata că omul n-a făcut decât să dea glas doctrinei Bisericii apostolice. Apropo, sutele de mii de euro cu care a fost amendat Becali unde s-au vărsat? :mrgreen:

Revenind la campania popo-rock, Gigi Becali a zis de mai multă vreme că n-are nimic cu homosexualii, doar că nu dă el mâna „cu bulangiii-ăia”: 😆

Circul continuă, Remus Cernea îşi face meseria de petardă a lui Ponta şi îşi lansează adepţii. Până la organizarea de dezbateri televizate cu show popo-rock la ore de vârf nu-i decât un pas. Cine vrea să facă audienţă invită medici, preoţi, politicieni, ghicitori în stele pe marginea destinului UE pe calea mariajului homosexual şi nu în ultimul rând, homosexuali înşişi. Şi neapărat să izbucnească un scandal. Cu ecou internaţional.

Preşedintele Consiliului pentru discriminare, Asztalos Ferenc, a declarat (telefonic) pentru Realitatea TV, că senatorul Haşotti ar putea fi sancţionat cu avertisment sau cu amendă, în cazul în care se constată că a avut „un discurs homofob şi incitator”.

Sminteală cu ştaif, un fel de demascare neostalinistă. Cum să consideri homofobă o poziţie care este şi a Bisericii? V-aţi uitat la Papa Francisc? Arată el a „fob”? Dimpotrivă, e vorba de compasiune. Ceea ce nu înseamnă că eşti obligat să accepţi generalizarea diferenţei. Pentru că ăsta-i fariseismul unor militanţi ca Remus Cernea, să te manifeşti pentru diferenţă şi în acelaşi timp să încerci să modifici legea majorităţii în aşa fel încât să nu mai existe diferenţă. Nu? :mrgreen: E falsul paradox al absurdităţii numite discriminare pozitivă.

De fapt, e vizată distrugerea familiei. Un stat şi o societate cu anticorpi descurajează ferm asemenea intenţie.

Voi consideraţi că homosexualitatea e o boală? Una veche aproape de când lumea (Sodoma, Gomora)? Eu consider că e treaba lor ce fac în dormitor. Dar mi se pare aberant să ceară drepturi civile pentru inversiuni sexuale. Mâine-poimâine, se vor interzice în educaţie şi în dreptul civil cuvintele de mamă şi tată. Britanicii au rezolvat, pentru că Elton John poate fi şi mamă, şi tată. :mrgreen: Cuplul a adoptat doi copii. Cum sunt ei crescuţi? Frustrări, complexe, traume? Principii, valori, ceva? Fiindcă bogăţia şi celebritatea nu pot compensa normalitatea (dimpotrivă, uneori sunt traumatizante în sine pentru copil). Ne amintim din copilărie că tot ce vrea un copil e să fie normal, să fie ca toţi copiii.

Încă o dată: n-am nimic cu homosexualii, am cunoscut unii de-o sensibilitate excepţională şi de-o camaraderie deosebită. Şi de-un rafinament cultural mai rar. Partea proastă pentru ei e că legăturile-astea se termină, adesea, violent, dată fiind obsesia posesiunii, mult mai frecventă decât în cuplurile normale (nu le zic heterosexuale).  Am salutat dezincriminarea homosexualităţii, care era interzisă prin Cod Penal: ca să aibă Securitatea un mediu stabil de unde să racoleze prin şantaj. Dar e un drept personal, fără vocaţie de drept civil.

Oricum, pe gay îi înţeleg. Lesbienele, însă, mă oripilează. Repet: treaba lor, dreptul lor! Dar şi eu am dreptul la opinie.

Şi voi.

UPDATE. Asociaţia homosexualilor l-a reclamat pe senatorul Haşotti la CNCD şi a cerut PNL să-l sancţioneze – ceea ce poate duce la o declaraţie savuroasă a preşedintelui Antonescu. 🙂

Cât de aberant poate fi să acuzi pe cineva de homofobie fiindcă s-a referit la homosexualitate ca la o boală? Adică, dacă ne referim la boli suntem homofobi? Înseamnă că medicii ar fi primii. Logica, săraca! Mereu martiră.

16 răspunsuri to “SPECTACOL POPO-ROCK. PUIU HAŞOTTI, ACUZAT CĂ A CONSIDERAT HOMOSEXUALITATEA, O BOALĂ”

 1. Sandi Says:

  Ce vreau sa spun nu are neaparat legatura cu declaratia lui privind homosexualii.
  Hasotti asta e o hahalera. Un dobitoc ! PNL a facut o mare greseala cand l-a pus ministru al Culturii anul trecut !
  Are un limbaj de lemn comunist ” apdatat” la vremurile noi !

 2. SPECTACOL POPO-ROCK. PUIU HAŞOTTI, ACUZAT CĂ A CONSIDERAT HOMOSEXUALITATEA, O BOALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. mihai444 Says:

  http://www.ortodoxiatinerilor.ro/politica-romaniei/19398-romania-rusine-hristos-valori-europene

 4. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Şi eu consider că eşti superficial la faza-asta. 🙂

  @mihai444. Mulţam pt link.

 5. Roxana Iordache Says:

  Update!

 6. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Bună dimineaţa! Ţi-ai băut cafeaua? 🙂

  Îţi place băiatu-ăla de la ACCEPT?

 7. augustinradescu Says:

  Jane, baiatul ala de la ACCEPT e fata?

 8. augustinradescu Says:

  Eu cred ca homosexualii nu trebuie priviti (si tratati) unitar! Sint 2 categorii foarte diferite:
  1) Cei care de la nastere au simtit ca le trebuie bonetica de alta / cealalta culoare si tinjesc dupa pantaloni / fustita. Despre aceasta categorie nu stiu daca se poate spune ca sint bolnavi, dar, cu certitudine, ceva e defect la ei, avind in vedere ca sint unica alcatuire vie care nu au instinctul reproducerii.
  2) Cei care o (buna) perioada au avut o viata sexuala normala si-apoi, spre diversificare, s-au gindit sa mai incerce si altceva. Aici ar mai fi si cei care, din cauze mai mult sau mai putin obiective (ex. defecte fizice sau psihice majore) au esuat in tentativa de a avea o viata sexuala normala si au ajuns la concluzia (evident aiuritoare) ca ar trebui sa se orienteze catre celalalt sex.
  Acestia merita, eventual, compasiune si doar atit.

 9. augustinradescu Says:

  (continuare, dat enter aiurea)
  Problema mea, cu ambele categorii, este prozelitismul.
  Fiind o „specie” fara instictul reproducerii, ar disparea daca nu s-ar zbate sa „racoleze” adepti. Uneori, tineri si foarte tineri. De fapt, cred ca marsurile lor, zgomotoase si viu colorate, asta fac. Reclama!! Si nu stiu citi parinti ai caror copii sint pe strada la ora aia, se simt confortabil.
  Ei vor drepturi. Noi avem dreptul sa ne ferim copiii de ei?

 10. Matei Florin Says:

  Puiu Haşotti: ,,Dacă Cernea apără drepturile minorităţii homosexuale, eu le apăr pe cele ale majorităţii heterosexuale!” O mostră de win-win de notă maximă 🙂 Lăsând gluma la o parte, şi apelând la linia unei logici elementare, cum naiba poate merge lumea mai departe dacă bărbaţii fac copii la fund?

 11. plano Says:

  Homosexualitatea, impotenta si frigiditatea sunt afectiuni de care, daca le ai, nu vorbesti in public ci te adresezi medicului de specialitate.

 12. Roxana Iordache Says:

  @augustinradescu. Toţi merită compasiune. Copiilor li se poate povesti că e carnaval, circ în aer liber. Ca să nu fie smintiţi.

  @plano. Nu sunt neapărat afecţiuni. De exemplu, frigiditatea ţine de dobitoc şi/sau de (lipsă de) educaţie. Am şters emoticonul, pentru că uneori asta se întâmplă din pricină de viol. Şi atunci, în multe cazuri e ireversibilă. Ştiu o femeie superbă care când era la liceu, a suferit o dezvirginare cu viol în grup din partea colegilor de clasă. 😯 Din păcate, ulterior s-a prostituat, adică, s-a pedepsit pentru vina violatorilor (acum e pensionară, avea o profesie nobilă, dar între timp se culca cu cine apuca). Violul poate fi şi între soţi, dacă e vorba de un cretin. Sigur că există şi cretine care sunt de vină pentru impotenţă, chiar unele mame care le fac ce nu trebuie băieţeilor lor. 👿

  Poate că homosexualitatea e uneori consecinţa unor crime precum aceea de mai sus. Sau a unui viol. Şi/sau din lipsă de cunoaştere a sensului vieţii, pe care îl confundă cu hedonismul fără orizont. Un mod inconştient al omului de a-şi face rău, de a se separa de Dumnezeu. Care a lăsat căsătoria ca uniune între bărbat şi femeie, „ca să fie un trup”. Chiar şi anatomic e firesc aşa.

  Homosexualitatea e o existenţă la nivel epidermic. Sigur, vor spune că se iubesc. Dacă s-ar iubi, nu şi-ar batjocori unii altora trupurile.

  O spun cu iubire, cu toată compasiunea. Fiecare e liber de la Dumnezeu să aleagă. Deci, dreptul la alegere e sfânt. Alegerea însă, fiindcă e a omului, poate fi prostească. Spre moarte, nu spre viaţă.

  Nu-i întâmplător că Remus Cernea e şi promotor al ateismului, şi al relaţiilor homosexuale. Pentru că educaţia religioasă din pruncie e determinantă pentru formarea omului.

  Nu mai reţin dacă tu eşti ateu, liber-cugetător sau ortodox prin apartenenţă. Dacă eşti botezat, să fii conştient că îl ai pe Hristos cu tine. Şi că orice rău îţi faci, şi orice rău le faci altora, LUI îi faci.

  Oricum, Ponta e mult mai înţelegător decât tine în privinţa mariajului homosexual – contradicţie în termeni. 🙂

 13. plano Says:

  @Roxana
  N-am vrut să zic mai sus, dar, cele trei afectiuni sunt de natura psihica, indiferent de cauzele lor inascute sau dobandite.
  Nu as prea crede ca din frigiditate acea cunostinta violata si-o tragea cu cine apuca. 🙂
  Nu l-am auzit pe Ponta ce a zis despre comuniunea trupeasca. Ca premier, nu-si permite sa spuna ce spunem noi :mrgreen: despre afecțiunile psihice ale celor care sunt atat de introvertiti incat abia indraznesc sa se intrupeze cu cei de acelasi sex, nicicum sa incerce sa socializeze cu persoane de sex opus.
  Barbatii homo ar trebui blestemati… sa li se usuce… 🙂 de catre milionul de femei în plus, peste numarul barbatilor, din Romania.

  Cat sunt eu de ponderat in problemele de discriminare a minoritatilor si tot am fost luat in vizor de un site al evreilor originari din Romania, raspinditi pe intreg Mapamondul.
  Nu stiu cum scapi tu, Roxana, ca, uneori, te infirbinti cam tare. 🙄

 14. Donkeypapuas Says:

  De fapt acest Cernea este jolly-jockerul lui Băsescu. Şi al aripii extreme ateist-luciferiste de la socialişti. Deci tot de-a lui Băsescu. Individulfusese scos la înaintare prin 2000, când activităţile ASCOR (asociaţia studenţilor ortodocşi, pentru cei ce nu ştiu) au fost interzise în Universitatea din Bucureşti la instigarea acestui individ, student la acea vreme la Filosofie. Şi care se opusese şi construirii paraclisului studenesc de la Politehnică. Vroia un lăcaş „pentru toate religiile” că aşa ar fi fost… democratic. Curat new-age-ism.
  Mai apoi, a fost scos iarăşi la înaintare în momentul în care Adrian Năstase începuse dărâmarea simbolului satanist din Parcul Carol. Pe cernea îl lovise subit grija faţă de spaţiul verde al bucureştenilor, de parcă oribilitatea aia din marmură roşie este spaţiu verde. Pe el şi pe… Băsescu, primare generale pe vremea aceea şi care a făcut totul pentru ca să nu se ridice catedrala patriarhală (şi naţională) acolo.
  Mai apoi, la alegerile din 2009 Băsescu a încercat o diversiune la dezbaterea de la Cluj. Dacă vă mai amintiţi a avut gesturi clare de superioritate faţă de acest Cernea. L-a bătut pe umăr ca pe un subaltern ascultător.

 15. Donkeypapuas Says:

  Termenul de „homofob” este o mostră clară de noulimbă orweliană. Ca şi termenul de „homosexual”. O invenţie lingvistică fără fundament şi aberantă băgată pe gât de vreo sută de ani de către ateii „progresişti”. „Homo” înseamnă „Om”, spiţă omenească. „Vir” înseamnă „bărbat”. Uite aşa ajungem la aberaţia cum că cine este împotriva propagandei pidosniceşti înseamnă că îi… urăşte pe oameni.

 16. Roxana Iordache Says:

  @plano. Râzi prosteşte, habar n-ai. Te pronunţi exact ca procurorii experţi în medicină. :mrgreen:

  În rest, să ştii că niciodată nu scriu la primul impuls, nici atunci când o comit vituperant. Când se întâmplă aşa ceva, mă erijez în personajul (electoral) colectiv. 😆

  Şi cum adică, „să scap”? Ce-ai vrea mai mult decât să figurez în raportul Wiesel, lista neagră din România, alcătuită după ce Ilici a umplut-o de sânge când a negat holocaustul, ca să le dea pretext să pună România la zid şi s-o umilească? Raportul ăla a stat câţiva ani pe site-ul Preşedinţiei României. 👿

  @Donkeypapuas. Mariane, văd că e în evidenţele tale. 😀

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: